Setari Cookie-uri

De Ce cand iubesti inseli?

Tentatiile sunt mari..depinde de temperamentul fiecarei persoane..deci cand Iubesti..poti alege..Inseli sau Nu!!
Cubuletz34
Postat pe 7 Mai 2011 23:12
cand iubesti cu adevarat nu inseli! pe langa iubirea trebuie sa existe si respect!
kudika392783
Postat pe 8 Mai 2011 13:56
DACA IUBESTI NU INSELI
kudika361175
Postat pe 9 Mai 2011 00:28
am citit o gramada de pareri...si nu cred ca putem face o regula din "daca iubesti nu inseli",cum spuneti aproape toate...luati-o mai usor..nu e chiar asa..daca iubesti si esti iubit si ajungi sa inseli te poti descrie"prost",intr-un fel..poate intamplarea face sa iubesti knd nu esti indeajuns de matur si dintr-un motiv sau altul inseli...poate din curiozitate,poate din naivitate..imaturitate..inconstienta..orice e posibil...pentru unele persoane e greu sa reconoasca,habar nu am de ce,oriqm nu au nimic de castigat si nimic de pierdut.dupa parerea mea mai grav e atunci cand iubesti si nu iti sunt impartasite sentimentele,atunci ce te faci?! si dragostea si viata sunt foarte complikte..dupa parerea mea,toata lumea inseala..macar cu gandul ;)
elena_agapie
Postat pe 9 Mai 2011 04:21
Nu este o regula...poti insela si poti iubi la fel de mult in acelasi timp...sunt mai multe cauze pentru care decurgem sa inselam...inselat inseamna ''odata si gata''...daca esti inselat de iubitul/iubita ta cu aceeasi persoana in mod repetat, atunci e o problema...
matzu_2005
Postat pe 9 Mai 2011 04:25
Cei care inseala, inseamna ca nu stau bine cu capsorelul, au probabil o doaga lipsa.
AnutaInce
Postat pe 9 Mai 2011 10:22
daca iubesti pe cineva si-l inseli ,probabil ......din razbunare ,fiindca nu s-a comportat corespunzator,atunci e o MARE PROBLEMA
healthy017286
Postat pe 9 Mai 2011 11:07
cred ca cei care inseala dar totusi iubesc o persoana o fac pur si simplu din cauza monotoniei.avand o relatie de lunga durata vrei sa incerci altceva nou,mai ales daca esti un om care iti plac provocarile si riscul,iar unii insala din razbunare pt ca in ziua aia sa certat cu iubitul sau iubita,totusi cand faci asta te razbuni pe tine nu pe el....PAREREA MEA daca ti-ai ales un drum in viata urmeazal si nu face altuia ce tie nu-ti place!!!
denisa_reallife
Postat pe 9 Mai 2011 13:16
Intr-o alta viata, probabil nu l-as iubi, este atunci normal sa-l insel, poate dau de cel pe care-l visez.
kudika018990
Postat pe 9 Mai 2011 18:08
hmmmmmmmmmmm!.............e o contradictie cum sa inseli cand iubesti?!.........deci nu iubesti cand inseli sau cand iubesti nu inseli!..............
concordia
Postat pe 10 Mai 2011 10:38
De la: concordia, la data 2011-05-10 10:38:16hmmmmmmmmmmm!.............e o contradictie cum sa inseli cand iubesti?!.........deci nu iubesti cand inseli sau cand iubesti nu inseli!..............

sau ce ai vrut sa zici??
ad__83
Postat pe 10 Mai 2011 10:40
Daca inseli,inseamna ca nu iubesti. Este logic!
poeta26
Postat pe 10 Mai 2011 13:31
"Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte !"

miremirion
Postat pe 11 Mai 2011 16:46
Nu , eu consider ca este o prostie sa inseli, daca relatia nu mai merge cred ca este mai bine sa spui adio si dupa terminarea relatie eu consider ca atuci este cel mai indicat, si nu are nimeni ce sa iti reproseze.
kudika391462
Postat pe 11 Mai 2011 23:28
Simplu, pentru ca nu iubesti, ci te prefaci ca ``iubesti``.
Eva32
Postat pe 12 Mai 2011 02:37
Nu exista asa ceva....sunt doar doua variante: ori iubesti si nu inseli....ori inseli si nu iubesti
kudika401683
Postat pe 12 Mai 2011 13:56
eu cred ca poti iubi,dar poti si insela ,asta cand vrei sa atragi atentia persoanei iubite care tocmai si-a pierdut interesul pt tine.vrei sa-i demonstrezi ca inca esti pe val. stiu un caz!!!!
kudika354380
Postat pe 13 Mai 2011 19:36
Din iubire o dai in plictiseala si din plictiseala ajungi k mn si ca altii sa inseli :((
Funky23
Postat pe 15 Mai 2011 18:08
aaaaaaaa.....
healthy017286
Postat pe 15 Mai 2011 19:13
aaaaaaaa.....
healthy017286
Postat pe 15 Mai 2011 19:13
tu nu ai nici un raspuns?!
roz5blue6lila7
Postat pe 15 Mai 2011 19:20
pai ...de obicei cand relatia dintre cei doi se distanteaza ....se produce o ignorare din partea celuilalt, sau poate fi alte motive , poate curiozitatea. o greseala ft mare de altfel. incercam sa ascundem, dar tot se va afla pana la urma.ca sa nu mai zic de urmari ...
kudikgeo
Postat pe 15 Mai 2011 21:57
inselam pentru ca nu mai suntem atrase de partener!inselam cand partenerul nu mai este o perioada lunga de timp atent cu tine!inselam atunci cand sentimentele nu mai sunt ci mai exista doar obisnuinta!
goblin
Postat pe 16 Mai 2011 09:26
Eu propun sa privim problema si din alta perspectiva. Presupun ca printre voi fetele sunt si catev acare au iertat daca au fost inseate. De ce? pt ca il iubeati prea mult probabil. Eu una am fost inselata, am aflat singura, si tot l-am iertat. si daca m-ar mai insela odata cred ca iar l-as ierta...stiu ca nu e buna atitudinea dar deocamdata am alte prioritati si nu gasesc energia necesara sa infrunt si aceasta problema. Suntem impreuna de 2 ani, si il iubesc enorm, dovada ca l-am si iertat. Dar...l-am inselat si eu tot cu o persoana intr-o relatie stabila...motivul? i-am aratat cat d emult am suferit datorita gestului lui dar nu am vrut sa ii arat ca nu m-as simti bine daca nu as sti ca am procedat si eu la fel, macar spiritual stiu ca i-am raspuns cu aceeasi moneda(desi, recunosc nu e f rational). deocamata am ales sa nu stie, dar in sinea mea ma stiu rascumparata. nu mai discut cu el pe tema ca m-a inselat pt ca in suflet ma stiu vinovata de acelasi lucru si uite asa mentin si pacea in relatie... nu stiu cat d emult ma iubeste el pe mine pt ca este mai introvertit si nu suntem deloc dulci unul cu celalalt, si nu prea pot s aimi dau seama. Pe viitor nu cred ca am sa o mai fac decat daca m-ar insela din nou. o varianta ar fi: mai bine ne despartim decat sa ne furam caciula unul altuia, insa momentan merge asa...eu una nu pot sa imi inchipui acum cum ar fi fara el, chiar daca prin inselat s-a facut un nod...pin viata sunt lucruri mult mai importante decat o greseala de-o noapte, poate ca e bine sa treci uneori cu vederea...Nu vi se pare ca „daca iubesti nu inseli” e deja un cliseu? si ne ghidam dupa expresia asta de dragul de a avea un principiu in dragoste? La sfarsit acum imi dau seama ca este opinia unei fete mai mult resemnate...dar poate merita incercat... Din exterior relatia mea pare una rece, insa avem si noi momente cand lasam mastile indiferentei la o parte si ne oferim dragalasenii...in rest, fiecare isi poarta grija lui pana la a fi ceva mai serios...
crissssu
Postat pe 17 Mai 2011 10:19
poi nu e dragoste daca inselnu zic nimeni sa nu t uiti dupa altul dar daca ajungi si inseli inseamna ca ceva ii lipseste persoanei care e langa tine
nu cred in povesti ca odata d doua se iarta blalalla si scuze tampite nu exista asa ceva inselatul s chema inselat si pt ca s a ajuns acolo inseamna ca exista motive
Nu stiu ce sa iti spun sunt adepta zicalei nu merge la revedere si ai plecat si gata
nu suntem legati unul d altul nu trebuie sa ne taram in relatie sa o lungim dc inselam nu ?
vrem ceva nou atunci facem asa cum trebuie lucurile ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo s ajunge
ina_irinus906
Postat pe 17 Mai 2011 23:04
este indreptatita opinia ta. as vrea sa am taria d ecaracter sa fac asta, din nou, nu merge si sa zic pa. dar ma simt f legata de aceasta persoana, desi ma enerveaza la cume de multe ori sunt atrasa de persoanele temperamental, ca mine, si pana acum s-a dovedit o combinatie nereusita...cat despre inselat...am vazut cum e, acum nu mai imi surade ideea...in fine...o sa ma trezesc candva la realitate, cu un ghiont as usual
crissssu
Postat pe 17 Mai 2011 23:21
oare trebuie sa iubesti orbeste???sau interesul poarta fesul ,,,uneori
1kornelia1
Postat pe 18 Mai 2011 19:01
Cand iubesti esti asa de bine ca nu stii cum sa da-i dragostea din tine, reciproc , nu gandesti sa ceri ci doar s-o imparti cu persoana iubita, si apare nesicronizarea, motive diverse ca de ex. ore peste program , rate fara bani de achitat, etc......nu putem sa ne detasam in totalitate de ce sustine viata , dar parca daca dragoste nu e, nimic nu e.
ejobadi
Postat pe 23 Mai 2011 04:04
of nesincronizarea
ejobadi
Postat pe 23 Mai 2011 04:06
nu inseli daca iubesti cu adevarat
Mocanu_ely
Postat pe 25 Mai 2011 12:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un ajutor pentru un membru nou 13 De la: kudika_992413 18 August 2015 19:42
Inhibare... 74 De la: Flowers 15 Mai 2011 19:59