Setari Cookie-uri

Cum esti in pat in functie de zodie

ai dreptate in legatura cu sagetatorul...logodnicul meu e in aceasta zodie...si ..
elenaroxani
Postat pe 16 August 2009 10:58
De la: deep_silence, la data 2009-08-14 03:09:45
De la: amr2009, la data 2009-05-02 16:48:36Dar o muiere Fecioara cu un Balantzoi cum se potriveste?


mai bine cu un taur



hahaa :D ... prietenul meu e taur si eu fecioara... ne potrivvim perfect:X
Kidutsa
Postat pe 16 August 2009 11:02
Eu fecioara,el varsator.....desi nu suntem 100% compatibili in viata de zi cu zi,in pat ies scantei,e pur si simplu un amant perfect,dar nici eu nu imi fac 'fecioarele' de ras :P
ghostface_scream
Postat pe 16 August 2009 11:12
De la: ghostface_scream, la data 2009-08-16 11:12:33Eu fecioara,el varsator.....desi nu suntem 100% compatibili in viata de zi cu zi,in pat ies scantei,e pur si simplu un amant perfect,dar nici eu nu imi fac 'fecioarele' de ras :P


poi asheaaa.... suuus fecioarele :X :P
Kidutsa
Postat pe 16 August 2009 11:13
De la: kudika018167, la data 2009-05-01 14:05:38"pestiii" pasionali, jucausi, inventivi ...neobositi....depinde si de partener..daca este un romantic are numai de "castigat"...cu ce zodie sunt compatibile femeile "pesti'...? stiti cazuri concrete..???

caz concret e al meu...eu sunt pesti si el e scorpion...crede-ma ca e cea mai reusita combinatie.
Valitza88
Postat pe 16 August 2009 11:16
De la: kudika017596, la data 2009-05-02 15:14:51
De la: Amora, la data 2009-04-25 14:46:50Ce ar trebui sa cunosti inainte sa pornesti la atac:

Se stie ca berbecii sunt impulsivi, puternici si senzuali. In intimitate le place sa domine partenerul. Pentru ca are o imaginatie bogata, isi pune in practica fanteziile. Va prefera o pozitie in care sa detina controlul, dar intr-un ritm comun. Berbecilor le place sa-si exteriorizeze trairile sexuale, in timpul partidei.

Taurii, in schimb, sunt mai supusi. Asta nu inseamna ca se limiteaza aici. Din contra, cand nu te vei astepta, va trece in cealalta extrema si te va domina. Ii place sa rasfete si sa fie rasfatat, fara a tine cont de timp.

Gemenii prefera o pozitie in care isi poate privi partenerul in ochi. Intinsi pe o parte, fata in fata, este una din preferatele lor. Locatiile de amor preferate sunt acelea mai neconventionale.

Racii ar adopta mai degraba o pozitie in care isi pot simti partenerul/a tot timpul. Le place sa mangaie corpul partenerului, sa ii priveasca in ochi, sa se simta intimitatea.

Leii prefera pozitiile sexuale in care poate fi admirat pe de-a intregul. In picioare este una dintre preferatele sale. Nu va ezita sa isi puna fanteziile sexuale in practica, cu tine!

Fecioara prefera sa detina putin controlul partidei. Iti va propune jocuri erotice, noi pozitii si un sex oral de neuitat. Fecioarele stiu ce vor in dormitor.

Balanta adora sa fie sedusa intr-un mod intelectual. Sexul este o arta, iar preludiul este punctul lor forte, dupa cum se spune despre Balante.

Scorpionul este un "gurmand" in intimitate. Face dragoste cu patima, de placere si are grija ca partenera sa fie mereu satisfacuta. Ii place sa te exteriorizezi in pat, sa gemi si sa tipi. Dupa o partida de dragoste cu un Scorpion vei putea spune ca ai trait cele mai intense momente din viata ta. Despre pozitii preferate: toate si multa indraznela in pat. Timidele nu sunt acceptate!

Sagetatorului ii place sa te ia prin surprindere, indiferent de locatia in care te gasesti. In bucatarie, in baie, pe hol, in lift, nu conteaza, el te vrea, te doreste acum. Fii cu initiativa si inventiva si vei avea de castigat.

Capricornii nu se arunca cu capul inainte. Ii place sa te domine si sa iti arate ce inseamna dragostea. Ei sunt mai romantici si calculeaza putin pasii, dar nu pana la extrem. Cred ca stii ce trebuie sa faci in continuare...niste lumanari, o muzica....

Varsatorii nu te vor lasa sa intervina monotonia intre voi, in intimitate. Se spune despre ei ca sunt maestri in a-ti oferi orgasm fara penetrare. Ii place sa fie dominat si sa te simta plina de dorinta, alaturi de el.

Pestii iti vor dezmierda tot corpul si iti vor trezi toate simturile, de unele poate nici nu stiai ca exista. Ii place sa te protejeze in timpul actului sexual, ceea ce inseamna ca vrea sa te simti implinit/a, sa te domine, sa il domini, fara sa te bruscheze, dar sa gemi de placere in orice pozitie in care te afli.

dar balanta se potriveste cu leul???

da eu stiu k se potrivesc:D
Valitza88
Postat pe 16 August 2009 11:21
hmm de o capricoarna cu un scorpion..merge?
ce s'a spus despre capricorn..la naibah ce m'ati nimerit
Ne7u7za
Postat pe 16 August 2009 11:24
Eu is leoaica si ii perfect adevarat ce ai zis....In schimb nu-s de acord cu ce se zice despre discutia dupa sex...la capricorn.Traiesc cu un capricorn de mai mult de un an...si niciodata n-am avut discutia asta...poate is capricorni care fac asta...dar nu-s toti la fel...
Tym
Postat pe 16 August 2009 11:29
sa stii ca este totul cat se poate de asdevarat.Multumim frumos pentru dezvaluiri.
Mary_Anel
Postat pe 16 August 2009 11:36
si tot nu mi-ati raspuns la intrebare
cum se potrivesc in pat o sagetatoare cu un leutz?
DeniseP
Postat pe 16 August 2009 11:39
De la: amr2009, la data 2009-04-25 14:53:03"Fecioara prefera sa detina putin controlul partidei. Iti va propune jocuri erotice, noi pozitii si un sex oral de neuitat. Fecioarele stiu ce vor in dormitor."
Na ca m-o dat de gol....

Pe toate cate un pic ...
Gothlady
Postat pe 16 August 2009 11:39
`````La început, femeia Balanta îl fascineaza pe barbatul Capricorn cu farmecul si magnetismul ei. Când vraja s-a risipit si încep sa apara problemele, barbatul Capricorn îsi da seama ca femeia Balanta este cam egoista si indiferenta la dorintele lui fizice. Iar pentru ca nu reuseste sa-si exprime nemultumirile, barbatul Capricorn porneste în cautarea altor iubiri.

Relatia dintre barbatul Capricorn si femeia Balanta va fi spinoasa. O eventuala casnicie nu va functiona decât daca barbatul Capricorn va fi motivat si de câstiguri materiale.`````` asa ca eu sunt un capricorn incapatzanat .. dar totushi nu am pornit in cautarea altor iubiri... `````1). Despre barbatul Capricorn:

Daca îl întâlnesti pe barbatul Capricorn când înca nu a trecut de 30 de ani, vei cunoaste de fapt un Capricorn în formare, plin de complexe, care acumuleaza experienta, uneori prin încercari dureroase. Întâlneste-l mai târziu si abia atunci vei avea de-a face cu un Capricorn veritabil.

Pentru barbatul Capricorn, care este în fond un pragmatic, ambitia si cariera conteaza în primul rând. Si fiindca este muncitor, rezistent si deosebit de tenace, va cuceri cu siguranta o pozitie sociala buna, iar meritele sale vor fi recunoscute, chiar daca îi va trebui o viata pentru asta. ````` sa zicem ca pana aici este adevarat... :) ..````` adevarul asta este .. :) ```````Barbatul Capricorn acorda o valoare deosebita datoriei, puterii, respectului si loialitatii. Daca treci dincolo de armura sa, vei constata ca barbatul Capricorn este un romantic. El nu va permite însa nicodata romantismului sau sa-i influenteze deciziile. Din cauza complexitatii sale emotionale si a inhibitiilor, si fiindca siguranta înseamna foarte mult pentru el, mai devreme sau mai târziu va cauta o relatie stabila, îsi va intemeia o familie.````` uite ca eu miam intemeiat familia mult inainte de vreme.. :) ````Barbatul Capricorn are certe calitati paterne. Îsi va sprijini si îsi va proteja aleasa, va fi pentru ea un adevarat izvor de întelepciune si de ajutor. Important este ca aceasta sa vrea cu adevarat sa fie protejata si sa nu fie o femeie prea independenta, pentru ca în acest caz îl va simti mai degraba ca pe un gardian, ca pe cineva care îi bareaza accesul la libertate.

În fond, barbatul Capricorn nici nu agreeaza prea tare femeile independente, fiind mai degraba un traditionalist, care considera ca lumea ar trebui sa fie condusa doar de barbati, iar femeia trebuie sa fie, înainte de toate, sotie si mama.

În general este fidel, fiindca nu întelege de ce trebuie sa alergi dupa alte femei daca ti-ai ales-o deja pe cea potrivita.

Este un amant de cursa lunga, atent si rezistent````` bai de inselat nu am inselat niciodata.. si ca so spun pe aia dreapta eu ma regasesc intru totul in toate frazele astea de mai sus. totul despre mine ca persoana masculina capricorn... :) sunt de toate pentru toti
barabass
Postat pe 16 August 2009 11:55
Gemenii prefera o pozitie in care isi poate privi partenerul in ochi. Intinsi pe o parte, fata in fata, este una din preferatele lor. Locatiile de amor preferate sunt acelea mai neconventionale.

c sa fac...aja sunt sh eu;))
kudika055225
Postat pe 16 August 2009 11:55
si ca am uitat sa scriu ... ca vedeti balanta acolo sus... viitoarea mea sotie este o balanta .. cica spun unele vorbe ca zodiile astea nu se inteleg pe termen lung.. nush sa vedem ce va urma.. cert este ca eu ma inteleg de minune cu pers iubita :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 11:56
super tare dah eu sunt peste si este exact asa cum scrie acolo
:
simonik911
Postat pe 16 August 2009 11:57
SUPER TARE INFORMATIILE...
Mary_Anel
Postat pe 16 August 2009 11:59
taur taur taur


se potriveste ci orice nu? orice zodie adica...nu orice respira




angelo_micnegrusiurat
Postat pe 16 August 2009 12:02
De la: denisa_elite, la data 2009-08-16 11:39:20si tot nu mi-ati raspuns la intrebare
cum se potrivesc in pat o sagetatoare cu un leutz?

ia de aici si citeste cu atentie ca sa inveti.. iti pot insira 2 pagini cu explicatii si compatibilitati... :) .. dar mai pe scurt asa: `````` Atât barbatul Leu cât si femeia Sagetator vad dragostea ca pe o aventura.

Amândoi nativii sunt extrovertiti si pasionali. Activi din punct de vedere erotic, îsi doresc partide de sex frecvente. Femeia Sagetator îl stimuleaza si îl inspira pe barbatul Leu, iar acesta reuseste sa scoata la iveala bruma de fidelitate de care este capabila femeia Sagetator.

Într-o relatie pe termen scurt si mediu, barbatul Leu si femeia Sagetator sunt pusi pe distractie; într-o eventuala casnicie, au toate sansele sa faca o echipa buna.````` cum seduci barbatul leu: `````Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioara.

Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie îndragostit. Amant înflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se "împrumuta total" în fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a învalui povestea sa de dragoste într-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si în mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pamânt.

Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut.

Superbului si generosului domn Leu îi place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca în povestile cavaleresti. În schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca în asa fel încât ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau.Încearca sa arati cât mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine mândra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scânteiaza-l cu un zâmbet exuberant si întreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el însusi!), lasându-ti o secunda mâna sa zaboveasca pe pieptul lui, în dreptul inimii, sau pe spatele lui, între zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu încerca sa-l îndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Îl vei rani pe vecie si îl vei înfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Îl vei pierde cu siguranta daca te vei îngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi în pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti în lumina calitatile si realizarie în asa fel încât sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri în competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar când lupti, lupta drept si respecta-i mândria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!```` ACUM CUM SEDUCI FEMEIA SAGETATOR: ``````Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.

Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima întâlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine într-o carte de bucate sau în miturile cosmogonice ale dogonilor.

Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni decât ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus decât jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, însa mult mai înceata decât femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, însa mai putin decât femeia Fecioara.

Pentru ca îi place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima întâlnire si, pentru ca îi plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie îmbelsugata si la propriu, si la figurat.

Femeia Sagetator de tipul hedonist este înalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lânga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamânt pentru oamenii care se încarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe îndelete si pe saturate pâna la adânci batrânete.

Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel încât în ea sa încapa tot universul.

Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata.Va trebui sa va orientati de la bun început, ca sa stiti cu ce tip de femeie Sagetator aveti de-a face.

Femeia Sagetator de tipul hedonist va reactiona foarte repede la o excursie în jurul lumii sau la implicarea dvs. în Loteria Nationala si va înalta rugi sincere catre Dumnezeu-Tatal ca sa câstigati lozul cel mare. Fiti dispus, daca o iubiti cu adevarat, sa mergeti la Festivalul de film de la Cannes sau la Premiile UNITER sau chiar la cursele de cai. Placerile elevate ale vietii, derivate direct din aristocratia epocii, sunt chiar o necesitate pentru ea. La întoarcerea acasa, femeia Sagetator de tipul hedonist va suporta fericita cheltuielile, fiindca dintr-un astfel de eveniment va povesti inclusiv stranepotilor.

Femeia Sagetator de tipul explorator va va aprecia toata viata daca va veti pune rucsacurile în spinare si veti pleca sa faceti Piatra Craiului, împartind acolo o conserva si câteva proiecte de viitor, adapostiti de o ploaie torentiala sub cine stie ce stânci. Iubirea ei înflacarata va va multumi ca i-ati oferit un moment mai "rece" pentru a-si decanta sentimentele. Daca veti descoperi absolut întâmplator vreo pestera sau daca, într-un moment de popas, veti visa înaintea ei la copilul pe care îl veti avea si care, cu siguranta, va descoperi un nou sistem solar la o azvârlitura de bat de al nostru, e posibil s-o dati definitiv gata, fiindca o astfel de cerere în casatorie nu i-a facut nimeni.

De altfel, pentru ambele tipuri conteaza perspectiva - cât mai ampla si cât mai universala, în asa fel încât ea sa cuprinda întreaga lume. Fiti generos pe toate planurile - nu veti regreta niciodata; femeia Sagetator este "dulce" prin natura ei. Nu va va refuza nici înghetata la o terasa de lux, nici tentativa de a experimenta o noua pozitie erotica. Oferiti-i pentru ambele semnificatia spirituala a gestului. Veti avea timp dupa aceea sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru Gratia de a va fi scos în cale o femeie Sagetator.```````` poftim explicatii... sper sa nu va plictisiti :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:03
De la: MaryaS, la data 2009-08-16 11:13:55
De la: ghostface_scream, la data 2009-08-16 11:12:33Eu fecioara,el varsator.....desi nu suntem 100% compatibili in viata de zi cu zi,in pat ies scantei,e pur si simplu un amant perfect,dar nici eu nu imi fac 'fecioarele' de ras :P


poi asheaaa.... suuus fecioarele :X :P


si taurasii
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 16 August 2009 12:04
iar pentru raspunsuri concrete cine mai vrea cat inca mai sunt pe net ca azi e duminica si nam ce face ... :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:05
Cum se potrivesc la pat o sagetatoare cu un capricorn???
gya01
Postat pe 16 August 2009 12:05
la scorpion chiar se potriveste!
Aura1988
Postat pe 16 August 2009 12:08
De la: iuby_vl, la data 2009-08-16 12:05:41Cum se potrivesc la pat o sagetatoare cu un capricorn???

uite aici raspunsul tau: ``````````Horoscop de dragoste:
femeia Sagetator si barbatul Capricorn



Barbatul Capricorn ar vrea sa stea cât mai mult timp acasa, în timp ce femeia Sagetator este o calatoare. Barbatul Capricorn este precaut si calculat si pune mare pret pe siguranta, în timp ce femeia Sagetator este o aventuriera. Barbatului Capricorn îi place sa faca dragoste într-un cadru intim si confortabil, în timp ce femeia Sagetator ar face sex oriunde.

Femeia Sagetator este de-a dreptul extravaganta si iresponsabila pentru barbatul Capricorn, atât de econom si constiincios.

O aventura sentimentala între barbatul Capricorn si femeia Sagetator este putin probabila, iar o casnicie i-ar face pe amândoi nefericiti. ..... ``````` eu sunt capricorn ... si daca ai citit mai sus eu ma regasesc intru totul printre explicatiile astea.. sper sa ti fie de ajutor.. :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:08
Ms frumos. Prietenul meu este capricorn si intr-o oarecare masura se potriveste ceea ce ai scris u.
gya01
Postat pe 16 August 2009 12:11
cum sunt in pat o femeie taur cu un barbat sagetator?
kudika054075
Postat pe 16 August 2009 12:13
De la: Amora, la data 2009-04-25 14:46:50Ce ar trebui sa cunosti inainte sa pornesti la atac:

Se stie ca berbecii sunt impulsivi, puternici si senzuali. In intimitate le place sa domine partenerul. Pentru ca are o imaginatie bogata, isi pune in practica fanteziile. Va prefera o pozitie in care sa detina controlul, dar intr-un ritm comun. Berbecilor le place sa-si exteriorizeze trairile sexuale, in timpul partidei.

Taurii, in schimb, sunt mai supusi. Asta nu inseamna ca se limiteaza aici. Din contra, cand nu te vei astepta, va trece in cealalta extrema si te va domina. Ii place sa rasfete si sa fie rasfatat, fara a tine cont de timp.

Gemenii prefera o pozitie in care isi poate privi partenerul in ochi. Intinsi pe o parte, fata in fata, este una din preferatele lor. Locatiile de amor preferate sunt acelea mai neconventionale.

Racii ar adopta mai degraba o pozitie in care isi pot simti partenerul/a tot timpul. Le place sa mangaie corpul partenerului, sa ii priveasca in ochi, sa se simta intimitatea.
mandy_jakob
Postat pe 16 August 2009 12:14
De la: kudika054075, la data 2009-08-16 12:13:21cum sunt in pat o femeie taur cu un barbat sagetator?


```Femeia Taur vrea sa domine, dar barbatul Sagetator nu se lasa dominat.

În viata erotica, femeia Taur da dovada de pasiune constanta, în timp ce barbatul Sagetator are un apetit sexual modest, sporadic.

Femeia Taur este calculata si îsi iubeste caminul, ceea ce contravine tendintei permanente a barbatului Sagetator de a cauta mereu noi aventuri.

Pentru a putea avea o relatie, chiar si de scurta durata, barbatul Sagetator si femeia Taur trebuie sa dea dovada de multa stapânire de sine. O eventuala casnicie, însa, nu va rezista decât printr-o minune.````
vrei sa vezi/citesti si metode de seductie?
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:17
De la: kudika054075, la data 2009-08-16 12:13:21cum sunt in pat o femeie taur cu un barbat sagetator?


1). Despre barbatul Sagetator:

Barbatul Sagetator este aventurierul clasic, optimist si plin de viata, spontan, simpatic si dornic de libertate, care simte permanent nevoia sa lupte pentru o cauza, pentru un scop nobil. În inima lui salasuieste o imensa pofta de a explora si de a întelege lumea. De aici si mobilitatea, dorinta lui de a cunoaste mereu noi teritorii si oameni noi. Pe de alta parte, într-un alt coltisor al sufletului sau, se doreste a fi o persoana respectabila, un stâlp al societatii, un "pater familiae".

Barbatul Sagetator are un caracter dual, fiind vesnic sfâsiat între tendintele conformiste, "burgheze" de om care respecta legea si ordinea, si cele anarhice, rebele, care-i dau dorul de duca. Uneori, poate trece prin ambele ipostaze, ca un serif din perioada febrei aurului, care lasa totul balta si pleaca în cautarea El Dorado-ului, sau ca un aventurier care hotaraste la un moment dat sa se adune de pe drumuri si reuseste sa devina seriful oraselului în care s-a stabilit.

În ceea ce priveste relatiile sentimentale, se poate petrece cam acelasi lucru. Putem întâlni un domn Sagetator care în tinerete a fost un vânator de femei si care, dupa ce ani de zile a "explorat" zeci de teritorii necunoscute, se hotaraste la o vârsta destul de "matura" sa se casatoreasca si se arata chiar foarte multumit de viata de familie. Sau reversul: barbatul Sagetator, care s-a casatorit de tânar si a fost un sot model, ajuns la vârsta de mijloc se elibereaza din chingile matrimoniale si porneste în cautarea marii aventuri a iubirii.

Îndragostit, barbatul Sagetator este un idealist romantic, care da alesei sale impresia ca o considera cea mai intresanta dintre femei. Este atras de femeile cu experienta si considera ca fiecare relatie este o treapta catre maturizarea sa afectiva. Este galant si marinimos, coplesindu-si iubita cu atentii deosebite si cadouri costisitoare. Este un partener atragator, interesant si dinamizant, dar care se plictiseste foarte usor.Barbatul Sagetator raspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care emana energie si sex-appeal. Fa-te frumoasa, arata-te optimista si plina de umor. Lasa-l sa te descopere, sa te urmareasca, sa te ia prin surprindere - barbatul Sagetator adora sa se comporte ca un cercetas în misune.

Asculta-l cu atentie si dupa aceea pune-i întrebari suplimentare. Invita-l sa iesiti împreuna undeva în aer liber, de preferinta cu masina, si lauda-i talentul cu care conduce (odinioara, barbatul Sagetator era renumit pentru pasiunea fata de cai si arta echitatiei, dar în vremurile moderne aceasta pasiune s-a transferat asupra automobilului), atingându-i usor coapsa. Gaseste motive ca sa râzi din inima alturi de el, propune-i sa calatoriti împreuna prin locuri fascinante.

Acorda-i foarte multa libertate, fereste-te sa faci scene de gelozie sau sa-i adresezi reprosuri. Nu-i spune ca ti-e dator cu ceva, detesta responsabilitatile. Fereste-te sa-i porti o grija materna, pentru ca îl enerveaza, si nu-i spune niciodata ca înca nu s-a maturizat.

Pentru barbatul Sagetator, prietenia este foarte importanta, asa ca priveste-i cu simpatie prietenii si arata-te tu însati calda si prietenoasa. Sustine-l în îndeplinirea visurilor sale, împartaseste-i entuziasmul, si niciodata nu-i spune ca telurile pe care si le-a propus sunt imposibile sau lipsite de realism.```````` ... uite si asta aici ... poate iti va fi de folos daca vei citi :)
barabass
Postat pe 16 August 2009 12:19
o capricoarna cum se potriveste cu un rac?
nicole3
Postat pe 16 August 2009 12:19
Eu sunt leu , confirm tot , in picioare nu vreau neaparat poate doar dintr-o dorinta mai perversa , fosta este fecioara , confirm iar :P .
Denver
Postat pe 16 August 2009 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce inseamna cercei in vis? 43 De la: serapis_hell_yahoo_com 7 Septembrie 2009 17:14
Ar merge relatia intre o femeie scorpion si un barbat varsator? 66 De la: onuta81 14 Octombrie 2014 15:34
eu gemeni,el sagetator...........oare merge? 4 De la: 592777 7 Iulie 2009 19:53
ajutati-ma si pe mine cu un sfat fetelor 3 De la: kudika062019 1 Octombrie 2009 20:05
cum sa prevenim ingrasarea rapida a parului...... 5 De la: kudika018192 15 Iulie 2009 15:24