Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

acest topic a fost creat de lil_devil...pt a ne da cu parerile pro si contra ok? noi.,nu FANII, ci doar oameni care l-am apreciat pe michael pt valoarea sa....tinem sa credem tot ce e mai bun despre el...si acum ma intreb yo? dc vrei tu sa ne faci sa intelegem nijte opinii ale tale care oricum nu ne intereseaza? ok nu l-ai placut pe "maical" ...so get e life :| si lasa-ne pe noi cei lipsiti de inteligentza si care nu ne documentam :-?? sa ne spunem parerile fara a fi nevoiti sa auzim insultele tale pline de "inteligentza" ok?
Ameelya
Postat pe 14 Iulie 2009 20:37
De la: Ameelya, la data 2009-07-14 20:37:33acest topic a fost creat de lil_devil...pt a ne da cu parerile pro si contra ok? noi.,nu FANII, ci doar oameni care l-am apreciat pe michael pt valoarea sa....tinem sa credem tot ce e mai bun despre el...si acum ma intreb yo? dc vrei tu sa ne faci sa intelegem nijte opinii ale tale care oricum nu ne intereseaza? ok nu l-ai placut pe "maical" ...so get e life :| si lasa-ne pe noi cei lipsiti de inteligentza si care nu ne documentam :-?? sa ne spunem parerile fara a fi nevoiti sa auzim insultele tale pline de "inteligentza" ok?

Cred ca oricine are dreptul la nijte opinii.

Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 20:39
da iubito numai ca de l opinii pana l insulte e calee lunga....si...ceea ce faci u nu se numjte opinie. nu insulta un om care nu-l cunosti ;) poate un singur gand al lui valoreaza mai mult decat toata personalitatea ta "puternica" ;)
Ameelya
Postat pe 14 Iulie 2009 20:43
De la: Ameelya, la data 2009-07-14 20:43:14da iubito numai ca de l opinii pana l insulte e calee lunga....si...ceea ce faci u nu se numjte opinie. nu insulta un om care nu-l cunosti ;) poate un singur gand al lui valoreaza mai mult decat toata personalitatea ta "puternica" ;)

Dar voi cum de puteti aprecia un om pe care nu-l cunoasteti?
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 20:48
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:29:05
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:20:38
Parcul ala pe care l-a construit,era intretinut de banii lui desii nu avea niciun profit. Copii care veneau acolo,nu plateau niciun ban. A salvat doi copii de la moarte care aveau nevoie de o operatie foarte complicata si scumpa. A lasat prin testament o foarte mare parte din bani lui ,unor case de binefacere. Ce vrei mai mult de atat?. A fost bogat pt ca a muncit,dar banii nu i-a tinut numai pt el.

Parcul ala e o nebunie megalomana, cu toate animalele lui cu tot.

De acord, a fost bogat pentru ca a muncit si muncea ca sa fie bogat. Ca toti noi ceilalti. Nimic deosebit. Daca o facea numai pentru fani putea sa doneze totul si sa stea intr-un apartament ca toti oamenii, nu intr-o ditamai vila. Deci o facea si pentru el. Ca toti oamenii.

Aceasi chestie ca si cu cantatul pe gratis. Trebuie sa intelegi ca altii au devenit mai bogati ca el,si au inselat lumea,au jefuit pe ascuns pt ca au functii mari in parlament sau eu stiu pe unde,si dau un ban la nevoiasi. Asa cum a facut Phil Gramm, presedintele comitetului bancar din cadrul Senatului american,unul dintre cei care a declansat criza financiara. Au stat cu curul in sus, au jefuit,si le intra banii in conturi. Si tu cauti nod in papura in ceea ce priveste faptele de caritate facute de Michael? Si-a facut vila din banii lui,si nu a jefuit pe nimeni. Esti incredibil de invidioasa. Doar nu ai vrea sa munceasca si ca stea in cort ca sa dovedesca la oameni ca tine ce inseamna a ajuta,a darui, a fi uman...
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 20:51
doamneee...nuuu l apreciem pe el ...apreciem talentul sau,melodiile sale si tot ce a reusit sa transmita prin ele ;) ca a fost pedofil sau nu,ca a avut bani sau nu ca..era un drogat sau nu...nu intereseaza pe nimeni...pe langa faptul ca era MJ era om asa ca avea dreptul sa greseasca ,ca noi toti si el avea o viata a lui si puteaa sa faca ce are chef cu ea...asta nu ne priveste pe noi ;) noi apreciem MJ cel de pe scena care...un singur show si ti se zbarlea pielea pe tn....prin faptul ca el stia sa cante si sa danseze in acelasi timp fara sa gafaie sau sa isi dea duhul acolo....intelegi? asta apreciem ;)
Ameelya
Postat pe 14 Iulie 2009 20:53
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:00:07
De la: AlexandraV, la data 2009-07-14 00:41:30Si eu cand am auzit ca e posibil sa fi murit din cauza unei supradoze de Demerol administatra de doctorul acela, am facut legatura cu melodia asta dar nu m-am gandit ca facea referire la el.Chiar sa fi luat el Demerol de peste 10 ani?
Tolomaca mai sunt. Trebuia sa zica: "Oh God I'm taking demerol!" .............glumesc ,incerc sa fac un pic de haz de necazul asta mare. Ca de cand a murit ma simt trista si vinovata intr-un fel.

Nu ca sa fie ajutat cred ca ar fi trebuit sa spuna: "Oh God, stop me because i'm taking Demerol"
Ideea este ca in corpul sau s-au gasit foarte multe calmante, in doze letate!
Vinovati, dupa parerea mea, sunt medicii care le-au prescris.
Cred ca esti trista, toti suntem. Vinovata n-ai de ce sa te simti, nu ai fi avut cum sa-l ajuti... Cei care trebuiau sa-l ajute- ma refer la familia lui, mama, frati, surori, or sa-l aiba pe constiinta!
Eu ma bucur ca macar acum isi va gasi linistea, asta daca vor inceta toti mancatorii astia de rahat sa-i scormoneasca trecutul, operatiile, daca este sau nu tatal biologic al copiilor sai, si cate si mai cate.
In loc sa luam noi toti model melodiile lui, noi avem alta treaba.... Sa aflam daca exista vreo vaduva de-a sa....( ma refer la presa)!

dar voi stiti de ce lua demerol, nu?
In 1993 in unul din concertele pentru promovarea albumului "dagerous" a cazut scena cu el...sau a cezut ceva pe el...o chestie de genul asta si de atunci avea dureri mari de tot de spate dar si durerile articulare datorate lupusului erau infernale.Oricum tratamentul era recomandat de medic.[/quote]

eu am inteles ca analgezice a inceput sa ia de cand a avut accidentul acela la reclama Pepsi. Ideea este ca nu trebuia sa i se prescrie demerol, pentru ca este foarte puternic. Dca din start i s-a dat demerol, nosrmal ca mai tarziu a cerut ceva mai puternic si tot asa...
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 21:04
De la: Ameelya, la data 2009-07-14 20:53:20doamneee...nuuu l apreciem pe el ...apreciem talentul sau,melodiile sale si tot ce a reusit sa transmita prin ele ;) ca a fost pedofil sau nu,ca a avut bani sau nu ca..era un drogat sau nu...nu intereseaza pe nimeni...pe langa faptul ca era MJ era om asa ca avea dreptul sa greseasca ,ca noi toti si el avea o viata a lui si puteaa sa faca ce are chef cu ea...asta nu ne priveste pe noi ;) noi apreciem MJ cel de pe scena care...un singur show si ti se zbarlea pielea pe tn....prin faptul ca el stia sa cante si sa danseze in acelasi timp fara sa gafaie sau sa isi dea duhul acolo....intelegi? asta apreciem ;)

Eu il apreciez ca artist, insa si ca om. In art lui de a face muzica,isi expunea ideile,sentimentele,trairile lui. Nimic nu era superficial.Prin muzica lui, transmitea urmatorul mesaj: Sunt doar un om, "daca ma tai,sangerez" si am sentimente.Cerea sa fie inteles ca om... Vorbind la modul general,nu trebuie sa vezi doar artistul din el pt ca altfel, incetezi sa-l vezi ca om, si incepi sa-l exploatezi,sa-l agresezi,sa-l idolatrizezi, sa-l lipsesti de libertate. Poate ti se pare aiurea ceea ce spun acum dar din cauza faptului ca multi au uitat ca Michael era om au inceput sa-l judece aspru la orice mica greseala facuta de e,sa-l terorizeze.
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 21:11
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 21:11:11
De la: Ameelya, la data 2009-07-14 20:53:20doamneee...nuuu l apreciem pe el ...apreciem talentul sau,melodiile sale si tot ce a reusit sa transmita prin ele ;) ca a fost pedofil sau nu,ca a avut bani sau nu ca..era un drogat sau nu...nu intereseaza pe nimeni...pe langa faptul ca era MJ era om asa ca avea dreptul sa greseasca ,ca noi toti si el avea o viata a lui si puteaa sa faca ce are chef cu ea...asta nu ne priveste pe noi ;) noi apreciem MJ cel de pe scena care...un singur show si ti se zbarlea pielea pe tn....prin faptul ca el stia sa cante si sa danseze in acelasi timp fara sa gafaie sau sa isi dea duhul acolo....intelegi? asta apreciem ;)

Eu il apreciez ca artist, insa si ca om. In art lui de a face muzica,isi expunea ideile,sentimentele,trairile lui. Nimic nu era superficial.Prin muzica lui, transmitea urmatorul mesaj: Sunt doar un om, "daca ma tai,sangerez" si am sentimente.Cerea sa fie inteles ca om... Vorbind la modul general,nu trebuie sa vezi doar artistul din el pt ca altfel, incetezi sa-l vezi ca om, si incepi sa-l exploatezi,sa-l agresezi,sa-l idolatrizezi, sa-l lipsesti de libertate. Poate ti se pare aiurea ceea ce spun acum dar din cauza faptului ca multi au uitat ca Michael era om au inceput sa-l judece aspru la orice mica greseala facuta de e,sa-l terorizeze.

dap...tocmai de aceea am spus...ca orice om greseste...si el era un om ;)
Ameelya
Postat pe 14 Iulie 2009 21:15
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:48:16
De la: Ameelya, la data 2009-07-14 20:43:14da iubito numai ca de l opinii pana l insulte e calee lunga....si...ceea ce faci u nu se numjte opinie. nu insulta un om care nu-l cunosti ;) poate un singur gand al lui valoreaza mai mult decat toata personalitatea ta "puternica" ;)

Din acelasi motiv pentru care tu-l desconsideri!
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 21:17
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:51:34
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:29:05
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:20:38
Parcul ala pe care l-a construit,era intretinut de banii lui desii nu avea niciun profit. Copii care veneau acolo,nu plateau niciun ban. A salvat doi copii de la moarte care aveau nevoie de o operatie foarte complicata si scumpa. A lasat prin testament o foarte mare parte din bani lui ,unor case de binefacere. Ce vrei mai mult de atat?. A fost bogat pt ca a muncit,dar banii nu i-a tinut numai pt el.

Parcul ala e o nebunie megalomana, cu toate animalele lui cu tot.

De acord, a fost bogat pentru ca a muncit si muncea ca sa fie bogat. Ca toti noi ceilalti. Nimic deosebit. Daca o facea numai pentru fani putea sa doneze totul si sa stea intr-un apartament ca toti oamenii, nu intr-o ditamai vila. Deci o facea si pentru el. Ca toti oamenii.

Aceasi chestie ca si cu cantatul pe gratis. Trebuie sa intelegi ca altii au devenit mai bogati ca el,si au inselat lumea,au jefuit pe ascuns pt ca au functii mari in parlament sau eu stiu pe unde,si dau un ban la nevoiasi. Asa cum a facut Phil Gramm, presedintele comitetului bancar din cadrul Senatului american,unul dintre cei care a declansat criza financiara. Au stat cu curul in sus, au jefuit,si le intra banii in conturi. Si tu cauti nod in papura in ceea ce priveste faptele de caritate facute de Michael? Si-a facut vila din banii lui,si nu a jefuit pe nimeni. Esti incredibil de invidioasa. Doar nu ai vrea sa munceasca si ca stea in cort ca sa dovedesca la oameni ca tine ce inseamna a ajuta,a darui, a fi uman...

"......si NU dau un ban la nevoiasi. Asa cum a facut Phil Gramm ...." am uiat sa-l scriu pe "NU"...
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 21:20
Afirmatii pe care Michael le-a facut. M-au pus un pic pe ganduri!

" Daca intram in aceasta lume cu convingerea ca suntem iubiti si daca iesim din ea stiind acelasi lucru, putem face fata la orice se va intampla intre cele doua momente!"

" Nici in aceasta lume plina de ura nu avem voie sa renuntam la speranta. Nici intr-o lume plina de manie nu avem voie sa renuntam la liniste . Nici intr-o lume plina de deznadejde nu avem voie sa visele noastre. Nici intr-o lume plina de neincredere nu avem voie sa renuntam la a crede unii in altii"

AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 21:26
Ameelya
Postat pe 14 Iulie 2009 21:31
Michael nu a fost un drogat, un mincinos, un inselator, si tot ce vreti voi...
Ca multi altii a suferit si nu a avut o copilarie tocmai fericita, de aceea si`a facut The Neverland cu animale si tot felul de chestii...ca sa recompenseze cumva copilaria pe care a avut`o...de aceea ajuta copii bolnavi...
Nu stiu de ce va legati de bietul om ca a fost drogat... poi cati nu se drogheaza in ziua de azi pentru a uita de unele probleme?!bineinteles el nu era un drogat...lua medicamente ca oricare om cand suferea de vreo boala [si hopa toti zic ca se drogheaza]E si el om ca noi toti, doar ca el a facut ce altii nu ar fi putut si nu pot...sa faca...a ajutat multi oameni prin munca lui, se poate vedea din omagiul adus lui Michael...toti s`au rugat pentru el, au plans si l`au iubit pentru tot ce este el...cu bune si cu rele...ca doar nu va asteptati sa fi fost omul perfect, sa nu calce stramb niciodata...
ciocolata41
Postat pe 14 Iulie 2009 21:32

kataroooo ,,,vad ca nu prea ai ce faceee ,,,,,daca te mai aud ca vb o singura prostiie despre omul asta ....baga la cap daca il ai ai ,,,nu stiu daca esti din buc ori nu ....dar daca estii ,,,te cautt ,,,,si te gasesc imediat .....si ce urmeaza ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.....ti-am mai zis nu mai vb prostiiiiii , credemaaaaaa eu nu glummescc ...si dc o sa ma vz o sa iti dau si explicatii ,,,dar nu iti doresc asta
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 21:40
psssssssssss,,,,te sfatuesc sa nu mai posteziiiii
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 21:42
Priviti asta..... http://dupabloguri.realitatea.net/2009/07/10/youtube-ul-zilei-flash-mob-michael-jackson-la-stockholm/...........CEL MAI MISTO LUCRU CARE S-A FACUT IN MEMORIA LUI, pe mine m-a lasat fara cuvinte!!!!!
kiki_1234
Postat pe 14 Iulie 2009 21:52
De la: kiki_1234, la data 2009-07-14 21:52:31Priviti asta..... http://dupabloguri.realitatea.net/2009/07/10/youtube-ul-zilei-flash-mob-michael-jackson-la-stockholm/...........CEL MAI MISTO LUCRU CARE S-A FACUT IN MEMORIA LUI, pe mine m-a lasat fara cuvinte!!!!!

Dap, am vazut! Super frumos!
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 21:56
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:21:24
De la: Kathara, la data 2009-07-14 16:56:36
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-14 14:25:07
De la: Kathara, la data 2009-07-14 10:23:55
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 01:22:05

auzi mai femeie.Vezi cum te exprimi. Michael nu se droga in sensul ala in care vrei tu sa insinuiezi! Ce-ti place tie sa discreditezi pe omul asta. Ai zis ca nu te intereseaza Michael . Atunci nu inteleg ce tot te bagi in discutiile noastre?

Un drogat e dependent de o substanta chimica, deci era un drogat. Da, in sensul ala, nu exista nicio diferenta.

You should know better

Pai da, stiu ce inseamna un cuvant. E grav daca nici macar proprietatea cuvintelor din limba materna nu o aveti.

mai, iata, kathara pledeaza inclusiv impotriva ei...E foarte tare!!!!!
Cu totii ne amintim ca NICI macar ea nu are "proprietatea cuvintelor din limba materna" ca doar SI ea are postari in alte limbi, dar are tupeul sa il apostrofeze pe altii.
Dar se pare ca a demonstrat SINGURICA faptul ca un "caine moare de drumul lung iar PROSTUL (nr kathara) de grija altuia" (nu-si vede barna dintre ochi).
Hai...lasati-o in pace!Majoritatea celor de aici a citit postarea ei cand recunostea ca "e geniala in rautate datorita consortului", deci fie-va mila de ea pt ca are "atat de mult timp liber si dispozitie" sa stea mai toata ziua pe forumuri ca sa poata sa-si verse frustrarea.Compatimiti-o pt ca are nevoie dar bucurati-va in acelasi timp ca nu sunteti in locul ei sa "cersiti" intr-un astfel de mod ATENTIA.
Haideti...ce ziceti sa facem un pact: O IGNORAM CU TOTII si va asigur ca va disparea foarte repede de pe forum (va considera macar ca "nu mai are de ce sa se amuze", dupa cum incearca ea sa-si justifice "interesul" fata de un topic atat de "neinteresant si insipid" ca acesta)?
De acord?

de acord!
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 21:57
i-ati stricat planurile femeii...avea d e gand sa ajunga in cartea recordurilor cu numarul cel mai mare de postari, orele cele mai multe petrecute in fata calculatorului, cum sa pierzi un barbat in 10 minute, si asa mai departe. dar nu se lasa! vineeeeeee! o simt!
AlmostFamous
Postat pe 14 Iulie 2009 21:57
De la: kiki_1234, la data 2009-07-14 21:52:31Priviti asta..... http://dupabloguri.realitatea.net/2009/07/10/youtube-ul-zilei-flash-mob-michael-jackson-la-stockholm/...........CEL MAI MISTO LUCRU CARE S-A FACUT IN MEMORIA LUI, pe mine m-a lasat fara cuvinte!!!!!

wooooow! cat de super ,super. Vreau sa invat si eu dansul ala. Ce gest frumos!!! sunt sigura ca Michael ar fi fost atat de incantat si de bucuros sa vada asta. Ma repet ,foarte frumos!!!!!
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 21:59
si ce mult imi place "Beat it"!!!!!!!!!
lil_devil
Postat pe 14 Iulie 2009 22:01
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:21:24
mai, iata, kathara pledeaza inclusiv impotriva ei...E foarte tare!!!!!
Cu totii ne amintim ca NICI macar ea nu are "proprietatea cuvintelor din limba materna" ca doar SI ea are postari in alte limbi, dar are tupeul sa il apostrofeze pe altii.
Dar se pare ca a demonstrat SINGURICA faptul ca un "caine moare de drumul lung iar PROSTUL (nr kathara) de grija altuia" (nu-si vede barna dintre ochi).
Hai...lasati-o in pace!Majoritatea celor de aici a citit postarea ei cand recunostea ca "e geniala in rautate datorita consortului", deci fie-va mila de ea pt ca are "atat de mult timp liber si dispozitie" sa stea mai toata ziua pe forumuri ca sa poata sa-si verse frustrarea.Compatimiti-o pt ca are nevoie dar bucurati-va in acelasi timp ca nu sunteti in locul ei sa "cersiti" intr-un astfel de mod ATENTIA.
Haideti...ce ziceti sa facem un pact: O IGNORAM CU TOTII si va asigur ca va disparea foarte repede de pe forum (va considera macar ca "nu mai are de ce sa se amuze", dupa cum incearca ea sa-si justifice "interesul" fata de un topic atat de "neinteresant si insipid" ca acesta)?
De acord?

Astept copaceii, parca stiai sa-i faci. Asta apropo de cine cat stie. Deci>

Si sa imi dovedesti ca nu am proprietatea cuvintelor e iar ceva ce nu ai resit sa faci.

Pai normal, daca nu erai nici fudula...
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 22:07
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:58:23
De la: AlexandraV, la data 2009-07-14 19:28:08
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 19:18:51nu are rost sa ma mai cobor la nivelul inteligentei tale c...esti proasta de puti

Cred ca ar fi cazul sa incetati. topicul acesta este despre Michael Jackson! Mai bine spune-ne cum te-a influentat muzica lui.... Pe Kathara las-o! Din nou o punem pe ea in centru atentiei!
Eu am auzit ca Joe Jackson vrea sa-si lanseze nepotii in muzica, ma refer ca copii lui Michael. Ce parere ai despre asta?
Inca o data te rog nu-i mai da apa la moara Katharaei.
Multumesc!

Se aude-n targ cum ca Paris, fetita lui MJ, ar fi foarte talentata si ca MJ afirma desre ea ca "va fi urmatoarea vedeta a familiei".
Deci...tot ce-i posibil sa vedem un nou "star".
:-)

Dap, insa stau si ma gandesc daca asta si-ar fi dorit cu adevarat Michael. Oricum Michael afirma la un moment data despre tatal sau "ca s-a inmuiat si ca acum il intreaba ce mai face, daca a mancat, cum se simte, nu-l intreaba despre concerte sau bani". Asa ca nu pot decat sa sper si sa ma rog ca Joe nu se va purta cu nepotii lui asa cum s-a purtat cu fii sai!
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 22:09
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:34:39
Adaugire :pe langa postarile in alte limbi ale katharei (daca asta era ce vroia sa sublinieze...ca de...e experta in "a lasa totul in coada de peste" sa inteleaga omul orice doar pt ca apoi sa mai aibe ea ceva de comentat) nici limba romana nu o cunoaste prea bine...dar vrea sa ne povesteasca tuturor cum e cu gramatica generativa si Chomsky.
Dar stiu..."viata ei profesionala" e doar pb ei...mda

Astept. Vad ca nu vrei sa-l discutam pe Chomsky, de ce oare? Poate pentru ca toto ce trece de maical te depaseste?

ps - ca sa mai aiba puisor, nu aibe. dar te-nteleg, esti fan maical.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 22:09
In ultimele interviuri si despre mel :childhood" afirma acelasi lucru.Eu cred ca amandoua sunt autobiografice privite din pucte de vedere vdiferite.
Defapt...care melodie a lui din ultimele albume nu este autobiografica?
Ati ascultat "privacy" de pe albumul "invincible"?[/quote]

Dap, ai perfecta dreptate....
Intr-o alta ordine de idei, mie imi plac foarte mult mel Human nature si Who is it.
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 22:13
kkkkkk katarooo a mea estiii ,,,,,,nu ai crezutt daa
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 22:18
De la: thadoog, la data 2009-07-14 22:18:06kkkkkk katarooo a mea estiii ,,,,,,nu ai crezutt daa

De-abia astept, mi-am scos batatorul de covoare, sau cum i-o zice.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 22:25
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 22:24:38
De la: thadoog, la data 2009-07-14 21:40:59

kataroooo ,,,vad ca nu prea ai ce faceee ,,,,,daca te mai aud ca vb o singura prostiie despre omul asta ....baga la cap daca il ai ai ,,,nu stiu daca esti din buc ori nu ....dar daca estii ,,,te cautt ,,,,si te gasesc imediat .....si ce urmeaza ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.....ti-am mai zis nu mai vb prostiiiiii , credemaaaaaa eu nu glummescc ...si dc o sa ma vz o sa iti dau si explicatii ,,,dar nu iti doresc asta

e deja prea mult.Nu ai niciun drept sa ameninti pe nimeni oricare ti-ar fi motivele.
Daca te comporti asa ar fi bine sa parasesti si tu topicul impreuna cu Kathara.

Fii linistita, e cam al treilea pana acum doar pe topicul asta.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 22:26
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:27:14
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:13:58
Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta. Michael ,nu se droga in adevaratul sens al cuvantului. Una e cand te droghezi ca sa ai senzatii tari, alta e cand esti nevoit sa iei morphina ,demerol, ca sa-ti alini durerile. Repet : Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta.

Majoritatea celor care se drogheaza o fac pentru a-si alina durerile, fizice sau sufletesti. De ce ar fi el altfel decat ceilalti?
si tu cred ca te droghezi , ca altfel nu ai vorbi atatea prosti, si cred ca tu ca, sa iti alini egoismul care zace in tine
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 22:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Muzica araba de calitate. Magida El Roumi 1 De la: kudika_7641 12 Iunie 2012 00:07
Muzica New Age - bun venit in Viitor ! 7 De la: guru_ion 25 Octombrie 2011 08:49
infidelitatea 23 De la: TEODORRD 5 Decembrie 2009 19:53
stie cineva? 5 De la: LiveFromHell 16 Iunie 2010 01:09
Lectii de Muzica Pentru Toate Varstele 1 De la: kudika_970539 21 Septembrie 2014 19:41