Mai multe
De la: AlexandraV, la data 2009-07-09 23:36:39De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 23:26:11 grozav filmulet, mi-a placut la nebunie si l-am trimis si prietenilor mei
|
||
|
iffiuanamaria Postat pe 10 Iulie 2009 10:52 |
||
|---|---|---|
De la: AlexandraV, la data 2009-07-09 23:38:21Sau la asta cand vb de familia si copilari lui: http://www.youtube.com/watch?v=-6IzRz1pD6M&feature=related la primul filmulet , min 2:52 ... iar i se dicteaza ce sa zica, uof Doamne! |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 10 Iulie 2009 11:01 |
||
romantyc999 ai fost cel mai tare bravo.....ca bine ai mai zis...ft tare comentariul tau
|
||
|
|
||
|
kudika037154 Postat pe 10 Iulie 2009 12:37 |
||
De la: MONICUTZA1505, la data 2009-07-09 20:49:48Nici MJ nu are 100% sange de afro-american... Sau nu a obsrvat nimeni ca tatal sau are ochii albastrii? Daca ati urmarit festivitatea de comemorare poate ati observat si voi ca pielea fetei lui MJ (Paris) nu este cu decat cu 1-2 tonuri mai deschisa decat cea a lui Janet ... Daca sta un pic la plaja ... e la fel .... !!! Paris e alba crede-ma, este fiica lui Debbie si nu o sa semene veci cu un afro american oricat ar sta la soare. Michael avea ochii negri. Ea are niste ochi supeeeerbi, albastri ca apa marii. |
||
|
liliana2005 Postat pe 10 Iulie 2009 14:47 |
||
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-10 01:38:53V-ar placea sa fie posibil ca Michael Jackson, satul de jurnalisti si meschini, pentru a achita datoriile si pentru a pune in siguranta visata lui si pe a copiilor lui sa se fi retras, undeva, departe, in anonimat, asa cum se vehiculau zvonuri despre ELVIS (i love ELVIS, too) ? Ca sa nu ajunga ca si Elvis, sa iasa pe poarta casei in porbagajul masinilor prietenilor, sa fi aranjat o chestie, cu ocazia mortii vreunei sosii. Si mie mi-ar fi placut lucrul asta,sincer. Mi-ar fi placut sa fie in viata si sa vada cat de mult il regreta lumea acum.Cred ca ar fi foarte fericit.Nici eu nu ma pot obisnui cu ideea ca a murit.La 50 de ani,nu-i varsta sa mori.Dar nu cred ca-i o inscenare,nu cred ca ar fi lasat copii aceea sa sufere dupa el- Am vazut ca Paris, in mai multe filmulete cu Michael , intotdeauna il tinea de mana.In interviul lui Bashir,Michael o intreaba:Vrei sa te duci sa alergi?" Iar ea raspunde:"Nu ,vreau sa te tin de mana!(No, I wanna hold you!)" Undeva explica despre faptul ca ori de cate ori vrea sa plece,Paris insista sa nu-i dea drumul d la mana un filmulet amuzant: http://www.youtube.com/watch?v=JKnSn-015R4
|
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 15:30 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=8eOMKZD5gw8&feature=related hehe,prima oara cand il vad pe Michael facand o greseala,la minutul 1:05. E de inteles:"I'm just a human"..si banuiesc ca era si obosit. |
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 15:52 |
||
|
haaaaaaaaaaa. Stiti vestita "aplecare" la un unghi 45 de grade din Smooth criminal? Stiu ca secretul consta in tocul pantofilor conceputi special. Ma uitam la acest video,si am observat ca dansatorul din dreapta lui Mike, i se intepeneste pantoful pt 2 secunde. http://www.youtube.com/watch?v=ojMgX4LTbXI&feature=related hihi!..
|
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 16:06 |
||
mie si filmuletul asta mi-a placut, am ras copios mai ales la bataia cu frisca sa-l vedeti cum topaie ca un copilas si rade cu o pofta , merita!!!
|
||
|
iffiuanamaria Postat pe 10 Iulie 2009 16:51 |
||
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-10 16:51:32mie si filmuletul asta mi-a placut, am ras copios mai ales la bataia cu frisca sa-l vedeti cum topaie ca un copilas si rade cu o pofta scuze de atat ras am uitat sa pun filmul http://www.youtube.com/watch?v=D2MTuTeWiPs&feature=related |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 10 Iulie 2009 16:52 |
||
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-10 16:52:09De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-10 16:51:32mie si filmuletul asta mi-a placut, am ras copios mai ales la bataia cu frisca sa-l vedeti cum topaie ca un copilas si rade cu o pofta merci pt link! cateva faze din filmulet chiar nu le mai vazusem. mie imi mai place faza asta,sa vezi ce rusinos este: http://www.youtube.com/watch?v=D0iTKq_XrDA&feature=channel_page |
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 17:15 |
||
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-10 01:38:53V-ar placea sa fie posibil ca Michael Jackson, satul de jurnalisti si meschini, pentru a achita datoriile si pentru a pune in siguranta visata lui si pe a copiilor lui sa se fi retras, undeva, departe, in anonimat, asa cum se vehiculau zvonuri despre ELVIS (i love ELVIS, too) ? Ca sa nu ajunga ca si Elvis, sa iasa pe poarta casei in porbagajul masinilor prietenilor, sa fi aranjat o chestie, cu ocazia mortii vreunei sosii. Daca mi-ar placea, cred ca as urla de nebuna pe strazi de fericire! Dar, din pacate, nu prea pare posibil acest lucru. Nu cred ca ar face el asa ceva! Crede-ma ca nici mie nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi! Ma uitam la stiri astazi si am vazut ca este posibil sa se ajunga la un caz de omucidere. Eu ma intreb de ce a trebuit sa se ajunga aici? De ce nu a fost nimeni langa el cand era nevoit sa i-a atatea pastile ca sa poata dormi? Ma refer la cineva din familia sa? Asta e... nu pot decat sa ma bucur stiind ca acum este intr-un loc mai bun, este linistit si vegheaza asupra noastra! |
||
|
AlexandraV Postat pe 10 Iulie 2009 18:34 |
||
|
de o zi intreaga cant fara intrerupere "heal the world",nu ma pot gandi la alceva........ d-zeu sa te ierte michael,rest in peace !!!!! |
||
|
rena Postat pe 10 Iulie 2009 19:19 |
||
De la: irisgirl2007, la data 2009-07-10 19:19:53de o zi intreaga cant fara intrerupere "heal the world",nu ma pot gandi la alceva........bravooo ,,,,,,,,,dccc va uitatii inca la filmulete cuu elll,,,,,,euu unull cred ca le stiuu pe toateeeeeeeeeeeee,,,,,,,,,omull astaa nu a facutt nimic rauuu,,,cii doar bineee,,,,,oameniiii,,,,,inimilee noastree impietritee suntt releee ,,,dumnezeuu sa ill primeasca in gradinilee raiuluii pentruu rugaciunilee tuturorr sfintilorrr,,,,sii tuturorr puterilorr cerestiii,,,,aminn,,,,katarroo ,,,sii ceilaltii care vbbb ce vbbb terminativaaaaaaa ,,,,,nu aicii,,, nu despre omul astaaa,,,, |
||
|
thadoog Postat pe 10 Iulie 2009 21:32 |
||
thadoog ai demonstrat ca stii despre ce e vorba, ca ai un suflet bun si ca ai inteles despre ce era vorba in munca lui Michael. Felicitari!!! |
||
|
Irinaenache Postat pe 10 Iulie 2009 21:46 |
||
|
Imi pare rau ca intervin si eu in acest forum deschis in memoria lui Michael Jackson, dar simt nevoia sa-mi exprim si eu ccea ce simt despre el. Pentru mine a fost si este cel mai complex artist ce l-a avut omenirea. Sa dea Domul sa mai fie altii ca el. Imi pare rau ca s-a iscat pe acest forum o serie de divergente, de opinii diferite leagate de el, viata si stilul lui de viata, dar probabil nu vom ajunge sa stim nicodata tot adevarul, oricat am incerca sa speculam, cautam, analizam, discutam........ Imi pare rau ca a trebuit sa moara "ca sa reinvie" in sufletele noastre, precum pasarea Phoenix din propria cenusa. El acum a zburat sus la ceruri fiind liber si eliberat de toate rautatile intalnite pe acest pamant. Ne-a ramas dansul si muzica lui care ne insoteste pretutindeni. Mesajele transmise de el prin cantece sunt simple,clare, pe intelesul fiecarui om de pe aceasta planeta bogat- sarac, alb- negru, adult- copil, frumos-urat, etc., invitandu-ne pe toti deopotriva sa salvam lumea de tot ce e rau. Sa pastram in suflet mesajele si sa incercam sa-i urmam sfaturile, sa facem o lume mai buna asa cum si-a dorit el. Dumnezeu sa-l ierte! si Odihneasca-se in pace! |
||
|
larri Postat pe 11 Iulie 2009 00:05 |
||
| si eu as dori la fel. sa traiasca fericit pana la adanci batraneti! | ||
|
alexia24 Postat pe 11 Iulie 2009 00:18 |
||
| CE OAMENI FARA SUFLET SANTETI !!! VOI A_TI AVUT COPILARIE FERICITA SAU MAI PUTIN FERICITA DAR ACEST OM CARE A FOST O MINUNE NU A AVUT COPILARIE sa dedicat trup si suflet pentru aceasta lume infecta . PACAT!!! CA A MURIT O STEA , IN CURAND VA FI CANONIZAT MJ, VOI V_ATI PUS INTREBAREA : CARE ESTE ROLUL MEU PE ACEST PAMINT ???? AVETI UN RASPUNS!!!! | ||
|
kudika032538 Postat pe 11 Iulie 2009 21:42 |
||
| daca esti coplesita vezi sa nu te i-a lesin...ar fi pacat sa ne parasesti tocmai tu...la cat de inteligenta esti,ma intreb ce s-ar face kudika fara tine.... | ||
|
papusik_bad Postat pe 11 Iulie 2009 23:01 |
||
|
Am si eu o intrebare, o nelamurire...o ceva, nici nu stiu cum s-o numesc! Pe youtube apare un video cu o melodie care se presupune a fi a lui Michael "Let me let go" http://www.youtube.com/watch?v=cEObeRJrq-Q&feature=related tot pe youtube, apare un video cu u alt cantaret, Jason Malachi, si se spune ca este mel cantata de el! http://www.youtube.com/watch?v=T1_Ii6cjDqI&feature=related Nu stiu ce sa cred, pe youtube, melodia se intrerupe din secunda in secunda si nu o pot asculta asa cum trebuie, dar cat am reusit sa aud, mi se pare ca este vocea lui Michael! Ori am innebunit eu, nu este exclus, si il aud pe Michael peste tot, ori... nu stiu! Ascultati si voi melodia si astept pareri.... Sa nu sariti la mine, dar mie mi se pare ca e vocea lui Michael!
|
||
|
AlexandraV Postat pe 12 Iulie 2009 02:48 |
||
De la: AlexandraV, la data 2009-07-12 02:48:43Am si eu o intrebare, o nelamurire...o ceva, nici nu stiu cum s-o numesc! Acum cateva saptamani in urma, am data de melodia asta din greseala tot pe You Tube. Tot Michael Jackson era numit ca fiind cel care o canta. Melodia nu e rea,insa ,spun sincer ,ca la primul impact mi s-a parut ciudata,in sensul ca nu prea e stilul lui Michael. Chiar am avut un sentiment de parere de rau pt faptul ca am crezut ca se "modernizase" dupa noile voci aparute acum,(Chris Brown ,Neyo,Justin Timberlake)si renuntase la stilul lui original .Sunt cateva sunete specifice lui Michael aparent banale,dar care dau farmec in muzica lui: 1: Auuuu! 2:Hii,hiiiiiii 3:Hoo! (huuu) sau Hoo,hoo(hu,hu) 4.sunetul acela care seamana cu un fel de sughitz( il gasesti in "Billie Jean" sau in "Who is it" inca de cand incep versurile) 5.mai e un sunet scurt care seamana cu cel care il scoti in mometul imediat dupa ce bei cu pofta un pahar de apa rece,suc etc. stii acel "Haaa!" Il gasesti in "Ghosts" sau "Remember the time" "Let me let go" e o melodie comuna ca sound si-mi aduce aminte de NSync. Acum ca mi-ai deschis urechile mai bine si mi-ai spus de Jason Malachi,m-am convins ca melodia nu apartine lui Michael Jackson ci a acestui nou artist care se pare ca incearca sa-l imite pe Michael. Daca esti atenta,vei constata ca nu exista melodie de-a lui Michael (dintre cele dansante gen Billie Jean,Beat it, Smooth Criminal,Ghosts) fara acele sunete enumerate mai sus care sunt un fel de stampila,Mike nu putea sa cante fara ele. In "Let me let go"..nu gasesti asa ceva, timbrul vocii pastrand aceeasi linie e si chiar devine banala pt ca am mai auzit genul asta de melodie. Timbrul lui Michael e mai puternic ,mai "colorat" mai bogat in tonalitati ,el putand face usor treceri de la vocea suava la cea agresiva. Michael putea sa "jongleze" mult mai mult cu vocea lui. Parerea mea si sunt sigura ca am dreptate,nu este melodia lui Michael Jackson. Asculta cu atentie "Ghosts" unde sunt incluse aproape toate suntele specifice lui si treceri de la suav la agresiv. Sa-mi spui apoi daca iti mai pare a fi vocea lui Mike in melodia cealalta "Let me let go". |
||
|
lil_devil Postat pe 12 Iulie 2009 04:51 |
||
De la: AlexandraV, la data 2009-07-12 02:48:43Am si eu o intrebare, o nelamurire...o ceva, nici nu stiu cum s-o numesc!daa asa se pare ca este a lui ,, si mai sunt cateva |
||
|
thadoog Postat pe 12 Iulie 2009 09:25 |
||
| felicitari celor care au deschis acest topic ! ma bucur sa vad ca stiti sa apreciati valorile ! | ||
|
gb_oana Postat pe 12 Iulie 2009 09:37 |
||
| Ai dreptate! Eu cred ca bietul om a avut mari probleme de la boala asta. Si fiind vedeta si super cunoscut, nu avea cum sa apara asa in fata tuturor. A fost fortat de imprejurari sa-si faca operatii. A fost un om care nu a avut noroc... pacat, la cat talent a avut! Si vitiligo, pe pielea neagra, cred ca se vede altfel decat pe cea alba...!!! MIe nu imi vine sa cred ca exista oameni asa de nemernici ca cei care l-au acuzat de pedofilie numai sa se umple de bani si sa-l distruga! El a fost un om care si-a pierdut copilaria si incerca, prin ,,excentricitatile" lui sa si-o regaseasca. De aceea se juca cu copiii si ii si iubea atat. In nici un caz nu ii molesta! Incerca sa-si regaseasca copilaria pe care, din pacate, nu prea a avut-o, sa-si faca una cum visa cand era copil si sa-i ajute si pe alti copii sa traiasca un basm. Cati copii au ocazia sa vada macar jocurile si jucariile de la Neverland? Si multi l-au ranit pentru ca a fost OM! Ca a donat la fundatii de caritate si a ajutat pe multi... Ati vazut fetita lui, Paris la inmormantare... m-a rupt in doua fraza pe care a zis-o. Un copil nu minte! Michael si -a iubit extraordinar de mult copiii. Cat priveste talentul lui, nu cred ca are cineva rezerve! Imi pare rau ca a murit si nu imi vine nici acum sa cred ca nu-l voi mai vedea niciodata aparand la televizor... Eu am fost dintotdeauna fan George Michael insa, prima caseta pe care am primit-o a fost cu Michael Jackson, cand aveam 13 ani. Nu ma saturam sa ascult ,,Give into Me". Mi-a placut mult muzica lui, dansul, spectacolul dar nu am stiut cat l-am apreciat ca om pana nu a disparut. Asa vor pati mai multi, probabil... Oricum, nu mai aruncati cu noroi in el, macar acum, din respect pentru ca nu mai e printre noi! | ||
|
candy_girl79 Postat pe 12 Iulie 2009 10:26 |
||
parca lipseste cineva de pe forum???sa fie oare kathara??? incredibil dar adevarat!!!ce faci fato de 3 zile nu mai arunci cu venin?ai patit ceva?sa nu-mi spui!!!!!!!!!!!!!!! ai luat o portie din propriul venin si acuma esti la dezintoxicare!!!
|
||
|
dydush Postat pe 12 Iulie 2009 17:00 |
||
aici ii adevarul http://www.ro-online.ro/ruby09-28037.html
|
||
|
kudika018164 Postat pe 12 Iulie 2009 17:31 |
||
De la: kudika018164, la data 2009-07-12 17:31:30aici ii adevarul fato da` mai termin-o odata....peste tot postezi cu banii tai???
|
||
|
aish Postat pe 12 Iulie 2009 17:32 |
||
De la: kudika018164, la data 2009-07-12 17:31:30aici ii adevarul fato da` mai termin-o odata....peste tot postezi cu banii tai???
|
||
|
aish Postat pe 12 Iulie 2009 17:32 |
||
|
SI CARE E TREABA VOASTRA DACA A VRUT EL SA FIE ALB SI SA ARATE LUMII CEVA CARE SA PLACA? A DAT TOT CEEA CE AVUT MAI BUN IN EL PENTRU NOI SI MULTI NU VAD SI SPUN DECAT TAMPENII DESPRE EL, DE UNDE STITI VOI CA A FOST PEDOFIL?DE UNDE STITI VOI CA SI A ALBIT PIGMENTUL? DIN PRESA, PRESA CARE INGROAPA PE ORICINE,CARE MINTE, SCUIPA SI DENIGREAZA. LUATI L IN DISCUTIE PE ARTISTUL CARE A FOST MICHAEL,ASTA A VRUT EL SA DEA LUMII NU BARFE CU CARE SA FACA UNII BANI, LASATI L SA SI DOARMA SOMNUL IN LINISTE SI ARUNCATI CU PIATRA ACEI CARE VA SIMTITI CHIAR FARA NIMIC DE ASCUNS. SA VA FIE RUSINE PENTRU TOATE CUVINTELE URATE CARE VA IES ASA USOR SI FARA NICI O SANSA DE A DOVEDI CEVA. PACAT CA N ATI REALIZAT CE MARE ARTIST A PIERDUT PLANETA... |
||
|
misha_4_u_all Postat pe 12 Iulie 2009 19:21 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-12 17:10:54De la: dydush, la data 2009-07-12 17:00:30 Uite, draga, m-am intors, special pentru tine. Deci, ce mai fac proastele mele? Bociti, bociti? |
||
|
Kathara Postat pe 12 Iulie 2009 19:26 |
||
| DE CE SCORMONITI "RAHATUL"? | ||
|
lil_devil Postat pe 12 Iulie 2009 19:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutor.... | 2 | De la: kudika099098 12 Ianuarie 2010 12:23 |
| Pamantul Deocamdata | 5 | De la: aprov 9 Iunie 2009 15:48 |
| rap-eri din Romania... | 26 | De la: Katte02 8 Octombrie 2015 19:22 |
|
|
||
| Nimeni Altu� va concerta in El Grande Comandante | 3 | De la: Katte02 29 Noiembrie 2009 14:37 |
| Fani Chicane sau Dirty Vegas? | 10 | De la: Lore_lorena 31 August 2009 17:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.