Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

Si eu voua...... .........si la toata lumea ,de altfel !!........
etta
Postat pe 25 Septembrie 2009 16:45
tu "fata" ,meriti jumulita rau...cum te poti implica intr_o relatie ,stiind k respectivul partener este casatorit? Sa_ti fie rusine!Apoi mai ceri sa fii iubita Meriti ce t_i se intampla dak nu iti vezi" lungul nasului".Si clar k nu ai nici un drept sa te bagi in familia ramolitului, care isi inseala sotia.Cum ai specificat si u ,ca totul se rezuma la sex. Ti_a spus cumva ca vrea ceva mai mult(totul e posibil in momentele voastre de tandrete)..cuvinte dulci...si inselatoare."Fetito"te bate Dumnezeu ...!
sonyka
Postat pe 25 Septembrie 2009 16:51
De la: sonyka, la data 2009-09-25 16:51:21tu "fata" ,meriti jumulita rau...cum te poti implica intr_o relatie ,stiind k respectivul partener este casatorit? Sa_ti fie rusine!Apoi mai ceri sa fii iubita Meriti ce t_i se intampla dak nu iti vezi" lungul nasului".Si clar k nu ai nici un drept sa te bagi in familia ramolitului, care isi inseala sotia.Cum ai specificat si u ,ca totul se rezuma la sex. Ti_a spus cumva ca vrea ceva mai mult(totul e posibil in momentele voastre de tandrete)..cuvinte dulci...si inselatoare."Fetito"te bate Dumnezeu ...!

O bate da' ea crede ca scapa fuge mai repede sau ceva..
Unde mai pui ca poate nici nu crede ca exista un Dumnezeu, poate se crede ea insasi atotputernica

Sunt curioasa cum va arata viata unei astfel de femei anul viitor pe vremea asta
liliana2005
Postat pe 25 Septembrie 2009 17:29
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-25 09:32:40
De la: liliana2005, la data 2009-09-25 09:04:44
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-24 22:57:13
De la: cute, la data 2009-09-24 11:33:03
De la: kudika120919, la data 2009-09-22 16:58:00Cute, cand i-am spus ca eu doresc DIVORT si sa fie incontinuare cu amanta daca pe ea o iubeste si o doreste atunci el mi-a raspuns ca el daca vroia divorta de mult si ptr. el femeile sint niste simple jucarii inafara de nevasta.....si asta i-am mai spus daca eu sint insalata dupa ce divortam atunci macar pe ea nu o sa o mai inseli, si pe ea nu o vei mintii , de fapt pe el singur se minte, el nu-si doreste necaz pe cap adica nu o vrea de sotie... eu ce sa mai inteleg din toate astea ???? chiar nu pot sa inteleg cum gandesc barbatii...

draga mea,daca toate femeile cu care a avut relatii extra erau jucarii ptr el ,tu NEVASTA NU ESTI TOT FEMEIE????restul concluziei tragel tu.....

Ha ha ha .....

Mda,imi aduc aminte.... Been That ,Done That

Draga asa e faza.Crezi ca sotul tau nu a vb cu amanta si au stabilit chestia asta?
Sotul tau iubit ii spune amantei: " uite ii spun sotiei,asa si pe incolo,ca sa o calmez,si noi ne vedem de treaba noastra"
Cum poti sa fii atat de naiva?
Dar ce crezi,? ca ti-ar spune el,ca pt el ,amanta inseamna ceva?
Pai si dupaia te pierde pe tine- Aia ,care sigur il asteapta acasa,ii spala,si nu comenteaza nimic.

GOD->

Cum pot unele sa creada toate balivernele....
Daca El zice ,ca ea e ceea mai importanta ,si celelalte sunt nimic,ele chiar cred..ha ha ha ha.
Sunt atat de importante ,incat le inseala.

Off mai fetelor, eu nu va judec zau (in sensul ca nu va condamn), nu sunt nici in postura de sotie inca, nu am fost nici amanta ( nu inca), dar ca fiinta umana nu pot sa nu gandesc pentru mine cand vine vorba de asemenea cazuri.
Ai scris ca el ii spune amantei 'uite ii spun sotiei,asa si pe incolo,ca sa o calmez,si noi ne vedem de treaba noastra'. Normal ca asa ii spune, eu sunt convinsa ca 100% din barbatii care au plecat pe drumul asta vor face asa. Isi vor minti sotia, o vor imbrobodi... Dar cum se poate ca amantele sa nu se gandeasca la cantitatea de minciuni la care ele insele sunt supuse??? Cum faceti sa credeti specimenele astea pe cuvant?? Ei mai au cuvant de barbati in fata voastra si in fata oricui? Va ganditi ca sotia accepta mai multe, sunteti asa de sigure? Ea stie de ce accepta, are toti anii aia in spate si motive solide pentru care o face. Voi ce aveti?? Fluturasi?? I-a avut si ea dar pana cand a ajuns sa fie amanta, a mai adunat un miliard de lucruri pe care nu le poate arunca la gunoi cu una cu doua.
Ce aveti voi????? 'Promisiunea' unui nou 'inceput'??? Cu CINE?? Realizati macar intr-un subcontient adaaaanc faptul ca nu aveti efectiv cu cine?

Liliana,am mai scris,o amanta poate oricand sa il schimbe pe El,dar sotia cam greu(asta bineinteles,,ca asa vrea ea).Zici,ca amantele accepta multe.Ok,dar,sa tinem cont,ca ele oricand au libertatea de a-si face un nou iubit,sau de a pune capat relatiei.Ele nu sunt implicate intr-o relatie.Nu sunt ele ,care isi inseala partenerul
Asa ca ,tragand,o cocncluzie,nu stiu cine accepta multe.Ele sau sotiile?

BINE ZIS ..........SI FFFF ADEVARAT
cute
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:12
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-25 15:36:16
De la: adelheida, la data 2009-09-25 15:34:43mai fetelor... voi credeti ca amantele sunt extraterestre? Si va intreb si eu ceva: voi nu ati inselat niciodata?

nu....atita timp cit am acasa ce imi trebuie ...cind te casatoresti cu un barbat sti daca te potrivesti cu el

Iti doresc multa bafta! Desi ar fi imposibil sa ai chiar totul... noi toti tindem catre ceva mai bun.
Oricum... eu personal nu cred femeile care spun ca nu au inselat si mai ales... nu ar face-o niciodata. Incearca sa asculti povestea unei amante... si s-ar putea sa o invidiezi... sau sa o compatimesti
adelheida
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:56
De la: adelheida, la data 2009-09-25 15:34:43mai fetelor... voi credeti ca amantele sunt extraterestre? Si va intreb si eu ceva: voi nu ati inselat niciodata?

nu....atita timp cit am acasa ce imi trebuie ...cind te casatoresti cu un barbat sti daca te potrivesti cu el

Iti doresc multa bafta! Desi ar fi imposibil sa ai chiar totul... noi toti tindem catre ceva mai bun.
Oricum... eu personal nu cred femeile care spun ca nu au inselat si mai ales... nu ar face-o niciodata. Incearca sa asculti povestea unei amante... si s-ar putea sa o invidiezi... sau sa o compatimesti
adelheida
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:57
Hai ca ma faci curioasa , eu vreau sa stiu viata unei amante daca are curaj sa povesteasca cum decurge relatia ei cu un barbat casatorit..
kudika120919
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:19
chiar nu inteleg o relatie de acest gen!
dupa cum am mai si scris si eu pe aici,am fost foarte indragostita de un barbata casatorit,si si acum pot sa spun ca il iubesc,dar incerc sa trec peste alaturi de un barbat liber!
Nu pot sa inteleg in ruptul capului ideea de a dezbina o familie,ce daca eu il iubesc,orae nevasta-sa nu il iubeste??copilul nu il iubeste??nu as putea trai cu asa ceva pe constiinta!mi se pare o aiureala totala,am suferit mult,cand ma gandeam ca el e cu sotia,in timp ce eu stau si ma gandesc la el,dar hai sa fim serioase,ce drept am eu sa sufar ca el e cu sotia,nici unul...asa ca eu zic cel mai bine e sa suferi tu in tacere ecat o familie,si sa incerci sa treci peste!
Adelina_P
Postat pe 28 Septembrie 2009 13:00
ai nota 10 de la mine cu felicitari!!!!!!!!!!!!!!
breakingreality
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:48
citeste in rrma vreo 30 si ceva de pgini din topicul asta. eu una am descris-o
breakingreality
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:49
asa este......!!!

dar mai ramane varianta in care oricat de lumt ai vera tu sa te retragi, si chiar o faci, el tot decide sa divorteze, chiar daca schimba viata de familie pe singuratate..... si atunci ce faci?..
breakingreality
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:51
De la: kudika120919, la data 2009-09-25 13:40:18mie sincer mi-ar placea sa aud povestea unei amantei, dar sa fie si ea sincera.....oare ea nu sufera, ea nu-si doreste mai mult....ea cum vede un final la toata povestea lor de "iubire"

si amanta sufera....... dar probabil nu toate, si nu intratat ca sotia cand afla teribilul adevar...eu am fost si sotie si amanta. am fost inselata si am inselat....cum am mai spus acum cateva zeci de pagini in urma...si nu o spun cu sfidare sau cu mandrie........ dar in viata nu stim niciodata ce ne asteapta...pot spune ca sunt o norocoasa...ca viata mi-a dat poate mult mai mult decat as fi meritat, si spun asta pt ca in ciuda aparentelor sunt o persoana credincioasa, care acum cativa ani as fi jurat ca nu voi ajunge niciodata intr-o astfel de situatie....dar cand am incercat sa spun din experienta mea pt a ajuta, nu de alta, am fost atacata, jignita, etichetata ....si nu am vrut decat sa ridic valul de naivitate al sotiilor care blameaza amantele si nu pe ele sau pe soti, pt ca e o ecuatie cu 3 vinovati...nu am vrut decat sa spun cum se ajunge acolo, pt a preintampina altele...... s ce am primit in schimb? jigniri!!m-a ascultat cineva??!!!
breakingreality
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:00
De la: breakingreality, la data 2009-09-28 14:51:49asa este......!!!

dar mai ramane varianta in care oricat de lumt ai vera tu sa te retragi, si chiar o faci, el tot decide sa divorteze, chiar daca schimba viata de familie pe singuratate..... si atunci ce faci?..

nu stiu...nu m-am gandit niciodata sa departe....
poate ca nu stiu! cert e ca eu am hotarat sa merg mai departe,si incet incet am reusit sa trec peste si sa imi indrept atentia spre alti barbati!
Adelina_P
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:16
De la: adelheida, la data 2009-09-28 11:57:01

"Lauda de sine nu miroase a bine."

Poate multe femei sunt fericite,si se simt bine,si au o relatie frumoasa.Dar de aici pana a te lauda si te bate cu pumni in piept.......mi se pare o falsitate.

Cand ai cu adevarat ceva,si esti sigura pe ceva,pe ce ai,nu cred ca ai nevoie sa spui macar un cuvant,privirea spune totul.(sau in cazul de fata,un cuvant era de ajuns:" AM". )

ATAT.
nefertitiafrodita
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:24
De la: Adelina_P, la data 2009-09-28 15:16:23

poate ca nu stiu! cert e ca eu am hotarat sa merg mai departe,si incet incet am reusit sa trec peste si sa imi indrept atentia spre alti barbati!

Exact ce am spus si eu,ceva timp in urma.

Cam acesta este cursul unei relatii acest gen.

Daca El nu isi paraseste sotia,de obicei amanta,isi indreapta atentia spre altceva,altcineva.Si drept sa spun,mi se pare absoult normal.
Numai ca concluzia acestei povesti este ,ca amanta isi va vedea in cele din urma de viata ei,si El ramane tot cu sotia,pe care o va insela in continuare,si se av uita la ea cu cel mai mare " respect"-> himmm .si Sotia va inghiti in continuare ,tot ce ii serveste iubitul ei Sot.
nefertitiafrodita
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:37
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-28 15:24:28

Poate multe femei sunt fericite,si se simt bine,si au o relatie frumoasa.Dar de aici pana a te lauda si te bate cu pumni in piept.......mi se pare o falsitate.

Cand ai cu adevarat ceva,si esti sigura pe ceva,pe ce ai,nu cred ca ai nevoie sa spui macar un cuvant,privirea spune totul.(sau in cazul de fata,un cuvant era de ajuns:" AM". )

ATAT.

NU PUTEAM SA O SPUN MAI BINE... EXACT SA ESTE...!!!
breakingreality
Postat pe 28 Septembrie 2009 16:07
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-28 15:37:13
De la: Adelina_P, la data 2009-09-28 15:16:23

Exact ce am spus si eu,ceva timp in urma.

Cam acesta este cursul unei relatii acest gen.

Daca El nu isi paraseste sotia,de obicei amanta,isi indreapta atentia spre altceva,altcineva.Si drept sa spun,mi se pare absoult normal.
Numai ca concluzia acestei povesti este ,ca amanta isi va vedea in cele din urma de viata ei,si El ramane tot cu sotia,pe care o va insela in continuare,si se av uita la ea cu cel mai mare " respect"-> himmm .si Sotia va inghiti in continuare ,tot ce ii serveste iubitul ei Sot.

da,pai mi se pare si normal,decat sa stau si sa astept...sa astept ce???niciodata nu o sa imi poata oferi tot ceea ce imi doresc eu[strict sentimental vorbesc,fara implicatii materiale].
In alta oridine de idei,am o cunostinta un barbat,casatorit cu copil si el,care isi inseala sotia si in timplul unei discutii cu el,l-am intrebat ca de ce o face[asta deoarece are o sotie pe care multi barbati o admira frumoasa,nu prea gospodina sa spun asa,dar care ii satisface toate fanteziile implicit si cele sexuale],iar raspunsul lui a fost foarte clar:Habar nu am,asa imi vine!
Adelina_P
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:18
De la: liliana2005, la data 2009-09-25 13:25:40
De la: mari_ela, la data 2009-09-25 13:01:05da..asa am spus si eu ca tine..cand am aflat ca sotul meu ma inseala..ca nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin suferinta si umilinta mea..!!..sigur ca nu ar fi renuntat la familie..numai ca s-a trezit ca "doamna amanta"l-a pus sa aleaga..ori ea..ori sotia..Ce nu stiu amantele..este ca si ele sunt mintite si vor suferi..nu numai sotiile.Este adevarat ca din ziua in care am aflat ca m-a inselat nu a mai fost nimic la fel..iar eu am "deschis ochii"..adica am avut mult mai multa grija de mine..acum este el gelos..Si mai este ceva..amantele il stiu numai de don juan..ia sa-i spele chilotii,sosetele..sa-l auda ragaind etc

Ciudat cum nu realizeaza ca roata se va intoarce mereu. Intr-o zi vor fi sotii si vor crede cu o naivitate greu de imaginat-ca sotii lor nu le vor insela niciodata Te crucesti cand le auzi ca ele chiar sunt convinse ca nu li se va intampla, ca ele cumva sunt scoase din cercul asta

Postat pe 28 Septembrie 2009 21:16
De la: liliana2005, la data 2009-09-20 23:36:19Am si eu cateva intrebari daca nu va suparati prea tare

Pentru amante: in 'vasta' voastra experienta de viata, ati fost vreodata convinse ca insemnati ceva pentru barbatul care a aparut in viata voastra asa..din senin...a cazut din cer, fara voia voastra? Ati fost vreodata SIGURE ca nu v-ar fi schimbat cu alta in 2 secunde si ca nu va foloseste doar pentru a-si intari convingerile ca inca este un mascul feroce? Stiti, un barbat nu-si inseala nevasta chiar asa din prima, trebuie sa cam faca multe tampenii care sa nu-i placa pentru ca el sa ajunga sa vrea alta ( indiferenta, neglijenta din punct de vedere fizic, bla, bla)...si cand a vrut alta, apoi nu cred ca a fost vreunul sa se fi oprit la una singura...

Pentru sotii: Vi l-ar mai trebui?? Sincer si fara nici un fel de retinere. Stiu ca se poate ierta..pentru copii, pentru anii petrecuti impreuna, pentru avantaje daca vreti, pentru absolut tot ce vreti voi, dar vi l-ar mai trebui? Ati reusi sa si uitati? Nu ati ajunge toata viata sa va provoace scarba numai simplu fapt ca-l vedeti dimineata la masa?? I-ati mai lua vreodata in considerare ideile, parerile, dorintele???

Vreau sa-mi spuna o singura sotie care stie ca sotul ei a avut amanta, ca il iubeste cum l-a iubit inainte de episod.

Concluzia: barbatii care fac asta sunt ratati pe viata. As zice ca si femeile.

E perfect adevarat ce spui .

Postat pe 28 Septembrie 2009 21:19
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-21 21:27:58
De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante...

De ce nu are demnitate??????????????????

PT CA IL TII TU .De ce sa plece,cand tu ,il accepti asa.

GOD ->

of,of ce uimita esti.De uimire ai sa ramai proasta.

Postat pe 28 Septembrie 2009 21:21
De la: scorpio67, la data 2009-09-28 21:21:36
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-21 21:27:58
De la: kudika120919, la data 2009-09-21 20:28:46Este foarte greu cand sti ca sotul te insala, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. si totusi nu inteleg la barbati de ce nu vor sa recunoasca. O domnisoara de pe forum a zis ca sotiile inselate trebuie sa umble cu capul plecat in fata amantei... . Eu chiar i-am cerul sotului meu divort daca amanta ptr. el este mai importanta si sa ramana cu ea, si raspunsul lui a fost nu da pasarea din mana pe cea din gard, el de nevasta nu o vrea si nu este de acord cu divortul si chiar ma intreb daca barbatul este mai fericit langa amanta de ce nu are atata demnitate sa ramana cu amanta. Chiar vreau o parere de la amante...

De ce nu are demnitate??????????????????

PT CA IL TII TU .De ce sa plece,cand tu ,il accepti asa.

GOD ->

of,of ce uimita esti.De uimire ai sa ramai proasta.

ATAT.
A CONCLUZIONAT DOAMNA.

nefertitiafrodita
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:46
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-25 13:57:04
De la: kudika120919, la data 2009-09-25 13:40:18mie sincer mi-ar placea sa aud povestea unei amantei, dar sa fie si ea sincera.....oare ea nu sufera, ea nu-si doreste mai mult....ea cum vede un final la toata povestea lor de "iubire"

pe naiba...normal ca isi doreste....si sa nu imi zica mie vreo amanta ca nu a zis niciodata sa aleaga intre ea si sotie.....si in final este parasita

Uite draga mea cristiana ca eu cunosc un caz in care amanta nu ii cere amantului sa aleaga intre ea si sotie...si stii de ce? pentru nici ea nu il vrea de sot.Si se intalnesc in continuare...deci nu e parasita.
cotyca
Postat pe 29 Septembrie 2009 08:07
De la: cotyca, la data 2009-09-29 08:07:19

pe naiba...normal ca isi doreste....si sa nu imi zica mie vreo amanta ca nu a zis niciodata sa aleaga intre ea si sotie.....si in final este parasita

Uite draga mea cristiana ca eu cunosc un caz in care amanta nu ii cere amantului sa aleaga intre ea si sotie...si stii de ce? pentru nici ea nu il vrea de sot.Si se intalnesc in continuare...deci nu e parasita.

si eu cunosc mai multe cazuri cand amanta nu-l vrea de sot pentru ca amandoi sunt insurati si din cand in cand se mai intalnesc si sio trag...
DON_LUCIANO
Postat pe 29 Septembrie 2009 08:13
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-29 08:13:09
De la: cotyca, la data 2009-09-29 08:07:19

si eu cunosc mai multe cazuri cand amanta nu-l vrea de sot pentru ca amandoi sunt insurati si din cand in cand se mai intalnesc si sio trag...[/quote

Mi se pare absolut normal.

Cui nu ii convine situatia ,sa ia atitudine.
nefertitiafrodita
Postat pe 29 Septembrie 2009 08:32
Cui nu ii convine situatia,sa ia atitudine.
nefertitiafrodita
Postat pe 29 Septembrie 2009 08:34
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-29 08:34:29Cui nu ii convine situatia,sa ia atitudine.

desigur fiecare isi face viata asa cum vrea daca omul nu este satisfacut acasa poate sa ia atitudine in alta parte
DON_LUCIANO
Postat pe 29 Septembrie 2009 08:47
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-29 08:47:40
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-29 08:34:29Cui nu ii convine situatia,sa ia atitudine.

desigur fiecare isi face viata asa cum vrea daca omul nu este satisfacut acasa poate sa ia atitudine in alta parte

E absolut normal,din moment ce pleci in alta parte,inseamna,ca nu iti place ce ai acasa.

Nu e logic?
Nu inteleg de ce se discuta atata....
Nici barbatul,nici femeia,nu pleaca sa insele de prea mult bine.
Totul are o explicatie.
Important este, ce faci tu, in privinta acesta.
Asta e cel mai important.

Cum se spune ,nimeni nu se baga cu forta in viata ta.
Hai sa ne intrebam,cum unii soti,cunosc " amantele"????/
Va spun eu- Plecand de acasa,cautand...
Nu cred ca vine vreo femeie,si ii bate la usa,spunandu-i," am auzit ca o duci rau,si am venit sa ma bag in relatia ta".

Si cazul acesta este si la femei,spun asta ca sa nu mai fiu acuzata.
Atat barbatul ca si femeia,inseala.( cand nu le convine ceva )
nefertitiafrodita
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:18
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-29 09:18:27

E absolut normal,din moment ce pleci in alta parte,inseamna,ca nu iti place ce ai acasa.

Nu e logic?
Totul are o explicatie.

Nu cred ca vine vreo femeie,si ii bate la usa,spunandu-i," am auzit ca o duci rau,si am venit sa ma bag in relatia ta".

Sorry dragutza , aici tin sa te contrazic , eu cunosc persoane de sex feminin care au plecat si au inshelat DE PREA MULT BINE !!!

Tine de mai multe , bigamia , prostia omului , pana nu pierzi ce ai nu vei pretuii niciodata.....etc.

Si va dau la toti si un exemplu ca sa nu imi sariti in.... carca

Vezi pe cineva care iti place enorm, simti ca te inmoi , ca te iau caldurile , ca te indragostesti...........esti in stare sa iei stelele de pe cer pt persoana aia , faci orice si chiar imposibilul , doar ca sa fi cu ea.....dupa o vreme....cand ai convingerea ca e a ta....apare alta persoana....si iti iei zborul....

Acum explicatia pt BAIETI
Vrei o masina , superba,motor mare, alea alea...nebunie mare , cea mai tare din parcare.....pe urma scot unii un model mai puternic , mai alea alea..... si o vrei pe aia....ca deh...asta care o ai...pare slaba in comparatie cu noul model

Asa ca , dasta nu'i da Dumnezeu omului tot ce isi doreste........mereu va vrea altceva !!!
yneedlove
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:37
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-29 09:18:27

Nu e logic?
Totul are o explicatie.

asa este, fie ca ne convine, fie ca nu........ nimeni nu inseala de prea mult bine!

breakingreality
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:39
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-28 15:24:28

ATAT.

Sunt multe de spus (scris)... Trebuia sa spuna... poate ca trebuie sa spuna cat mai des si nu ca sa ne convinga pe noi (nici nu e necesar, suntem cunostinte virtuale) ci, probabil, ca sa se convinga si pe ea insasi.
E mai greu sa fii sincer cu adevarat.... si mai ales cu tine insuti.
adelheida
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna am si eu niste intrebari 22 De la: bebe_lush_ul 28 Martie 2009 23:27
Posibila sarcina 33 De la: lady_fox_86 28 Ianuarie 2010 10:23
Chiloti patati 90 De la: broscoiu 11 August 2012 12:33
oare ce doreste ? 53 De la: ElenaAnca 4 Ianuarie 2015 02:10
fantezii sexuale..cat de departe ati merge? 89 De la: KinkyShadow 8 Mai 2009 23:54