Mai multe
|
tu esti in poza?... k tipa din imagine e f . atragatoare... singura problema in cazul tau si al profului e cat de open-mind esti tu acum. mai ales din pc de vdere sexual...(orice ar zice el... crede-ma conteaza!!) In rest... just have fun, tine-ti emotiile in frau ... nu-l cauta tu pe el...lasa-l sa nu te gaseasca la tel de vreo 2 - 3 ori...cat sa isi puna intrebari...fii calma si ambila...nu te isteriza/panica niciodata...citeste "de ce se insoara barbatii cu scorpii"...e o carte foarte fun si 100% testate teoriile ..garantez pt ele..si...daca iti place tipul iubete-l , lasa-l sa te iubeasca si ... fii scorpie, sweetee...dar una cu intentii bune, desigur...esti prea pretioasa (crede-ma) ca sa-ti permiti sa lasi pe careva sa te raneasca...Got the point, baby?.. |
|
shadow4a_peach Postat pe 22 Septembrie 2009 21:51 |
|---|
in scoala din romania din cate stiu eu relatia profesor elev este interzisa ,altfel profesorul va avea de suferit !
|
|
nefertiti2002 Postat pe 23 Septembrie 2009 21:03 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intre iubire si minciuna | 14 | De la: GYPSI 11 Aprilie 2010 19:46 |
| IUBESC ALT BAIAT | 50 | De la: rashela 22 Iulie 2009 08:01 |
| HELP! Sunt femeie, ma consideram hetero, dar m-am indragostit de o alta femeie | 90 | De la: kudika_5823 8 Mai 2012 20:47 |
|
|
||
| Un subiect foarte complicat . . . | 11 | De la: oana84onutza 23 Februarie 2010 17:45 |
| am nevoie de o parere :sml-fighting0044: | 3 | De la: aur_viu 10 Mai 2010 22:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.