Setari Cookie-uri

Horoscop Sexual >:)>:)>:)

Berbec:

Femeia berbec are nevoie de foarte mult sex. Energia ei, ca semn de foc, nu ii da pace aproape niciodata. Evident, orice barbat se bucura de asa ceva. Sa vedem daca bucuria dureaza si cand e nevoie de numere serioase ca sa se simta satisfacuta. Daca nu e calitate, atunci macar sa fie cantitate, cam asa s-ar traduce principiul ei despre sexualitate. Si fii pe faza: ca un vanator ce este acest semn zodiacal, daca nu ii dai ceea ce vrea va gasi alternative imediat. Nu e vorba de jefuirea sex-shopurilor, ci de gasirea unor parteneri alternativi.

Nu suporta amanarea. Evita sa o scoti la film, dupa care la patinoar, dupa care la zoo, dupa care la cina romantica, dupa care la opera si abia dupa 10 ore de plimbari sa ii faci invitatia in patul tau. Iti va pune stampila de “nu e genul meu” si va porni rapid in cautarea unui mascul care sa stie sa devoreze starile la maxim. Ajunge o privire ca sa te smulga din sedinta si sa va inchideti in baie sau ca sa iti dea cheile de la apartamentul ei unde poti sa vii, atentie!, doar cand vrea ea! Are mare nevoie sa simta ca ii apartine controlul si sper ca nu ai nicio problema cu practicile mai putin ortodoxe in pat! Catuse de puf sau… nu chiar de puf!

Puncte erogene:

Berbecul patroneaza capul, asa ca orice atingere in aceasta zona o va trezi. Nu e cazul sa ii faci complimente de genul “ce cap sexy ai, craniul tau ma innebuneste”, e nevoie doar sa o mangai placut pe par, sa ii atingi fata si chiar sa ii desenezi conturul chipului cu limba. Un bun inceput de seara ar fi sa o ajuti sa se spele pe cap, masandu-i usor scalpul, sarutand-o apoi cu foc si, evident, transmutandu-te rapid sub dus chiar tu.

Are urechi fine. Nu e vorba ca stie tot ce misca prin targ, ci ca saruturile in zona urechilor o innebunesc. Plimba-ti limba pe lobul lor, musca-l incet, du-te adanc, alternand miscari rapide si lente. Saruta si zona din jurul urechilor folosindu-ti neincetat limba.

Saruturile. Buzele sunt o zona firbinte pentru toata lumea, dar mai ales pentru berbec. Conteaza foarte mult sa simta pasiunea. Saruturile fierbinti, puternice, care sa ii taie respiratia o vor face sa te care ea pe tine in dormitor. Ai grija doar sa nu iti sparga dintii sau sa iti jupoaie buzele pentru ca uita de tot cand o apuca nebunia. Mai departe, ajut-o sa-si piarda nu doar capul! Daca ai barba, minunat! Ii place jocul dur, asa ca pastreaza-ti firele tepoase chiar pentru ea. Va vrea sa iti simta saruturile nu doar pe buze…

Joc:

Priveste-o cald si foloseste-ti degetul aratator pentru a-i atinge pielea. Plimba-l pe fata ei, insistand asupra buzelor. Poti sa ii strangi usor buzele si, daca va vrea, iti va linge cumintica degetul dandu-ti de inteles ca a prins ideea.

Joaca-te in parul ei, impletindu-l sau periindu-l incet. Fa-i un masaj care porneste de la scalp si se continua pana cand te opreste ea ca sa treceti la lucruri mai interesante. Fa-ti curaj si nu insista mai mult de un minut in zona parului. Apropie-ti fata de parul ei, simte-i mirosul si las-o si pe ea sa il simta pe al tau. Spteste-i in ureche sau pur si simplu respira mai cu forta. Ii place sa simta vigoare in tot ceea ce reprezinta barbatul care o curteaza.

Daca vrei un barbat Berbec:

Nu ii sari in brate din prima, jurandu-i ca il vei iubi vesnic si ca te declari sclava lui sexuala pana la sfarsitul vietii. Fii misterioasa, provoaca-l si joaca-te cat mai mult. Lasa-l destul de des sa creada ca detine controlul. Scapa-i printre degete de cate ori poti si mai ales ajuta-l sa te aduca inapoi de parca s-ar pricepe de minune la asta. Fii pasionala de la inceput pana la sfarsit. Saruta-l pe buze, dar vezi ca nu se omoara dupa sarutul frantuzesc. Musca-l incet, foloseste si cuburi de gheata sau bomboane foarte mentolate atunci cand il saruti. Semn de foc, se aprinde repede! Ca va uitati la un film explicit sau ca il atingi foarte explicit unde trebuie, in scurt timp ajungeti unde e cazul. Si fa mult sport: nu se satura din prima!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:31
Taur:

Femeia taur iubeste orice forma de placere. Constienta de acest lucru, nu sta pe ganduri cand cineva i-a cazut in gratii. Fiind totusi o lady, nu va face primul pas. Daca te stii un tip puternic, capabil sa aduca o femeie pe culmile placerii si care e dispus sa guste placerea picatura cu picatura, nu ezita in fata unei femei taur. Asa cum ii plac mancarurile bune si bauturile fine, la fel isi alege si barbatii. Va trebui sa ai potenta serioasa daca vrei sa intre in cursa, dar sa te pricepi si la altceva decat la maratoane: masaj, complimente, cadouri de pret etc.

Femeia taur nu este pudica, asa ca atunci cand simte ca se potriveste cu barbatul de langa ea se lasa pe mainile lui si e gata de orice ca sa il vada fericit. Conteaza doar modul in care i se cere ceva! Tine minte ca nu ii place graba si de aici lucrurile vor lua singure viteza in directia potrivita!

Puncte erogene:

Cea mai sensibila zona a taurului este gatul. Nu ii sari la gat imediat ce ti-ai pus in minte unde vrei sa o aduci, sarut-o fin si afectuos pe buze, in timp ce ii mangai gatul cu palmele si cobori incet spre sanii voluptuosi. Atinge-i gatul ca din greseala, apoi ramai putin acolo privind-o in ochi. Atinge-o cu dosul degetelor din ce in ce mai lung, apoi sarut-o cu pasiune, muscandu-i usor pielea. Lasa-ti buzele si limba sa ii coboare pe trup. Nu te da in stamba cu ideile tale despre pozitii care mai de care mai chinuitoare. Fara a fi conservatoare, femeia taur prefera drumurile batatorite, asa ca las-o pe ea sa decida ce pozitii si ce nebunii sa incercati. Fii spiritual si spune-i lucruri frumoase in timpul intercursului, dar nu o da in limbarita. Este posesiva si ii place sa alterneze aceste roluri. Las-o sa te domine, apoi aminteste-i tu dominand-o, ca si-a ales un partener a carui forta merita slavita. Se va descurca singura de aici!


Joc:

Trage sforile potrivite si afla ce ii place sa bea. Serveste-o galant, cu priviri lungi si sugestive. Nu e cazul sa o imbeti turta ca sa ii cazi in gratii, asa ca nu te grabi! E esential sa simta ca alege ce se va intampla mai departe. Fii gata sa te opresti oricand. Atinge-i parul care ii cade pe gat si lasa-ti mana pe pielea ei, apoi pe decolteu, privind-o tot timpul. Daca nu cauta deja din priviri iesirea, mergi mai departe.Atinge-i sanii si strange-i putin. Nu fugi sub hainele ei foarte repede, sarut-o pe gura in timp ce ii inveti formele fierbinti. Descoper-o putin si invit-o la masaj. Sau la sauna. Sau in piscina ta. Adora sa faca sex in locatii intime, dar stilate. Daca esti fanul jucariilor, ai grija sa ii placa si ei. Un mic inel vibrator poate fi acceptat, dar nu dechide geamantanul cu bile si vibratoare imediat ce a ajuns dezbracata in patul tau pentru ca, altfel, doar ele iti vor tine companie in seara respectiva.

Daca vrei un barbat taur:

Fii gata sa alternezi intre rolurile de gospodina talentata si curteazana stilata.
Sper ca stii sa gatesti bine, caci sex pe nemancate n-ai sa vezi de la un taur. Incepe cu o cina placuta, de la care sa nu lipseasca vinul de calitate si lumanarile. Serveste-l chiar tu si daca te tine schimba uniforma de picolita cu un topless senzual.
Joaca-te cu aromele, asa ca vezi sa ai la indemana uleiuri aromatice si lotiuni de corp cu efect afrodisiac. Nu iti folosi doar mainile atunci cand il masezi si nu cumva sa iti scape vreo particica din corpul sau! Si nu uita ca ii place sa guste. Poti sa te imbraci frumos in ciocolata si sa-l inviti sa ia o gura. Cand va prinde gustul, nimic nu-l va opri.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:32
Gemeni:

Se spune des ca facem dragoste cu creierul, nu cu organele sexuale. Aceasta idee ti s-a parut o bazaconie? Atunci ar trebui sa-ti pui pofta in cui daca visezi la o femeie gemeni.
Inainte de a-i avea corpul e nevoie sa-i trezesti mintea. Doar asa poate fi a ta cu adevarat si, crede-ma, nimic nu se va compara cu ceea ce urmeaza sa traiesti: are o multime de idei si stie ce inseamna placerea. Daca simte ca meriti, placerea ta va insemna cu mult mai mult decat bucuria clasica de a o vedea fericita pe femeia iubita.

Este o mare degustatoare a tot ce inseamna preludiu. Nu te gandi nici pe departe la inimioare din ciocolata si floricele presarate prin camera pentru ca nu prea o coafeaza. Mai bine o convorbire fierbinte la telefon in timp ce sta blocata in trafic in drum spre casa, niste casete cu filme pentru adulti despre care ai vrea sa ii ceri parerea sau chiar o carte despre pozitii hot pe care ai citit-o. Cu siguranta nu se va abtine de la a trece teoria in plan practic…

Puncte erogene:

Pentru ca veni vorba despre teorie, tine minte cateva dintre punctele ei erogene.
Nu uita nici picat cu ceara ca bratele si mainile sunt zonele pe care le patroneaza zodia sa. O geamana atinsa delicat pe maini, cu o pana sau poate cu o crema placut mirositoare se va aprinde mai repede decat crezi. Viteza nu strica niciodata si preludiile lungi o plictisesc. Dupa mangaieri calde, degetele ei merita putina atentie si atingerile cu limba in zona palmelor ii vor creste dorinta si mai mult. De aici, plimba-ti limba in jurul bratelor ei, pana spre umeri si asigura-te ca ai destul timp rezervat pentru sex. A te opri acum o va scoate din minti si odata pus pe lista neagra acolo ramai.

Evident, mangaieri pe creier nu prea ai de ce sa-i faci, dar cuvintele potrivite la momentul potrivit vor fi mai mult decat o atingere pe piele. Fii atent ce rol si-a luat si maseaza in directia aceea cu multa siguranta. Poate sa vrea sa fie alintata, rasfatata sau dominata. Nu te sfii sa o provoci verbal, iti va raspunde intr-un mod la fel de provocator. Negocierile se vor aduce apoi intr-un plan mult mai fizic de care se vor bucura ambii participanti. Sau participante. Sau cupluri… Gemenele nu sunt niste clasice in materie de sexualitate. Tu?

Joc:

Stati in picioare, fata in fata, privindu-va in ochi. Departeaza-i putin bratele si mangaie-le pe partea interioara intr-un mod foarte fin, folosind eventual un mic inel vibrator sau o pana de paun. Plimba-te in jos si in sus, cu un ritm constant. Schimba degetele cu buzele sau cu limba sau cu… ce te mai roaga ea. Insista sa repetati exercitiul si la nivelul coapselor.

Un sarut lasat pe mana chiar in timpul penetrarii ii va uni mintea si corpul cu tine.
Incercati pozitii cat mai nebune, locuri cat mai ciudate si jucarii cat mai… safe. Nu o lasa pe ea sa vina mereu cu ideile (cel putin in privinta jucariilor) daca vreti sa iesiti intregi din poveste…Vorbiti. Uneori cuvintele nu spun tot, dar e nevoie de ele ca femeia gemeni sa fie cu totul a ta. Linistea ii pare des o absenta si atunci se pierde de tine, iar totul devine o simpla partida de sex pe care timpul i-o va sterge din memorie. Si asta destul de repejor…

Daca vrei un barbat Gemeni:

Las-o mai usor cu declaratiile siropoase si treci la actiune cat mai des. Sper ca ai prietene destule si esti o fire sociabila pentru ca se va bucura sa le aiba aproape… alaturi de tine, desigur. Ii place masajul, asa ca poti incepe cu cateva miscari ferme la nivelul bratelor si umerilor, folosind uleiuri aromate. Nu te obosi prea tare, ca mai ai treaba si prin alte parti… In timp ce faci migratia catre zonele esentiale ale povestii, priveste-l in ochi si tachineaza-l. Nu-l lasa niciodata sa stie daca vei cobori sau nu… Joaca-te. Lasa-l sa se joace. Vorbeste-i murdar. Nu uita nici de tine! Ii plac femeile active, care se bucura de corpul lor, care se misca si care iubesc senzatiile tari. A! si ascunde bine telecomada in cazul in care ai planuri cu el daca nu vrei sa ii imparti interesul cu buletinul de stiri!


Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:33
Rac:

Femeia rac nu e fana aventurilor de o noapte, asa ca nu te grabi sa o prinzi in plasa daca nu vrei si o relatie pentru ca o vei rani foarte mult. Daca pe langa o dorinta uriasa pe care ti-o inspira aceasta femeie a apelor calme si adanci, exista si multa iubire, cu siguranta viata ta sexuala nu va fi plictisitoare. Adora senzatiile fizice intense si poate ajunge la orgasm doar dintr-un sarut pasional. Sensibila si calda, prefera abordare romantica, asadar nu te astepta sa te sune a doua zi dupa ce vi s-au incrucisat privirile in tramvai. Nu face niciodata primul pas! Fa-l tu: cumpara-i flori, bomboane si scoate-o la plimbare in natura. Daca va stiti de multa vreme, o va tenta o partida in iarba proaspat cosita, undeva la munte sau chiar pe o plaja pustie, sub clar de luna. Fii gentil si cara dupa tine fel si fel de uleiuri de masaj afrodisiac atunci cand ai intalnire cu ea. Spala-te bine pe dinti pentru ca iti vei folosi limba indelung…

Puncte erogene:

Fiind un semn de apa, ii place sa simta prezenta acestui element in tot ce face. Nu se da in vant dupa picaturile de sudoare, dar saruturile adanci, umede o pot aduce la extaz. In afara gurii, cel mai important punct erogen este reprezentat de zona pieptului. Rasfata-i sanii cu saruturi lungi, lente, fierbinti, in timp ce ii transmiti iubirea ta cu privirea.
Atinge-i sanii cu tot ce crezi ca o excita si, evident, cu tot ce te excita si pe tine. Adora sa fie de folos cand e vorba de placerea iubitului ei. Jocul cu sfarcurile nu ar trebui sa lipseasca nici in timp ce ii faci sex oral si nici mai tarziu, in timp ce va miscati ca o singura fiinta. Uneori ii place sa fie muscata, asa ca fii gata sa o vezi si in postura de femeie salbatica, vie si capabila sa te topeasca dintr-o privire.

Joc:

Dupa ce treci de complimente, declaratii sub clar de luna si maini sarutate cu foc, plimba-ti delicat degetele pe fata femeii rac, pe gatul ei si pe sani. Mangaie-i cu o pana fina pielea de sub sani sau chiar sarut-o acolo. Foloseste-ti buzele, apoi limba si in cele din urma musc-o incet de coaste in timp ce ii masezi sanii cu degetele. Plimba-ti mana pe corpul ei in mod delicat si dezbrac-o lent, chiar cu gura. Nu te sfii sa faci popasuri in centrul feminitatii ei. Incurajeaz-o atunci cand te atige dandu-i permanent feedback pentru ca are nevoie de siguranta si de contact. Evita sa fii brutal daca ea nu iti sugereaza ca ar vrea sa se simta dominata. Foloseste lumanari cu arome de fructe de padure. Sau lubrifiant sau orice va mai trece prin cap si are aceasta aroma.

Daca vrei un barbat Rac:

Multe femei si-ar dori sa aiba langa ele un barbat atat de sensibil, care poate intelege farmecul unei femei dintr-o privire. Pentru ca nu se da in vant dupa practicile sado-maso, incearca sa fii cat mai calda si mai iubitoare. Inconstient, el cauta o mamica in orice femeie si cu atat mai mult va fi fericit daca preiei tu initiativa si ai grija de el. Fa-i masaj, saruta-l in zona sfarcurilor si povesteste-i incet la ureche ceva legat de trecutul vostru… comun! Fiind semn de apa, ii va placea cu siguranta sa imbine utilul cu placutul si va accepta invitatia ta la o baie in doi. Spala-l incet pe piept, apoi inlocuieste buretele fin cu limba si mergi acolo unde cuvintele nu mai au niciun sens.
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:33
Leu:

Ai vazut scene dure pana acum? Esti un rau si iti place sa iesi invingator in orice confruntare? Daca ai intalnit o femeie leu si ti-a cazut cu tronc ti-a venit timpul sa vezi si cealalta parte a monedei: leoiaca e cea care comanda in casa, patul si chiar viata ta! Nu iti face griji, se pricepe de minune si chiar te incanta sa o privesti imbracata in piele, cu… biciul pregatit! Ii place sa se joace, sa fie tratata ca o regina de la inceput pana la sfarsit. I se pare absolut normal sa nu ceara si sa nu se straduiasca, se intelege de la sine ca afectiunea ei ar trebui sa te sature. De aici incepe munca! Ai de dovedit ca esti puternic ca sa ii faca mai mare placere sa te domine, ca o iubesti si ai face totul pentru ea si mai ales ca esti destul de priceput in a o transporta in al noualea cer. Iata cateva butoane pe care sa apesi ca sa scurtezi drumul…

Puncte erogene:

Zodia leului patroneaza coloana vertebrala si spatele. Joaca-te putin in aceste zone ale iubitei tale si mangaie-le domol cu ceva moale. Poti incerca safolosesti o pana, o esarfa de matase sau chiar limba… Saruturile in lungul si latul spatelui ii vor activa toate simturile pisicutei care va vrea sa racneasca repejor ca o leoaica proaspat trezita. Pana la partea cu urlatul de placere, mai ai de muncit. Masaj, lotiuni parfumate cu semnaturi celebre pe cutie si chiar lubrifiant cu praf de perle daca se poate. Sper ca ai cele mai scumpe jucarii sexuale pentru ca ii place distractia de calitate. Incepe cu un aparat de masaj sau chiar invitand un maseur profesionist: dar ai grija cum il alegi pentru ca s-ar putea sa ii dai idei de trio…

Joc:

Daca ai avut sansa sa ii treci pragul, urmeaza partea si mai dificila: cum sa ajungi in patul ei! Evident ca iti va pune piedici mici ca sa te testeze, dar exista si sansa de a te duce ea insasi direct acolo. Nu renunta usor la haine, ii place sa te dezbrace ea si chiar o face fara sa iti ceara parerea. Ai grija ce descopera sub haine… Surprizele neplacute o transforma din leoaica mandra in pisica plouata care vrea doar sa stea sub patura! Lucreaza-te la sala si, daca Dumnezeu nu a fost darnic, poate chiar la doctor! Vei trece prin probe de masaj, de teatru si de improvizatie. Sa te vad pe unde scoti camasa cand isi va scoate din dulap arsenalul de bice, catuse si haine decupate pe ici-pe colo, prin partile esentiale. Nu te vei plictisi, cu siguranta. Si daca ai… energie destula, pastreaz-o bine ca ea vrea sa fie prima in tot!





Daca vrei un barbat leu:

In primul rand, sper ca stii ce vrei. Ca partener, este un genul de tip pe care toate femeile si-l doresc si pe care prea putine il pastreaza. Daca vrei sa nu treaca doar o data prin patul tau, lasa-i urme! In suflet, dar si pe piele… Incepe jocul cu bai fierbinti, foloseste pietre ponce, uleiuri aromatice si tot ce ii mai gadila narile si ego-ul. Pe parcurs nu uita de rolul tau: sa te arati fericita facandu-l pe el fericit. Nu te sfii sa scoti jucariile de prin sertare, lubrifiantul aromat si nici sa te bucuri de tine insati sub privirile lui salbatice. Este generos, asa ca nu te astepta la 2 numere rapide dupa care sa dormiti spate in spate. Urmeaza povesti, declaratii, promisiuni si iarasi sport! Sa speram ca te pricepi si tu, pentru ca are nevoie de concurenta pana si in pat!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:34
Fecioara:

Daca ai dat de o fecioara, nu te speria. Nu va dura zece ani ca sa ajunga in patul tau, dar nici sa nu te astepti ca va face sex cu tine dupa 3 intalniri. Joaca roluri si cu siguranta nu ii place sa experimenteze doar de dragul experimentului. Conservatoare e mult spus, asa ca o poti numi o persoana cerebrala, cu idei bine definite in privinta sexualitatii si pregatita sa incerce noutatea doar cand se simte sigura. Ca sa se convinga mai repede, o poti ajuta cu multa iubire si cu mult tact. N-ar strica sa le imbini pe amandoua cand o ai in dormitor si te apuci de treaba! Iata cu ce sa incepi…

Puncte erogene:

Daca ai trecut de buze, gat, sani, opreste-te cu atentie in zona buricului si a abdomenului. Fecioara patroneaza aceasta arie si orice atingere aici are efecte maxime. Femeia fecioara nu se “incalzeste” din priviri, asa ca atingerile fine, saruturile si mangaierile o vor aduce acolo unde trebuie la timpul potrivit. O poti atinge cu o manusa fina sau cu limba. Dupa ce a prins gustul nu va vrea sa te mai opresti. Si ca sa fii sigur, plimba-ti talentul si mai jos, cu la fel de multa dedicatie. Masajul este o alta placere a femeii fecioara, dar, pentru ca nu uita de principiul ordinii perfecte, ar fi bine sa o ajuti sa se simta in regula cu o invitatie la baie. Asta daca nu a facut-o ea deja! O baie in doi poate sa ii topeasca serios criticile si sa inceapa sa se bucure de partea plina a paharului.

Joc:

Incepe cu miscari circulare pe burtica ei. Atingeri fine, abia sesizabile, dupa care foloseste-ti buzele si limba. Cu varful limbii deseneaza cercuri in buricul ei, din ce in ce mai repede. Daca ai la indemana, un ulei de masaj ar fi minunat. Nu uita de lubrifianti si de pozitii cat mai hot. Penetrarea pe la spate, in timp ce sta asezata pe genunchii tai o va ajuta foarte mult. Foloseste si jucarii, dar adu-le in “discutie” cu grija pentru ca reticenta la nou specifica semnelor de pamant poate sa iti strice cheful rapid.




Daca vrei un barbat fecioara:

Nu sta pe ganduri, pentru ca e bun la casa omului. Se pricepe la toate, e un sot minunat, un tata preocupat, un sfatuitor de incredere. Ca amant, ti-l formezi! Poate usor reticent la inceput, nu poate rezista unei femei care stie sa se puna in valoare. Apreciaza o alura sexy, o atitudine feminina si stilul. Nu vorbi urat pentru ca s-ar putea sa se opreasca brusc, nu exagera cu urletele pentru ca ii e rusine de vecini, nu ii propune tu fel si fel de pozitii ca risti sa nu mai fii invitata a doua oara. Lasa-l pe el sa conduca dansul si tu misca-te cat mai gratios. Zambeste-i cand ii e lumea mai draga si nu uita sa ii spui de fiecare data cat de placut a fost. Foarte important: nu mima, s-ar putea sa sa iti critice cu ironie pana si felul in care ti-ai jucat rolul!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:34
Balanta:

Femeia balanta este ceea ce se cheama femeia perfecta: dama de societate, mama devoatat si o amanta incredibila! Frumusetea este detaliul peste care se pare ca n-ai putut sa treci nici tu, asa ca, odata ce ai ajuns aproape de patul ei pregateste-te sa afli ce inseamna placerea tuturor simturilor. Fiind o femeie foarte frumoasa, foarte rar va accepta un partener care habar nu are de estetica. Fii atent la cum te imbraci, la ce cadouri ii faci, la ce cuvinte ii soptesti si la ce promisiuni te angajezi. Evident, nu viseaza la printi pe cai albi de 3 ori pe zi, dar n-ar strica sa imbraci aceasta alura. Va fi cu adevarat pasionala abia cand si in sufletul ei se va misca ceva. Asa ca fa-ti drum rapid spre inimioara femeii de vis si placerea sexuala se va transforma ea insasi intr-o cale.

Puncte erogene:

Balanta patroneaza zona soldurilor, deci fii pe faza. Poate iti amintesti din scoala generala reactiile fetelor atinse prin partile acestea unduitoare pentru ca vei retrai senzatia ca ai o mana magica. Nicio femeie balanta nu poate rezista prea mult daca incepi un masaj cu uleiuri aromatice, inconjurati fiind de lumanari si de florile ei preferate.
In afara de masaj, poti experimenta atingerile fine in aceste zone daca vrei sa se incalzeasca repejor. Nu va fi greu, mai ales ca apreciaza foarte mult o abordare estetica a situatiei. Mangaie-o cu o manusa moale, din satin sau cu un pamatuf colorat. Nu se va supara daca aduci jucarii in dormitor!
Stii gropitele acelea grozave de deasupra fundului? Stimuleaza-le cu limba si coboara incet, incet pentru a gusta si alte zone. Ideea despre gustul placerii se va schimba si pentru ea!
In timpul partidelor voastre nebune nu se va supara daca o lipesti putin peste fese sau daca o strangi mai violent. Ii place sa se simta dominata si ii place sa faca schimb de roluri, asa ca asteapta-te sa iti vina randul!

Joc:

Nu astepta sa ii cazi intre asternuturi ca sa o aduci la dispozitia potrivita. Are simtul umorului si prinde ideile din zbor, daca il ai si tu. In public, plimba-ti mana usor peste soldurile ei, poate chiar ciupeste-o insesizabil de pielea moale. Acasa va vrea sa repetati cu mult mai multa sarguinta…Nu te grabi sa cronometrezi cate numere s-au intamplat in seara respectiva pentru ca sportul nu este domeniul in care sa vrea performanta femeia aceasta de langa tine. Las-o pe ea sa preia initiativa, are idei cu duiumul si stie perfect ce il face pe un barbat fericit. Lenjeria sexy, jucariile cu capat luminos, lubrifiantul cu gust de fructe si lumina mov din camera n-ar trebui sa te sperie, e felul ei de a intra in armonie cu lumea intrand in armonie cu tine intr-un mod cat mai estetic.
Precis va vrea pozitii care sa ii avantajeze corpul, asa ca doggy style va fi pe lista. Plimba-ti penisul pe coapsele ei, pe fese si las-o sa priveasca. Daca esti fanul experientelor mai piperate, va fi de acord. Dar vezi cum propui si fii sigur ca ai si tu un tub de lubrifiant: cu siguranta nu va fi de ajuns al ei dupa ce a descoperit cat de placut poate fi…

Daca vrei un barbat balanta:

Stai la coada, mai toate ne dorim asa ceva! E galant, e amuzant, e tolerant, e romantic si totusi practic. Probabil ca iti va scrie cateva poezii inainte de a te baga in patul lui. Sau macar epigrame! Sexul cu el e intotdeauna un prilej bun de a te mentine in forma pentru ca se pricepe destul de bine incat sa vrei aproape in fiecare zi…
Ca sa fii sigura ca vrea si el aproape in fiecare zi cu tine, trebuie sa te pastrezi cocheta, sa ai acel mister care intriga si cheama si, mai ales, sa nu te sfiesti cand vine vorba de “nebunii”. Provoaca-l plimbandu-ti sanii pe spatele lui, sarutandu-l pe solduri si infigandu-ti unghiile in fesele lui adonice cand placerea te rapune. Nu te teme sa incerci si desertul! E un maestru…
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:35
Scorpion:

Daca nici femeia scorpion, atunci cine? Scorpionul patroneaza sexualitatea, iar nativele nascute in acest semn patroneaza fanteziile cele mai nebune ale barbatilor. Interesant este ca au ele insele o asemenea putere si placere de a-si pune in practica cele mai ascunse dorinte incat orice barbat le cade sub magnetism la trei batai din palme. Femeia scorpion pare usor de cucerit, dar vei deveni mai repede decat iti imaginezi tu cel care este vanat. Si daca ai visat la o noapte cu ea, in scurt timp ai fi in stare sa iti dai calul si jumatate din regat ca sa nu iti ramana in pat doar pentru o seara. Daca vrei sa te ridici la standardele ei, tine cont si de cateva sfaturi…

Puncte erogene:

E mai simplu decat te asteptai. Zona intima, genitala, este cea care o excita imediat pe femeia scorpion. Evident, nu e tocmai potrivit sa ii smulgi hainele ca sa o atingi acolo imediat ce ai inchis usa de la intrare. Exista un mare “risc” sa iti faca ea operatiunea, asa ca nu o lasa sa astepte daca ai observat ca este deja pusa pe treaba. Atingerile lungi, penetrarile adanci o innebunesc. Poti sa te joci cu degetele, dar mai ales cu limba. Adora sexul oral, in special daca e bine facut si se completeaza frumos cu jucarii in zona anala. Fii sigur ca n-ai gasit o novice inainte de a-i indesa cine stie ce obiecte prin cine stie ce parti… S-ar putea ca agresivitatea ei sa iti lase urme pe viata! Inaintea preludiului, nu ar strica sa o stimulezi cu jucarii. Stie tot ce misca, dar daca ii faci o surpriza si improvizezi cu atat va fi mai interesata. Vezi ca practicile sado-maso nu ii sunt chiar pe dos, ba dimpotriva. S-ar putea sa te invete ea cum sa o atingi mai cu foc peste fese…

Joc:

Daca v-ati tachinat destul, v-ati concurat pe motoare si ati si avut curajul de a bea ceva impreuna, e clar ce se contureaza in mintea acestei femei senzuale: sex! O partida nebuna, in care rolurile de dominat si dominator nu vor sta prea mult in aceleasi pozitii. Are un arsenal intreg, de la bice, la curele, la catuse si nu mai zic de bile si vibratoare… Nu sunt doar pentru ea, asa ca vezi daca ai curajul sa te bagi!

Lasa-te in seama ei pentru ca are o limba foarte ascutita. Interesant este ca nu o foloseste ca sa te toace la cap, ci ca sa te gadile unde iti place mai tare. Faceti schimb de locuri sau de loc… Un 69 nu ii e tocmai neplacut, mai ales ca are multa energie si talent de echilibrista. Fii gata si de pozitii pe care nici nu ti le-ai imaginat. Doar a dat extemporale din kamasutra! Creeaza mister folosind mai putina lumina si cateva esarfe cu care sa o legi la ochi si eventual de maini. Fii sigur ca nu va scapa usor pentru ca ii place sa ii opui rezistenta cu adevarat: nu este femeia care se impiedica! Odata scapata, fii gata sa traiesti tu emotii puternice.

Daca vrei un barbat scorpion:

Sper ca faci bine diferenta dintre sex si dragoste. La prima vedere, s-ar putea sa ti se para o persoana langa care nu ai vrea sa iti petreci restul zilelor, dar sa nu te poti abtine de la a-i cadea in brate ori de cate ori il vezi. Sau poate de a-l implora sa te aiba… Ii place sa se stie rugat si tratat ca un zeu, asa ca nu da inapoi de la placerile orale. Evident, vei fi rasplatita cu o satisfactie la care nici macar nu visai. Orgasmele multiple nu sunt povestea care li se intampla altora cand ai un astfel de tip! Trebuie doar sa il incalzesti bine si sa il folosesti pana la capat. Rezista mult si joaca tare! Alege pozitiile in care penetrarea este mai dificila pentru ca ii place sa aiba de lucru. Tacerea nu il stimuleaza, asa ca lasa-l sa-ti sesizeze gemetele de satisfactie. Sau urletele. Si incearca sa il privesti tot timpul in ochi. Transmite-i scanteie din priviri si te vei trezi cu o stare incendiara. Nu vei trece peste niciodata!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:35
Sagetator:

Femeia sagetator este pasionala de la inceput pana la sfarsit. Te saruta cu foc, te dezbraca in viteza, te devoreaza instant. Nu te speria, vei sti ce ti se intampla si chiar te vei bucura de proces… Din plin! Ca sa fii sigur ca si ea se simte bine, nu uita ca este o mare iubitoare a vietii si a trairilor intense. Atingerile fierbinti, saruturile lungi si cuvintele potrivite ti-o pot rezerva pentru noaptea intreaga si chiar pentru o viata. Ii place tot ce e nou, are mare satisfactie din a experimenta lucruri picante si nici in materie de sex nu va refuza. Ar face orice ca partenerul sa fie satisfacut, mai ales ca generozitatea ei este de multa vreme un mit de netrecut. Pentru ca fericirea ei se leaga de fericirea ta, afla cum sa ajungi cat mai aproape de rai:

Puncte erogene:

Incepe cu ce e mai simplu: capul si parul. Mangaierile, plimbatul degetelor prin plete, masaj lent, spalatul parului si baile in doi pot fi un inceput promitator. Apoi, fa ce stii mai bine si da buzna in zona coapselor. Pielea fina din interiorul lor, zonele fierbinti din jurul vaginului, fesele merita o atingere blanda, cu pretentii tot mai ample. Pentru ca are un corp minunat, fundul ei va tenta orice barbat. Ii place sa fie masata in aceasta zona, asa ca foloseste lotiuni speciale si lubrifiant din belsug. Nu trece la exercitii de echilibristica inainte de a-i cere parerea. Nu toate pozitiile o fac fericita, dar daca stii cum sa rogi, primesti. Talentul tau oral ar putea sa o convinga fara alte eforturi.

Joc:

Dupa ce ati iesit cu prietenii prin oras este momentul sa te retragi cu femeia sagetator in cuibul vostru de nebunii. Energie ar trebui sa mai ai destula, pentru ca distractia abia incepe. Si daca au mai scapat un musafir, doi, pe aceeasi usa, fii gata sa experimentezi trairi noi. Poate o sa doarma cu voi in pat sau poate o sa faceti mai multe, impreuna…
Daca totusi v-ati oprit la voi doi, ai grija sa ai de toate: ulei de masaj, chef si timp!
Dupa ce dai o proba de talent artistic, vei fi rasplatit in acelasi fel. Vezi ca sagetatorului ii place sa se bucure de lucrurile frumoase pe saturate, asa ca te sfatuiesc sa iti exersezi bine limba inainte de a ajunge in patul unei femei sagetator. Nu te preta doar la clasicul sex oral, ar fi bine sa iti mai folosesti gurita si prin zonele limitrofe…
Dupa aceasta experienta care probabil ti se va intoarce, puteti trece la treaba: nu scapi cu mai putin de 5, iar dupa ramane timp si de povesti sub luna plina sau vazut un film pentru adulti ca sa o luati de la capat cand rasare soarele…

Daca vrei un barbat sagetator:

Ar fi bine sa ai un regim de viata echilibrat. Mananci bine, dormi bine si iubesti si mai bine! Acest barbat isi doreste sex in fiecare zi nu pentru ca se crede un macho extrem de reusit, ci pentru ca stie sa se bucure din plin de viata. Nu vrea sa cucereasca o suta de femei pe saptamana, ci vrea sex de o suta de ori pe sapatamana cu una, dar buna. Daca te-a gasit, tine-te bine. E posibil sa mai scape prin decorul feminin ocheade si chiar fapte, dar se va intoarce. Ca sa nu te trezesti in fiecare seara ca numeri oi in loc sa numeri partide, fii tot timpul cocheta si disponibila. Complimente, afectiune, iubire si caldura. Asa il ai nu doar ca pe un corp care se bucura de corpul tau, ci ca pe un om intreg care te iubeste cu totul. Si de cate ori, si in cate feluri…
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:36
Capricorn:

Femeia capricorn nu arata multe, dar cate stie sa faca! Va ajunge in patul unui barbat destul de greu pentru ca aventurile nu prea o incalzesc. Daca stii ca ai planuri serioase, fii pe faza pentru ca pasiuni atat de lungi si nopti de dragoste fara sfarsit precis n-ai trait prea des. Nu te teme de raceala privirii ei, se datoreaza nevoii de a-si ascunde sentimentele. Dar fii sigur ca are tehnicile ei pe care merita sa le incerci pe propria-ti piele. Va vrea sa te vada implicat, gata sa o faci fericita cu orice pret. Pe de alta parte, cand preia rolul, va vrea sa traiesti atat de intens incat sa zici time out din cand in cand… Ca o sclava dedicata placerilor tale, va accepta tot ceea ce ii propui daca ai maniera si stilul care spune singur ca e iubire dincolo de fizic. Cum sa o aduci la momentul in care toate visele devin realitate? Iata:

Puncte erogene:

Capricornul este responsabil de zona articulatiilor, mai ales a genunchilor. Daca uneori e prea pudica si vrea sa isi ascunda glezna, fa cumva sa ai acces la genunchi. Mangaierile in dosul genunchiul, saruturile umede si muscaturile fine o vor intoarce cu totul catre tine. Linge-i usor genunchiul, privind-o in ochi si mai ales arata-i cat de mult iti place…
Capricornul are cornite, asa ca fa bine si mangaie-i orgoliul complimentandu-i parul prin
care iti plimbi degetele. Masajul o va ajuta sa se destinda si sa intre in atmosfera. Pielea ei este un punct erogen de mare importanta, deci fii gata sa il exploatezi in cel mai dulce mod!Saruturile pe burtica, lungi sau jucause, o vor incanta si ii vor da incredere. Pregateste-te sa treci si tu la rasfat cat de curand!

Joc:

Invit-o la echitatie sau la o expozitie de arta. Nu ar strica sa serviti o cina picanta inainte de a va stinge setea in pat… Sper ca ai pus la rece un vin bun si ai si cateva glume interesante in dotare. Are simtul umorului si va aprecia si daca ii stergi urmele de piscoturi de pe nas, eventual folosindu-ti limba. Atinge-i pielea de cate ori poti. Din greseala si mai ales cu intentie declarata, dupa ce esti sigur ca si ea vrea sa treceti la urmatorul nivel. Nu te grabi cu scosul arsenalului de jucarii pe masa, ruptul hainelor si lipirea fiintei pe pereti, pentru ca se va speria putin… Fii romantic, mangaie-i pielea cu ceva pufos si invit-o si la un masaj de relaxare. Ca pozitie, nu strica sa isi tina picioarele dupa gatul tau si sa ii saruti genunchii in timp ce faceti dragoste.

Daca vrei un barbat capricorn:

Nu ii sari in pat imediat. Nu e vorba ca te va refuza, dar de statutul acesta nu vei trece prea usor. Vei vrea sa nu fii doar o amica de pat, mai ales ca un barbat de genul lui stie cum sa o trateze pe femeia de langa el tot timpul. Va fi galant cu tine, iar daca ai acel al saselea simt incat sa ii ghicesti dorintele te asteapta o noapte foarte fierbinte. Ii place sa descopere mistere, asa ca sa nu cumva sa uiti lenjeria sexy, in culori tari, altundeva decat pe tine. Ofera-te sa ii faci un masaj si nu orice tip de masaj: foloseste-ti corpul, mai ales gura si sanii. Cand ajungi in zona genitala, fa un popas in timp ce mainile ti le folosesti pentru a-i stimula pielea din spatele genunchilor. Si sa speram ca nu ai obosit deja: acest barbat rezista mult si zorii sunt atat de departe… Bucura-te!

Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:36
Varsator:

Partenera nascuta in zodia Varsatorului este ca o carte savuroasa despre sex. Are atat de multe idei incat vei iesi destul de “indoctrinat” in ale sexualitatii dupa ce o cunosti. Avantajul este ca partea practica are o importanta foarte mare, avand in vedere ca nu e pe pace pana ce nu traieste totul la maxim. Nu exista cai de mijloc pentru ea si totul e permis daca produce placere omului iubit. In plus, tot ce e nou devine o provocare careia nu ii poate rezista. Daca vrei sa nu iti reziste nici tie, fa apel la imaginatie: cadourile excentrice o innebunesc! Ce ai zice sa profitati impreuna de un vibrator cu luminite de Craciun?

Puncte erogene:

Mintea ei e cea care se prinde cel mai repede. Vei vedea ca nu are stare si, chiar daca fizicul nu este cel mai important plan in care sa se manifeste, stie cum sa il foloseasca pentru a trai placerea la maxim. Cu ea, sexualitatea devine o experienta transcedentala.
Mangaie-i lent gleznele si priveste-o direct in ochi in timp ce ii zambesti amuzat. Masajul picioarelor este foarte important, asa ca foloseste destule licori magice ca sa ii trezesti simturile. Iti va povesti lucruri interesante, legate de sexualitatea ei sau a altora… Are cultura in materie, chiar daca nu arata ca o intereseaza asa de tare! Dar nu ai de ce a te superi: e mai placut sa descoperi o pantera in pielea unei pisicute jucause!

Joc:

Nu aici e problema! Tu vei fi cel care va fi supus jocului… Femeia varsator are idei in materie de prostioare cat sa iti tina atentia concentrata o viata! Poate veni cu ideea unui film erotic destul de ciudat si se poate ajunge lent la a practica ce ati vazut. Mai mult, puteti face chiar voi un filmulet erotic folosind, evident, scenariul si aparatura ei…
Nu te obosi sa ii cumperi o tona de inghetata sau un cos de flori pentru ca risti sa prapadesti orzul pe gaste. Ii place sa fii direct, asa cum si ea poate foarte bine sa se exprime. Daca ati ajuns in sfarsit in pat, nu te infierbanta: poate sa fie cel mult pentru ca ii e somn! Ii plac pozitiile intortocheate, sexul in picioare si chiar in locuri extrem de publice. Nu fi speriat daca te stii de pudic: te va vindeca imediat! Adica nici nu ai de ales dupa ce jumatate de sala de consiliu a inteles ce se intampla in spatele scenei tocmai datorita strigatelor de la care femeia aceasta pentru care nu exista cenzuri nu a vrut sa se abtina…

Daca vrei un barbat varsator:

Inseamna ca ai gusturi rafinate… Nu e prea usor de obtinut si mai ales de pastrat, avand in vedere ca o relatie i se pare interesanta atata timp cat nu ii ingradeste libertatea, iar o partida de sex i se pare destul de usor de concurat prin alte placeri, uneori chiar enervante… Daca totusi ai reusit sa il aduci in stadiul de a te vrea cu ardoare, profita din plin pentru ca este un amant cum putini ai mai intalnit! Pasiunea lui nu tine poate o viata, dar cu siguranta amintirea noptilor cu el va dura ani buni. Tachineaza-l, lasa-l sa ghiceasca ce ai de gand sa ii faci si surprinde-l cu fel si fel de joculete erotice. Nu il deranjeaza sa fie legat la ochi si supus tehnicilor tale de a-l face fericit. Este destul de deschis la minte incat sa impartiti in mod egal jucariile pe care le ai in dulap. Ba chiar sa fie de acord sa aduceti mai multa lume in patul vostru…
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:37
Pesti:

Mai receptiva de atat nu se poate! Femeia pesti viseaza cel mai mult la a-l vedea pe partenerul ei fericit. Este un semn de apa pentru care emotiile sunt foarte importante, asa ca va trai totul intens. Se confunda cu starea sa si experientele sexuale cu ea sunt o bogatie nu doar a simturilor, ci si a spiritului. Prefera locurile romantice, aproape de natura, deci nu va spune nu iubirii pe malul marii sau chiar in apa. Nu te speria daca trece de la o stare la alta: poate sa planga de fericire cateva ore bune. Dar nu cred ca este o problema, mai ales ca nu vei avea de gand sa ii oferi doar o noapte in doi…

Puncte erogene:

Cel mai mult ii place masajul talpilor. Cu uleiuri aromatice, mai ales cele mentolate, poti sa o aduci repejor in situatia de a-si dori sa treceti si mai repejor la altceva.
Nu ar strica sa ii oferi inainte de masaj o baita placuta la picioare. I se va parea excitant sa te vada facand eforturi pentru ea si va vrea sa te rasplateasca la randul ei. Baia impreuna este foarte stimulativa, asa ca nu te opune. Vei fi surprins de cate ghidusii stie sa faca prin apa…

Joc:

Emotiva pentru unii, pasionala pentru altii… Ii va placea daca iti rezervi cateva ore doar pentru a va bucura de corpurile voastre. Cu greu rezista tentatiei de a merge pana la capat daca stii cum sa pui problema, insa o va incanta sa afle ca nu finalitatea conteaza. Fa-o sa se simta ca o printesa sarutand-o din cap pana in talpi si mai ales pe talpi… Mangaie-i corpul delicat iar daca momentul si locul ti-o permit, daseneaza-i conturul in nisip. Ii place sa se simta ca o muza pentru cel de langa ea. Evident, s-ar putea sa fii chiar tu muza ei, asa ca nu te sfii sa pozezi in barbatul cuceritor, cu spirit de Adonis. Va avea timp de sevalet destul, dupa ce te va multumi pe tine pentru faptul ca ii iei talentul in serios. Si vezi ca poate sa fie extrem de spirituala, asa ca nu uita de atmosfera in care va veti manifesta: ca e atelierul ei, studioul tau sau o camera de hotel, muzica e foarte importanta!

Daca vrei un barbat pesti:

Sper ca nu vorbesti prea mult si fara rost… Pestii sunt o zodie destul de tacuta, care se concentreaza mai mult pe energia interioara si nu pe risipa in afara. Prefera o fire romantica mai degraba decat una salbatica si fluturatica, gata oricand sa ii lase pentru un Leu viguros… Daca ai capacitatea de a trai intens sau iti doresti sa incerci o experienta aproape religioasa prin iubire si sexualitate, pe un barbat pesti sa pui ochii! Dupa asta urmeaza partea dificila… Complimenteaza-l, cauta-l des, fa-l sa se simta cel mai important om din lume. Nu ego-ul lui are nevoie de acest lucru, ci teama de a nu fi doar un obiect. Bine, ai putea si sa ii scrii poezii, sa ii dai dedicatii la radio sau sa ii organizezi petreceri surpriza. Dar expunerea il deranjeaza des. Asa ca gseste un loc in care sa se simta ca acasa si ajuta-l sa se simta al tau pentru totdeauna! Simturile sunt foarte importante, deci fii atenta ce parfum folosesti. Si nu uita sa ai permanent lumanari parfumate si lotiuni de corp! Sau lubrifiant cu diverse arome, pentru ca nu veti ramane la declaratii siropoase toata seara!
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:37
ai scris lung de tot crezi ca stau sa-ti citesc eu paginile tie?asa mi-ai zis si tu mie si ma fel cred ca ai butonat tastatura aia de ai tocito mai lasa in pace tastatura cand ma uit la voi corectati pe toata lumea apoi hop faceti la fel stii si tu sa faci copi-paste e bine si nu ca mine ci ai facut o pagina intreaga felicitari e frumos topicul tau HOROSCOP SEXUAL
bruni_eu
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:41
ai scris lung de tot crezi ca stau sa-ti citesc eu paginile tie?asa mi-ai zis si tu mie si ma fel cred ca ai butonat tastatura aia de ai tocito mai lasa in pace tastatura cand ma uit la voi corectati pe toata lumea apoi hop faceti la fel stii si tu sa faci copi-paste e bine si nu ca mine ci ai facut o pagina intreaga felicitari e frumos topicul tau HOROSCOP SEXUAL
bruni_eu
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:41
da` nici n`am nevoie sa citesti tu ce`am scris eu..
si hai fa pasi ca iar ma plictisesti
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:43
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 13:43:52da` nici n`am nevoie sa citesti tu ce`am scris eu..
si hai fa pasi ca iar ma plictisesti


desteapta foc te-a facut mamitica ta offff ce fata uita-te la tine mai intai si apoi vorbesti de altii daca tu esti varza nu face pe altu varza ca tine sa ai o zi buna in continoare
bruni_eu
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:48
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 13:34:37Fecioara:

Daca ai dat de o fecioara, nu te speria. Nu va dura zece ani ca sa ajunga in patul tau, dar nici sa nu te astepti ca va face sex cu tine dupa 3 intalniri. Joaca roluri si cu siguranta nu ii place sa experimenteze doar de dragul experimentului. Conservatoare e mult spus, asa ca o poti numi o persoana cerebrala, cu idei bine definite in privinta sexualitatii si pregatita sa incerce noutatea doar cand se simte sigura. Ca sa se convinga mai repede, o poti ajuta cu multa iubire si cu mult tact. N-ar strica sa le imbini pe amandoua cand o ai in dormitor si te apuci de treaba! Iata cu ce sa incepi…

Puncte erogene:

Daca ai trecut de buze, gat, sani, opreste-te cu atentie in zona buricului si a abdomenului. Fecioara patroneaza aceasta arie si orice atingere aici are efecte maxime. Femeia fecioara nu se “incalzeste” din priviri, asa ca atingerile fine, saruturile si mangaierile o vor aduce acolo unde trebuie la timpul potrivit. O poti atinge cu o manusa fina sau cu limba. Dupa ce a prins gustul nu va vrea sa te mai opresti. Si ca sa fii sigur, plimba-ti talentul si mai jos, cu la fel de multa dedicatie. Masajul este o alta placere a femeii fecioara, dar, pentru ca nu uita de principiul ordinii perfecte, ar fi bine sa o ajuti sa se simta in regula cu o invitatie la baie. Asta daca nu a facut-o ea deja! O baie in doi poate sa ii topeasca serios criticile si sa inceapa sa se bucure de partea plina a paharului.

Joc:

Incepe cu miscari circulare pe burtica ei. Atingeri fine, abia sesizabile, dupa care foloseste-ti buzele si limba. Cu varful limbii deseneaza cercuri in buricul ei, din ce in ce mai repede. Daca ai la indemana, un ulei de masaj ar fi minunat. Nu uita de lubrifianti si de pozitii cat mai hot. Penetrarea pe la spate, in timp ce sta asezata pe genunchii tai o va ajuta foarte mult. Foloseste si jucarii, dar adu-le in “discutie” cu grija pentru ca reticenta la nou specifica semnelor de pamant poate sa iti strice cheful rapid.




Daca vrei un barbat fecioara:

Nu sta pe ganduri, pentru ca e bun la casa omului. Se pricepe la toate, e un sot minunat, un tata preocupat, un sfatuitor de incredere. Ca amant, ti-l formezi! Poate usor reticent la inceput, nu poate rezista unei femei care stie sa se puna in valoare. Apreciaza o alura sexy, o atitudine feminina si stilul. Nu vorbi urat pentru ca s-ar putea sa se opreasca brusc, nu exagera cu urletele pentru ca ii e rusine de vecini, nu ii propune tu fel si fel de pozitii ca risti sa nu mai fii invitata a doua oara. Lasa-l pe el sa conduca dansul si tu misca-te cat mai gratios. Zambeste-i cand ii e lumea mai draga si nu uita sa ii spui de fiecare data cat de placut a fost. Foarte important: nu mima, s-ar putea sa sa iti critice cu ironie pana si felul in care ti-ai jucat rolul!


Fain si destul de adevarat! cel putin in cazul meu:
jemima_uk
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:50
De la: bruni_eu, la data 2009-04-03 13:48:42
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 13:43:52da` nici n`am nevoie sa citesti tu ce`am scris eu..
si hai fa pasi ca iar ma plictisesti


desteapta foc te-a facut mamitica ta offff ce fata uita-te la tine mai intai si apoi vorbesti de altii daca tu esti varza nu face pe altu varza ca tine sa ai o zi buna in continoare


auzi fa jigodie ce esti nu ma fa sa te spurc si mai tare
du`te`n kara mea si nu ma mai fu`te atat
jet ca ai umplut topicu` asta cu putoarea ta
impusca`te
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:50
De la: bruni_eu, la data 2009-04-03 13:41:49ai scris lung de tot crezi ca stau sa-ti citesc eu paginile tie?asa mi-ai zis si tu mie si ma fel cred ca ai butonat tastatura aia de ai tocito mai lasa in pace tastatura cand ma uit la voi corectati pe toata lumea apoi hop faceti la fel stii si tu sa faci copi-paste e bine si nu ca mine ci ai facut o pagina intreaga felicitari e frumos topicul tau HOROSCOP SEXUAL

papusica iar te mananca?!
acum ai un scop sa te razbuni..umbli pe forum sa te iei de toate cele care nu au fost cu tine la topicul tau..
pai asa iti sade bine mai fata?! ce exempu de credincioasa mai dai tu,ha?
ia revizuieste-ti atitudinea...mergi la biserica inchina-te si revino..ca te astept
coffeeta
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:52
De la: bruni_eu, la data 2009-04-03 13:48:42
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 13:43:52da` nici n`am nevoie sa citesti tu ce`am scris eu..
si hai fa pasi ca iar ma plictisesti


desteapta foc te-a facut mamitica ta offff ce fata uita-te la tine mai intai si apoi vorbesti de altii daca tu esti varza nu face pe altu varza ca tine sa ai o zi buna in continoare


Fugi repede la spovedit....ca te-ai spurcat
Si lasa draga forumul....intoarce-te frumos la biblia ta.....
andreea1976
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:06
Aminnnnn
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:09
paruiala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ia fa te incoa asta desteapta de o supi p diavolita mea!!!!! intri k sa nu stai afara?????


ia k te dau io afara acu!

tu i mama ma sii de treaba! du te tare deranjato!!!!

k dc imi intri in maini... pardon... cuvinte... te fac amintire uitata!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:26
Fecioara:

Daca ai dat de o fecioara, nu te speria. Nu va dura zece ani ca sa ajunga in patul tau, dar nici sa nu te astepti ca va face sex cu tine dupa 3 intalniri. Joaca roluri si cu siguranta nu ii place sa experimenteze doar de dragul experimentului. Conservatoare e mult spus, asa ca o poti numi o persoana cerebrala, cu idei bine definite in privinta sexualitatii si pregatita sa incerce noutatea doar cand se simte sigura. Ca sa se convinga mai repede, o poti ajuta cu multa iubire si cu mult tact. N-ar strica sa le imbini pe amandoua cand o ai in dormitor si te apuci de treaba! Iata cu ce sa incepi…

Puncte erogene:

Daca ai trecut de buze, gat, sani, opreste-te cu atentie in zona buricului si a abdomenului. Fecioara patroneaza aceasta arie si orice atingere aici are efecte maxime. Femeia fecioara nu se “incalzeste” din priviri, asa ca atingerile fine, saruturile si mangaierile o vor aduce acolo unde trebuie la timpul potrivit. O poti atinge cu o manusa fina sau cu limba. Dupa ce a prins gustul nu va vrea sa te mai opresti. Si ca sa fii sigur, plimba-ti talentul si mai jos, cu la fel de multa dedicatie. Masajul este o alta placere a femeii fecioara, dar, pentru ca nu uita de principiul ordinii perfecte, ar fi bine sa o ajuti sa se simta in regula cu o invitatie la baie. Asta daca nu a facut-o ea deja! O baie in doi poate sa ii topeasca serios criticile si sa inceapa sa se bucure de partea plina a paharului.

Joc:

Incepe cu miscari circulare pe burtica ei. Atingeri fine, abia sesizabile, dupa care foloseste-ti buzele si limba. Cu varful limbii deseneaza cercuri in buricul ei, din ce in ce mai repede. Daca ai la indemana, un ulei de masaj ar fi minunat. Nu uita de lubrifianti si de pozitii cat mai hot. Penetrarea pe la spate, in timp ce sta asezata pe genunchii tai o va ajuta foarte mult. Foloseste si jucarii, dar adu-le in “discutie” cu grija pentru ca reticenta la nou specifica semnelor de pamant poate sa iti strice cheful rapid.



super adevarat.... sau ma rog... la mn

dar nu scrie nimik de spate? k io shi acolo ma.... pardon... am o zona mai delicata

pupicuti diavolito
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 3 Aprilie 2009 14:27
Multumim frumos Dyavolito!
Foarte interesant!
Si nu te mai preta sa bagi in seama pe "orsicine" bre!
kristinaCT
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:05
De la: kristinaCT, la data 2009-04-03 15:05:45Multumim frumos Dyavolito!
Foarte interesant!
Si nu te mai preta sa bagi in seama pe "orsicine" bre!


cu placere ...
da si eu m`am gandit ca n`are rost sa`mi mai pun mintea cu toti............
asa ca treaba lor ce fac pe mine una nu ma mai intereseaza... pot sa zica ce vor...
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:12
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-04-03 14:27:42
super adevarat.... sau ma rog... la mn

dar nu scrie nimik de spate? k io shi acolo ma.... pardon... am o zona mai delicata

pupicuti diavolito


Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:15
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:12:02
De la: kristinaCT, la data 2009-04-03 15:05:45Multumim frumos Dyavolito!
Foarte interesant!
Si nu te mai preta sa bagi in seama pe "orsicine" bre!


cu placere ...
da si eu m`am gandit ca n`are rost sa`mi mai pun mintea cu toti............
asa ca treaba lor ce fac pe mine una nu ma mai intereseaza... pot sa zica ce vor...



haide mai k e tare topikul deci ia zi mi daca sunt leu cu cine ar trebui sa.... stii tu,ca sa iasa foc?
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:15
De la: bruni_eu, la data 2009-04-03 13:41:49ai scris lung de tot crezi ca stau sa-ti citesc eu paginile tie?asa mi-ai zis si tu mie si ma fel cred ca ai butonat tastatura aia de ai tocito mai lasa in pace tastatura cand ma uit la voi corectati pe toata lumea apoi hop faceti la fel stii si tu sa faci copi-paste e bine si nu ca mine ci ai facut o pagina intreaga felicitari e frumos topicul tau HOROSCOP SEXUAL
ok...esti si balbait...am intzeles ce ai vrut sa zici...nu trebuie sa te repetzi....sau itzi place sa te citesti in ecou????
celyy
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:22
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:15:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:12:02
De la: kristinaCT, la data 2009-04-03 15:05:45Multumim frumos Dyavolito!
Foarte interesant!
Si nu te mai preta sa bagi in seama pe "orsicine" bre!


cu placere ...
da si eu m`am gandit ca n`are rost sa`mi mai pun mintea cu toti............
asa ca treaba lor ce fac pe mine una nu ma mai intereseaza... pot sa zica ce vor...



haide mai k e tare topikul deci ia zi mi daca sunt leu cu cine ar trebui sa.... stii tu,ca sa iasa foc?


vezi celalalt topic
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:24
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:24:25
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-04-03 15:15:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-03 15:12:02
De la: kristinaCT, la data 2009-04-03 15:05:45Multumim frumos Dyavolito!
Foarte interesant!
Si nu te mai preta sa bagi in seama pe "orsicine" bre!


cu placere ...
da si eu m`am gandit ca n`are rost sa`mi mai pun mintea cu toti............
asa ca treaba lor ce fac pe mine una nu ma mai intereseaza... pot sa zica ce vor...



haide mai k e tare topikul deci ia zi mi daca sunt leu cu cine ar trebui sa.... stii tu,ca sa iasa foc?


vezi celalalt topic



l am vazut dar nu ma pot decide... o sugestie cv??
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Diferentele intre femeia scorpion si femeia berbec . 64 De la: kudika_932448 17 Septembrie 2013 12:24
Eu RAC... El GEMENI 18 De la: Barbie30 15 August 2010 11:40
rac si varsator...imposibil ? 7 De la: corasim_cs 20 Iulie 2010 15:29
eu fecioara el leu 7 De la: Frankie_Zuzu 15 Septembrie 2009 11:51
eu leoaica ,iar el scorpion 8 De la: kudika027522 25 Septembrie 2009 16:53