Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

Psihologii spun ca exista femei care nu vor avea alt rol decat cel de amanta, lipsite de dorinta sau de puterea de a-si asuma responsabilitati, ele nu pot avea o relatie de cuplu care sa implice intreaga serie de responsabilitati si sacrificii si ca de cele mai multe ori se aleg si se multumesc doar cu partea de suprafata. Rolul lor insa distruge mereu visurile altor femei, distruge casnicii si familii.

Nu putem pune in spatele amantei toate necazurile unei relatii de cuplu, o relatie poate avea suisuri si coborasuri si multe hopuri, nu toate se datoreaza unei amante sau unui amant.

Fragment din "Dragostea si alte lucruri imposibile", in care autoarea Ayelet Waldman vorbeste despre...amante:
"Consider ca femeile care umbla cu barbati insurati sunt crude si iresponsabile, ca isi tradeaza surorile. Mai rau de-atat, cred ca sunt proaste. Daca ele cred ca barbatii insurati pe care ii seduc, le vor fi credinciosi lor, atunci se mint singure. Un barbat care-si inseala o sotie, o va insela cu siguranta si pe cealalta. Fidelitatea e o trasatura de personalitate; nu e specifica fiecarui caz. E o chestiune de caracter, nu de circumstante."

Wolfy draga mea, pe alocuri ai exagerat, nu sunt dezvinovatiti barbatii, sigur ca ei au principala vina si-si primesc rasplata cuvenita. Asta nu inseamna ca putem digera usor amanta care ajuta la distrugerea casniciei ( acum sunt cazuri si cazuri, poate ca unele casnicii sunt deja distruse insa sunt si casnicii in impas care se pot redresa daca in acele momente nu ar interveni o ... amanta).

Apoi Wolfy, stim cu totii ca sensibilitatea este o arie in care barbatii si femeile difera. Femeile au o sensibilitate mai accentuata decat barbati. Sensibilitatea unei femei ii da acesteia posibilitatea de a-si intelege propiile sentimente cat si pe a celor din jurul ei, astfel ca reactiile ei tind sa fie mai repede sentimentale decat rationale. De aceea amanta ( care-i tot femeie), va fi permanent condamnata ( nu are legatura cu patriarhatul si nici cu inapoierea )
valita76
Postat pe 19 August 2009 09:08
De la: valita76, la data 2009-08-19 09:08:53Psihologii spun ca exista femei care nu vor avea alt rol decat cel de amanta, lipsite de dorinta sau de puterea de a-si asuma responsabilitati, ele nu pot avea o relatie de cuplu care sa implice intreaga serie de responsabilitati si sacrificii si ca de cele mai multe ori se aleg si se multumesc doar cu partea de suprafata. Rolul lor insa distruge mereu visurile altor femei, distruge casnicii si familii.

Nu putem pune in spatele amantei toate necazurile unei relatii de cuplu, o relatie poate avea suisuri si coborasuri si multe hopuri, nu toate se datoreaza unei amante sau unui amant.

Fragment din "Dragostea si alte lucruri imposibile", in care autoarea Ayelet Waldman vorbeste despre...amante:
"Consider ca femeile care umbla cu barbati insurati sunt crude si iresponsabile, ca isi tradeaza surorile. Mai rau de-atat, cred ca sunt proaste. Daca ele cred ca barbatii insurati pe care ii seduc, le vor fi credinciosi lor, atunci se mint singure. Un barbat care-si inseala o sotie, o va insela cu siguranta si pe cealalta. Fidelitatea e o trasatura de personalitate; nu e specifica fiecarui caz. E o chestiune de caracter, nu de circumstante."

Wolfy draga mea, pe alocuri ai exagerat, nu sunt dezvinovatiti barbatii, sigur ca ei au principala vina si-si primesc rasplata cuvenita. Asta nu inseamna ca putem digera usor amanta care ajuta la distrugerea casniciei ( acum sunt cazuri si cazuri, poate ca unele casnicii sunt deja distruse insa sunt si casnicii in impas care se pot redresa daca in acele momente nu ar interveni o ... amanta).

Apoi Wolfy, stim cu totii ca sensibilitatea este o arie in care barbatii si femeile difera. Femeile au o sensibilitate mai accentuata decat barbati. Sensibilitatea unei femei ii da acesteia posibilitatea de a-si intelege propiile sentimente cat si pe a celor din jurul ei, astfel ca reactiile ei tind sa fie mai repede sentimentale decat rationale. De aceea amanta ( care-i tot femeie), va fi permanent condamnata ( nu are legatura cu patriarhatul si nici cu inapoierea )

Ai perfecta dreptate in tot ce spui ,dar degeaba explici astora trei cum sta treaba ele nu au caracter cum bine ai spus si nu-si dau seama ca daca nu si-ar baga coada in punctul unde o casnicie scartaie ar mai fi o sansa ca aceasta sa se reevalueze.Ele nu fac decat sa grabeasca finalul.Asta e raul cel mare pe care il fac,iti iau sansa de-a mai incerca sa repari ceva in relatia ta.Bovinul de sot se va repezi imediat la o relatie facila si nu-l va mai interesa sa-si refaca relatia cu sotia.

Postat pe 19 August 2009 10:19

Uite coyote(wolfy-mereu gresesc) draga iti fac si ultimul hatar ,ai grija cand citesti sa nu te impiedici in IQ-ul ala asa de mare pe care il detii

Etimologie

Din lat. amor. Cf. it. amore

Pronunþie

Pronunþie lipsã. (Ajutã)

Substantiv

Declinarea substantivului
amor
n. Singular Plural
Nominativ-Acuzativ amor amoruri
Articulat amorul amorurile
Dativ-Genitiv amorului amorurilor
Vocativ ' '
Amor

1. iubire, dragoste.
2. (concr.) iubit.

Sinonime

* 1: iubire, dragoste
* 2: iubit

Antonime

* urã

Cuvinte derivate

* amant, amantã
* amorez, amorezã
* amoreza
* amorezat
* amoros
* înamora
* înamorare
* înamorat
AMÁNTÃ s. concubinã, iubitã, prietenã, (livr.) metresã, (pop.) amorezã, drãguþã, ibovnicã, þiitoare, (Ban.) balã, (înv.) posadnicã, (grecism înv.) palachidã, (arg.) gagicã

Postat pe 19 August 2009 10:27
Bala....!?!? ....Sunteti niste bale

Postat pe 19 August 2009 10:31
De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:31:04Bala....!?!? ....Sunteti niste bale

Ai 41 de ani? sau ai pus la misto.eu chiar nu cred ca o femeie la 41 de ani poate vb asa.ma asteptam la mai multa decenta in vorbe.dar na,poate nu ai 41 de ani......
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 10:41
Etimologia paleste in fata sinonimelor , dar nu cele din carti ci acelea care sunt folosite uzual atunci cand se vorbeste de amanta.
valita76
Postat pe 19 August 2009 10:42
ibovnicã, þiitoare, balã, posadnicã, palachidã,
valita76
Postat pe 19 August 2009 10:44

Nefertitiafrodita, ce crezi, sunt amantele femei usoare?
valita76
Postat pe 19 August 2009 10:48
De la: valita76, la data 2009-08-19 10:48:57

pot sa raspund eu??? depinde ...eu am vazut amante si de 100 de kg
bruneagra25
Postat pe 19 August 2009 10:54
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 10:41:58
De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:31:04Bala....!?!? ....Sunteti niste bale

Ai 41 de ani? sau ai pus la misto.eu chiar nu cred ca o femeie la 41 de ani poate vb asa.ma asteptam la mai multa decenta in vorbe.dar na,poate nu ai 41 de ani......

BLA,BLA,BLA...................Unde era decenta personificata,cata indignare? Pana mai acu m-ai porcait cat ai putut si acu te-a lasat memoria?

Sa te citez ce frumos mi-ai vorbit:"Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.
C.U.R .V.A de C.U.R.V.A ii e frica.
Sa nu uiti asta niciodata.( de asta mie ,nu mi-e frica ,si groaza ,de amante.mi-e scarba in schimb de prosti)."

Una e sa faci misto si alta sa jignesti....balaio!

Postat pe 19 August 2009 10:55
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 10:54:25

Esti tare dragalasa.

Postat pe 19 August 2009 10:56
of of of....alt "Razboi"..........
anca0704
Postat pe 19 August 2009 10:58
De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:56:21
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 10:54:25

Esti tare dragalasa.

bruneagra25
Postat pe 19 August 2009 11:03
De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:55:22

BLA,BLA,BLA...................Unde era decenta personificata,cata indignare? Pana mai acu m-ai porcait cat ai putut si acu te-a lasat memoria?

Sa te citez ce frumos mi-ai vorbit:"Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.
Sa nu uiti asta niciodata.( de asta mie ,nu mi-e frica ,si groaza ,de amante.mi-e scarba in schimb de prosti)."

GODDD........
Uite eu nu ma mai repet,nu prea am timp sa explic fiecare cuvant.
ERA O ZICALA.IN GENERAL VORBIND.
eiiiiii,acuma daca te simti e problema ta.
eu am spus o vorba din popor,nu ti-am spus ca esti tu.punct.
2.DACA TU TE SIMTI - e numai problema ta.
si 3.te rog sa ma citezi cu ghilimele exact cand te-am jignit pe tine,dar te rog sa evidentiezi in cuvintele mele,persoana ta.ai inteles?
si 4. pe bune ,chiar ai 41 de ani?????? chiar nu cred....eu sa zic ca imi mai permit anumite greseli la varsta mea,DAR TU???????
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:09

Eu una nu cred nimic.nu ma intereseaza ce face fiecare om.
DAR in schimb,cred foarte mult in libertatea omului.LIBERTATE - de a face ce ii place atata timp,cat reuseste sa nu jigneasca pe cineva sau sa raneasca.

( si sa nu imi spui acuma,ca amanta o raneste pe sotia oropsita- iubitul ei sot o face ducandu-se cu alta.get it???????)

nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:13
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:13:11

DAR in schimb,cred foarte mult in libertatea omului.LIBERTATE - de a face ce ii place atata timp,cat reuseste sa nu jigneasca pe cineva sau sa raneasca.

( si sa nu imi spui acuma,ca amanta o raneste pe sotia oropsita- iubitul ei sot o face ducandu-se cu alta.get it???????)

Si amanta accepta! Iar daca "ea" ar avea putinn constiinta, nu ar accepta! Ca deh....doar tu spuneai "sa faci ce iti place atata timp cat nu ranesti pe altcineva"!!
anca0704
Postat pe 19 August 2009 11:15
si pentru toate doamnele de aici.eu sunt o persoana care vine si isi spune parerea,nu stau sa despic firu in patru'.
nu incerc sa ma leg de fiecare cuvant incercand sa il explic doar de dragul discutiei( doar asa ca ne plictisim).mi se pare o pierdere de timp.
mi-am spus parerea.am vorbit doar in general.nu m-am luat de cineva anume.am relatat niste intamplari....
am spus doar niste vorbe din popor.( aviz scorpio)
nu am jignit pe nimeni personal( acuma daca se simte cineva e numai problema ei).
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:19
De la: anca0704, la data 2009-08-19 11:15:00

Si amanta accepta! Iar daca "ea" ar avea putinn constiinta, nu ar accepta! Ca deh....doar tu spuneai "sa faci ce iti place atata timp cat nu ranesti pe altcineva"!!

da ,eu am spus asta.si in cazul meu ,crede-ma mi-am dat interesul sa il trimit la nevasta-sa inapoi.( dar pe bune,ca nu ma mai repet,ca dupaia devin eu centru discutie si nu vreau,citeste doar ce am scris inainte,poate ai sa intelegi ce vreau sa spun)
crede-ma multe femei nu stiu ca EL e insurat.afla dupa un timp.ca na,doar nu o sa ii zica in fata ca e insurat ca altfel pierde.
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:25
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:19:00si pentru toate doamnele de aici.eu sunt o persoana care vine si isi spune parerea,nu stau sa despic firu in patru'.
nu incerc sa ma leg de fiecare cuvant incercand sa il explic doar de dragul discutiei( doar asa ca ne plictisim).mi se pare o pierdere de timp.
mi-am spus parerea.am vorbit doar in general.nu m-am luat de cineva anume.am relatat niste intamplari....
am spus doar niste vorbe din popor.( aviz scorpio)
nu am jignit pe nimeni personal( acuma daca se simte cineva e numai problema ei).

nu cred k vrea cineva sa stea sa despice firul in 4, ideea e (cel putin din pct meu dvd) k nu putem ridica amanta pe un piedestal, este totusi o femeie care-si doreste ceea ce nu este al ei!!!!! k barbatul e bou, k asa e el si pune botu e partea a 2 a...tocmai aici au "gresit" unele persoane,care isi doreau cu tot dinadinsul "arderea pe rug" a barbatului, s-a deviat de la subiect un pic cam mult cand de fapt vine se imparte la 3: sot, amanta, nevasta
bruneagra25
Postat pe 19 August 2009 11:26
Ma rog....nu vreau sa mai zic nimic.mi-e putin teama ca o sa ma apuc sa jignesc(am o zi f proasta) si nu vreau asta! Oricum o sa raman la convingerfile mele si nimeni nu o sa le schimbe!
Si ca sa fiu scurta si la obiect " pe sot l-as castra si l-as trimite la polul nord, iar pe ea.......ei bine.........ma gandesc ca sunt pers sub 18 ani acest site si chiar nu are rost sa mai zic ce i-as face!
anca0704
Postat pe 19 August 2009 11:27
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:09:52
De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:55:22

GODDD........
Uite eu nu ma mai repet,nu prea am timp sa explic fiecare cuvant.
ERA O ZICALA.IN GENERAL VORBIND.
eiiiiii,acuma daca te simti e problema ta.
eu am spus o vorba din popor,nu ti-am spus ca esti tu.punct.
2.DACA TU TE SIMTI - e numai problema ta.
si 3.te rog sa ma citezi cu ghilimele exact cand te-am jignit pe tine,dar te rog sa evidentiezi in cuvintele mele,persoana ta.ai inteles?
si 4. pe bune ,chiar ai 41 de ani?????? chiar nu cred....eu sa zic ca imi mai permit anumite greseli la varsta mea,DAR TU???????

La 41 de ani nu sunt MatusalemS si ce ai sa faci daca mai fac greseli? Divortezi de mine? Macar de-as avea norocul asta.Vai la 41 de ani imi permit sa fac misto de tine? incredibil, domne,ce oameni?

Postat pe 19 August 2009 11:28

"auzi afrodito....pt mine nu esti decit o ratata in viata ...."

Auzi dar ce sunt eu pt tine,incat sa iti dai cu parerea despre persoana mea??/ de ce o iei personal??
crede-ma in mintea ti-ai facut un dialog intre mine si tine.....
dar crede-ma Nu exista.
ti-am mai spus,fiecare face ce vrea in viata.asa ca faci ce vrei ,nu ma intereseaza,nu o sa vin sa te jignesc,daca vezi doamne DE EXEMPLU stai cu unul de 80 de ani.
daca ti-e iti place .......

Ai inteles acuma????
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:29
"Divortezi de mine?"

uite vezi????? ti-am zis ca ai luat-o personal......
oooffffff......
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:35
Aoleoo! Deci un topic de peste paj'da pagini in care o fata sau alta scrie cand mai are timp iar Nefertitiafrodita raspunde tuturor... Da' stiu ca are ceva timp la indemana.

Cum se face, totusi? eu credeam ca ea, ca amanta, e ocupata cu cinele sofisticate la restaurante de fitze, plimbarile in lung si-n latu' mapamondului, cumparaturi pe Rue de la Paix si 5th Avene si - nu in ultimul rand - primirea cadourilor care - evident - implica cel mai bun prieten al unei fete - diamantul!
Parca asa am citit eu (scris de ea, mai acu' nu'sh cate pagini - de m-a busit rasu'), ca o amanta are ce e mai bun dintr-un barbat, "creme de la creme", ce n-a vazut Parisu' sau nevasta la el... Si totusi... ea e mereu online... Hmm...
Dor_a
Postat pe 19 August 2009 11:41
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:29:49

Auzi dar ce sunt eu pt tine,incat sa iti dai cu parerea despre persoana mea??/ de ce o iei personal??
dar crede-ma Nu exista.
ti-am mai spus,fiecare face ce vrea in viata.asa ca faci ce vrei ,nu ma intereseaza,nu o sa vin sa te jignesc,daca vezi doamne DE EXEMPLU stai cu unul de 80 de ani.

Ai inteles acuma????

...fata dar tu suferi rau...cum sa stau eu cu unul de 80 ani asa am lasat impresia? am acasa barbat in vina draga mea ...cum sa dau sotul pe un bosorog brune auzi ce zice
cristiana_cris
Postat pe 19 August 2009 11:47
De la: Dor_a, la data 2009-08-19 11:41:22Aoleoo! Deci un topic de peste paj'da pagini in care o fata sau alta scrie cand mai are timp iar Nefertitiafrodita raspunde tuturor... Da' stiu ca are ceva timp la indemana.

Cum se face, totusi? eu credeam ca ea, ca amanta, e ocupata cu cinele sofisticate la restaurante de fitze, plimbarile in lung si-n latu' mapamondului, cumparaturi pe Rue de la Paix si 5th Avene si - nu in ultimul rand - primirea cadourilor care - evident - implica cel mai bun prieten al unei fete - diamantul!
Parca asa am citit eu (scris de ea, mai acu' nu'sh cate pagini - de m-a busit rasu'), ca o amanta are ce e mai bun dintr-un barbat, "creme de la creme", ce n-a vazut Parisu' sau nevasta la el... Si totusi... ea e mereu online... Hmm...

mai dora...astea sunt vise taica
cristiana_cris
Postat pe 19 August 2009 11:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-19 11:47:06
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:29:49

dar crede-ma Nu exista.

Ai inteles acuma????

...fata dar tu suferi rau...cum sa stau eu cu unul de 80 ani asa am lasat impresia? am acasa barbat in vina draga mea ...cum sa dau sotul pe un bosorog brune auzi ce zice

fi rea cris nu lasa sa te calce nimeni in picioare
DON_LUCIANO
Postat pe 19 August 2009 11:50

Cel care infige cutitul in inima sotiei este sotul, categoric, cea care-l ajuta este amanta. Oare cel care ajuta criminalul nu este vinovat?

Atunci cand accepti sa fi partasa la o actiune prin care se raneste o alta persoana, ai partea ta de vina.
Get it?
valita76
Postat pe 19 August 2009 11:50
De la: Dor_a, la data 2009-08-19 11:41:22Aoleoo! Deci un topic de peste paj'da pagini in care o fata sau alta scrie cand mai are timp iar Nefertitiafrodita raspunde tuturor... Da' stiu ca are ceva timp la indemana.

eiii draga am timp,ca sunt in concediu. ,si intre o ciorba cat fierbe si una alta mai scriu si eu.get it??????????
si nu sunt amanta,sunt sotie,ca sa vezi.
asa ca ai cam gresit.citeste mai bine fiecare ce scrie.
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 11:52
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-19 11:48:44

mai dora...astea sunt vise taica

No, acu' asa, de dragu' discutiei, sa-mi esplicheze si mie cum sta treaba. Deci, el urmeaza sa divorteze au ba? (pana la urma, se intampla ca o casnicie sa nu mearga si oamenii sa-si caute alte carari... E asta cazu' Afroditei noastre? )
Sau care e partea aia asa de buna, de care cealalta, oficiala n-are parte?
Dor_a
Postat pe 19 August 2009 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femei nesatisfacute :D 185 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:46
de ce barbatii care au penisul mic sunt atat de frustrati in preajma femeilor?exemplu quid_pro_quo?imi poate explica cineva? 124 De la: athos_007 15 Februarie 2014 21:52
Intrerupere inainte de a ajunge la sex :) 4 De la: ellena_r 6 Noiembrie 2009 13:05
lamuriti`ma:D 23 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 10:39
Tot ce iti doresti de la viata 6 De la: one_size 11 Martie 2010 20:43