Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-14 22:34:09
De la: Kathara, la data 2009-07-14 20:27:14
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 20:13:58
Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta. Michael ,nu se droga in adevaratul sens al cuvantului. Una e cand te droghezi ca sa ai senzatii tari, alta e cand esti nevoit sa iei morphina ,demerol, ca sa-ti alini durerile. Repet : Ori iti place sa faci pe proasta ,ori chiar esti proasta.

Majoritatea celor care se drogheaza o fac pentru a-si alina durerile, fizice sau sufletesti. De ce ar fi el altfel decat ceilalti?
si tu cred ca te droghezi , ca altfel nu ai vorbi atatea prosti, si cred ca tu ca, sa iti alini egoismul care zace in tine

Zise ea coerent.
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 22:37
haaaaa katarooo eu nu glumesccc ,,nu poti da intun om care nu a facut decat bn omenirii,,,,asta e ori iti retragi cuvintele ori suporti consecintele mele.....roksanito ori cum te cheama stai blanda
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=8yoIkQFuF6g

apropo, il ador si pe Eddie Murphy
Este super cute Michael in videoul asta!
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 22:44
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 23:00:07
De la: thadoog, la data 2009-07-14 22:42:41haaaaa katarooo eu nu glumesccc ,,nu poti da intun om care nu a facut decat bn omenirii,,,,asta e ori iti retragi cuvintele ori suporti consecintele mele.....roksanito ori cum te cheama stai blanda

Fara suparare...dar daca ai asemenea atitudini ar trebui sa te gandesti mai bine atunci cand aduci chiar tu in discutie pe MJ.Urmeaza-i exemplul si las-o in pace pe kathara si invata sa "traiesti si fara ea (kathara)".
Ea se va linisti pe acest forum DOAR daca nu-i va mai raspunde nimeni la provocari si nu o va mai face vedeta.
Singurul lucru pe care tu-l faci este sa ii cresti "popularitatea" katharei dar si sa-ti murdaresti propria imagine prin faptul ca ameninti.
Hai...facem ce am zis eu mai devreme?
O ignoram la unison pe kathara?

DAAAAAAAA
AlexandraV
Postat pe 14 Iulie 2009 23:09
asa pentru cultura generala a lui KATHARA...... kathara tot kathara ramane pana moare..........oricat ai incerca sa mearga inainte tot inapoi da si tot.......prost...da asa ca hai sa nu-i ma i dam atentie preainteleptei kathare,ca sufera saraca de o boala grea invidia si egoismul....ar treui sa ergi mai des la doctor
mihaelatrincu
Postat pe 14 Iulie 2009 23:27

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
khatara

the dog
ma bag si eu,zi-mi unde si cand,si o jumulim putin

mama,dupa atata timp tot asta e pe aici mancand ......

what ever

lil_devil

nopate buna,si cum zicea roxana,nu o mai bagati in seama,nici macar un raspuns ,nimic,sa se duca.......la ......
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Iulie 2009 23:28
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 23:00:07
De la: thadoog, la data 2009-07-14 22:42:41haaaaa katarooo eu nu glumesccc ,,nu poti da intun om care nu a facut decat bn omenirii,,,,asta e ori iti retragi cuvintele ori suporti consecintele mele.....roksanito ori cum te cheama stai blanda

Fara suparare...dar daca ai asemenea atitudini ar trebui sa te gandesti mai bine atunci cand aduci chiar tu in discutie pe MJ.Urmeaza-i exemplul si las-o in pace pe kathara si invata sa "traiesti si fara ea (kathara)".
Ea se va linisti pe acest forum DOAR daca nu-i va mai raspunde nimeni la provocari si nu o va mai face vedeta.
Singurul lucru pe care tu-l faci este sa ii cresti "popularitatea" katharei dar si sa-ti murdaresti propria imagine prin faptul ca ameninti.
Hai...facem ce am zis eu mai devreme?
O ignoram la unison pe kathara?
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dc sa ignoriii nu ignoratii pe nimeni si nimikkk,,,ignorantaa nu aduce decat rauu,,,,yar eu nu am facut pe nimeni vedeta ,,si nici nu am facuto proasta ori nebuna cum zi ci tu ca chipurile au facuto altiii,,,,oamenii sunt slabiii de aya vor sa ignore ce nu le place ,,,asta nu a adus niciodata bn
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 23:29
ignoranta a facut ghicitori in steleeee,,,,,ignoranta a facut lumea a treia lumea a treia ,,,ignoranta a facut razboaie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 23:33
mdaaaaaa bn roxana nu mai vrei sa parasesc topicul
thadoog
Postat pe 14 Iulie 2009 23:44
De la: Kathara, la data 2009-07-14 22:09:50
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:34:39
Adaugire :pe langa postarile in alte limbi ale katharei (daca asta era ce vroia sa sublinieze...ca de...e experta in "a lasa totul in coada de peste" sa inteleaga omul orice doar pt ca apoi sa mai aibe ea ceva de comentat) nici limba romana nu o cunoaste prea bine...dar vrea sa ne povesteasca tuturor cum e cu gramatica generativa si Chomsky.
Dar stiu..."viata ei profesionala" e doar pb ei...mda

Astept. Vad ca nu vrei sa-l discutam pe Chomsky, de ce oare? Poate pentru ca toto ce trece de maical te depaseste?

ps - ca sa mai aiba puisor, nu aibe. dar te-nteleg, esti fan maical.

Deci vezi cum tu ne-ai jignit pe toti odata?????
adica daca suntem fani suntem prosti
si ce ziceai...ca tu vb civilizat si noi nu te intelegem??
angelfromheaven
Postat pe 14 Iulie 2009 23:53
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 23:55:27
De la: thadoog, la data 2009-07-14 23:44:44mdaaaaaa bn roxana nu mai vrei sa parasesc topicul

doar daca nu te abtii de postari aiurea.Nu merita "acest efort".
Nu te mai agita si vei vedea ca lucrurile vor fi ok.
...nu uita..."man in the mirror......"
haaaaaaaaa cred ca tu ar trebui sa privesti mai bn in oglinda ,,,si aici nu e vb de tinee ci de cei ca tn ,,,ai toate aprecierile mele ca iti place capodopera mj,,,inssaaa nu mai avea atitunea asta
thadoog
Postat pe 15 Iulie 2009 00:12
Buna.
Cei "sariti" de 40 de ani, care erau adolescenti in perioada Thriller, cred ca percep altfel acest trist eveniment....moartea artistului......
In Romania, pe vremea aceea, cu ratie la paine, zahar si ulei, cu apa intre orele 18-20, cu economie la curentul electric, cu tzoale de la UNIREA si COCOR, cu ore petrecute la cozile de la Gostat si lapte sau paine, cu 2 posturi TV alb-negru care emiteau TELEJURNAL-ul de la 20 la 21....si satui de slagarele romanesti , MICHAEL JACKSON a fost BOMBA ATOMICA.
Cei mai pricopsiti aveau MAIAK si CASHTAN (parca) si apelau la piloti sau sefi de restaurante sa le faca rost de BENZI sau CASETE cu muzica straina. THRILLER a fost ceva fenomenal in perioada aceea.
De aceea, pentru mine, MICHAEL JACKSON a avut totdeauna un loc aparte in sufletul meu.
Se afla la un loc cu amintirile mele din adolescenta.

Culmea, la radio era difuzat INCONTINUU, chiar daca in perioada aceea muzica lui era cam indrazneata.
Il prezentau asa : "artistul DE CULOARE Michael Jackson".....

In acea periada, pentru adolescentii romani EL a adus ceva diferit in muzica, a fost ca UN ZEU.
FelixTomescu
Postat pe 15 Iulie 2009 00:45
De la: kiki_1234, la data 2009-07-14 21:52:31Priviti asta..... http://dupabloguri.realitatea.net/2009/07/10/youtube-ul-zilei-flash-mob-michael-jackson-la-stockholm/...........CEL MAI MISTO LUCRU CARE S-A FACUT IN MEMORIA LUI, pe mine m-a lasat fara cuvinte!!!!!

Superb, intr-adevar!
rashela
Postat pe 15 Iulie 2009 06:18
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-14 23:53:52
Adaugire :pe langa postarile in alte limbi ale katharei (daca asta era ce vroia sa sublinieze...ca de...e experta in "a lasa totul in coada de peste" sa inteleaga omul orice doar pt ca apoi sa mai aibe ea ceva de comentat) nici limba romana nu o cunoaste prea bine...dar vrea sa ne povesteasca tuturor cum e cu gramatica generativa si Chomsky.

Astept. Vad ca nu vrei sa-l discutam pe Chomsky, de ce oare? Poate pentru ca toto ce trece de maical te depaseste?

Deci vezi cum tu ne-ai jignit pe toti odata?????
adica daca suntem fani suntem prosti
si ce ziceai...ca tu vb civilizat si noi nu te intelegem??

Sigur ... poate ar fi cazul sa recitesti primele pagini pentru o mai clara lamurire. Ba chiar primele tale posturi, sa vezi cine a aruncat primul cu piatra.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 09:37
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 22:42:07

Stiu "puicuta" cum se scrie...am zis si cu alta ocazie ca scrisul la tastatura nu e ca cel cu pixul...
Pacat ca nu ai reusit sa fii carcotasa pana la capat si sa "recuperezi" zecile de pagini in care cu siguranta gasesti si alte "greseli".Cat despre Chomsky nu am ce discuta cu tine...nu ma intereseaza.Dar daca vrei sa-ti demonstrezi "talentele" esti invitata mea (dar stiu ca tu stii doar sa instigi...ATAT).
Hai...lasand "gluma" la o parte...chiar esti patetica si mi-e mila foarte tare de tine, ti-am mai zis si alta data.Sincer...chiar mi-e FOARTE, FOARTE, FOARTE MILA.
SANATATE

Te-am invitat la o demonstratie pe care ai ratat-o. Totu-i clar din punctul meu de vedere.

Cum o fi sa fii mai jos decat un om de care ti-e "FOARTE, FOARTE, FOARTE MILA.". N-am de unde sti.

Credeti ca daca v-ati strans aici trei gasculite care urla maical, maical, asta da mai mult pret parerii voastre? Dimpotriva, chiar fanatismul va pune intr-o lumina proasta in ceea ce priveste inteligenta. Asta ca premisa. Demonstratia si concluzia au veni de la sine si v-au plasat muuult mai jos decat credeam.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 09:38
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-14 23:28:19
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
khatara

the dog
ma bag si eu,zi-mi unde si cand,si o jumulim putin

mama,dupa atata timp tot asta e pe aici mancand ......

what ever

lil_devil

nopate buna,si cum zicea roxana,nu o mai bagati in seama,nici macar un raspuns ,nimic,sa se duca.......la ......

ce faci, tot nefe?

Ia lumineaza-ma, tot urata si proasta sunt? Daca-mi placea maical si mancam rahat cot la cot cu tine, eram desteapta si frumoasta, ai?
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 09:43
ai vrea tu sa manance cot la cot cu MJ , dar manca singura sa vezi ce faina te faci ca ti se micsoreaza si uregchil si limba aia ascutita de vipera, POFTA UNA? SA NU6TI UITI OGLINDA CA SA TE LUMINEZI SI SA TE MINUNEZI
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 10:19
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-14 21:21:24
De la: Kathara, la data 2009-07-14 16:56:36
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-14 14:25:07
De la: Kathara, la data 2009-07-14 10:23:55
De la: lil_devil, la data 2009-07-14 01:22:05

auzi mai femeie.Vezi cum te exprimi. Michael nu se droga in sensul ala in care vrei tu sa insinuiezi! Ce-ti place tie sa discreditezi pe omul asta. Ai zis ca nu te intereseaza Michael . Atunci nu inteleg ce tot te bagi in discutiile noastre?

Un drogat e dependent de o substanta chimica, deci era un drogat. Da, in sensul ala, nu exista nicio diferenta.

You should know better

Pai da, stiu ce inseamna un cuvant. E grav daca nici macar proprietatea cuvintelor din limba materna nu o aveti.

mai, iata, kathara pledeaza inclusiv impotriva ei...E foarte tare!!!!!
Cu totii ne amintim ca NICI macar ea nu are "proprietatea cuvintelor din limba materna" ca doar SI ea are postari in alte limbi, dar are tupeul sa il apostrofeze pe altii.
Dar se pare ca a demonstrat SINGURICA faptul ca un "caine moare de drumul lung iar PROSTUL (nr kathara) de grija altuia" (nu-si vede barna dintre ochi).
Hai...lasati-o in pace!Majoritatea celor de aici a citit postarea ei cand recunostea ca "e geniala in rautate datorita consortului", deci fie-va mila de ea pt ca are "atat de mult timp liber si dispozitie" sa stea mai toata ziua pe forumuri ca sa poata sa-si verse frustrarea.Compatimiti-o pt ca are nevoie dar bucurati-va in acelasi timp ca nu sunteti in locul ei sa "cersiti" intr-un astfel de mod ATENTIA.
Haideti...ce ziceti sa facem un pact: O IGNORAM CU TOTII si va asigur ca va disparea foarte repede de pe forum (va considera macar ca "nu mai are de ce sa se amuze", dupa cum incearca ea sa-si justifice "interesul" fata de un topic atat de "neinteresant si insipid" ca acesta)?
De acord?

I'm in! Cel putin pe acest topic
iffiuanamaria
Postat pe 15 Iulie 2009 10:37
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-15 10:19:58ai vrea tu sa manance cot la cot cu MJ , dar manca singura sa vezi ce faina te faci ca ti se micsoreaza si uregchil si limba aia ascutita de vipera, POFTA UNA? SA NU6TI UITI OGLINDA CA SA TE LUMINEZI SI SA TE MINUNEZI

Pariu ca o vipera ca mine ti-a saltat barbat' sau ceva asemanator?

Fetile, am terminat. Portretul-robot al fanaticului. Soon on this topic ...
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 10:56
SA ZICEM CA EL MR INSELA... ATUNCI AR FACEO CU CINEVA MAI CEVA CA MINE NU CU O....IDIOATA CA TINE? SI PLUS DE ASTA BARBATUL MEU NU S UITA LA .......DE DOI LEI? CA ARE TOT CE II TRE ACASA? MIE UNA MI6AR FI FOST RUSINE SA MA LEG DE BARBATUL ALTEI FEMEI? DAR TI6AI ARATAT SI CEALALTA FATA DE FEMEIE USOARA
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 11:04
De la: YASSMYNA, la data 2009-07-15 11:04:03SA ZICEM CA EL MR INSELA... ATUNCI AR FACEO CU CINEVA MAI CEVA CA MINE NU CU O....IDIOATA CA TINE? SI PLUS DE ASTA BARBATUL MEU NU S UITA LA .......DE DOI LEI? CA ARE TOT CE II TRE ACASA? MIE UNA MI6AR FI FOST RUSINE SA MA LEG DE BARBATUL ALTEI FEMEI? DAR TI6AI ARATAT SI CEALALTA FATA DE FEMEIE USOARA

Se uita la ..... mai scumpe? Asa, de-un pol macar?
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 11:08
De la: rashela, la data 2009-07-15 06:18:35
De la: kiki_1234, la data 2009-07-14 21:52:31Priviti asta..... http://dupabloguri.realitatea.net/2009/07/10/youtube-ul-zilei-flash-mob-michael-jackson-la-stockholm/...........CEL MAI MISTO LUCRU CARE S-A FACUT IN MEMORIA LUI, pe mine m-a lasat fara cuvinte!!!!!

Superb, intr-adevar!

Excelent! ma tot uit la filmulet si nu ma satur!
iffiuanamaria
Postat pe 15 Iulie 2009 11:12
VREI P....DUTE FATA LA BORDEL CA ACOLO SUNT FETE CA TINE SI PRIMESTE ASA.....DE UN POL? EVENTUAL ASA ITI CASTIGI EXISTENTA
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 11:21
De la: YASSMYNA, la data 2009-07-15 11:21:38VREI P....DUTE FATA LA BORDEL CA ACOLO SUNT FETE CA TINE SI PRIMESTE ASA.....DE UN POL? EVENTUAL ASA ITI CASTIGI EXISTENTA

Sotul tau pe care il frecventeaza? Sa-i transmit ceva?
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 11:25
sotul meu nu frecventeaza bordelurile dar nici nu se incurca cu pleava societati ca tine, si ti_am spus ca daca ar vrea o femeie sa fie mai CEVA CA MINE? NU O SLEAMPATA CA TINE
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 11:30
De la: Kathara, la data 2009-07-15 11:25:01
De la: YASSMYNA, la data 2009-07-15 11:21:38VREI P....DUTE FATA LA BORDEL CA ACOLO SUNT FETE CA TINE SI PRIMESTE ASA.....DE UN POL? EVENTUAL ASA ITI CASTIGI EXISTENTA

Dor_a
Postat pe 15 Iulie 2009 11:30
De la: Dor_a, la data 2009-07-15 11:30:13
De la: Kathara, la data 2009-07-15 11:25:01

dora cine-i terorista?....cui i se adreseaza katharei?
gargaritamica
Postat pe 15 Iulie 2009 11:32
au inebunit kudiscani de 25 de postarii?
gargaritamica
Postat pe 15 Iulie 2009 11:35
De la: YASSMYNA, la data 2009-07-15 11:30:03sotul meu nu frecventeaza bordelurile dar nici nu se incurca cu pleava societati ca tine, si ti_am spus ca daca ar vrea o femeie sa fie mai CEVA CA MINE? NU O SLEAMPATA CA TINE

Aha, deci se incurca pana la urma?

Pariu ca-si cauta una care gateste mai bine ca tine, a dreacului!

Ei, asta ma scoate pe mine din ecuatie.
Kathara
Postat pe 15 Iulie 2009 11:36
fata cred ca tea atins gripa porcina, eu ti-am spus un exemplu daca m-ar insela , si totusi , cu fetite ca tine se face romania de ras, stii cum se spune pentru o VACA CUFURITA se face de ras toata cireada , asta e special pt tine
mihaelatrincu
Postat pe 15 Iulie 2009 11:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SA PARI MEREU TANARA SI FRESH 11 De la: Dor_a 22 Iulie 2009 12:31
majorat si peri albi 11 De la: kudika312040 6 August 2010 13:01
gravide fara loc de munca 3 De la: joleszka 22 Februarie 2010 22:04
MUZICA ORIENTALA 69 De la: simonik520 17 Mai 2012 07:04
cvartet incantare - muzica de calitate 1 De la: kudika355386 19 Ianuarie 2011 20:06