Mai multe
neatza dora
|
||
|
matracucu Postat pe 16 Septembrie 2009 12:31 |
||
|---|---|---|
De la: ionelaela, la data 2009-09-15 23:55:18e chestiune de respect,dar nu din partea lui,nu!ca acolo nici nu mai incape indoiala :NU EXISTA ASA CEVA! ....NU SUNT PE LOCUL 2..............SI .DA MA RESPECT SI NU PUTIN .....(CITESTE TE ROG CE AM SCRIS MULT MAI SUS SI AI SA ITI DAI SEAMA .. |
||
|
cute Postat pe 16 Septembrie 2009 13:20 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:31:26neatza dora 'Neatza, sexoasa mea preferata
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 16 Septembrie 2009 13:27 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-16 13:27:06De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:31:26neatza dora
|
||
|
matracucu Postat pe 16 Septembrie 2009 13:44 |
||
| ok..am citit aproape toate raspunsurile voastre..eu am fost inselata..si consider ca atunci cand barbatul are amanta(atentie..nu o aventura..de o ora,o noapte)..este vina amandorura..el cauta ceea ce nu mai are acasa..ceea ce ii lipseste..numai ca atunci cand afli..doare al dracu..l-am iertat..insa nu am putut uita si dupa 1 an..ne-am despartit...si cred ca de suferit..sufera si sotia si amanta..le minte pe amandoua. | ||
|
mari_ela Postat pe 16 Septembrie 2009 13:56 |
||
De la: mari_ela, la data 2009-09-16 13:56:39ok..am citit aproape toate raspunsurile voastre..eu am fost inselata..si consider ca atunci cand barbatul are amanta(atentie..nu o aventura..de o ora,o noapte)..este vina amandorura..el cauta ceea ce nu mai are acasa..ceea ce ii lipseste..numai ca atunci cand afli..doare al dracu..l-am iertat..insa nu am putut uita si dupa 1 an..ne-am despartit...si cred ca de suferit..sufera si sotia si amanta..le minte pe amandoua. imi pare rau .....ptr ca a trebuit sa treci prin aceea intamplare ...dar sunt convinsa ca akum iti este ..mult dar mult mai bine...... |
||
|
cute Postat pe 16 Septembrie 2009 17:41 |
||
|
chiar asa cata dreptate au fetele astea care au scris aici.si eu am fost in situatia ta cateva luni dar din cate vad eu am avut capul pe umeri...m-am oprit la timp.cand mi-am dat seama ce fac l-am dat dracului.sa ramana cu urata aia de sotiie care o avea(de mine s-a agatat ca arat bine).m-am distrat un pic cu el,a cheltuit cativa bani omul cu mine si gata............mi-am dat seama ce fac si m-am oprit. nu i-am mai raspuns la telefoane,la mesaje.nu zic ca a fost usor nu a fost pt ca imi placea mult de el dar m-am gandit ca nu e bine ce fac ca el are sotie si copil.am avut taria asta de caracter care daca ti-o impui o ai ....intr-o zi eram pe strada cu masina, el la fel.trec pe langa masina lui,mi-a vazut nr de la masina si - dat seama ca sunt eu ,a accelerat si a ajuns langa mine pe cealalta banda,se uita la mine,imi facea semn sa opresc ca sa vorbim iar eu plina de sine si mandra ii zambesc frumos si plec mai departe.Doamne ce bine m-am simtit. asa ar trebui sa faci si tu.......sa-l dai dracului sa ramana cu sotia care si-a ales-o si sa-si creasca copilul. |
||
|
reo Postat pe 16 Septembrie 2009 18:57 |
||
De la: reo, la data 2009-09-16 18:57:02chiar asa cata dreptate au fetele astea care au scris aici.si eu am fost in situatia ta cateva luni dar din cate vad eu am avut capul pe umeri...m-am oprit la timp.cand mi-am dat seama ce fac l-am dat dracului.sa ramana cu urata aia de sotiie care o avea(de mine s-a agatat ca arat bine).m-am distrat un pic cu el,a cheltuit cativa bani omul cu mine si gata............mi-am dat seama ce fac si m-am oprit. nu i-am mai raspuns la telefoane,la mesaje.nu zic ca a fost usor nu a fost pt ca imi placea mult de el dar m-am gandit ca nu e bine ce fac ca el are sotie si copil.am avut taria asta de caracter care daca ti-o impui o ai ....intr-o zi eram pe strada cu masina, el la fel.trec pe langa masina lui,mi-a vazut nr de la masina si - dat seama ca sunt eu ,a accelerat si a ajuns langa mine pe cealalta banda,se uita la mine,imi facea semn sa opresc ca sa vorbim iar eu plina de sine si mandra ii zambesc frumos si plec mai departe.Doamne ce bine m-am simtit. asa ar trebui sa faci si tu.......sa-l dai dracului sa ramana cu sotia care si-a ales-o si sa-si creasca copilul. draga mea daca citeai mai atenta ....oservai ca eu AM TERMINAT ..RELATIA .....
|
||
|
cute Postat pe 16 Septembrie 2009 20:04 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:41:34[Hai fa-ma vedeta in continuare,altfel nici nu ma simt bine. Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby. De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:10:31pt wolfy Imi amintesti de oana81 si de dandanaua. Trebuie sa fii mandra de o asemenea companie. De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:10:31nu ai decat sa traiesti in lumea ta Corect. In lumea mea oamenii nu-si pun poalele in cap ca sa asocieze o imagine adecvata limbajului de femeie de strada. Limbaj pe care il folosesti tu in caz ca nu te-ai prins. Si nu draguta, sa nu-mi spui ca te exprimi in functie de persoana din fata ta so to speak, fiindca asta inseamna ca daca-ti pun in fata o tiganca - o rroma pentru cei care sunt obsedati de discriminare - tu te poti cobori la nivelul ei. Si ca sa te poti cobori la nivelul cuiva trebuie sa-l ai in dotare. Eu pe forumul asta am fost jignita in toate felurile, amenintata cu moartea si bataia, si nu am ripostat. Fiindca pur si simplu nu am nivelul necesar.In fine, daca ai inteles ceva... De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:10:31esti o negativista tocmai din pricina ca ai o viatza intunecata,viata pe care o meritzi cu varf si indesat. Corect, daca ii spun uneia de pe forum ca vorbeste ca o curva, punand alaturi citatele necesare, inseamna ca am o viata intunecata.Spre deosebire de una care spune ca ar omori amantele. Cred ca tu ai o viata tare luminata.De amante. De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:10:31aaa,sa nu uit,auzisem eu ca esti c u r v a,asa ca sa nu indraznesti sa ma situezi de aceeasi parte cu tine !!! Pai tocmai fiindca sunt o curva indraznesc sa te situez in aceeasi categorie. Stii cum se spune: it takes one to know one. Dar ai si tu dreptate in ceva:nu suntem la fel, eu sunt o curva stilata, tu esti una de centura.Genul proxim e acelasi. Diferenta specifica ne desparte. De la: just_laura, la data 2009-09-16 12:10:31inteligenta depravata Depravata depravata, da' e. La tine nici macar din aia depravata nu-i. Trist. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Septembrie 2009 14:26 |
||
De la: reo, la data 2009-09-16 18:57:02chiar asa cata dreptate au fetele astea care au scris aici.si eu am fost in situatia ta cateva luni dar din cate vad eu am avut capul pe umeri...m-am oprit la timp.cand mi-am dat seama ce fac l-am dat dracului.sa ramana cu urata aia de sotiie care o avea(de mine s-a agatat ca arat bine).m-am distrat un pic cu el,a cheltuit cativa bani omul cu mine si gata............mi-am dat seama ce fac si m-am oprit. nu i-am mai raspuns la telefoane,la mesaje.nu zic ca a fost usor nu a fost pt ca imi placea mult de el dar m-am gandit ca nu e bine ce fac ca el are sotie si copil.am avut taria asta de caracter care daca ti-o impui o ai ....intr-o zi eram pe strada cu masina, el la fel.trec pe langa masina lui,mi-a vazut nr de la masina si - dat seama ca sunt eu ,a accelerat si a ajuns langa mine pe cealalta banda,se uita la mine,imi facea semn sa opresc ca sa vorbim iar eu plina de sine si mandra ii zambesc frumos si plec mai departe.Doamne ce bine m-am simtit. asa ar trebui sa faci si tu.......sa-l dai dracului sa ramana cu sotia care si-a ales-o si sa-si creasca copilul. VAI TU REO....frumoas o.... pune o poza la avatar sa vedem cit de buna esti...sa stim de ce omul te a vrut amanta
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Septembrie 2009 14:38 |
||
De la: cute, la data 2009-09-16 20:04:13De la: reo, la data 2009-09-16 18:57:02chiar asa cata dreptate au fetele astea care au scris aici.si eu am fost in situatia ta cateva luni dar din cate vad eu am avut capul pe umeri...m-am oprit la timp.cand mi-am dat seama ce fac l-am dat dracului.sa ramana cu urata aia de sotiie care o avea(de mine s-a agatat ca arat bine).m-am distrat un pic cu el,a cheltuit cativa bani omul cu mine si gata............mi-am dat seama ce fac si m-am oprit. nu i-am mai raspuns la telefoane,la mesaje.nu zic ca a fost usor nu a fost pt ca imi placea mult de el dar m-am gandit ca nu e bine ce fac ca el are sotie si copil.am avut taria asta de caracter care daca ti-o impui o ai ....intr-o zi eram pe strada cu masina, el la fel.trec pe langa masina lui,mi-a vazut nr de la masina si - dat seama ca sunt eu ,a accelerat si a ajuns langa mine pe cealalta banda,se uita la mine,imi facea semn sa opresc ca sa vorbim iar eu plina de sine si mandra ii zambesc frumos si plec mai departe.Doamne ce bine m-am simtit. asa ar trebui sa faci si tu.......sa-l dai dracului sa ramana cu sotia care si-a ales-o si sa-si creasca copilul. cute ...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Septembrie 2009 14:39 |
||
|
of ,la naiba,ai aparut wolfy,cu veninul tau cu tot. cum preferi sa iti spun ca esti o foarte mare proasta,facand pe inteligenta sau pe centurista? esti oricum o fata batrana,mai rau,o c u r v a batrana cu care nu o sa imi pierd eu timpul. iti amintesc de oana 81? cat n-ai da sa fii in locul ei ,nasoalo... de dandanica??? ai manca-o intr-o lingura de apa daca ai putea... dar stii ce potzi face? sa ne pupi pe toate trei undeva,asta atunci cand vom cadea la intzelegere..,doar.dupa ce itzi schimbi dantura.....(hopa,te-am surprins????te cunosc fato...) just asteapta-te la orice
|
||
|
matracucu Postat pe 17 Septembrie 2009 14:48 |
||
cine este ea laura?De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12of ,la naiba,ai aparut wolfy,cu veninul tau cu tot.
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Septembrie 2009 15:01 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12of ,la naiba,ai aparut wolfy,cu veninul tau cu tot.: Mda. Chestia e ca oricat venin oi fi varsat eu pe forumul asta, nu se compara cu cel varsta de tine pe topicul de fata. Wonder why. Si a propos, eu nu am aparut aici sa vars venin, ci sa le temperez putin pe cele care varsa venin. Mare diferenta. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12cum preferi sa iti spun ca esti o foarte mare proasta,facand pe inteligenta sau pe centurista? N-ai cum sa-mi spui ca sunt o foarte mare proasta deoarece in postul anterior ai recunoscut ca sunt inteligenta. Prostia si inteligenta sunt termeni opusi, nu stiu daca ai aflat. Banuiesc ca ai nevoie de a grain of IQ ca sa intelegi asta. Ceea ce nu e cazul la tine. Ma, p-asta cu centurista ai ratat-o. Mi-ai zis numai ca sunt curva, n-ai zis si de care. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12esti oricum o fata batrana,mai rau,o c u r v a batrana cu care nu o sa imi pierd eu timpul. N-ai cum sa fii si fata batrana si curva batrana.Fata batrana este o virgina batrana. Curva, mai ales batrana, a scapat demult de virginitate. Te contrazici in aceeasi fraza. Tipa aia care crede ca 90 e un IQ mare e super-desteapta pe langa tine. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12iti amintesc de oana 81? cat n-ai da sa fii in locul ei ,nasoalo... Oana81 nu e o femeie care exceleaza intr-ale inteligeneti, dar e super-desteapta pe langa tine. Faptul; ca ma faci nasoala nu ma atinge cu nimic. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12de dandanica??? ai manca-o intr-o lingura de apa daca ai putea Doamne fereste. Stii ce se spune: daca bei apa dupa unii ajungi ca ei. Asa ca nu, nici n-as vrea sa beau apa dupa ea, nici s-o beau, s-o mananc sau whatever. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12dar stii ce potzi face? Ei, ce zisei eu de limbajul de centurista si de tiganca(rroma)? Si nu mersi draga, nu ma ocup cu asa ceva. De la: just_laura, la data 2009-09-17 14:48:12just asteapta-te la orice Ma astept sa te faci singura de doi bani, cum ai facut-o de cateva ori in postul pe care tocmai l-am comentat. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Septembrie 2009 15:02 |
||
|
biata de tine,la cat rahat mananci,nu ma mir de tine. eu nu o sa iau fiecare cuvant sa il dezvolt pt ca ar insemna ca imi pasa de ceea ce spui,insa nu prezintzi nici un interes pt mine. apropos,potzi fi fata batrana in acelasi timp potzi fi si c u r v a batrana.....ia gandeste-te o leaca,pune-tzi neuronu' la munca,hai. |
||
|
matracucu Postat pe 17 Septembrie 2009 15:12 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53biata de tine,la cat rahat mananci,nu ma mir de tine. bai lauriciule ti-am spus sa nu mai vi cu temele nefacute te-a picat doamna prefesoara la examen oare ti-o fi scazut si nota la purtare pentru asemenea comportament?
|
||
|
anybody Postat pe 17 Septembrie 2009 15:54 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53biata de tine,la cat rahat mananci,nu ma mir de tine. dap...e adevarat..daca o expresie o interpretezi la sensul propriu iar cealalta la sensul figurat.deci true
|
||
|
amondineeee Postat pe 17 Septembrie 2009 15:59 |
||
|
Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby. Pe prostie unii au ajuns presedinti de tara, asa ca publicitatea negativa e tot publicitate. Si apropo mamaie,la varsta ta nu ai nepoti de crescut in loc sa o faci pe avocatul fufelor.? Sau sa plimbi bastonul pe la cozi la bilete de sanatotriu? Si mai schimba placa cu prostia ,deja nu mai are cautare.
|
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2009 07:43 |
||
|
@wolfy(Coyote= e denumirea unei specii de lup de peerie care e considerat cel mai LAS pentru ca ataca intotdeauna pe la spate,nu te-am confundat) De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby. |
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2009 07:47 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:47:12 o scarba aceasta specie .buna,scorpio
|
||
|
matracucu Postat pe 18 Septembrie 2009 11:11 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-18 11:11:25De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:47:12
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 18 Septembrie 2009 13:26 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-18 13:26:42De la: just_laura, la data 2009-09-18 11:11:25De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:47:12 cris
|
||
|
matracucu Postat pe 18 Septembrie 2009 13:28 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53biata de tine,la cat rahat mananci,nu ma mir de tine.. Zi-le cocalareaso! De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53eu nu o sa iau fiecare cuvant sa il dezvolt pt ca ar insemna ca imi pasa de ceea ce spui. Ca sa analizezi fiecare cuvant trebuie sa intelegi sensul fiecarui cuvant, plus sensul cuvintelor impreuna. Ceea ce la tine e imposibil, din moment ce intr-un post imi spui ca sunt inteligenta iar in urmatorul ma ameninti ca sa ma faci proasta. De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53,insa nu prezintzi nici un interes pt mine.. Pai atunci poarta-te ca atare. De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53,apropos,potzi fi fata batrana in acelasi timp potzi fi si c u r v a batrana.....ia gandeste-te o leaca,pune-tzi neuronu' la munca,hai. Draguta mea, fata batrana esti atunci cand esti virgina pe toate partile, ceea ce inseamna ca nu ai cum sa fii si curva batrana in acelasi timp. Sau poate stii tu in mod in care a total virgin poate fi curva, si inca una batrana. Imi aduci aminte de un cretin care m-a facut "ne..a" si la doua secunde dupa "curva", si asta fiindca mi-am permis sa fiu feminista in Romania. Si ia mai zi, sunt inteligenta si in acelasi timp nu sunt, nu-i asa? E, in fine, un lucru e cert: tu faci parte din categoria gunoaielor de pe forumul asta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 19 Septembrie 2009 16:58 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby Gandire specifica unui prost. De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Si apropo mamaie,la varsta ta nu ai nepoti de crescut in loc sa o faci pe avocatul fufelor.?. Nu o fac pe avocatul femeilor care in viziunea ta sunt fufe, o fac pe avocatul femeilor generally speaking. De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Sau sa plimbi bastonul pe la cozi la bilete de sanatotriu? Nu mai stiu sigur daca tu esti imbecila aia de 42 de ani, dar daca da, tin sa te anunt ca sunt cu vreo 16 ani mai tanara ca tine. Vezi ca ti-ai luat-o? De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Si mai schimba placa cu prostia ,deja nu mai are cautare. Atat timp cat exista prostie, trebuie sa fie si cineva care s-o arate cu degetul. Si cum prostie - cel putin din partea ta - va exista intotdeauna, voi fi si eu aici ca sa pun in lumina ceea ce pentru unii, mai slabi de minte de felul lor, ar putea fi mai putin evident. Sa nu uitam totusi ca o colega de opinie a mata crede ca 90 e un coeficient de inteligenta ridicat. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 19 Septembrie 2009 17:11 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:47:12 Numai ca eu atac pe fata, prostia umana intruchipata! De la: just_laura, la data 2009-09-18 11:11:25o scarba Ai demonstrat din nou ca esti proasta. Bravo! De la: geanina1309, la data 2009-09-17 15:59:37De la: just_laura, la data 2009-09-17 15:12:53biata de tine,la cat rahat mananci,nu ma mir de tine. Deci sa-nteleg ca poti sa fii fata batrana la propriu si curva batrana la figurat? Si cam ce-ar mai inseamna atunci curva? Persoana de sex feminin - fata batrana in cazul asta - rea, fara scrupule, care calca pe cadavre? Pai atunci s-ar pierde legatura cu discutia initiala, discutie care era legata de sex. Deci nu ar avea niciun rost ca a doua sintagma sa fie considerata cu sens figurat. Nu e rau sa gandesti inainte sa vorbesti(scrii). |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 19 Septembrie 2009 17:16 |
||
De la: wolfy, la data 2009-09-19 17:11:33De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby Esti bolnava rau draga Coyote,dintre toate c*u*r*v*e*l*e tu ai ramas sa le reprezinti.NU esti cumva Lewinsky deghizata?Daca da esti cea mai tare. |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2009 18:01 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-19 18:01:43De la: wolfy, la data 2009-09-19 17:11:33De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby Da draga, sunt ML deghizata, dar chiar si asa nu sunt mai bolnava ca tine. Pana una-alta, vezi ca esti prea batrana fata de mine, asa ca-mi voi permite sa te trimit la azil. Poate acolo o sa gasesti ceva alinare pentru batranete, ca altceva nu vei putea gasi, respect pentru sexul tau de pilda. N-am uitat ca nu mi-ai zis cum se numeste un barbat care-si insala nevasta. Si n-am uitat nici ca in dorinta de a-mi arata ca sunt proasta ai citat dictionarul ca sa-mi demonstrezi ca am dreptate in legatura cu etimologia cuvantului amanta. Sa rezum: mai bine bolnava si desteapta decat sanatoasa si proasta. Si da-mi voie sa-ti spun care e cazul cel mai urat: sa fii si bolnava si proasta! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 19 Septembrie 2009 21:56 |
||
| prostul ,daca nu-i fudul.....parca nu e prost destul !!!! | ||
|
rena Postat pe 20 Septembrie 2009 09:45 |
||
De la: wolfy, la data 2009-09-19 21:56:18De la: scorpio67, la data 2009-09-19 18:01:43De la: wolfy, la data 2009-09-19 17:11:33De la: scorpio67, la data 2009-09-18 07:43:01Daca prostia te poate face vedeta, esti un star demult baby Respect pentru c.u.r.v.e n-as putea avea niciodata ,ca sunt "fata batrana " nu e problema ta matroano,n-am venit la tine sa ma cuplezi,iar placa cu prostia e deja plictisitoare,asta dovedeste cat esti de limitata.
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2009 10:17 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09Respect pentru c.u.r.v.e n-as putea avea niciodata Vorba unei universitare de marca, mi se falfaie mie de lipsa ta de respect pentru curve. Chestia interesanta e ca tu nu te respecti pe tine. Asta ma intriga. De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09ca sunt "fata batrana " nu e problema ta Biata de tine, se vede c-ai trecut de patruj de ani. Esti lovita de senilitatea din plin. Iti amintesti tu ca ai citit ceva de fata batrana, da' nu mai stii cine cui a zis-o. Placuta petrecere a timpului la zil! De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09 matroano OOO, m-ai avansat! Nu stiu daca te-a anuntat cineva, dar matroanele ori nu mai sunt, ori n-au fost niciodata curve. Da' in fine, a se contrazice e obiceiul prostilor. De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09n-am venit la tine sa ma cuplezi Pai cine dracu ar reusi sa te cupleze pe tine? De la: scorpio67, la data 2009-09-20 10:17:09iar placa cu prostia e deja plictisitoare,asta dovedeste cat esti de limitata. Mda, interesant, numai ca eu am spus alta chestie, anume ca atat timp cat vei da dovada de prostie, iar asta se va intampla tot timpul, eu voi fi aici sa te arat cu degetul. Ceea ce dimpotriva, inseamna ca n-o sa ma plictisesc niciodata, oricat de agasata voi fi. Greu tare sa intelegi ce zic, nu? Si oricum, imi place ca nu ma contrazici cand vorbesc de prostia ta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Septembrie 2009 10:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu mai inteleg nimic :| e chiar asa de important sexul? | 27 | De la: euLaura 23 August 2009 16:26 |
| poziti tari | 51 | De la: Ame_ly 20 Octombrie 2010 18:17 |
| EJACULARE FEMININA - Squirt | 104 | De la: 1 Octombrie 2012 18:35 |
|
|
||
| barbati care nu fac oral... | 99 | De la: aish 25 Iunie 2009 23:03 |
| pastila de a doua zi | 3 | De la: redline 27 Iulie 2009 10:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.