Setari Cookie-uri

Sa ? sau Sa nu???what do i do??

Hmmmmm tre sa-l chem pe watson ca vad ca incepe sa se incurce problema

In ultima perioada nu ti-a lasat impresia ca te-ar insela nu ?
Mie ....mi-au trebuit cateva luni de zile sa-mi dau seama ca tipul cu care eram era the one in momentul respectiv ....timp de 6 luni ieseam cu el si cu inca un altul.

Dupa 6 luni s-a hotarat sa-mi faca o surpriza si m-a asteptat in casa fiind lasat de catre sora mea sa intre .....cand m-am hotarat eu sa vin acasa el era cu ochii pe geam asteptandu-ma .Surpriza a fost a lui pt ca a vazut cand am fost adusa de celalalt

A urmat o cearta zdravana plina de momente de sinceritate din partea amandurora ...cand mi-a dat papucii atunci am realizat si eu ca defapt il iubeam.
I-am spus asta , el a recunoscut la randul lui ca pe langa mine mai erau alte 3 fete cu care iesea ( era genul care poleniza orice floricica prindea ) doar ca in seara aia se hotarase sa le lase pe celalalte deoarce si-a dat seama ca ma vroia doar pe mine

Timp de 4 ani de zile niciodata nu am mai discutat acest subiect si niciodata nu am avut senzatia ca m-ar fi inselat in acest timp ...

Ma gandesc ca probabil si al tau o fi avut vreun moment de ratacire in primul an de relatie si de aia nu mi se pare o idee buna sa incepi o discutie cu el pe baza a ceea ce s-a intamplat acum ani de zile

In general sunt foarte drastica dar parca totusi ....a trecut cam mult timp de la aventurile respective nu crezi ?
iris_4_ever
Postat pe 24 Martie 2009 18:38
probabil.ma gandesc ca deh..s-au intamplat acum cativa ani...destul de multi...prima cam la un an de cand eram impreuna, iar a doua, din cate mi-am dat eu seama cam la 3 ani-nu pot sa spun precis.nu mi-a dat impresia ca m-ar insela nici atunci...ti-am zis ..am inceput sa suspectez ceva dupa o discutie cu el legata de emisiunea "cheeters" ..discutie in care imi spunea ca deh..asa sunt barbatii-ca parerea lui este ca 90% din barbati mai inseala din cand in cand..important e ca femeia de langa ei sa nu aiba de suferit din pricina asta...si ca de obicei nu au de suferit pt ca nu afla si pt ca ei-barbatii se intorc la femeile pe care le iubesc, iar "amantele pasagere" sunt doar o schimbare de piesaj pentru o noapte.
e...ideea e ca aseara nu am discutat cu el...pentru ca eram foarte "pornita" si foarte nervoasa pe tema asta..si m-am gandit ca intr-o astfel de stare nu as putea sa spun nimic ok..si probabil as fi foarte incisiva.azi sunt mult mai calma.probabil vom discuta diseara.
MissMe2
Postat pe 25 Martie 2009 09:44
De la: MissMe2, la data 2009-03-25 09:44:10..important e ca femeia de langa ei sa nu aiba de suferit din pricina asta...


La fel gandesc si eu
Io-s foarte orgolioasa si in mod sigur nu as accepta sa mai raman cu cineva daca il prind cu matza in sac dar nici sa dezgrop mortii nu consider ca e indicat.

Daca ar veni sa ma intrebe al meu de ce l-am inselat acum 3-5 ani ....l-as intreba unde a fost atunci si de ce mi-a dat motive sa-l insel daca as recunoaste ca am facut-o .

Eu sper sa te calmezi total si sa poti vorbi cu el deschis ca si cum ati vorbi la modul general , nu sa te apuci sa-i scoti ochii cu ce ai descoperit tu pentru ca nu mi se pare ca ai avea motive suficient de puternice sa incepi o asemenea discutie care ar putea degenera intr-o despartire.
iris_4_ever
Postat pe 25 Martie 2009 12:39
Hai fata ca ne tii aici cu sufletul la gura.
koph
Postat pe 26 Martie 2009 15:48
hello
am facut asa cum a spus iris..(mersi pt sfat)...am discutat la modul general, nu am dezgropat mortii, nu ne-am certat, nu ne-am despartit etc.
voi vedea ce se va mai intampla, iar in cazul in care mi se va parea ca a "calcat stramb" voi aduna "dovezi" ...si imi voi argumenta "cazul".
sper ca nu va fi nevoie vreodata sa ajung sa fac acest lucru.v-am pupat pe toate, multumesc mult pentru sfaturi, mai ales lui iris.
o zi frumoasa
MissMe2
Postat pe 26 Martie 2009 16:20
Ma bucur sa aflu ca mi-ai ascultat sfatul
Acum imi permit sa-ti mai dau un sfat si anume sa nu exagerezi cu tinutul sub lupa pentru ca risti ca prinvindu-i actiunile cu neincredere sa iti faci o impresie gresita.

iris_4_ever
Postat pe 26 Martie 2009 17:18
Missme2, daca ti-a aparut indoiala in felul aratat de tine, si daca mai cauti si dovezi... dupa 7 ani...
inseamna ca...
Aceasta indoiala te va macina din interior ca un putregai ce ataca un mar frumos, din interior.
Cu calculatoare e mai usor, le poti reseta si tot aceeasi vista este...

Postat pe 26 Martie 2009 18:19
daca ai aflat ca te-a inselat de mai multe ori, ce iti mai trebuie?fapte vizibile? e de ajuns sa iti dai seama ca e infidel...faci cum vrei.....daca i-ai oferit tot in pat, nu a vea dc sa te insele.....dar daca nu....probabil ....ar trebui sa incerci ( asta daca vrei sa continui ) ....e alegerea ta.dar tine minte : te-a inselat nu odata, de mai multe ori

Postat pe 21 Mai 2009 17:17
Discutati si vedeti la ce ajungeti si in final,daca e evaziv...numai tu poti decide.Daca a gresit o data...poate daca se schimba ca a fost o greseala,mai incearca,dar daca ramai nelamurita si suspectezi ceva in continuare cred ca tu trebuie sa hotarasti.
dalimi
Postat pe 9 Iulie 2009 15:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce credeti despre verigheta pierduta de barbat la un an dupa nunta?o fi un semn? 79 De la: Brifing 23 Martie 2009 09:17
Reproºuri ... 50 De la: kudika_6457 8 Mai 2012 16:00
Inele de logodna 6 De la: SweetHappyButterfly 16 Aprilie 2009 02:04
Scoaterea nervului la masea :-S 21 De la: madutzyk 6 Aprilie 2015 23:28
CE BLOGURI VINTAGE STITI? 11 De la: kudika415372 28 Iulie 2011 13:31