Mai multe
De la: kudika036038, la data 2009-07-07 07:49:05Pentru o femeie conteaza sa fie de toate si frumoasa si inteligenta si desteapta si educata si descurcareata si gospodina si buna la pat si sexoasa etc, etc... Problema e ca barbatii nu stiu sau nu vor sa aprecieze aceste calitati la o femeie. Ei vor o femeie frumoasa fizic si proasta ca sa se foloseasca de ea. Eu traiesc cu un barbat frumos fizic, destept, descurcaret, inteligent dar ...ticalos, mitocan, care isi bate joc de mine. In concluzie dupa parerea mea, barbat sau femeie, conteaza sa fii in primul rand onest, cinsti,t moral, de buna credinta. Dar se pare ca daca ai aceste calitati esti luat de prost. Nu-i musai sa fii gospodina decat daca te marit cu vreun bade Ion.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 09:39 |
||
|---|---|---|
De la: kudika036038, la data 2009-07-07 07:49:05Pentru o femeie conteaza sa fie de toate si frumoasa si inteligenta si desteapta si educata si descurcareata si gospodina si buna la pat si sexoasa etc, etc... Problema e ca barbatii nu stiu sau nu vor sa aprecieze aceste calitati la o femeie. Ei vor o femeie frumoasa fizic si proasta ca sa se foloseasca de ea. Eu traiesc cu un barbat frumos fizic, destept, descurcaret, inteligent dar ...ticalos, mitocan, care isi bate joc de mine. In concluzie dupa parerea mea, barbat sau femeie, conteaza sa fii in primul rand onest, cinsti,t moral, de buna credinta. Dar se pare ca daca ai aceste calitati esti luat de prost. Doamne, ce ma plictisec pe mine generalizarile... Adica daca TIE ti se intampla asa... TU esti toata lumea? E, in cazul asta noi doua traim in universuri diferite. Al meu e si inalt, si aratos, si tanar, spala si vasele, gateste (ete asa, ca nu tre' sa fiu eu gospodina), si mai e si bun in pat de numa. Si stii ceva? Nu's vreo exceptie. Nici el nu e. Toti iubitii mei au avut cam aceleasi atribute. Aratosi, inalti, educati, politicosi, atenti. Am sa dau exemplu: am fost impreuna 5 ani. In tot timpul asta (pe atunci fumam), nu a ratat nici macar o data sa-mi aprinda tigara. Era reflex: eu puneam mana pe pachetul de tigari, el lua bricheta si astepta sa scot tigara. Nu mi-am deschis nici macar o usa singura. Si vreau sa fac foarte clar un lucru: nu o facea PENTRU MINE. Asa era el. Sunt convinsa ca si urmatoarele iubite au fost tratate cu acelasi respect, pentru ca educatia (cei sase/sapte ani de-acasa") tine de a doua natura. Cat despre femei... Ca mine sunt foarte multe, se numesc femei care stiu ce vor si nu lasa pe nimeni sa le calce pe cap. Cele care nu intra in panica ca nu au izmana la usa pentru doua saptamani si accepta orice mitocan langa ele. Invatati sa va cunoasteti valoarea si nu sariti pe primul venit care va da atentie. Cantariti-i atitudinea, si daca il prindeti cu deshtu-n nas, nu credeti ca "o sa-l schimbati voi". Lasati-l dracu' si gasiti unul care stie sa foloseasca batista. Nu uitati, aveti inca timp sa fiti pretentioase. Daca chiar nu iese "pasentza" aveti timp sa-l acceptati pe Mitica cand oti avea 45... |
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iulie 2009 10:17 |
||
eu zic ca ambele..da mai mult inteligenta
|
||
|
|
||
|
eek Postat pe 7 Iulie 2009 18:50 |
||
|
Cunosc persoane inzestrate din amandoua: si frumosi si inteligenti,mai bine zis DESTEPTI,ca e o diferenta intre termeni..Dar....teribil de plictisitori.Ce te faci cu oameni dintr-astia langa care moare iarba? Fara prezenta de spirit,fara pic de umor,care nu stiu de gluma,ursuzi,mohorati? Uneori,o trasatura de genul asta parca le anuleaza pe celelalte(bune)in timp ce un om destept si cu prezenta de spirit,vioi si care stie de gluma poate compensa asa uratenia,sa zicem.Desi,parca nu-l mai mai vezi asa "urat/a" acum,nu? |
||
|
Didona Postat pe 19 August 2009 11:54 |
||
| Nu ne place sa fim mintite. Urasc minciunqa. Din pacate persoanele inteligente au imaginatie si stiu sa minta mai usor. | ||
|
iris60 Postat pe 19 August 2009 21:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa scapam de kg | 17 | De la: kudika226898 12 Iulie 2010 21:48 |
| DEXA-ajutorul nutritionistilor | 1 | De la: kudika_7869 1 Noiembrie 2012 10:30 |
| Putin ajutor va rog:) | 2 | De la: Ely80 16 Noiembrie 2009 14:00 |
|
|
||
| ajutati-ma,va rog. | 13 | De la: roscatika23 20 Octombrie 2013 16:46 |
| Imi pare rau ca divortez sau sunt masochista? | 12 | De la: crynel 4 Aprilie 2009 10:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.