Setari Cookie-uri

credeti ca o femeie care a inselat, merita iertata?

De la: dontworibehapi, la data 2009-04-14 12:04:26
De la: staff, la data 2009-04-13 10:10:01S-a tot vorbit de barbati care inseala, care nu mai merita iertati, ca sunt badarani ... Dar ce ziceti , doamnelor de o femeie care inseala? Era cat pe ce sa ma casatoresc cu o femeie. Am iubit-o asa cum nu credeam ca se poate iubi, totul a mers bine. Mediul in care lucreaza, stressul de acolo plus colegii in mare parte niste "stricati" plus ai mei parinti cu care am locuit impreuna cu ea un timp... Avea nevoie de mai multa stabilitate, munceam si eu, cursuri, oboseala, atentie insuficienta. A devenit vulnerabila. Ma iubea mult, dar totusi a cazut. A aparut "colegul" pe umarul caruia sa planga si care o asculta si cu care s-a aprins o relatie, coleg casatorit si cu copil (30 de ani are el) . Credeti ca o femeie care iubeste cu adevarat, ar putea sa insele si abia dupa o perioada destul de lunga sa spuna... sti, mi s-au cam racit sentimentele, ar fi bine sa devenim amici. Ma asteptam de la ea sa zica din timp, inainte de a se incurca cu " Don Juan" , sa puna punct. A zis ca orice a incercat, nu a dat roade. Pai ok, atunci punct si de la capat, nu incepi alta relatie inainte sa pui punct. Oare ce o fi in capul si in sufletul ei ... Credeti ca merita iertata? Sa nu mai zic ca relatialor continua. Dar ce ziceti de acel barbat, care e cu familie si se complace in a se iubi cu o alta femeie . Declaratii peste declaratii, excursii si manifestari clare ale dragostei ... S-a ales praful de lumea asta!
simplu si nu mai zic si aldata decat ca daca voi ne iertati si noi ar trebui sa facem la fel, firar parca trebuia sa fie egalitate intre noi dar la noi in romanica inca se mai traieste dupa regula femeia ie sclava in casa dam ie gresit fratilor femeia e nu mai e sclava si nu mai trebuie sa stea la cratita dar in fine nu mai are rost ca nu am cu cine

this my boy!
missalexandra
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:27
De la: missalexandra, la data 2009-04-14 12:27:08
De la: staff, la data 2009-04-13 10:10:01S-a tot vorbit de barbati care inseala, care nu mai merita iertati, ca sunt badarani ... Dar ce ziceti , doamnelor de o femeie care inseala? Era cat pe ce sa ma casatoresc cu o femeie. Am iubit-o asa cum nu credeam ca se poate iubi, totul a mers bine. Mediul in care lucreaza, stressul de acolo plus colegii in mare parte niste "stricati" plus ai mei parinti cu care am locuit impreuna cu ea un timp... Avea nevoie de mai multa stabilitate, munceam si eu, cursuri, oboseala, atentie insuficienta. A devenit vulnerabila. Ma iubea mult, dar totusi a cazut. A aparut "colegul" pe umarul caruia sa planga si care o asculta si cu care s-a aprins o relatie, coleg casatorit si cu copil (30 de ani are el) . Credeti ca o femeie care iubeste cu adevarat, ar putea sa insele si abia dupa o perioada destul de lunga sa spuna... sti, mi s-au cam racit sentimentele, ar fi bine sa devenim amici. Ma asteptam de la ea sa zica din timp, inainte de a se incurca cu " Don Juan" , sa puna punct. A zis ca orice a incercat, nu a dat roade. Pai ok, atunci punct si de la capat, nu incepi alta relatie inainte sa pui punct. Oare ce o fi in capul si in sufletul ei ... Credeti ca merita iertata? Sa nu mai zic ca relatialor continua. Dar ce ziceti de acel barbat, care e cu familie si se complace in a se iubi cu o alta femeie . Declaratii peste declaratii, excursii si manifestari clare ale dragostei ... S-a ales praful de lumea asta!
simplu si nu mai zic si aldata decat ca daca voi ne iertati si noi ar trebui sa facem la fel, firar parca trebuia sa fie egalitate intre noi dar la noi in romanica inca se mai traieste dupa regula femeia ie sclava in casa dam ie gresit fratilor femeia e nu mai e sclava si nu mai trebuie sa stea la cratita dar in fine nu mai are rost ca nu am cu cine

this my boy!

Pai io de ce ziceam ca-l iau?
Gata, nenica, adjudecat!
Dor_a
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:51
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 12:51:47
De la: missalexandra, la data 2009-04-14 12:27:08

this my boy!

Pai io de ce ziceam ca-l iau?
Gata, nenica, adjudecat!

da Dor_a! rar asa exemplar...
missalexandra
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:55
Acu' Alexa, intrebarea e... Cat de lung e drumu' de la vorba la fapta....
Dor_a
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:59
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 12:59:28Acu' Alexa, intrebarea e... Cat de lung e drumu' de la vorba la fapta....

cam tot atat cat de la mine la tine
servus doruk mama
matracucu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:00
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 12:59:28Acu' Alexa, intrebarea e... Cat de lung e drumu' de la vorba la fapta....

in privinta lui nu prea mare!
missalexandra
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:04
daca zici de mine e simplu dupa colt dar asta nu suna bine ca e lauda de sine care nu miroase a bine asa ca nu pot sa zic cat
dontworibehapi
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:54
De la: just_laura, la data 2009-04-14 13:00:45

servus doruk mama

Pupici si aici, Laura puiule
Dor_a
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:55
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-14 13:54:10
daca zici de mine e simplu dupa colt dar asta nu suna bine ca e lauda de sine care nu miroase a bine asa ca nu pot sa zic cat

Biiine! Las' ca te-oi lua la o proba, cand ma intorc de la beduini
Dor_a
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:56

servus doruk mama
matroana
dontworibehapi
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:02
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-14 14:02:25

servus doruk mama
matroana

ce faci vinule acilea pe topicul unde se calca stramb?ha?
tzuc vinule
matracucu
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:03
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 13:56:25
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-14 13:54:10

Biiine! Las' ca te-oi lua la o proba, cand ma intorc de la beduini
dontworibehapi
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
frustrare 9 De la: Sabrina_Nede 13 Septembrie 2008 00:07
Prima iubire! 8 De la: kudika_954168 16 Februarie 2014 14:05
cum sa reactionez? 49 De la: Muse__ 7 August 2013 20:25
Va rog,dati-mi un sfat!Sunt disperata! 30 De la: danatisianu 22 Septembrie 2009 16:36
am nevoie de sfaturi 12 De la: stem_29 20 August 2010 22:25