Setari Cookie-uri

Da`ti`va cu parerea..:)

De cva vreme imi place un tip`...care e mai mare cu 2 ani decat mine..ne salutam..mai vorbim pe mess..si nimic mai mult`..eo sincer`..imi doresc ceva mai mult cu el`.In urma cu 3 luni`..am vorbit pe mess`..si m`a intrebat daca am prieten..mi`a propus sa ne intalnim`..din cand in cand`..mi`a zis k e timid k ii este rusine..dupa mi`a cerut nr de telefon`..i l`am dat`..si atata a ramas.Ne salutam..si nimic mai mult`..dupa o luna`..am vorbit din nou pe mess(mai vorbisem in acest timp dar..foarte putin)..l`am intrebat ce urma sa faca in acea sambata`..mi`a zis k merge in club`..i`am zs k merg si eu tot in acel club`..si i`am propus sa ne intalnim`..a fost de acord cu mine..si mi`a zis k o sa ne intalnim`..In sambata respectiva ne`am intalnit`..ne`am intalnit chiar dupa ce am ajuns eu in acel local`..ne`am salutat`..ne`am pupat`...si am plecat`..mai tarziu`..m`am dus eu la el`..si l`am rugat frumos sa vina putin`..sub pretextul ca nu am cu cine sa stau`..pentru ca prietena mea era cu prietenul ei`si ramasesem singura`..:D..am mers afara`..si am stat cam 15 minute`..in care ne`am sarutat`..si am vorbit`(foarte putin:D)..dupa care am intrat in club`..la vreo 20 de minute am plecat`in graba`..si n`am mai apucat sa`l salut`..pentru ca nici nu`l vedeam si nici nu aveam timp sa`l caut`..:(..si am plecat fara sa`l salut`..a2a zi ..am vorbit pe mess`..mia`zis k ceea ce se intamplase in seara respectiva fusese doar o escapada`...m`am simtit foarte prost in zilele alea`..dar am zis k o sa trec peste`..in urma cu 2 saptamani`..am fost in oras cu niste prietene la un suc:P..si pretenul uneia dintre ele este prieten cu el`..si a venit si el..am incercat sa nu`l bag in seama`..desi el se holba la mine in adevarataul sens al cuvantului`..era atent la fiecare gest al meu`..la fiecare miscare`..pe urma`..a intrat in vorba cu mine`..si mi`a cerut ceasul pe care il aveam`..i l`am dat`:D..si a ramas la el cateva zile..apoi`..eu si fetele am plecat`..restu`au ramas acolo`...toate erau uimite de felu in care sa uita la mine`..si imi ziceau ca ma soarbe din priviri`..toate erau convinse de faptul ca o sa fim impreuna`..doar eu eram constienta de faptul ca nu o sa fie asa`..Nu stiu ce sa mai zic..mie`mi place foarte mult de el`..dar sincer cunt foarte confuza...nu stiu ce sa cred despre el...ce parere are el despre mine...si nici nu am curaj sa vorbesc cu el...pritenele mele imi spun ca poate l`a deranjat faptul ca am plecat din club fara sa`l salut...pentru ca el nu stie ca nu am mai avut timp sa`l salut...ca am plecat in graba`..pls da`ti`mi si mie un sfat`..:(Ce ati face voi in locul meu?..ms anticipat:*!!
Cristina_Dudas
Postat pe 18 Aprilie 2009 00:41
Nu-l mai baga in seama...fii indiferenta si lasa-l pe el sa faca ceva, daca vrea sa aiba o relatie !

Postat pe 18 Aprilie 2009 01:18
De la: Maya_popescu_, la data 2009-04-18 00:41:14..mie`mi place foarte mult de el`..dar sincer cunt foarte confuza.....pritenele mele imi spun ca poate l`a deranjat faptul ca am plecat din club fara sa`l salut...

Nu l-a deranjat, e normal sa pleci fara sa-l saluti, intelege el ca doar nu e dobitoc!

Postat pe 18 Aprilie 2009 06:22
nu vreau sa`mi dau cu parerea
Diavolyta_
Postat pe 18 Aprilie 2009 12:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Psiholog bun 38 De la: CORINA_ 6 Aprilie 2016 23:55
celibatara convinsa 54 De la: kudika_964406 20 Ianuarie 2015 13:42
Vreau sa fim din nou impreuna... 13 De la: pisicutza09 16 Iulie 2010 22:04
Braila 3 De la: Cassey 15 Mai 2009 13:55
Miopie 17 De la: gratuit89 20 Decembrie 2009 04:04