Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: AlexandraV, la data 2009-07-24 17:13:20
De la: monytzoi, la data 2009-07-24 16:16:34Eu una cred ca e adevarat, cica si el ar fi recunoscut ca a avut o aventura cu o norvegianca si aia a ramas insarcinata. ;) Plus ca seamana foarte mult. Si cica l-a luat si cu el in concerte.
Uitati-va pe urmatoarele poze. Asemanarea este uimitoare, nu cred sa fie facute. Uitati-va si la poza de la ceremonie ca este in primul rand cu familia Jackson. :)
Si daca are si al patrulea copil,ce? Bravo lui :)
http://www.apropo.ro/wow/el-este-fiul-ascuns-al-lui-michael-jackson-poze-4678027
R.I.P. Michael Jackson! I love you! :(

Stai un pic ca m-ai inteles gresit... Nu are nimic daca are un al patrulea sau al zecelea copil, din contra, m-as bucura sa aud asta.
Eu doar am intrebat c parere aveti despre asta! Eu nu prea cred ca ar fi adevarat pentru ca ma gandesc ca Michael l-ar fi recunoscut!
Si da, ai dreptate, seamna foarte mult cu Michael!

Eu nu vad nicio asemanare intre cei doi. Uitati-va cum arata Michael cand era mic.Nu are nimic de la el. In poza aceea exista o asemanare cu fata cea "noua" a lui Michael. Mai exact la ochii lasati in partea de jos,in rest,nimic. Una dintre tasatuile comune intre fratii Jackson sunt pometii,obajii rotunzi si mai proeminenti...Niciunul din copiii lui Michael nu au acesti obraji. N-o zic cu rautate,sincer,mi-as fi dorit din tot sufletul sa existe un urmas biologic al lui Michael. Acum multi vor sa-si faca reclama pe seama unui asemenea star.

Uite aici niste poze mai actuale cu Omar. E o diferenta de la ce la pamant.Michael la varsta lui era mult mai frumos.
http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00710/O-Bee_Omer_Bhatti_P_710604a.jpg

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00710/O-Bee_Omer_Bhatti_P_710604a.jpg
poza cu Mike la varsta lui Omar:
http://www.wenn.com/wp-content/uploads/2008/12/jackoeo.jpg

Si am mai gasit un articol unde spune ca mama lui Omar,de fapt este mama lui Blanket. Acum,ce pot sa mai zic,cred ca nici Michael nu mai stia care cum este adevarul.

http://www.examiner.com/x-1798-NY-Celebrity-Mom-Examiner~y2009m7d22-Has-the-identity-of-Blanket-Jacksons-mother-been-revealed
lil_devil
Postat pe 24 Iulie 2009 21:21
ziceam si eu, dragelor...nu stiam ca se depune atata efort...doar faceam o apreciere iar kathara...nu te mai chinui sa ma inchizi...you are just...useless!
diana43
Postat pe 25 Iulie 2009 09:06
De la: diana43, la data 2009-07-25 09:06:46 ziceam si eu, dragelor...nu stiam ca se depune atata efort...doar faceam o apreciere iar kathara...nu te mai chinui sa ma inchizi...you are just...useless!

Trebuie ca esti suparata rau pe ea

Apropo de ce am vazut ca discutati, nu stiu daca este sau nu copilul lui natural si nu-mi permit sa discut despre asta. Este fix treaba lui si nu priveste pe nimeni. No offense.
liliana2005
Postat pe 25 Iulie 2009 14:42
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:33:46
De la: rosebud, la data 2009-07-05 13:14:38Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire.
Noi putem cel mult sa discutam despre el ca artist nu ca om. Nici unul din noi nu l-a cunoscut si nu are dreptul sa isi dea cu parerea despre caracterul lui.

Conteaza ca mintit atata lume atata amar de ani. Ce e greu de inteles aici? sunt o gramade de vedete care isi fac operatii estetice sau cresc copii care nu sunt ai lor si cu toate astea recunosc, nu mint cu nerusinare.

Te rog frumos opreste-te , e deranjant pt toata lumea ce spui. Si a fost treaba lui ce-a facut in viata lui personala, de multe ori oamenii incearca sa intre cu bocancii in sufletele persoanelor publice doar pt a mai avea cateva subiecte de barfa in plus.
arhanghel
Postat pe 25 Iulie 2009 22:21
De la: diana43, la data 2009-07-25 09:06:46 ziceam si eu, dragelor...nu stiam ca se depune atata efort...doar faceam o apreciere iar kathara...nu te mai chinui sa ma inchizi...you are just...useless!

Sa te inchid? Dar ce, esti WC public?
Kathara
Postat pe 25 Iulie 2009 23:33
De la: arhanghel, la data 2009-07-25 22:21:23
De la: rosebud, la data 2009-07-05 13:14:38Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire.
Noi putem cel mult sa discutam despre el ca artist nu ca om. Nici unul din noi nu l-a cunoscut si nu are dreptul sa isi dea cu parerea despre caracterul lui.

Conteaza ca mintit atata lume atata amar de ani. Ce e greu de inteles aici? sunt o gramade de vedete care isi fac operatii estetice sau cresc copii care nu sunt ai lor si cu toate astea recunosc, nu mint cu nerusinare.

Te rog frumos opreste-te , e deranjant pt toata lumea ce spui. Si a fost treaba lui ce-a facut in viata lui personala, de multe ori oamenii incearca sa intre cu bocancii in sufletele persoanelor publice doar pt a mai avea cateva subiecte de barfa in plus.

Bre, al dracului subiect de barfa

Unul de nu l-a vazut nimeni de aici.
Kathara
Postat pe 25 Iulie 2009 23:35
da ce..crezi ca toti sun ca tine scumpo? nu am sa iti tin hangul...asa ca...
diana43
Postat pe 26 Iulie 2009 11:12
De la: diana43, la data 2009-07-26 11:12:40da ce..crezi ca toti sun ca tine scumpo? nu am sa iti tin hangul...asa ca...

Nu, toti sunt ca tine.
Kathara
Postat pe 26 Iulie 2009 11:24
De la: diana43, la data 2009-07-23 18:49:41Foaaaarte frumos totul...insa am o dilema : cum puii mei ati scapat de katarul ala de katara ???? Ori si-a dat seama cat de penibila e...ca sa nu zic altfel

Eu am alta dilema.

Ipotetic vorbind, daca "scapati" de Kathara, si toate sunteti de acord "ca ca Maical nimeni nu-i" (nu te obosi, evident ca e cacofonie intentionata)... DUPA aceea, ce dracu' o sa mai vorbiti? CAT puteti sa ii cantati osanale?
Nenica, a murit un Picasso, un Ioan Paul, un Florian Pittis (ca sa vorbesc de unul de-ai nostri) si nu s-a facut atata tam-tam.
Mde, cica asa e. Cei cu idei putine, incerca sa compenseze prin fixitatea lor.

Eu revin la propunerea pe care v-o faceam acu' vreo doua'jde pagini: Faceti-i biserica!
Puenti mana de la mana, cumparati o soseta alba, un dinte de lapte sau un crac de izmana si va trageti si moaste cu ocazia asta.
Dor_a
Postat pe 26 Iulie 2009 12:27
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-23 16:07:59
De la: andreea1976, la data 2009-07-22 16:28:55eeeee.....cum fac alti bani din naivitatea unora

nu trebuie sa platesti neaparat, poti aprinde o lumanare gratis pt 5 zile. Si o tot aprinzi...si nu platesti nimic!

aaaa....am inteles.
dar daca cineva vrea sa aprinda o lumanare.....de ce nu o aprinde la biserica?
andreea1976
Postat pe 26 Iulie 2009 12:54
De la: Kathara, la data 2009-07-23 09:48:07
De la: andreea1976, la data 2009-07-22 16:28:55eeeee.....cum fac alti bani din naivitatea unora

Reao!

iuuuuuiii m-ai dat de gol

andreea1976
Postat pe 26 Iulie 2009 12:55
De la: andreea1976, la data 2009-07-26 12:54:08

nu trebuie sa platesti neaparat, poti aprinde o lumanare gratis pt 5 zile. Si o tot aprinzi...si nu platesti nimic!

aaaa....am inteles.

Asa cred si eu. Daca il iubiti pe Michael, o sa va amintiti si de el de fiecare data cand mergeti la biserica si o sa aprindeti o lumanare si pentru el, nu doar pe net. Acelasi lucru puteti face in propria casa, e simplu sa aprindem o lumanare pentru oamenii care au insemnat ceva pentru noi si care nu mai sunt alaturi de noi.
liliana2005
Postat pe 26 Iulie 2009 13:32
In cazul asta, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa aprindem zeci de lumanari... Si uite-asa infloreste afacerea cu lumanari...
Lucia38
Postat pe 26 Iulie 2009 13:35
De la: Kathara, la data 2009-07-25 23:35:13
De la: arhanghel, la data 2009-07-25 22:21:23

Bre, al dracului subiect de barfa
Unul de nu l-a vazut nimeni de aici.

daca nici Michael Jackson n-a fost barfit la viata lui..........
mai ales fiind persoana publica...
arhanghel
Postat pe 26 Iulie 2009 21:42
OMG!!! nu ati terminat inca? o sa-i face-ti si pomana de 40 de zile voi
R_F
Postat pe 26 Iulie 2009 21:49
Lasati-l sa se ODIHNEASCA IN PACEEE !!! A MURIT SARACUL !!!
wews
Postat pe 26 Iulie 2009 21:51
http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6366/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om-Partea-a-II-a.html

MJ-un rege ,un geniu, o legenda uriasa si inainte de toate "doar un om". Partea a doua...
sper sa va placa
lil_devil
Postat pe 26 Iulie 2009 23:19
De la: wews, la data 2009-07-26 21:51:42Lasati-l sa se ODIHNEASCA IN PACEEE !!! A MURIT SARACUL !!!

NU VOOORRRRRRRR!! ASA LE-AM ZIS SI EUUUUUUUUU!!! :))))
liliana2005
Postat pe 26 Iulie 2009 23:30
De la: liliana2005, la data 2009-07-26 13:32:07
De la: andreea1976, la data 2009-07-26 12:54:08

aaaa....am inteles.

Asa cred si eu. Daca il iubiti pe Michael, o sa va amintiti si de el de fiecare data cand mergeti la biserica si o sa aprindeti o lumanare si pentru el, nu doar pe net. Acelasi lucru puteti face in propria casa, e simplu sa aprindem o lumanare pentru oamenii care au insemnat ceva pentru noi si care nu mai sunt alaturi de noi.

Mai sus dadeam doar o explicatie doar.
eu chiar aprind si la biserica. Cu 2 zile inainte de a muri el, a murit mama mea. Ma duc la biserica sa ii aprind ei cate o lumanare si din cand in cand ii mai aprind si lui.
iffiuanamaria
Postat pe 27 Iulie 2009 16:50
Scuze pt greseala: Mai sus dadeam doar o explicatie.
iffiuanamaria
Postat pe 27 Iulie 2009 16:51
De la: lil_devil, la data 2009-07-26 23:19:41http://www.kudika.ro/comunitate/lil_devil/blog/view/6366/Michael-Jackson-un-rege-un-geniu-o-uriasa-legenda-a-lumii-si-inainte-de-toate-doar-un-om-Partea-a-II-a.html

MJ-un rege ,un geniu, o legenda uriasa si inainte de toate "doar un om". Partea a doua...
sper sa va placa

Ameelya
Postat pe 27 Iulie 2009 21:53
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-27 23:40:44
De la: AlexandraV, la data 2009-07-24 02:25:53
De la: diana43, la data 2009-07-23 18:49:41Foaaaarte frumos totul...insa am o dilema : cum puii mei ati scapat de katarul ala de katara ???? Ori si-a dat seama cat de penibila e...ca sa nu zic altfel

Nu-mi vine sa cred!!!! Nimeni nu vorbeste de Kathara, si cu toate astea se mai trezeste cineva s-o bage in seama...
Va rog incetati!!!!!!!!!
Cu riscul de a ma repeta, aici este vb despre MICHAEL JACKSON, nu de ea!!!!!!!

Si, revenind la subiect, ce parere aveti despre acel pusti care pretinde a fi fiul lui Michael? Credeti ca este adevarat?

mai...sincer eu cred ca este pentru ca toti cei din familia lui Mj l-au primit in randul lor la ceremonie.Nu cred ca ar fi primit pe oricine.

Nu e oricine, l-a cunoscut pe Michael, erau prieteni. Au si colaborat impreuna la un moment dat, mie mi s-a parut normal sa fie la ceremonie.
liliana2005
Postat pe 28 Iulie 2009 12:39
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 12:39:40
mai...sincer eu cred ca este pentru ca toti cei din familia lui Mj l-au primit in randul lor la ceremonie.Nu cred ca ar fi primit pe oricine.

Nu e oricine, l-a cunoscut pe Michael, erau prieteni. Au si colaborat impreuna la un moment dat, mie mi s-a parut normal sa fie la ceremonie.

Am citit astazi ca Omar Bahatti a declarat ca Michael Jackson nu este tatal sau: " Am fost doar foarte apropiati, era cel mai bun prieten al meu. Michael spunea tot timpul ca-i sunt ca un fiu, dar parintii meu naturali sunt in Norvegia.Motivul pentru care am fost invitat sa stau pe primul rand la slujba de comemorare este ca i-am fost cel mai apropiat prieten."
AlexandraV
Postat pe 28 Iulie 2009 16:22
De la: AlexandraV, la data 2009-07-28 16:22:07

Am citit astazi ca Omar Bahatti a declarat ca Michael Jackson nu este tatal sau: " Am fost doar foarte apropiati, era cel mai bun prieten al meu. Michael spunea tot timpul ca-i sunt ca un fiu, dar parintii meu naturali sunt in Norvegia.Motivul pentru care am fost invitat sa stau pe primul rand la slujba de comemorare este ca i-am fost cel mai apropiat prieten."

Yeah, ai inversat citatele de sus dar da, erau prieteni foooarte buni si atat. Practic Michael se atasa de tot ce semana cu el. Ma refer la interior aici, nu la fizic.
liliana2005
Postat pe 28 Iulie 2009 23:48
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 23:48:19

Yeah, ai inversat citatele de sus dar da, erau prieteni foooarte buni si atat. Practic Michael se atasa de tot ce semana cu el. Ma refer la interior aici, nu la fizic.

Da, tehnologia asta nu e pentru mine!
Dar voi sunteti fete destepte si ati prins ideaa!
AlexandraV
Postat pe 29 Iulie 2009 17:45
http://www.youtube.com/watch?v=9ZVJXR-Ycng

Cunosteam remixul melodiei acestea mai de demult,dar spre rusinea mea,nu stiam ca refenul e cantat de Michael,pt ca in remix mi se pare un pic schimbat timbrul vocal.Insa in varianta originala, vocea lui Michael suna foarte bine si face totul in melodia asta.Toata frumusetea acestei melodii sta in refrenul cantat de Michael. Nu-i asa? Voi ce ziceti?

"I always feel like,somebody's watching meeeee!!!!"

si iata ca am gasit un alt remix dragut,era si mai dragut daca pastrau vocea lui Michael!

http://www.youtube.com/watch?v=xkf95onRgcc&feature=related
lil_devil
Postat pe 29 Iulie 2009 23:52
De la: AlexandraV, la data 2009-07-29 17:45:15

Vor fi fel de fel de zvonuri care vor aparea despre el. Cei care l-au iubit si l-au cunoscut asa cum era el atunci cand traia nu le vor baga in seama si vor pastra in suflet o amintire frumoasa a lui Michael. Ce a facut cu viata lui a fost strict treaba lui. Spunea mereu sa nu ascultati media, sa nu cititi ziarele de scandal, zicea ca sunt "crap, junk food". Mie una mi-e greu sa citesc toate aberatiile, mai ales cele care il discrediteaza. Se vor termina intr-un final pentru ca acum nu mai e si nu mai au din ce sa se hraneasca.
Oficial imi cer scuze pentru reactiile destul de jignitoare pe care le-am avut vis a vis de un astfel de topic. Nu as fi vrut sa existe cata vreme si asa vuiau radiourile si televiziunile cu toate "stirile" despre ce a facut sau n-a facut. Am considerat ca un subiect deschis pe forum face mai mult rau decat bine, ii intineaza memoria. Nu stiu ce parere aveti voi, nu cred ca m-am inselat.
liliana2005
Postat pe 30 Iulie 2009 00:03
De la: liliana2005, la data 2009-07-30 00:03:14
De la: AlexandraV, la data 2009-07-29 17:45:15

Vor fi fel de fel de zvonuri care vor aparea despre el. Cei care l-au iubit si l-au cunoscut asa cum era el atunci cand traia nu le vor baga in seama si vor pastra in suflet o amintire frumoasa a lui Michael. Ce a facut cu viata lui a fost strict treaba lui. Spunea mereu sa nu ascultati media, sa nu cititi ziarele de scandal, zicea ca sunt "crap, junk food". Mie una mi-e greu sa citesc toate aberatiile, mai ales cele care il discrediteaza. Se vor termina intr-un final pentru ca acum nu mai e si nu mai au din ce sa se hraneasca.
Oficial imi cer scuze pentru reactiile destul de jignitoare pe care le-am avut vis a vis de un astfel de topic. Nu as fi vrut sa existe cata vreme si asa vuiau radiourile si televiziunile cu toate "stirile" despre ce a facut sau n-a facut. Am considerat ca un subiect deschis pe forum face mai mult rau decat bine, ii intineaza memoria. Nu stiu ce parere aveti voi, nu cred ca m-am inselat.

Pana la urma urmei,nu stiu cat poate sa schimbe topicul asta parerea fixata a unora care il discrediteaza. Cei care nu-l onoreaza si nu numai...... l-au stricat. Nemultumita fiind de rezulatat,am scris pe blog cateva pareri onorabile.
lil_devil
Postat pe 30 Iulie 2009 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=_8BLTQaOLNU

cat de frumos poate sa cante baiatul asta la pian ,melodia lui Michael. Pe mine aproape ca ma face sa plang!!

Ce omagiu frumos!
lil_devil
Postat pe 30 Iulie 2009 01:32
De la: lil_devil, la data 2009-07-29 23:52:43http://www.youtube.com/watch?v=9ZVJXR-Ycng

Cunosteam remixul melodiei acestea mai de demult,dar spre rusinea mea,nu stiam ca refenul e cantat de Michael,pt ca in remix mi se pare un pic schimbat timbrul vocal.Insa in varianta originala, vocea lui Michael suna foarte bine si face totul in melodia asta.Toata frumusetea acestei melodii sta in refrenul cantat de Michael. Nu-i asa? Voi ce ziceti?

"I always feel like,somebody's watching meeeee!!!!"

si iata ca am gasit un alt remix dragut,era si mai dragut daca pastrau vocea lui Michael!

http://www.youtube.com/watch?v=xkf95onRgcc&feature=related

Dap, melodia e de ceva timp.
Stiam ca refrenul este cantat de Michael, si tocmai de asta o ascultam...
Ce egoista sunt!
AlexandraV
Postat pe 30 Iulie 2009 01:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
K-POP 1 De la: danylor29 13 Mai 2010 00:50
IN PREMIERA LA IASI!!! 1 De la: TangoFeliz 18 Mai 2010 22:32
Nou!!!!!! 2 De la: rashela 12 Decembrie 2010 23:23
Liter Group - Criticilor 9 De la: ad__83 20 Aprilie 2011 10:30
Adevarul despre Michael Jackson. 3082 De la: kudika227496 11 Iulie 2010 20:17