Mai multe
| Gata, ca esti plictisitoare. Sa o audiem pe doamna cu teona. | ||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 22:52 |
||
|---|---|---|
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-09 22:45:13De la: Kathara, la data 2009-07-09 22:34:34 stiu eu..,pt ca asa a vrut kathara..
|
||
|
prietenul_tau Postat pe 9 Iulie 2009 22:54 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-09 22:52:09Gata, ca esti plictisitoare. Sa o audiem pe doamna cu teona. nush cum se face da mereu iti pun capac dar de ce nu ma jignesti?? hai k poti........stiu k poti........
|
||
|
|
||
|
myeyes Postat pe 9 Iulie 2009 22:54 |
||
| Taci catincuto! | ||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 22:56 |
||
BEAT IT ...KHATARO
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 9 Iulie 2009 22:58 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 22:24:03Priviti asta... nu era musulman? eu asa citisem, mai ales ca la comemorare Jeremaine a spus ceva de genul- Allah sa aiba grija de tine! Bine, daca ne luam dupa tot ce s-a scris... dar ai dreptate, isa nimeni nu a luat in seama aceste mesaje, din pacate! |
||
|
Me_Ana Postat pe 9 Iulie 2009 22:58 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-09 22:58:26BEAT IT ...KHATARO taci, ca nici tu nu esti fun. Eu o vreau pe tanti aia cu teona
|
||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 22:59 |
||
|
Nu stiu ce si cum este Kathara, dar voi, cele care o atacati, doamne, sunteti needucate si lipsite de bun simt ! Hello, este un topic despre MJ, voi dati apa la moara acestui circ ieftin ! |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 23:04 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:04:13Nu stiu ce si cum este Kathara, dar voi, cele care o atacati, doamne, sunteti needucate si lipsite de bun simt ! Dap, se pare ca esenta s-a pierdut... Acum topicul este despre Kathara......
|
||
|
Me_Ana Postat pe 9 Iulie 2009 23:06 |
||
|
||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 23:07 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 Felicitari Kathara ! Esti o vedeta pt ei ! Le-ai mancat zilele ! |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 23:12 |
||
| Nu a fost niciodata intentia mea, totul incepuse ca un dialog civilizat, pana cand niste "fani" infocati au inceput sa faca unele crize. | ||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 23:14 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 da..., te-am facut vedeta si tu .. treci la topicul tau,nu mai deranja lumea pe aici.. hai la "din dragoste" si lasa-l me MJ ..,sa se odihneasca linistit.. |
||
|
prietenul_tau Postat pe 9 Iulie 2009 23:17 |
||
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-09 23:17:42De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 Unii isi dau arama pe fata pe acest topic..acest topic nu este despre MJ, acest topic este un circ, este contrar mesajelor transmise de MJ, dar vad ca unii il asculta dar...degeaba... |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 23:20 |
||
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-09 23:17:42De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 Draga, tu nu m-ai facut pe mine nimic, vezi-ti lungul nasului. |
||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 23:20 |
||
|
sorry ca am stricat topicul pt o complexata Respect Michael!!! R.I.P. MJ |
||
|
myeyes Postat pe 9 Iulie 2009 23:22 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:20:06De la: prietenul_tau, la data 2009-07-09 23:17:42De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 Pai tocmai de aceea,doamna khatara ,sa se simta si sa plece de aici.... are topicul ei..... unde isi poate etala calitatile NU AICI.... SO ...... BEAT IT
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 9 Iulie 2009 23:22 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:20:59De la: prietenul_tau, la data 2009-07-09 23:17:42De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 da draga ca ea era deja vedeta la ea in ferentari ce stii tu |
||
|
myeyes Postat pe 9 Iulie 2009 23:23 |
||
| mdaaa kataroo iar vb prostii schimba topicul daca vrei sa faci astaaa | ||
|
thadoog Postat pe 9 Iulie 2009 23:23 |
||
De la: myeyes, la data 2009-07-09 23:23:20
|
||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 23:26 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 23:26:11 M-am uitat la videoul in care spunea despre experienta pe care a trait-o in puscarie! Era atat de trist! :(( :(( Ca sa va inveseliti, uitati-va la asta: http://www.youtube.com/watch?v=lzLqg7EDTPk |
||
|
AlexandraV Postat pe 9 Iulie 2009 23:36 |
||
|
Sau la asta cand vb de familia si copilari lui: http://www.youtube.com/watch?v=-6IzRz1pD6M&feature=related sau asta: http://www.youtube.com/watch?v=oDqO5iiPoog&feature=related pana si in masina danseaza bine! :X :X :X |
||
|
AlexandraV Postat pe 9 Iulie 2009 23:38 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=h-W59Qv1EiI&feature=related super funny!!!!! =)) =)) =)) =)) |
||
|
AlexandraV Postat pe 9 Iulie 2009 23:46 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 22:37:49hhhhhheeeeeeeeeeeiiiiiiiiii Am urmarit videoclipurile...nici pe mine nu ma intereseaza ce a facut in viata lui privata, mai bine spus, nu il judec. Este om, si face greseli, ca oricare dintre noi. Insa el trebuie apreciat pt bunatatea lui, pt faptul ca a iubit lumea mai mult decat s-a iubit pe el...a vrut sa transmita mesaje care sa influenteze intr-o directiepozitiva intreaga lume, insa s-au gasit atatia sa isi bata joc de el...Pacat ! Michale a crezut in lume, a crezut ca putem fi mai buni, a crezut ca ne putem salva de egoism, rautate, defecte care se rasfrang asupra tuturor, asupra pamantului, asupra ceea ce ne inconjoara...Insa nu toti au fost receptivi la ceea ce a vrut sa spuna. Eu nu inteleg cum pot exista oameni care se leaga de niste barfe leate de paparazzi...singura chestie cu care nu am fost de acord legata de el, a fost ambitia lui de a licita cot la cot cu Paul Mccartney pt drepturile de autor ale formatiei Beatles ( sau ceva de genul acesta ) - Michael si=a pus ambitia sa castige el neaparat acea licitatie, cu toate ca Paul era indreptatit sa o faca.. Il iubesc pe MJ ca artist si ca om...apreciez ca a avut taria de caracter pt a trece peste o copilarie nefericita, maltratat de tata, petrecandu-si anii copilariei muncind din rasputeri si avand totusi puterea de a lupta pt bine si pt virtute pana cand a murit ! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2009 00:00 |
||
|
V-ar placea sa fie posibil ca Michael Jackson, satul de jurnalisti si meschini, pentru a achita datoriile si pentru a pune in siguranta visata lui si pe a copiilor lui sa se fi retras, undeva, departe, in anonimat, asa cum se vehiculau zvonuri despre ELVIS (i love ELVIS, too) ? Ca sa nu ajunga ca si Elvis, sa iasa pe poarta casei in porbagajul masinilor prietenilor, sa fi aranjat o chestie, cu ocazia mortii vreunei sosii. Stiu ca este ABERANT si destul de greu de realizat (poate printr-un Program ca acela de protectie a martorilor), dar JUR ca as fi fericita daca ar trai pe undeva. Intr-un interviu, spunea ca si-ar dori sa intre intr-un magazin, sa se plimbe printre rafturi si sa indese in cosul de cumparaturi diverse chestii, fara sa fie evacuat magazinul si inconjurata zona de politisti pe o raza de sute de metri........ce faza !? Niste cumparaturi pe care de multe ori le facem in sila, pentru el ar fi fost ceva minunat !!!....... Mi-ar place sa cred ca exista undeva si odata cu inmormantarea s-au ingropat toate problemele. Mi-e greu sa concep ca nu mai exista pe fata pamantului. |
||
|
FelixTomescu Postat pe 10 Iulie 2009 01:38 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 23:24:57De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-09 23:22:43De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:20:06De la: prietenul_tau, la data 2009-07-09 23:17:42De la: Lilith123, la data 2009-07-09 23:12:43De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:07:40 da.le-am vazut....si crede-ma si acuma ma uit la anumite videoclipuri cu el
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 10 Iulie 2009 01:56 |
||
|
Noapte buna, TUTUROR !! |
||
|
FelixTomescu Postat pe 10 Iulie 2009 02:01 |
||
|
"Will you be there" Vesuri scrise de Michael Jackson Hold me..........................................Tine-ma Like the River Jordan.....................La fel ca si raul Iordan And I will then say to thee ...........Si apoi am sa-ti spun tie You are my friend .........................Esti prietenul meu Carry me........................................Sustine-ma Like you are my brother................Ca si cum mi-ai fi frate Love me like a mother....................Iubeste-ma ca o mama Will you be there?.......................... Vei fi acolo? Oh, love..........................................oh,iubire Weary..............................................Cu dor (obositor) Tell me, will you hold me..................Spune-mi ,ma vei tine When wrong will you scold me.......Cand gresesc ma vei certa When lost will you find me...............Cand ma pierd,ma vei gasi? But they told me................................Dar ei mi-au spus A man should be faithfull..................Un barbat ar trebui sa fie puternic(credincios) And walk when not able..................Si sa merg atunci cand nu sunt capabil And fight 'til the end..........................Sa lupt pana la sfarsit But I'm only human............................Dar sunt doar un om Everyone's taking control of me........Toata lumea preia controlul asupra mea Seems that the world's.....................Pare ca lumea Got a role for me...............................A obtinut un rol pentru mine(decide pt mine) I'm so confused.................................Sunt atat de confuz Will you show to me..........................Imi vei arata? You'll be there for me........................Vei fi acolo pt mine? And care enough to bear me............Si-ti va pasa destul pentru a ma suporta? (Hold me).............................................Cuprinde-ma Show me.............................................Arata-mi (Lay your head lowly).........................Apleaca-ti capul umil Show me.............................................Arata-mi (Softly then boldly)..............................Cu blandete apoi cu indrazneala Yeah....................................................daa (Carry me there)..................................Sustine-ma acolo I'm only human.....................................Sunt doar un om (Lead me)............................................Calauzeste-ma Hold me................................................Tine.ma (Love me and feed me)........................Iubest-ma si hraneste-ma Yeah, yeah (Kiss me and free me).........................Saruta-ma si elibereaza-ma Yeah, yeah (I will feel blessed)...............................Ma voi simti binecuvantat I'm only human......................................Sunt doar un om .. (Carry).................................................Sustine-ma Carry (Carry me boldly).................................Sustine-ma bine(cu indrazneala) Carry (Lift me up slowly)..............................Ridica-ma usor Yeah (Carry me there).................................Sprijina-ma acolo I'm only human.....................................Sunt doar un om (Save me)............................................Salveaza-ma Lead me...............................................Indruma-ma (Heal me and bathe me)......................Vindeca-ma si spala-ma Lift me up, lift me up............................Ridica-ma, ridica-ma (Softly you'll say to me)......................Usor imi vei spune (I will be there)..................................."Voi fi acolo!" I will be there......................................"Voi fi acolo!" (......) (Hold me)............................................Tine-ma (Lay your head lowly).......................Apleaca-ti capul umil I get lonely sometimes.......................Ma simt singur ,cateodata (Softly, then boldly)...........................Usor apoi cu indrazneala I get lonely, yeah, yeah.....................Sunt singur,da,da (Carry me there)...............................Sustine-ma acolo Carry me there................................. Sustine-ma acolo (Need me).........................................Ai nevoie de mine (Love me and feed me)....................Iubeste-ma si hraneste-ma Lift me up, hold me up......................Ridica-ma si tine-ma (Kiss me and free me).....................Saruta-ma si elibereaza-ma Lift me up sometime, up sometime....Ridica-ma candva! (I will feel blessed)...........................Ma voi simti binecuvantat Yeah In our darkest hour.........................In ora noastra cea mai intunecata In my deepest despair....................In disperarea mea cea mi profunda Will you still care............................Iti va mai pasa inca? Will you be there............................Vei fi acolo? In my trials......................................In incercarile mele And my tribulations........................Si in framantarile mele Through our doubts.........................Prin indoielile noastre And frustrations..............................Si frustrari In my violence..................................In violenta mea In my turbulence..............................In turbulenta mea Through my fear..............................Prin teama mea And my confessions.......................Si confesiunile mele In my anguish and my pain..............In agonia mea si in durerea mea Through my joy and my sorrow......In bucuria mea si regretul meu In the promise..................................In promisiunea Of another tomorrow................... ..Unui alt maine I'll never let you part.........................Nu te voi lasa niciodata sa pleci For you're always in my heart.........Pentru ca esti pentru intotdeauna in inima mea! Am tradus melodia asta,asa cum am inteles-o eu.Este una dintre preferatele mele,versurile sunt foarte emotionante. Mie chiar imi atinge sufletul . |
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 05:18 |
||
|
||
|
lil_devil Postat pe 10 Iulie 2009 05:25 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-09 23:26:11 am vizionat filmuletele postate de tine. Eu personal nu am crezut niciodata ca este un pedofil, ci un om care iubeste, iubeste prea mult orice om din jurul lui. Saracul...BA NU...saracii de noi! Suntem atat de rai, de egoisti, egocentrici si as mai putea continua lista. Daca am putea "fura" cate un procent din iubirea lui ... ce mult s-ar schimba lumea !!! Ma doare tristetea si durerea din privirea lui, dar in acelasi timp mesajele lui imi dau speranta RIP Michael! |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 10 Iulie 2009 10:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nimeni Altu� va concerta in El Grande Comandante | 3 | De la: Katte02 29 Noiembrie 2009 14:37 |
| Concert Bon Jovi | 4 | De la: OanaTrifu 8 Iulie 2011 12:21 |
| gravide fara loc de munca | 3 | De la: joleszka 22 Februarie 2010 22:04 |
|
|
||
| Muzica | 2 | De la: Voica_Laurentiu_1 8 Octombrie 2015 20:52 |
| Verma Leptor | 2 | De la: DragosNL 6 Mai 2011 12:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.