Mai multe
Am fost 8 luni, perfecte impreuna...iubire, planuri, si iar iubire... dar intr-o zi, suparata fiind, i-am spus ca nu-l mai iubesc si ca nu-l mai vreau in viata mea... incorect...el e tot ce am visat. E raspunsul la toate intrebarile mele adresate divinitatii, e trecut, prezent si viitor, e ceea ce am cautat de-a lungul anilor in alte persoane. Dar l-am ranit, si acum, nu mai vrea sa auda de impacare. Cum fac sa-i dovedesc ca imi pare rau pentru ceea ce am spus, si sa-i arat cat de mult il iubesc?
|
||
|
Kathhy Postat pe 14 Aprilie 2009 09:51 |
||
|---|---|---|
| dar in ce context ai spus asta,ka-mi inchipui k nu i-ai zis fara motiv... | ||
|
lacrasar Postat pe 14 Aprilie 2009 10:23 |
||
El a fost perfect in 8 luni de zile, a fost tot ce ti-ai dorit! Pai atunci e de apreciat caracterul lui daca nu mai vrea sa auda de tine dupa ce i-ai facut! Poate macar pe viitor sa incepi sa te maturizezi si niciodata, dar niciodata sa nu mai spui "pleaca!" daca nu vrei sa plece. Cui naiba ii place sa se mai intoarca la locul de unde a fost alungat?!p.s. Mi se intampla rar dar de data asta tin cu partea masculina din poveste. |
||
|
|
||
|
Corai Postat pe 14 Aprilie 2009 10:23 |
||
|
Multumesc pentru ganduri, pentru sfaturi. Corai, cand am spus perfect, nu m-am referit la El, ci la noi. La tot-ul pe care il formam impreuna, cand dincolo de problemele zilnice si de orgolii ne regasim suflet langa suflet, goi de rautate si de actiuni puerile. Dar dragostea e complicata, iar femeile mai mult de-atat. Daca m-as fi putut impaca eu cu mine, credeti ca as fi povestit ? Cred ca, de fapt, marea mea problema e sa ma iert eu pe mine. Lacrasar, multumesc.... Nu stiu ce sa-ti raspund... Poate ca fiecare a avut o vina... Poate au fost momente cand, din teama de a nu pierde inca odata in fata sortii am fortat lucrurile... pentru ca eu am iesit ditr-o casnicie, acum 5 ani si jumatate si am crescut singura un copil... poate din teama de a nu fi un exemplu negativ copilului meu, am facut aceeasi greseala... Poate m-am jucat putin cu sentimentele mele si ale lui, sa nu creada ca ma agat cumva de el, pentru a-mi oferi un alt statut... Poate ca sunt totusi imatura si nu am avut niciodata puterea sa iubesc asa cum simt, din aceeasi teama de a nu pierde... Poate ca nu ma iubeste ci sunt o etapa din viata lui... Sunt atat de multi poate, incat, oricum as intoarce povestea mea, daca ar fi fost altcineva in locul meu, probabil ca as fi gasit explicatii si solutii pentru persoana in cauza, insa pentru mine, nu am solutii... Dar sufletul si mintea omului sunt mistere... Eu am vrut doar sa stiu ce ar face altcineva in locul meu... Nu caut scuze, nu ma ascund, eu sunt asa cum am fost creata... Un suflet ratacind intre undeva si nicaieri, pana ce l-am intalnit pe el... Dar ce e cel mai ciudat, e faptul, ca, desi am stiut tot timpul cat e de important pentru mine, nu am avut niciodata maturitatea (mersi Corai), de a recunoaste 100% in fata lui... Multumiri, inca o data... Revin |
||
|
Kathhy Postat pe 14 Aprilie 2009 19:18 |
||
| daca te iubeste n.o sa treaca prea mult si.o sa va impacati. ai rabdare sa i se vindece rana si.o sa fie ok. | ||
|
l_diana_c Postat pe 14 Aprilie 2009 19:27 |
||
| Multumesc.. Tare as vrea sa imi revina optimismul, dar cand il vad cat sufera, mi se rupe sufletul... daca mi-ar fi facut el asta, in mod sigur as fi cautat sa ma razbun cumva, sa-l fac sa sufere... Dar el nu o face... Doar imi spune ca e teama, ca vom ajunge in acelasi punct, candva... | ||
|
Kathhy Postat pe 14 Aprilie 2009 19:38 |
||
este complicat numai voi doi stiti ce simtziti cu adevarat insa iubirea invinge intotdeauna
|
||
|
yumy Postat pe 14 Aprilie 2009 19:46 |
||
De la: kudika010641, la data 2009-04-14 19:18:02 Poate au fost momente cand, din teama de a nu pierde inca odata in fata sortii am fortat lucrurile... pentru ca eu am iesit ditr-o casnicie, acum 5 ani si jumatate si am crescut singura un copil... poate din teama de a nu fi un exemplu negativ copilului meu, am facut aceeasi greseala... Poate m-am jucat putin cu sentimentele mele si ale lui, sa nu creada ca ma agat cumva de el, pentru a-mi oferi un alt statut... Of, acum inteleg! Ai vrut sa faci un truc si nu ti-a iesit...Dar nu asa se face; adica nu trebuie sa spui niciodata 3 lucruri (1 - nu te mai iubesc, 2 - vreau sa pleci, 3 - sunt confuz/confuza)....aceste lucruri niciodata nu se spun dar in rest pot sa faci alte manevre prin care sa demonstrezi ca nu depinzi de cel de langa tine si ca nu te agati!! Intr-adevar in dragoste trebuie sa riscam...Dar inventai alti pretendenti care te asalteaza dar tie iti sunt indiferenti chipurile, erai cand calda cand rece si daca te intreba ce ai il asigurai ca e totul ok, ca il iubesti....(eu stiu ca mereu trrebuie sa-l asiguri pe cel de langa tine ca il iubesti chiar si in caz de despartire ca sa ii para tot lui rau mai tarziu!)...nu stiu, cred ca altceva trebuia incercat dar nu sa ii spui ca nu il iubesti, ca vrei sa plece....puteai fii mai indiferenta o perioada si daca sesiza ii ziceai ca nu, i se pare, tu pe el il iubesti cel mai mult!....eu iti vorbesc din postura celei careia i s-au facut aceste trucuri si a cazut in plasa, pe urma am invatat si eu sa aplic la altii si am constat ca merge (ciudati suntem noi oamenii!)....eu chiar am crezut ca ai vreo 19 ani, esti la primul iubit si ai facut greseala aia fatala a celor fara experienta in relatii sau ca esti vreo alintata ridicata pe piedestal care a fost tinuta in puf pana acum si in consecinta crede ca totul i se cuvine..... |
||
|
Corai Postat pe 15 Aprilie 2009 09:58 |
||
| ...si probabil, daca te iubeste, se va intoarce la tine dar daca este si inteligent te va lasa sa mai fierbi/sa te mai chinui inainte de a se intoarce la tine, nu o sa vina asa la comanda (ieri l-ai gonit, azi nu! intoare-te inapoi!)......si odata intors la tine, daca este istet, va fi un pic mai altfel ca in trecut, nu va mai fi cum a fost inainte, se va deschide mai putin...de fapt dovada asta ar fi, sa il accepti tu inapoi dar nu cum era inainte...de aia era mai bine sa nu faci ce ai facut ca acum tot tu platesti!...de aia zic ca nu e bine sa zici cele 3 lucruri enumerate mai sus sub nici o forma decat cand esti foarte sigura | ||
|
Corai Postat pe 15 Aprilie 2009 10:21 |
||
De la: kudika010641, la data 2009-04-14 09:51:29Am fost 8 luni, perfecte impreuna...iubire, planuri, si iar iubire... dar intr-o zi, suparata fiind, i-am spus ca nu-l mai iubesc si ca nu-l mai vreau in viata mea... incorect...el e tot ce am visat. E raspunsul la toate intrebarile mele adresate divinitatii, e trecut, prezent si viitor, e ceea ce am cautat de-a lungul anilor in alte persoane. Dar l-am ranit, si acum, nu mai vrea sa auda de impacare. Cum fac sa-i dovedesc ca imi pare rau pentru ceea ce am spus, si sa-i arat cat de mult il iubesc? trebuie sa ii recastigi increderea..pt inceput.In astea 8 luni,presupun ca ai reusit sa il cunosti,cat de cat.Stii ce ii place..si ce nu.Daca sunteti la prima cearta..de genul asta...ar trebui ca el sa lase de la el,avand in vedere ca nu a fost adevarat ce i-ai spus.Dar trebuie .acum.sa ii si demonstrezi ca e asa. |
||
|
m_deea14 Postat pe 15 Aprilie 2009 10:25 |
||
| Mersi fetelor... Cateodata chiar si eu ma mir cat de ametita sunt... Si poate , ca undeva, in sufletul meu, mai am inca 19 ani... Desi am 29.. Vai.. Rusinos... Ai cred ca psihologia m-ar fi putut ajuta, dar viata e altfel... Traiesti in fiecare zi altfel, gresesti in fata celor pe care ii iubesti cel mai mult, sperand ca, iubindu-te nu te pot rani si ei pe tine... Dar, numai asa inveti... pe pielea ta... Si, Corai, am incercat toate trucurile posibile pentru a ma convinge ca ma iubeste, dar tot nu mi se parea de ajuns... Cred ca am o problema de siguranta interioara, si poate ar trebui sa fac mai des asta... Adica sa vb cu persoane dezinteresate, care dau sfaturi bune, gratuite, si demne de urmat... Revin.. Va pup | ||
|
Kathhy Postat pe 15 Aprilie 2009 10:31 |
||
| buna seara | ||
|
Cassey_ Postat pe 24 Mai 2009 00:04 |
||
De la: Corai, la data 2009-04-14 10:23:57El a fost perfect in 8 luni de zile, a fost tot ce ti-ai dorit! sa sti ca nu e chiar asa, eu de cate ori m-am enervat tare pe prietenul meu cu care sunt de un an , si ii ziceam ca nu-l mai iubesc, ca tot ce i-am zis de bine l-am mintit, si plecam..si tot el venea sau ma suna ca sa vorbim...conteaza in primul rand ca ma cunoaste si stie cum reactionez la nervi, si conteaza cel mai mult ca ma iubeste......In privinta ta, eu zic ca daca te iubea intradevar te credea cand ii explicai ca la nervi ai spus asta.... |
||
|
Postat pe 24 Mai 2009 00:17 |
||
De la: Kathhy, la data 2009-04-14 09:51:29Am fost 8 luni, perfecte impreuna...iubire, planuri, si iar iubire... dar intr-o zi, suparata fiind, i-am spus ca nu-l mai iubesc si ca nu-l mai vreau in viata mea... incorect...el e tot ce am visat. E raspunsul la toate intrebarile mele adresate divinitatii, e trecut, prezent si viitor, e ceea ce am cautat de-a lungul anilor in alte persoane. Dar l-am ranit, si acum, nu mai vrea sa auda de impacare. Cum fac sa-i dovedesc ca imi pare rau pentru ceea ce am spus, si sa-i arat cat de mult il iubesc? culcandute cu altu
|
||
|
scorpyoW Postat pe 21 Iunie 2009 11:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 2012 - anul in care vom afla adevarul? | 59 | De la: greierash 29 August 2009 01:03 |
| Care este gandul tau ? | 14 | De la: INTELIGENTUL_1 9 Aprilie 2016 16:32 |
| o problema.... | 3 | De la: Roco 18 August 2009 19:42 |
|
|
||
| Dinozauri | 33 | De la: miezuu 20 Martie 2013 15:19 |
| ajutorrrrrrr! | 58 | De la: r_girl 24 Mai 2009 00:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.