Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: Kathara, la data 2009-07-12 19:26:44
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-12 17:10:54
De la: dydush, la data 2009-07-12 17:00:30 parca lipseste cineva de pe forum???sa fie oare kathara??? incredibil dar adevarat!!!ce faci fato de 3 zile nu mai arunci cu venin?ai patit ceva?sa nu-mi spui!!!!!!!!!!!!!!! ai luat o portie din propriul venin si acuma esti la dezintoxicare!!!

a..te rog...
Ce, ti-e dor de ea?Las-o!!!
Sper sa-si f gasit ceva bun in viata ei sa faca decat sa spuna prostii pe forumuri.
M-as bucura nespus pentru ea daca si-ar fi gasit "pe cineva" sa o implineasca si sa nu mai fie frustrata.
Nu-i mai duce lipsa...las-o

Uite, draga, m-am intors, special pentru tine.

Deci, ce mai fac proastele mele? Bociti, bociti?

proastele tale???doamne fereste ...poate oi fi eu proasta si nu stiu si in cazul in care as fi tu ma intreci cu mult daca am participa la un concurs de genul cu siguranta ai lua marele premiu! sa inteleg k esti liderul proastelor!interesant...deci ai si tu o ocupatie hai k e un pas inainte!poate scrii si o carte,ce zici?
dydush
Postat pe 13 Iulie 2009 17:29
De la: dydush, la data 2009-07-12 17:00:30 parca lipseste cineva de pe forum???sa fie oare kathara??? incredibil dar adevarat!!!ce faci fato de 3 zile nu mai arunci cu venin?ai patit ceva?sa nu-mi spui!!!!!!!!!!!!!!! ai luat o portie din propriul venin si acuma esti la dezintoxicare!!!

Trebuie sa recunosti ca ai avut proasta inspiratie sa scormonesti "rahatul".... ...Lasa-l in pace,ca incepe iar sa puta.
lil_devil
Postat pe 13 Iulie 2009 17:32
Cica tatal lui a gasit o noua sursa de bani....o sa exploateze toate amintirile ce le are cu el ..Uitativa pe protv imediat dupa pauza o sa dea intregul reportajj.Kathara...Ne`ai plictisit..Dute si canta la alta masa
Printz3s
Postat pe 13 Iulie 2009 17:50
De la: lil_devil, la data 2009-07-13 17:32:50

Trebuie sa recunosti ca ai avut proasta inspiratie sa scormonesti "rahatul".... ...Lasa-l in pace,ca incepe iar sa puta.

prosta sau nu inspiratia nu ma pot abtine chiar vreau sa vad pana unde va ajunge fata asta! isi pierde �rahatul� vreodata putoarea? nu prea cred
dydush
Postat pe 13 Iulie 2009 18:24
De la: dydush, la data 2009-07-13 18:24:30

prosta sau nu inspiratia nu ma pot abtine chiar vreau sa vad pana unde va ajunge fata asta! isi pierde �rahatul� vreodata putoarea? nu prea cred

Nu, nu cred ca-s pierde rahatul putoarea, vorbesc acum din ceea ce observ la tine, evident.
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 19:10
De la: intrigante, la data 2009-07-13 15:46:23
De la: Kathara, la data 2009-07-13 14:56:50
De la: Printz3s, la data 2009-07-13 14:50:18Kathara ....De unde atata rautate pe tine..Nici unul dintr-e noi nu stim si probabil nu vom sti niciodata tot adevarul despre el..presa spune multe aberatii... ca orice ar fi nu ar trebui sa iti permiti sa judeci fara sa cunosti tu cu adevarat..Sau il cunosti si nu stim?Uite unde era xena printesa razboinica..Chiar nu pot sa cred ca numa sa critici si sa spui injurri sti....Dar nu e un Dumnezeu sus? Orice ar fi Si orice s-ar zice..Michael e si va ramane Un REGE la ...Asa ca...daca vrei sa mai vb urat..uite-te in oglinda si spuneti-le singura ca Doar tu le crezi..SI le aprobi.. R.I.P Michael

Da, da ar fi interesant de vazut cine a insultat mai mult. sau primul. sau fara motiv.

Ai plans cand a murit, spune drept?

DECI, AI REUSIT SA MA ENERVEZI IN ASA HAL CA DACA AR FI SA TE INTALNESC ODATA TI-AS SMULGE INIMA SI AS ARUNCA-O LA GUNOI. ESTI SUB ORICE CRITICA, NU EXISTA CUVINTE SA TE DESCRIU. NU STIU CATZI ANI AI , SA IMI DAU SEAMA DACA AI AVUT OCAZIA SA "IL CUNOSTI" PE MJ. EU INSA L-AM VAZUT IN CONCERTUL DE LA BUCURESTI. TE INTREB TU CE DRACU FACI IN VIATA TA SA FII APRECIATA SI IUBITA CA PE EL?????????????????????? I-ATI FATA O SLUJBA SI FA CEVA CA ESTI TOT PE FORUMURI SI SPUI NUMAI TAMPENII. MA OPRESC DIN SCRIS CA NU MERITI NICI MACAR EFORTUL ASTA. CE TE F....TE PE TINE GRIJA DE COPIII LUI SAU DE BOALA ???????????? DACA NU CREZI , NU CREDE DAR NU-TI LUA LIBERTATEA DE A DA VERDICTE SI DE A-L ACUZA BA CA S-A OPERAT , BA CA S-A DEPIGMENTAT!!! TREABA LUI. NOI L-AM IUBIT PENTRU MUZICA LUI . RESTUL E VIATA LUI SI GATA. APROPO?? AI AUZIT CA PROSTUL ALA DE COPIL CARE L-A ACUZAT DE VIOL ACUM A SPUS CA A FOST O MINCIUNA??????????? CA TATAL LUI L-A PUS SA MINTA??? ACUM ARE PROCESE DE CONSTIINTA CA DE ATUNCI MJ. A INCEPUT SA FIE DEPRIMAT. EL TINEA LA PAREREA OAMENILOR SI FANILOR DE AIA L-A AFECTAT F MULT ACUZATIILE. SI TOT DE AIA NU AR FI AVUT SENS CA EL SA SE DEPIGMENTEZE CU BUNA STIITA. SUFEREA ENORM CA LUMEA IL CONSIDERA PEDOFIL SAU CA S-A ALBIT VOIT. ASA CA INCA ODATA DISPARI MAI BINE DE PE AICI CA DAI MARE DOVADA DE IMBECILITATE. GET LOST!

Intrebarea ramane: ai plans cu lacrimi de sange, miorita laie?
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 19:11
De la: kudika019975, la data 2009-07-13 16:52:39BITCH!!!!! bine ca recunosti!!!!
deci.......orice topic cu MJ.......hop si tu!!
cine vrea sa fie fanatic sa fie!bravo lor ! tu esti doar o catea.....tu ai spus-o

Mai bine catea decat proasta, nu?
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 19:12
De la: dydush, la data 2009-07-13 17:20:14of kathara si eu care credeam k te-ai singura,cum nu aveai nimic mai bun de facut
nu draga peste 40 de zile vom plange la parastasul tau
uite asa vom plage de unde culegi perlele astea ???zi-mi si mie secretul esti f inteleapta draga!se vede k esti trecut....dar prin ce???

I-auzi, imi preconizezi moartea? Esti tu atat de tru incat sa ma omori ca l-am vorbit de rau pe maical?

BRING IT ON!
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 19:13
De la: dydush, la data 2009-07-13 18:24:30

te rog ,frumos,nuuuuuuuuuuuuu...Are topicul ei...acolo poti afla, dar nu pe asta. Topicul asta e pentru Michael Jackson. Pe mine nu ma intereseaza cat de mult poate ajunge sa miroasa un rahat.
N-o mai baga in seama,te rog frumos.E ca si cum dai apa la moara si-i dai ocazia sa spuna si mai multe prostii. Deja am inghiti destul. Vreau s-o lasi balta cu ea.Prefer sa se inchida topicul decat sa mai mearga in felul asta.

Mai bine uita-te la video-urile astea. Sunt foarte misto! sa-mi spui daca iti plac.

http://www.youtube.com/watch?v=l78ho3Y8P_I&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=qIkQvEIqIO8&feature=channel_page (e vocea lui mike cand era mic)
lil_devil
Postat pe 13 Iulie 2009 19:37
De la: Kathara, la data 2009-07-13 19:12:28
De la: kudika019975, la data 2009-07-13 16:52:39BITCH!!!!! bine ca recunosti!!!!
cine vrea sa fie fanatic sa fie!bravo lor ! tu esti doar o catea.....tu ai spus-o

pai esti o catea proasta!!!!!! le ai pe toate
angelfromheaven
Postat pe 13 Iulie 2009 19:54
De la: kudika019975, la data 2009-07-13 19:54:16

Takes one to know one.
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 19:58
De la: Kathara, la data 2009-07-13 19:58:36

Takes one to know one.

I don't speak english
yumy
Postat pe 13 Iulie 2009 20:03
De la: Kathara, la data 2009-07-13 19:13:19
De la: dydush, la data 2009-07-13 17:20:14of kathara si eu care credeam k te-ai singura,cum nu aveai nimic mai bun de facut
nu draga peste 40 de zile vom plange la parastasul tau
uite asa vom plage de unde culegi perlele astea ???zi-mi si mie secretul esti f inteleapta draga!se vede k esti trecut....dar prin ce???

I-auzi, imi preconizezi moartea? Esti tu atat de tru incat sa ma omori ca l-am vorbit de rau pe maical?

BRING IT ON!

Kathara, ce faci tu, mai fata rrrea?
Tu deja stii ca eu cand raman in pana de topice la care sa ma indoi de ras, intru pe profilul tau si iti citesc remarcile...

Da' ce-am citit aici e de tavaleala, zau. Acu' vad ca te asteapta lumea la colturi cu bata de beizbol...

A, stai, habar nu au cine esti, asa ca tot ce pot face e sa-ti faca voodoo... Stii tu, intzeapa papusa cu ace, ca-n filmu' ala cu Michi Rurc, nu-mi mai amintesc cum se numea, unde se dovedeste ca el ii hacuia pe toti si ca el era dracu'... Pff! Stai! Parca tu erai sotia lui pe topicul asta... Lu' dracu, nu al lui Michi...
(ce, ti se pare ca bat campii si tzarina? Nu zau! Ia mai citeste la chintalele de tampenii spuse pe topicul asta si abia dupa vorbeste de mine )
Eu inca mai astept sa inventeze fetele astea Maicalismu', sa-l puie'n calendaru' ortodox si sa se inchine la izmana lui....
Dor_a
Postat pe 13 Iulie 2009 20:41

Las' tu ca si eu stiu vrajeli dintr-astea. Si mai am si una bucata killing machine la brat, asa ca va fi fun!
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 20:43
Pe mine ma intriga interviurile lui Michael Jackson cu Bashir, jurnalistul britanic...probabil ca le-ati urmarit, dar pe mine ma tulbura cu reuseste omul asta sa isi spuna parerile in timpul cat nu e interviu...adica uneori parca ar spune doar ca sa il discrediteze...
shalimar0666
Postat pe 13 Iulie 2009 21:38
De la: shalimar0666, la data 2009-07-13 21:38:58Pe mine ma intriga interviurile lui Michael Jackson cu Bashir, jurnalistul britanic...probabil ca le-ati urmarit, dar pe mine ma tulbura cu reuseste omul asta sa isi spuna parerile in timpul cat nu e interviu...adica uneori parca ar spune doar ca sa il discrediteze...

Asta era si ideea...

Postat pe 13 Iulie 2009 21:42
Si mai vroiam sa spun despre criminalii sarmanti...intr-adevar, sunt unele persoane care par atat de bune si de inocente si de sincere incat iti e greu sa spui daca au facut sau nu un lucru...nu spun acest lucru ca sa il acuz pe MJ ca ar fi fost pedofil, personal cred ca nu a fost, vroiam doar sa subliniez ca subiectul deschis de Kathara cu privire la criminalii sarmanti era excelent...Am urmarit multe emisiuni care tratau teme precum ucigasi in serie si metodele lor, iar unii pareau de-a dreptul niste oameni simpli. Insa problema e ca toti au facut ceva ce i-a dat de gol...nu cred ca MJ a fost pedofil pentru ca el a declarat mereu ca iubeste copiii si nu a facut nimic care sa il demaste daca ar fi fost pedofil...Si mai este si declaratia acelui copil care a recunoscut ca totul a fost o inscenare pusa la cale impreuna cu taal sau pentru a pune mana pe bani...
shalimar0666
Postat pe 13 Iulie 2009 22:11
De la: shalimar0666, la data 2009-07-13 21:38:58Pe mine ma intriga interviurile lui Michael Jackson cu Bashir, jurnalistul britanic...probabil ca le-ati urmarit, dar pe mine ma tulbura cu reuseste omul asta sa isi spuna parerile in timpul cat nu e interviu...adica uneori parca ar spune doar ca sa il discrediteze...

Uite urmareste "Living with Michael Jackson Take Two" Este acelasi interviu dar filmat de cameramanul personal al lui Michael. Sunt parti din interviu pe care Bashir le-a taiat astfel incat sa se inteleaga atlceva. I-a castigat increderea prin cuvinte de lauda,iar apoi cand a publicat interviul,a facut comentarii de discreditare la adresa lui Michael care, pe moment, au influentat o lume intreaga. Ai sa te convingi de intetiile lui Bashir.Vei vedea cat de parsiv a fost.

http://www.youtube.com/watch?v=xvhwWDCV9Bo
lil_devil
Postat pe 13 Iulie 2009 22:17
De la: Kathara, la data 2009-07-13 20:43:11

Las' tu ca si eu stiu vrajeli dintr-astea. Si mai am si una bucata killing machine la brat, asa ca va fi fun!

Razi tu razi, dar asta imi aminteste de o chestie, care spune clar ca atunci cand oamenii-si pun in cap sa venereze, pai nu e nimic nu-i mai scoate din ale lor.

Umberto Eco, Numele trandafirului:

Guglielmo ii povestea novicelui despre relicve si moaste. La un moment dat ii spune:

"Stii, intr-o biserica am vazut pana si craniul lui Ioan Botezatorul la 13 azi"

Ala micu, prabusit de admiatie initial, dar dupa o clipa isi ia seama si-i spune:

"Dar, maestre (sau cum ii spunea el, ca citez din memorie), Ioan Botezatorul a murit la peste 30"

"E, craniul ala l-o avea alta biserica", ii raspunde Guglielmo cu o mina serioasa...

Si mai spune: "Si daca ai pune la un loc toate aschiile din crucea lui Iisus care exista in lumea asta, ai zice ca Mantuitorul a patimit pe o intreaga padure, nu pe doua barne incrucisate"

Mde! Veneratia nu are logica. Cei care venereaza, si mai putin...
Dor_a
Postat pe 13 Iulie 2009 22:18

Takes one to know one.

Important e ca recunosti.....
si nu...nu trebuie sa fiu ca tine ca sa-mi dau seama ce esti!!
nu esti chiar atat de discreta
angelfromheaven
Postat pe 13 Iulie 2009 22:42
De la: lil_devil, la data 2009-07-13 14:25:34i-aaa uite ce super e video-ul asta! ehehehe...
e tare amuzant: Ce copii talentati si ce bine il imita. "who's bad?"

http://www.youtube.com/watch?v=l78ho3Y8P_I&feature=channel_page

Videoul asta este din filmul " Moonwalker" va sfatuiesc sa luati filmul daca aveti ocazia.
E foarte dragalas Michel in el!
AlexandraV
Postat pe 13 Iulie 2009 22:44
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-13 22:42:32

Tocmai te-ai contrazis. Era de asteptat. Esti fan devotat maical, nu poti fi prea bright.

Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 22:53
De la: Dor_a, la data 2009-07-13 22:18:20
De la: Kathara, la data 2009-07-13 20:43:11

Razi tu razi, dar asta imi aminteste de o chestie, care spune clar ca atunci cand oamenii-si pun in cap sa venereze, pai nu e nimic nu-i mai scoate din ale lor.

Umberto Eco, Numele trandafirului:

Guglielmo ii povestea novicelui despre relicve si moaste. La un moment dat ii spune:

"Stii, intr-o biserica am vazut pana si craniul lui Ioan Botezatorul la 13 azi"

Ala micu, prabusit de admiatie initial, dar dupa o clipa isi ia seama si-i spune:

"Dar, maestre (sau cum ii spunea el, ca citez din memorie), Ioan Botezatorul a murit la peste 30"

"E, craniul ala l-o avea alta biserica", ii raspunde Guglielmo cu o mina serioasa...

Si mai spune: "Si daca ai pune la un loc toate aschiile din crucea lui Iisus care exista in lumea asta, ai zice ca Mantuitorul a patimit pe o intreaga padure, nu pe doua barne incrucisate"

Mde! Veneratia nu are logica. Cei care venereaza, si mai putin...

Macar sa venereze si ei boul Apis, decat ...
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 22:54

Takes one to know one.

Stai linistita ca foloseste englezisme ca stie ca o "verific"
Moare de frica de fiecare data cand scrie si verifica de 50 de ori doar doar scapa basma curata si n-o demasc.
liliana2005
Postat pe 13 Iulie 2009 22:57
De la: Kathara, la data 2009-07-13 22:53:38

Tocmai te-ai contrazis. Era de asteptat. Esti fan devotat maical, nu poti fi prea bright.

eu nu vad nici o contadictie
am spus ca nu trebuie sA Fiu ca tine ca sa-mi dau seama ce esti
asta ca raspuns la" takes one to know one"
DAH!!!!!!!!!!!
angelfromheaven
Postat pe 13 Iulie 2009 23:00
De la: liliana2005, la data 2009-07-13 22:57:10

Takes one to know one.

Moare de frica de fiecare data cand scrie si verifica de 50 de ori doar doar scapa basma curata si n-o demasc.

Doamne...dar eu nu inteleg de ce se baga in subiectul asta neinteresant
ea ar pretinde ca are lucruri mai bune de facut decat sa planga dupa michael.... dar de fapt nu rateaza nici un topic despre el!!!1
eu nush cine e mai penibil.....
de fapt stiu

MJ a sfarsit cum nu merita......
si mai mult ca sigur conteaza cati il regreta
pacat ca aceasta intelegere si sustinere nu i s-a aratat cand inca era in viata
angelfromheaven
Postat pe 13 Iulie 2009 23:11
[quote name='liliana2005' date='2009-07-13 22:57:10]
Moare de frica de fiecare data cand scrie si verifica de 50 de ori doar doar scapa basma curata si n-o demasc. [/quote]

Te rog sa ma demasti. Looking forward to it, as a matter of fact.
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 23:17
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-13 23:00:05
De la: Kathara, la data 2009-07-13 22:53:38

eu nu vad nici o contadictie
am spus ca nu trebuie sA Fiu ca tine ca sa-mi dau seama ce esti
asta ca raspuns la" takes one to know one"
DAH!!!!!!!!!!!

Mai gandeste-te. Dupa ce teminasi brainstormingul, vino la neneaca sa-ti demonstrez care dintre noi e a proasta.
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 23:18
Hai puisor, haleste ceva jar si uimeste-ma!
Kathara
Postat pe 13 Iulie 2009 23:25
Ar trebui s-o mai lasati pe Kathara. Topicul acesta nu este desprea ea!

Am descoperit acesta melodie de curand, si, de fiecare data cand o ascult plang! Ar trebui s-o ascultati si voi.

http://www.youtube.com/watch?v=9T2_fNiNB28

Prin asta se demontreaza inca o data cine a fost Michael Jackson, cine este si cine va fi in inimile noastre si a milioane si milioane de alti oameni!
AlexandraV
Postat pe 13 Iulie 2009 23:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut o melodie! 64 De la: guru_ion 18 Decembrie 2011 22:39
Stand By me & Billie Jean (BEATBOX) 1 De la: roby_the_dude 30 August 2011 01:28
Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... 16 De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11
K-POP 1 De la: danylor29 13 Mai 2010 00:50
concerte 10 De la: Metal_spell 17 Decembrie 2009 11:53