Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: Kathara, la data 2009-07-14 17:46:11
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-14 17:43:39
De la: Kathara, la data 2009-07-14 17:33:19La momentul asta de a va enerva si agita spiritele.

A, si de a dovedi cat de mult vorbesc fanii despre maical si cat de mult sunt preocupati sa ma injure pe mine. Ar fi interesat de facut o balanta, cred ca interesul fata de umila-mi persoana il depaseste cu mult pe cel fata de maical.

interesul fata de tine???
nu draga .......noi suntem dreptul lui la replica
ca din moment ce tu denigrezi un om mort el nu are cum sa-ti raspunda............dah!!

Wow, asa vorbea maical?

GROZAV!

Jos palaria, vorbea ca o mahalagioaica!

lasand la o parte faptul ca nu a vb nimeni ca o mahalagioaca in afara persoanei tale

unde ti-ai lasat inteligenta mareata cand ai dat replica asta?
la uscat??
pai noi daca vorbim in apararea lui....trebuie neaparat sa folosim aceleasi cuvinte??
deci tu daca iti iei un avocat il vei obliga sa foloseasca ce cuvinte vrei tu???
si oricum.......raspunsul il primesti dupa cum vorbesti .........mahala style
angelfromheaven
Postat pe 14 Iulie 2009 17:58
TU NU ESTI VAMPIR? ESTI O SIMPLA MAHALAGIOAICA CARE ISI DA AERE SI IFOSE DE INTELIGENTA ? CARE JUDECA FAPTELE ALTORA...TE SIMT ATAT DE.....CURATA...CA SA ARUNCI TU CU PIATRA, SI IN CINE? AUZI LA EA ....FITOASA DE DOI LEI ? IAR DACA MA TOT CITEZI MEREU FAO SI ACUMA CA VAD CA ITI PLACE LA NEBUNIE
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 18:17
"Deci ,nu am obiceiul sa jignesc,dar ESTI PROASTA DE BUBUI,daca nu stii ce inseamna,boala ,vitiligo,si nu iti poti da seama,ca michael isi acoperea pielea neagra,optand spre,a fi mai alb,deorece vitiligo inaintase.
Iar despre copii,iar esti PROASTA DE BUBUI.pe bune.
si imi pare rau de cealalta utilizatoare care nu stie sa iti raspunda.
pe bune,si sincer,te credeam desteapta,si iti citeam postarile,dar acumai ai dat-o in bara rau tare,si nu imi pasa daca imi pun in cap,prietenele tale,dar
ESTI PROASTA RAU.
Nu esti informata deloc,nici tu ,nici altele.Vorbeste gura fara voi.nu stiti absolut nimic,despre .medicina,sau psihologie.
Am ramas uimita ce raspunsuri poti sa dai."

Asa e, eu vorbesc urat.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:20
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 18:17:44TU NU ESTI VAMPIR? ESTI O SIMPLA MAHALAGIOAICA CARE ISI DA AERE SI IFOSE DE INTELIGENTA ? CARE JUDECA FAPTELE ALTORA...TE SIMT ATAT DE.....CURATA...CA SA ARUNCI TU CU PIATRA, SI IN CINE? AUZI LA EA ....FITOASA DE DOI LEI ? IAR DACA MA TOT CITEZI MEREU FAO SI ACUMA CA VAD CA ITI PLACE LA NEBUNIE

Exista si mahalagioace complexe? Tu pari informata.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:20
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-14 17:58:34
De la: Kathara, la data 2009-07-14 17:33:19La momentul asta de a va enerva si agita spiritele.

A, si de a dovedi cat de mult vorbesc fanii despre maical si cat de mult sunt preocupati sa ma injure pe mine. Ar fi interesat de facut o balanta, cred ca interesul fata de umila-mi persoana il depaseste cu mult pe cel fata de maical.

ca din moment ce tu denigrezi un om mort el nu are cum sa-ti raspunda............dah!!

Wow, asa vorbea maical?

GROZAV!

lasand la o parte faptul ca nu a vb nimeni ca o mahalagioaca in afara persoanei tale

la uscat??
pai noi daca vorbim in apararea lui....trebuie neaparat sa folosim aceleasi cuvinte??
deci tu daca iti iei un avocat il vei obliga sa foloseasca ce cuvinte vrei tu???

imi iau un avocat care o sa corespunda din toate punctele de vedere, tocmai ca ma reprezinta.

Voi il reprezentati pe MJ? Cu ampulea si alte exprimari geniale?

Foarte bine, mie-mi convine.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:21
NUMAI UN PROST CUNOASTE PE CELALAT CA E PROST DAR VAD CA IAR TE6AI DROGAT CA DAI NISTE ...JARGOANE DIN TINE CA MA UIMESTI? CE TE TOT DAI ATAT IN VANT CA ESTI DESTEAPTA FEMEIE ?NU VEZI CA NIMENI NU TE SUPORTA PE FORUM CA ESTI TAMPITA ?
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 18:25
De la: Kathara, la data 2009-07-14 18:21:39
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-14 17:58:34

Wow, asa vorbea maical?

GROZAV!

la uscat??

imi iau un avocat care o sa corespunda din toate punctele de vedere, tocmai ca ma reprezinta.

Voi il reprezentati pe MJ? Cu ampulea si alte exprimari geniale?

Foarte bine, mie-mi convine.

da draga..sa iti corespunda dar era vorba de vocabular.....iti va folosi cuvintele intocmai?
nu cred
nush cui ii apartine expresia de mai sus
nu mie cu siguranta
si tu faci omu' sa vb mai urat pentru ca asa vb tu
si de obicei ce dai aia primesti
angelfromheaven
Postat pe 14 Iulie 2009 18:27
IN BARAI DAT6O RAU DE TOT TU CA STII SA CRITICI UN MORT SAU ETI TARE SI DURA CAND B DE CEI MORTI CA SINCERA SA FIU CU VII NU TE POTI PUNE? MI SE FACE GREATA DE CATA PROSTIE AI IN CAP
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 18:28
scurt si la obiect nimeni nu mai vb pe forum de MJ
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 18:36
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 18:25:35NUMAI UN PROST CUNOASTE PE CELALAT CA E PROST DAR VAD CA IAR TE6AI DROGAT CA DAI NISTE ...JARGOANE DIN TINE CA MA UIMESTI? CE TE TOT DAI ATAT IN VANT CA ESTI DESTEAPTA FEMEIE ?NU VEZI CA NIMENI NU TE SUPORTA PE FORUM CA ESTI TAMPITA ?

I-auzi, de-ai am 207 prieteni, ca nu ma suporta nimeni?

O sa incerc sa dau niste jargoane din mine daca doresti.;
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:45
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 18:28:02IN BARAI DAT6O RAU DE TOT TU CA STII SA CRITICI UN MORT SAU ETI TARE SI DURA CAND B DE CEI MORTI CA SINCERA SA FIU CU VII NU TE POTI PUNE? MI SE FACE GREATA DE CATA PROSTIE AI IN CAP

sa inteleg ca si tu esti tot moarta?
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:45
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-14 18:27:55
da draga..sa iti corespunda dar era vorba de vocabular.....iti va folosi cuvintele intocmai?
nu cred
nush cui ii apartine expresia de mai sus
nu mie cu siguranta
si tu faci omu' sa vb mai urat pentru ca asa vb tu
si de obicei ce dai aia primesti

Va folosi cuvinte din aceeasi arie ca mine. Ce-i asa de greu de inteles?

Expresia de mai sus apartine unui fan infocat, cui altcuiva?

Nu, oamenii vorbesc urat pentru ca e mult mai usor sa-ti bagi si sa-ti scoti decat sa vii cu argumente, n-ai aflat inca?

Pe principiul

- Ti-am citat dintr-o revista medicala.
- Esti proasta si urata si frustata!!!!!!
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:47
cineva aici pe forum a spu ca nu se coboara la nivelul inteligentei tale , atat de proasta esti femeie , ma intrebi ...sa nteleg ca si tu esti moarta?.....ce intrebare de fiinta idioata, cum pot sa fiu moarta daca iti dau niste replici care te deranjeaza foarte mult, iar atunci cand am sa mor am sa fiu cosmarul tau panadai in BALBAIALA SI POATE IL INTALNESTI SI PE MICHAEL SI SA8L INTREBI PERSONAL DACA ERA PEDOFIL SAU DACA S DROGA POATE ITI D SI TIE UN GRAM DE COCAINA
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 19:10
IAR DESPRE jargoane e.... nu tre sa mai dai ca ai dat destule... JARGOANE
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 19:12
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 19:10:22cineva aici pe forum a spu ca nu se coboara la nivelul inteligentei tale , atat de proasta esti femeie , ma intrebi ...sa nteleg ca si tu esti moarta?.....ce intrebare de fiinta idioata, cum pot sa fiu moarta daca iti dau niste replici care te deranjeaza foarte mult, iar atunci cand am sa mor am sa fiu cosmarul tau panadai in BALBAIALA SI POATE IL INTALNESTI SI PE MICHAEL SI SA8L INTREBI PERSONAL DACA ERA PEDOFIL SAU DACA S DROGA POATE ITI D SI TIE UN GRAM DE COCAINA

Lasa, ma amuz eu si pentru tine.

Te rog, "cosmar pe Kudika", vorba Dorei.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 19:14
nu are rost sa ma mai cobor la nivelul inteligentei tale c...esti proasta de puti
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 19:18
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 19:18:51nu are rost sa ma mai cobor la nivelul inteligentei tale c...esti proasta de puti

Bravo! Inca un fan adevarat!

Mai ai jargoane dintr-astea?
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 19:27
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 19:18:51nu are rost sa ma mai cobor la nivelul inteligentei tale c...esti proasta de puti

Cred ca ar fi cazul sa incetati. topicul acesta este despre Michael Jackson! Mai bine spune-ne cum te-a influentat muzica lui.... Pe Kathara las-o! Din nou o punem pe ea in centru atentiei!
Eu am auzit ca Joe Jackson vrea sa-si lanseze nepotii in muzica, ma refer ca copii lui Michael. Ce parere ai despre asta?
Inca o data te rog nu-i mai da apa la moara Katharaei.
Multumesc!
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 19:28
nu sunt fan dar vad cat esti de idioata
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 19:31
iar despre copii lui MJ , cred ca ar face ceea ce tatal lor si-ar fi dorit , daca se lanseaza in muzica
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 19:33
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 19:31:54nu sunt fan dar vad cat esti de idioata

Vezi tu asa, de unde? Din jargoane? Mihaela, Mihaela!
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 19:36
De la: AlexandraV, la data 2009-07-14 19:28:08

Cred ca ar fi cazul sa incetati. topicul acesta este despre Michael Jackson! Mai bine spune-ne cum te-a influentat muzica lui.... Pe Kathara las-o! Din nou o punem pe ea in centru atentiei!
Eu am auzit ca Joe Jackson vrea sa-si lanseze nepotii in muzica, ma refer ca copii lui Michael. Ce parere ai despre asta?
Inca o data te rog nu-i mai da apa la moara Katharaei.
Multumesc!

Nu se poate altfel, nu vezi ? Acest topic nu este despre MJ, este un alt pretext de a se certa ca la usa cortului...

Cat despre copiii lui Michael si lansarea lor in muzica, in primul rand trebuie sa aiba talent si sa nu fie favorizati de statutul tatalui lor ; iar in al 2lea rand trebuie sa aiba grija sa nu o ia pe cai gresite...

Postat pe 14 Iulie 2009 20:01
De la: Kathara, la data 2009-07-14 10:22:55
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 01:41:44
El a fost un singur om si a incercat sa "vindece" o lume intreaga. In schimb noi, nu am facut mai nimic pentru el,astfel incat sa-l videcam de problemele lui ,prin a incerca ai asculta dorinta de a fi lasat in pace, de a i se da libertatea de care a fost lipsit din cauza presei, dorinta de a incerca sa-l intelegi,sa-l iubesti inainte sa-l judeci.

Eu nu i-am facut niciun rau lui Michael ,dar nici bine.

Si a vindecat-o pe gratis?

Raspunsurile tale dau dovada de prostie la maxim. Dar tu ce pretinzi sa fie gratis? Tu muncesti pe gratis? Esti plina de invidie.El si-a meritat fiecare moneda,pt ca ne-a oferit in schimb o muzica ce poate schimba in bine, care transmite mesaje puternice si cu multa emotie in ele. El a muncit de mic pt banii astia si a mai dat si la altii,si a salvat vietii. Stiai lucrul asta? Nu exagerez:chiar a salvat vieti. Nici simona senzual,sau eu stiu ce alt "artist da valoare" nu presteaza(mi.e greu sa spun "canta"). pana nu e platit pt muzica lor de rahat.Si tu ai pretentie ca Michael sa fi cantat gratis? "dar nu te vezi cat esti de absurda?" Sau tu ai impresia ca " a canta " e un lucru usor de facut? E o munca ce trebuie platita. Si Michael era prea valoros,ca sa nu fie platit pt ceea ce putea face.
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 20:01
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:01:52
El a fost un singur om si a incercat sa "vindece" o lume intreaga. In schimb noi, nu am facut mai nimic pentru el,astfel incat sa-l videcam de problemele lui ,prin a incerca ai asculta dorinta de a fi lasat in pace, de a i se da libertatea de care a fost lipsit din cauza presei, dorinta de a incerca sa-l intelegi,sa-l iubesti inainte sa-l judeci.

Raspunsurile tale dau dovada de prostie la maxim. Dar tu ce pretinzi sa fie gratis? Tu muncesti pe gratis? Esti plina de invidie.El si-a meritat fiecare moneda,pt ca ne-a oferit in schimb o muzica ce poate schimba in bine, care transmite mesaje puternice si cu multa emotie in ele. El a muncit de mic pt banii astia si a mai dat si la altii,si a salvat vietii. Stiai lucrul asta? Nu exagerez:chiar a salvat vieti. Nici simona senzual,sau eu stiu ce alt "artist da valoare" nu presteaza(mi.e greu sa spun "canta"). pana nu e platit pt muzica lor de rahat.Si tu ai pretentie ca Michael sa fi cantat gratis? "dar nu te vezi cat esti de absurda?" Sau tu ai impresia ca " a canta " e un lucru usor de facut? E o munca ce trebuie platita. Si Michael era prea valoros,ca sa nu fie platit pt ceea ce putea face.

Eu nu sunt maical si nu vreau sa schimb lumea. Eu sunt un om normal, cu egoismele lui.

daca vrei sa faci lueam asta mai buna, poti incepe prin a canta gratis,
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 20:11
De la: Kathara, la data 2009-07-14 10:23:55
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 01:22:05

auzi mai femeie.Vezi cum te exprimi. Michael nu se droga in sensul ala in care vrei tu sa insinuiezi! Ce-ti place tie sa discreditezi pe omul asta. Ai zis ca nu te intereseaza Michael . Atunci nu inteleg ce tot te bagi in discutiile noastre?

Un drogat e dependent de o substanta chimica, deci era un drogat. Da, in sensul ala, nu exista nicio diferenta.

Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta. Michael ,nu se droga in adevaratul sens al cuvantului. Una e cand te droghezi ca sa ai senzatii tari, alta e cand esti nevoit sa iei morphina ,demerol, ca sa-ti alini durerile. Repet : Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta.
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 20:13
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:13:58

auzi mai femeie.Vezi cum te exprimi. Michael nu se droga in sensul ala in care vrei tu sa insinuiezi! Ce-ti place tie sa discreditezi pe omul asta. Ai zis ca nu te intereseaza Michael . Atunci nu inteleg ce tot te bagi in discutiile noastre?

Un drogat e dependent de o substanta chimica, deci era un drogat. Da, in sensul ala, nu exista nicio diferenta.

Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta. Michael ,nu se droga in adevaratul sens al cuvantului. Una e cand te droghezi ca sa ai senzatii tari, alta e cand esti nevoit sa iei morphina ,demerol, ca sa-ti alini durerile. Repet : Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta.

Trebuie sa te contrazic...acele medicamente tot droguri se numesc ! Ea a dat definitia unui drogat, nu a spus calea pe care o foloseste acel drgoat

Postat pe 14 Iulie 2009 20:17

lil_devil, nu te mai enerva, oricum nu ai cu cine. Eu zic pur si simplu sa n-o mai bagam in seama. Las-o in ignoranta ei. Daca ea este fericita exasperand lumea pe forum, iti dai seama ce fel de om este!
sa ne rezumam la a vb despre Michael.
Am citit ca el considera printre altele, melodia "Stranger in moscow" ca autobiografica. Ce parere aveti?
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 20:20
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:11:37
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:01:52

Eu nu sunt maical si nu vreau sa schimb lumea. Eu sunt un om normal, cu egoismele lui.

daca vrei sa faci lueam asta mai buna, poti incepe prin a canta gratis,

Parcul ala pe care l-a construit,era intretinut de banii lui desii nu avea niciun profit. Copii care veneau acolo,nu plateau niciun ban. A salvat doi copii de la moarte care aveau nevoie de o operatie foarte complicata si scumpa. A lasat prin testament o foarte mare parte din bani lui ,unor case de binefacere. Ce vrei mai mult de atat?. A fost bogat pt ca a muncit,dar banii nu i-a tinut numai pt el.
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 20:20

Majoritatea celor care se drogheaza o fac pentru a-si alina durerile, fizice sau sufletesti. De ce ar fi el altfel decat ceilalti?
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 20:27
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:20:38
Parcul ala pe care l-a construit,era intretinut de banii lui desii nu avea niciun profit. Copii care veneau acolo,nu plateau niciun ban. A salvat doi copii de la moarte care aveau nevoie de o operatie foarte complicata si scumpa. A lasat prin testament o foarte mare parte din bani lui ,unor case de binefacere. Ce vrei mai mult de atat?. A fost bogat pt ca a muncit,dar banii nu i-a tinut numai pt el.

Parcul ala e o nebunie megalomana, cu toate animalele lui cu tot.

De acord, a fost bogat pentru ca a muncit si muncea ca sa fie bogat. Ca toti noi ceilalti. Nimic deosebit. Daca o facea numai pentru fani putea sa doneze totul si sa stea intr-un apartament ca toti oamenii, nu intr-o ditamai vila. Deci o facea si pentru el. Ca toti oamenii.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 20:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bilete Ac/dc,Sonisphere,Jean Michelle Jarre etc.. 2 De la: kudika167921 17 Aprilie 2010 13:03
videoclipuri 1 De la: kudika312548 8 August 2010 13:30
CUM SA PARI MEREU TANARA SI FRESH 11 De la: Dor_a 22 Iulie 2009 12:31
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! 1 De la: danutzad 10 Mai 2010 13:21
Concursul Eurovision, o gluma sau un joc de teatru? 33 De la: andreeaaa88 20 Mai 2009 16:11