Mai multe
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-18 12:42:00De la: AlexandraV, la data 2009-07-17 23:35:46De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-17 23:12:14Iata pantofii "smooth criminal" http://i51.photobucket.com/albums/f374/santosh111/illusion%20images/45-pdf.gif Pentru mi�carea spectaculoas� din videoclipul Smooth Criminal realizat �n 1988 s-au folosit cabluri dar pentru o presta�ie live, unde s-ar fi observat cablurile, Michael n-a acceptat ideea asta. A�a �nc�t a creat ni�te ghete speciale care arat� ca o �mbinare de pantofi lucio�i �i �osete albe. Speciali�tii din �The United States Patent and Trademarks� afirm� c� a fost nevoie de mult� munc�, mult� g�ndire �i calcule matematice complicate pentru a concepe mecanica acestor pantofi. Tehnica acelei acelei aplec�ri fantastice la 45� este urm�toarea: tocurile pantofilor con�ineau ni�te magne�i puternici, plasa�i �ntr-un anume fel. �nainte de mi�carea respectiv�, dansatorii se a�eazu �ntr-un anume loc de pe scen�, loc prin care ie�eau ni�te pironi de metal care se fixau de pantofi datorit� magne�ilor. Pantofii care sus�ineau parte din gamb� �i ajutau sa se aplece, drep�i ca lum�n�rile, �n timp ce r�m�neau ata�a�i de podea. Dup� efectuarea mi�c�rii, dansatorii se opresc o secund�, pentru a depune efortul de desprindere de magne�i �i apoi �i continu� coregrafia. La o privire mai atent�, se observ� c� �i coregrafia pentru aceast� pies� este mai special�, adaptat� la faptul c� nu aveau libertate la mi�c�rile din glezne. Iar pantalonii, surprinz�tor pentru Michael, erau foarte lungi ! Pare simplu, nu-i a�a ?... dar de ce nu s-au g�ndit al�ii la asta ?...
|
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 13:37 |
||
|---|---|---|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8eOMKZD5gw8 ati vazyut faza asta? E smecheria cu aplecarea la 45 d grade.La 1:04 Michael obosise si n-a mai reusit sa faca aplecarea aceea si a cazut.. Rar gasesti astfel de "intamplari" in prestatiile lui scenice. Chiar ma bucur ca exista si asa ceva.
|
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 13:49 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-18 13:49:13http://www.youtube.com/watch?v=8eOMKZD5gw8 era si un filmulet care arata unul din dansatori care era sa cada (chiar la concertul din '92) .... sa vad daca il gasesc parerea mea e ca aplecarea aceea la 45 de grade a fost miscare de geniu |
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Iulie 2009 14:58 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=-FqGjYH3GBE&feature=related asta e
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Iulie 2009 15:01 |
||
De la: AlexandraV, la data 2009-07-17 22:54:44De la: lil_devil, la data 2009-07-17 22:42:27e bine sau nu sa postez pe un alt topic separat de asta, despre decursul vietii lui? Ceea ce am postat mai sus a fost o prima parte. DAAA buna idee
|
||
|
angelfromheaven Postat pe 18 Iulie 2009 15:37 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-18 15:33:29iata aici accidentul lui MJ din timpul filmarilor pentru reclama pepsi. vai,tu stii cat am cautat scena asta, dar credeam ca nu au publicat-o. E prima oara cand vad varinata originala,eu gaseam numai pe cea din film,sau descrisa de altii. Cum ai gasit-o? Si-a stins parul cu vestitele lui invartiri. Multumesc mult pt link! |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 15:45 |
||
|
Dar nu stiu de ce,dar chiar imi pare rau pt acel incident.Mi se pare ca a avut atatea ghinioane(precum si bolile de care suferea) pe langa marele noroc de a se naste geniu. PS: imi place varianta pepsi a melodiei Billie Jean. Suna chiar bine! Ce voce dulce avea Michael You're a whole new generation You're dancing through the day You're grabbing for the magic on the run You're a whole new generation You're lovin' what you do Put a Pepsi in the motion That choice is up to you |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 15:53 |
||
|
Va vine sa credeti ca asta e vocea lui Michael? In melodia 2000 watts din albumul Invicible canta cu o vocea foarte joasa,mai masculina in special pe la inceputul melodiei. E aproape de nerecunoscut. Eh,cum am mai spus, putea sa "jongleze" cu vocea lui. Cred ca asta era vocea reala a lui Michael,dar avand in vedere ca era un tip rusinos,era mereu tetat sa vorbeasca cu vocea mai inalta. http://www.youtube.com/watch?v=IFM4mIDuVjs&feature=related asculta si asta.. http://www.youtube.com/watch?v=_FmVNygCcQE&NR=1 |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 16:02 |
||
|
Eu am auzit, sincer nu mai stiu unde, ca de curand a fost internit la clinica din Londra pentru dezintoxicare. Oricum, ce mi se pare mie foarte ciudat este ca el nu avea puterea sa tina 50 concerte. Acum sa fim seriosi, nici un artist la varsta lui si cu problemele sale de samatate nu ar fi putut sa tina 2-3-4 concerte pe luna. Si ce concerte! Pentru ca nu este genul de artist care ar fi stat in fata microfonului si ar fi cantat si miscat un pic din maini si picioare... Cum spuneam, mi se pare ciudat ca desi acum toti apropiatii spun ca ar fi fost sun efort foarte mare, pe el nu au incercat sa-l convinga sa mai reduca din concerte! Inca o data se demonstreaza ca apropiatii lui erau ahtiati dupa bani!
|
||
|
AlexandraV Postat pe 18 Iulie 2009 17:44 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-18 15:39:07De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-18 15:33:29iata aici accidentul lui MJ din timpul filmarilor pentru reclama pepsi. Te iertam pentru cum ai scris! Apropo: se pare ca regizorul i-ar fi indicat lui Michael sa se aseze acolo pentru a fi show.ul mai bun, dar au dat drumul prea devreme la scanteile acelea.
|
||
|
AlexandraV Postat pe 18 Iulie 2009 17:48 |
||
| VAND CARTEA LUI MICHAEL JACKSON MOONWALK . CARTEA E SCRISA DE EL SI ESTE O BIBLIOGRAFIE A LUI (viata si peripetiile lui e super ). PT MAI MULTE DETALII LA ID DE MESS andrei_broasca21 SAU TEL 0722250395 PRET 500 RON . SUNT DIN BUCURESTI DAR TRIMIT SI IN TARA PRIN RAMBURS . | ||
|
andrei_broasca21 Postat pe 18 Iulie 2009 18:23 |
||
| VAND CARTEA LUI MICHAEL JACKSON MOONWALK . CARTEA E SCRISA DE EL SI ESTE O BIBLIOGRAFIE A LUI (viata si peripetiile lui e super ). PT MAI MULTE DETALII LA ID DE MESS andrei_broasca21 SAU TEL 0722250395 PRET 500 RON . SUNT DIN BUCURESTI DAR TRIMIT SI IN TARA PRIN RAMBURS . | ||
|
andrei_broasca21 Postat pe 18 Iulie 2009 18:25 |
||
| VAND CARTEA LUI MICHAEL JACKSON MOONWALK . CARTEA E SCRISA DE EL SI ESTE O BIBLIOGRAFIE A LUI (viata si peripetiile lui e super ). PT MAI MULTE DETALII LA ID DE MESS andrei_broasca21 SAU TEL 0722250395 PRET 500 RON . SUNT DIN BUCURESTI DAR TRIMIT SI IN TARA PRIN RAMBURS . CARTEA E IN LB ROMANA | ||
|
andrei_broasca21 Postat pe 18 Iulie 2009 18:41 |
||
De la: angelfromheaven, la data 2009-07-18 15:37:58De la: AlexandraV, la data 2009-07-17 22:54:44De la: lil_devil, la data 2009-07-17 22:42:27e bine sau nu sa postez pe un alt topic separat de asta, despre decursul vietii lui? Ceea ce am postat mai sus a fost o prima parte. Am scris pe blog pt ca pot sa bag si poze. Sa-mi spui daca iti place. http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6293/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om-Partea-I.html |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 19:46 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6293/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om-Partea-I.html Michael Jackson,un rege,un geniu,o uriasa legenda a lumii si inainte de toate "doar un om"
|
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 19:58 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-18 19:58:46http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6293/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om-Partea-I.html Multumim! |
||
|
AlexandraV Postat pe 18 Iulie 2009 20:14 |
||
|
Am citit efectele bolii LUPUS si mi-am dat seama ca multe din obiceiurile,actiunile, lucrurile ce mi se pareau ciudate la Michael,aveau un sens . Un mic exemplu . O data ,cand eram mai mica,mi-am pus banda izolanta neagra pe varfurile a catorva degete de la o mana. De ce? Pt ca asa vazusem si la Michael. El de obicei isi punea un fel de leocoplast alb dar eu nu aveam la momentul ala,asa ca am pus banda izolanta neagra. Am crezut ca e o moda inventata de el. ... de fapt ,era o chestie iventata de el,pentru ca nu am mai vazut si l alt artist. Insa iata una dinte efectele acestei boli care explica bandajul de pe varful degetelor lui Michael. "●fenomenul Raynaud (prezent la 20% dintre cei cu lupus, afecteaz� vasele de sange ale pielii; se manifest� la nivelul degetelor care devin ini�ial palide, apoi cap�ta o nuan�� alb�struie sau maro, cianotica; pielea afectat� are sensibilitatea redus�, apar furnic�turile �i este rece la atingere) ● inflama�ia vaselor sanguine � vasculita (s�nger�rile pot duce la apari�ia unor pete cu dimensiuni variabile, de culoare alb�struie sau pete de dimensiuni mici, ro�ietice, diseminate pe suprafa�a pielii sau la nivelul patului unghial http://cm1.theinsider.com/media/0/34/69/75390128---michael_jackson.0.0.0x0.400x597.jpeg si mai sunt cateva poze ,cu Michael tanar,si cu unghiile mai inchise http://fresnobeehive.com/archives/upload/2006/11/jacko%20hand.jpg alte efecte ce explica multe despre Michael: Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boal� autoimun�, �n care sistemul imunitar al bolnavului nu reu�e�te s� fac� diferen�a �ntre �esuturile proprii �i intru�i, atac�ndu-le. Lupusul eritematos sistemic afecteaz� rinichii, inima, pl�m�nii �i celulele sanguine. De�i o parte dintre bolnavii cu lupus prezint� simptome u�oare, boala se poate agrava. Simptomele lupusului sunt multiple: ● oboseala ● dureri articulare (redoare matinal�; artrita lupic� ce afecteaz� articula�iile bilateral �i �n special cele ale m�inilor, coatelor, genunchilor �i gleznelor) ● probleme ale pielii (caracteristic este rash-ul �n fluture, care cuprinde pome�ii �i baza nasului, dar pot ap�rea �i petele ro�ii la nivelul bra�elor, m�inilor, fe�ei, g�tului sau spatelui; ulcera�ii la nivelul gurii sau al buzelor, rash rosu-violaceu, cu aspect solzos localizat pe fa��, g�t, scalp, urechi, bra�e �i piept) ● fotosensibilitate ● simptome ale sistemului nervos (dureri de cap sau pierderi ale memoriei, cu grad diferit de severitate) ● afectiuni cardiace (bolnavii cu lupus pot dezvolta afec�iuni ale inimii precum inflamarea pericardului � sacul ce inconjoar inima, ce se manifest� prin durere brusc�, sever�, localizat� �n partea st�ng� a pieptului cu iradiere spre g�t, spate, umeri sau bra�e) ● probleme legate de s�n�tatea mintal� (bolnavii pot fi afecta�i de anxietate �i depresie; acestea pot fi determinate fie de boala �n sine, fie de medica�ia administrat� pentru tratarea lupusului, fie de stresul dat de suferin�a cronic�) ●febr� ● modific�ri ale greut��ii corporale (majoritatea celor diagnostica�i cu lupus pierd �n greutate) ● pierderea p�rului (care poate fi �n pl�ci sau difuz�) ● fenomenul Raynaud (prezent la 20% dintre cei cu lupus, afecteaz� vasele de sange ale pielii; se manifest� la nivelul degetelor care devin ini�ial palide, apoi cap�ta o nuan�� alb�struie sau maro, cianotica; pielea afectat� are sensibilitatea redus�, apar furnic�turile �i este rece la atingere) ● inflama�ia vaselor sanguine � vasculita (s�nger�rile pot duce la apari�ia unor pete cu dimensiuni variabile, de culoare alb�struie sau pete de dimensiuni mici, ro�ietice, diseminate pe suprafa�a pielii sau la nivelul patului unghial. Complica�iile lupusului sunt diverse �i invalidante: ● complica�ii renale: disfunc�ionalit��i ale rinichilor, care pot duce la insuficien�� renal�; ● complica�ii cardiace: endocardit�, tromboze, insuficien�� cardiac�, tulbur�ri de ritm; ● complica�ii pulmonare: mul�i dintre bolnavi acuz� dureri toracice atunci c�nd respir�; c�nd nu sunt determinate de pleurezie, cauza acestor dureri este reprezentat� de inflamarea musculaturii cutiei toracice, a cartilajelor, a ligamentelor sau a articula�iilor costocondrale, ce leag� coastele de stern; ● complica�ii sanguine: anemie, trombocitopenie, cre�terea coagulabilit��ii; ● complica�ii neurologice: migrene, pierderi u�oare ale memoriei, tulburari de vederii, ame�eli, sl�biciune musculara la nivelul fe�ei, bra�elor, picioarelor sau pierderea sensibilit��ii la nivelul picioarelor, m�inilor �i bra�elor; ● complica�ii psihice: stresul fizic �i emo�ional ce �nso�e�te de obicei o boal� cronic�, poate face dificil� men�inerea unei s�n�t��i mentale �n limite normale: mul�i dintre bolnavii cu lupus devin anxiosi �i depresivi; psihoza, o tulburare afectiv� �n care persoanele pot avea iluzii sus�inute de o fals� credin�� �i/sau halucina�ii, respectiv percep�ii false, se �ntalne�te la aproximativ 20% dintre bolnavii cu lupus �i poate fi cauzat� de c�tre boala �n sine sau de medica�ia administrat� pentru tratarea ei, precum tranchilizante, corticosteroizi sau antalgice opioide. Comportamentul maniacal, manifestat prin perioade de extrem� energie �i activitate, insomnii �i iritabilitate, poate ap�rea datorit� consumului cronic de corticosteroizi; ● complica�ii digestive: dureri abdominale, m�rirea ficatului, pancreatita, indigestii, dificult��i de �nghi�ire, gura uscat�. ● complica�ii genitale: tratamentul cu corticosteroizi, utilizat �n bolile autoimune (inclusiv �n lupus), determin�, la femei, neregularit��i ale ciclului menstrual, merg�nd p�n� la amenoree �i sterilitate. La b�rba�i, tulbur�rile �n sfera genital� �i infertilitatea devin mai evidente �n faza �naintat� a bolii. La femei, excesul de cortizol produce virilizare, pe c�nd la barbat se remarc� tendin�a la feminizare. |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 21:45 |
||
FETELOR, NU VA PROSTITI SA DATI 5 MILIOANE PE O CARTE DESPRE MICHAEL!!! O SA AVETI OCAZIA SA CUMPARATI CARTI DESPRE VIATA LUI CARE NU VOR COSTA ATATA!! O SA VEDETI!
|
||
|
liliana2005 Postat pe 18 Iulie 2009 22:18 |
||
FETELOR, NU VA PROSTITI SA DATI 5 MILIOANE PE O CARTE DESPRE MICHAEL!!! O SA AVETI OCAZIA SA CUMPARATI CARTI DESPRE VIATA LUI CARE NU VOR COSTA ATATA!! O SA VEDETI!
|
||
|
liliana2005 Postat pe 18 Iulie 2009 22:18 |
||
|
Ouch! iar scriu prostii: "Unul dintre efectele acestei boli" nu "una dintre efectele..." "varfurile catorva degete de la o mana..." de parca as avea o suta de degete la o mana. ....reformulare: "...Varfurile a trei degete de la o mana..." |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 22:31 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-18 22:18:53FETELOR, NU VA PROSTITI SA DATI 5 MILIOANE PE O CARTE DESPRE MICHAEL!!! O SA AVETI OCAZIA SA CUMPARATI CARTI DESPRE VIATA LUI CARE NU VOR COSTA ATATA!! O SA VEDETI! nunu..stai linistita. Nu se pacalesc fetele asa usor. As da atatia bani numai daca as sti ca e tiparita de michael insusi...si sa aiba si autograf cu dedictie speciala. |
||
|
lil_devil Postat pe 18 Iulie 2009 22:33 |
||
| Nu e vorba despre faptul ca s-ar pacali, doar ca vor avea ocazia sa cumpere carti despre viata lui. E suficient sa dea o raita prin librarii si/sau sa mai astepte o luna, doua maxim. Nu vor costa peste 50 ron, poate nici atat. | ||
|
liliana2005 Postat pe 18 Iulie 2009 22:47 |
||
|
buna... ma puteti ajuta cu niste sfaturi?puteti intra aici http://hubpages.com/profile/caticorina si sa va dati cu parerea despre articolele scrise de mine? Comenturile se lasa numai in lb engleza..va multumesc..si astept sfaturi..si isei pentru niste subiecte originale |
||
|
corinamusescu Postat pe 18 Iulie 2009 22:57 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-18 22:18:52FETELOR, NU VA PROSTITI SA DATI 5 MILIOANE PE O CARTE DESPRE MICHAEL!!! O SA AVETI OCAZIA SA CUMPARATI CARTI DESPRE VIATA LUI CARE NU VOR COSTA ATATA!! O SA VEDETI! Stai linistita, nici chiar atat de nebuna nu sunt ( eu spusesem ca-mi doresc cartea f mult) Plus ca rosebud a fost foarte draguta si a postat un link de unde se poate downloada cartea! Este in engleza : http://www.scribd.com/doc/16954508/Moonwalk-Book-by-Michael-Jackson pentru Moonwalk si http://www.scribd.com/doc/6547388/Michael-Jackson-Dancing-the-Dream pentru Dancing the dream. Va dati seama ca fiecare incearca sa fac rost de bani cum poate... |
||
|
AlexandraV Postat pe 18 Iulie 2009 23:07 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=dMmhIJWsIS4&NR=1 Michael Jackson: Inside The Mind of The King of Pop |
||
|
lil_devil Postat pe 19 Iulie 2009 01:40 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-19 01:24:52Aceasta melodie e pt toti cei care "il plac pe MJ"!!!! hahahahah Bine-inteles ca eu citesc fara punct, fara virgula si fara ghilimele si de asta am ramas un pic masca cand am auzit melodia! Am o scuza- e foarte tarziu!!!! Oricum super... Cineva trebuia s-o spuna....
|
||
|
AlexandraV Postat pe 19 Iulie 2009 02:15 |
||
| dati un search p google imagini si veti vedea c inseamna si cum arata faciesul caracteristic al unui bolnav d lupus sistemic..eu zik k nu prea seamana cu c avea michael | ||
|
irinutza20 Postat pe 19 Iulie 2009 16:21 |
||
| MJ intr-adevar a avut vitiligo,dar a apelat la operatii estetice dupa ce a avut un accident pe vremea cand lucra la o reclama pt pepsi si si-a spart nasul.asta e toata chestia.si nu a fost niciodata pedofil,el iubea copii si le dorea o copilarie fericita,dovada fiind faptul ca a construit Neverland.MJ niciodata nu s -a maturizat deoarece copilaria i-a fost furata... | ||
|
Raluk92 Postat pe 19 Iulie 2009 16:46 |
||
De la: irinutza20, la data 2009-07-19 16:21:56dati un search p google imagini si veti vedea c inseamna si cum arata faciesul caracteristic al unui bolnav d lupus sistemic..eu zik k nu prea seamana cu c avea michael Nu stiu daca ai citit efectele bolii lupus,dar Michael chiar avea Lupus.Asta explica multe lucruri despre problemele lui de sanatate si anume: -caderea parului(exceptand accidentul din reclama pepsi) -Varful degetelor acoperite de un bandaj -roseata din obraji, numita rash-ul in fluture -leziuni ale pielii pe tot corpul ,inclusiv pe fata care probabil l-au determinat pe Michael sa apeleze la operatii de reconstructie.Motiv pentru care,in momentul cand avea astfel de eruptii pe fata,purta acea masca care a devenit chiar o moda pt el . - momentele de depresie,probleme pe plan psihic(in cazul lui ,asta ar fi doar unul dintre motive) -Lupus ataca plamanii plus alte organe interne.Michael avea nevoie de o operatie la plaman ,dar medicii au spus ca din cauza altor complicatii ,din cauza sistemului imunitar foarte slabit,au considerat ca operatia era prea riscanta si au refuzat sa i-o faca.Michael avea dureri de spate datorate plamanilor.De unde se explica si dependenta de calmante si tratamentul cu corticosteroizi. - Tendinta lui de feminizare din punct de vedere fizic, este rezultatul tratamentului cu corticosteroizi.( (La femei,efectul este invers si anume au efect de virilizare.) - pierderile in greutate. -si o parere personala: tind sa cred ca operatiile numeroase la nas sunt datorate tot lupusului pt ca sistemul lui imunitar nu mai facea diferenta dintre tesuturile propii si intrusi,corpuri straine, atacandu-le.Pesemne de aceea isi refacea mereu nasul. In plus , am mai citit ca in urma uneia dintre opera�iile la nas (probabil la a doua), a contractat o infec�ie cu stafilococ auriu rezistent la meticilin�, care pur �i simplu i-a ros v�rful nasului. Contaminarea se face �n cea mai mare propor�ie �n mediul spitalicesc. Uite aici o poza cu nasul lui ca si ros: http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson%20last%20pictures/becca8myhat/michael_jackson.jpg -avea inima slabita... Daca citesti efectele lupusului(postate mai sus),vei vedea ca multe dintre el se regasesc in problemele de sanatate,sau obiceiuri ciudate ale lui Michael. |
||
|
lil_devil Postat pe 19 Iulie 2009 20:09 |
||
De la: kudika039781, la data 2009-07-19 16:46:17MJ intr-adevar a avut vitiligo,dar a apelat la operatii estetice dupa ce a avut un accident pe vremea cand lucra la o reclama pt pepsi si si-a spart nasul.asta e toata chestia.si nu a fost niciodata pedofil,el iubea copii si le dorea o copilarie fericita,dovada fiind faptul ca a construit Neverland.MJ niciodata nu s -a maturizat deoarece copilaria i-a fost furata... daca iti place Michael,te invit sa citesti pe blog la mine: http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6293/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om.html
|
||
|
lil_devil Postat pe 19 Iulie 2009 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce ZiCetzi despre Morandi sau Fly ProjeCt? | 13 | De la: kudika053499 10 Septembrie 2009 16:25 |
| cvartet incantare - muzica de calitate | 1 | De la: kudika355386 19 Ianuarie 2011 20:06 |
| Ac/Dc !! | 56 | De la: Metal_spell 18 Mai 2010 23:31 |
|
|
||
| videoclipuri | 1 | De la: kudika312548 8 August 2010 13:30 |
| Fani Chicane sau Dirty Vegas? | 10 | De la: Lore_lorena 31 August 2009 17:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.