Mai multe
De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09ca sunt "fata batrana " nu e problema ta matroano,n-am venit la tine sa ma cuplezi Pai daca e s-o luam asa, nu e nici problema ta daca sunt curva, matroana sau whatever, ca doar n-am venit la tine sa ma cuplezi, sa ma ajuti sa fac rost de fete sau orice altceva. Dar in fine, deja stim cat de desteapta esti! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Septembrie 2009 10:50 |
||
|---|---|---|
De la: wolfy, la data 2009-09-20 10:44:23De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09Respect pentru c.u.r.v.e n-as putea avea niciodata M-ai facut vedeta destul ,de acum vei avea ocazia sa vorbesti singura>Eu in prostia mea o duc tare bine sa vedem ce-o sa faci tu cu desteptaciunea ta ,discutand una cu alta.Sa nu va muscati una pe alta .
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2009 10:58 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-17 14:38:27[VAI TU REO....frumoas o.... :sml-happy0009 God, p-asta n-o vazusem pan-acu'! Bravo desteapt o! |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Septembrie 2009 11:04 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:58:58M-ai facut vedeta destul ,de acum vei avea ocazia sa vorbesti singura Intotdeauna am spus ca prostia si vulgaritatea te fac vedeta. A se vedea nikita. MMm, m-ai mai amenintat de cateva ori ca ma lasi sa vorbesc singura. Deci pe langa alte cusururi, mai adaugam si slabiciunea pe lista! Da' nu-i problema, cu cat mai multe, cu-atat mai bine. Astea te fac complexa mitzo! De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:58:58Eu in prostia mea o duc tare bine Se stie deja ca prostii sunt fericiti. De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:58:58 sa vedem ce-o sa faci tu cu desteptaciunea ta ,discutand una cu alta. O s-o ascut, doar de-asta sunt discutiile pe lumea asta! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Septembrie 2009 11:12 |
||
| cearta cearta si iar cearta!!! "amantele" nu vor intelege niciodata k ceea ce fac nu este BINE, nu este CORECT, nu este MORAL oricum ai privii problema...barbatul ala e al alteia deci lasa-l acolo unde trebuie sa fie langa sotie si copii dupa caz....si aici nu vb despre cele care cand au aflat le-au dat un sut fix in boase si i-a dat draq!!!!! nu vb despre cele mintite, care initial nu stiau de o eventuala casatorie...va injurati aici s-a demonstrat deja ce limbaj colorat se poate adopta, intrebarea e "s-a rezolvat ceva cu asta?" raspunsul il stim cu toate, NU!!! nu sa ajuns la niciun consens...amantele (unele dintre ele) se considera in continuare "la femme fatale" iar nevestele se simt in continuare ofensate de atitudinea lor!!! din pacate traim intr-o lume nu tocmai roz, in care fiecare considera ca are dreptate si nu vrea sa priveasca nici in stanga nici in dreapta sa vada si dreptatea celui de langa el!!!! traim intr-o lume mult prea nedreapta cu mult prea multe probleme ca sa mai avem puterea sa facem lumina intr-un subiect aberant ca asta!!!! | ||
|
bruneagra25 Postat pe 20 Septembrie 2009 16:35 |
||
Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare Pentru amante: in 'vasta' voastra experienta de viata, ati fost vreodata convinse ca insemnati ceva pentru barbatul care a aparut in viata voastra asa..din senin...a cazut din cer, fara voia voastra? Ati fost vreodata SIGURE ca nu v-ar fi schimbat cu alta in 2 secunde si ca nu va foloseste doar pentru a-si intari convingerile ca inca este un mascul feroce? Stiti, un barbat nu-si inseala nevasta chiar asa din prima, trebuie sa cam faca multe tampenii care sa nu-i placa pentru ca el sa ajunga sa vrea alta ( indiferenta, neglijenta din punct de vedere fizic, bla, bla)...si cand a vrut alta, apoi nu cred ca a fost vreunul sa se fi oprit la una singura... Pentru sotii: Vi l-ar mai trebui?? Sincer si fara nici un fel de retinere. Stiu ca se poate ierta..pentru copii, pentru anii petrecuti impreuna, pentru avantaje daca vreti, pentru absolut tot ce vreti voi, dar vi l-ar mai trebui? Ati reusi sa si uitati? Nu ati ajunge toata viata sa va provoace scarba numai simplu fapt ca-l vedeti dimineata la masa?? I-ati mai lua vreodata in considerare ideile, parerile, dorintele??? Vreau sa-mi spuna o singura sotie care stie ca sotul ei a avut amanta, ca il iubeste cum l-a iubit inainte de episod. Concluzia: barbatii care fac asta sunt ratati pe viata. As zice ca si femeile. |
||
|
liliana2005 Postat pe 20 Septembrie 2009 23:36 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare La ceea ce ai spus despre amante: De foarte multe ori se intampla ca amanta sa insemna foarte mult pt EL,atat de mult incat sa fie capabil sa isi lase sotia si copii.Cred ca ai cunostiinta de asemenea cazuri. Iar in legatura cu ce ai spus ,pt sotii: In sfarsit,cineva a pus punctul pe I.Ai dreptate. In sfarsit a inteles,cineva care e ideea. Si ma repet,vinovat e acela ,care este intr-o relatie,si se decide sa insele. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 20 Septembrie 2009 23:52 |
||
|
Si inca ceva.Vroiam sa spun de mult timp. Wolfy -> Nimeni,absolut nimeni,nu ar putea sa raspunda mai bine decat tine.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 20 Septembrie 2009 23:57 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-20 23:52:56Si ma repet,vinovat e acela ,care este intr-o relatie,si se decide sa insele. Corect. Dar sa nu uitam ca traim in Romania: daca un barbat casatorit insala, e vina amantei. Daca o femeie casatorita insala, e vina femeii casatorite. Ideea e ca intotdeauna e vina femeii, ca ea e responsabila, ca trebuie sa se fereasca, ca femeile nu sunt asa, cu exceptia stricatelor, evident, ca barbatii sunt altfel, etc, etc. Mi se pare foarte trist ca femeile nu-si dau seama ca prin modul lor de a se comporta nu fac altceva decat sa pastreze privilegiile barbatilor, ceea ce este egal cu a nu se respecta pe sine. De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-20 23:57:31Si inca ceva.Vroiam sa spun de mult timp. Mersi mult. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 21 Septembrie 2009 09:57 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-20 23:52:56De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare Da, sigur ca el este primul vinovat, indiferent de ceea ce a facut ea ca sa se ajunga in situatia de a-si face o amanta. Cunosc un singur caz in care nenea s-a insurat cu amanta dar este tot un prapadit, adica o inseala la greu. Se uita si pe strada dupa absolut tot ce poarta fusta sau pantaloni stramti sau decolteu. Nu cred ca amanta a insemnat ceva pentru el, a insemnat doar un bilet gratis pe care l-a 'castigat' usor. Iar ceea ce am spus pentru sotii cred ca ar trebui sa fie valabil si pentru amante. II poate vedea cineva dimineata fara sa simta o usoara urma de greata stiind ca este al altei femei in acelasi timp?? Trece cineva peste aceasta "experienta" deosebit de placuta in asa fel incat sa poata fi fericita cu un asemenea "barbat". Daca stii ca ai langa tine un astfel de mincinos notoriu, un vai si amar de capul lui din punct de vedere al personalitatii, cat reusesti sa-l accepti? Trebuie ca tu insati sa fii lipsita de coloana vertebrala ca sa poti inghiti astfel de lucruri foarte mult timp. Oricine greseste si o da in bara, dar nu oricine persista in jeg. |
||
|
liliana2005 Postat pe 21 Septembrie 2009 11:25 |
||
De la: wolfy, la data 2009-09-20 11:04:09De la: cristiana_cris, la data 2009-09-17 14:38:27[VAI TU REO....frumoas o.... :sml-happy0009 ERA ADRESATA ALTCUIVA ...sau nu mai ai de cine sa te iei si m-ai gasit pe mine?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Septembrie 2009 12:43 |
||
| Nu evident, nu-l mai iubesc ca inaite, de fapt nu-l voi mai iubi cred ca niciodat, a trecut un an de cand am aflat , nu am divortat pentru ca avem 3 copii impreuna dar de multe ori imi este scarba de el, de cat de ipocrit a putut fi , si acuma plange mila, inca nu stiu ce sa fac, pentru ca ar fi o mare tragedie in ambele familii din care provenim, dar pana la urma simt ca tot ne vom desparti pentru ca peste asa ceva nu se poate trece, chiar daca convietuim, doar atata, este foarte greu. | ||
|
kudika022442 Postat pe 21 Septembrie 2009 16:16 |
||
De la: kudika022442, la data 2009-09-21 16:16:26 Nu evident, nu-l mai iubesc ca inaite, de fapt nu-l voi mai iubi cred ca niciodat, a trecut un an de cand am aflat , nu am divortat pentru ca avem 3 copii impreuna dar de multe ori imi este scarba de el, de cat de ipocrit a putut fi , si acuma plange mila, inca nu stiu ce sa fac, pentru ca ar fi o mare tragedie in ambele familii din care provenim, dar pana la urma simt ca tot ne vom desparti pentru ca peste asa ceva nu se poate trece, chiar daca convietuim, doar atata, este foarte greu. Peste ORICE se trece in viata asta!! Fii fara grija, te asteapta muulte lucruri frumoase, in mare masura depind de tine sa se intample. Viata este atat de grea pe cat ne-o facem noi si este atat de frumoasa pe cat ne dorim sa fie. Chiar daca sunt lucruri pe care nu le putem controla si se intampla fara voia noastra (multe dintre ele sunt lectii de viata!!), depinde de noi cum reactionam la ele si cum alegem sa le rezolvam. Eu una cred ca NIMIC nu e tragic in viata, nimic nu reprezinta o tragedie, numai moartea poate fi definita ca tragedie. Orice altceva se poate remedia, imbunatati, infrumuseta.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 21 Septembrie 2009 16:23 |
||
Dragelor! Oare n-ar fi mai bine sa ne abtinem in a ;;ne jgni mereu???!! De ce nu comentati la tema??!! Pt, mine acele- acei,, care se baga in familia cuiva fiind casatoritI = O O O = OOO!!! O persoana fara ; mandrie, bun simt si onoare! La mine daca s-ar fi bagat cineva in familie si as fi suferit eu sau fiii mei , va asigur ca o taram de par pana la masa acasa! Am suferit de ;foame, ne-am imbolnavit de nervi. copii find din cauza unei curci, care i-a facut placerile tatalui meu! Eu n-as fi permis sa se repete ;istoria; din familia mea! Toti sunt ;nefericiti, -nefericite; cand sunt cu amantii! O amanta satisface ;placerile ;animalice; o nevasta, trebuie sa duca tot greul in spate! Fato,,, mama ta stie de dragostea ta??? Ce parere are???! Cred ca-i fff, incantata!! Ei ca nu-i cine sa te ;;vindece de iubire pt, acest om insurat;;;!!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 21 Septembrie 2009 17:15 |
||
| Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... | ||
|
kudika120919 Postat pe 21 Septembrie 2009 20:28 |
||
De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... wow...ops...MARE iti este GRADINA TA DOAMNE..nu pot sa cred ce scrie aici...sotiile inselate sa umble cu capul plecat pt ce...ia sa vina la mine vreuna sa-i krap capul in doua si apoi sa mai caute barbat cu copil,mama lor ia uite ce tupeu,de ce nu-si gasesc tipi fara obligatii daca sunt asa de bune ...mmm pt ca va spun eu ce se intampla acum in societatea noastra se poarta: tipa tanara cu barbat matur si cu bani tipi tineri cu doamne mature si cu bani..deci...cei tinerei nu mai stau sa piarda timpul cu fate care fac tot timpul figuri de buftea,ci se incurca cu doamne care stiu ce vor de la ei. bine nu sunt de acord ca lucrurile s-o ia razna dar sincer nu este corect sa ne facem rau unii altora asa doar de dragul ca eu sunt mai misto si mai fitos...problema este grava...copii sunt si am mai repetat asta cei care sufera din cauza acestor gesturi necugetate pt ca saracii nu au nicio vina. iar in ceea ce priveste adulterul daca sti sa-l ti sub observatie si te tine buzunarul de ce nu.....ce barbatul nu tot una are,,,ca doar nu s-a nascut inca unul sa aiba doua...asa si femeia..no... treaba sta in mentalitatea fiecaruia de a putea face asta sau nu..de educatia pe care a dobandit-o..in cei 7ani de-acasa...pt ca nu este ok sa faci pe cineva fie ca este sot sau iubit sa sufere,increderea si dragostea se pastreaza-n timp,iar daca se pierde se ajunge aici.
|
||
|
vio_miha66 Postat pe 21 Septembrie 2009 20:50 |
||
De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... De ce nu are demnitate?????????????????? PT CA IL TII TU .De ce sa plece,cand tu ,il accepti asa. GOD ->
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 Septembrie 2009 21:27 |
||
De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... Parerea mea este ca nu o iubeste pe femeia aia. Este cazul clasic de barbat cu amanta. Ea probabil a ajuns sa-l iubeasca (oarecum) dar el nu considera ca e cazul sa-si lase familia numai pentru ca o femeie reuseste sa-l faca sa se simta mai bine (din nou-oarecum) si sa uite de problemele si de RESPONSABILITATILE pe care le are acasa. Ca si copiii aia mici, cand li se ofera ocazia sa se joace, uita iiimediat de teme. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Septembrie 2009 10:29 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-21 21:27:58De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... Ma indoiesc ca-l tine daca i-a cerut divort. Cam ce ai vrea, sa se duca tot ea prin tribunale, sa-si piarda timpul cu avocati si acte avand in vedere ca nu ea este cea care a facut gafa? Daca tot a avut tupeul sa calce stramb, pai atunci sa fie barbat pana la capat si sa intenteze divort ca ei oricum ma indoiesc ca i-l mai trebuie. Ea isi poate vedea de viata ei chiar fara divort, de acum n-o mai leaga absolut nimic de casanova. Chiar azi se poate duce nu cu un barbat, cu 10, fara sa aiba pic de remuscare. Si in rest i se poate rupe de divortul lui, ca ea oricum nu are cu cine sa se recasatoreasca maine. Asa ca nenea nu are decat sa fluiere, cu amanta impreuna
|
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Septembrie 2009 10:34 |
||
| Eu chiar nu-l tin cu nimic, am incercat sa-i explic ca daca el considera ca langa amanta este locul lui si ea poate sa-l faca un barbat fericit si implinit atunci sa mearga sa bage divort, prt. ca el a calcat stramb si nu eu, sotul meu ptr. mine este primul barbat din viata mea, nu pot sa spun ca nu se comporta frumos cu mine, ii place sa ma alinte sa ma tina noapte in brate si pot sa spun ca facem dragoste in toate felurile posibile a incercat tot timpul sa ma faca sa ma simt bine la fel si eu. Si asta i-am spus ca ii dau in scirs in fata la avocat ca nu am nici o pretentie de la el decat imi i-au hainele si copilul si sa ramana el cu tot sa fie fericit cu amanta lui. Si in postura de amanta cred ca este nasol......... | ||
|
kudika120919 Postat pe 22 Septembrie 2009 11:21 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-09-20 16:35:20cearta cearta si iar cearta!!! "amantele" nu vor intelege niciodata k ceea ce fac nu este BINE, nu este CORECT, nu este MORAL oricum ai privii problema...barbatul ala e al alteia deci lasa-l acolo unde trebuie sa fie langa sotie si copii dupa caz....si aici nu vb despre cele care cand au aflat le-au dat un sut fix in boase si i-a dat draq!!!!! nu vb despre cele mintite, care initial nu stiau de o eventuala casatorie...va injurati aici s-a demonstrat deja ce limbaj colorat se poate adopta, intrebarea e "s-a rezolvat ceva cu asta?" raspunsul il stim cu toate, NU!!! nu sa ajuns la niciun consens...amantele (unele dintre ele) se considera in continuare "la femme fatale" iar nevestele se simt in continuare ofensate de atitudinea lor!!! din pacate traim intr-o lume nu tocmai roz, in care fiecare considera ca are dreptate si nu vrea sa priveasca nici in stanga nici in dreapta sa vada si dreptatea celui de langa el!!!! traim intr-o lume mult prea nedreapta cu mult prea multe probleme ca sa mai avem puterea sa facem lumina intr-un subiect aberant ca asta!!!! NO COMMENT.........
|
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 15:24 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare LILIANA, AI FI SURPRINSA SA ITI SPUN CA, EU CUNOSC UN SPECIMEN DE SOTIE..(CA FEMEIE NU E ),......CARE ISI IUBESTE SOTUL CARE A INSELAT-O ,SI O VA MAI INSELA!!!!!!!!!!!SI CA DEFAPT ACUM A REALIZAT CA ISI IUBESTE SOTUL MAI MULT DECAT INAINTE SA AFLE CA EL IUBESTE O ALTA....!!!!!!!SI AM CONVINGEREA CA ASEMENEA EI MAI SUNT..... |
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 15:31 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-20 23:52:56De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare FARA NICI UN COMENTARIU IN PLUS
|
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 15:39 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-20 23:57:31Si inca ceva.Vroiam sa spun de mult timp. WOLFY...NEFERTITIAFRODITA,....SI TOATE CELE CARE AU SCRIS SI VOR MAI SCRIE SI CARE AU INTELES SI STIU CA NU O EVENTUALA AMANTA E CEA CARE POARTA VINA PTR CELE CE SE INTAMPLA INTR O FAM CARE ARE PROBLEME .........TOT RESPECTUL
|
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 15:57 |
||
De la: vio_miha66, la data 2009-09-21 20:50:36De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante... SUB PRETEXTUL CA CE ARE ACASA ESTE MAI BUN SI CA A FOST VULNERABIL .....DUPA CARE DUMNEZEU L-A LUMINAT SI SI A DAT SEAMA CA EL DEFAPT IUBESTE CE ARE ACASA ,,,ADICA SOTIA INSELATA !!!!!!!!!!! DRAGA MEA MINTEA UNUI BARBAT ESTE ATAT DE DIABOLICA DAR ATAT DE SCURTA SI ACUM SA FIM SERIOASE DACA A MAI FACUT-O SI LA IERTAT .........DC SA NU O MAI REPETE?????MERG PE IDEEA CUM CA .........CINE O IA CU 2 COPII ...UNDE SA SE DUCA ...SI EXEMPLE ITI POT DA PINA CAND AM SA MA PLICTISESC......CONCLUZIA TRAGE O TU....
|
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 16:14 |
||
De la: kudika120919, la data 2009-09-22 11:21:45Eu chiar nu-l tin cu nimic, am incercat sa-i explic ca daca el considera ca langa amanta este locul lui si ea poate sa-l faca un barbat fericit si implinit atunci sa mearga sa bage divort, prt. ca el a calcat stramb si nu eu, sotul meu ptr. mine este primul barbat din viata mea, nu pot sa spun ca nu se comporta frumos cu mine, ii place sa ma alinte sa ma tina noapte in brate si pot sa spun ca facem dragoste in toate felurile posibile a incercat tot timpul sa ma faca sa ma simt bine la fel si eu. Si asta i-am spus ca ii dau in scirs in fata la avocat ca nu am nici o pretentie de la el decat imi i-au hainele si copilul si sa ramana el cu tot sa fie fericit cu amanta lui. Si in postura de amanta cred ca este nasol......... SI CU TOATE CA FACE TOT CE AI SPUS TU...ARE TOTUSI AMANTA OARE DC????TU NU TI-AI PUS INTREBAREA ASTA ???LUI NU I-AI PUS ACEASI INTREBARE ??E CAM CIUDAT ..... DA ESTE GREU SA FI SI IN PARTEA CEALALTA DE BARICADA.....DAR RESPONSABILITATEA ESTE ASUMATA SI ........... |
||
|
cute Postat pe 22 Septembrie 2009 16:21 |
||
De la: cute, la data 2009-09-22 15:31:52De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare Iar eu te cred. Numai ca nu cred ceea ce simte ea. E diperata pentru ca in afara de el nu are nimic. Iubirea care vine din disperare, din realizarea faptului ca daca il pierde il iubeste mai mult ca niciodata, nu se numeste iubire. Se numeste obsesie. Si in secunda in care ea va gasi portita de scapare si va aparea un alt barbat (daca apare) si o luminita la capatul tunelului, va fugi cat o tin picioarele si il va vedea asa cum e. Va realiza ca i-a inselat increderea, ca niciodata nu va mai putea avea incredere intr-un asemenea barbat suta la suta, asa cum avea inainte. Va realiza ca nu exista decat un viitor incert. Ma intreb de ce nu realizeaza si amanta lucrul asta. Atunci cand un barbat minte o femeie si o inseala, nu va avea nici un fel de problema in a o minti si pe a doua si pe a treia. E limpede ca lumina zilei ca asa va face mereu, nu reusesc sa pricep cum de unele femei inca mai cred in feti frumosi dar mincinosi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Septembrie 2009 16:25 |
||
| Cute, cand i-am spus ca eu doresc DIVORT si sa fie incontinuare cu amanta daca pe ea o iubeste si o doreste atunci el mi-a raspuns ca el daca vroia divorta de mult si ptr. el femeile sint niste simple jucarii inafara de nevasta.....si asta i-am mai spus daca eu sint insalata dupa ce divortam atunci macar pe ea nu o sa o mai inseli, si pe ea nu o vei mintii , de fapt pe el singur se minte, el nu-si doreste necaz pe cap adica nu o vrea de sotie... eu ce sa mai inteleg din toate astea ???? chiar nu pot sa inteleg cum gandesc barbatii... | ||
|
kudika120919 Postat pe 22 Septembrie 2009 16:58 |
||
De la: kudika120919, la data 2009-09-22 16:58:00Cute, cand i-am spus ca eu doresc DIVORT si sa fie incontinuare cu amanta daca pe ea o iubeste si o doreste atunci el mi-a raspuns ca el daca vroia divorta de mult si ptr. el femeile sint niste simple jucarii inafara de nevasta.....si asta i-am mai spus daca eu sint insalata dupa ce divortam atunci macar pe ea nu o sa o mai inseli, si pe ea nu o vei mintii , de fapt pe el singur se minte, el nu-si doreste necaz pe cap adica nu o vrea de sotie... eu ce sa mai inteleg din toate astea ???? chiar nu pot sa inteleg cum gandesc barbatii... Nu prea gandesc, ei actioneaza fara sa gandeasca in 99% din cazuri. In ceea ce priveste relatia de cuplu ma refer, evident. Trist, dar chiar asa e. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Septembrie 2009 17:06 |
||
pt scorpio
|
||
|
rena Postat pe 22 Septembrie 2009 17:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pt cei fara inhibitzii | 38 | De la: kudika_13925 29 August 2012 20:39 |
| ce parere aveti despre masturbare? | 157 | De la: LuizaTm 30 Ianuarie 2014 08:00 |
| Sfaturi pentru a atinge cat mai usor orgasmul vaginal? | 4 | De la: kudika_22303 3 Decembrie 2012 10:43 |
|
|
||
| Problema mea?...sexul. | 70 | De la: flameus 16 August 2011 23:59 |
| Problema... neobisnuita | 50 | De la: kudika296019 27 Iulie 2010 14:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.