Setari Cookie-uri

O vreau inapoi :(

M-am decis sa va cer parerea acum si poate cateva sfaturi cu toate ca sunt inregsitrat pe acest site de ceva timp .. stiu ca poate e povestea cu nr 99999 care se aseamana izbitor cu restul dar sfaturile prietenilor nu imi sunt de nici un ajutor intrucat ei nu sunt impartiali, tin cu mine si dau vina pe ea...

Totul a inceput in 2008 prin august pe net cand am inceput sa vorbim despre prostioare si anume un joc care il jucam amandoi , ne petreceam amandoi timpul in fata pc'ului zi de zi , noapte de noapte jucand si totodata purtand converastii nevinovate .. eu nu doream pe cineva deoarece incepusem sa cred ca mi'e mai bine singur DAR cum dragostea te loveste fara sa iti dai seama ...sa intamplat.
Vorbeam tot mai mult , vorbeam la telefon ore intregi .. ea nici nu era din oras cu mine dar nici nu conta asta , nici macar nu ne vazusem .. decat in poze si noi ne facusem planuri :)) , era de vis.. undeva prin octombrie am stabilit amandoi ca trebuie sa ne vedem neaparat si asa a si fost , m-am dus eu in oras la ea .. ce sa zic .. (o stiam cum arata din poze si eram :O , cu toate ca eu apreciez personalitatea si apoi infatisarea nu puteam sa trec de acest lucru usor cu vederea) am ramas blocat arata super bine deja imi bagasem in cap ca nu e de nasul meu si nu am sanse..dar ea ma acceptat si m'a linistit .. eu neavand servici , nici fat frumos nu eram iar cu studiile ramasesem in urma ... conta decat ca o tineam cu zambetul pe buze si eram ceea ce avea nevoie .. o faceam fericita indiferent de circumstante.
Au trecut saptamani , luni ... cu bune si cu rele,ma angajasem,ne iubeam unul pe altul.. parintii mei erau incantati de ea .. o fata foarte dulce , desteapta dupa care era inebunit baiatul lor...dar odata cu timpul au inceput si neintelegerile ea fiind la facultate vorbisem din timp ca sa ne fie mai usor ... sa se mute la Bucuresti cu facultatea dar nu prea a mai fost incantata de idee avand ca scuza ca daca relatia nu tine ramane singura in oras.. in fine ma deprimat pentru ca avea indoieli dar am trecut peste asta si am continuat sa ma duc eu in fiecare weekend la ea deoarece facand facultatea in alt oras decat orasul natal atunci venea si ea acasa..
Era si inca este lumina ochilor mei pur si simplu nu imi atragea nici o alta fata atentia indiferent cat de bine arata sau mai stiu eu ce , aveam ochi decat pentru ea si cand eram impreuna si cand eram singur la Bucuresti... mai radeau prietenii de mine ziceau ac sunt gay dar ma amuza si pe mine :) , mai rau se uita ea dupa fete decat mine dupa cum i-au spus si prietenii ei...am avut ocazii sa o insel dar nici nu m-am gandit de 2 ori si am refuzat orice avans , in inima mea era decat ea...nu sunt genul...aveam incredere amandoi unul in altul iar gelozia era aproape inexistenta... nu a pornit niciodata cearta de la asa ceva..
Pot zice ca am pus'o mereu in fata mea cand era vorba de nevoi materiale si am ajutat'o mereu, nu am putut sa stau si sa o vad trista stiind ca are datorii , sau pur si simplu nu are bani iar eu muncind sa stau cu banii in buzunar si sa nu o ajut..deoarece ai ei fiind despariti iar ea nemuncind deoarece este teribil de greu sa fi si la drept sa inveti atat si sa mai si lucrezi intr'un oras strain...am inteles'o si am ajutat'o mereu cu tot ce am avut...in schimb i-am oferit din ce in ce mai putina dragoste , afectiune ... caldura sufleteasca , intelgere .. toate lucrurile alea minunate din care este alcatuita dragostea adevarata .. fata asta ma iubea cu tot sufletul si eu lafel dar in ultimele luni treaba scartia deoarece distanta ma racise .. mi se urase cu binele ,eram mai rece cu ea si automat din cauza mea acelasi lucru sa intamplat si la ea..au inceput jigniri si zbierate din ambele parti ... inainte cand se ivea o problema o rezolvam imediat nu le lasam sa adune .. in ultimul timp faceam exact invers pur si simplu calcam peste toate chestiile care ne'a sudat relatia de prima data, am gresit mizerabil...fata asta mi sa oferit mie .. avea incredere in mine , am fost primul pentru ea dar si ea prima pentru mine... iar eu am stricat totul , credeam ca o sa o am mereu langa mine indiferent de ce fac si imi perimteam sa gresesc fara prea multe remuscari .. ma urasc pentru ce am lasat sa se intample ....iar spre sfarsitul lui noiembrie 2009 sa petrecut inevitabilul si mi-a dat papuci cum se zice.. am incercat sa o sun, nu raspundea .. i-am dat mesaje lafel ..mi-am cerut scuze .. totul in zadar , mi-a spus ca nu mai are de gand sa fie cu mine iar momentan e singura nu e cu nimeni .. mai vorbim cateodata pe messenger cand intra dar in calitate de amici pentru ca daca sar bariera iau ignore cum am mai patit de 2 ori..pur si simplu nu mai pot..mi-e dor de noi , as face absolut ORICE ( si sunt constient de semnificatia cuvantului) sa fiu cu ea inapoi, nu intelegeti gresit .. poate par obsedat dar ea reprezinta tot ce mi-am dorit vreodata de la o persoana , daca as fi facut un chestionar cu peroana ideala inainte sa o cunosc rezultat ar fi Cristina si as da din umeri fara sa stiu despre cine e vorba.. o iubesc din toata inima si ma simt groaznic stiind ca ea nu mai ma iubeste si nu mai vrea sa fie cu mine iar eu o visez aproape seara de seara timp de 2 luni , cand ma trezesc incep sa plang si alte chestii emo ..pur si simplu am cam ajuns la capatul puterilor , nu stiu ce sa mai fac...prietenii au incercat degeaba sa ma cupleze sau sa ma inveseleasca cu diverse activitati...m-am inchis in mine mult, singurul lucru care ma face sa tresar e soneria telefonului .. tot sper la un semn din partea ei :( .
Puteti sa radeti sau sa ma judecati cat vreti , pedeapsa de care am parte chiar si in momentul acesta cand scriu e de ajuns sa fiu atins de alte chestii ..multumesc ca a'ti avut rabdare sa citit atat si sper ca macar un sfat bun sa primesc.
Empty
Postat pe 18 Ianuarie 2010 18:24
nu din nou Cristina
mitura
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:37
de ce te-a parasit?
mitura
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:38
"in schimb i-am oferit din ce in ce mai putina dragoste , afectiune ... caldura sufleteasca , intelgere .. toate lucrurile alea minunate din care este alcatuita dragostea adevarata .. fata asta ma iubea cu tot sufletul si eu lafel dar in ultimele luni treaba scartia deoarece distanta ma racise .. mi se urase cu binele ,eram mai rece cu ea si automat din cauza mea acelasi lucru sa intamplat si la ea..au inceput jigniri si zbierate din ambele parti ... inainte cand se ivea o problema o rezolvam imediat nu le lasam sa adune .. in ultimul timp faceam exact invers pur si simplu calcam peste toate chestiile care ne'a sudat relatia de prima data, am gresit mizerabil..."


nu ne mai intelegeam .. cand ne certam stateam fiecare in camere separate pana ne trecea inloc sa ma duc sa o impac si sa o tin in brate tot eu faceam pe ala suparatu desi deseori era vina mea...si toate chestiile astea care la un momentdat se aduna..pur si simplu nu mai eram noi ... am meditat mult la tot, as fi instare sa o iau de la inceput chiar daca nu ar mai fi niciodata ce a fost.. stiind unde am gresit zic ca i'ar fi mai bine langa mine decat oricine si invers.. :(
Empty
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:02
va rog ..incercati si rezumate eu vreau sa va ajut cu o opinie , dar renunt la jumatatea istoriei(eh pe cine mint ,cand vad cat ai scris numai citesc deloc )
ionelaela
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:05
hai,mai,ca am citit..voiam doar sa testez daca ai fost atent cand ai scris
Dovedeste-i ca ai fost un ass..ll.Fa ceva-un lucru la care nu s-ar astepta sa-l faci-si bineinteles sa o implice si pe ea direct/indirect
mitura
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:07
Scuze .. pai pe scurt ea a insemnat si inca inseamna totul pt mine numai ca ii ofeream din ce in ce mai putin din toate deoarece credeam ca o sa fie cu mn oricum... motiv pentru care ma lasat cu ochii in soare..

mitura:

Am incercat ce ai spus mai sus.. sunt genul de om care isi recunosate greselile chiar daca il pune in lumina proasta..raspunsul ei a fost lafel de rece...iar despre un lucru neasteptat nu stiu .. nu prea ma duce capul acum si nu sunt sigur ca ar reactiona prea bine la orice gest de genul din partea mea..


Multumesc totusi , mai astept sfaturi / pareri :|

Empty
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:57
Mda desi sutn bine intentionat toate imi ies pe dos si se intorc impotriva mea.
Faptul ca i-am raspuns cand ma acuzat ca i-am facut rau , ca eu desi puteam sa ii fac rau cu niste chestii nici nu se pune problema sa fac asa ceva deoarece am iubit'o si o iubesc prea mult sa ii fac asa ceva si tin la ea prea mult a fost perceputa ca o amenintare ceva in genul: "daca nu te impaci cu mine te spun si ai ai dat de naiba".. pana si mama ei care imi era alaturi si ma sustinea sa intors impotriva mea...ce naiba? cum sa ajuns la asa ceva? sa nu ai zic de ultima patantie cand am incercat sa urmez sfatul lui mitura sa fac un lucu la care nu s'ar astepta si am facut drum pana la ea in oras sa ii las un buchet de flori la usa dupa care am plecat iar dupa sa am impresia ca nu a fost deloc privit bine gestul , nici macar nu ma bagat in seama pe mess desi era online...cred ca sunt privit ceva de genul psycho stalker.... dc intelege exact pe dos ce vreau sa zic sau sa fac? wtf?
| | mai am si imi pierd orice speranta :| am inercat multe si in zadar .. mai este si in sesiune acum cu o groaza de examene .. ultimul lucru de care are nevoie este de un disperat sa o streseze...cred ca ma dau batut desi ma doare mai rau decat orice.. nush daca mai e ceva de facut :|
Empty
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:21
you're done for..
felixcat
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:53
cand ceva se rupe ,nu mai poti face nimic ...mai ales daca ea nu vrea .intr-o relatie e nevoie de DOI,nu de UNU.nu poti lupta singur ... so,treci peste !
blaa
Postat pe 24 Ianuarie 2010 20:11
De la: Empty, la data 2010-01-24 19:21:44Mda desi sutn bine intentionat toate imi ies pe dos si se intorc impotriva mea.
Faptul ca i-am raspuns cand ma acuzat ca i-am facut rau , ca eu desi puteam sa ii fac rau cu niste chestii nici nu se pune problema sa fac asa ceva deoarece am iubit'o si o iubesc prea mult sa ii fac asa ceva si tin la ea prea mult a fost perceputa ca o amenintare ceva in genul: "daca nu te impaci cu mine te spun si ai ai dat de naiba".. pana si mama ei care imi era alaturi si ma sustinea sa intors impotriva mea...ce naiba? cum sa ajuns la asa ceva? sa nu ai zic de ultima patantie cand am incercat sa urmez sfatul lui mitura sa fac un lucu la care nu s'ar astepta si am facut drum pana la ea in oras sa ii las un buchet de flori la usa dupa care am plecat iar dupa sa am impresia ca nu a fost deloc privit bine gestul , nici macar nu ma bagat in seama pe mess desi era online...cred ca sunt privit ceva de genul psycho stalker.... dc intelege exact pe dos ce vreau sa zic sau sa fac? wtf?
| | mai am si imi pierd orice speranta :| am inercat multe si in zadar .. mai este si in sesiune acum cu o groaza de examene .. ultimul lucru de care are nevoie este de un disperat sa o streseze...cred ca ma dau batut desi ma doare mai rau decat orice.. nush daca mai e ceva de facut :|


Îmi pare rãu, dar ea nu înþelege pe dos...tu chiar eºti obsedat de ea!
So, dacã vezi cã nu te vrea, de ce insiºti??? Dacã ea va vrea vreodatã sã mai aibã de-a face cu tine...fi sigur cã-þi va transmite semnale, dar din câte ai povestit, deja te-a scos din sufletul ei...eºti pus pe lista schimbãrilor!
So deal with it! Treci peste, cum bine spunea cineva mai sus...mai devreme sau mai târziu vei întâlnii o alta...doar sã nu repeþi greºelile....
Ochi_albastri
Postat pe 24 Ianuarie 2010 20:35
Nu poate sa ma condamne nimeni ca n-am incercat...cat despre alta relatie.. won't happen any time soon .. mai vorbim peste 15-20 de ani .. poate atunci sa mai ma risc, i'm better off alone :) .. multumesc pentru sfaturi , sa fiti iubiti
Empty
Postat pe 24 Ianuarie 2010 21:22
De la: Empty, la data 2010-01-24 21:22:16Nu poate sa ma condamne nimeni ca n-am incercat...cat despre alta relatie.. won't happen any time soon .. mai vorbim peste 15-20 de ani .. poate atunci sa mai ma risc, i'm better off alone :) .. multumesc pentru sfaturi , sa fiti iubiti



blaa
Postat pe 24 Ianuarie 2010 21:45
mda, stii cum e, cand cunosti doar one side of story, tinzi sa tii cu acel om. asa ca empty, eu te admir, tata, putini sunt in stare sa recunoasca greseala si ca se comporta ca niste boi...
eu sunt curioasa cati ani are ea, ca nu prea observ sa aprecieze multe chestii esentiale si dau vina pe lipsa experientei.

si nu sunt de acord cu ochi albastri, pt simplul fapt ca el o cauta si ea nu-i raspunde cu ce l-ar face chestia asta un stalker? un obsedat nu cred ca s-ar mai gandi ca are ea examene acuma sau ca poate o streseaza.
Boca
Postat pe 25 Ianuarie 2010 14:23
De la: Empty, la data 2010-01-24 21:22:16Nu poate sa ma condamne nimeni ca n-am incercat...cat despre alta relatie.. won't happen any time soon .. mai vorbim peste 15-20 de ani .. poate atunci sa mai ma risc, i'm better off alone :) .. multumesc pentru sfaturi , sa fiti iubiti

nu mai incerca sa-ti ceri scuze si sa te dezvinovatesti in fata ei...nu faci decat sa-i aduci si mai tare aminte de ce s-a intamplat.
Incearca mai bine sa-ti amintesti cum a inceput relatia voastra, ce a fost ceea ce a facut-o sa se indragosteasca de tine, deruleaza imagini si....ia-o pur si simplu de la INCEPUT, ca si cum acum ai cunoasteo prima oara, o vei face sa uite ce s-a intamplat...si sa-si aduca aminte de ce a fost frumos. Sa ai noroc....!
69lil
Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:43
hey empty....
in primul rand, pentru a stabili in ce stadiu se afla o relatie, varsta celor 2 este foarte importanta.
Din cate inteleg eu va cunoasteti de aprox 2 ani, ea este inca la facultate si amandoi erati virgini cand v-ati cuplat. asta ar insemna ca aveti pana in 25 de ani maxim maximorum.
ei bine, dragul meu empty, stiu ca zicala are balta pesti e inutilaCand o femeie se desparte DEFINITIV cand u esti in desert si nu i nici macar un fir de apa, ce sa mai vb de pesti...DAR - si acum urmeaza o lista
1. cand o femeie se desparte DEFINITIV, mai ales la o varsta frageda o face ori pentru ca a)dezamagirea a fost prea mare,
b)ori pentru ca e o fire mai jucausa pregatita sa exploreze noi zone.
din cate inteleg eu ea a fost putin sau mai mult dezamagita de anumite atitudini/comportamente pe care le ai adoptat.
2. O femeie de tipul 1.a.(vezi mai sus) se va intoarce la tine DACA
a)te schimbi...TOTAL....as in...IN MARE PARTE....as in...de la modul in care manaci intr un restaurant pana la modul in care esti in pat. A nu se schimba lucrurile care ei ii placeau cu adevarat...iar din experienta mea astea sunt de ordinspiritual(gen: e inteligent...discutam despre mai multe lucruri...are suflet mare....e intelegator)
b)....ma mai gandesc de ce m-as intoarce eu la un fost prieten dc as fi tanara din nou si as fi in situatia ei...
N.B. femeia de la pct. 1.b. se va intoarce singura dc
ii place cum esti in pat
sau
ii conferi liniste
sau
ii conferi stabilitate de orice natura INCLUSIV MATERIALA
sau
are nevoie de pblic...adica vrea doar sa fie ascultata si sa aibe un umar pe care sa planga.
3. Daca nu ma insel, varsta ta e pana n 25 cum am mai spus...si daca e prima sau mai bine spus a fost prima prietena e normal sa o iubesti in continuare, sa te simti sfasiat si sa ti doresti sa o ai pana la sfarsitul vietii alaturi de tine DAR
daca ea a luat o decizie, respect-o
ofera i timp sa vada cum e noua ipostaza
ofera ti timp sa vezi cum e sa fii din nou singur...exploreaza zona asta ...cu toata suferinta pe care o induri....se spune ca nu potio iesi dintr o groapa pana cand nu i ai vazut adancul cel mai adanc
NU FI DISPERAT! baieti nu mai fiti disperati! FEMEILE SIMT DISPERAREA... SI LE IRITA:) o ok sa ai un prieten gay care plange pe umarul tau, dar orice femeie isi doreste in barbatul ei un sprijin...nu vorbesc despre brute fara emotii...dar nici disperati:) ok?

hmmmm....am scris deja mai mult decat suficient...nu stiu dc si la obiect sau dc ajuta cumva pe cineva... oricum...suficient pt primul episod;)
yello
Postat pe 26 Ianuarie 2010 00:24
Stii u cum este proverbul la romanii... "Daca o ata se rupe, ea se poate inoda la loc , dar nodul va ramane pentru totdeauna"...
alecssa_2005
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:47
empty, unde esti tata? da o replica aici!
sunteti prea insesibile, bai nene. d-aia e razboiul asta intre sexe si gasesti din ce in ce mai greu un companion asa.

eu il sustin in continuare. daca nu vine la tine inapoi, sa nu te inraiesti si sa renegi rasa feminina. dragostea vine cand nu te astepti & u will love again
cheer up!
Boca
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:51
nu se mai intoarce... sunt sigura ca s-a gandit la ruperea relatiei mult timp... si s-a chinuit... si tie nu ti-a pasat .. te-ai obisnuit sa fie acolo, indiferent de comportamentul tau .. in sinea ei s-a simtit deseori umilita si calcata in picioare .... daca a reusit sa se rupa de tine ... nu se mai intoarce, pentru ca tu esti un om care ai facut-o sa sufere ... de fiecare data cand ai tratat-o cu "obisnuinta" si ai uitat sa o faci sa se simta speciala ...
daca intr-adevar conteaza pentru tine ... las-o in pace .. nu mai fi atat de egoist ... pentru ca orice spui acum .. daca revine la tine .. o vei trata la fel .. si nu vrei sa ajunga sa te urasca .. nu-i asa???
kitu_athena
Postat pe 26 Ianuarie 2010 19:02
las-o bre sa se duca !!! la ce te mai agati de ea !!
coldwind
Postat pe 26 Ianuarie 2010 19:04
DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE!!!
eyeinthesky
Postat pe 26 Ianuarie 2010 19:41
si eu trec prin aceste momente urate....el s-a comportat la fel ca si tine....era totul pt mine,,,si stiu ce vb ...totul..pt ca eu mi-am pierdut parintii,,,,frati nu am....deci el era totul...il iubesc si mi-as da viata pt "puisorul" meu...dar m-a parasit ,,totul s-a petrecut in 2 -3 zile dupa 2 ani si ceva de iubire "ca in filme"o iubire frumoasa si sincera...(??)!!!eu am 27 de ani el are 22....asta nu a fost o piedica..100 la suta....dar anturajul,baietii,,,l-au schimbat intr-o persoana rea si nemiloasa!!!de 6 luni sunt la pamant...psihic...fizic ,,!!esentialul...este ca eu am fost 1 femeie pt el si...eram tot pt el!!2 ani...pot zice ca ma "venera"..cuvant greu dar asa este!!si eu la fel pe el!!!il astept....zi de zi !!minut de minut!!!secunda de secunda!!!nu am gresit niciodata fata de el nica macar cu gandul...deci...o sa realizeze...si o se se intoarca????????????????????????????????????????????m-a parasit p cineva nu il merita ...si nu spun asta din invidie!!!e realitate!!!!sper sa realizeze si sa se intoarca!!!tot respectul din partea mea ca ai recunoscut ca iubesti.....esti barbat adevarat!!!!
love_u_dya
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:45
De la: Boca, la data 2010-01-25 14:23:22mda, stii cum e, cand cunosti doar one side of story, tinzi sa tii cu acel om. asa ca empty, eu te admir, tata, putini sunt in stare sa recunoasca greseala si ca se comporta ca niste boi...
eu sunt curioasa cati ani are ea, ca nu prea observ sa aprecieze multe chestii esentiale si dau vina pe lipsa experientei.

si nu sunt de acord cu ochi albastri, pt simplul fapt ca el o cauta si ea nu-i raspunde cu ce l-ar face chestia asta un stalker? un obsedat nu cred ca s-ar mai gandi ca are ea examene acuma sau ca poate o streseaza.


Pff...eu am vorbit din experienþa mea personalã, nu din poveºti!
Chiar dacã s-ar întoarce la el, dupã un timp ar face la fel sau mai rãu! Nu cred asta....ªTIU asta!!!
...La un moment dat cu cât insista mai mult...cu atât mã speria mai tare individul!...Iar fie cã recunoaºte sau nu...cu toate cã-l doare acum, el chiar a fãcut o obsesie pentru fata asta! dacã ar sta sã-ºi analizeze gândurile, comportamentul º.a.m.d., ar lãsa-o în pace ºi ar gãsi o alta, cu care sã se potriveascã de-adevãratelea!
Aºa cum bine spunea cineva aici mai sus, dragoste cu forþa, nu se poate.
Atât timp cât el spune cã nu vrea o alta ºi cã nu o sã mai iubeascã pe nimeni, în loc sã se gândeascã simplu cã orice ºut în dos este un pas înainte...I rase my case!...Indiferent cã tu eºti sau nu de acord cu mine...
Ochi_albastri
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:54
normal ca e posibil sa ai si tu dreptate. dar cum am mai spus, varianta ei nu o stii. daca stam sa generalizam si sa-i bagam pe toti in aceeasi oala, toti am trai o singura iubire... in fine sau dupa o deceptie nu s-ar mai "cupla" nimeni, am fi 90% din populatia lumii single.

eu stiu ca atunci cand realizezi ce ai pierdut apreciezi si mai mult acel "lucru". iubi tau tot asa a facut? era constient de tot ce a gresit si pe urma si-a bagat p*la in tot?

daca face chestia asta inseamna ca nu stie sa-si evalueze sentimentele, nu stie ce e aia iubire si intr-adevar e o obsesie....

mie se pare aiurea sa mai dezvolt subiectu,atat timp cat omu asta nu mai raspunde.

aaa si ca mi-am adus aminte, e normal sa raspunzi din experienta personala, si eu o fac, dar mai las o marja de eroare. n-am avut parte de obsedati in viata mea, dar stiu ce e aia iubire... ma gandesc. si din perspectiva asta vorbesc.

Boca
Postat pe 27 Ianuarie 2010 11:01
Din ce in ce mai multe dezamagiri in dragoste...de multe ori ma intreb ce se intampla..nu gasesc raspunsuri.
Si eu trec prin probleme de acest gen...numai ca eu iubesc o persoana ce mi se pare pur si simplu interzisa..acea persoana sa despartit de cineva care la inselat...acum trece printr-o perioada grea si sufera iar eu il iubesc...el stie acest lucru si ma incurajeaza sa ii fiu alaturi ca va fi bine..eu insa nu am aceasta incredere...tind sa cred ca sunt cea care doreste sa il vindece si atat...
Deci dragule prea multe sfaturi nu iti pot da insa crede-ma ca odata rupta o relatie se inoada greu ..cu sacrificii si poate scartai la fel in timp cu reprosuri si resentimente..sau poate ca nu se va mai suda aceasta rel niciodata...daca mai simte ceva pt tine va face un pas in fata dar daca nu(ceea ce eu asta vad din cate spui)atunci trebuie sa inveti sa te resemnezi...spune punct si ia-o de la capat...
Bafta iti doresc si numai bine!
dodoluta
Postat pe 27 Ianuarie 2010 11:32
[quote name='Empty' date='20
si simplu nu mai pot..mi-e dor de noi , as face absolut ORICE ( si sunt constient de semnificatia cuvantului) sa fiu cu ea inapoi, nu intelegeti gresit .. poate par obsedat dar ea reprezinta tot ce mi-am dorit vreodata de la o persoana , daca as fi facut un chestionar cu peroana ideala inainte sa o cunosc rezultat ar fi Cristina si as da din umeri fara sa stiu despre cine e vorba.. o iubesc din toata inima si ma simt groaznic stiind ca ea nu mai ma iubeste si nu mai vrea sa fie cu mine iar eu o visez aproape seara de seara timp de 2 luni , cand ma trezesc incep sa plang si alte chestii emo ..pur si simplu am cam ajuns la capatul puterilor , nu stiu ce sa mai fac...prietenii au incercat degeaba sa ma cupleze sau sa ma inveseleasca cu diverse activitati...m-am inchis in mine mult, singurul lucru care ma face sa tresar e soneria telefonului .. tot sper la un semn din partea ei :( .


asa traiesc si eu din cauza celui pe care il iubesc insa eu sper ori kl voi uita ori k va vrea ceva mai serios
in fine asta tine de viitor nu putem citi in viitor doar putem spera intro viata mai buna si la o liniste sufleteasca doar ajutandu-ne noi insine
eu te-as ruga sa incepi sa prinzi incredere in u
si mie mi-e greu am renuntat la o viata linistita in favoarea lui si acuma nu mai am nimic nici servici nici bani nici iubit nici liniste si ce vrei sa fac
asta e asa a vrut domnul merg pe deviza:ORICE MOTIV SE INTAMPLA CU UN SCOP deci chiar daca ma plang imi doresc sa-mi fie mie bine
am avut si un timp cand nu mai credeam in dumnezeu reprosandu-i ca eu nu am parte de noroc insa apoi nu in putine situatii mi-a fost aratat ca exista si are grija de mine si tre sa cred in el in viata ce mi-a dat-o
fii alaturi de mine
kudika109268
Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:02
Eu zic sa incerci sa faci exact opusul a tot ceea ce ai facut pana acum, adica sa nu mai insisti, sa nu o mai suni, sa nu-i mai dai atentie....la unele femei ..majoritatea zic eu ...functioneaza....e obisnuita cu atentia ta...si o va roade sa afle ce s-a intamplat, de ce nu mai insisti
luciana2007
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:37
I hate to say it, dar e prea tarziu (n-am putut gasi un echivalent in romana care sa nu sune artificial):)
metoujours
Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:01
Uf .. cam mult de raspuns :)

De la: Boca, la data 2010-01-25 14:23:22mda, stii cum e, cand cunosti doar one side of story, tinzi sa tii cu acel om. asa ca empty, eu te admir, tata, putini sunt in stare sa recunoasca greseala si ca se comporta ca niste boi...
eu sunt curioasa cati ani are ea, ca nu prea observ sa aprecieze multe chestii esentiale si dau vina pe lipsa experientei.

si nu sunt de acord cu ochi albastri, pt simplul fapt ca el o cauta si ea nu-i raspunde cu ce l-ar face chestia asta un stalker? un obsedat nu cred ca s-ar mai gandi ca are ea examene acuma sau ca poate o streseaza.


Multumesc dar nu prea e nimic de admirat la mine ... prostul tot prost ramane fie ca o recunoaste sau nu...cat despre varsta ei 20 iar a mea 23..fiecare vede lumea prin ochii lui/ei, unii apreciaza lucruri pe care altii li se par normale sau absurde...prea complicat sa explic..







De la: 69lil, la data 2010-01-25 21:43:27
De la: Empty, la data 2010-01-24 21:22:16Nu poate sa ma condamne nimeni ca n-am incercat...cat despre alta relatie.. won't happen any time soon .. mai vorbim peste 15-20 de ani .. poate atunci sa mai ma risc, i'm better off alone :) .. multumesc pentru sfaturi , sa fiti iubiti

nu mai incerca sa-ti ceri scuze si sa te dezvinovatesti in fata ei...nu faci decat sa-i aduci si mai tare aminte de ce s-a intamplat.
Incearca mai bine sa-ti amintesti cum a inceput relatia voastra, ce a fost ceea ce a facut-o sa se indragosteasca de tine, deruleaza imagini si....ia-o pur si simplu de la INCEPUT, ca si cum acum ai cunoasteo prima oara, o vei face sa uite ce s-a intamplat...si sa-si aduca aminte de ce a fost frumos. Sa ai noroc....!


Un sfat foarte bun si il apreciez insa cred ca e prea tarziu..






De la: yello, la data 2010-01-26 00:24:33hey empty....
in primul rand, pentru a stabili in ce stadiu se afla o relatie, varsta celor 2 este foarte importanta.
Din cate inteleg eu va cunoasteti de aprox 2 ani, ea este inca la facultate si amandoi erati virgini cand v-ati cuplat. asta ar insemna ca aveti pana in 25 de ani maxim maximorum.
ei bine, dragul meu empty, stiu ca zicala are balta pesti e inutilaCand o femeie se desparte DEFINITIV cand u esti in desert si nu i nici macar un fir de apa, ce sa mai vb de pesti...DAR - si acum urmeaza o lista
1. cand o femeie se desparte DEFINITIV, mai ales la o varsta frageda o face ori pentru ca a)dezamagirea a fost prea mare,
b)ori pentru ca e o fire mai jucausa pregatita sa exploreze noi zone.
din cate inteleg eu ea a fost putin sau mai mult dezamagita de anumite atitudini/comportamente pe care le ai adoptat.
2. O femeie de tipul 1.a.(vezi mai sus) se va intoarce la tine DACA
a)te schimbi...TOTAL....as in...IN MARE PARTE....as in...de la modul in care manaci intr un restaurant pana la modul in care esti in pat. A nu se schimba lucrurile care ei ii placeau cu adevarat...iar din experienta mea astea sunt de ordinspiritual(gen: e inteligent...discutam despre mai multe lucruri...are suflet mare....e intelegator)
b)....ma mai gandesc de ce m-as intoarce eu la un fost prieten dc as fi tanara din nou si as fi in situatia ei...
N.B. femeia de la pct. 1.b. se va intoarce singura dc
ii place cum esti in pat
sau
ii conferi liniste
sau
ii conferi stabilitate de orice natura INCLUSIV MATERIALA
sau
are nevoie de pblic...adica vrea doar sa fie ascultata si sa aibe un umar pe care sa planga.
3. Daca nu ma insel, varsta ta e pana n 25 cum am mai spus...si daca e prima sau mai bine spus a fost prima prietena e normal sa o iubesti in continuare, sa te simti sfasiat si sa ti doresti sa o ai pana la sfarsitul vietii alaturi de tine DAR
daca ea a luat o decizie, respect-o
ofera i timp sa vada cum e noua ipostaza
ofera ti timp sa vezi cum e sa fii din nou singur...exploreaza zona asta ...cu toata suferinta pe care o induri....se spune ca nu potio iesi dintr o groapa pana cand nu i ai vazut adancul cel mai adanc
NU FI DISPERAT! baieti nu mai fiti disperati! FEMEILE SIMT DISPERAREA... SI LE IRITA:) o ok sa ai un prieten gay care plange pe umarul tau, dar orice femeie isi doreste in barbatul ei un sprijin...nu vorbesc despre brute fara emotii...dar nici disperati:) ok?

hmmmm....am scris deja mai mult decat suficient...nu stiu dc si la obiect sau dc ajuta cumva pe cineva... oricum...suficient pt primul episod;)


Din cate o cunosc aleg punctul 1 A , B nu isi are rostul in cazul ei..e cam satula si dezamagita de relatii mai ales ca in ultima in care si-a pus speranta cel mai mult sa terminat asa..
Stiu ca trebuie sa ma schimb si nu neaparat de dragul ei , ci pentru binele meu .. daca o sa o aduca inapoi treaba asta inseamna ca am ochit 2 iepuri cu aceeasi piatra nu? iar la punctul 2 B sunt mai mult decat
convins ca ii pot oferii toate lucrurile acelea ...chit ca sunt mai imatur cateodata am incredere ca o pot face :) pt ca ma stiu mai bine decat oricine.
Nu e prima prietena dar e prima iubire, celelalte 3 au fost din plictiseala sau pur si simplu ca ne cunosteam ca amici si am zis sa incercam..si cum nu prea
a ars focul nici in mine nici in ele nu a durat mult si am pus capat pentru ca era pierdere de timp...ma bucur ca nu a fost ranita nici o inima..in schimb pe ea am iubit'o si dc nu .. inca o iubesc mai mult decat orice , poate suna ciudat dar asa este .. simt ca imi este sufletul pereche..
Da .. pai in ultimul timp sunt si mai emotiv ... de fel nu prea eram ..n-am mai plans de la 8 ani cand mi-am luat bataie de la tata , ea e singura care a putut sa faca asta de atunci.. ma afectat foarte tare.. am plans si de fericire alaturi de ea si de tristete fara ea...in ciuda la ce am scris cateva randuri mai sus , oricat de mult te-ai cunoaste nu vei inceta niciodata sa te uimesti singur/a.
A fost bine venit ce ai avut de spus , danke.





De la: alecssa_2005, la data 2010-01-26 12:47:06Stii u cum este proverbul la romanii... "Daca o ata se rupe, ea se poate inoda la loc , dar nodul va ramane pentru totdeauna"...


Stiu si asta dar avand in vedere cele petrecute ai fi instare sa fac intamplarile nefericite sa tina de domeniul trecutului si sa continui de unde eram atunci cand totul era bine si safac si mai bine :) inloc sa fi decazut cum am facut...amandoi am avut numai de oferit, eu nu am avut experienta ea da.. am picat lamentabil...




De la: Boca, la data 2010-01-26 12:51:51empty, unde esti tata? da o replica aici!
sunteti prea insesibile, bai nene. d-aia e razboiul asta intre sexe si gasesti din ce in ce mai greu un companion asa.

eu il sustin in continuare. daca nu vine la tine inapoi, sa nu te inraiesti si sa renegi rasa feminina. dragostea vine cand nu te astepti & u will love again
cheer up!





Scuze , am fost putin ocupat...incerc sa raspund la toata lumea.
Nu conteaza ca unele persoane sunt insensibile atata timp cat nu o fac din rautate, o parere realista dar cruda este mai binevenita decat 1 buna spusa sa ma simt mai bine cat despre razboiul dintre sexe nu prea am de comentat aici , inloc sa apreciem sexul opus unii isi fac timp sa il critice... stiti fiecare este om indiferent de sex si greseste , am vazut femei demne de dispret total in egala masura cat am vazut si barbati de aceeasi categorie...nu stau sa judec .. fiecare creste cum este invatat .. nimeni nu se naste asa.. v-ati gandit la asta?
Multumesc pentru sustinere..iar daca nu vine inapoi n-am ce sa fac ma resemnez cu mam inceput deja sa o fac..ca despre inrait si sa urasc femeile mi se pare absurd.. adica tot eu sunt de vina si tot eu sa arat cu degetul? :| asta da egoism , snobism si lipsa de caracter ..sa nu mai zic de misogin.. :))
Chiar daca ma loveste dinou dragostea nu am sa mai pun suflet :) , nu mai am.. mi-e mai bine singur ... am sa va raspund si pe viitor din cand in cand si o sa imi dati dreptate :)








De la: kitu_athena, la data 2010-01-26 19:02:03nu se mai intoarce... sunt sigura ca s-a gandit la ruperea relatiei mult timp... si s-a chinuit... si tie nu ti-a pasat .. te-ai obisnuit sa fie acolo, indiferent de comportamentul tau .. in sinea ei s-a simtit deseori umilita si calcata in picioare .... daca a reusit sa se rupa de tine ... nu se mai intoarce, pentru ca tu esti un om care ai facut-o sa sufere ... de fiecare data cand ai tratat-o cu "obisnuinta" si ai uitat sa o faci sa se simta speciala ...
daca intr-adevar conteaza pentru tine ... las-o in pace .. nu mai fi atat de egoist ... pentru ca orice spui acum .. daca revine la tine .. o vei trata la fel .. si nu vrei sa ajunga sa te urasca .. nu-i asa???


Ai absoluta dreptate in ceea ce ai scris exxceptie ultima parte.. daca se va intoarce la mine o voi accepta ca sa ii demonstrez ca eu sunt mai bun decat oricine si ca a facut alegerea corecta nu sa o fac sa sufere .. am si eu suflet.. nu sunt chiar asa.. mi-as da si viata pentru ea fara sa ma gandesc a doua oara... chiar crezi ca as fi instare sa o dezamagesc iar dupa toate astea?


De la: coldwind, la data 2010-01-26 19:04:59las-o bre sa se duca !!! la ce te mai agati de ea !!



Nu pot sa trag decat 2concluzii ori nu ai iubit niciodata ori stii ce zici ...un reply sec dar care ma pune pe ganduri .. 10x.







De la: eyeinthesky, la data 2010-01-26 19:41:55DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE!!!



Eu vreu decat o sansa nu cu forta..poate am exagerat ..defapt sunt sigur dar .. ma tot gandesc ca alte cupluri se impaca si cu greseli mai mari facute unul fata de celalalt..ma intristeaza treaba..




De la: diana21sorina, la data 2010-01-26 22:45:36si eu trec prin aceste momente urate....el s-a comportat la fel ca si tine....era totul pt mine,,,si stiu ce vb ...totul..pt ca eu mi-am pierdut parintii,,,,frati nu am....deci el era totul...il iubesc si mi-as da viata pt "puisorul" meu...dar m-a parasit ,,totul s-a petrecut in 2 -3 zile dupa 2 ani si ceva de iubire "ca in filme"o iubire frumoasa si sincera...(??)!!!eu am 27 de ani el are 22....asta nu a fost o piedica..100 la suta....dar anturajul,baietii,,,l-au schimbat intr-o persoana rea si nemiloasa!!!de 6 luni sunt la pamant...psihic...fizic ,,!!esentialul...este ca eu am fost 1 femeie pt el si...eram tot pt el!!2 ani...pot zice ca ma "venera"..cuvant greu dar asa este!!si eu la fel pe el!!!il astept....zi de zi !!minut de minut!!!secunda de secunda!!!nu am gresit niciodata fata de el nica macar cu gandul...deci...o sa realizeze...si o se se intoarca????????????????????????????????????????????m-a parasit p cineva nu il merita ...si nu spun asta din invidie!!!e realitate!!!!sper sa realizeze si sa se intoarca!!!tot respectul din partea mea ca ai recunoscut ca iubesti.....esti barbat adevarat!!!!


Eu zic ca nu ai iubit pe cine trebuie si e foarte imatur si naiv.. daca sa lasat dus de nas de prietenii lui + ca a pus ochii pe alta :-j , cine e cu el acum il merita 100% , el nu te merita pe tine si sper nici sa nu se intoarca la tine .. nu o spun din rautate..meriti pe cineva mai bun .. nu un pustan care abia paseste si el prin viata ...cand o sa se maturizeze si o sa isi dea seama ca a gresit o sa te caute si atunci poate o sa te merite.. dar nu cred ca se va intampla prea curand...speranta moare ultima oricum..cat despre mine un barbat adevarat ma amuza..un barbat adevarat stie mereu ce e de facut si nu se plange..mersi anyway :)





De la: Ochi_albastri, la data 2010-01-27 09:54:51
De la: Boca, la data 2010-01-25 14:23:22mda, stii cum e, cand cunosti doar one side of story, tinzi sa tii cu acel om. asa ca empty, eu te admir, tata, putini sunt in stare sa recunoasca greseala si ca se comporta ca niste boi...
eu sunt curioasa cati ani are ea, ca nu prea observ sa aprecieze multe chestii esentiale si dau vina pe lipsa experientei.

si nu sunt de acord cu ochi albastri, pt simplul fapt ca el o cauta si ea nu-i raspunde cu ce l-ar face chestia asta un stalker? un obsedat nu cred ca s-ar mai gandi ca are ea examene acuma sau ca poate o streseaza.


Pff...eu am vorbit din experienþa mea personalã, nu din poveºti!
Chiar dacã s-ar întoarce la el, dupã un timp ar face la fel sau mai rãu! Nu cred asta....ªTIU asta!!!
...La un moment dat cu cât insista mai mult...cu atât mã speria mai tare individul!...Iar fie cã recunoaºte sau nu...cu toate cã-l doare acum, el chiar a fãcut o obsesie pentru fata asta! dacã ar sta sã-ºi analizeze gândurile, comportamentul º.a.m.d., ar lãsa-o în pace ºi ar gãsi o alta, cu care sã se potriveascã de-adevãratelea!
Aºa cum bine spunea cineva aici mai sus, dragoste cu forþa, nu se poate.
Atât timp cât el spune cã nu vrea o alta ºi cã nu o sã mai iubeascã pe nimeni, în loc sã se gândeascã simplu cã orice ºut în dos este un pas înainte...I rase my case!...Indiferent cã tu eºti sau nu de acord cu mine...



Imi pare rau pentru drama care ai trait'o sau o traiesti si iti permiti sa afirmi niste lucruri ca si cum m-ai cunoaste de`o viata, las-o mai moale ca nu esti nici tu nici ue buricul pamantului sa afirmam unele chestii 100% garantate...eu unul stiu de ce sunt instare .. u ai vazut prea multe filme.Seara buna in continuare si scuze pentru aroganta dar platesc cu aceeasi moneda.





De la: Boca, la data 2010-01-27 11:01:18normal ca e posibil sa ai si tu dreptate. dar cum am mai spus, varianta ei nu o stii. daca stam sa generalizam si sa-i bagam pe toti in aceeasi oala, toti am trai o singura iubire... in fine sau dupa o deceptie nu s-ar mai "cupla" nimeni, am fi 90% din populatia lumii single.

eu stiu ca atunci cand realizezi ce ai pierdut apreciezi si mai mult acel "lucru". iubi tau tot asa a facut? era constient de tot ce a gresit si pe urma si-a bagat p*la in tot?

daca face chestia asta inseamna ca nu stie sa-si evalueze sentimentele, nu stie ce e aia iubire si intr-adevar e o obsesie....

mie se pare aiurea sa mai dezvolt subiectu,atat timp cat omu asta nu mai raspunde.

aaa si ca mi-am adus aminte, e normal sa raspunzi din experienta personala, si eu o fac, dar mai las o marja de eroare. n-am avut parte de obsedati in viata mea, dar stiu ce e aia iubire... ma gandesc. si din perspectiva asta vorbesc.




well said..




De la: dodoluta, la data 2010-01-27 11:32:11Din ce in ce mai multe dezamagiri in dragoste...de multe ori ma intreb ce se intampla..nu gasesc raspunsuri.
Si eu trec prin probleme de acest gen...numai ca eu iubesc o persoana ce mi se pare pur si simplu interzisa..acea persoana sa despartit de cineva care la inselat...acum trece printr-o perioada grea si sufera iar eu il iubesc...el stie acest lucru si ma incurajeaza sa ii fiu alaturi ca va fi bine..eu insa nu am aceasta incredere...tind sa cred ca sunt cea care doreste sa il vindece si atat...
Deci dragule prea multe sfaturi nu iti pot da insa crede-ma ca odata rupta o relatie se inoada greu ..cu sacrificii si poate scartai la fel in timp cu reprosuri si resentimente..sau poate ca nu se va mai suda aceasta rel niciodata...daca mai simte ceva pt tine va face un pas in fata dar daca nu(ceea ce eu asta vad din cate spui)atunci trebuie sa inveti sa te resemnezi...spune punct si ia-o de la capat...
Bafta iti doresc si numai bine!


Time will tell...
Toate cele bune si tie , multumesc.



De la: kudika109268, la data 2010-01-27 13:02:17
asa traiesc si eu din cauza celui pe care il iubesc insa eu sper ori kl voi uita ori k va vrea ceva mai serios
in fine asta tine de viitor nu putem citi in viitor doar putem spera intro viata mai buna si la o liniste sufleteasca doar ajutandu-ne noi insine
eu te-as ruga sa incepi sa prinzi incredere in u
si mie mi-e greu am renuntat la o viata linistita in favoarea lui si acuma nu mai am nimic nici servici nici bani nici iubit nici liniste si ce vrei sa fac
asta e asa a vrut domnul merg pe deviza:ORICE MOTIV SE INTAMPLA CU UN SCOP deci chiar daca ma plang imi doresc sa-mi fie mie bine
am avut si un timp cand nu mai credeam in dumnezeu reprosandu-i ca eu nu am parte de noroc insa apoi nu in putine situatii mi-a fost aratat ca exista si are grija de mine si tre sa cred in el in viata ce mi-a dat-o
fii alaturi de mine



Ma bucur ca ai reusit sa treci peste , cel putin eu te inteleg f bine..deocamdata sunt la pamant la toate aspectele..




De la: luciana2007, la data 2010-01-27 15:37:22Eu zic sa incerci sa faci exact opusul a tot ceea ce ai facut pana acum, adica sa nu mai insisti, sa nu o mai suni, sa nu-i mai dai atentie....la unele femei ..majoritatea zic eu ...functioneaza....e obisnuita cu atentia ta...si o va roade sa afle ce s-a intamplat, de ce nu mai insisti




Deja o fac .. si nu cu scopul acesta .. pur si simplu are nevoie de liniste perioada asta iar daca ea vrea sa se intoarca sa decida singura fara sa fie sub presiune...sper sa ii fie bine indiferent ce alege :), 10x.




De la: metoujours, la data 2010-01-27 18:01:55I hate to say it, dar e prea tarziu (n-am putut gasi un echivalent in romana care sa nu sune artificial):)


incerc sa ma impac cu gandul :)






Empty
Postat pe 27 Ianuarie 2010 22:00
ar fi o solutie sa nu mai insisti dar de cele mai multe ori atunci cand o pers nu mai insista, incetul cu incetul se uita . E adevarat ca la inceput se va intreba de ce nu mai insisti dar dupa un timp se va gandi ca ai renuntat si va renunta si ea de tot. Eu zic ca e mult 2 luni sa nu vorbesti cu persoana pe care o iubesti cel mai mult pe lumea asta, pers pt care ti-ai da viata...
incearca sa o surpinzi cu ceva ff special, ceva care sa o faca sa reactioneze. Nu stiu de ce e chiar asa dura. daca o inselai asta era alta mancare de peste dar asa...ai avut doar o perioada in care ai fost confuz, dar cand ti-ai revenit a inceput ea . imi dau seama cum ai insistat si ce mesaje iai scris. cu siguranta a inteles ca o iubesti enorm de mult...dupa cum am mai zis, surprinde-o cu ceva special care sa-i aminteasca de perioada cand erati impreuna...daca e o fire romantica pregateste ceva romantic. depinde unde sta sa scrii pe un deal cu litere de un metru cat de mult o iubesti si sa vada o multime de oameni sau flori sau..mmm...gandeste-te la ceva, tu o cunosti,nu eu. eu nu cred ca esti obsedat, pur si simplu o iubesti si te doare
ai grija ce faci sa nu o sperii, sa nu creada ca esti obsedat de ea
bafta, pupici
clau19
Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
merita sa stau langa un asemenea om??? 46 De la: libra66 1 Aprilie 2009 12:39
Iubitul de 8 luni mia spus ca nu stie daka inca ma iubeste, si nu e gata de o relatie serioasa ?? Va rog ajutati ma cu un sfat 16 De la: kudika_932853 6 Septembrie 2013 19:44
am nevoie de putin ajutor, va rog. 7 De la: 10 Iunie 2012 13:47
chimie sau nebunie? 32 De la: oana_78 3 Mai 2009 12:09
cadou de paste 7 De la: crisoake 8 Aprilie 2014 21:22