Setari Cookie-uri

..o posibila relatie cu un prof...?

mie una mi se parea ceva iesit din comun asa ceva...pana acum cateva zile..cand un profesor de mate de la mn din scoala...intr'o seara la petrecerea de sfarsit de an...mi'a cerut numarul nu stiu daca am facuit bn sau nu ca il'am dat...cert e ca de atunci am continuat sa vb la tel..prin mesaje si acum ma tot intreaba knd iesim numai noi 2... nu vreau sa mint...chiar daca are 36 de ani arata f bine ca barbat si imi place... insa e cu 18 ani mai mare decat mn..(eu avand 18) de aceea ma intreb...oare e bn sau nu ceea ce fac? sa ies sau nu cu el....? pana primesc niste sfaturi de la voi...ma risc deja..pentru ca maine teoretic ar trebui sa ne intalnim... OPS!:P
shining_star
Postat pe 14 Iunie 2009 01:41
Ai terminat liceul?

Daca da, nu mai ti-e prof ci un alt barbat de pe strada. Apreciez la el ca nu s-a dat la tine cat timp ii erai eleva. Nu-mi place ca totusi s-a dat la cineva pe jumatate din varsta lui.
Kathara
Postat pe 14 Iunie 2009 01:45
De la: Kathara, la data 2009-06-14 01:45:41Ai terminat liceul?

Daca da, nu mai ti-e prof ci un alt barbat de pe strada. Apreciez la el ca nu s-a dat la tine cat timp ii erai eleva. Nu-mi place ca totusi s-a dat la cineva pe jumatate din varsta lui.
bine katarooo ca apreciezi tu
thadoog
Postat pe 14 Iunie 2009 01:48
Pentru a afla raspunsul te rog vizioneaza filmul " Prom. night "
Apoi sunt sigura ca vei lua hotararea corecta !!!!
Floare_de_castan
Postat pe 14 Iunie 2009 01:51
nu..nu l'am terminat p k invat in italia..si aici se fac 5 ani de liceu. El nu era profesorul meu..dar mai venea sa stea in clasa noastra atunci cand ne mai lipsea alt prof..dar sncer nu il bagam in seama...ok eram de acord cu alte fete k arata bn..dar nimic mai mult....
shining_star
Postat pe 14 Iunie 2009 01:51
De la: shining_star, la data 2009-06-14 01:51:33nu..nu l'am terminat p k invat in italia..si aici se fac 5 ani de liceu. El nu era profesorul meu..dar mai venea sa stea in clasa noastra atunci cand ne mai lipsea alt prof..dar sncer nu il bagam in seama...ok eram de acord cu alte fete k arata bn..dar nimic mai mult....
eeeeeee simpluuuuuu daca vrei sa faci sex cu elll yesiii,,,ca nu cred ca vrea altcevaaa ,,,si nici tu nu cred ca vreiiiii,,,,,,decizia e a ta
thadoog
Postat pe 14 Iunie 2009 01:53
am impresia k te cam depaseste subiectul :) byeeee
shining_star
Postat pe 14 Iunie 2009 01:56
De la: shining_star, la data 2009-06-14 01:56:08am impresia k te cam depaseste subiectul :) byeeee
haaaa mai pa nu ma depaseste delokkk,,,,insa asta e adevarullllll,,,chiar daca nu vrei sa recunosti
thadoog
Postat pe 14 Iunie 2009 01:58
De la: thadoog, la data 2009-06-14 01:58:26
De la: shining_star, la data 2009-06-14 01:56:08am impresia k te cam depaseste subiectul :) byeeee
haaaa mai pa nu ma depaseste delokkk,,,,insa asta e adevarullllll,,,chiar daca nu vrei sa recunosti

mey dogg nu stiu cum faci tu ca reusesti sa calci pe toti pe coada
yumy
Postat pe 14 Iunie 2009 07:46
Sunt cateva motive pentru care nu ar fi ok sa ai o relatie cu el.In primul rand ,cu toate ca sunt sigura ca intr-o relatie bazata pe sentimente diferenta de varsta prea nu conteaza, tu esti prea mica.Si diferenta asta este oarecum cam maricica...
Nu cred ca poti rezista intr-o astfel de relatie prea mult timp ... nu ai maturitea necesara.
Stiu ca te gandesti ca esti foarte matura si ca stii ce vrei ,dar daca vei incerca o sa-mi dai dreptate .
Un alt motiv este acela ca este profesor in liceul in care inveti.Nu stiu cat de etic ar fi ...
Cred ca vrea si el ceva pe perioada vacantei.Si probabil nu esti singura eleva abordata.
Asta este parerea mea , tu oricum vei face cum iti dicteaza inima.
ella_c
Postat pe 14 Iunie 2009 08:15
mai...ce naiba? au deraiat fetele din ziua de azi? unde sunt pricipiile ? wake-up!!!!!!!!!!!!!1
no_more
Postat pe 14 Iunie 2009 08:29
e vorba de democratie de aia nu mai exista principii
yumy
Postat pe 14 Iunie 2009 08:35
Nu fetelor .Este vorba de atractie , de "indragosteala".Daca iti pica cineva cu tronc nu mai vezi nicio bariera.Si daca o vezi...o ridici.
Mai ales ,in cazul acesta...tipul este profesor de mate , deci garantat un tip desteptut...Mai este si un pic aratos ,fetele intorc capul dupa el .
Ea crede ca e "aleasa" ...
ella_c
Postat pe 14 Iunie 2009 08:42
dar eu sunt perfect constienta k el a facut'o intentionat sa ma "abordeze" acum la sfrasitul anului..pentu k o sa skimbe scoala de anul viito..si kiar nu am impresia k sunt singura cu kre s'a bagat in seama. ok..pote am exagerat cu "relatia" pt k sincer..o relatie cu cineva atat de marekiar nu imi doresc..dar sunt asa..amuzata de situatie:p si app mc pt cele kre si'au spus parerea
shining_star
Postat pe 14 Iunie 2009 14:23
De la: shining_star, la data 2009-06-14 01:41:29mie una mi se parea ceva iesit din comun asa ceva...pana acum cateva zile..cand un profesor de mate de la mn din scoala...intr'o seara la petrecerea de sfarsit de an...mi'a cerut numarul nu stiu daca am facuit bn sau nu ca il'am dat...cert e ca de atunci am continuat sa vb la tel..prin mesaje si acum ma tot intreaba knd iesim numai noi 2... nu vreau sa mint...chiar daca are 36 de ani arata f bine ca barbat si imi place... insa e cu 18 ani mai mare decat mn..(eu avand 18) de aceea ma intreb...oare e bn sau nu ceea ce fac? sa ies sau nu cu el....? pana primesc niste sfaturi de la voi...ma risc deja..pentru ca maine teoretic ar trebui sa ne intalnim... OPS!:P

Mai...tie nu-ti straluceste steluta,dar te si mananca....
bl_de
Postat pe 15 Iunie 2009 10:49
De la: bl_de, la data 2009-06-15 10:49:29
De la: shining_star, la data 2009-06-14 01:41:29mie una mi se parea ceva iesit din comun asa ceva...pana acum cateva zile..cand un profesor de mate de la mn din scoala...intr'o seara la petrecerea de sfarsit de an...mi'a cerut numarul nu stiu daca am facuit bn sau nu ca il'am dat...cert e ca de atunci am continuat sa vb la tel..prin mesaje si acum ma tot intreaba knd iesim numai noi 2... nu vreau sa mint...chiar daca are 36 de ani arata f bine ca barbat si imi place... insa e cu 18 ani mai mare decat mn..(eu avand 18) de aceea ma intreb...oare e bn sau nu ceea ce fac? sa ies sau nu cu el....? pana primesc niste sfaturi de la voi...ma risc deja..pentru ca maine teoretic ar trebui sa ne intalnim... OPS!:P

ce stelutza?si unde o mananca?
coffeeta
Postat pe 15 Iunie 2009 11:09

profesor de ce?
heaven_2906
Postat pe 15 Iunie 2009 11:11
de mate...
Lucia1971
Postat pe 15 Iunie 2009 11:13
De la: coffeeta, la data 2009-06-15 11:09:40

Acolo in constelatia ei...pe Calea Lactee!!!
bl_de
Postat pe 15 Iunie 2009 11:17
De la: bl_de, la data 2009-06-15 11:17:52
De la: coffeeta, la data 2009-06-15 11:09:40

Acolo in constelatia ei...pe Calea Lactee!!!

coffeeta
Postat pe 15 Iunie 2009 11:19
De la: Lucia1971, la data 2009-06-15 11:13:01de mate...

atunci o va invata necunoscutul..........infinitul..........bv tie
heaven_2906
Postat pe 15 Iunie 2009 11:20
ma bucur k deja se vb despre altcv aici... oriqm am lasat'o balta cu el fara sa ies si fara nik...ink mai insista dar deja nu mai rap la el..m'am impacat cu fostul si nu'mi mai trb absolut nik... thx all!!:P
shining_star
Postat pe 15 Iunie 2009 23:52
nu mai raspund la telefon vroiam sa zik
shining_star
Postat pe 15 Iunie 2009 23:53

lasa scoala naibi,si mutativa inpreuna,ii gatesti,speli calci,etc,u nu mai ai nevoe de scoala daca e el profesor,tuto u nu gandesti ce o sa faci peste 10 ani?o sa realizez ca te'ai distrus viata,
cand te mai suna spunei ca daca reusea de la prima abatere,avea copil de varstra u,dal draculu,cauta unu de varstra u,si pune mana pe carte,lasa prostile,parere mea
scorpyoW
Postat pe 17 Iunie 2009 15:39
De la: yumalai, la data 2009-06-14 08:35:24e vorba de democratie de aia nu mai exista principii

exista cuvantul principii???
scorpyoW
Postat pe 17 Iunie 2009 15:41
buna! daca arata bine si nu e un tip ciudat totul e bine dupa mine, doar sa-ti placa de el.
ai grija doar sa nu fie un pshihopat care sa se dea la mai multe fete de varsta ta.
evita sa te intalnesti cu el in locuri retrase, mergeti si voi la o terasa sau intrun parc, oricum un loc cu multa lume.apropo stii daca e casatorit sau asa ceva?
ai grija si te pup .
Mariabe
Postat pe 24 Iunie 2009 16:13
nu e casatorit...oriqm repet..am incetat sa'i mai raspund la tel si la mesaje pt k nu avea rost...nici nu ma gandesc sa il dau pe el pt pr meu acum k ma gandesc...nici nuj ce mi'a trecut prin kp sa ii dau numarul...important e k a inteles k nu vreau sa mi am de'a face cu el si a incetat sa ma mai caute
shining_star
Postat pe 25 Iunie 2009 23:22
sa il dau pe prietenul meu pt el (scz...:D)
shining_star
Postat pe 25 Iunie 2009 23:23
E insurat?
ayyryynn
Postat pe 22 Septembrie 2009 20:00
Nu e in regula sa ai o relatie cu un profesor, chiar daca e necasatorit, nu e etic, asa cum spunea cineva pe topic. E important sa respectam niste reguli de invatamant si trebuie sa existe niste limite in relatiile profesori-elevi, studenti, masteranzi sau doctoranzi. O relatie de genul asta e cu doua taisuri. Oricum, e bine ca te-ai impacat cu fostul si ca ai renuntat la idee. Asa e corect.

Postat pe 22 Septembrie 2009 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Se poate transforma o relatie bazata pe sex intr-o relatie serioasa? 49 De la: Adela_Mihnea_1 30 Mai 2014 00:27
de ce iubirea e doar ptr unii?! 4 De la: ella_c 23 Februarie 2009 22:48
relatii ciudate 70 De la: stem_29 13 Iulie 2010 13:13
un barbat atipic si totusi atit de comun... 19 De la: kudika143575 11 Aprilie 2010 21:11
Help please!!! Ma aduce si pe mine cineva la realitate? 12 De la: Dor_a 21 Iulie 2009 12:22