Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 12:25:59
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 12:19:38draga nefertitiafrodita ok nu e vorba de viata ta aici...dar, ti-am vizualizat si eu profilul...am vaz poze cu o fetita superba, e fetita ta banuiesc.... si as vrea sa te intreb (daca vrei raspunzi daca nu,nu) la 26 de ani ai o fetita destul de maricica (daca e a ta fata din poze) esti totusi foarte tanara, cand ai avut timp pana la 26 de ani sa te mariti sa ai o fetita de cel putin 5 anisori si sa fi si amanta?? cam la cati ani ai fost amanta la 16-17??te intreb pt ca eu am tot 26 si am reusit doar sa am o familie si mi se pare ca sa intamplat rapid...adevaru e ca am avut o rel de vreo 5 ani inainte sa fac asta, dar totusi cand ai avut timp???

nu stiu draga,fa tu calculele ,vezi daca iasa,sau daca nu imagineaza-ti cum s-ar fi putut intampla.
si daca am pus poze,e ca sunt MANDRA de ceea CE AM,si ce AM FACUT.
si ca sa inchei, si sa nu mai stresez lumea pe aici ,cu vorbele mele( iti doresc sa ai si tu un pui,si mai vb dupaia)
MULT SUCCES>.

Esti mandra de ceea ce ai, felicitari.

Dar esti mandra de faptul ca ai fost amanta unui barbat insurat a carui nevasta era gravida in 8 luni ?!!

Ai fost si tu gravida, stii cum e, stii ca in unele cazuri exista restrictii, barbatul ala a fost un magar, sa nu zic altfel, insa tu, cum poti spune ca esti mandra de ceea ce ai facut? Esti mandra ca ai renuntat la el, puteai sa nu accepti de la bun inceput.

Acum esti mama, ai o fetita, sa dea Dumnezeu ca fetita ta sa nu treaca prin experienta prin care a trecut gravida in 8 luni pe care tu o consideri patetica. Greselile se platesc, uneori platesc copiii.
Ipotetic vorbind, daca fata ta ar trece prin asa ceva cu ce ochi ai privi tu acea amanta? Nu-i doresc, e o mare suferinta dar poate numai asa poti intelege durerea acelei femei.

Sa fi iubita
valita76
Postat pe 19 August 2009 12:50
De la: yza79, la data 2009-08-19 12:42:50
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-19 12:20:23aaaa,si un exemplu,din propia mea experienta.eram amanta,ok,el,sotul,s-a indragostit nebuneste de mine,ea sotia,insarcinata,gata sa nasca,finalul- ea,sotia,m-a implorat,sa il las,ca sa aibe tata la copil,cat de penibila a putut fi? va intreb? unde e demnitatea de femeie,de sotie perfecta,unde e orgoliu?
raspunsul meu= esti patetica,si lui,i-am spus,pt tine o fac,ca tin la tine.
dar,pt ca exista un dar,cu siguranta va spun,ca un tel as da,si isi lasa familia pt mine.si atunci va intreb,unde e siguranta ei,unde e familia cu care se mandreste ea? penibil.
si despre mine- pe atunci,el pt mine a fost doar o distractie,eu eram amanta,eram libera,puteam in orice clipa sa imi fac alt iubit,pe cand ea????????

mai fetelor pe bune...femeia asta este chiar dusa....

MA PLICTISESC SA CITESC TOATA BALACAREALA ASTA A VOASTRA,DAR EU UNA NU CONDAMN AMANTA,EL,EL CE DRACU CAUTA LA ALTA FEMEIE CAND ARE ACASA SOTIE,EVENTUAL SI CEVA COPII,EU CAND L-AM DEPISTAT PE IUBITUL MEU SOT CA ARE O AVENTURA CU O FOSTA FUFA DIN TINERETILE LUI,I-AM ARUNCAT HAINELE IN CURTE,SI I-SM DAT DE ALES ORI LE IA SI SE DUCE D R A C U LA FUFA(CARE ERA MARITATA SI EA)ORI SE FACE BAIAT DE TREABA,CU EA NU AM AVUT NIMIC DE IMPARTIT,BA MAI MULT LA MUNCA NE MAI INTALNEAM LA MASA LA CAFEA SI VB,(EU CU EA)LUI I-AM DAT O SANSA SA SE-NDREPTE,NU-MI PARE RAU,EU CRED CA IN ORICE CASNICIE EXISTA UN MOMENT DE RATACIRE DEPINDE DE LA CAZ LA CAZ DACA POTI IERTA SAU NU,EU UNA NU M-AS FII UMILIT SA MA ROG DE EA ,,IL VREI I-ALLLLLL ,EL TE VREA PE TINE VALEAAAAAAAA SA FITI SANATOSIIIII,CE CASNICIE E AIA SA STII CA INCA MAI ESTE CU TINE DOAR CA A RENUNTAT AMANTA LA ELLLLLLLL,OFFFF DOAMNE NU MERITA UN ASTFEL DE OM SA LUPTI PT EL

IN SFARSIT ,cineva care a inteles care e ideea.
Meriti aplauze
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 12:50
la cat ai fost draga amanta in adolescenta ?esti o veritabila C*U*R*V*A si daca esti asa tare dc nu l ai parasit pe ala insurat?iti zic eu dc pt ca aia insurati nu au pretentii decat o gaura de F*U*T*U*T asta esti restul blabla bla ,nici nu ma abonez la sub asta ,esti penibila iac
altex
Postat pe 19 August 2009 12:52
De la: valita76, la data 2009-08-19 12:50:23
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 12:19:38draga nefertitiafrodita ok nu e vorba de viata ta aici...dar, ti-am vizualizat si eu profilul...am vaz poze cu o fetita superba, e fetita ta banuiesc.... si as vrea sa te intreb (daca vrei raspunzi daca nu,nu) la 26 de ani ai o fetita destul de maricica (daca e a ta fata din poze) esti totusi foarte tanara, cand ai avut timp pana la 26 de ani sa te mariti sa ai o fetita de cel putin 5 anisori si sa fi si amanta?? cam la cati ani ai fost amanta la 16-17??te intreb pt ca eu am tot 26 si am reusit doar sa am o familie si mi se pare ca sa intamplat rapid...adevaru e ca am avut o rel de vreo 5 ani inainte sa fac asta, dar totusi cand ai avut timp???

nu stiu draga,fa tu calculele ,vezi daca iasa,sau daca nu imagineaza-ti cum s-ar fi putut intampla.
si ca sa inchei, si sa nu mai stresez lumea pe aici ,cu vorbele mele( iti doresc sa ai si tu un pui,si mai vb dupaia)
MULT SUCCES>.

Dar esti mandra de faptul ca ai fost amanta unui barbat insurat a carui nevasta era gravida in 8 luni ?!!

Ai fost si tu gravida, stii cum e, stii ca in unele cazuri exista restrictii, barbatul ala a fost un magar, sa nu zic altfel, insa tu, cum poti spune ca esti mandra de ceea ce ai facut? Esti mandra ca ai renuntat la el, puteai sa nu accepti de la bun inceput.

Acum esti mama, ai o fetita, sa dea Dumnezeu ca fetita ta sa nu treaca prin experienta prin care a trecut gravida in 8 luni pe care tu o consideri patetica. Greselile se platesc, uneori platesc copiii.
Ipotetic vorbind, daca fata ta ar trece prin asa ceva cu ce ochi ai privi tu acea amanta? Nu-i doresc, e o mare suferinta dar poate numai asa poti intelege durerea acelei femei.

Sa fi iubita

Draga,am spus-o si vad ca ma repet.
nu am spus toata povestea,ti-am spus doar ce era esential
IUBITUL SOT are si acuma o amanta( de fapt nu a incetat niciodata)
ai inteles?????
nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 12:52

MULT SUCCES>.

Sa fi iubita

bine in pacate eu cred k ea acum realizeaza in mare parte care e treaba, dar nu mai poate da inapoi
bruneagra25
Postat pe 19 August 2009 12:53
De la: altex, la data 2009-08-19 12:52:50la cat ai fost draga amanta in adolescenta ?esti o veritabila C*U*R*V*A si daca esti asa tare dc nu l ai parasit pe ala insurat?iti zic eu dc pt ca aia insurati nu au pretentii decat o gaura de F*U*T*U*T asta esti restul blabla bla ,nici nu ma abonez la sub asta ,esti penibila iac

Mersi,asemenea si tie.
si indr-adevar tu nu esti o gaura ,esti poate un patrat,sau un triunghi cine stie

nefertitiafrodita
Postat pe 19 August 2009 12:54
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 12:52:55

MULT SUCCES>.

Sa fi iubita

ai inteles?????

Iubitul sot de care vorbesti e un porc si sotia de care vorbesti o sa se sature intr-o zi de mocirla in care innoata..... Eu nu l-as mai fi acceptat nici o clipa... In fine, fiecare cu alegerile lui
valita76
Postat pe 19 August 2009 12:56
Ce mai certuri pe aici

Parerea mea e ca poti sa traiesti pe lumea asta fara sa ai tangenta de balacarii de genul asta. Iar daca ai, te poti intotdeauna detasa de ele.

Sincer cred ca nici sotul, nici sotia, nici amantul nu sunt prea destepti. Sotia ca l-a ales prost/accepta, sotul pentru ca e imatur, iar amanta ... amanta e cea mai lipsita de vina, mi se pare mai degraba o fraiera cu pretentii de femeie fatala.
Kathara
Postat pe 19 August 2009 13:13
De la: Kathara, la data 2009-08-19 13:13:23Ce mai certuri pe aici

Parerea mea e ca poti sa traiesti pe lumea asta fara sa ai tangenta de balacarii de genul asta. Iar daca ai, te poti intotdeauna detasa de ele.

Sincer cred ca nici sotul, nici sotia, nici amantul nu sunt prea destepti. Sotia ca l-a ales prost/accepta, sotul pentru ca e imatur, iar amanta ... amanta e cea mai lipsita de vina, mi se pare mai degraba o fraiera cu pretentii de femeie fatala.

anybody
Postat pe 19 August 2009 13:48
De la: Kathara, la data 2009-08-19 13:13:23Ce mai certuri pe aici

bv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
anca0704
Postat pe 19 August 2009 13:50
Nu implicati copiii in povestile astea,nici macar in a exemplifica ceva sau a trage semnale de alarma,nu-i corect!Intr-adevar,daca informatia referitoare la "relatii" de genul asta "rasufla" pot fi cei mai afectati,dar pana atunci,lasati-i in pace!
locked
Postat pe 19 August 2009 13:59
De la: valita76, la data 2009-08-19 11:57:08
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 11:52:29
De la: Dor_a, la data 2009-08-19 11:41:22Aoleoo! Deci un topic de peste paj'da pagini in care o fata sau alta scrie cand mai are timp iar Nefertitiafrodita raspunde tuturor... Da' stiu ca are ceva timp la indemana.

Cum se face, totusi? eu credeam ca ea, ca amanta, e ocupata cu cinele sofisticate la restaurante de fitze, plimbarile in lung si-n latu' mapamondului, cumparaturi pe Rue de la Paix si 5th Avene si - nu in ultimul rand - primirea cadourilor care - evident - implica cel mai bun prieten al unei fete - diamantul!
Parca asa am citit eu (scris de ea, mai acu' nu'sh cate pagini - de m-a busit rasu'), ca o amanta are ce e mai bun dintr-un barbat, "creme de la creme", ce n-a vazut Parisu' sau nevasta la el... Si totusi... ea e mereu online... Hmm...

eiii draga am timp,ca sunt in concediu. ,si intre o ciorba cat fierbe si una alta mai scriu si eu.get it??????????
si nu sunt amanta,sunt sotie,ca sa vezi.
asa ca ai cam gresit.citeste mai bine fiecare ce scrie.

Offfff, Dora, este sotie, nu amanta. A fost amanta dar asta face parte din trecut.

IN SFARSIT ATI PRICEPUT????? !!!!!!!!!!!!!!DOAMNE GREU ..GREU DAR BINE CA PINA LA URMA ATI INTELES.....
cute
Postat pe 19 August 2009 14:10
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 12:52:55

MULT SUCCES>.

Sa fi iubita

ai inteles?????

dar tu de unde stii atitea?...inca mai vb cu el?
cristiana_cris
Postat pe 19 August 2009 14:13
ATATA INTELIGENTA NU AM MAI VAZUT.
MAI AVETI PUTIN SI VA SMULGETI PARUL DIN CAP, PTR NIMIC.
EU CRED CA S-A CAM SPUS CE ERA DE SPUS
.
kolla
Postat pe 19 August 2009 21:22
nu inteleg de ce loviti in cineva care spre deosebire de voi a avut curajul sa marturiseasca si sa traiasca o experienta poate de nedorit din punct de vedere moral, dar din care cu siguranta a invatat ceva (ma refer la nefertitiafrodita, sper sa fi scris corect), iar voi, in loc ca macar sa ascultati ce are de spus, va complaceti in naivitatea de a parea tare destepte. va ascundeti in spatele mastii pe care v-o puneti in fiecare zi frustrarile, intrebarile si indoielile cu care adormiti seara, si mai ales dezamagirile, nemultumirile. cate dintre voi ati avut curajul sa recunoasteti ca nefertitiafrodita ca a existat o parte a existentei voastre, de care nu ca sunteti mandre, cum ati inteles voi gresit in mesajul ei, ci care va dat o lectie amara, dar pretioasa....asta nu intelegeti voi....... cunoasterea inseamna putere, indiferent de domeniu...si in loc sa va dati cu pareri ipotetice, teoretice, mai bine mergeti si experimentati, sau poate destinul, in absenta vointei voatre in acest sens va va pune intr-o situatie in nu credeati ca veti ajunge vreodata si ajungeti sa intelegeti.
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 10:54
stati linistite in siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul, ca sigur la un momentdat cel putin tentatia tot va exista, veti cadea de sus, si lovitura va fi dureroasa. fiti sigure ca mult mai greu ii va fi unui barbat sa insele o femeie care a fost amanta o data la viata ei, pt ca traind asa ceva va stii sa citeasca semnele prevestitoare ale dezastrului si sa il ocoleasca...pe cand voi, care marsati pe normele morale......... incercati sa le indoctrinati sotilor vostri...............ca facand pura teorie pe seama lor nu il veti opri pe el sa isi intoarca capul pe strada dupa mine, chiar de mana cu voi...o relatie se construieste si se mentine greu...lasati basmele la o parte si coborati cu picioarele pe pamant...nu permiteti sa ajungeti in penibila situatie ca sotul sa va stranga in brate si sa se gandeasca la amanta...asta e injositor in primul rand pt voi insiva. si apropo..... va vorbeste o sotie..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 11:02
De la: breakingreality, la data 2009-08-20 10:54:08nu inteleg de ce loviti in cineva care spre deosebire de voi a avut curajul sa marturiseasca si sa traiasca o experienta poate de nedorit din punct de vedere moral, dar din care cu siguranta a invatat ceva (ma refer la nefertitiafrodita, sper sa fi scris corect), iar voi, in loc ca macar sa ascultati ce are de spus, va complaceti in naivitatea de a parea tare destepte. va ascundeti in spatele mastii pe care v-o puneti in fiecare zi frustrarile, intrebarile si indoielile cu care adormiti seara, si mai ales dezamagirile, nemultumirile. cate dintre voi ati avut curajul sa recunoasteti ca nefertitiafrodita ca a existat o parte a existentei voastre, de care nu ca sunteti mandre, cum ati inteles voi gresit in mesajul ei, ci care va dat o lectie amara, dar pretioasa....asta nu intelegeti voi....... cunoasterea inseamna putere, indiferent de domeniu...si in loc sa va dati cu pareri ipotetice, teoretice, mai bine mergeti si experimentati, sau poate destinul, in absenta vointei voatre in acest sens va va pune intr-o situatie in nu credeati ca veti ajunge vreodata si ajungeti sa intelegeti.

Daca mai cauti pe alte topicuri ai sa vezi ca toate ne-am cam dat mastile jos si ne-am recunoscut greselile ,din cate stiu eu avem ceva experienta de viata majoritatea,nu prea inaintam pareri ipotetice si lecttile primite de la viata ni le-am invatat,nu prea mai avem nevoie de profesori .Nu vrem sa parem mai desteptete,Cea care are raspuns la toate e dragalasa nefertuti... nu noi celelalte .Nu vrem sa dobandim "cunoasterea" din viata anosta si previzibila a altora,preferam surprizele din propriile vieti,asa ca lasa-ne pe noi asa neluminate de aripa cunoasterii si lectiilor de viata.

Postat pe 20 August 2009 11:06
De la: breakingreality, la data 2009-08-20 10:54:08nu inteleg de ce loviti in cineva care spre deosebire de voi a avut curajul sa marturiseasca si sa traiasca o experienta poate de nedorit din punct de vedere moral, dar din care cu siguranta a invatat ceva (ma refer la nefertitiafrodita, sper sa fi scris corect), iar voi, in loc ca macar sa ascultati ce are de spus, va complaceti in naivitatea de a parea tare destepte. va ascundeti in spatele mastii pe care v-o puneti in fiecare zi frustrarile, intrebarile si indoielile cu care adormiti seara, si mai ales dezamagirile, nemultumirile. cate dintre voi ati avut curajul sa recunoasteti ca nefertitiafrodita ca a existat o parte a existentei voastre, de care nu ca sunteti mandre, cum ati inteles voi gresit in mesajul ei, ci care va dat o lectie amara, dar pretioasa....asta nu intelegeti voi....... cunoasterea inseamna putere, indiferent de domeniu...si in loc sa va dati cu pareri ipotetice, teoretice, mai bine mergeti si experimentati, sau poate destinul, in absenta vointei voatre in acest sens va va pune intr-o situatie in nu credeati ca veti ajunge vreodata si ajungeti sa intelegeti.

Din cate am inteles, nefertitiafrodita e mai degraba mandra ce experienta ei, din care nu prea a invatat nimic decat ca e o femeie fatala, care, la o adica, l-ar putea intoarce pe fostul amant la ea cu un simplu telefon.
Kathara
Postat pe 20 August 2009 11:18
De la: breakingreality, la data 2009-08-20 11:02:03stati linistite in siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul, ca sigur la un momentdat cel putin tentatia tot va exista, veti cadea de sus, si lovitura va fi dureroasa. fiti sigure ca mult mai greu ii va fi unui barbat sa insele o femeie care a fost amanta o data la viata ei, pt ca traind asa ceva va stii sa citeasca semnele prevestitoare ale dezastrului si sa il ocoleasca...pe cand voi, care marsati pe normele morale......... incercati sa le indoctrinati sotilor vostri...............ca facand pura teorie pe seama lor nu il veti opri pe el sa isi intoarca capul pe strada dupa mine, chiar de mana cu voi...o relatie se construieste si se mentine greu...lasati basmele la o parte si coborati cu picioarele pe pamant...nu permiteti sa ajungeti in penibila situatie ca sotul sa va stranga in brate si sa se gandeasca la amanta...asta e injositor in primul rand pt voi insiva. si apropo..... va vorbeste o sotie..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLa,BLA, Bla .......plictisitor,bati campii................ Ai vreo nemutumire,spune-o concret,dar in mai putine cuvinte.Nu traim in teorie ,viata insasi e practica pura.Deci?

Postat pe 20 August 2009 11:21
De la: breakingreality, la data 2009-08-20 11:02:03stati linistite in siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul, ca sigur la un momentdat cel putin tentatia tot va exista, veti cadea de sus, si lovitura va fi dureroasa. fiti sigure ca mult mai greu ii va fi unui barbat sa insele o femeie care a fost amanta o data la viata ei, pt ca traind asa ceva va stii sa citeasca semnele prevestitoare ale dezastrului si sa il ocoleasca...pe cand voi, care marsati pe normele morale......... incercati sa le indoctrinati sotilor vostri...............ca facand pura teorie pe seama lor nu il veti opri pe el sa isi intoarca capul pe strada dupa mine, chiar de mana cu voi...o relatie se construieste si se mentine greu...lasati basmele la o parte si coborati cu picioarele pe pamant...nu permiteti sa ajungeti in penibila situatie ca sotul sa va stranga in brate si sa se gandeasca la amanta...asta e injositor in primul rand pt voi insiva. si apropo..... va vorbeste o sotie..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai dreptate! Pot sa fac si eu practica pe sotul tau? Nu de alta, dar daca e musai sa fii amanta pentru a avea un mariaj fericit, ma sacrific.
Kathara
Postat pe 20 August 2009 11:23

nu esti cumva tot nefertiti??? asa imi miroase mie in fine nu conteaza asta....nu stiu ce sa cred din postarea ta, ori esti si nevasta si amanta si ai ajuns la un mom de rascruce si nu sti ce sa faci....ori esti inselata si ai coborat din"siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul...." si acum vi sa ne dai noua lectii de viata...
bruneagra25
Postat pe 20 August 2009 11:33
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-19 12:54:42
De la: altex, la data 2009-08-19 12:52:50la cat ai fost draga amanta in adolescenta ?esti o veritabila C*U*R*V*A si daca esti asa tare dc nu l ai parasit pe ala insurat?iti zic eu dc pt ca aia insurati nu au pretentii decat o gaura de F*U*T*U*T asta esti restul blabla bla ,nici nu ma abonez la sub asta ,esti penibila iac

Mersi,asemenea si tie.
si indr-adevar tu nu esti o gaura ,esti poate un patrat,sau un triunghi cine stie

Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta: altex are dreptate in tot ceea ce a spus.Ai cautat sa desparti o familie.Daca erai o femeie de treaba,nu te incurcai cu un barbat insurat.Barbatii insurati nu urmaresc la amante dragostea adevarata ,ci ei pun doar pasiune .Ai crezut ca daca ramai insarcinata cu el,gata..te ia si de femeie si isi lasa nevasta pentru tine.S-o crezi tu!barbatul insurat se intoarce intotdeauna la femeia lui..nu conteaza ca are sute de amante..
alina39
Postat pe 20 August 2009 11:36
De la: bruneagra25, la data 2009-08-20 11:33:29

nu esti cumva tot nefertiti??? asa imi miroase mie in fine nu conteaza asta....nu stiu ce sa cred din postarea ta, ori esti si nevasta si amanta si ai ajuns la un mom de rascruce si nu sti ce sa faci....ori esti inselata si ai coborat din"siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul...." si acum vi sa ne dai noua lectii de viata...

fetelor....nu va mai obositi cu asemenea specimene...amantele au creierul ingust si mai pute si a shituri eu tot am zis
cristiana_cris
Postat pe 20 August 2009 11:43
tuuu,

dar iti pierzi cei mai frumosi ani din viata ta langa un barbat insurat si cu copil.... si in plus e si gelos, nu vrea sa te vada cu nimeni...dar ce tu esti proprietate privata?..pacat tu...

Important e ce iti doresti tu de la viata, dar ani tineretii trec asa de repede ....
keep_shining
Postat pe 20 August 2009 11:47
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-20 11:43:36
De la: bruneagra25, la data 2009-08-20 11:33:29

fetelor....nu va mai obositi cu asemenea specimene...amantele au creierul ingust si mai pute si a shituri eu tot am zis
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 11:59
hmmmm...cata cultura........ce vocabular...ce specimene elevate de neveste....... cred ca barbatii vostrii seara, dupa ce mananca, se uita la tv, sunt tare mandrii sa va aiba prin preajma si au o dorinta nebuna sa va "posede"...cu vocabularul si gandirea asta a voastra...asta asa...sa ma ridic la nivelul exprimarilor voastre......... Doamne, mare e gradina ta!
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 12:03
De la: breakingreality, la data 2009-08-20 12:03:26hmmmm...cata cultura........ce vocabular...ce specimene elevate de neveste....... cred ca barbatii vostrii seara, dupa ce mananca, se uita la tv, sunt tare mandrii sa va aiba prin preajma si au o dorinta nebuna sa va "posede"...cu vocabularul si gandirea asta a voastra...asta asa...sa ma ridic la nivelul exprimarilor voastre......... Doamne, mare e gradina ta!

ce te freaca pe tine cum stau eu cu barbatul meu/?
atita timp cit am o casnicie perfecta si exista iubire...nu imi este frica de una ca tine...
cristiana_cris
Postat pe 20 August 2009 12:05
si nu, nu sunt neferititi........urmeaza asa...niste rapsunsuri..... pt cei ce ati raspuns mai sus...
1. da, asa e...nu v-am citit istoria de viata........si am intuit, probabil gresit (eu am maturitatea emotionala sa imi recunosc greselile), ca nu ati avut curajul sa vorbiti deschis despre subiecte tabu din viata voastra, cum a avut neferititi....si SINCER DE CE M-AR INTERESA SA CITESC povestile unor persoane care din ceea ce posteaza nu imi inspira ca au invatat ceva..........din moment ce se eludeaza in a da cu piatra...tocmai promotorii moralitatii crestine..... nu imi inspira nici o atractie pt ca ceea ce ati scris pana acum dovedeste ceea ce sunteti....... cat ati acumulat in viata asta....... si nu ma refer la toata lumea aici.....
2. cat il priveste pe sotul meu.....esti libera tu cea dornica sa il incerci sa o faci, chiar te provoc.....dar sa fii sigura ca nu are ochi pt altcineva............ oricum, ma incita provocarile.........i-ar confirma inca odata valoarea femeii de langa el
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 12:11
tu cea cu (scuzati cacofonia intentionata) "casnicia perfecta"..............vreau sa iti spun doar sa ai o zi buna, asa...una mai buna ca cea de ieri......mai buna ca viata ta de pana acum...........ca mie mi-ai facut-o cu un gram mai buna...ca de cand ti-am citit mesajele rad in hohote....esti fenomenala....sincer...... bravoooooooo............
un om inteligent provoaca subtil prostia celorlalti.............
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 12:18
tu cea cu (scuzati cacofonia intentionata) "casnicia perfecta"..............vreau sa iti spun doar sa ai o zi buna, asa...una mai buna ca cea de ieri......mai buna ca viata ta de pana acum...........ca mie mi-ai facut-o cu un gram mai buna...ca de cand ti-am citit mesajele rad in hohote....esti fenomenala....sincer...... bravoooooooo............
un om inteligent provoaca subtil prostia celorlalti.............
breakingreality
Postat pe 20 August 2009 12:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 129 De la: puiut_77 23 Februarie 2011 14:50
il vreau pe el si altceva..:) 79 De la: _fantoma_ 17 Iulie 2010 13:52
fenomene stranii 294 De la: mikela_my 5 August 2009 16:34
AS VREA O PARERE,VA ROG 31 De la: kudika017596 29 Septembrie 2009 18:26
ce simtiti voi cand aveti orgasm? 45 De la: mariantonia 27 Martie 2009 10:21