Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

hey all! :) i'm in! am intrat si eu pe www.MichaelJacksonTributePortrait.com, si mi se pare super! e un tribut superb! abia astept sa il vedem gata! thanks irina
lil, m-am decis: eu imi iau o palarie michael
diana43
Postat pe 30 August 2009 17:17
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 18:51:56
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:35:30Vitiligo este si o boala ereditara. De ce nu o mai are nimeni altcineva din familia lui? Si de ce sunt copii lui albi?

problema cu copii , nici eu nu prea mi-o explic...asa ca nu stiu de ce sunt albi ,inca un motiv sa te intrebi daca michael nu cumva avea o alta problema . Am un prieten american, pe care chiar l-am intrebat de ce copii lui sunt albi. Mi-a spus ca pe-acolo se vehicula cum ca nu ar fi copii lui, sau ca nu ar fi fost conceputi pe cale naturala. Mai ales ca debbie,mama copiilor, nu a fost iubita de catre Michael.. iar conceperea copiilor a fot mai mult o intelegere pt ca Michael vroia copii cu orice pret. Dar chiar si asa ,nu o iau drept adevar, nimeni nu a explicat de ce?

problema cu copii e ca mama e alba. conteaza ce procent din gene au luat de la mama si cat de la tata. Am ca vecine 2 tipe, surori, (nu-s gemene, e diferenta de un an intre ele) tatal lor este arab si mama e blonda cu ochi albastrii, una dintre ele e leit mama-sa si cealalta e neagra tuci deci....
pepsiculamaie
Postat pe 31 August 2009 16:55
Problema cu copii e ca nu-s ai lui.
Kathara
Postat pe 31 August 2009 17:57
De la: lil_devil, la data 2009-08-29 19:41:1029 august...Am citit undeva unde spunea ca America vor sa transforme aceasta zi intr-una festiva,de sarbatoare . Au nevoie de cat mai multe semnaturi pentru a putea face lucrul acsta posibil. Nu stiu cat de adevarata e stirea, dar nu cred ca ar fi o idee rea.Ce omagiu poate fi mai frumos, decat ca ziua lui de nastere sa fie un motiv de sarbatoare,de distractie pt toata lumea,nu numai pt America.

Ce nebunie! Dar ce e sfant? E un amarat de cantaret, hello?
Kathara
Postat pe 31 August 2009 17:58
TOT RESPECTUL PENTRU MICHAEL JACKSON
hapciucalipta
Postat pe 31 August 2009 18:01
De la: Kathara, la data 2009-08-31 17:58:02
De la: lil_devil, la data 2009-08-29 19:41:1029 august...Am citit undeva unde spunea ca America vor sa transforme aceasta zi intr-una festiva,de sarbatoare . Au nevoie de cat mai multe semnaturi pentru a putea face lucrul acsta posibil. Nu stiu cat de adevarata e stirea, dar nu cred ca ar fi o idee rea.Ce omagiu poate fi mai frumos, decat ca ziua lui de nastere sa fie un motiv de sarbatoare,de distractie pt toata lumea,nu numai pt America.

Asa e..toti avem o viata cu probleme doar ca a lui a fost facuta publica..toti meritam si sa avem o zi de sarbatoare
hapciucalipta
Postat pe 31 August 2009 18:05
Da, in familie, cu prietenii, in niciun caz zi nationala sau mai stiu eu ce. Respectul asta se acorda oamenilor care au facut ceva important in viata.
Kathara
Postat pe 31 August 2009 20:28
cartea se poate gasi si p internet si dak vrei s-o vinzi inseamna ca pt tine michael nu inseamna nimic
badkitty
Postat pe 31 August 2009 20:34
O amarata esti tu...daca nu esti fan, daca nu iti place muzica lui sau el in persoana atunci iti sugerez desteapto sa taci si sa treci pe alt topic. Multumim anticipat ca ne scutesti de replicile tale idioate.
Omul asta care zici tu ca este un amarat de cantaret a facut mai multe pentru lumea asta decat a facut oricine de cand e lumea si pamantul. Te-ai interesat de el ca om vreodata??? Sa vezi ca, pe langa faptul ca a creat ce a creat dpdv artistic (muzica, dans, a fost inovator in tot ce inseamna divertisment) a donat peste 350 milioane de dolari din ce a avut pentru acte caritabile, a initiat si de asemenea s-a implicat in multe actiuni caritabile, in special pentru copii bolnavi. La fiecare concert al lui a donat sute de bilete pentru cei care nu aveau cum sa ajunga vreodata prin propriile resurse si a donat suma de bani stranse pe bilete la majoritatea concertelor fundatiilor. A ajutat acolo unde a putut si si-a deschis casa pentru copii bolnavi care doreau o zi de distractie care sa ii scoata din lumea lor urata si bolnava. ETC ETC ETC
Afla mai multe, intereseaza-te si cultivate inainte sa iti dai cu parerea aiurea. Michael a fost, este si va ramane Regele muzicii pop si un inger. A lasat multe in urma si a marcat viata multor oameni. Asa ca daca se decide ca ziua lui sa fie una de sarbatoare este mai mult decat perfect si corect. O merita si si-a castigat dreptul asta.
R.I.P. MJ! You will live forever in our hearts! :(
monytzoi
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:02
Si tu de unde stii asta??? Alta desteapta care isi da cu parerea pe aici esti si tu. ;)
Oare sa il fi cunoscut tu personal si stii exact ce era si ce nu era al lui??? hmmm...slabe sanse.
Mai bine taci...
monytzoi
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:03

eu zic sa se inventeze religia M.J si sa-l sarbatoreasca asa impacam pe toata lumea
yumy
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:06
Mi se pare ca esti cu adevarat in plus in discutia asta Kathara. Chiar trebuie sa vb pe aici sa iti spui parerea??? Esti o idioata scuza-ma ca iti spun. Omul asta a facut ce nu au facut toti restul care ar fi trebuit sa faca ceva la un loc. TE ROG FRUMOS...dispari din discutia asta...ai face o mare favoare multora de pe aici. ;)
Ultimele trei mesaje sunt toate pentru tine. Inca o data te rog ori intereseaza-te inainte sa iti dai cu parerea ori iesi din discutie.
R.I.P MJ! :(
monytzoi
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:06
De la: monytzoi, la data 2009-09-01 09:06:58Mi se pare ca esti cu adevarat in plus in discutia asta Kathara. Chiar trebuie sa vb pe aici sa iti spui parerea??? Esti o idioata scuza-ma ca iti spun. Omul asta a facut ce nu au facut toti restul care ar fi trebuit sa faca ceva la un loc. TE ROG FRUMOS...dispari din discutia asta...ai face o mare favoare multora de pe aici. ;)
Ultimele trei mesaje sunt toate pentru tine. Inca o data te rog ori intereseaza-te inainte sa iti dai cu parerea ori iesi din discutie.
R.I.P MJ! :(

Da, chiar trebuie sa imi spun parerea, de ce, puneti vreo fatawa pe numele meu?

Si tu esti o idioata, dar eu nu ma scuz ca ti-o spun, ca doar nu-s prima.

Lamureste-ma si pe mine, ce a facut mj asa grozav? A vindecat cancerul? A studiat mecanica cuantica? Sau ... sa-mi fie iertata exprimarea ... a dat .... simbolic unui sali in delir care plangea de fericire?
Kathara
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:15
De la: yumalai, la data 2009-09-01 09:06:15

eu zic sa se inventeze religia M.J si sa-l sarbatoreasca asa impacam pe toata lumea

mai bine sfantul Jackson, ca Saint Michael cred ca exista deja...
Lucia38
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:15
De la: monytzoi, la data 2009-09-01 09:02:19O amarata esti tu...daca nu esti fan, daca nu iti place muzica lui sau el in persoana atunci iti sugerez desteapto sa taci si sa treci pe alt topic. Multumim anticipat ca ne scutesti de replicile tale idioate.
Omul asta care zici tu ca este un amarat de cantaret a facut mai multe pentru lumea asta decat a facut oricine de cand e lumea si pamantul. Te-ai interesat de el ca om vreodata??? Sa vezi ca, pe langa faptul ca a creat ce a creat dpdv artistic (muzica, dans, a fost inovator in tot ce inseamna divertisment) a donat peste 350 milioane de dolari din ce a avut pentru acte caritabile, a initiat si de asemenea s-a implicat in multe actiuni caritabile, in special pentru copii bolnavi. La fiecare concert al lui a donat sute de bilete pentru cei care nu aveau cum sa ajunga vreodata prin propriile resurse si a donat suma de bani stranse pe bilete la majoritatea concertelor fundatiilor. A ajutat acolo unde a putut si si-a deschis casa pentru copii bolnavi care doreau o zi de distractie care sa ii scoata din lumea lor urata si bolnava. ETC ETC ETC
Afla mai multe, intereseaza-te si cultivate inainte sa iti dai cu parerea aiurea. Michael a fost, este si va ramane Regele muzicii pop si un inger. A lasat multe in urma si a marcat viata multor oameni. Asa ca daca se decide ca ziua lui sa fie una de sarbatoare este mai mult decat perfect si corect. O merita si si-a castigat dreptul asta.
R.I.P. MJ! You will live forever in our hearts! :(

Mi se falfaie, toti doneaza ca ii impoziteaza mai putin in America. Si la noi, de alftfel. Iar daca-i vorba de donat, d'apoi Mister Gates a lasat prin testament 90% din avere unei fundatii de caritate. Hai sa nu ne furam singure caciula, asta inseamna filantrop. In rest, arata-mi o actrita/cantareata care nu face caritate - guess what, face bine la finanta si la imagine!
Kathara
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:17
De la: monytzoi, la data 2009-09-01 09:03:50Si tu de unde stii asta??? Alta desteapta care isi da cu parerea pe aici esti si tu. ;)
Oare sa il fi cunoscut tu personal si stii exact ce era si ce nu era al lui??? hmmm...slabe sanse.
Mai bine taci...

Sa inteleg ca tu l-ai cunoscut. Grea logica asta, dom'le, iti trebuie ceva minte sa o aplici pana la capat.
Kathara
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:17
Si uita-ti ceva frumos sa va bucurati. si pentru unii sa se vada ce a insemnat Michael. ;)

Urmariti linul: http://www.profm.ro/michael-jackson/stiri-michael-jackson/5000-de-oameni-au-sarbatorit-alaturi-de-profm-si-mtv-inaugurarea-aleii-michael-jackson-din-herastrau-4826913
monytzoi
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:27
De la: Lucia38, la data 2009-09-01 09:15:41
De la: yumalai, la data 2009-09-01 09:06:15

mai bine sfantul Jackson, ca Saint Michael cred ca exista deja...

nu stiu daca exista asa o fii
yumy
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:45
here we fucking go again...
diana43
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:50

Nu ai inteles bine. Nu vor sa faca o zi sfanta in care sa se tina post si sa te duci la biserica..ca nu era sfant. Vor sa faca o zi a distractiei,de dans si muzica,concerte, de entertaiment. Doar Michael Jackson a fost declarat unul dintre cei mai mari oameni ai divertismentului "The World's Biggest Entertainer" . Vor sa mearga pe miza "Show must go on!!!!" Ce e asa greu de inteles?
lil_devil
Postat pe 1 Septembrie 2009 20:09
Sa ma corectez: Michael Jackson nu este UNUL dintre cei mai mari entertaineri.....ci este CEL MAI MARE entertainer din lume.
lil_devil
Postat pe 1 Septembrie 2009 20:48
De la: lil_devil, la data 2009-09-01 20:09:07

Nu ai inteles bine. Nu vor sa faca o zi sfanta in care sa se tina post si sa te duci la biserica..ca nu era sfant. Vor sa faca o zi a distractiei,de dans si muzica,concerte, de entertaiment. Doar Michael Jackson a fost declarat unul dintre cei mai mari oameni ai divertismentului "The World's Biggest Entertainer" . Vor sa mearga pe miza "Show must go on!!!!" Ce e asa greu de inteles?

Nu inteleg la cine te referi. Daca e ceva oficial mi se pare o aiureala. Daca e ceva neoficial, n-au decat.
Kathara
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:06
De la: Kathara, la data 2009-09-01 21:06:05
De la: lil_devil, la data 2009-09-01 20:09:07

Nu inteleg la cine te referi. Daca e ceva oficial mi se pare o aiureala. Daca e ceva neoficial, n-au decat.

nici eu nu stiu la ce te referi cand intrebi daca e oficial sau nu. Daca te referi la Ideea de a face ziua lui,drept zi de festivitate,nu este oficiala. Stiu doar ca am citit despre lucru asta .
lil_devil
Postat pe 1 Septembrie 2009 22:19
In Bucuresti exista deja Aleea MJ. Sa se oftice prostii
Va fi si ziua lui sarbatorita an de an asa cum trebuie in State, n-au decat sa moara de nervi.

Alt Michael nu se va mai naste, chiar daca vor fi multi care il vor imita. Alt ORICINE se poate naste ORICAND. Geniile nu s-au terminat, sufletele speciale sunt multe, doar ca nu se repeta. Mai exact, nu traim noi sa le vedem repetandu-se.
liliana2005
Postat pe 1 Septembrie 2009 23:26
De la: lil_devil, la data 2009-09-01 20:48:05Sa ma corectez: Michael Jackson nu este UNUL dintre cei mai mari entertaineri.....ci este CEL MAI MARE entertainer din lume.

Bravo lil_devil!
AlexandraV
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:29
De la: liliana2005, la data 2009-09-01 23:26:33In Bucuresti exista deja Aleea MJ. Sa se oftice prostii
Va fi si ziua lui sarbatorita an de an asa cum trebuie in State, n-au decat sa moara de nervi.

Alt Michael nu se va mai naste, chiar daca vor fi multi care il vor imita. Alt ORICINE se poate naste ORICAND. Geniile nu s-au terminat, sufletele speciale sunt multe, doar ca nu se repeta. Mai exact, nu traim noi sa le vedem repetandu-se.

Doamne, bietul Hawking, fizician de geniu, dar i-a confiscat MJ genialitatea timpului sau.

In Bucuresti exista si "Intrarea degetului" Deci edili cretini vor fi oricand.
Kathara
Postat pe 2 Septembrie 2009 01:07
De la: liliana2005, la data 2009-09-01 23:26:33In Bucuresti exista deja Aleea MJ. Sa se oftice prostii

Bravo!Frumos si bine spus!
kudika019861
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:26
De la: Kathara, la data 2009-09-02 01:07:41

Doamne, bietul Hawking, fizician de geniu, dar i-a confiscat MJ genialitatea timpului sau.

In Bucuresti exista si "Intrarea degetului" Deci edili cretini vor fi oricand.

Inca nu am inteles ce cauti tu pe acest topic. esti mai mult decat in plus. am impresia ca esti putin dusa cu capu. si oricum cam greu pricepi ce vb lumea aici. ;) eu zic sa renunti sa iti mai dai cu parerea. de obicei cand nu stii despre ce vb si nu ai nimic bun de zis eu stiu ca mai bine taci. poate ca asa ar trebui sa fc si tu.
Deschide un topic nou...cu geniile din lume si ce meritau ei. ca vad ca esti f ofensata ca lui MJ vor sa ii faca ceva frumos sau ca i-au facut deja si ca altora nu. nu te retine nimeni sa deschizi un topic cu cine ai vrea tu sa primeasca un omagiu ceva. ;)
monytzoi
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:24
Poi eu il propun pe Hitler.
Kathara
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:29
De la: Kathara, la data 2009-09-03 19:29:00Poi eu il propun pe Hitler.

Si cam ce a facut bun Hitler? Exterminarea evreilor?
Era o intrbare retorica. Deschide-ti un topic si propune-l acolo pe Hitler!
Aici vb de Michael Jackson!
AlexandraV
Postat pe 4 Septembrie 2009 02:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va place Gheorghe Zamfir? 9 De la: _dulcik_ 15 Februarie 2009 22:10
ajutati-ma va rog... 6 De la: Lacra___ 25 Februarie 2010 11:56
Concert de duminica. 1 De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00
Melodia preferata de la Michael Jackson . 369 De la: Irinaenache 16 Decembrie 2009 18:20
majorat si peri albi 11 De la: kudika312040 6 August 2010 13:01