Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

te contrazic, Michael nu era obsedat sa devina alb din cauza tatalui sau. era complexat de nasul lui pentru ca taicasu tot timpul il necajea..ii zicea ca are nasul prea mare..ca nu ii seamana lui..atata tot...de aceea sia facut operatie estetica la nas..cum crezi ca taicasu fiind negru iar fi reprosat fiului sau ca este la fel???? e cam stupid....el devenea din ce in ce mai alb..datorita bolii..iar uniformitatea culorii era data de machiaj.....chiar make-up artistul sau a zis ca aplica ,odata cu trecerea vremii, din ce in ce mai mult fond de ten si fard..pe toata suprafata corpului (la vedere) pentru ca pielea sa aiba o culoare uniforma..
Iar chestia cu depignmentarea sau nu mai stiu eu ce sa mai auzit intrun timp daca a fost adevarata probabil ca a folosit aceasta metoda pentru ca el ,,fiind o persoana publica si aparand in atatea concerte nu putea sa fie multicolor nu??? dar asta a fost din cauza bolii..nu din cauza ca avea el vreo obsestie cu albii sau detesta negrii..
Eu zic ca cei care nu lau placut sa stea linistiti sa nu mai faca comentarii aiurea pe seaman unui suflet care nu mai e..macar acum ca e mort sa nu il mai vorbeasca lumea de rau..deajuns a vorbit cat a fost in viata..si din cauza asta a suferit el deajuns..macar acum sa se odihneasca in pace...cei ce il iubesc in continuare sa nu il uite ..pentru ca unul ca el nu va mai exista niciodata..
Lumea trebuie sa ii respecte amintirea pentru ca a fost un om extraordinar
roxy_elena
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:33
De la: roxy_elena, la data 2009-09-06 16:33:45te contrazic Kathara, Michael nu era obsedat sa devina alb din cauza tatalui sau. era complexat de nasul lui pentru ca taicasu tot timpul il necajea..ii zicea ca are nasul prea mare..ca nu ii seamana lui..atata tot...de aceea sia facut operatie estetica la nas..cum crezi ca taicasu fiind negru iar fi reprosat fiului sau ca este la fel???? e cam stupid....el devenea din ce in ce mai alb..datorita bolii..iar uniformitatea culorii era data de machiaj.....chiar make-up artistul sau a zis ca aplica ,odata cu trecerea vremii, din ce in ce mai mult fond de ten si fard..pe toata suprafata corpului (la vedere) pentru ca pielea sa aiba o culoare uniforma..
Iar chestia cu depignmentarea sau nu mai stiu eu ce sa mai auzit intrun timp daca a fost adevarata probabil ca a folosit aceasta metoda pentru ca el ,,fiind o persoana publica si aparand in atatea concerte nu putea sa fie multicolor nu??? dar asta a fost din cauza bolii..nu din cauza ca avea el vreo obsestie cu albii sau detesta negrii..
Eu zic ca cei care nu lau placut sa stea linistiti sa nu mai faca comentarii aiurea pe seaman unui suflet care nu mai e..macar acum ca e mort sa nu il mai vorbeasca lumea de rau..deajuns a vorbit cat a fost in viata..si din cauza asta a suferit el deajuns..macar acum sa se odihneasca in pace...cei ce il iubesc in continuare sa nu il uite ..pentru ca unul ca el nu va mai exista niciodata..
Lumea trebuie sa ii respecte amintirea pentru ca a fost un om extraordinar

Katharo vad ca esti impotriva tuturor aici.. ca nu stii sa apreciezi valorile in viata...mai fato daca esti asa impotriva tuturor e clar ca nu ai ce cauta printre oamenii ca cei care au postat aici, ia si vorbeste cu oameni ca tine
roxy_elena
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:40

Auzi-ia, deci nu-i un simplu cantaret. Mea culpa! Ce-a mai facut? A vindecat cancerul?[/quote]
pai bai desteapto el a incercat sa faca cat mai multi copii sa fie mai veseli, anual un grup de copii defavorizati, orfani, bolnavi veneau pe gratis si petreceau la Neverland si aveau parte de toate bunatatile, distractiile, tot ce isi doreste un copil. dar mintea ta bolnava si infecta nu gandeste..doar debiteaza prostii....nimeni de aici nu il venereaza pe MJ ca pe o divinitate..ci doar il respecta pentru ce a fost si pentru ce a facut dealungul vietii.. asta e respect mai fata..dar tu nu stii ce inseamna asta....tie iti place sa contrazici lumea sa iei peste picior si la misto pe toti....asa se pare..ia si controleazate un asfel de comportament nu te ajuta cu nimik in viata..
roxy_elena
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:52
De la: roxy_elena, la data 2009-09-06 16:40:47
Katharo vad ca esti impotriva tuturor aici.. ca nu stii sa apreciezi valorile in viata...mai fato daca esti asa impotriva tuturor e clar ca nu ai ce cauta printre oamenii ca cei care au postat aici, ia si vorbeste cu oameni ca tine

I am confused. Parca era mort, ce-au valorile in viata de-a face cu asta.

Iar daca el nu avea asa o pasiune pentru pielea alba, atunci de ce are toti copiii albi? Mai fato?
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:55
De la: roxy_elena, la data 2009-09-06 16:52:35
pai bai desteapto el a incercat sa faca cat mai multi copii sa fie mai veseli, anual un grup de copii defavorizati, orfani, bolnavi veneau pe gratis si petreceau la Neverland si aveau parte de toate bunatatile, distractiile, tot ce isi doreste un copil. dar mintea ta bolnava si infecta nu gandeste..doar debiteaza prostii....nimeni de aici nu il venereaza pe MJ ca pe o divinitate..ci doar il respecta pentru ce a fost si pentru ce a facut dealungul vietii.. asta e respect mai fata..dar tu nu stii ce inseamna asta....tie iti place sa contrazici lumea sa iei peste picior si la misto pe toti....asa se pare..ia si controleazate un asfel de comportament nu te ajuta cu nimik in viata..

Bre, bai, mai fato, desteapto, si ce mare lucru? Pedofilii aia clasici aveau bomboane, MJ avea Neverland. Care-i diferenta, in afara de scala lucrurilor?

Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:56
Katara,numai de educatie aleasa nu dai dovada.Daca ai avea putin bun simt,te-ai abtine de la comentariile rautacioase despre Michael.Jignindu-l pe el,jignesti toate persoanele care-l iubesc pe Michael.Ia da tu dovada de fata educata si comenteaza subiectele care-ti plac.Michael nu-ti place si nu ti-a placut..ok,e treaba ta dar asta nu inseamna ca treb sa jignesti persoanele care-l plac .Vezi bine ca deranjezi toata lumea de pe topicul asta.Chiar iti place sa fii injurata?Daca nu din respect pt Michael,atunci din respect pt cei care l-au apreciat si care scriu aici,abtine-te de la comentarii rautacioase.Te rog frumos!
kudika019861
Postat pe 6 Septembrie 2009 21:40
De la: kudika019861, la data 2009-09-06 21:40:32Katara,numai de educatie aleasa nu dai dovada.Daca ai avea putin bun simt,te-ai abtine de la comentariile rautacioase despre Michael.Jignindu-l pe el,jignesti toate persoanele care-l iubesc pe Michael.Ia da tu dovada de fata educata si comenteaza subiectele care-ti plac.Michael nu-ti place si nu ti-a placut..ok,e treaba ta dar asta nu inseamna ca treb sa jignesti persoanele care-l plac .Vezi bine ca deranjezi toata lumea de pe topicul asta.Chiar iti place sa fii injurata?Daca nu din respect pt Michael,atunci din respect pt cei care l-au apreciat si care scriu aici,abtine-te de la comentarii rautacioase.Te rog frumos!

Topciul se numeste adevarul despre MJ. El a fost deschis ca o dezbatere. Evident, fiind dezbatere trebuia sa fie pro/contra. Evident, atunci cand cineva a argumentat contra toti au sarit cu injuraturile. Deci in ce fel sa-i respect eu pe cei care scriu aici?
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 21:55
De la: Kathara, la data 2009-09-05 17:33:03Sunt confuza. Fiecare a facut cineva. Daca discutam despre MJ ca om, de ce topicul asta din moment ce nu a facut nici mai multe nici mai putine decat altii? De ce nu discutam despre Maica Tereza, spre expemplu.

Daca vorbim de el ca performer, ce importanta are ce a facut?

Cat despre persecutii, de ce oare-i singurul? Nu iese fum fara foc.

Nu discutam despre Maica Tereza pentru ca topicul ii este destinat lui Michael, dar poate cineva o sa deschide un topic si pentru ea!
Vorbim de Michael Jackson per ansamblu. Ca om, ca performer.
Cat despre persecutare, evident ca nu este singurul. Dar el a fost mai haituit decat altii pentru ca era mai diferit. A devenit alb, si-a facut operatii estetice, lucruri care pe atunci, ma refer la anii '90 erau tabu. Nu multi auzisera de vitiligo sau de operatii estetice pentru barbati.
Nu spun ca a fost un sfant, dar nici nu a facut lucrurile de care a fost acuzat. Nu spun ca a facut cele mai multe acte caritabile, dar a facut suficiente.
Nineni nu a sarit la tine pentru ca ai adus argumente contra. Pur si simplu ti-am intors argumentele. Dar atunci cand cineva tine mortis sa demonstreze o chestie care nu este adevarata, o chestie care nu poate fi demonstrata, te enervezi. Majoritatea celor care i-au intentat proces, si-au retras acuzatiile, asta ar trebui sa-ti ridice un semn de intrebare.
In plus, daca l-ai fi cunoscut pe Michael asa cum l-am cunoscut noi, fanii lui, prin muzica, prin interviuri, prin tot ce a facut, ti-ai fi dat seama de sufletul lui. Nu stiu daca stiai dar a fost supus la detectorul de minciuni, si asa cum te stiu de pe acest topic, esti o persoana foarte informata si sti ce presupune asta, sti cat este de greu sa pacalesti un detector. El a trecut.
Nu incerc sa te conving sa devii fanul lui, sau sa-l crezi cand spunea ca este nevinovat, nu sunt eu in masura sa fac asta si nici nu-mi doresc. Iti cer doar, daca nu-l respecti pe el ca om, sa respecti muzica lui. sa ne respecti pe noi si sa incetezi acest razboi pe care l-ai inceput!
Am mai spus, este imposibil ca Michael sa fie placut de toata lumea. Cred ca toti cei de aici au inteles parerea ta, si de asemenea cred ca fiecare ti-o respecta, dovada a fost faptul ca o perioada nimeni nu a mai vb cu tine in contradictoriu.
Este pacat ca nu poti vedea cate lucruri bune a facut. Cunosc si eu persoane care nu l-au placut pe Michael, dar l-au respectat pentru tot ce a facut.
Cat despre acuzatiile care i s-au adus, tu nu ai nici o dovada ca a fost pedofil, nu ai puterea necesara sa-i convingi pe altii ca a fost.
AlexandraV
Postat pe 7 Septembrie 2009 00:36
Hai sa fie clar cine a inceput totul. Asta a popos de acuzatii nefondate:

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 21:25:48Deci Khatara,nu am obiceiul sa jignesc,dar ESTI PROASTA DE BUBUI,daca nu stii ce inseamna,boala ,vitiligo,si nu iti poti da seama,ca michael isi acoperea pielea neagra,optand spre,a fi mai alb,deorece vitiligo inaintase.
Iar despre copii,iar esti PROASTA DE BUBUI.pe bune.
si imi pare rau de cealalta utilizatoare care nu stie sa iti raspunda.
pe bune,si sincer,te credeam desteapta,si iti citeam postarile,dar acumai ai dat-o in bara rau tare,si nu imi pasa daca imi pun in cap,prietenele tale,dar
ESTI PROASTA RAU.
Nu esti informata deloc,nici tu ,nici altele.Vorbeste gura fara voi.nu stiti absolut nimic,despre .medicina,sau psihologie.
Am ramas uimita ce raspunsuri poti sa dai.

Deci vreau ca asta sa fie clar, eu nu am injurat pe nimeni aici, in ciuda modului in care fanele adevarate s-au exprimat. Dimpotriva, in momentul cand don'saora a aparut se purta o discutie despre genetica bolii vitiligo. Bineinteles, dupa ce a injurat ea, toate celelalte au lasat la o parte argumentele (poate pentru ca nici nu mai aveau) si s-au pus pe dracuit (ca asa-i pe Kudika). Diferenta e mare si se poate observa cu ochiul liber.
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 08:35
Nu, ea nu injura pe nimeni, ea JIGNESTE pe aproape toata lumea.
Cand i-a spus cineva ca e proasta de bubuie nu a injurat-o, a jignit-o. Exact asa mi-a spus ea mie si multor alte persoane pe alte topicuri. Vreo surpriza ca se face ca ploua?

Deci...cam tot ce da i se intoarce. I-as sugera sa incerce si varianta cealalta, sa se potoleasca cu jignirile la adresa lui Michael si nu va mai fi jignita nici ea. Cel putin pe topicul asta. Pentru ca daca voi nu l-ati apara, cine sa o faca?
Anyhow, azi e ziua mea si asa cum am ingnorat-o pana acum, o voi face si pe viitor. Nu credeti ca ar fi mai bine sa o lasati si voi sa bata campii cat are ea chef? Oricum pe Michael nu-l mai afecteaza parerea unei singure persoane.
liliana2005
Postat pe 7 Septembrie 2009 10:08
Dupa ce am citit o mica parte din acest topic mi-a crescut inima de bucurie vazand cum un varf de piramida in muzica pop din toate timpurile primeste aprecierea justa cuvenita din partea majoritatii. Nu se va mai atinge nici pe sfert in viitorul apropiat valoarea muzical-artistica atinsa de MJ. ... Este o pierdere incalculabila atat ca spirit uman cat si pentru istoria muzicii din toate timpurile ....

Postat pe 7 Septembrie 2009 14:54
De la: pearl_seeker, la data 2009-09-07 14:54:12Dupa ce am citit o mica parte din acest topic mi-a crescut inima de bucurie vazand cum un varf de piramida in muzica pop din toate timpurile primeste aprecierea justa cuvenita din partea majoritatii. Nu se va mai atinge nici pe sfert in viitorul apropiat valoarea muzical-artistica atinsa de MJ. ... Este o pierdere incalculabila atat ca spirit uman cat si pentru istoria muzicii din toate timpurile ....

Exact. Motiv suficient ca sa nu intereseze pe nimeni ce a facut el in viata personala. Ce piele are, ce copii are si asa mai departe. Il priveste. Pe noi nu.
liliana2005
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:09
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.

nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html
angelo_micnegrusiurat
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html
angelo_micnegrusiurat

angelo_micnegrusiurat
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-09-07 15:09:56http://www.lacoquette.ro/

Ar fi chiar misto dar daca ma gandesc cat de fericit spuneai tu ca esti sa omori niste biete animale si sa le vezi matele pe masina ta... cred ca imi trece incantarea.
Deschide un topic sa-ti faci reclama. Si eu am o companie de training careia as putea sa-i fac reclama dar m-am gandit eu asa ca nu e cazul sa o fac pe kudika.
liliana2005
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:16
Diseara in El Comandante, in centrul vechi, va fi seara in amintirea lui MJ, din cate stiu incepe la ora 21:00, cine are timp si chef sa vina sa asculte o seara dedicata Regelui. Eu voi merge si sunt super incantata ca se organizeaza asa ceva fara nicio ocazie, kiar si dupa ce a trecut toata nebunia cu moartea lui.
kiki_1234
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:21
Parol, Liliano, eu am si dovedit ca esti proasta, nu doar am afirmat.
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:22
De la: Kathara, la data 2009-09-07 08:35:13Hai sa fie clar cine a inceput totul. Asta a popos de acuzatii nefondate:

De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 21:25:48Deci Khatara,nu am obiceiul sa jignesc,dar ESTI PROASTA DE BUBUI,daca nu stii ce inseamna,boala ,vitiligo,si nu iti poti da seama,ca michael isi acoperea pielea neagra,optand spre,a fi mai alb,deorece vitiligo inaintase.
Iar despre copii,iar esti PROASTA DE BUBUI.pe bune.
si imi pare rau de cealalta utilizatoare care nu stie sa iti raspunda.
pe bune,si sincer,te credeam desteapta,si iti citeam postarile,dar acumai ai dat-o in bara rau tare,si nu imi pasa daca imi pun in cap,prietenele tale,dar
ESTI PROASTA RAU.
Nu esti informata deloc,nici tu ,nici altele.Vorbeste gura fara voi.nu stiti absolut nimic,despre .medicina,sau psihologie.
Am ramas uimita ce raspunsuri poti sa dai.

Deci vreau ca asta sa fie clar, eu nu am injurat pe nimeni aici, in ciuda modului in care fanele adevarate s-au exprimat. Dimpotriva, in momentul cand don'saora a aparut se purta o discutie despre genetica bolii vitiligo. Bineinteles, dupa ce a injurat ea, toate celelalte au lasat la o parte argumentele (poate pentru ca nici nu mai aveau) si s-au pus pe dracuit (ca asa-i pe Kudika). Diferenta e mare si se poate observa cu ochiul liber.

Mda,mai incerci tu,te mai stresezi tu,poate iti mai iese ceva....dar cred ,ca nu prea mai ai sanse sa te bage cineva in seama.Lumea s-a lamurit cine esti.....
Nu vezi ca multa lume s-a decis sa nu iti mai raspunda,cand te-a vazut cum esti?.
Cum ti-am mai spus,pacat de noile utilizatoare ca nu stiu ce poama esti ca altfel,chiar ca nu ti-ar mai raspunde nimeni.
SO,
BEAT IT.
Cel putin de pe topicul acesta.
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:55
Hush, sweet harlot!

Una de se ardea cu un fraier cu nevasta insarcinata ar cam trebui sa taca.
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:01
De la: Kathara, la data 2009-09-07 21:01:41Hush, sweet harlot!

Cred ca nu vrei sa iti spun vreo 2 cuvinte,de sa aiba lumea ce citi pe aici.
Ti-am mai spus,una ca tine fara fata nu are ce comenta.
Asa ca ,hai sictir.
Eu macar aveam o viata ,in schimb ce tu iti sugeai degetul tanjind dupa o ......

Asa ca hai sictir,ai ceva sa imi spui,ar fi bine sa ai tupeu sa mi-o spui in fata.
Sa te vad atunci ce tare in clont esti.
Expirate din astea care in fata unui ecran se cred tari.
Hai nu mai plictisi lumea si

GET A LIFE.
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:10
Pentru toate celelate,urmariti MTV .
Michael is the best.

Eu asta fac acuma...

LOVE YOU MICHAEL.
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

Ati vazut flash mob-ul facut pe 29 .08.2009? De data asta a iesit suuuuper! Chiar s-au pregatit bine....Ce bineee! Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca in Piata Romana,nu i-a interesat dde trafic, si au iesit pur si simplu in strada,plus emotia care se citea in zambetele trecatorilor. In sfarsit ceva frumos facut si in Romania.
Numai Michael a reusit sa genereze si sa transmita atat iubire in lume incat acum nu mai stie cum sa-l comemoreze mai frumos si mai original.Multi il regreta. Mai e vreun artist care a reusit sa faca asta?
lil_devil
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:31
De la: lil_devil, la data 2009-09-07 21:31:22http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

Ati vazut flash mob-ul facut pe 29 .08.2009? De data asta a iesit suuuuper! Chiar s-au pregatit bine....Ce bineee! Ce mi-a placut faptul ca in Piata Romana,nu i-a interesat dde trafic, si au iesit pur si simplu in strada. Bravo!
Numai Michael a reusit sa genereze si sa transmita atat iubire in lume incat acum nu mai stie cum sa-l comemoreze mai frumos si mai original.Multi il regreta. Mai e vreun artist care a reusit sa faca asta?

Da,l-am vazut .foarte tare. Mi-a placut foarte mult.
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:40
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-07 21:10:25

Asa ca ,hai sictir.
Eu macar aveam o viata ,in schimb ce tu iti sugeai degetul tanjind dupa o ......

Asa ca hai sictir,ai ceva sa imi spui,ar fi bine sa ai tupeu sa mi-o spui in fata.

GET A LIFE.

Uhu, scumpo, nu ma imita ca nu-i frumos.

Ia spune-mi tu doua cuvinte, ca doar esti fata rafinata. Astept.

ps. Nu toate femeile simt o dorinta irezistibila sa o suga,. dar asta-i, nu-si traiesc toate viata ca tine. Ia spune, o sugi de mica sau ti-ai desoperit pasiunea mai tarziu?

pps. Vrei sa ne batem?
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:33
De la: Kathara, la data 2009-09-07 22:33:06

Asa ca ,hai sictir.

GET A LIFE.

ps. Nu toate femeile simt o dorinta irezistibila sa o suga,. dar asta-i, nu-si traiesc toate viata ca tine. Ia spune, o sugi de mica sau ti-ai desoperit pasiunea mai tarziu?

pps. Vrei sa ne batem?

Plimba Ursu..... ala de il ai acasa.

Si daca ai probleme personale cu cineva ,rezolvati-le in alta parte,nu pe topicul acesta.
Tu sa te bati??????????
ha ha ha ha ha

Mersi,chiar m-ai facut sa razi.
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:43
http://www.libertatea.ro/stire/video-iata-cum-i-au-multumit-fanii-din-romania-lui-michael-jackson-255231.html

Iata cum i au multumit fanii din romania pe MJ.
Aphrodite
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:07
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-07 22:43:18
De la: Kathara, la data 2009-09-07 22:33:06

Asa ca ,hai sictir.

GET A LIFE.

pps. Vrei sa ne batem?

Plimba Ursu..... ala de il ai acasa.

Si daca ai probleme personale cu cineva ,rezolvati-le in alta parte,nu pe topicul acesta.
Tu sa te bati??????????
ha ha ha ha ha

Mersi,chiar m-ai facut sa razi.

Fii linistita, de cand am trecut de clasa a treia obisnuiesc sa imi rezolv problemele altfe.

Astept sa-ti pui poalele-n cap, parca asa ma amenintasesi.

Deci ..
Kathara
Postat pe 8 Septembrie 2009 12:20
Asa ca ,hai sictir.

GET A LIFE.

M-am indoit de ras, zau!
Deci domnishoara asta - din cate inteleg - si-o pune cu un tip insurat si cu un bebelus (presupun ca sotia a nascut intre timp) si numeste asta "viata" ? Adica "viata" inseamna sa gasesti unu' care sa ti-o traga din doi in paishpe; cand are si el timp si bani, ca de! "famelie mare, renumeratie mica - dupa buget, coane Fanica!"... Asta in cazul in care nu adaposteste ea, in cuibusorul personal (mai curand al parintilor) de nebunii, partidele de craci in aer cu omu'... Si in cazul asta, bra-vo pentru omu' . Baiat destept!

"am o viata" .... Buuna!
Dor_a
Postat pe 8 Septembrie 2009 12:43
De la: Dor_a, la data 2009-09-08 12:43:58
Asa ca ,hai sictir.

GET A LIFE.

M-am indoit de ras, zau!
Deci domnishoara asta - din cate inteleg - si-o pune cu un tip insurat si cu un bebelus (presupun ca sotia a nascut intre timp) si numeste asta "viata" ? Adica "viata" inseamna sa gasesti unu' care sa ti-o traga din doi in paishpe; cand are si el timp si bani, ca de! "famelie mare, renumeratie mica - dupa buget, coane Fanica!"... Asta in cazul in care nu adaposteste ea, in cuibusorul personal (mai curand al parintilor) de nebunii, partidele de craci in aer cu omu'... Si in cazul asta, bra-vo pentru omu' . Baiat destept!

"am o viata" .... Buuna!

Dora esti de-a dreptul adorabila iubita asta-i o cearta mai veche de pe topicul cu amante...............stiu ca nu ai timp sa citesti dar vreau sa-ti spun ca postarea ta m-a facut sa rad asa de copios
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 12:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
infidelitatea 23 De la: TEODORRD 5 Decembrie 2009 19:53
Formum Minimalisti 12 De la: greierash_is_back 16 Ianuarie 2010 17:08
Sa ne dam cu parerea despre taranii care opresc la stop cu muzica la maxx:) 90 De la: nico_dana2006 1 Iunie 2009 20:01
cine ma ajuta ? 10 De la: kudika109150 21 Decembrie 2011 01:31
despre imaginea rockerilor 32 De la: rockk 29 Ianuarie 2011 14:11