Setari Cookie-uri

Tu ce faci pentru viitorul copilului tau ?


Viziunile si ideile care erau cu ani in urma doar pura fictiune au devenit azi realitatea banala. Fiecare parinte isi doresre pentru copilul sau ce este mai bun in viata: o copilarie frumoasa, o cariera de success, o familie implinita si confort material. Drumul catre realizarea acestor dorinte este deschis de o educatie de exceptie care, cu certitudine, implica un efort financiar deosebit. Posibilitatea de a oferii o educatie corespunzatoare si de calitate copilului dvs., ceea ce era de neconceput cu ani in urma, sunt astazi o posibilitate la indemana oricui. Ritmul din ce in ce mai galopant al vietii cere flexibilitate pentru viitor, ceea ce majoritatea programelor conventionale de pe piata nu ofera. Acest avantaj si aceste posibilitati va sunt oferite acum de “EuroContul de Viitor pentru Copii” printr un plan financiar accesibil, sigur si flexibil de catre Aviva Asigurari de Viata S.A.

“Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte” (Michael Levine”


Studiul de piata realizat de Gfk: La intrebarea “ Care este scopul principal pentru care doriti sa faceti economii? “ 36.3% dintre intervievati au raspuns “ Pentru copii” Sistemul de invatamant de stat nu poate acoperii costurile decat pentru un numar de studenti. Este de asteptat ca peste 7-10 ani peste 95% din locurile de la facultati sa fie cu taxa.



Spuneti ca v-ati da viata pentru copil, dar nu credeti ca ar fi mai usor sa va asigurati pentru el?


Incepeti astazi si alegeti la momentul potrivit!

“Planuri mari… pentru copii mici”

Avantajul I – Siguranta financiara a copilului

La ce serveste cea mai buna investitie daca nu poate fi folosita in mod flexibil pentru atingerea obiectivelor?

Cu asigurarea “EuroContul de Viitor pentru Copii” va realizati nu numai o baza financiara pentru viitorul urmasilor dvs. la un cost mai mic, dar ii oferiti si protectia financiara in cazul in care s-ar intampla ceva cu dvs.
“EuroContul de Viitor pentru Copii” va ofera urmatoarele beneficii:

-Aveti libertatea de a allege nivelul sumelor depuse.
-Puteti sa persoanalizati componenta de protectie pentru copil.
-Puteti alege modalitatea de incasare a sumei accumulate in functie de necesitatile de viitor.
-Aveti libertatea de a schimba programul de investitii in functie de gradul de risc pe care il doriti.

Avantajul II- Flexibilitatea pentru viitorul copilului dvs.

Fiecare parinte isi doreste sa traiasca alaturi de copii clipe de bucurie si implinire. Este greu atunci cand exista dorinta dar nu exista posibilitati financiare. Cu ajutorul “EuroContul de Viitor pentru Copii” grija pentru viitorul copiilor dvs. se transforma intr’o realitate frumoasa. Aveti posibilitatea de a opta pentru doua variante: Copilul poate primi la sfarsitul perioadei de contract suma intreaga economisita, plus castigurile din investitia economiei dvs., care vor reprezenta cu siguranta baza financiara pentru cele mai importante evenimente din viata copilului si a familiei: educatie, casatorie, achizitionarea unei masini sau a unui apartament, deschiderea unei afaceri, etc. A doua posibilitate o reprezinta indemnizatiile periodice. Stiind ca in zilele noastre costurile universitare sunt din ce in ce mai mari, acesta reprezinta un efort considerabil pentru parinti. “EuroContul de Viitor pentru Copii” va ofera o solutie: puteti opta pentru modalitatea de incasare a sumei accumulate sub forma de rente periodice.
In plus, prin “EuroContul de Viitor pentru Copii” copilul beneficiaza si de protectie financiara: daca vi s-ar intampla un eveniment nefericit, Aviva Asigurari de viata S.A strange banii in locul dvs. si astfel copilul beneficiaza de sum ape care ati planificat-o pentru el, respective primeste o suma pentru a se intretine, in cazul in care nu mai sunteti alaturi de el.



Daca doriti sa stiti mai multe sau v-ati convins despre ce e vorba si doriti sa faceti copilului dvs. un “EuroContul de Viitor pentru Copii” nu ezitati sa ma contactati


Toma Elena

0761694434
http://www.bebek-store.ro/
http://www.bebek-store.ro/forum/

Gabryellla
Postat pe 28 Mai 2009 13:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog 61 De la: kudika132007 25 August 2010 19:25
sa ma marit cu cine vor parintii? 18 De la: kudika195501 30 Decembrie 2010 00:16
imi este cu adevarat prietena? 2 De la: kudika_3447 3 Martie 2012 14:01
nu mai stiu ce sa fac :( 43 De la: lov3ubaby 11 Februarie 2013 17:18
cat costa o nunta? 15 De la: kudika046333 3 Septembrie 2009 17:36