Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: gongonica, la data 2009-08-14 12:40:22
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 11:51:55
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-14 11:48:37gongo..scorpi sa nu ne agitam...vor ramine vesnic niste shit"uri

Ai dreptate ma opresc ,nu ma mai cobor la nivelul lor de tzatze.

asa e !!!! doar ca ma oftic cand le vad cu nasul pe sus........si de fapt ele put de la o posta cat a intrat in ele..............

Asa e numai in ele intra " mult",in tine doar asa putin.

Asa de mult te iubeste sotul tau??????? numai putin,putin.... si mult deloc????????
nefertitiafrodita
Postat pe 14 August 2009 18:37
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-14 11:48:37gongo..scorpi sa nu ne agitam...vor ramine vesnic niste shit"uri

Asa e,zi-le ,nu te lasa,mama lor de amante,cum vin ele si incearca sa va fure iubitii sotii.
Saracii,la cata presiune sunt supusi ei,la cat stres,saraciii....
nefertitiafrodita
Postat pe 14 August 2009 18:42
De la: Lucia38, la data 2009-08-14 18:36:56Si daca ambii amanti sunt casatoriti?

Atunci e egalitate
Nici unu,nici altul nu ar avea dreptul sa comenteze.punct.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 August 2009 18:43
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-14 18:43:57
De la: Lucia38, la data 2009-08-14 18:36:56Si daca ambii amanti sunt casatoriti?

Atunci e egalitate
Nici unu,nici altul nu ar avea dreptul sa comenteze.punct.

Eu zic ca asa este cel mai corect pentru toata lumea. Totul este sa nu se implice si sentimental si-atunci nu va suferi nimeni.
Lucia38
Postat pe 14 August 2009 18:49
Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.
C.U.R .V.A de C.U.R.V.A ii e frica.
Sa nu uiti asta niciodata.( de asta mie ,nu mi-e frica ,si groaza ,de amante.mi-e scarba in schimb de prosti).

Ai zis un mare adevar....bravo tie...
ma refer la acele neveste care adreseaza fel si fel de cuvinte jignitoare la adresa amantelor pt k au impresia ca acestea din urma se cred mai superioare decat ele.adevarul e ca nici una dintre ele nu se crede asa, ci doar au relatat niste experiente din viata , auzite sau traite.cate dintre voi oare sunteti in stare sa bagati mana in foc pentru nevinovatia barbatilor vostri?Spuneti ca ele nu au demnitate, dar voi aveti cand va acceptati barbatul inapoi in pat dupa ce stiti k v-au inselat si sa mai si aflati ca aceleasi vorbe de alint si aceleasi promisiuni kre vi le fac voua i le-a facut si amantei, mai ales k voua v-au facut asa zisele juraminte in biserica???scuze, am uitat...voi credeti in nevinovatia lor...singura vina e a amantelor...tine-ti-o tot asa...
peliroja
Postat pe 14 August 2009 22:50
De la: peliroja, la data 2009-08-14 22:50:33Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.
Sa nu uiti asta niciodata.( de asta mie ,nu mi-e frica ,si groaza ,de amante.mi-e scarba in schimb de prosti).

ma refer la acele neveste care adreseaza fel si fel de cuvinte jignitoare la adresa amantelor pt k au impresia ca acestea din urma se cred mai superioare decat ele.adevarul e ca nici una dintre ele nu se crede asa, ci doar au relatat niste experiente din viata , auzite sau traite.cate dintre voi oare sunteti in stare sa bagati mana in foc pentru nevinovatia barbatilor vostri?Spuneti ca ele nu au demnitate, dar voi aveti cand va acceptati barbatul inapoi in pat dupa ce stiti k v-au inselat si sa mai si aflati ca aceleasi vorbe de alint si aceleasi promisiuni kre vi le fac voua i le-a facut si amantei, mai ales k voua v-au facut asa zisele juraminte in biserica???scuze, am uitat...voi credeti in nevinovatia lor...singura vina e a amantelor...tine-ti-o tot asa...

auzi pisi da de ce te agiti asa de tare?
care-i problema ta?
si apropo nu ai nicio noima in ceea ce zici!
"ma refer la acele neveste care adreseaza fel si fel de cuvinte jignitoare la adresa amantelor pt k au impresia ca acestea din urma se cred mai superioare decat ele.adevarul e ca nici una dintre ele nu se crede asa"
pana la urma se mai intai se cred apoi nici una din ele nu se cred!
dam!

redline
Postat pe 14 August 2009 22:54
De la: redline, la data 2009-08-14 22:54:23
care-i problema ta?
"ma refer la acele neveste care adreseaza fel si fel de cuvinte jignitoare la adresa amantelor pt k au impresia ca acestea din urma se cred mai superioare decat ele.adevarul e ca nici una dintre ele nu se crede asa"
dam!

In primul rand din cate am verificat ultima oara nu sunt pisi, iar apoi chiar nu ma agit deloc,din contra unele dintre voi chiar ne faceti sa radem...se pare k unele dintre voi va agitati ca pestele pe uscat...iar dk citesti ultimele pagini ai sa vezi ca acele neveste care se cred mari doamne injura ca la usa cortului, pe cand asa zisele amante se abtin,ceea ce denota personalitatea fiecareia.
Eu una nu va inteleg de ce va agitati in halul asta...va simtiti oare cu musca pe caciula???Aici nu s-a facut decat sa se relateze niste experiente...nimeni nu aduce acuze nimanui....
orisicum ma astept sa raspundeti asa cum stiti voi mai bine...sa aduceti jigniri la adresa oamenilor fara nici makr sa-i cunoasteti si nici makr sa stiti despre ce e vorba...
peliroja
Postat pe 15 August 2009 09:33
Iar ca sa revin la topic:
e vorba de un cuplu de amanti cand amandoi sunt casatoriti.El nu se casatorise de nici un an de zile, iar ea era maritata cu unul de vreo 20 de ani....( el avea vreo 20 si ceva de ani , iar ea vreo 42 de ani).Barbatul ei era plecat in Belgia si ea il verifica ceea ce face din jumate in jumate de ora, chiar si cand era deasupra amantului isi suna barbatul si ii facea lu ala crize de gelozie la tel si ii spunea cat de mult il iubeste.Pana la urma amantul nu a mai rezistat la asa zisele ei scene de gelozie si a parasit-o, iar ea se tot ruga de amant sa se intoarca in viata ei...In final , amandoi si- au vazut de drumurile fiecaruia si el are alta amanta acum, iar ea are un alt amant...concluzia o trage fiecare asa cum crede mai bn
peliroja
Postat pe 15 August 2009 09:47
FETELOR MACAR AZI LASATI GALCEAVA,E O ZI MARE SI IMPORTANTA.
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR ,FIE ELE AMANTE , NEVESTE ,NECASATORITE ,ETC......

MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA.
kolla
Postat pe 15 August 2009 12:31
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-14 18:22:14
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 11:17:32
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-13 18:30:58
De la: scorpio67, la data 2009-08-13 07:58:36
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-12 20:37:39ia uite la ele,saracele cu fac ele front comun aici.chiar mi-e mila,cum vin alea nesimtite(amantele),si indraznesc sa atenteze la bunastarea voastra.si saracii vostrii sotii,( care este mai prostii),si nu stiu cum sa se descurce in situatii neprevazute( cum ar fi ,venirea unei amante),si singura lor solutie onorabila,este sa sara in patul ,acelor nesimtite de amante.

patetic,penibil.... dar na,pe lumea asta mai sunt si femei mai ( sclave)

EL- Sfantul sot EA- Pura sotie Amanta- Nesimtita

aaaaa,si daca prostia ar mai durea.....oooooo... sa vezi acolo tavaleala.

asa-i,ca daca intr-o zi,daca aflati ca sotul va inselat,o sa il crede-ti pe el sfant si neprihanit,si pe amanta,nesimtita,si c...a,asa-i,asa-i???????

As zice ca incerci sa fii ironica dar nu reusesti decat sa fii catza.Cand apare o amanta toti au partea lor de vina si cu toate astea v-as rupe capul pentru ca sunteti patetice si lase,fara caracter si nu va respectati pe voi inseva.de ce nu duceti batalia pe fata cu nevestele amantilor vostri viermi lasi ce sunteti/ de ce nu aratati la neveste ce femei sunteti voi, de frica sa nu va pierdeti prostul si lasul de amant?

lasa draga,nu incerca sa ma jignesti,ca nu ma impresionezi.parte de vina,o are acela,care a inceput totul,si a lasat pe cineva in urma,ca sa insele.sa rupi tu capu'??????? nu prea cred,ca esti atat de curajoasa,din moment ce accepti ca sotul tau sa aibe o amanta( ipotetic vorbind).suntem noi fara caracter( sa se observe ca ma bag in aceeasi oala cu amantele,desi nu am nici o treaba),ok,de ce,ca acceptam sa va insele pe voi sotiile pure?????
sa ducem batalia,pe fata cu amantele???? de unde stii tu.,ca nu asa???crede-ma eu cand am fost amanta,sotia pura,nu avea nici o replica sa imi deie,cand ne confruntam
concluzionam prin" ma inseala pe mine cumva,ma lasa pe mine ca o proasta acasa,ma lasa pe mine fara banii?? nu cred.aaaa .si daca vreau imi mai fac si alt amant,ca doar sunt singura,si nu insel pe nimeni." ( inchei citatul).aaaa si in incheiere,crede-ma ,am aratat de multe ori ce femeie eram in fata nevestei.

GOD
ca il pierd pe prostul de amant????? crede-ma sunt destui care isi inseala nevasta.

Esti tare "blonda " si agramata si catza.Te mai umfli mult de ata mandrie de amanta .Vezi sa nu crapi cand te uiti in oglinda.Te-ai erijat in aparatoarea amantelor dar esti cel mai prost avocat posibil.Si ai dreptate sotul nu ma inseala decat IPOTETIC.

Ai ajuns sa imi faci complimente????? nu poti sa te rezumi la subiectul topicului.??? ti-am adresat tie personal ceva????? vreo sugestie,vreun coplement??
eu zic sa te abtii.
Iar faza cu sotul tau stii vorba,tu stii ce ai la usa,nu ma intereseaza.
Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.

E TOT CE MAI POT FACE SA ADRESEZE "COMPLIMENTE".....SUNT DEPASITE DE TOT ...IAR CU ZICALA ......AI ZIS UN MAREEEEE ADEVAR ...
cute
Postat pe 15 August 2009 14:19
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-14 18:34:12
De la: gongonica, la data 2009-08-14 11:24:13 macar stati naibii in banca voastra si nu mai iesiti in fata..........ca oricum nu sunteti si nu stati in fata nostra ...chiar si ca super amante...........se joaca cu voi va fraieresc va mint si pana la urma tot la sotii se intorc.........sau mai stii va schimba cu alta amanta.........deci ramaneti cu buza(ele) umflata..........si iar alergati sa cautati "BARBATI"
sunteti niste femei care nu reusiti sa tineti mult timp un barbat langa voi.....pe cand noi da........chiar si cu riscul de-a avea amanta........tot reusim.............

Cu ultima faza,ai perfecta dreptate..... asa e,chiar si cu riscul de a avea sfantul si pur tau sot o amanta,Tu il ai tot acasa.
Meriti aplauzele mele
Chestia asta spune multe despre tine.

...AS ADAUGA TOTUL ,FARA COMENTARII IN PLUS ...
cute
Postat pe 15 August 2009 14:21

SE SIMPLIFICA ECUATIA....
cute
Postat pe 15 August 2009 14:22
De la: peliroja, la data 2009-08-15 09:33:05
care-i problema ta?
dam!

In primul rand din cate am verificat ultima oara nu sunt pisi, iar apoi chiar nu ma agit deloc,din contra unele dintre voi chiar ne faceti sa radem...se pare k unele dintre voi va agitati ca pestele pe uscat...iar dk citesti ultimele pagini ai sa vezi ca acele neveste care se cred mari doamne injura ca la usa cortului, pe cand asa zisele amante se abtin,ceea ce denota personalitatea fiecareia.
Eu una nu va inteleg de ce va agitati in halul asta...va simtiti oare cu musca pe caciula???Aici nu s-a facut decat sa se relateze niste experiente...nimeni nu aduce acuze nimanui....

orisicum ma astept sa raspundeti asa cum stiti voi mai bine...sa aduceti jigniri la adresa oamenilor fara nici makr sa-i cunoasteti si nici makr sa stiti despre ce e vorba...
cute
Postat pe 15 August 2009 14:30
CRED CA CINEVA MA INTELEGE PE MINE GRESIT .
VREAU DOAR SA VA UREZ DIN TOT SUFLETUL MEU, UN SINCER : LA MULTI ANI ,TUTUROR DE PURTATI ACEST NUME SFANT.
SI IDEEA DE A NU VA MAI STRESA CU PROBLEMELE ASTEA MACAR ASTAZI.
O ZI BUNA.
kolla
Postat pe 15 August 2009 15:11
De la: peliroja, la data 2009-08-14 22:50:33Si o zicala din popor,dar sper sa o citesti cu atentie.

TOT RESPECTUL PTR ACESTE DOUA FEMEI CARE STIU CE INSEAMNA REALITATEA SI AU ACCEPTAT-O CU TOATE FETELE EI BUNE SAU RELE.....
cute
Postat pe 15 August 2009 15:22
De la: cute, la data 2009-08-15 15:22:32

TOT RESPECTUL PTR ACESTE DOUA FEMEI CARE STIU CE INSEAMNA REALITATEA SI AU ACCEPTAT-O CU TOATE FETELE EI BUNE SAU RELE.....

Nu sunt o femeie foarte credincioasa,dar cred in bine.
In ideea de a nu face rau.
Biblia spune" cine este fara de pacat sa arunce primul piatra"
Nu am vazut nici una dintre " amante",sa spuna,ca ce le-ar face sotiilor,ce le-ar mai bate,ca nu le suporta....sau cine stie ce..in schimb,acele sotii de pe acest topic???.
Nu ati inteles ideea dragilor " sotii"- sunt sotie,dar niciodata nu o sa arunc cu piatra in " amanta".pt ca nu stiu ce i-a spus scumpul meu sot.poate ea nu stie ca exist.( asta intr-un caz,ipotetic vorbind).
Iar daca sotul meu a ales,sa aiba o amanta,inseamna ca nu ii mai place de mine( din mai multe motive-sunt de discutat aici),si atunci ce fac????? il las liber-dragoste cu forta nu se poate...
DAAARRRR....pt unele femei exista astfel de dragoste.....cazul cunoscut de mine- sotia care imi spunea printre lacrimi ,implorandu-ma sa ii las sotul( de parca il tineam eu),ca are nevoie de tata pt copilul ei.
SI CONCLUZIA????????
Am vb cu el,si in ziua de azi el are o alta amanta.
CRED ca este destul de clara,situatia.NUUUUU??????????
nefertitiafrodita
Postat pe 15 August 2009 15:44
Felicitarile mele pentru toate sarbatoritele de astazi si va doresc sa fiti iubite si sa iubiti...
PS: Ma bucur ca mai sunt si femei cu care poti discuta pe acest topic...
peliroja
Postat pe 15 August 2009 16:38
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-15 15:44:25

Nu sunt o femeie foarte credincioasa,dar cred in bine.
In ideea de a nu face rau.
Biblia spune" cine este fara de pacat sa arunce primul piatra"
Nu am vazut nici una dintre " amante",sa spuna,ca ce le-ar face sotiilor,ce le-ar mai bate,ca nu le suporta....sau cine stie ce..in schimb,acele sotii de pe acest topic???.
Nu ati inteles ideea dragilor " sotii"- sunt sotie,dar niciodata nu o sa arunc cu piatra in " amanta".pt ca nu stiu ce i-a spus scumpul meu sot.poate ea nu stie ca exist.( asta intr-un caz,ipotetic vorbind).
Iar daca sotul meu a ales,sa aiba o amanta,inseamna ca nu ii mai place de mine( din mai multe motive-sunt de discutat aici),si atunci ce fac????? il las liber-dragoste cu forta nu se poate...
DAAARRRR....pt unele femei exista astfel de dragoste.....cazul cunoscut de mine- sotia care imi spunea printre lacrimi ,implorandu-ma sa ii las sotul( de parca il tineam eu),ca are nevoie de tata pt copilul ei.
SI CONCLUZIA????????
Am vb cu el,si in ziua de azi el are o alta amanta.
CRED ca este destul de clara,situatia.NUUUUU??????????
[/quote]

DRAGOSTEA CU FORTA NU SE POATE...si cu asta ai zis tot...
peliroja
Postat pe 15 August 2009 16:43
De la: peliroja, la data 2009-08-15 09:33:05
care-i problema ta?
dam!

da se pare ca nu ai inteles nici tu ce ai scris..ca aveam si eu o curiozitate!
si de ce te simti asa jignita de ce zic nevestele?daca nu ar fi adevarat nu cred ca te-ar deranja! dar...se pare ca au dreptate!
si voi sunteti cele care vreti intelegere!
nu ma intereseaza ca esti sau nu amanta! atata timp cat nu esti a barbatului meu! si chiar de ai fi si a lui v-as dori calatorie insprancenata!
atat barbati cat si femei singure se gasesc cu duimul..se pare ca nu va plac astia singuri!
redline
Postat pe 16 August 2009 18:08
De la: redline, la data 2009-08-16 18:08:36
si de ce te simti asa jignita de ce zic nevestele?daca nu ar fi adevarat nu cred ca te-ar deranja! dar...se pare ca au dreptate!
nu ma intereseaza ca esti sau nu amanta! atata timp cat nu esti a barbatului meu! si chiar de ai fi si a lui v-as dori calatorie insprancenata!
atat barbati cat si femei singure se gasesc cu duimul..se pare ca nu va plac astia singuri!

Nu e vorba ca ma simt jignita,ci e vorba de bunul simt...cum am mai spus, felul de a vorbi a unei persoane denota personalitatea acesteia...asa ca...din partea mea puteti sa spuneti ce vreti, nu ma afecteaza cu absolut nimic, ci doar ca devine obositor sa auzi aceleasi vorbe...makr spuneti ceva nou si nu va mai copiati intre voi
nu vrem intelegere, ci pur si simplu o discutie normala ca pana la urma se presupune ca suntem femei mature.sau conversatiile voastre se limiteaza doar la atat???
iar faptul ce sunt eu nu cred ca are vreo relevanta...nici pt tn si nici pt altcineva...
peliroja
Postat pe 16 August 2009 18:51
De la: peliroja, la data 2009-08-16 18:51:22
De la: redline, la data 2009-08-16 18:08:36

Nu e vorba ca ma simt jignita,ci e vorba de bunul simt...cum am mai spus, felul de a vorbi a unei persoane denota personalitatea acesteia...asa ca...din partea mea puteti sa spuneti ce vreti, nu ma afecteaza cu absolut nimic, ci doar ca devine obositor sa auzi aceleasi vorbe...makr spuneti ceva nou si nu va mai copiati intre voi
nu vrem intelegere, ci pur si simplu o discutie normala ca pana la urma se presupune ca suntem femei mature.sau conversatiile voastre se limiteaza doar la atat???
iar faptul ce sunt eu nu cred ca are vreo relevanta...nici pt tn si nici pt altcineva...

te cam inseli...in lumea virtuala poti fi cine vrei ..si cand vrei...si unde vrei! incearca sa intelegi asta! asa ca... personalitatea si caracterul unei persoane nu il afli decat cand te vezi fata in fata!
si nu inteleg de ce vrei sa pari mai inteligenta decat celelalte femei fie ele neveste..fie amante! ti se pare ca tu ai spus ceva inedit?cred ca te repeti..si foarte mult!
sincer nu ma intereseaza daca esti sau nu..ai fost sau ai sa fii... dar prea te aprinzi...si nu intelegi in ruptul capului ca nici una nu iti aduce tie personal vreo jignire!
redline
Postat pe 16 August 2009 23:06
De la: redline, la data 2009-08-16 23:06:39
te cam inseli...in lumea virtuala poti fi cine vrei ..si cand vrei...si unde vrei! incearca sa intelegi asta! asa ca... personalitatea si caracterul unei persoane nu il afli decat cand te vezi fata in fata!
si nu inteleg de ce vrei sa pari mai inteligenta decat celelalte femei fie ele neveste..fie amante! ti se pare ca tu ai spus ceva inedit?cred ca te repeti..si foarte mult!
sincer nu ma intereseaza daca esti sau nu..ai fost sau ai sa fii... dar prea te aprinzi...si nu intelegi in ruptul capului ca nici una nu iti aduce tie personal vreo jignire!

Chiar nu incerc deloc sa par mai inteligenta decat nici una dintre voi, pentru ca imi stiu foarte bine nivelul...dar ma rog, o las asa ...nu a fost decat o rugaminte sa incetati cu insultele, indiferent la adresa cui era adresata...atata tot...
peliroja
Postat pe 17 August 2009 08:21
De la: cute, la data 2009-08-13 19:30:52
EU, ZIC CA VINA APARTINE IN TOTALITATE CUPLULUI IN CARE AU APARUT PROBLEMELE ,SI NU AU FOST DISCUTATE SI REZOLVATE CU CARTILE PE FATA .....INAINTE SA APARA AMANTA !!!!, DRAGELE MELE AMANTELE NU SUNT ACELE FEMEI CARE CAUTA DIN USA IN USA .....ASTA SA INTELEGETI O DATA ...E ATAT DE GREU? PE BUNE DECAT SA DATI VINA PE ELE DC NU VA INTREBATI DC S-A AJUNS IN ACEA SITUATIE....MMMMM???

PS:TU SPUI CA DACA IL PRINZI SAU AFLI TE DESPARTI .RESPECT PTR DECIZIE!!!........DAR DC SA AJUNGI ACOLO?ADICA SA AFLI ....PINA ATUNCI CE AI PAZIT?????

Lipsa de comunicare e lucrul care lipseste in marea majoritatea relatiilor...si ce e mai dureros ca tot ei, acei soti nevinovati, dupa ce le inseala dau vina tot pe neveste....sau zic k a fost un moment de slabiciune...depinde de situatie...
peliroja
Postat pe 17 August 2009 08:30
deja o dati in penibil...cute nefertitiafrodita si ultima voastra achizitie, probabil k sunteti una si aceeasi pers dar asta chiar nu mai conteaza, conteaza doar k ati deviat mult prea mult de la subiect...aici era vb de o EA care declara k sa indragostit (chipurile) de un barbat CASATORIT si cu copil, mai pe intelesul vostru nu declara un EL k sa dat la o EA fiind casatorit si cu copil....pana aici sper k sunteti lamurite....in plus nu stiu care dintre cele de pe forum au compatimit barbatii....eu una nu am vaz pe nimeni sa faca acest lucru!!! nu am zis niciuna k dragutul de el nu are vreo vina sau k dak ne inseala ii vom face statuie....dar ma repet aici e o EA care se lauda cat de tare e.... ati inteles?? asa k mai scutiti-ma de chestii gen vai ce tari sunt amantele!!! daca considerati k sunt asa tari amantele nu va doresc altceva decat toata viata voastra sa fiti amante!!!!
bruneagra25
Postat pe 17 August 2009 09:59
helo timisoara
cristiana_cris
Postat pe 17 August 2009 10:26
neatza...pupici de la departare
bruneagra25
Postat pe 17 August 2009 10:32
De la: kudika043110, la data 2009-08-15 15:11:27CRED CA CINEVA MA INTELEGE PE MINE GRESIT .
VREAU DOAR SA VA UREZ DIN TOT SUFLETUL MEU, UN SINCER : LA MULTI ANI ,TUTUROR DE PURTATI ACEST NUME SFANT.
SI IDEEA DE A NU VA MAI STRESA CU PROBLEMELE ASTEA MACAR ASTAZI.
O ZI BUNA.

Mare dreptate ai, zi sfanta, insa nici in astfel de zile unele nu se pot stapani, care sa fie cauza?! Am avut curiozitatea de a urmari postarile din 15 aug. din acest topic. N-am fost surprinsa sa constat ca doar aparatoarele amantelor au postat in aceasta zi.

Sa fiti iubite.
valita76
Postat pe 17 August 2009 12:45
nu au avut cu cine sa petreaca si sau gindit ele sa mai stea pe kudika
cristiana_cris
Postat pe 17 August 2009 14:12
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-14 18:42:17

Asa e,zi-le ,nu te lasa,mama lor de amante,cum vin ele si incearca sa va fure iubitii sotii.

Rectific : esti Proasta de puti si Veninoasa ca o cobra ,deja incepi sa jignesti si n-am sa continui sa accept mizeriile tale.De-acu inainte Inchipuieti ca vorbesti doar cu DOSUL meu ,pentru ca asta iti intorc.Mai mult nu meriti.Ramai sanatoasa in mizeria ta.

Postat pe 17 August 2009 16:33
De la: scorpio67, la data 2009-08-17 16:33:07
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-14 18:42:17

Rectific : esti Proasta de puti si Veninoasa ca o cobra ,deja incepi sa jignesti si n-am sa continui sa accept mizeriile tale.De-acu inainte Inchipuieti ca vorbesti doar cu DOSUL meu ,pentru ca asta iti intorc.Mai mult nu meriti.Ramai sanatoasa in mizeria ta.

WWWWOOOOWWWWWW............m-ai uimit

si de ce nu ma citezi te rog,daca te-am jignit cu ceva,sau ti-am facut vreun compliment.( tie personal,sau oricarui altei persoane)
auzi cati ani ai??????? stii sa citesti?????
nefertitiafrodita
Postat pe 17 August 2009 16:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sunt femeile islamice in intimitate ? 275 De la: oargacorina 9 Mai 2011 17:56
Fetis 13 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:43
sex fara prejudecati 5 De la: scorpio67 5 August 2010 21:22
povestea mea... 32 De la: nicoleta_miky 16 Iulie 2009 20:17
atractie 47 De la: kudika_939513 17 Noiembrie 2013 06:55