Setari Cookie-uri

Castiga o astrograma personalizata!

e destul de ok site/ul....dar pararea mea e ca daca ar fi si mai bine daca in momentul in care as intra pe una din zodii..sa gasesc tot ce ma interesaza despre ea
ramonell
Postat pe 6 Iulie 2009 13:23
e ok site ul imi place ff mult ..am gasit multe raspunsuri pe care le cautam .... tine'ti o tot asa :X
roxyemanuela
Postat pe 6 Iulie 2009 13:23
Mi-a placut in mod deosebit sectiunea legata de "calitatea zodiilor", care s-a potrivit in mare parte cu realitatea, "cele 4 elemente" - ma aflu intr-o zodie de aer, in care pot sa zic ca m-am incadrat aproape perfect si "lectiile iubirii".
In schimb, recunosc ca la "tipograma erotica" nu mi-a iesit chiar cum as fi vrut eu

Si uite ca nu m-am putut abtine si mi-am facut si testul cu "Planeta seductiei" care a iesit neinchipuit de adevarat.

Fainut tare site-ul. Cred ca am sa mai intru pe el, cat de curand.
Alexandra_Hotbeijo
Postat pe 6 Iulie 2009 13:24
Buna ziua,
interesant site.. destul de complex, dar nu ar strica unele imbunatatiri
Am aflat insa, si detalii interesante, care nu se gasesc pe alte site-uri mai "zgarcite", sa zic asa.. :
Ca atare v-am adugat in lista
Intotdeauna am avut o inclinatie spre astrologie, drept urmare si am ceva carti in domeniu printre rafturile bibliotecii
Mi-ar face o deosebita placere sa fiu printre cei 20 de castigatori, dar sa lasam astrele sa decida asta, nu?!
V-am pupat! :sml-happy0086
pufuleata
Postat pe 6 Iulie 2009 13:25
imi place designul site-ului insa vas recomanda sa faceti in asa fel incat link-urile din top sa vie citite mai usor.
in rest site-ul e super. imi place.
SugarBubbles
Postat pe 6 Iulie 2009 13:28
In principui voi inceope prin a descrie siteul din punctul meu de vedere:
1.Ce nu imi place:
-este prea simplu
-lipsit de design
-ar trebui mult mai multa grafica in el
-butoanele de sus care sunt foarte importante pentru voi trebuie scoase mult mai tare in evidenta
-ar trebui sa contina mai mult material precum si teste
-contactul trebuie scos in evidenta si pus de preferat ultimul in lusta de meniu ca sa stie lumea unde sa il gaseasca

2.Ce imi place
-siteul se deschide si incarca relativ repede
-are material ok
DeniseP
Postat pe 6 Iulie 2009 13:33
O idee super sa primim o astrograma de la specialistii cu care colaborati. Site-ul este usor accesibil. Felicitari
gheorghiu_m
Postat pe 6 Iulie 2009 13:34
da super continutul site-ului mai ales ca am gasit ceva ce la alte siteuri de astrologie nu am gasit si anume articole despre karma si destin si testele(in special cel de tipograma erotica- care m-a descris exact cum sunt ). ce nu mi-a placut la site -grafica,mai trebuie putin lucrat la ea, dar merge. in rest e sper ok.pupici
u2_misha
Postat pe 6 Iulie 2009 13:40
E pentru prima data cand intru pe acest site si pot sa spun ca sunt impresionata.
Imi place tot......gasesti o groaza de informatii....
Azi am avut o surpriza placuta.....
BRAVO
danaaimee
Postat pe 6 Iulie 2009 13:41
chiar mi-a placut sa vizitez, sugestie? la ascendent, cum ne aflam singuri ascendentul? eu nu stiu ascendentul meu, si inca ceva, (tot o sugestie) am aflat ca cei care nu stuiu ora nasterii lor, pot afla totutsi) se poate sa aflati ora nasterii (aproximativa)celor care nu o cunosc?
kudika033503
Postat pe 6 Iulie 2009 13:46
E foarte interesant site-ul.Eu il vizitez de mai demult,mi s-a parut f apropiat de realitate in previziunile facute si asta m-a facut sa-l vizitez constant.Singura chestie care ma dispera e acel scris albastru din meniu; aproape ca nu se intelege scrisul. Va pup.
stroby
Postat pe 6 Iulie 2009 13:51
Foarte bun site-ul si salut initiativele serioase in domeniu. Este foarte important sa stim de ce am venit in viata aceasta si ce avem de implinit. Mai este bine sa fim orientati in perioadele critice din viata. Eu sunt Fecioara si Saturn a intors totul in viata mea in ultimul an. Este important sa fim ghidati atunci cand avem de facut alegeri importante in viata. Ma bucur ca se aminteste pe site si despre karma si astrologie karmica. Altfel site-ul este ok, nu ai nevoie nici de multa grafica ci de informatie cat mai multa care sa poata fi accesata usor. Va urez succes! Iubirea si astrele sa va lumineze viata!
adrianamariana
Postat pe 6 Iulie 2009 13:54
am vizitat site-ul si mi se pare detul de intersant dar... s-ar pute modifica putin scrisul de sus din albastru intr-un eventual negru...
in rest totul e ok!
dya_madalyna_2008
Postat pe 6 Iulie 2009 13:56
Nu este prima oara cand intru pe acest site.Este un site interesant, avand in vedere faptul ca sunt o persoana interesata ,pot spune, chiar foarte mult de astrologie.Mi se par interesante acele teste, dar imi pare rau ca nu sunt explicate mai detaliat notiuni cum ar fi ascendentul si planetele in diferite case.Legat de ascendent mi ar placea sa se adauge daca are vreo legatura zodia in care ai ascendentul cu procentajul in care acesta iti va influenta viata.
Raaluucaa
Postat pe 6 Iulie 2009 13:59
Intr-adevar este un site reusit. Cum s-a zis si in postarile anterioare e cam greu a descifra scrisul albastru pe aceeasi culoare de font. Era bine de scris pe lateral, deasupra imaginii.... sau de ce nu in cerc in jurul imaginii sugerand o ruleta a destinului, un sistem stelar, etc. Este doar o sugestie. Apoi nu se cunosc tarifele pt astrograme si intrebari, ceea ce nu da bine. In rest e o imbinare perfecta intre astrologie si filosofie orientala. Felicitari !
Numele meu este Ramona, sunt nascuta pe 8 iulie 1978, ora 4,26 a.m. in localitatea Tecuci si imi doresc f. mult sa castig o astrograma personalizata.
Sa aveti un destin si o karma usoara !
monikr1978
Postat pe 6 Iulie 2009 14:07
mie imi place mult siteul nu prea am de obiectat nimic. citesc toate articolele cu placere si uneori ma ajuta f mult bravo kudika!
cosmy
Postat pe 6 Iulie 2009 14:14
Site-ul este bun. Tinand cont de faptul ca mie imi place albastrul, imi place ceea ce ati realizat.
Este usor de accesat. Gasesti tot ce doresti.
Sugestia mea ar fi ca, in momentul in care doresti sa studiezi o anumita zodie, sa fie cuprinse toate caracteristicile acesteia, din toate punctele de vedere (sanatate, dragoste, erotic, etc).
In rest ....astept in fiecare dimineata.....
Multumesc.
Delo
Postat pe 6 Iulie 2009 14:20
In principiu e ok, informatii diverse intr-un limbaj mediu ca si dificultate, e bun. ar mai fi un aspect negativ si anume greselile de ortografie care tind sa scada credibilitatea. si poate un pic mai multa imaginatie la design, e putin cam sec.
ralukulos666
Postat pe 6 Iulie 2009 14:25
Buna tuturor! Voiam a intreba pe Zana Zanelor cat costa astrogramele pe site-ul astrodestin intrucat nu au tarifele atasate. Multumesc anticipat!
monikr1978
Postat pe 6 Iulie 2009 14:27
acest site il cunosc de ceva vreme, mi se pare interesant, am citit mult despre zodia mea si ascendent
in cazul in care o sa particip la concurs, data de nastere este 14.07.1981, in jurul prazului (intre 10-12), loc Drobeta Turnu Severin
lumi2507
Postat pe 6 Iulie 2009 14:27
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-05 22:03:02si daca am de facut critici?

Prietenii adevarati fac intotdeauna critici constructive. Asa ca: faceti ordine in butoanele de meniu!!! Dezordinea din pagina de start provoaca agitatie si omul nu mai are rabdare sa navigheze printre meniuri. Ordinea inseamna stare de bine si disponibilitate pt aflarea informatiilor interesante continute de submeniuri. Deasemeni suparatoare e culoarea albastra a barei superioare de meniu care se confunda cu background-ul si nu sunt citete deloc! Spor la treaba si sa cresteti mari!
dilelia
Postat pe 6 Iulie 2009 14:30
Oups! Cred ca am facut o confuzie de nume....De fapt pe Mariana Bv sau de ce nu pe oricine cunoaste....Multumesc!
monikr1978
Postat pe 6 Iulie 2009 14:30
Ar fi interesat sa aflam amanunte despre asteroizii din zodia noastra(deci pt. fiecare zodie), de asemenea , m-ar interesa informatii despre Ofiucus.
sofist_eneea
Postat pe 6 Iulie 2009 14:35
Citesc cu interes toate articolele de pe kudica, primesc o multitudine de informatii legate de horoscop, destin, viata sentimental-erotica.
Imi place ceea ce faceti pe acest site, succes mai departe.
Concursul initiat are un premiu foarte tentant, sper sa fiu una din castigatoare!
gabriela_22
Postat pe 6 Iulie 2009 14:37
este prea mult albastru pe site si scrisul cam aiurea, e cumva pe mijloc. ma dor ochii cand citesc. background-ul imi place. dar ce este scris sus nu se vede. fiindca si imaginea este cu albastru, si scrisul este la fel. nici nu am vazut ca scrie ceva acolo. click dreapta nu functioneaza deloc pe pagina. dar sa stiti ca exista si o alta modalitate de a copia textul cu ctrl+A se poate selecta si cu ctrl+c merge copiat. nici nu este nevoie de mouse. daca ati face site-ul gen flash, nu cred ca ar merge copiat continutul.
deeaz18
Postat pe 6 Iulie 2009 14:37
imaginea e draguta, dar cred ca ar trebui sa fie mai mica, iar scris albastru pe fond albastru......... cam lasa de dorit, nu vezi nimic
andraxela2001
Postat pe 6 Iulie 2009 14:38
Am intrat si eu pe site si sincer e putin diferit fata de ceea kum mi-am imaginat k o sa fie ... informatii destul de folositoare pentru cei care cred in aceste lucruri ( si eu ma numar printre ei ) , destul de usor de navigat insa , destul de sarac in stil si eleganta ... fondul putin cam prea de tot si culoare scrisului iarasi ... deci , cu tot respectul dar cei de pe astrodestin..ro mai au de lucru la design
YannIsC
Postat pe 6 Iulie 2009 14:44
fata de kum * am schimbat ideea in graba :D
YannIsC
Postat pe 6 Iulie 2009 14:46
Ar fi si mai O.K. daca ai avea posibilitatea de a mari sau micsora scrisul.....si daca horoscopul s-ar afisa pt ziua in curs dupa ora 00.00 pt ziua curenta si nu sa am surpriza ca vreau sa citesc horoscopul de azi si nu e disponibil decat cel de ieri.....in rest e super site-ul
dodora
Postat pe 6 Iulie 2009 14:47
Buna,
M-am uitat cu interes pe site. Mi se pare foarte dragut si destul de bine pus la punct.
Din punctul meu de vedere pot afirma ca este bine dar intotdeauna este loc de mai bine.
Acestea ar fi sugestiile mele, ati mai putea lucra la grafica iar la sectiunea "TAROT" s-ar putea pune si o interpretare online, gratuita
kudika033879
Postat pe 6 Iulie 2009 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga rasfatandu-te cu ritualul de ingrijire zilnica in 5 pasi de la Dove! 891 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2012 22:52
Concurs The Ugly Truth 164 De la: concursKudika 18 Februarie 2010 13:44
Concurs: Editura Humanitas de invita la concurs! 190 De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:50
Concurs Love Etc 519 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04
Concurs Farmec 1441 De la: kudika145609 28 Martie 2010 21:56