Mai multe
Se potriveste perfect!... ...mi se potriveste k o manusha eu sunt pesti by the way...
|
||
|
mandy_jakob Postat pe 16 August 2009 18:55 |
||
|---|---|---|
De la: mitura, la data 2009-08-16 18:52:42cu doua talere gand la gand
|
||
|
corina981 Postat pe 16 August 2009 18:58 |
||
|
luati de aici: Relatii între zodia Berbec si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Leu, Sagetator Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Rac, Balanta, Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Taur Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Sagetator, Pesti Relatii între zodia Taur si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Fecioara, Capricorn Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Leu, Scorpion, Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Berbec, Capricorn Relatii între zodia Gemeni si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Balanta, Varsator Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Fecioara, Sagetator, Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Sagetator Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Varsator Relatii între zodia Rac si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Scorpion, Pesti Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Gemeni, Pesti Relatii între zodia Leu si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Sagetator Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Scorpion, Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Taur Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Sagetator Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Berbec, Rac Relatii între zodia Fecioara si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Capricorn Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Sagetator Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Leu |
||
|
|
||
|
barabass Postat pe 16 August 2009 18:59 |
||
De la: mandy_jakob, la data 2009-08-16 18:55:10Se potriveste perfect!... Dhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
corina981 Postat pe 16 August 2009 18:59 |
||
De la: deep_silence, la data 2009-08-16 18:58:55De la: mitura, la data 2009-08-16 18:52:42cu doua talere |
||
|
mitura Postat pe 16 August 2009 19:00 |
||
De la: mandy_jakob, la data 2009-08-16 18:55:10Se potriveste perfect!... esti pesti?? ai la icre dupa avatar de numa in sanul tau as sta
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 16 August 2009 19:01 |
||
|
Relatii între zodia Balanta si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Varsator Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Gemeni, Fecioara Relatii între zodia Scorpion si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Pesti Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Sagetator Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Taur Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Rac, Balanta Relatii între zodia Sagetator si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Leu Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Pesti Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Leu, Scorpion Relatii între zodia Capricorn si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Fecioara Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Taur Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Fecioara, Sagetator Relatii între zodia Varsator si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Balanta Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Scorpion Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Taur Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Pesti Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Balanta, Capricorn Relatii între zodia Pesti si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Scorpion Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Sagetator Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Scorpion, Varsator si cam asteas toate |
||
|
barabass Postat pe 16 August 2009 19:02 |
||
| buna..acum am intrat si eu pe net si v-am urmarit discutiile...sunt foarte interesante...e cel mai tare subiect :) ....s epotrivesc de minune caracteristicile...eu sunt berbec si as avea curiozitatea depre relatia dintre berbec si rac....in viata de zi cu zi sunt scantei...dintr-o extrema in alta | ||
|
SILVIAGEORGETA Postat pe 16 August 2009 19:02 |
||
De la: SILVIAGEORGETA, la data 2009-08-16 19:02:31buna..acum am intrat si eu pe net si v-am urmarit discutiile...sunt foarte interesante...e cel mai tare subiect :) ....s epotrivesc de minune caracteristicile...eu sunt berbec si as avea curiozitatea depre relatia dintre berbec si rac....in viata de zi cu zi sunt scantei...dintr-o extrema in alta cauta o testoasa
|
||
|
corina981 Postat pe 16 August 2009 19:04 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-16 18:33:55De la: zeita_zeita, la data 2009-08-16 17:30:19De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-16 16:56:06De la: zeita_zeita, la data 2009-08-16 16:47:29de femeia fecioara si barbatul gemeni....ce zici? paaaaaaai....daca gemenii imi plac ..
|
||
|
anonim12345 Postat pe 16 August 2009 19:05 |
||
De la: mitura, la data 2009-08-16 19:00:26De la: deep_silence, la data 2009-08-16 18:58:55De la: mitura, la data 2009-08-16 18:52:42cu doua talere inveti repede te mai astept mult?
|
||
|
corina981 Postat pe 16 August 2009 19:05 |
||
De la: SILVIAGEORGETA, la data 2009-08-16 19:02:31buna..acum am intrat si eu pe net si v-am urmarit discutiile...sunt foarte interesante...e cel mai tare subiect :) ....s epotrivesc de minune caracteristicile...eu sunt berbec si as avea curiozitatea depre relatia dintre berbec si rac....in viata de zi cu zi sunt scantei...dintr-o extrema in alta femeia Berbec si barbatul Rac Femeia Berbec este o iubita prea îndrazneata pentru barbatul Rac, care tinde sa fie un traditionalist, chiar daca între ei exista initial o puternica atractie fizica. Cu timpul, femeia Berbec va zgândari gelozia barbatului Rac, iar cu duritatea ei verbala îl va face mai mereu sa sufere. Pe de alta parte, femeia Berbec se poate simti sufocata de posesivitatea de care da dovada barbatul Rac. |
||
|
barabass Postat pe 16 August 2009 19:05 |
||
De la: zeita_zeita, la data 2009-08-16 19:05:06De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-16 18:33:55De la: zeita_zeita, la data 2009-08-16 17:30:19De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-16 16:56:06De la: zeita_zeita, la data 2009-08-16 16:47:29de femeia fecioara si barbatul gemeni....ce zici? atunci suc ces
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 16 August 2009 19:08 |
||
capricornii cu balantele se potrivesc?????? sau capricorn- capricorn??? care combinatie este mai reusita?
|
||
|
kudika021112 Postat pe 16 August 2009 19:35 |
||
Berbecii astia nu te plictisesti cu ei
|
||
|
B_blue Postat pe 16 August 2009 19:58 |
||
|
berbecii sunt f compatibili cu leii si sagetatorii?? hm....... mama mea e leu si mereu avem ceva de impartit, iar iubitul meu este sagetator si ne batem cap in cap mai mereu din nimicuri! eu incapatanata, el orgolios.......... |
||
|
anca0704 Postat pe 16 August 2009 20:01 |
||
De la: B_blue, la data 2009-08-16 19:58:52Berbecii astia da da!!!!!!!!!
|
||
|
anca0704 Postat pe 16 August 2009 20:01 |
||
|
interesante discutiile... eu sunt rac iar el fecioara sunt ceva sanse sa avem o relatie? astept raspunsuri
|
||
|
kudika029796 Postat pe 16 August 2009 20:21 |
||
| as vrea sa stiu daca ma potrivesc cu leul si cu sagetatorul. eu sunt scorpion (de fapt o femeie scorpion) | ||
|
Ignat_Maria_Doina Postat pe 16 August 2009 20:40 |
||
pai eu iubesc un pestisor dulce dulce dulce iar eu sunt rac
|
||
|
kitty_relly_yo0 Postat pe 16 August 2009 20:57 |
||
Total de accord cu descierile respective, cam asa si este si comentariile de dupa sunt fantastie ;) Eu sunt Pestioaica "Pesti: Ah, cum spuneai ca te cheama? Iubitul meu e Fecioara si culea in pat Nu iasa scantei ci Artificii :)))
|
||
|
Rap3ritza_C Postat pe 16 August 2009 20:58 |
||
| am avut una din zodia taur ,eu sunt berbec,a mers 14 ani,sa terminat totul,a intervenit al 3 an cuplu sa terminat cu bun la pat . e un anceput si un sfarsit dragoste si sex. | ||
|
kudika033469 Postat pe 16 August 2009 20:58 |
||
| . | ||
|
charonette Postat pe 16 August 2009 21:05 |
||
| eu nu stiu daca sa mai cred in chestia asta cu zodiile.... eu sunt in zodia taur. el este varsator. din ce am citit relatia asta practic nici nu poate exista... dar noi suntem de aproape 3 ani impreuna si ne merge foarte bine... e interesant savezi cum interactioneaza zodiile, da` nici sa te increzi orbeste in ele, sau sa iti conduca viata | ||
|
andra88 Postat pe 16 August 2009 21:05 |
||
De la: kriszta15, la data 2009-05-01 02:36:05In sfarsit m-am linistit: pestele se potriveste cu balanta! :))) nu esti singura fericita :D:D |
||
|
charonette Postat pe 16 August 2009 21:07 |
||
mi-a placut mult ce ati scris aici.... in cea mai mare parte mi-am dat seama ca zodiile astea chiar au dreptate cu mici exceptii bineinteles..... sunt fecioara:Dsi mi se potriveste tot numai faptul ca nu sunt economa da deloc... am mai spus,sunt cu un berbec,este extraordinar la pat va asigur....dar sincer mi-ar placea sa experimentez si cu cineva caruia ii pasa mult mai mult de placerea partenerului ....deci clar am nevoie de o fecioara barbat.... am auzit ca si sagetatorii te fac sa te urci pe pereti.....
|
||
|
pushy_fu Postat pe 16 August 2009 22:15 |
||
De la: deep_silence, la data 2009-08-16 18:55:09De la: matza2009, la data 2009-08-16 18:52:00shi o balantza cu cn sar potrivi Dar ce zice-ti de balanta cu balanta?
|
||
|
madison Postat pe 16 August 2009 22:39 |
||
|
Relatii între zodia Balanta si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Varsator Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Rac Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Gemeni, Fecioara Aici nu scrie nimic despre 2 balante !Ce se v-a intimpla?Oare va merge totul ca pe sfoara sau se vor impiedica pe trepte? Sint curioasa de raspunsurile voastre!
|
||
|
madison Postat pe 16 August 2009 22:43 |
||
| ma rog...eu sunt taur si sunt incendiara! iar el, racul, e tandru si pasional dar numai cand vrea el si fff rar... in rest, sa fie rasfatat cat se poate si cam atat...bineanteles ca astea nu se prea intorc si la mine. el e mai direct | ||
|
candy_girl79 Postat pe 16 August 2009 22:52 |
||
De la: mitura, la data 2009-08-16 18:43:59De la: deep_silence, la data 2009-08-16 18:35:42De la: anya_dascalu, la data 2009-08-16 18:29:03ce au toti cu varsatorii?:)) personal nu am nimik cu varsatorii...cele mai bune prietene ale mele sunt in aceasta zodie
|
||
|
Valitza88 Postat pe 16 August 2009 23:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu gemeni, el scorpion | 14 | De la: kudika073321 8 Octombrie 2009 10:38 |
| Ano,te astept la o "berica" | 28 | De la: Barbie30 8 August 2010 21:49 |
| Rac - Berbec | 20 | De la: MyBlueLight 24 Octombrie 2010 04:33 |
|
|
||
| compatibilitate | 44 | De la: vosi30 10 Februarie 2018 02:27 |
| eu fecioara si el sagetator... | 19 | De la: milica_albulescu 21 Februarie 2009 21:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.