Setari Cookie-uri

casnicie esuata-o iubire imposibila

Buna seara

Am ales aceasta metoda de a spune povestea mea ,in speranta ca alte persoane vor reusi sa se fereasca de ceea ce m-am lovit eu .Am fost casatorita 6 ani de zile ,timp in care a aparut un copilas ,numai ca acesti 6 ani au fost presarati numai cu lacrimi ,si durere din partea sotului ;de la bun inceput au existat probleme dar am mers inainte de dragul lui ,am luptat ptr el ptr ca il iubeam enorm si ignoram tot ce era in jurul meu ,numai ca dp 3 ani )totul a inceput sa mearga si mai rau ,am vrut sa ma despart de el dar m am gandit numai la cel mic ca o sa aiba de suferit ,am dat mai mult de 3 sanse acestei casnicii ,cand vedea ca se agrava situatia atunci se schimba si el ptr 2 saptamani ,apoi peste ceva timp a inceput sa ma neglijeze ,nu sunt o femeie neingrijita ,mereu mi a placut sa l surprind cu ceva placut ,mereu am fst deschisa la noi idei dar se pare ca ptr el nu a contat ,devenisem invizibila ptr el .

Am trecut si peste asta si a venit o perioada si mai urata ,in afara certurilor zilnice au urmat loviturile cu 2 saptamani inainte de nunta ,din cauza situatiei financiare nu am putut sa oo facem decat mult mai tarziu .Am trecut si peste asta numai ca certurile noastre nu se mai terminau ,zi de zi timp de luni bune noi ne certam ,activitate sexuala era foarte rar si la un moment dat chiar nu mimai facea placere ,de ce?ptr ca pornografiile care le vadea vvroia sa le incerce ,iara eu nu am acceptat lucrul acesta ,iar la scurta perioada a urmat inevitabilul ,am ales sa ma despart de el ,sa incerc sa o iau de la capat cu cel mic .A incercat sa ma faca sa ma razgandesc dar nu am mai crezut in el ;in tot acest timp plangeam pe umarul unui prieten ,prieten care mai tarziu s-a dovedit a fi ceva mai mult ,incetul cu incetul ne apropiam unul de celalalt ,ne atasasem foarte mult unul de celalalt ,si am ajuns sa traim o frumoasa poveste ,aceasta poveste a durat putin ,ptr ca el eraun barbat casatorit ,stiam lucrul asta dar totusi am intrat in joc ,nu am asteptat niciodata nimic de la el ,nu i-am cerut sa-si lase sotia pentru mine ,decat sa fie langa mine cand putea .Nu spun cat am tinut si inca tin la acea persoana ,dar nu afost sa fie ,cu toate ca in sufletul meu doream sa cred cu totul altceva ,acum sufar si sper ca timpul sa mi vindece ranile.

Uite asa am ajuns o persoana foarte singura ,din e in ce mai trista ,cu zambetul pe buze diin ce in ce mai rar ,dar a o speranta langa mine care imi lumineaza sufletul si-mi da putere sa merg inainte .Multa lume s-a grabit sa ma judece ,ptr faptul ca am ales sa o iau de la capat fara sot (,nu sunt cu o varsta anume ci fftanara chiar douazeci si ceva de ani)si pentru faptul am avut o relatie cu un barbat insurat .

Multumesc ,o seara placuta

Cu stima Mya
kudika041151
Postat pe 19 Iunie 2009 23:38
sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si fereste-te cat poti de insurati caci tot noi suferim...
arink2007
Postat pe 19 Iunie 2009 23:43
e foarte trist ceea ce tzi s-a intamplat , dar ma bucur ca ai avut puterea sa te desparti de el si sa iti iei viatza de la capat. e mare lucru! stii cate mame sunt singure si nu au 20 si ceva de ani? si sunt cu zambetul pe buze si infrunta greutatile. Nu te neglija , esti inca tanara. Treci peste si lasa trecutul in urma! imagineaza-te peste 5 ani , mai implinita cum nu ai fost niciodata pana acum!capul sus!
MyBlueLight
Postat pe 19 Iunie 2009 23:43
vad ca sa mai spus ferestete cat poti de barbati insurati,intradevar esti tanara,cand va veni momentu sa'ti refaci viate nu da inapoi,
cat despre relatia avuta cu acel barbat insurat,nu cred ca u trebuesti judecata,din contra el trebue pus la zid,u erai iesita din acea casatorie,si el a profitat,dar iti doresc tot binele din lume,si sa fii fericita
scorpyoW
Postat pe 19 Iunie 2009 23:54
incearca sa inveti din trecut sa sa tii capul sus in orice situatie capul sus girl !
inna_1688
Postat pe 20 Iunie 2009 00:07
Draga mea, te inteleg perfect - dar pentru numele lui D-zeu incearca cat poti tu de mult sa nu te mai gandesti la barbatul insurat - chiar daca acum iubesti - ca o sa suferi cumplit. Incearca sa nu faci o obsesie din amintirea clipelor frumoase cu el. Un barbat insurat are prea multe preocupari dincolo de momentele pe care le petrece cu tine. Si uita iute. este foarte sincer doar atat cat esti in bratele lui si apoi nimic. Cand i se face din nou dor de tine - in situatia in care nu a gasit ceva mai comod- devine din nou foarte sincer. Si noi de dragul lor ii credem si ne simtim din nou in al 9-lea cer. Daca te multumesti cu o relatie de genul asta continua sa iubesti daca vrei mai mult uita tot si ... este vremea noilor inceputuri, esti tanar si ce este al tau e pus deoparte.
Bafta si multa fericire pe drumul tau pe care-l vei alege
Katty03
Postat pe 20 Iunie 2009 00:26
Multumesc pentru incurajari ,va doresc o seara cat mai senina.

Cu stima Mya
kudika041151
Postat pe 20 Iunie 2009 00:31
esti inca tanara..mai sunt barbati pe lumea asta.o sa apara si printu tau sunt sigura de asta!!!
fii la fel de puternica in continoare..si zambeste..macar pentru copilu tau.nu cred ca vrea sa vada o mama trista si suparata!
Corina_cori
Postat pe 20 Iunie 2009 16:30
De acord ca ai avut curaj sa faci pasul si sa te desparti de sotul tau., dar nu sunt de acord ca te-ai intalnit cu barbatul insurat.Cauza care a dus la divort sau mai bine-zis raceala sotuluii fata de tine a fost o femeie? De ce te intreb? Pentru ca ruptura care s-a produs la voi sa nu fi fost din vina altcuiva din afara.
Asa ca nu face si tu aceeasi greseala, intrind peste alta casnicie care nu vei sti cum va evolua in viitor daca vei continua sa te intalnesti cu acea persoana. Sunt si barbati liberi pe lumea asta. Mai devreme sau mai tarziu faptele aste se vor intoarce impotriva ta. Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altuia.
quantex
Postat pe 25 Iunie 2009 13:50
greierash_is_back
Postat pe 25 Iunie 2009 14:02
da asa este lumea judeca dar,nu stie ce este in sufletul nostru.imi pare rau pentru tine.vei vedea k va fi bine si nu regreta k te-ai simtit putin iubita chiar dc a fost o persoana nepotrivita
rafaela_love_4u
Postat pe 25 Iunie 2009 23:17
Nu trebuie sa te mai gandesti la trecut..uita-l.Incearca sa te gandesti ca acuma esti linisita, nu mai suferi din cauza lui..gata.Ia-ti piatra de pe inima si gandeste-te ca esti atat de tanara, mai ai multe de facut si multe de oferit copilului.Se spune ca D-zeu nu ti da o cruce mai grea decat poti duce.Esti puternica, nici nu stii cate se vor schimba.Important e sa gandesti pozitiv, un moral ridicat conteaza enorm.
Mult succes si sa nu-ti mai pese de ce zic altii.Fiecare e cu viata lui, si ar fi cazul sa si numere pacatele lor nu ale altora.Invata sa nu -ti pese, pt ca lumea niciodata nu va vorbi de bine, ci numai de rau.
Doamne ajuta si capul sus....ai un copil pt care sa lupti da?
ravenik_swwet
Postat pe 29 Iunie 2009 14:04
Draga mea, sa fii mandra de tine ca ai reusit sa te desprinzi din bratele celui care nu-ti mai oferea liniste si siguranta(cate putem face asta?);Sa nu-ti para rau niciodata, gandeste pozitiv(apropo,ai vazut filmul THE SECRET?) si atrage spre tine ceea ce meriti.Iar despre relatia cu un barbat insurat am un singur comentariu:oricat de mult te-ar iubi,mereu vei fi singura atunci cand ai nevoie de el:weekendurile,sarbatorile, ziua lui etc toate ti le vei petrece singura
iti doresc noroc, fii senina, crede in tine si roaga-te sa gasesti persoana potrivita
kudika013265
Postat pe 7 Iulie 2009 13:24
AM TRAIT ...SI TRAIESC APROAPE ACEEASI POVESTE...!!!
INCREDIBIL DAR ASA ESTE,
AM DIVORTAT DE UN SOT CARE NU MA FACEA FERICITA...M-AM INDRAGOSTIT (IN TIMP CE ERAM INCA CASATORITA ) DE UN BARBAT INSURAT...AM SPERAT SI INCA MAI SPER SA FIE AL MEU...CU TOATE CA STIU CA NU VA FI NICIODATA !!!
CEEA CE MA NEDUMIRESTE ESTE INDARJIREA CU CARE EI , AMANTII CEI INSURATI TE MINT IN FATA ...SI PROSTIA CU CARE NOI ...PREFERAM SA-I CREDEM !!!
INCEARCA SA NU MAI FI SINGURA !!! CUI PE CUI SE SCOATE ...ITI SPUNE O FEMEIE CARE NU REUSESTE SA-SI DEPASASCA SITUATIA DE AMANTA CU TOATE CA ARE "PRETENDENTI " SUFICIENTI ,LIBERI ...
DAR CE SA-I FAC ?!...IL IUBESC DE MOR ...SI IL ASTEPT CHIAR DACA STIU CA NU VA VENI NICIODATA ...!
kudika041750
Postat pe 7 Iulie 2009 14:27
Multe casnicii au la baza acelasi scenariu, vazut, placut, iubit, luat si apoi ... inselat. Deci, toate problemele intr-o casnicie pleaca de la iubirea celui de langa noi. Ori ea, ori el cunoaste alte persoane care stiu sa se faca placute, apropiate si uite asa isi "baga dracul coada" si incet sentimentele pentru cel de langa noi incep sa se duca putin cate putin. Mai un rid, mai o cocoasa, mai un colacel in jurul taliei si ajungem sa nu ne mai suportam si pana la divort nu mai e decat un pas. Se zice ca dragoste e ca focul, trebuie sa o intretii sa nu se stinga. Perfect adevarat, timpul nu ne asteapta, imbatranim, dar sa stim sa imbatranim frumos. Defecte intr-o casnicie, cu duiumul, daca le cauti din orice gasesti, dar trebuie sa stii sa le treci.
De aceea, respectul, intelegerea, dragostea si fidelitatea sunt cheile intr-o casnicie. Respectandu-le pe acestea ajungi sa imbatranesti langa persoana pe care ti-ai ales-o la inceput de drum.
Daca vrei sa-ti bagi joc de cel de langa tine, tinandu-l de prost si zici ca nu vede ceea ce faci tu, ajungi sa primesti acelasi meniu din partea lui. In viata, e o vorba care e perfect adevarata :Painea se mananca randuri".
quantex
Postat pe 7 Iulie 2009 20:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu ma lasa sa traiesc dar nici sa mor 24 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:50
diferenta de varsta 3 De la: steffy91 28 Decembrie 2009 16:04
just a game...sau... 6 De la: fluturel 25 Iunie 2009 05:41
De ce mintim? 93 De la: battleofwits 14 Ianuarie 2011 17:29
nu stiu ce vreau 9 De la: naty2 8 Februarie 2009 14:01