Setari Cookie-uri

De ce sunt mai atractivi bãrbaþii cu bani?

De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-05-07 15:38:35
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-07 15:37:33Banii vorbesc, banii vorbesc
Unii te ridica, altii te lovesc
Banii nu tac, banii sa-i fac
Totul e in mana lorrrrrrrr
Banii vorbeeeeeesc.................

zi le, tu, diavolita mea scumpa shi draga

Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 15:41
De la: amr2009, la data 2009-05-06 18:55:49Eu recunosc ca sunt materialista (cateodata) si mi-as dori unu' cu bani si alte din astea,(numai sa nu ma atinga, mai ales dak e bosorog ) dar din pacate am ramas doar cu iubirea pt un pierde-vara.....

dc il mai tii pe fraer langa tine daca n'ul mai iubesti??????
cauta un batranel care sa'ti cunpere o geanta,un salon de infrumusetare mai de doamne ajuta,
(dar bin'enteles sa nu te atinga)
cat de naiva poti fii,u nebuno u
scorpyoW
Postat pe 7 Mai 2009 15:48
De la: ___LL___, la data 2009-05-07 15:36:26
De la: Shpuuu, la data 2009-05-07 15:26:55
De la: ___LL___, la data 2009-05-07 15:22:41
De la: Shpuuu, la data 2009-05-07 15:20:16
De la: bruneagra25, la data 2009-05-07 13:35:24
De la: Roco, la data 2009-05-07 13:33:46
De la: bruneagra25, la data 2009-05-07 09:16:40dak il iubeai nu-l considerai un pierde vara nici intr-o mie de ani....

Gresit ! Daca tine ochii deschisi poate vedea ca e un pierde-vara (probabil ca asa e), dar il iubeste. Ce are a face puturosenia cu iubirea?! E ca si cum ai iubi un catel prost, stii ca e prost, dar il iubesti ca are el ceva...

tu compari un barbat cu un catel?? rau ati ajuns in fine...iubirea e oarba...iti pot spune toti k e ultimul om si u tot il vezi cel mai bun dak il iubesti!!!!

Eu zic ca daca il iubesti incerci sa il determini sa fie mai bun din toate punctele de vedere !

Aha, asa sa facetzi, schimbati-i voi ca ei n-au cap sa se motiveze singuri !!!
Vai de mine si de mine, CEA MAI MARE GRESEALA SA MODELEZI UN OM !!!!!!!!!!
Incetati sa mai faceti pe Dumnezeu ...ca e un rol prea mare pentru oricine, fie ca e femeie fie ca e barbat ...la un moment dat schimbarea inceteaza si veti avea numai de suferit !

Nu sa modelezi..sa sfatuiesti ! Daca iti pasa de cineva, incerci sa ajuti acea persoana prin sfaturi, asta daca nu esti vreun nepasator care se gandeste doar la propria persoana !
Un exemplu concret : am fost alaturi de un bun prieten, m-am tinut de capul lui, in 2 ani de zile a renuntat la droguri, si-a continuat facultatea, iar acum duce o viata super si imi multumeste pt ca mi-am batut capul cu un ,,nenorocit'' ca el !

Asta s-a intamplat in cazul tau, este un caz aparte, unul fericit, bravo, ma bucur pentru tine si pentru prietenul tau ...nu e vorba ca esti egoist, este o mica mare diferenta in a determina si a sfatui dupa cum urmeaza :

DETERMINÁ, determin, vb. I. Tranz. 1. A condiþiona în mod necesar, a servi drept cauzã pentru apariþia sau dezvoltarea unui fapt, a unui fenomen; a cauza, a pricinui. 2. A fixa (cu precizie); a stabili, a hotãrî (o datã, un termen etc.). ♦ Spec. A preciza însuºirile unui corp, ale unei plante, ale unui fenomen (în vederea repartizãrii acestora în categorii). ♦ Spec. A calcula, a deduce pe baza unor date. 3. A face ca cineva sã ia o anumitã hotãrâre. 4. (Despre cuvinte sau propoziþii) A preciza sensul altui cuvânt sau altei propoziþii. Adverbele determinã verbele pe care le însoþesc. – Din fr. déterminer, lat. determinare

SFÃTUÍ, sfãtuiesc, vb. IV. 1. Tranz. A da cuiva un sfat (1): a povãþui, a îndruma; a îndemna. 2. Refl. A cere cuiva pãrerea sau sfatul (1); a se consfãtui, a se înþelege cu cineva. 3. Intranz. (Pop.) A sta la vorbã, la taifas; a conversa. – Sfat + suf. -ui.

Este vorba aici de liberul arbitru, este si meritul prietenului tau ...pentru ca a fost de comun acord ..tu ai zis in primul post ca il determini ..ceea ce exclude liberul arbitru ..intelegi unde bat ?

E vorba aia de spune ca ''lupul isi schimba parul dar naravul ba ''...nu incercati sa obligati pe cineva sa se schimbe ..lasa-ti sa vina de la persoana respectiva ..si daca nu vine dupa incercari repetate de a-l sfatui de bine ..renuntati si mergeti mai departe ...asta e parerea mea...nu ma astept sa ma luati in brate si sa-mi spune-ti vai cat de desteapta sunt ..nici nu vreau asta ...vreau poate doar sa va mai ganditi odata cand dati peste oameni ce au nevoie de ''consiliere''....

Trecand peste analiza textului, apelarea la Dex online etc, eu stiu un lucru cert : Oamenii se pot schimba, pot sa devina mai buni cu ajutorul celorlalti ! Aceasta este o concluzie a ceea ce am facut, a mediului in care traiesc, a oamenilor cu care vin in contact !

Postat pe 7 Mai 2009 15:53
Pentru ca au......BANI!
Zory
Postat pe 7 Mai 2009 16:32
probabil pe tine te atrag mai mult banii decat barbatii :)
priest
Postat pe 7 Mai 2009 16:34
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-07 15:40:00pppuuuuuupppppppp luckyyyyyy
ce bine le mai zici ... pentru asta meriti mii de

pupi si eu diavolitza scumpa !!!!!!!!!!!
multumesc
___LL___
Postat pe 7 Mai 2009 16:36
De la: Shpuuu, la data 2009-05-07 15:53:44
De la: ___LL___, la data 2009-05-07 15:36:26
De la: Shpuuu, la data 2009-05-07 15:26:55
De la: ___LL___, la data 2009-05-07 15:22:41
De la: Shpuuu, la data 2009-05-07 15:20:16
De la: bruneagra25, la data 2009-05-07 13:35:24
De la: Roco, la data 2009-05-07 13:33:46
De la: bruneagra25, la data 2009-05-07 09:16:40dak il iubeai nu-l considerai un pierde vara nici intr-o mie de ani....

Gresit ! Daca tine ochii deschisi poate vedea ca e un pierde-vara (probabil ca asa e), dar il iubeste. Ce are a face puturosenia cu iubirea?! E ca si cum ai iubi un catel prost, stii ca e prost, dar il iubesti ca are el ceva...

tu compari un barbat cu un catel?? rau ati ajuns in fine...iubirea e oarba...iti pot spune toti k e ultimul om si u tot il vezi cel mai bun dak il iubesti!!!!

Eu zic ca daca il iubesti incerci sa il determini sa fie mai bun din toate punctele de vedere !

Aha, asa sa facetzi, schimbati-i voi ca ei n-au cap sa se motiveze singuri !!!
Vai de mine si de mine, CEA MAI MARE GRESEALA SA MODELEZI UN OM !!!!!!!!!!
Incetati sa mai faceti pe Dumnezeu ...ca e un rol prea mare pentru oricine, fie ca e femeie fie ca e barbat ...la un moment dat schimbarea inceteaza si veti avea numai de suferit !

Nu sa modelezi..sa sfatuiesti ! Daca iti pasa de cineva, incerci sa ajuti acea persoana prin sfaturi, asta daca nu esti vreun nepasator care se gandeste doar la propria persoana !
Un exemplu concret : am fost alaturi de un bun prieten, m-am tinut de capul lui, in 2 ani de zile a renuntat la droguri, si-a continuat facultatea, iar acum duce o viata super si imi multumeste pt ca mi-am batut capul cu un ,,nenorocit'' ca el !

Asta s-a intamplat in cazul tau, este un caz aparte, unul fericit, bravo, ma bucur pentru tine si pentru prietenul tau ...nu e vorba ca esti egoist, este o mica mare diferenta in a determina si a sfatui dupa cum urmeaza :

DETERMINÁ, determin, vb. I. Tranz. 1. A condiþiona în mod necesar, a servi drept cauzã pentru apariþia sau dezvoltarea unui fapt, a unui fenomen; a cauza, a pricinui. 2. A fixa (cu precizie); a stabili, a hotãrî (o datã, un termen etc.). ♦ Spec. A preciza însuºirile unui corp, ale unei plante, ale unui fenomen (în vederea repartizãrii acestora în categorii). ♦ Spec. A calcula, a deduce pe baza unor date. 3. A face ca cineva sã ia o anumitã hotãrâre. 4. (Despre cuvinte sau propoziþii) A preciza sensul altui cuvânt sau altei propoziþii. Adverbele determinã verbele pe care le însoþesc. – Din fr. déterminer, lat. determinare

SFÃTUÍ, sfãtuiesc, vb. IV. 1. Tranz. A da cuiva un sfat (1): a povãþui, a îndruma; a îndemna. 2. Refl. A cere cuiva pãrerea sau sfatul (1); a se consfãtui, a se înþelege cu cineva. 3. Intranz. (Pop.) A sta la vorbã, la taifas; a conversa. – Sfat + suf. -ui.

Este vorba aici de liberul arbitru, este si meritul prietenului tau ...pentru ca a fost de comun acord ..tu ai zis in primul post ca il determini ..ceea ce exclude liberul arbitru ..intelegi unde bat ?

E vorba aia de spune ca ''lupul isi schimba parul dar naravul ba ''...nu incercati sa obligati pe cineva sa se schimbe ..lasa-ti sa vina de la persoana respectiva ..si daca nu vine dupa incercari repetate de a-l sfatui de bine ..renuntati si mergeti mai departe ...asta e parerea mea...nu ma astept sa ma luati in brate si sa-mi spune-ti vai cat de desteapta sunt ..nici nu vreau asta ...vreau poate doar sa va mai ganditi odata cand dati peste oameni ce au nevoie de ''consiliere''....

Trecand peste analiza textului, apelarea la Dex online etc, eu stiu un lucru cert : Oamenii se pot schimba, pot sa devina mai buni cu ajutorul celorlalti ! Aceasta este o concluzie a ceea ce am facut, a mediului in care traiesc, a oamenilor cu care vin in contact !

Nu mi-o lua in nume de rau cu analiza textului , nu am vrut sa crezi ca's vreo fanatica si am mania contrazicerii sau am ceva personal cu tine, eu nu am nimic personal cu nimeni, am ceva cu postarile, daca sunt generalizatoare atunci ma sesizez si mai abitir ... Ce am vrut eu sa spun este faptul ca realitatea ta nu e neaparat si realitatea mea sau a celorlalti, da, tu ai dreptate in ceea ce te priveste, nu am zis nu, esti norocoasa, insa nu trebuie sa facuta o profesie din chestia asta ...some things are just the way they are ...ajutati oamenii care va sunt dragi sau care promit, daca va este permis si daca ''beneficiarul ''coopereaza, atata tot, nu e mare filozofie, cine are ochi sa vada si urechi sa auda va sti la ce ma refer si va sti ce sa faca, sunt convinsa !
___LL___
Postat pe 7 Mai 2009 16:45
Zic si eu, ca barbatii cu bani sunt mai atragatori din acelasi motiv pentru care femeile avute sunt mai "dragute".

Se stie ca asa numitul curent electric atunci cand se deplaseaza printr-un circuit, cauta calea de rezistenta minima.

Incercand o paralela oarecum fortata, omuletii, de cand se nasc, pana cand apun, incearca sa faca in asa fel incat sa le fie mai usor. Asa se explica de ce spunem o minciuna parintilor pentru a primi o bomboana in plus, de ce chiuleam la scoala pentru a scapa de mai stiu eu ce teza, de ce ii spunem unei femei ca o iubim doar pentru a ne culca cu ea...iar exemplele pot continua la nesfarsit.
Important este sa observam ca vrem sa ne dezvoltam fara prea mari eforturi, ceea ce nu este absolut deloc imoral, asa cum spuneau unii de mai sus, vrem sa ne conservam energiile si potentialul pentru ceva pe care noi il consideram mai important la un moment dat.

Cred ca important pana la urma este sa ne propunem un scop, sa-l urmarim...iar restul sa fie doar umplutura.
jenesaispas
Postat pe 7 Mai 2009 19:08
De la: jenesaispas, la data 2009-05-07 19:08:53Zic si eu, ca barbatii cu bani sunt mai atragatori din acelasi motiv pentru care femeile avute sunt mai "dragute".

Se stie ca asa numitul curent electric atunci cand se deplaseaza printr-un circuit, cauta calea de rezistenta minima.

Incercand o paralela oarecum fortata, omuletii, de cand se nasc, pana cand apun, incearca sa faca in asa fel incat sa le fie mai usor. Asa se explica de ce spunem o minciuna parintilor pentru a primi o bomboana in plus, de ce chiuleam la scoala pentru a scapa de mai stiu eu ce teza, de ce ii spunem unei femei ca o iubim doar pentru a ne culca cu ea...iar exemplele pot continua la nesfarsit.
Important este sa observam ca vrem sa ne dezvoltam fara prea mari eforturi, ceea ce nu este absolut deloc imoral, asa cum spuneau unii de mai sus, vrem sa ne conservam energiile si potentialul pentru ceva pe care noi il consideram mai important la un moment dat.

Cred ca important pana la urma este sa ne propunem un scop, sa-l urmarim...iar restul sa fie doar umplutura.

Stai asa ca nu e asa . las-o incolo de treaba...nu poti compara minciunica spusa parintilor, sau micul chiul de la scoala cu ce se discuta aici ... atunci hai sa ajungem si la altele mai grave ...crima de exemplu ...daca tot minimalizam totul si nimic nu e imoral ...am exagerat intentionat ?:D:D:D
Restul ala de care vorbesti tu, umplutura aia, inseamna viata, iar scopul ala se poate atinge si in alt fel ..., poate voi fi acuzata de idealism dar asa vad eu lucrurile, depinde cum esti construit din ce ''aliaj'', etc...unii aleg calea usoara altii pe cea corecta si anevoioasa ...e o chestiune de alegere pana la urma ..
___LL___
Postat pe 7 Mai 2009 19:49
ca miros mai bine...?!

Postat pe 7 Mai 2009 20:58
Se intampla sa coboare dintr-un tren doua femei..una mai vestejita si una tocmai parguita, cu acelasi bagaj. Care dintre ele credeti ca va fi ajutata? Evident, cea care promite, care este pe rod.
Nu este o tragedie, insa asta este realitatea, poate cruda a naturii insasi, supravietuieste cel mai bine adaptat, cel mai puternic, iar banii, in acest caz, nu sunt altceva decat o pereche de gheare mai ascutite, acolo in salbaticie.
Cine nu ar vrea sa aiba ca prieten leul, cand in jurul lui misuna hienele?
jenesaispas
Postat pe 7 Mai 2009 21:11
Barbatii cu bani au magnet, si asa e normal: ei reprezinta niste oameni de succes.
Daca o femeie iubeste un prost sau un lenes, e ok, dar dupa o perioada incepe sa-l vada pe ala cum e si... continua, sau i se ia si o taie. E atat de simplu!

Postat pe 8 Mai 2009 08:02
De la: Roco, la data 2009-05-08 08:02:52Barbatii cu bani au magnet, si asa e normal: ei reprezinta niste oameni de succes.
Daca o femeie iubeste un prost sau un lenes, e ok, dar dupa o perioada incepe sa-l vada pe ala cum e si... continua, sau i se ia si o taie. E atat de simplu!

Gresit, barbatii cu bani nu sunt neaparat si barbati de succes, barbatii cu bani nu sunt neaparat destepti si harnici.
Corect, barbatii cu bani au magnet, magnetul il reprezinta portofelul (contul, cardul ....) si sunt "iubiti de femei care ori nu pot ajunge singure la o stabilitate financiara, ori pretentiile materiale sunt mai mari decat posibilitatile lor materiale, femei carora le place sa obtina usor ceea ce-si doresc, si sunt atat de "iubiti" de aceste femei incat unii din acesti barbati cu bani ajung fara bani , cunosc astfel de cazuri.

Si ca barbat si ca femeie, iti doresti mereu mai mult si cum in viata asta nu le poti avea pe toate cauti ceea ce nu ai, daca ai un barbat cu bani si de succes descoperi ca succesul se plateste , ca barbatul nu are timp de tine asa cum ti-ai dori , sau ca nu te f..e asa cum o facea saracul sau mai putin bogatul, sau ca nu are timp sa comunice cu tine exact atunci cand ai nevoie sau apare altul cu si mai multi bani, sau......puteti insira cat vreti.

Un barbat cu bani daca nu-i destept poate ramane oricand fara bani, un barbat destept din barbat fara bani daca are si un dram de noroc , ajunge barbat cu bani.

Un barbat fara bani va sti ca cea care l-a ales il iubeste, un barbat cu bani ( la cat de bine stiu femeile sa joace teatru) nu va fi niciodata sigur ca iubirea este pentru el si nu pentru portofel.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 11:32
De la: valita76, la data 2009-05-08 11:32:44ca nu te f..e asa cum o facea saracul .

Nu ma asteptam de la o cucernica ca tine !!!
Sa fie primit!

Dar greseti tu in privinta succesului...

Postat pe 8 Mai 2009 16:47
De la: Roco, la data 2009-05-08 16:47:25
De la: valita76, la data 2009-05-08 11:32:44ca nu te f..e asa cum o facea saracul .

Nu ma asteptam de la o cucernica ca tine !!!
Sa fie primit!

Dar greseti tu in privinta succesului...

Posibil, daca-mi spui in ce sens.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 17:08
Nu trebuie sa fii harnic sau destept ca sa ai succes.
Succes poti avea si daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti., sau... sunt milioane de posbilitati de facut bani ;).

Postat pe 8 Mai 2009 17:16
De la: Roco, la data 2009-05-08 17:16:33Nu trebuie sa fii harnic sau destept ca sa ai succes.
Succes poti avea si daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti., sau... sunt milioane de posbilitati de facut bani ;).

Nu vreau sa te superi sunt doar pareri. Diferenta de opinie pleaca de la termenul "succes".
Pentru mine "daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti" , se incadreaza la NOROC , nu la succes.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 17:47
De la: valita76, la data 2009-05-08 17:47:20
De la: Roco, la data 2009-05-08 17:16:33Nu trebuie sa fii harnic sau destept ca sa ai succes.

Nu vreau sa te superi sunt doar pareri. Diferenta de opinie pleaca de la termenul "succes".
Pentru mine "daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti" , se incadreaza la NOROC , nu la succes.

Nu ma supar, dar altii au pierdut un imperiu tot discutand care e diferenta minimala intre cuvinte...
Succesul este incununarea norocului, poftim!

Postat pe 8 Mai 2009 17:57
Un barbat cu bani este dezirabil in primul rand pt faptul ca asta este o demostratie a capacitatilor lui intelectuale, organizatorice, manageriale, etc.
Daca doar asta intereseaza e o problema pt ”simplul” fapt ca poate pe langa bani a adunat si vicii.
Si at ,zic eu, ce vrei de fapt?Dc doar banii, cum ii vei avea fara sa suporti si partile nedezirabile?
Eu imi doresc un echilibru intre toate ”capacitatile” lui
kudikaroxi
Postat pe 8 Mai 2009 18:07
De la: Roco, la data 2009-05-08 17:57:59
De la: valita76, la data 2009-05-08 17:47:20

Nu ma supar, dar altii au pierdut un imperiu tot discutand care e diferenta minimala intre cuvinte...
Succesul este incununarea norocului, poftim!

Nu vreau sa vorbim despre noroc si succes, ar fi prea mult, dar vreau sa-ti spun ca :
. "-daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti" ( deci ai succes dupa parerea ta) si "nu trebuie sa fii harnic sau destept ", atunci toti banii mosteniti se duc pe apa sambetei ( odata cu ei si succesul) si asta intr-un timp foarte scurt.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 18:21
De la: valita76, la data 2009-05-08 18:21:13 . "-daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti" ( deci ai succes dupa parerea ta) si "nu trebuie sa fii harnic sau destept ", atunci toti banii mosteniti se duc pe apa sambetei ( odata cu ei si succesul) si asta intr-un timp foarte scurt.

Banii se pot duce atat de repede chiar daca sunt munciti... daca nu sunt inmultiti din nou.
Iar bani poti sa nu obtii de la tactu' sau de la mostenire din multe motive..., d'aia ziceam ca e un succes, daca-i obtii...

Dar pana la urma banii sunt facuti sa fie cheltuiti, nu? Ce sa faci cu ei in cont?

Postat pe 8 Mai 2009 18:27
Nu credca toti barbatii cu bani sint mai atragatori, sint unii care desi au o situatie materiala buna, nu valoreaza nimic ca si oameni...si atunci devin respingatori chiar.
Poate doar ca cei care au bani au si mai multa incredere in ei, si asta ii face mai atragatori decit ceilalti.
Caramell
Postat pe 8 Mai 2009 18:27

Un barbat cu bani poate fi mult mai respingator decat unul fara bani.
Insa si educatia isi spune cuvantul.

k_mitza83
Postat pe 8 Mai 2009 18:33
De la: Roco, la data 2009-05-08 18:27:14
De la: valita76, la data 2009-05-08 18:21:13 . "-daca iti da tac'tu' bani sau ii mostenesti" ( deci ai succes dupa parerea ta) si "nu trebuie sa fii harnic sau destept ", atunci toti banii mosteniti se duc pe apa sambetei ( odata cu ei si succesul) si asta intr-un timp foarte scurt.

Banii se pot duce atat de repede chiar daca sunt munciti... daca nu sunt inmultiti din nou.
Iar bani poti sa nu obtii de la tactu' sau de la mostenire din multe motive..., d'aia ziceam ca e un succes, daca-i obtii...

Dar pana la urma banii sunt facuti sa fie cheltuiti, nu? Ce sa faci cu ei in cont?

Banii nemunciti se duc muuuult mai repede, crede-ma. Sigur ca sunt facuti sa fie cheltuiti dar " cu cap" sa n-ajungi intr-o zi fara nimic si sa te mai lase si nevasta.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 18:33
Banii nu aduc fericirea!Dar o mentin. Un barbat cu bani e mai atragator ptr ca lasa imaginea unui om puternic si de obicei femeile sunt atrase de barbatii puternici(nu generalizez)
ali_cia101
Postat pe 8 Mai 2009 18:34

Banii castigatzi de mine imi dau libertate, libertatea sa apreciez omul, libertatea sa gandesc , sa vorbesc , sa simt si sa aleg ceea ce-mi doresc cu adevarat.
valita76
Postat pe 8 Mai 2009 19:25
Materialismul tine de caracterul unei persoane, sau mai bine spus de absenta lui, important este balansul pe care il pastrezi, cat de echilibrat, chibzuit si cumpatat esti.
Eu personal nu 'cer' de la cineva mai mult decat pot sa ofer. Bunul simt, cinstea si omenia sunt iarasi niste factori calitativi foarte importanti.
Ex 1 :
Daca baiatu/barbatul este un puturos, neharnic si un trandav care nu face nimic in propria ograda si nici de lucru nu-si cauta, ce indrazneala obraznica are el sa faca avansuri unei fete/femei care lucreaza 8-10h/zi .

Ex 2 :
Daca o fata/femeie asteapta sa fie rasfatata cu atentii si cadouri iar in tartacuta ei adie un muson din sudul Asiei, sa sada bland in banca ei, si sa nu emita atatea pretentii si privilegii.

Masini scumpe, bijuterii, haine de firma, restaurante, calatorii in toata lumea... toti dorim aceast lux.
Este simplu sa cheltui bani, oricine o poate face, dar nu oricine stie sa o faca cu cap, sunt multi care cad in patima drogurilor sau ajung in coma alcolica si au mai multi dusmani decat prieteni.. asa ca, banii nu aduc intodeauna fericirea, de cele mai multe ori chiar te lasa fara ea.
G_Bogdan
Postat pe 8 Mai 2009 22:18
De la: G_Bogdan, la data 2009-05-08 22:18:03Daca baiatu/barbatul este un puturos, neharnic si un trandav.. .

Perfect de acord cu tine ! Baza sta la fundamentul temeliei !

Postat pe 8 Mai 2009 23:21
nu sunt deloc mai atractivi barbatii cu bani,chiar mi se par aroganti unii din ei,si doar pentru ca stiu ca AU BANI adopta o aitudine din aia DE FITZE,de la gesturi marunte pana la comportamentul in sine...
Bine,asta nu in general,mai sunt si exceptii!!!
Mi se pare mai atragator un barbat care ma respacta,care e ACOLO langa mine,nu mereu ocupat cu fitzele lui,si care mi ofera ceea ce banii nu imi pot oferi,adika IUBIRE!!!
Banii se fac,se duc,banii asigura doar traiul de zi cu zi,nu altceva!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 9 Mai 2009 17:22
Din experienta proprie pot spune ca intr`adevar barbatii cu banii sunt plin de fite si figuri ...cred ca tot li se cuvine... au tendinta sa creada ca cea de langa ei este doar o proprietate nu o fiinta...care are nevoie de dragoste...de afectiune .......... in fine .... si mai vezi cate un baiatu lu taticu cu masini de fite ,multi cai putere,care crede ca toata lumea e a lor ..te doare mintea. in fine ... nu mai zic nimic ..
Akmona
Postat pe 9 Mai 2009 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu e al meu... 44 De la: scorpyoW 16 Ianuarie 2011 18:33
Totul despre...afemeiati... 103 De la: stardancer 29 Octombrie 2009 11:47
Nu am nici un prieten 43 De la: rockk 7 Noiembrie 2010 10:13
Amantii femeilor maritate care stiu sa joace teatru.... 32 De la: Brunette_25 11 Mai 2011 11:39
...impas... 37 De la: wews 7 Noiembrie 2009 17:05