Setari Cookie-uri

Cum esti in pat in functie de zodie

Se stie ca berbecii sunt impulsivi, puternici si senzuali. In intimitate le place sa domine partenerul. Pentru ca are o imaginatie bogata, isi pune in practica fanteziile. Va prefera o pozitie in care sa detina controlul, dar intr-un ritm comun. Berbecilor le place sa-si exteriorizeze trairile sexuale, in timpul partidei.


Pestii iti vor dezmierda tot corpul si iti vor trezi toate simturile, de unele poate nici nu stiai ca exista. Ii place sa te protejeze in timpul actului sexual, ceea ce inseamna ca vrea sa te simti implinit/a, sa te domine, sa il domini, fara sa te bruscheze, dar sa gemi de placere in orice pozitie in care te afli.




buuuunnnnn...eu sunt pesti si el este berbecutz si amandoi

e absolut minunat...

am avut si un scorpion....si cu el era dar tot berbecutul meu il prefer



si...yep,este cam adevarat tot ce se spune despre pesti...
Chocolatzyk
Postat pe 16 August 2009 12:22
De la: nicole3, la data 2009-08-16 12:19:34 o capricoarna cum se potriveste cu un rac?


Iubitul dvs. din zodia Racului s-a nascut la sase luni distanta în zodiac, în consecinta îl veti gasi fie complementar, fie la celalalt pol al valorilor dvs. Pe scurt, o astfel de asociere va va aduce ori perfectiunea, ori confuzia totala. Rezultatul final depinde de dvs. Sa aruncam o privire la argumentele pro, dar si la celelalte...

Semnul dvs. guverneaza sectorul horoscopului responsabil cu onorurile si renumele, drept pentru care sunteti foarte ambitios si sperati sa ajungeti pe o pozitie de conducere. Va descurcati foarte bine în organizatiile mari, ca si în politica. Stiti cu ce se manânca relatiile ierarhice si chiar va plac. Sunteti riguros, de aceea structurile cu roluri bine determinate vi se par foarte productive. Fiind nascut într-un semn de pamânt, sunteti foarte pragmatic.

Acum intra în scena Racul! Sa-l primim cum se cuvine, doamnelor si domnilor! În primul rând, este un semn de apa, foarte diferit de dvs. El guverneaza casa si familia. Desi munceste din greu, Racul nu este dispus sa depuna acelasi efort individual ca dvs. Totusi, ne gasim în fata unui cuplu haios, pentru ca Racul va va hrani pe dvs. si pe copiii dvs., facilitandu-va stilul de viata la care aspirati, dar dvs. nu aveti nici cea mai vaga idee ce ar trebui sa faceti în schimb!Primele probleme ce vor aparea sunt datorate faptului ca Racul nu poate întelege cum de stati asa de mult timp departe de casa. Nu va chinuiti sa îi explicati ce interesanta este munca dvs., caci el nu poate întelege asa ceva, ba, mai mult, se va îmbufna si va deveni foarte dificil. Pe de alta parte, dvs. vi se pare ca Racul are o obsesie pentru camin si considerati ca sta prea mult timp între cei patru pereti ai casei.

Daca aveti "norocul" sa va întâlniti cu un Rac divortat si cu copii, veti simti foarte acut acest lucru, pentru ca va vorbi încontinuu despre ei si va face chiar planuri care va exclud cu desavarsire. Capricornul respecta relatiile de rudenie, pentru ca este si el conservator. Puteti merge împreuna în vizite la rudele dvs. Va distrati de minune în timpul acestor reuniuni, pentru ca va place amândurora sa îi iscoditi pe cei vârstnici despre pacatele tineretilor. Stati linistit, ca nu va subestimez deloc! Nu pierdeti nici o clipa din vedere faptul ca puteti avea un beneficiu social din aceste relatii, de aceea faceti o selectie atenta a rudelor ce trebuie vazute neaparat.````````` Femeia Capricorn nu este capabila sa ofere întreaga afectiune de care are nevoie barbatul Rac, pentru ca o preocupa multe alte lucruri.

La început, barbatul Rac si femeia Capricorn se simt puternic atrasi din punct de vedere erotic. Relatia sexuala va fi interesanta pâna când barbatul Rac va lua drept respingeri repetate retinerea si spiritul practic al femeii Capricorn.````````... ia si citeste ca nu ma doare mana sa dau copy si paste... :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:23
De la: barabass, la data 2009-08-16 12:17:18
De la: kudika054075, la data 2009-08-16 12:13:21cum sunt in pat o femeie taur cu un barbat sagetator?


```Femeia Taur vrea sa domine, dar barbatul Sagetator nu se lasa dominat.

În viata erotica, femeia Taur da dovada de pasiune constanta, în timp ce barbatul Sagetator are un apetit sexual modest, sporadic.

Femeia Taur este calculata si îsi iubeste caminul, ceea ce contravine tendintei permanente a barbatului Sagetator de a cauta mereu noi aventuri.

Pentru a putea avea o relatie, chiar si de scurta durata, barbatul Sagetator si femeia Taur trebuie sa dea dovada de multa stapânire de sine. O eventuala casnicie, însa, nu va rezista decât printr-o minune.````
vrei sa vezi/citesti si metode de seductie?









sunt femeie taur cu barbat sagetator in pat.partea cu femeia taur vrea sa domine iar sagetatorul nu se lasa dominat este adevarata.eu mai protectoare cu caminul,el mai aventurier.poate o eventuala casnicie ar esua,dar eu sunt cu sagetatorul mai impreuna de aproape 5 ani.nu cred ca este exceptie de la regula.iar sexul este extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tania20
Postat pe 16 August 2009 12:32
Racii ar adopta mai degraba o pozitie in care isi pot simti partenerul/a tot timpul. Le place sa mangaie corpul partenerului, sa ii priveasca in ochi, sa se simta intimitatea.

Oops! m-a dat de gol...
BlueRose123
Postat pe 16 August 2009 12:33
O fata in zodia leu sa incerce o relatie cu un scorpion...nu o va uita niciodata...

eu sunt leu si iubitul meu e scorpion... ceea ce facem noi ...

sau ce simtim nu am vazut nici in filme nici de citit in romane de dragoste....

deci e adevarat ce se spune si despre leu si despre scorpion...leu sa fie admirat si scorpionul sa faca o noapte de neuitat...
cocolino_dna
Postat pe 16 August 2009 12:34
este combinatia perfecta !Eu sunt sagetatoare si vorbesc din experienta .nu numai la pat ..in tot , doua caractere asemanatoare si puternice.Unire perfecta!
Amallya32
Postat pe 16 August 2009 12:37
De la: Amallya32, la data 2009-08-16 12:37:29este combinatia perfecta !Eu sunt sagetatoare si vorbesc din experienta .nu numai la pat ..in tot , doua caractere asemanatoare si puternice.Unire perfecta!
la leu ma refer ..combinatia el leu ea sagetator ..invers nu cred ca e valabil ...barbatii sagetaor sunt altfel ...
Amallya32
Postat pe 16 August 2009 12:38
barabass frate le stii.... mersi mult pentru raspunsuriile primite
ziceai ca mai ai.... daca mai ai informatii poti sa te faci frumos pachet si sa trimiti pM
DeniseP
Postat pe 16 August 2009 12:39
eu sunt gemeni,iar iubitul meu este berbec,as vrea sa stiu sh yo kt d bn ar merge totul in pat?sh este adevarat c se spune la zodia gemeni,dar n neaparat asa,mai sunt sh alte pozitii....
kudika056203
Postat pe 16 August 2009 12:40
De la: kudika056203, la data 2009-08-16 12:40:50eu sunt gemeni,iar iubitul meu este berbec,as vrea sa stiu sh yo kt d bn ar merge totul in pat?sh este adevarat c se spune la zodia gemeni,dar n neaparat asa,mai sunt sh alte pozitii....


ia si citeste.. acum inpostul asta iti pun doar putin .. dar revin dupa o tigare cu mai multe detalii:
```Horoscop de dragoste:
femeia Gemeni si barbatul Berbec



Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va fi palpitanta, pentru ca ambii parteneri sunt plini de viata, dinamici si dornici sa exploreze lucruri noi.

Tendinta barbatului Berbec de a domina este tinuta în frâu cu abilitate de femeia Gemeni. Aceasta nu are nici o inhibitie din punct de vedere sexual, dar entuziasmul ei ar putea sa caute alte modalitati de împlinire.

Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va dura atâta timp cât femeia Gemeni o controleaza abil. Casnicia lor poate fi chiar foarte reusita.`````
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:43
De la: kudika056203, la data 2009-08-16 12:40:50eu sunt gemeni,iar iubitul meu este berbec,as vrea sa stiu sh yo kt d bn ar merge totul in pat?sh este adevarat c se spune la zodia gemeni,dar n neaparat asa,mai sunt sh alte pozitii....


revin: ```` Despre barbatul Rac:

Barbatul Rac este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa.

Este foarte usor sa-l iubesti pe barbatul Rac pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, frecventele si complicatele schimbari de stare sufleteasca, susceptibilitatea, santajul sentimental. Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi.

Barbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate.

Barbatul Rac cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei.Barbatul Rac este atras de femeile frumoase, calde, optimiste si pline de viata. Se decide greu sa faca primul pas, pentru ca la început este nesigur si oarecum timid. Asa ca poti prelua tu initiativa: arata-i ca-l apreciezi, fa-l sa se simta în siguranta si straduieste-te sa-i ridici moralul.

Îmbraca-te feminin si senzual, parfumeaza-te cu miresme care amintesc de trandafirii de vara, creeaza o atmosfera romantica. Din conversatie, într-un mod foarte subtil, da-i de înteles ca pentru tine familia e sacra, ca visezi sa ai cândva o casa a ta, cu gradina si curte, ca iubesti copiii. Dupa o masa deosebita (barbatul Rac este un gurmand), la un pahar de vin, încurajeaza-l sa depanati împreuna amintiri din adolescenta, din copilarie... dar lasa-l mai mult pe el sa povesteasca, fiindca e un narator înnascut, cu o memorie fabuloasa.

Încearca sa-i cunosti pe cei care-i sunt apropiati, familia si mai ales mama, pe care daca reusesti s-o cuceresti poti considera ca ai câstigat pe jumatate lupta.

Nu încerca sa-i stârnesti gelozia, pentru ca îl vei face sa se simta în nesiguranta si e posibil sa se retraga daca simte ca nu are suficienta încredere în tine. Încearca sa nu îl contrazici, mai bine fii diplomata si persuasiva, iar daca se înfurie, nu reactiona, îi va trece de la sine...

Atentie, în momentul în care barbatul Rac este cucerit, devine posesiv si oarecum conventional. Pentru a-i întretine focul pasiunii, dovedeste-i ca esti o femeie deosebita si surprinde-l din când în când cu momente pline de romantism si fantezie.`````` sper sa inveti ceva.. :) mie miau fost de folos lucrurile astea la momentul respectiv... miau mai deschis ochii putin ca sa zic asa
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:46
dar femeia rac si barbatul sagetator?
Pumpkin_Head
Postat pe 16 August 2009 12:51
dar femeia gemeni cu barbatul fecioara?? cum se potrivesc la pat??? sau st asha d nepotriviti incat nici macar nu apuca sa ajunga la pat???!!!=)) eu sunt gemeni, si tare mi place o fecioara;))
cherry_jubilee
Postat pe 16 August 2009 12:58
simpatice detaliile despre zodii...si destul de adevarate
deci..trei relatii...trei tipi din zodii diferite:
1.el- Pesti...adora preludiul (dar el sa fie in centrul atentiei), actul in sine scurt si satisfacator doar pt el..
2.el-Capricorn...bun la pat, nimic de zis...dar habar n-are ce-si doreste femeia de langa el...si nici n-are rabdare sa asculte
3.el -Fecioara...cel mai desavarsit amant ...il intereseaza in principal satisfacerea partenerei, preludiul e important..actul in sine super excitant si satisfacator de ambele parti...ce mai incoace si-ncolo...ma bucur ca de app.6 ani stiu si eu ce inseamna dragoste (in adevaratul sens al cuvantului)

uitasem sa mentionez...eu sunt Leoaica..
kudika018909
Postat pe 16 August 2009 12:59
am incercat sa dau raspuns la cineva de 2 ori dar vad ca nu apare... . voi incerca sa raspnd si la ultimul post dar nush daca va mere
barabass
Postat pe 16 August 2009 13:00
femeia Gemeni si barbatul Fecioara



Din punct de vedere sexual, barbatul Fecioara si femeia Gemeni sunt compatibili pentru ca pe amândoi îi intereseaza sexul la fel de... putin. Pe barbatul Fecioara îl preocupa alte lucruri, iar femeia Gemeni nu este nici ea o pasionala.

Din punct de vedere erotic, femeia Gemeni este spontana si din acest motiv nu suporta pisalogeala barbatului Fecioara. În plus, femeia Gemeni are nevoie de libertate si nu va accepta sa fie dominata si controlata permanent de barbatul Fecioara, care o considera nestatornica si neserioasa.

Între barbatul Fecioara si femeia Gemeni poate exista o relatie de scurta durata, dar ar fi imprudent sa oficializeze relatia.
barabass
Postat pe 16 August 2009 13:02
la mine se potriveste perfect :P -sunt berbec
rraita
Postat pe 16 August 2009 13:02
De la: rraita, la data 2009-08-16 13:02:12la mine se potriveste perfect :P -sunt berbec


ce se potriveste??
geo_x
Postat pe 16 August 2009 13:06
De la: rraita, la data 2009-08-16 13:02:12la mine se potriveste perfect :P -sunt berbec
LunaAmara
Postat pe 16 August 2009 13:39
neatsa:"> gemenii + fecioara;;)? se potriveste;;)? :">:">:">:">
fantomel
Postat pe 16 August 2009 13:40
cum sta treaba cand e vorba despre o femeie rac si un barbat capricorn?? dar un sagetator?
LunaAmara
Postat pe 16 August 2009 13:40
De la: fantomel, la data 2009-08-16 13:40:48neatsa:"> gemenii + fecioara;;)? se potriveste;;)? :">:">:">:">



edit: sorry sunt adormit gemenii + leu :)) nu am apucat sa dorm azi noapte :-s
fantomel
Postat pe 16 August 2009 13:41
Va rog, cum sta treaba cand e vorba despre o femeie rac si un barbat capricorn?? dar un sagetator?
:p
LunaAmara
Postat pe 16 August 2009 13:43
De la: kudika051388, la data 2009-08-16 13:40:59cum sta treaba cand e vorba despre o femeie rac si un barbat capricorn?? dar un sagetator?

parca am scris mai sus despre asta nu? daca nu dami un semn si pun tot ce vrei
barabass
Postat pe 16 August 2009 13:43
interesant...oare cum se potrivesc femeia sagetator si barbatul gemeni?
giovanisima1983
Postat pe 16 August 2009 13:45
De la: giovanisima1983, la data 2009-08-16 13:45:35interesant...oare cum se potrivesc femeia sagetator si barbatul gemeni?

uite aici cum se potrivesc:
femeia Sagetator si barbatul Gemeni
Barbatul Gemeni si femeia Sagetator sunt persoane active, inconstante, deloc expansive în relatiile amoroase.

Barbatul Gemeni are tendinta sa critice performantele de sub cearceafuri ale femeii Sagetator. Relatia are multe puncte slabe, însa un plus îl reprezinta faptul ca nici unul dintre parteneri nu este pretentios sau posesiv.

Pe cât de repede se va înfiripa relatia dintre barbatul Gemeni si femeia Sagetator, pe atât de repede se va destrama. Într-un eventual mariaj, daca si barbatul Gemeni si femeia Sagetator se vor stradui, vor avea o sansa.
Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata
Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, întelegerea rapida, îi place sa comunice, are simtul umorului si replica scînteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea.

Pare a nu îmbatrâni, nici psihic nici fizic, ca si când, asemeni lui Faust, ar fi încheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat într-o eterna adolescenta. Când îi place o fata, îi face curte într-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu atât mai rau pentru tine". Nici ca se poate mai simplu si mai "baietesc" decât atât. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental.

Barbatul Gemeni este întrucâtva îngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal în viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adica stie cum sa declanseze reactiile, aducându-si astfel partenera pe culmile extazului.

Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu îsi refuza nici o aventura, dar când porneste "la vânatoare" nu e mânat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou.

Într-o buna zi, însa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci îsi alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i înteleaga si sa-i împartaseasca preocuparile intelectuale.
barabass
Postat pe 16 August 2009 13:50
salut...eu sunt rac , el e leu ..sincer se potrivesc comentariile cu zodia, si racul nu prea ar merge cu leu ..voi ce ziceti stiti ceva mai mult ?
valina_mik
Postat pe 16 August 2009 13:51
De la: kudika051388, la data 2009-08-16 13:43:26Va rog, cum sta treaba cand e vorba despre o femeie rac si un barbat capricorn?? dar un sagetator?
:p

uite aici cum:
femeia Rac si barbatul Capricorn
Barbatul Capricorn si femeia Rac sunt semne zodiacale opuse, ceea ce înseamna ca sunt cât se poate de diferiti.

Femeia Rac este cam timida din punct de vedere erotic, dar barbatul Capricorn este dispus sa preia comanda. Oricum, amândoi ar face bine sa-si manifeste mai puternic afectiunea. Viata erotica influenteaza si celelalte aspecte ale relatiei, iar o buna viata sexuala poate contribui la depasirea diverselor obstacole.

Mai devreme sau mai târziu, femeia Rac, atât de sensibila, va ajunge la concluzia ca barbatul Capricorn este prea pretentios si prea autoritar pentru ea.

Sansele de reusita ale unei relatii între barbatul Capricorn si femeia Rac sunt modeste. Timpul va decide.
barabass
Postat pe 16 August 2009 13:52
De la: barabass, la data 2009-08-16 13:50:33
De la: giovanisima1983, la data 2009-08-16 13:45:35interesant...oare cum se potrivesc femeia sagetator si barbatul gemeni?

uite aici cum se potrivesc:
femeia Sagetator si barbatul Gemeni
Barbatul Gemeni si femeia Sagetator sunt persoane active, inconstante, deloc expansive în relatiile amoroase.

Barbatul Gemeni are tendinta sa critice performantele de sub cearceafuri ale femeii Sagetator. Relatia are multe puncte slabe, însa un plus îl reprezinta faptul ca nici unul dintre parteneri nu este pretentios sau posesiv.

Pe cât de repede se va înfiripa relatia dintre barbatul Gemeni si femeia Sagetator, pe atât de repede se va destrama. Într-un eventual mariaj, daca si barbatul Gemeni si femeia Sagetator se vor stradui, vor avea o sansa.
Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata
Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, întelegerea rapida, îi place sa comunice, are simtul umorului si replica scînteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea.

Pare a nu îmbatrâni, nici psihic nici fizic, ca si când, asemeni lui Faust, ar fi încheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat într-o eterna adolescenta. Când îi place o fata, îi face curte într-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu atât mai rau pentru tine". Nici ca se poate mai simplu si mai "baietesc" decât atât. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental.

Barbatul Gemeni este întrucâtva îngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal în viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adica stie cum sa declanseze reactiile, aducându-si astfel partenera pe culmile extazului.

Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu îsi refuza nici o aventura, dar când porneste "la vânatoare" nu e mânat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou.

Într-o buna zi, însa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci îsi alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i înteleaga si sa-i împartaseasca preocuparile intelectuale.

merci:P
giovanisima1983
Postat pe 16 August 2009 13:59
Eu cred in chestia asta cu zodiile 40%,in rest sunt niste porcarii...depinde de fiecare cum e..nu o zodie ii face caracterul si personalitatea unui om ci el insusi..am foarte multe exemple in viata mea dovedite cu anumite zodii care chiar sunt 0 60% din generalitatile despre zodiile lor..chiar si la mine(fecioara)sunt foarte multe care chiar nu ma caracterizeaza..in fine..prea multa bataie de cap!
Ruxy_nr_1
Postat pe 16 August 2009 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zodia rac 15 De la: rigabela_22 18 Decembrie 2010 15:39
Barbatii Leu!!! 141 De la: jeanpierre 17 Decembrie 2012 22:10
Eu sagetator el scorpion 6 De la: kudika002418 5 August 2009 09:25
EU VARSATOARE EL VARSATOR.DEOBICEI NU MERG RELATIILE CU 2 NASCUTI IN ACEEASI ZODIE 11 De la: a1l2i3n4a 26 Ianuarie 2012 14:02
:X 9 De la: _curly 4 Noiembrie 2009 17:31