Mai multe
| pt katharadar tu te crezi mai presusu de Dumnezeu de il judeci?si nu stiu care e problema ta in privinta lui Michael. eu chiar cred ca suferea de aceasta boala, si in plus avea poate cel mai mare suflet, in orice caz mult mai mare ca al tau! si nu stiu de ce toti il comentati de rau! mai lasati-l sa se odihneasca in pace pe bune acum si nu il mai tot vorbiti atata de rau! | ||
|
patttry Postat pe 6 Iulie 2009 10:00 |
||
|---|---|---|
|
Nu ma intereseaza ce s-a zis despre Michael, important este ce a facut in viata lui. A fost regele muzicii pop. S-a zis ca este pedofil, nu cred, era un copil mare, poate prea naiv pt haita de hiene ce-l inconjura. La toate interviurile el parea speriat, parca ii era teama de ceva, poate viata pe care a dus-o alaturi de tatal lui l-a debusolat. Pedofilii sunt si au fost langa el. Inca un lucru foarte adevarat - presa face caz pe intamplarile nefericite cu iz de scandal ca dau bine pe sticla si creste cifra de afaceri,, mai bine'' pt ei ca Michael sa fie pedofil decat o ,,victima'' a vietii alaturi de un tata dezechilibrat. |
||
|
tomescumrl Postat pe 6 Iulie 2009 10:13 |
||
De la: tomescumrl, la data 2009-07-06 10:13:44Nu ma intereseaza ce s-a zis despre Michael, important este ce a facut in viata lui. A fost regele muzicii pop. S-a zis ca este pedofil, nu cred, era un copil mare, poate prea naiv pt haita de hiene ce-l inconjura. La toate interviurile el parea speriat, parca ii era teama de ceva, poate viata pe care a dus-o alaturi de tatal lui l-a debusolat. Normal ca era mai bine pentru presa..se vindea imediat tot ce scriau, nici idee nu avem ce de bani au castigat de pe urma lui, stiti ce au fost in stare sa zica dupa ce a murit: "Michael Jackson will only die once"..penibil, nu mai stiau cum sa atraga lumea. Cui ii pasa de un copil care a fost batut de tata, sunt miliarde in lumea asta, ce importanta are ca un nenea care canta a fost batut, ce, a fost cumva singurul?? Dar pe de alta parte e singurul care sta numai cu copii, unde merge vrea copii... suspect, nu? Puneti doi cu doi impreuna, n-o sa va dea decat 4.
|
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 10:20 |
||
Am intrat de curiozitate pe acest forum, n-am citit toate mesajele si as vrea ca cineva sa-si exprime parerea despre o chestie ce am vazut-o in documentarul realizat la Neverland... repet, nu am citit toate mesajele sa vad daca s-a vorbit despre asta... Michael zicea la un moment dat ca a avut o relatie cu mama lui Blanket, apoi ca ea era negresa ... nu am stiut ce sa cred in momentul ala... mi s-a parut ca mintea ... si mai ales ca cei care au vitiligo pot transmite la copii boala... eu am fost fan Michael Jackson, si nu m-a interesat niciodata viata lui personala, chiar cand lumea il condamna mie tot imi placeau piesele lui.
|
||
|
kudika014999 Postat pe 6 Iulie 2009 10:25 |
||
|
Exista multi oameni carora le este mult mai usor sa blameze pe cineve, decat sa vada in profunzime lucrurile. Asa s-a intamplat si in cazul lui Michael Jackson. Este mult mai usor sa il blamezi decat sa intri pe google si sa vezi ce efecte are boala vitiligo atat asupra fizicului, dar si asupra psihicului persoanei bolnave. Este mult mai usor sa subestimezi o persoana de valoare decat sa incerci sa intelegi ce l-a determinat sa faca anumite lucruri. Asta se intampla numai la oamenii fara pic de cultura. De ce sa isi puna singurul neuron pe care il detin la munca...e mai simplu sa arunci cu noroi, ca pentru asta nu iti trebuie multa minte. A fost un copil fara copilarie, de aceea si-a construit un mic regat de basm, unde ii placea sa isi traiasca copilaria pierduta in compania altor copii. A fost iubit si adulat de o lume intreaga, dar el isi dorea doar iubirea si admiratia unui tata tiran. Si-a dorit sa fie tata pentru a-i demonstra tatalui sau ca se poate sa fii un bun parinte, dar mai ales pentru a-si revarsa toata dragostea pe care parintii nu i-au dat voie sa o faca. A fost un geniu. Iar rautatile unor neaveniti nu vor reusi niciodata sa ii stirbeasca imaginea si memoria, pentru ca sunt insignifiante ca si ei. Rest in peace Michael! We will allways love you! |
||
|
kudika007629 Postat pe 6 Iulie 2009 10:27 |
||
De la: kudika014999, la data 2009-07-06 10:25:34Am intrat de curiozitate pe acest forum, n-am citit toate mesajele si as vrea ca cineva sa-si exprime parerea despre o chestie ce am vazut-o in documentarul realizat la Neverland... repet, nu am citit toate mesajele sa vad daca s-a vorbit despre asta... Michael zicea la un moment dat ca a avut o relatie cu mama lui Blanket, apoi ca ea era negresa ca o comparatie, urmareste interviul cu Barbara Walters unde si ea pune intrebari dificile, sa vezi cat de sigur si pe el si coerent era Michael fata de acel interviu (sigur nu au fost declaratiile lui scoase din context???) am vazut si eu cand zicea ca a avut o relatie cu mama lui Blanket, apoi ca ea era mama surogat... dar nu stiu sa zic cat a fost minciuna si cat naivitate... dar de ce conteaza? errare humanum est |
||
|
kitty_krieger Postat pe 6 Iulie 2009 10:31 |
||
| Pe langa traumele din copilarie, MJ a avut , poate si o deschidere spre depresie si nemultumire de sine, cauzata si din cauza accentuarii trasaturilor zodiei: fecioara. Parerea mea. | ||
|
irina_moise Postat pe 6 Iulie 2009 10:34 |
||
| corectez: cauzata de ... | ||
|
irina_moise Postat pe 6 Iulie 2009 10:35 |
||
| http://www.michaeljackson.ro | ||
|
valita76 Postat pe 6 Iulie 2009 10:49 |
||
| am o prietena care sufera de vittiligo si s a depigmentat aproape in totalitate......este ..alba ,alba, alba.... | ||
|
simo_76 Postat pe 6 Iulie 2009 12:14 |
||
De la: kudika031451, la data 2009-07-06 10:00:50pt katharadar tu te crezi mai presusu de Dumnezeu de il judeci?si nu stiu care e problema ta in privinta lui Michael. eu chiar cred ca suferea de aceasta boala, si in plus avea poate cel mai mare suflet, in orice caz mult mai mare ca al tau! si nu stiu de ce toti il comentati de rau! mai lasati-l sa se odihneasca in pace pe bune acum si nu il mai tot vorbiti atata de rau! Nu stiu ce suflet avea, de fapt nimeni de pe forumul asta nu stie. Am ajuns ca intr-o piesa de Ionesco, toti pro dau example din media ca sa dovedeasca ce suflet minunat avea maical, dar cand cei contra o fac, presa devine brusc un mijloc nerecomandat de informare. Si da, il judec pe Dumnezeu, de ce nu? Totul este supus judecatii pe lumea asta, si eu, si maical, si Dumnezeu. Nu vad de ce ar exista ceva tabu.
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 12:36 |
||
De la: kudika029654, la data 2009-07-06 12:14:35am o prietena care sufera de vittiligo si s a depigmentat aproape in totalitate......este ..alba ,alba, alba.... Eu am un prieten care sufera de vitiligo de 20 de ani si cu exceptia a doua pete si-a pastrat culoarea initiala. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 12:36 |
||
| Si totusi Kathara ce ai tu cu viata lui Michael ??? Crezi ca daca erai in locul lui ai fi facut ceva mai bine? | ||
|
diass Postat pe 6 Iulie 2009 13:17 |
||
tot ce pot spune e.......nimic...............MICHAEL a fost si va ramane un cantaret de mare valoare ,eu cel putin imi aduc aminte de melodiile lui cu cea mai mare nostalgie ..am crescut ascultandu l pe MICHAEL si am sa mor ascultand melodiile sale ............care de altfel nu vor pierii niciodata ...........eu cred ca pentru toti cei care i au iubit muzica nu conteaza bolile pe care le a avut sau nu ,operatiile estetice pe care le a facut sau nu sau faptul ca a fost acuzat de pedofilie(ceea ce sunt sigura ca nu a fost adevarat).......noi ii iubim melodiile si o vom considera ca fiind cea mai mare mostenire a muzicii pop...............sa nu uitam ca la concertele sale lumea nu mai avea loc in sala ..............deci fara justificari si fara judecari la adresa lui,nu avem dreptul asta ...................tot ce putem sa mai facem e sa l omagiem cum trebuie si sa l purtam in sufletele noastre pentru totdeauna asa cum si el isi purta fanii in suflet...........DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE REGE AL MUZICII POP.........
|
||
|
danyela_angela Postat pe 6 Iulie 2009 13:39 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:33:46De la: rosebud, la data 2009-07-05 13:14:38Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire. 1)Nu stim daca a mintit sa nu. 2)Era vorba despre viata lui personala si nu trebuia sa dea explicatii nimanui despre ea. 3)Daca a mintit poate a facut-o ca sa isi protejeze copiii. Mai usor cu jignirile ca nu cred ca esti tocmai tu buricul pamantului. |
||
|
rosebud Postat pe 6 Iulie 2009 13:57 |
||
|
nu cred ca putem emite noi adevaruri despre M.J. noi putem sa spunem doar ce am auzit despre el. in rest tot ce a ramas este muzica lui ascultata de toata lumea. pacat ca s-a stins prea devreme. |
||
|
luulya Postat pe 6 Iulie 2009 14:01 |
||
De la: fairyfantasy, la data 2009-07-06 09:55:18Nu are rost sa il judecati pe Michael. Si nici sa cautati adevarul. Daca urmariti interviurile cu Oprah si ce se mai gaseste pe youtube, veti descoperi un om bland, calm, oarecum timid, care recunoaste ca a a facut doar 2 operatii doar la nas si ca nu e mare lucru, tot hollywoodul isi face. el chair suferea de depigmentare si iubea copiii, caci ii aminteau de copilaria pe care n-a avut-o. Nu-l vad in stare pe omul asta sa minta, deci nu mai credeti ce scrie in toate ziarele de scandal Absolut corect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Who and only who is without sin can judge another !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Low life father .......... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2009 14:12 |
||
|
" Nu sunt geniala decat in rautate, m-a invatat consortul. " Katahara-cuvintele tale. Sincer, nu as vrea sa traiesc singuratatea ta! Esti desteapta sau cel putin citita. Nu ai putea sa folosesti atuurile astea in alt scop, decat sa improsti venin? |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 6 Iulie 2009 14:13 |
||
|
Acum o mie de speculatii nu-si au rostul....ACUM E DEJA PRINTRE INGERI... conteaza faptul ca a fost o legenda in timpul vietii si va devenii una si mai apreciata dupa moarte, acum... eu il numesc THE GOD OF MUSIC |
||
|
luMichael Postat pe 6 Iulie 2009 14:13 |
||
|
eu il iubesc pe Michael din tot sufletul,il ador!!am plans mult de cand am aflat ca a murit,ii ascult intr-una melodiile,il primesc in videoclupuri cu admiratie,cand am vazut la tv concertul lui cu cata dragoste si daurire canta si dansa nimic rau nu mai conteaza ce se spune despre el. va ramane o legenda vie in noi toti care stim sa apreciem muzica adevarata,un artist in adevaratul sens al cuvantului era un adult cu suflet de copil...numai tatal lui un ipocrit care merita s amoara in locul lui a purtat vina pt toata nefericirea lui te voi iubi mereu Michael!!! |
||
|
dalilascumpy Postat pe 6 Iulie 2009 14:15 |
||
De la: kudika014999, la data 2009-07-06 10:25:34Am intrat de curiozitate pe acest forum, n-am citit toate mesajele si as vrea ca cineva sa-si exprime parerea despre o chestie ce am vazut-o in documentarul realizat la Neverland... repet, nu am citit toate mesajele sa vad daca s-a vorbit despre asta... Michael zicea la un moment dat ca a avut o relatie cu mama lui Blanket, apoi ca ea era negresa Da, mama lui "Blanket" este negresa si NU este o persoana cunoscuta. Prince 2 este copilul sau natural. Nu a avut o relatie cu ea decat oficiala, nici n-a cunoscut-o in persoana ever. Dar da, a avut o relatie cu ea PENTRU CA A ACCEPTAT EL SA FIE PURTATOAREA COPILULUI LUI!! Read between the lines people!! Aaa, pentru cei care nu stiati, Blanket e mulatru. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 14:16 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 12:36:57De la: kudika029654, la data 2009-07-06 12:14:35am o prietena care sufera de vittiligo si s a depigmentat aproape in totalitate......este ..alba ,alba, alba.... Sotul meu sufera de vitiligo. De 7 ani ia aparut prima pata, iar acum, are mainile albe pana la incheieturi, 7 pete (fiecare de marimea unei nuci) pe fata, pete mai mari in diferite parti ale corpului. Desi am incercat diferite tratamente nici una nu a stopat evolutia. Din cate am inteles un puternic factor in evolutia bolii este chiar stresul, deci cred cu tarie ca la MJ a evoluat cu repeziciune. |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 6 Iulie 2009 14:17 |
||
|
Ok...hai sa ma bag si eu si daca pot sa va inchid gurile alea certarete (sunt ironica, nimic mai mult)...Am crescut cu MJ, am trait cu MJ si voi muri cu MJ, tocmai pentru ca era unic prin felul sau de a fi, de a canta, de a dansa, de a fi uman cu toti, indiferent ce i-au facut...Am plans in continuu de cand a murit, iar o data cu moartea sa, a murit si o parte din mine...dar inca mai am multe de invatat de la el (cum sa dansez, cum sa ating note inalte la cantat si cum sa ma port, pentru ca era un adevarat gentilom)...Indiferent daca suferea sau nu de vitiligo, indiferent daca era complexat de rasa sa, indiferent daca a fost sau nu molestat de tatal sau in copilarie, indiferent ce culoare au copiii sai, sau daca ultima doica a copiilor i-a fost nevasta, ceea ce conteaza in acest moment este sa se afle de ce a murit MJ...pentru ca el nu si-a dorit moartea!!! Avea trei copii minunati pe care ii iubea, si mai presus de toate iubea viata si scena...Eu cred ca MJ a fost omorat de cei care erau in preajma sa, si aici ma refer si la familie. 1. El a vrut 10 concerte si s-a trezit cu 50. Hmmm, putin cam ciudat. e clar ca cineva vroia cu disperare sa se imbogateasca pe seama lui. 2. Medicul care a fost angajat de firma care se ocupa de concerte era o persoana controversata, despre care se stia ca avea obiceiul sa isi infunde pacientii cu medicamente. Din nou ciudat, nu? 3. Culmea, ca toti dansatorii, fotografii spun ca MJ era sanatos. 4. Nu credeti ca unii stiau ca MJ valoreaza mai mult mort decat viu?...adica, ganditi-va putin...S-a filmat un DVD cu repetitiile pentru concerte. Iar acum ca a murit MJ se va scoate pe piata spre vanzare acest DVD...va pune sa ganditi, nu?...si mai este un clenci...Cei care organizau spectacolele probabil intuiau ca fanii lui MJ, daca acesta va muri, nu vor dori sa returneze biletele. Asa ca ei ramaneau cu biletele vandute si acum au si DVD-ul....Mie mi se pare ciudat. Voua nu? 5. Unde a fost familia sa cand a avut atatea probleme?...De ce nu a fost alaturi de el cand a fost acuzat?....si oare de ce MJ nu a lasat nimic familiei sale in testament? de ce a lasat totul copiilor sai si unei firme de binefacere?...daca se iubeau atat de mult, si daca era armonie in familie, eu cred ca o suma frumusica ar fi mers spre familia Jackson... Mai ganditi-va inainte sa raspundeti si spuneti-mi parerile voastre, va rog. |
||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 14:19 |
||
|
Dupa cum ati vazu nu am prea multe mesaje postate, nu sunt o persoana care sa ma bag in chestii din astea. Ce m-a intrigat a fost polemica pe copiii lui MJ. Doar atat vreau sa zic: Tata e acela care te creste, nu care te "furnizeaza"! Din punctul meu de vedere Michael Jackson a avut o singura bucurie: Muzica. In rest toti l-au folosit si blamat, iar unii de pe forumul acesta continua sa faca acelasi lucru. Bine ca a scapat si s-a dus sa bucure Ingerii cu muzica lui, ca noi nu stim sa il apreciem! Dumnezeu sa il odihneasca si sa il ierte! Ramas bun Michael Jackson!
|
||
|
iffiuanamaria Postat pe 6 Iulie 2009 14:25 |
||
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-06 14:17:43De la: Kathara, la data 2009-07-06 12:36:57De la: kudika029654, la data 2009-07-06 12:14:35am o prietena care sufera de vittiligo si s a depigmentat aproape in totalitate......este ..alba ,alba, alba.... Nu numai ca a evoluat cu repeziciune dar el de tanar s-a machiat (undeva dupa 20 si ceva de ani). Isi acoperea INTREG CORPUL cu o substanta alba si cu pudra ca sa nu para insestetic. Punea pe el tone de machiaj ca sa acopere petele. Nu avea cum sa apara in public sau sa mearga in concerte patat pe fata si corp. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 14:30 |
||
|
Dupa cum spunea si inffiuanamaria, ca sotul ei sufera de aceasta boala si ca are mainile pana la incheieturi albe, acelasi lucru i sa intamplat si lui Michael. Eu am mai spus asta o data, puteti sa va dati seama(cine inca nu crede) ca suferea de vitiligo inca din vremea Thriler. Tota lumea stie ca purta manusa dar pe vreamea aia nu stiuau si de ce.... Deci purta manusa pt ca i se albise mana :( In ceea ce priveste intrebarile lui shalimar0666 pot sa i spun ca mi le am pus si eu. Sunt convinsa ca el era fara sprijin real si toata lumea incerca sa profite de el , de aia cred ca cineva poate chiar ar trebui gasit vinovat pt moarte lui. Si da el a vrut 10 concerte si nemernicii aia l-au convins sa semneze 50. Dc va uitati la fotografiile inainte sa moara puteti sa vedeti cat era de slab ma mir ca cineva il vedea sanatos si capabil sa sustina ateatea concerte. Dar nu le pasa... NEMERNICIIi!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
diass Postat pe 6 Iulie 2009 14:31 |
||
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 14:19:36Ok...hai sa ma bag si eu si daca pot sa va inchid gurile alea certarete (sunt ironica, nimic mai mult)...Am crescut cu MJ, am trait cu MJ si voi muri cu MJ, tocmai pentru ca era unic prin felul sau de a fi, de a canta, de a dansa, de a fi uman cu toti, indiferent ce i-au facut...Am plans in continuu de cand a murit, iar o data cu moartea sa, a murit si o parte din mine...dar inca mai am multe de invatat de la el (cum sa dansez, cum sa ating note inalte la cantat si cum sa ma port, pentru ca era un adevarat gentilom)...Indiferent daca suferea sau nu de vitiligo, indiferent daca era complexat de rasa sa, indiferent daca a fost sau nu molestat de tatal sau in copilarie, indiferent ce culoare au copiii sai, sau daca ultima doica a copiilor i-a fost nevasta, ceea ce conteaza in acest moment este sa se afle de ce a murit MJ...pentru ca el nu si-a dorit moartea!!! Avea trei copii minunati pe care ii iubea, si mai presus de toate iubea viata si scena...Eu cred ca MJ a fost omorat de cei care erau in preajma sa, si aici ma refer si la familie. Familia nu avea nevoie de el, financiar vorbind si nici el de ei. El ar fi avut nevoie de ei, dar doar janet i-a fost apropiata si mama, Catherine pe care a iubit-o cel mai mult dintre toti. Nu numai ca a vrut 10 concerte dar am auzit ca ar fi si spus ca nu e in stare sa faca 50 de concerte intr-un singur loc. Nu stiu daca e corecta informatia, dar daca el chiar a spus asta, inteleg stresul si pastilele si lipsa de somn si agitatia ultimelor zile. Familia lui erau copiii, si-a luat o responsabilitate enorma cand i-a luat si stia asta. Si cei de pe strada erau o responsabilitate pe care si-a luat-o. Ceilalti nu aveau nevoie de el si nu le-a lasat nimic. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 14:46 |
||
De la: irina_moise, la data 2009-07-06 10:34:40 Pe langa traumele din copilarie, MJ a avut , poate si o deschidere spre depresie si nemultumire de sine, cauzata si din cauza accentuarii trasaturilor zodiei: fecioara. Parerea mea. :) Este caracteristica zodiei, sa tinzi mereu spre mai bine, spre mai mult, spre mai frumos, spre mai bun. Extreeeem extrem de mult spirit critic si autocritic. Nimeni nu e mai critic decat o fecioara. Mi-e tare greu sa cred in zodii, si eu sunt tot fecioara si ani la rand am incercat ca combat tot ce scrie in zodiac...nu prea mi-a iesit, nu stiu de cine este facut, cumva cumva iese tot cum spun ei. El era cat se poate de "fecioara", n-am vazut pe nimeni mai "fecioara" decat Michael, timid, perfectionist, critic cu sine insusi si cu ceilalti. Pentru ca el avea pretentii mari si de la ceilalti, tot ce nu se incadra in tiparul lui, dadea la o parte. Mie mi se pare un lucru bun, desi multi spun ca e dovada de superioritate. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 14:57 |
||
da de unde stiti voi ma atatea???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 Iulie 2009 14:59 |
||
| Eu n-as vrea sa "stiu" nimic dar lumea speculeaza si mi-e greu sa citesc uneori. | ||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 15:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pentru iubitorii de folk:) | 10 | De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07 |
| stie cineva? | 5 | De la: LiveFromHell 16 Iunie 2010 01:09 |
| Concert de duminica. | 1 | De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00 |
|
|
||
| Nimeni Altu� va concerta in El Grande Comandante | 3 | De la: Katte02 29 Noiembrie 2009 14:37 |
| Va place Gheorghe Zamfir? | 9 | De la: _dulcik_ 15 Februarie 2009 22:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.