Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:12:29
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 14:08:30aaaa pai e suuper...pe forumul asta din 20 de comentarii 15 sunt ....... :)))))

Fanii adevarati trebuie sa fie isterici.

Eu ti-am dovedit ca nu toti sunt isterici. Eu nu cred ca ti-am dat dovada de isterie.Dar si tu ii isterizezi cand incepi sa-l compari pe Mike cu un criminal in serie sarman...
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:17
Lasa, ca si tu le aprobai pe madame.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 14:18
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:18:48Lasa, ca si tu le aprobai pe madame.

Era si normal,din moment ce spui prostii.dar nu m-am isterizat la tine din principiul de a fi gazda buna,pt ca eu am deschis topicul. Insa s-a gasit una,culmea cica tot un fan ,care m-a scos din sarite mai mult decat ai facut-o tu.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:25
Mi-am argumentat intotdeauna punctul de vedere, deci nu stiu de unde pana unde ai hotarat tu impartial ca sunt prostii.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 14:26
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:26:49Mi-am argumentat intotdeauna punctul de vedere, deci nu stiu de unde pana unde ai hotarat tu impartial ca sunt prostii.

Argumentele tale nu sunt solide mai ales ca tipul a recunoscut minciuna. Si stai tu linistita,ca nu-i da nimeni bani. Cine crezi ca l-ar mai plati dupa raul care l-a facut,eu l-as lua la bataie daca l-as vedea. Eu sincer ma astept sa-l bage macar pe tatal lui la inchisoare pt ceea ce a facut.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:33
Versuri emotionante de la sfarsitul melodiei "Will you be there"

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:35
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:33:16
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:26:49Mi-am argumentat intotdeauna punctul de vedere, deci nu stiu de unde pana unde ai hotarat tu impartial ca sunt prostii.

Argumentele tale nu sunt solide mai ales ca tipul a recunoscut minciuna. Si stai tu linistita,ca nu-i da nimeni bani. Cine crezi ca l-ar mai plati dupa raul care l-a facut,eu l-as lua la bataie daca l-as vedea. Eu sincer ma astept sa-l bage macar pe tatal lui la inchisoare pt ceea ce a facut.

La momentul ala nu recunsocuse nimeni nimic si discutia era despre albirea pielii.

Ii vor da bani pentru ca baiatul va da interviuri, va fi invitat la emisiuni. Si evident ca nu pe gratis.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 14:37
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:35:20Versuri emotionante de la sfarsitul melodiei "Will you be there"

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
I'll never let you part

chiar m-ai facut sa plang pt ca versurile astea imi aduc aminte de multe...............
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:46
Buna lil_devil. Sunt cu totul de acord cu tine. Iar cine nu a trecut prin boala asta, ar fi bine sa nu mai comenteze. Sunt fan Michael de cand ma stiu, iar motivele sunt urmatoarele: muzica lui, mesajele transmise prin ea, dansul si cel mai important - persoana care a fost. Nu va mai exista niciodata unul ca el...e un cliseu deja ce spun, iar oamenii egoisti si rautaciosi din ziua de azi nu pot spune decat atat despre el: ca era pedofil (ceea ce e stupid daca te gandesti la toata istoria lui si nu strict la procese) sau ca vroia sa fie alb si nu avea vitiligo (iarasi stupid, iar cine nu cunoaste subiectul mai bine ar fi sa se abtina. si eu am o matusa cu o asemenea boala si stiu cum e. boala difera de la caz la caz.) Ceea ce tb retinut si este retinut de oamenii care il iubesc pe Michael:

- este mare pacat ca a tb sa plece asa curand - mai avea inca multe de dat
- este mare pacat ca a tb sa moara ca unii oameni sa realizeze ce au pierdut
- ne-a lasat atatea albume care vor fi in top mult timp dupa ce noi nu vom mai fi aici si pt asta tb sa-i multumim
- si finally, cel mai important - rugile noastre pentru el, vor conta acolo sus. cred ca si-a gasit linistea, iar acum ar tb sa ne-o gasim si noi bucurandu-ne pt el.

am sa ma opresc aici si am sa ies din aceasta discutie, pt ca nu il onoreaza in nici un fel. cei care vor sa il vb urat in continuare nu au decat sa o faca. ce-i drept e mai simplu decat sa se uite in oglinda. si daca nu il vad asa cum a fost el... este doar pierderea lor.
methosg
Postat pe 9 Iulie 2009 14:49
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:37:46

La momentul ala nu recunsocuse nimeni nimic si discutia era despre albirea pielii.

Ii vor da bani pentru ca baiatul va da interviuri, va fi invitat la emisiuni. Si evident ca nu pe gratis.

Nu,nu...eu vorbeam ,acum cu tine despre acuzatiile care le aduci tu legat de pedofile.Tipul recunoscuse mai de mult dar pesemne ca nu a fost atat de clar cat a fost dupa moartea lui. Constiinta nu-i va da pace ca nu si-a cerut iertare fata de Michael cat era in viata. Merita sa i se ceara iertare in genunchi pentru ce i-a facut. Michael a murit cu o mare piatra pe suflet pt ca lumea l-a judecat gresit din cauza minciunilor lui(ale copilului),si chestia asta e de neiertat pentru noi. Nu toti copii sunt inocenti,unii au minti murdare de mici,mai ales daca sunt si sustinuti de alti. Este de apreciat ,ca Michael desi a fost tarat in tribunale si inchis din cauza unui copil rau influientat,el nu a incetat sa creada in inocenta lor si i-a ajutat in continuare ,chiar si dupa moartea lui. Stii ,cateodata cand esti bun esti luat de prost.Asa s-a intamplat si cu el.Era naiv si credea in oameni.
D-asta spun ca argumentele tale legate de pedofilie, mai ales acum ,sunt dezradacinate de tot.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:58
De la: Kathara, la data 2009-07-09 13:29:40
De la: cleoafrica, la data 2009-07-09 12:19:11Stai linistit, ca toata lumea il respecta si il apreciaza, asta nu inseamna ca nu poti sa spui adevarul despre el si cu bune si cu rele!!!!
Nu va mai certati aiurea!

Nu exista rele, nu intetelegi ca e perfect?

Ti-am apreciat postarile, ai raspuns f potrivit. Chit ca sunt fana MJ ( nu isterica ), nu pot sa iti sar in cap pt niste adevaruri pe care le postezi ( in afara de faza cu pedofilul, nu cred ca era pedofil, adica sigur nu era..). Michael a avut si el probleme, a facut greseli, insa mi se pare deplasat felul in care ti s-a raspuns !

Postat pe 9 Iulie 2009 15:10

Esti naiva, normal ca va fi platit, pt ca oamenilor, asa cum se intampla pe acest forum, le place spectacolul asta ieftin...

Postat pe 9 Iulie 2009 15:13
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:25:28

Era si normal,din moment ce spui prostii.dar nu m-am isterizat la tine din principiul de a fi gazda buna,pt ca eu am deschis topicul. Insa s-a gasit una,culmea cica tot un fan ,care m-a scos din sarite mai mult decat ai facut-o tu.

Am o mica curiozitate...eu am mai fost inscrisa pe acest forum, am revenit datorita acestui subiect...si te intreb : de ce nu ai deschis pana acum un topic despre MJ ?

Postat pe 9 Iulie 2009 15:15
De la: yumalai, la data 2009-07-09 14:46:31
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:35:20Versuri emotionante de la sfarsitul melodiei "Will you be there"

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
I'll never let you part

chiar m-ai facut sa plang pt ca versurile astea imi aduc aminte de multe...............

Daaa, si pe mine ma emotioneaza versurile acestea. Si felul cum le interpreteaza cu atata emotie si patima in vocea lui, de te face sa plangi. Eu cand il aud spunand versurile astea,mi-l imaginez plangand,am impresia ca plange. Ai vazut la ceremonie cand le-a dat? Mi-a stat inima in loc.Apoi cand a inceput "Man in the mirror" si au intunecat sala luminand doar microfonul acela singur din centrul scenei. Ai inteles care era ideea? Negativul canta,dar nu mai era Michael sa vina sa intregeasca scena si sa cante versurile melodiei..Pe mine m-a facut sa plang cand am vazut..Ce rau e cand esti obligat sa te rsemnezi cu moartea.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 15:15
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 15:15:28

Am o mica curiozitate...eu am mai fost inscrisa pe acest forum, am revenit datorita acestui subiect...si te intreb : de ce nu ai deschis pana acum un topic despre MJ ?

am explicat de vreo doua ori in alte comentarii de ce?.. O sa incerc sa gasesc unde am scris si o sa-ti dau un copy paste.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 15:18
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 15:18:16

am explicat de vreo doua ori in alte comentarii de ce?.. O sa incerc sa gasesc unde am scris si o sa-ti dau un copy paste.

Inainte sa moara erai un fan atat de infocat ? Ii vizionai filmele, toate videoclipurile, toate piesele ? Te duceai la intalnirile fan clubului din Buc ?

Postat pe 9 Iulie 2009 15:19
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 15:15:40
De la: yumalai, la data 2009-07-09 14:46:31

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
I'll never let you part

Daaa, si pe mine ma emotioneaza versurile acestea. Si felul cum le interpreteaza cu atata emotie si patima in vocea lui, de te face sa plangi. Eu cand il aud spunand versurile astea,mi-l imaginez plangand,am impresia ca plange. Ai vazut la ceremonie cand le-a dat? Mi-a stat inima in loc.Apoi cand a inceput "Man in the mirror" si au intunecat sala luminand doar microfonul acela singur din centrul scenei. Ai inteles care era ideea? Negativul canta,dar nu mai era Michael sa vina sa intregeasca scena si sa cante versurile melodiei..Pe mine m-a facut sa plang cand am vazut..Ce rau e cand esti obligat sa te rsemnezi cu moartea.

stii poate ca suna sarcatic dar este mai bine ca a murit nu mai sufera si nu mai aude nimic, pt ca se arunca cu mult prea mult noroi in el si ajunsese foarte bolnav........acolo unde este sigur se simte bine
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 15:20
Pt Lilith:
"Eu l-am apreciat mereu pe Michael,si niciodata n-am dat crezare la acuzatiile care i s-au adus.Anul trecut dadea semne de intoarcere odata cu aniversarea a celor 25 de ani de la Thriller.Credeam ca isi va reveni si va avea timp sa dovedeasca cine e cu adevarat,sa starnerasca din nou curiozitatea lumii astfel incat sa-i faca sa se informeze fiecare singuri despre el. Pt mine a fost soc cand am auzit ca a murit. Oricum stiu ca nu il uitase lumea,doar ca nu mai erau mediatizate melodiile lui pt ca nu mai avea nimic nou,dar imediat cum s-a anuntat intoarcerea lui pe scena,lumea s-a pus in miscare,biletele s-au vandut in cateva minute,deci fanii nu l-au dat uitarii.Cred ca in subcntientul fiecaruia(fan sau nu) este pusa amprenta muzicii lui.Nu cred ca cineva incetase sa il considere unul dintre veteranii muzicii de calitate.
Cat era in viata nu ma interesa asa mult ce cred altii plus ca subiectul acesta(legat de albirea lui) nu-l mai deschisese nimeni de multa vrema.
Acum ca a murit ,s-au gasit multi sa se bucure de moartea lui si sa si-o mai si exprime.Parca mi-e greu sa inghit rautatile lor si pretind sa fie respectat macar acum dupa moarte.

Stii, cand e vorba de moarte iti dai seama ca nu mai e cale de intoarcere esti obligat sa te resemnezi esti neputincios .De aceea acum e atata valva pe seama mortii lui,pt ca Michael a fost al nostru si acum moartea ni l-a luat .Abia acum constientizam ca lumea e mai saraca fara el."
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 15:42
De la: Kathara, la data 2009-07-09 13:29:07
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 11:47:07
De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:43:14Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza.
In concluzie, nu sunt prietena cu ea si chiar daca nu agreez postarile ei in totalitate, niciodata n-am s-o calific drept proasta. Ideea era ca cele ce acuza, sa se documenteze mai intai...

Hai sa-ti explic si eu ceva. Mi se rupe de Kathara sau cum ii zice. La modul cel mai serios I don't give a flying f.ck. As putea sa dau si eu exemple de cata engleza stie dar ma abtin ca pur si simplu nu ma intereseaza.

Am observat cat de mult ti se rupe. Cineva e putin obsedat. putin mai mult. And do correct my English.

Sa nu ai cel mai mic dubiu ca-ti voi corecta gramatica de fiecare data. Sa-ti vad tupeul de a mai scrie in engleza. Te-ai ales cu un "prieten" pe viata. Nu intentionez sa-ti mai scap din vedere absurditatile. Daca vrei si tii neaparat pot sa caut si if clause-ul "macelarit" acum cateva saptamani, asa sa aibe lumea si dovezi. Spuneai ca lucrezi ca traducator, ti se pare admisibil sa infloresti?
liliana2005
Postat pe 9 Iulie 2009 15:46
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 15:19:35
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 15:18:16

Inainte sa moara erai un fan atat de infocat ? Ii vizionai filmele, toate videoclipurile, toate piesele ? Te duceai la intalnirile fan clubului din Buc ?

ti-am raspuns mai sus. Nu am fost un fan infocat, dar acum l-am redescoperit si-l apreciez foarte mult pt ce a facut. Ma repet ,intotdeauna l-am respectat ca artist si am crezut in el, nu in barfe.Tiun minte ca in perioada procesului lui, cand erau stirile(care mie nu-mi plac de fel) ma uitam special sa vad ce mai zice de el. II tineam pumnii ca sa nu fie inchis. Nu am crezut niciodata ca a fost pedofil. Am plans enorm cand am auzit ca a murit.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 15:48
De la: yumalai, la data 2009-07-09 15:20:43
stii poate ca suna sarcatic dar este mai bine ca a murit nu mai sufera si nu mai aude nimic, pt ca se arunca cu mult prea mult noroi in el si ajunsese foarte bolnav........acolo unde este sigur se simte bine

Da ,pe de-o parte ai dreptate,doar ca nimeni nu stie ce e dincolo de moarte. As vrea sa ma consolez cu ideea ca exista o continuare,ca dupa moarte, ne ducem undeva,intr-o alta lume cu alte sanse de a ne implini visele,de a ne gasi fericirea.Dar nu s-a intors nimeni din morti ca sa ne spuna cum e dincolo de ea.De aceea suntem cuprinsi de regrete acum,pt ca noi stim doar ceea ce se intampla aici in lumea noastra.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 16:00
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 15:46:17
De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:43:14Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza.
In concluzie, nu sunt prietena cu ea si chiar daca nu agreez postarile ei in totalitate, niciodata n-am s-o calific drept proasta. Ideea era ca cele ce acuza, sa se documenteze mai intai...

Hai sa-ti explic si eu ceva. Mi se rupe de Kathara sau cum ii zice. La modul cel mai serios I don't give a flying f.ck. As putea sa dau si eu exemple de cata engleza stie dar ma abtin ca pur si simplu nu ma intereseaza.

Am observat cat de mult ti se rupe. Cineva e putin obsedat. putin mai mult. And do correct my English.

Sa nu ai cel mai mic dubiu ca-ti voi corecta gramatica de fiecare data. Sa-ti vad tupeul de a mai scrie in engleza. Te-ai ales cu un "prieten" pe viata. Nu intentionez sa-ti mai scap din vedere absurditatile. Daca vrei si tii neaparat pot sa caut si if clause-ul "macelarit" acum cateva saptamani, asa sa aibe lumea si dovezi. Spuneai ca lucrezi ca traducator, ti se pare admisibil sa infloresti?

Nu cherie, nu lucrez ca traducator. Iar acel if clause a fost auto-corectat, so try again.

Esti proasta, ti-am spus asta sau era de la sine inteles? Te rog, urmareste-ma pe forum (vezi ca scriu mai pe multe), imi face o mare placere.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 16:18
Te pricepi prea bine la "ucigasi in serie", FIE si sarmanti.
Te invarti in cercul asta ? Asa s-ar explica atitudinea ta bolnavicioasa si negativista.

Dar esti oare femeie ? Sau esti cumva barbat ?
Sau poate esti un transexual in cautarea propriei identitati, timp in care II CONTESHTI pe altii, chiar si pe cei care sunt regretati de o planeta intreaga dupa moartea lor ?
Sau esti o doamna trecuta de a treia tinerete, care are pasiunea de a baga FITILE acolo unde niste tineri par sa se inteleaga acceptabil ?

Tu cu ce te lauzi ?
Arata-ne cat de frumos/oasa, sau cat de relizata/a profesional, familiar, material si spiritual esti, ca sa ne dai pe spate.......
Tu ce tratamente faci ?
FelixTomescu
Postat pe 9 Iulie 2009 16:24
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-09 16:24:53Te pricepi prea bine la "ucigasi in serie", FIE si sarmanti.
Te invarti in cercul asta ? Asa s-ar explica atitudinea ta bolnavicioasa si negativista.

Dar esti oare femeie ? Sau esti cumva barbat ?
Sau poate esti un transexual in cautarea propriei identitati, timp in care II CONTESHTI pe altii, chiar si pe cei care sunt regretati de o planeta intreaga dupa moartea lor ?
Sau esti o doamna trecuta de a treia tinerete, care are pasiunea de a baga FITILE acolo unde niste tineri par sa se inteleaga acceptabil ?

Tu cu ce te lauzi ?
Arata-ne cat de frumos/oasa, sau cat de relizata/a profesional, familiar, material si spiritual esti, ca sa ne dai pe spate.......
Tu ce tratamente faci ?

Este adresat DOAMNEI / DOMNULUI K A T H A R A , desigur.
FelixTomescu
Postat pe 9 Iulie 2009 16:29
Ma laud cu simtul critic. Tu?
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 16:30
De la: Kathara, la data 2009-07-09 16:30:36Ma laud cu simtul critic. Tu?

Simtul tau critic a ajuns pe plaiurile P A T O L O G I C E, capishi ?

EU ma laud cu toate celelalte pe care le-am enumerat mai sus, scumpete mica si rea.
FelixTomescu
Postat pe 9 Iulie 2009 16:37
As vrea sa mai adaug ceva, pt cei care ma intreaba de ce acum sunt asa "infocata " cu Michael.
Incep prin a enumera ceea ce stiam despre el pana sa moara,si ce nu stiam:

1.Stiam ca nu e pedofil, pur si simplu nu am crezut. Am priceput de la inceput ca era vorba de bani.Stiam ca-i plac copiii ,stiam ca era prieten cu Macaulay Culkin
2.Stiam ca are vitiligo pentru ca ma documentasem cu ani in urma.Matusa mea avea vitiligo..
3.Stiam ca-mi place muzica lui de cand eram mica.Am acasa un vinil Thriller,original, cumparat de soru.mea cu ani in urma.In liceu mi se pusese pata pe "They don't care about us" , "Beat it" si "Man in the mirror"
4Stiam ca a facut aniversarea a celor 25 de ani de la Thriller in 2008
5 Stiam ca a vandut cele mai multe albume din istoaria muzicii
6.Stiam ca Scream este cel mai scump videoclip facut vreodata.
7.Stiam de parcul construit de el ,Neverland
8.Stiam de turneul de la Londra ce urma sa-l faca
9. Stiam toate melodiile lui de succes cu videoclipuri cu tot.

Ce nu stiam pana sa moara:
1Nu stiam ca a fost maltratat de tatal lui
2 Nu stiam ca era de alta religie
3.Nu stiam ca doi din copii nu sunt ai lui,(si cred ca nici Blanket nu este,din pacate)
4 Nu stiam ca sunt facuti pe cale artificiala
5Nu stiam ca sunt albi,toti..sau Balnket cica nu ar fi chiar alb
6.Nu stiam de toate actele lui caritabile
Si spre rusinea mea, nu stiam de filmele in care a jucat

De ce nu stiam toate astea? Pt ca nu m-a interesat.Majoritatea lucrurilor pecare nu le stiam fac parte din viata lui privata. Eu il stiam doar pe Michael Jackson ca artist,insa acum il stiu ca si persoana, ca om...si pot spune ca acum imi place si mai mult.Si regret enorm pt tot ceea ce i s-a intamplat.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 16:41
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-09 16:37:55
De la: Kathara, la data 2009-07-09 16:30:36Ma laud cu simtul critic. Tu?

Simtul tau critic a ajuns pe plaiurile P A T O L O G I C E, capishi ?

EU ma laud cu toate celelalte pe care le-am enumerat mai sus, scumpete mica si rea.

Bine ca te lauzi singura. Cea mai buna dovada ca te-ai realizat.

Si se zice capisci, eh,
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 16:43
De la: Kathara, la data 2009-07-09 16:18:45
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 15:46:17

Nu cherie, nu lucrez ca traducator. Iar acel if clause a fost auto-corectat, so try again.

Esti proasta, ti-am spus asta sau era de la sine inteles? Te rog, urmareste-ma pe forum (vezi ca scriu mai pe multe), imi face o mare placere.

Sigur ca mi-ai mai spus si chiar daca nu-mi spuneai ghiceam fara probleme ce ai tu de spus cuiva, oricui, nu numai mie. Banuiam eu ca iti face o mare placere, ca alte placeri nu pari sa ai.

Ai corectat acel if-clause dupa ce te-am atentionat eu...nu spuneai ca vrei sa lucrezi ca trainer de limba engleza, ca ti s-a oferit dar ai refuzat ca se platea cu 2 euro/ora? Ai cumva senzatia ca un trainer de limbi straine este platit sa faca greseli gramaticale?
liliana2005
Postat pe 9 Iulie 2009 16:45
capishi=capisci sorry...nu vreau sa fiu rea dar... Sper sa nu te superi pe mine..Si eu am facut o gramada de greseli gramaticale la romana...
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
2 bilete depeche mode gazon B 4 De la: anca0704 14 Mai 2009 01:11
B'ESTFEST 2009 13 De la: muninn 21 Februarie 2010 00:11
Lectii de Muzica Pentru Toate Varstele 1 De la: kudika_970539 21 Septembrie 2014 19:41
Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... 16 De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11
:sml-jumping0044: 5 De la: yumalai 14 Februarie 2010 11:32