Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

bai pe mine m-a enervat rau yasmina aia cu tot cu buricul ei.....cine e ea sa vina aici s-o jigneasca pe khatara??????, sau pe altcineva, orcine ar fi
gargaritamica
Postat pe 15 Iulie 2009 15:48
De la: gargaritamica, la data 2009-07-15 15:48:42bai pe mine m-a enervat rau yasmina aia cu tot cu buricul ei.....cine e ea sa vina aici s-o jigneasca pe khatara??????, sau pe altcineva, orcine ar fi
prima data vezi cine pe cine a jignit si apoi sa spui ca te enervez, kahtara ta a inceput prima citeste paginile anterioare , si nu te enerva prea tare sa nu faci riduri pe spate
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 15:51
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-15 15:51:08
De la: gargaritamica, la data 2009-07-15 15:48:42bai pe mine m-a enervat rau yasmina aia cu tot cu buricul ei.....cine e ea sa vina aici s-o jigneasca pe khatara??????, sau pe altcineva, orcine ar fi
prima data vezi cine pe cine a jignit si apoi sa spui ca te enervez, kahtara ta a inceput prima citeste paginile anterioare , si nu te enerva prea tare sa nu faci riduri pe spate

Pai hai sa vedem in spate.

Prima data au aparut jignirile la pagina 2 ai apartine .. tada .. lui nefe:

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 21:25:48Deci Khatara,nu am obiceiul sa jignesc,dar ESTI PROASTA DE BUBUI,daca nu stii ce inseamna,boala ,vitiligo,si nu iti poti da seama,ca michael isi acoperea pielea neagra,optand spre,a fi mai alb,deorece vitiligo inaintase.
Iar despre copii,iar esti PROASTA DE BUBUI.pe bune.
si imi pare rau de cealalta utilizatoare care nu stie sa iti raspunda.
pe bune,si sincer,te credeam desteapta,si iti citeam postarile,dar acumai ai dat-o in bara rau tare,si nu imi pasa daca imi pun in cap,prietenele tale,dar
ESTI PROASTA RAU.
Nu esti informata deloc,nici tu ,nici altele.Vorbeste gura fara voi.nu stiti absolut nimic,despre .medicina,sau psihologie.
Am ramas uimita ce raspunsuri poti sa dai.

si se continua:

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 23:14:08
De la: Kathara, la data 2009-06-29 23:03:11Eu cred, draguta, ca ai oarece probleme in sferele superioare. Ai un comportament de om sarit de pe fix de-a dreptul. Esti incapabila sa dai un argument si sari de parca ti-am atacat familia. Deocamdata aici aveam o discutie cat se poate de placuta, fara injurii and co. Dar cum esti obsedata de subiect, trebuia sa apari si aici. Fixatiile astea, precum si concluzia ca X sau Y are un suflet mare - in conditile in care nici nu l-am vazut la fata vreodata - mi se par mai mult decat puerile.

Inca ceva: L-am supus pe Dumnezeu insusi unor judecati critice, credeai ca MJ e mai presus de el?

Argumente?????? tie???? NO WAY.nu imi pierd timpul cu un om,care nu stie sa zica ceva de bine,stie numai sa comenteze,si sa fie rea cu toata fiinta ei.

Si stii bine,ca nu am comentat la nici un subiect scris pe aici pe kudika,desi citesc destul de des.dar,da ,acest subiect,m-a enervat la culme.Tu ,O NImeni,ai tupeu,sa spui despre Michael ,cate si mai cate,dandu-te importanta.asta nu suport.crezi ca daca vii cu niste argumente de ale tale,toata lumea o sa faca ochii mari si o sa te aplaude pt niste aberatii,pt ca le dai un anumit invelis cuvintelor tale.

Fixatii nu am,dar stiu sa recunosc un suflet cald si bland,cum nu e ,in nici un caz al tau.
Stiu ca cu rautatea ta,ai atras de partea ta multa lume,crezand ca asa,arati cat esti tu de desteapta ,importanta,si poate incercand sa te crezi interesanta.
Si cum spuneam,daca ai invatat ceva psihologie,ti-ai da seama,ca un om cand nu exceleaza in ceva,incearca sa acopere cu alte lucrurile.iar la tine,slabiciune,frica,incerci sa ti-o aperi cu cuvinte urate.

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-30 23:40:28Mi-am adus aminte de o vorba a matusi mele:
" Dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"
Intotdeauna ma facea sa rad la faza asta.Ti se potriveste Khatara

Nota bene, n-am raspuns pe masura.

Apare nebuna numarul doi:

De la: smigal, la data 2009-07-01 11:41:27"Kathara,"individa asta cred ca e manelista ea il plange pe "salam" in viziunea ei ala e o personalitate nu v ati gandit la asta eu cred ca nimeni nu are dreptul la comentarii daca vrei sa apreciezi pe cineva bine daca nu stai in banca ta nu e obligatoriu sa il placi dar cred ca nu este nimeni in masura nici sa il critice poate ca Kathara esti mult mai javra decat multa lume de ce arunci cu pietre? te crezi superioara cu ceva, ai facut ceva in lumea asta maret si noi nu stim,
crezi ca te va plange cineva sau te va mai tine minte dupa ce nu vei mai fi hahahahah fetito mai invata sa asculti sa cantaresti si apoi sa comentazi

Insert tanti isterie:

De la: liliana2005, la data 2009-07-01 19:34:39BAI EU INTELEG CA VA PORCAITI PE SUBIECTE AMPOOLEA, DAR PE MEMORIA UNUI ASEMENEA OM MAI????????????????
CUM VA MAI SUPORTATI???????????????

CATE LUCRURI A FACUT OMUL ASTA IN LUME CA SA VENITI VOI SA VA DATI CU PRESUPUSUL CA A FOST ASA SAU ALTFEL????????? UITATI-VA LA FILMULTE PE YOUTUBE SI NU MAI SPECULATI AIUREA CA OMUL ASTA CHIAR NU MERITA ASA CEVA!!!!!!!!!!!
CRED CA AS FI FOST IN STARE SA STRANG PE CINEVA DE GAT INAINTE DE A DESCHIDE UN ASEMENEA TOPIC!!!!!!!!

SAMD, e o lectura tocpicul asta.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 15:59

Awww

yasmina respectiva e mihaeluta.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 16:00
parca traiesc un deja vu
salut katara !!!
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 16:02
De la: just_laura, la data 2009-07-15 16:02:54parca traiesc un deja vu
salut katara !!!

Buna draguta!

Eu ma ingrozesc, desi subectul e fascinant. Fanatismul. I se vad mecanismele clar aici.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 16:05
tot ce e de facut e sa stam relaxate si sa privim......again and again.........
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 16:07
salut katara !!!

eu credeam ca danseaza cineva din buric.......deja imi luai popcornul.......si ma pregateam sa vizionez.....
heaven_2906
Postat pe 15 Iulie 2009 16:07
De la: heaven_2906, la data 2009-07-15 16:07:37
salut katara !!!

eu credeam ca danseaza cineva din buric.......deja imi luai popcornul.......si ma pregateam sa vizionez.....

te asteptai la ceva nice?????????????
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 16:14
Eu cred ca va bateti joc de acest topic, atat Kathara cat si mihaelatrincu si multi altii. Ati trecut de la Michael Jackson, la dans din buric, la bordeluri si la mai stiu eu ce!
Va sfatuiesc sa deschide-ti un alt topic si sa va balacariti acolo!
S-a ajuns prea departe!!!!!!
AlexandraV
Postat pe 15 Iulie 2009 16:35

ps - ca sa mai aiba puisor, nu aibe. dar te-nteleg, esti fan maical.[/quote]

Deci vezi cum tu ne-ai jignit pe toti odata?????
adica daca suntem fani suntem prosti
si ce ziceai...ca tu vb civilizat si noi nu te intelegem?? [/quote]

Sigur ... poate ar fi cazul sa recitesti primele pagini pentru o mai clara lamurire. Ba chiar primele tale posturi, sa vezi cine a aruncat primul cu piatra.[/quote]

pai da....citeste-le pe toate si vei vedea ca TU ......in primul rand in topic ...in omul despre care se vb in topic si in toti cei care au ceva de bine de zis despre MJ.
TU te-ai autointitulat "bitch"....eu doar am fost de acord....dupa aia mi-ai zis ca-s proasta
pai la avataru' meu nu scrie proasta...la al tau scrie bitch....deci tot tu ai jignit prima
ca sa vezi
angelfromheaven
Postat pe 15 Iulie 2009 17:48
Ameelya
Postat pe 15 Iulie 2009 17:50
De la: AlexandraV, la data 2009-07-15 16:35:50Eu cred ca va bateti joc de acest topic, atat Kathara cat si mihaelatrincu si multi altii. Ati trecut de la Michael Jackson, la dans din buric, la bordeluri si la mai stiu eu ce!

asa e.....scuze.....dar cam greu sa te abtii
pe mine ma deranjeaza si faptu' ca intra pe topic sa ne zica ca suntem prosti ca il regretam pe michael..........pai sunt fffff multi in situatia asta
toti suntem niste prosti!!??...................numai cei care urasc sau dintr-un motiv sau altu' nu le-a placut MJ......sunt inteligenti....ca sa vezi.........cam greu sa nu te enervezi
angelfromheaven
Postat pe 15 Iulie 2009 17:54
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-15 17:54:22
De la: AlexandraV, la data 2009-07-15 16:35:50Eu cred ca va bateti joc de acest topic, atat Kathara cat si mihaelatrincu si multi altii. Ati trecut de la Michael Jackson, la dans din buric, la bordeluri si la mai stiu eu ce!

pe mine ma deranjeaza si faptu' ca intra pe topic sa ne zica ca suntem prosti ca il regretam pe michael..........pai sunt fffff multi in situatia asta
toti suntem niste prosti!!??...................numai cei care urasc sau dintr-un motiv sau altu' nu le-a placut MJ......sunt inteligenti....ca sa vezi.........cam greu sa nu te enervezi

iti sugerez sa recitesti topicul daca vrei sa afli despre ce era vorba in el INITIAL.

Cat despre cine a insultat prima, does stupid bitch ring a bell?

Mai, mai, ca scurta memorie avem.

Si da, puteti toti fi niste proste, nu stiai ca prostii sunt mult, mult mai multi decat despteptii? Iaca dovada:
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 18:17
De la: Kathara, la data 2009-07-15 18:17:31
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-15 17:54:22

iti sugerez sa recitesti topicul daca vrei sa afli despre ce era vorba in el INITIAL.

Cat despre cine a insultat prima, does stupid bitch ring a bell?

Mai, mai, ca scurta memorie avem.

Si da, puteti toti fi niste proste, nu stiai ca prostii sunt mult, mult mai multi decat despteptii? Iaca dovada:

"puteti toti fi niste proste"????? GOD! !!!
Ameelya
Postat pe 15 Iulie 2009 18:41
* puteti fi toti niste prosti. Multumita acum?
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 19:09
daaa multumesc
Ameelya
Postat pe 15 Iulie 2009 19:11
un copac cu flori
si un coltz uitat de cer
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 19:14
De la: Ameelya, la data 2009-07-15 19:11:21daaa multumesc

Cu placere. E bine ca recunosti.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 19:22
De la: just_laura, la data 2009-07-15 19:14:18un copac cu flori
si un coltz uitat de cer

Un copac cu flori
Este tot ce ...?
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 19:23
De la: Kathara, la data 2009-07-13 19:12:28
De la: kudika019975, la data 2009-07-13 16:52:39BITCH!!!!! bine ca recunosti!!!!
deci.......orice topic cu MJ.......hop si tu!!
cine vrea sa fie fanatic sa fie!bravo lor ! tu esti doar o catea.....tu ai spus-o

Mai bine catea decat proasta, nu?

asta e primul meu post si primul tau raspuns. dupa cum sper ca observi eu am zis doar ce scrie la avatarul tau si atat....si rasp tau .....
dupa aceea ti-am raspuns cu aceeasi moneda.....
"remember the time"?
si lasa tu cat de multi sunt prostii.....ideea e ca nu poti sa ne spui tu acum ca daca ne place MJ si nu suntem de acord cu toate porcariile care s-au scris despre el suntem prosti
cu o astfel de gandire ingusta....trage tu concluzia cine e prost si incapatanat in prostia sa!
si te rog sa nu-mi raspunzi....raspunde-ti tie!
angelfromheaven
Postat pe 15 Iulie 2009 19:36
De la: Kathara, la data 2009-07-15 19:23:26
De la: just_laura, la data 2009-07-15 19:14:18un copac cu flori
si un coltz uitat de cer

Un copac cu flori
Este tot ce ...?

ete ca stii
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 19:38
Libiamo, libiamo ne'lieti calici
che la belleza infiora.
E la fuggevol ora s'inebrii
a voluttà.
Libiamo ne'dolci fremiti
che suscita l'amore,
poichè quell'ochio al core
Omnipotente va.
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 19:48
draga khatara,eu am concluzionat mai simplu..... stii tu( cum te alint)

si ti-am mai spus ,frumusetea sta in faptul ,cum esti apreciata si vazuta de ceilalti
in rest .... bla bla bla bla
si daca am inceput cu jignirile a fost ca la inceputul topicul ai declarat ca " copii au scapat de un pedofil"- ce vroiai sa fiu de acord cu tine???????????????
nefertitiafrodita
Postat pe 15 Iulie 2009 20:07
imi cer scuze, pt ca m-am coborat la nivelul lui KATHARA? SI DANSUL DIN BURIC A SPUS-O GARGARITAMICA, dacaia(kathara) nu mar fi jignit si sa-mi spua proasta nu ias fii spus nimik dar e atat de idioata ca sa luat si de sotul meu, sa vezi pana unde sa ajuns, dup cum am vazut cam la toate topicurile stie sa vb ca o idioata, inca o data imi cer scuze tie AlexandraV
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 20:12
Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne,
me vene quase 'na malincunia.
Sotto 'a fenesta toia restarria,
quanno fa notte e 'o sole se ne scenne.
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 20:13
De la: just_laura, la data 2009-07-15 20:13:03Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne,

Ce frumos canti tu, Laura...
Dor_a
Postat pe 15 Iulie 2009 20:17
De la: Dor_a, la data 2009-07-15 20:17:35
De la: just_laura, la data 2009-07-15 20:13:03Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne,

Ce frumos canti tu, Laura...

pt voi dora scumpa....pt voi
multzumesc....am vrut sa descretzesc fruntzile....
mai vrei
matracucu
Postat pe 15 Iulie 2009 20:21
De la: just_laura, la data 2009-07-15 19:48:03Libiamo, libiamo ne'lieti calici
che la belleza infiora.
E la fuggevol ora s'inebrii
a voluttà.
Libiamo ne'dolci fremiti
che suscita l'amore,
poichè quell'ochio al core
Omnipotente va.

Un bel dì, vedremo