Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 17:35:30
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 16:10:32Labrador este sigur
Nici eu nu ma prea pricep la rasele de caini, dar dupa cate stiu labradorii sunt frumusei foc, de marime mijlocie. Deci tu tii mai multe pisici decat caini, ca am uitat cate animalute ziceai ca ai?

Doar ai mei sunt 7 in total: 4 pisicute-Cora, Misty, Aki si Tubby si 3 catei-Cleo, Amy si Negri.

In rest am pisici sterilizate in spatele blocului unde sta o tanti care se ocupa de ei mai mult decat mine (sta la parter si ii lasa sa mai intre si in casa si sa doarma). Sunt aproximativ 14 pisici acolo dintre care 7 fetite sterilizate si restul motani. Acolo ajung toti cei fara stapan pe care ii gasesc si raman pana reusim sa le gasim stapan. Au lunar sacul lor de cat chow :)
liliana2005
Postat pe 29 Septembrie 2009 18:29
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 18:29:28
Nici eu nu ma prea pricep la rasele de caini, dar dupa cate stiu labradorii sunt frumusei foc, de marime mijlocie. Deci tu tii mai multe pisici decat caini, ca am uitat cate animalute ziceai ca ai?

Doar ai mei sunt 7 in total: 4 pisicute-Cora, Misty, Aki si Tubby si 3 catei-Cleo, Amy si Negri.

In rest am pisici sterilizate in spatele blocului unde sta o tanti care se ocupa de ei mai mult decat mine (sta la parter si ii lasa sa mai intre si in casa si sa doarma). Sunt aproximativ 14 pisici acolo dintre care 7 fetite sterilizate si restul motani. Acolo ajung toti cei fara stapan pe care ii gasesc si raman pana reusim sa le gasim stapan. Au lunar sacul lor de cat chow :)
Super! Sa-ti traiasca animalutele si sa te bucuri de ele! E bine gandit adapostul provizoriu. Bine ca vecina iubeste animalele si are timp sa se ocupe, ca sa va ajutati reciproc. Ce mi-ar placea sa mai am o curte ca aia pe care ne-a luat-o statul, cand ne-au demolat, in '87. Imi place sa fiu inconjurata de animalute si sa ma ocup de ele. Acum, la spatiul pe care il am, mi-ar placea sa-mi procur o testoasa, dar momentan sunt prea prinsa cu treburile si cred ca si testoasele sunt pretentioase si sensibile. Nici nu cunosc mare lucru despre cum se intretin sau ce fel da mancare le trebuie. Dar cred ca exista la pet shop hrana speciala pt. testoase. Cine stie, poate anul viitor sa ma orientez sa-mi procur una micuta.

Postat pe 29 Septembrie 2009 18:57
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 18:57:26

Super! Sa-ti traiasca animalutele si sa te bucuri de ele! E bine gandit adapostul provizoriu. Bine ca vecina iubeste animalele si are timp sa se ocupe, ca sa va ajutati reciproc. Ce mi-ar placea sa mai am o curte ca aia pe care ne-a luat-o statul, cand ne-au demolat, in '87. Imi place sa fiu inconjurata de animalute si sa ma ocup de ele. Acum, la spatiul pe care il am, mi-ar placea sa-mi procur o testoasa, dar momentan sunt prea prinsa cu treburile si cred ca si testoasele sunt pretentioase si sensibile. Nici nu cunosc mare lucru despre cum se intretin sau ce fel da mancare le trebuie. Dar cred ca exista la pet shop hrana speciala pt. testoase. Cine stie, poate anul viitor sa ma orientez sa-mi procur una micuta.

Am avut atatea de rezolvat zilele astea ca am si uitat sa va povestesc. Am luat un catelus mic de la niste muncitori la drumuri, aveau 2 impreuna cu mama lor. Am trecut pe acolo cu masina si m-am oprit sa ii vad si bine ca am facut-o pentru ca asta mic era intr-o stare jalnica, cu burtica umflata de ziceai ca i se sparge (plin de viermi) si abia putea sa se tina pe picioare desi are cam 3 luni. Mi-a parut rau ca l-am lasat pe celalalt acolo, desi acela se simtea bine, alerga si manca.
L-am spalat, l-am deparazitat, nu va puteti imagina cati pureci erau pe el...colonii avea, am stat duminica seara 3 ore si cred ca l-am scapat de maxim 90% dintre ei. Maine merg cu el la deparazitare externa pentru ca am vrut sa fac o zi pauza intre cea interna si cea externa just to be on the safe side fiind vorba despre un pui mic.
Asa ca acum am un catelus de dat Musai sa-i gasesc stapan bun pentru ca eu nu-l pot tine. Si sambata ma intorc in zona in care lucreaza muncitorii (la vreo 50 km de Timisoara) pentru ca vreau sa-i deparazitez si fratele si mama si mai sunt 2 caini pe care ii hranesc muncitorii.
Daca stiti pe cineva care ar dori un purcelus mic, va rog call me
liliana2005
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:54

Te pot ajuta cu 2 arici daca vrei, au venit de o vreme la noi si se plimba pe acolo in voie, mananca din mancarea pisicilor ca niste nesimtiti si nu se sinchisesc daca suntem si noi pe acolo. Mi-au mancat si melcii pe care i-am plasat eu strategic in asa fel incat sa nu-i calcam sau sa nu-i strosim cu masina
liliana2005
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:09
De la: Kathara, la data 2009-09-29 17:17:35
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 10:45:22
De la: Kathara, la data 2009-09-29 09:09:09
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 06:09:06
De la: liliana2005, la data 2009-09-28 20:14:38
De la: Kathara, la data 2009-09-28 19:16:47
De la: liliana2005, la data 2009-09-28 19:11:20
De la: Kathara, la data 2009-09-28 18:32:23Ma intreb cat de mult iubeste animalele sotia japonezului aluia omorat de un maidanez.

Just a thought ...

Daca are un pic de minte in cap o sa le iubeasca la fel de mult ca inainte. Sau poate nu le-a iubit niciodata si ceea ce s-a intamplat a fost o consecinta macabra...oricat de sf suna, am auzit povesti destule...

Cateodata imi vine sa-ti doresc sa-ti sfasie copilul un maidanez.

Sunt convinsa. Oare de ce nu ma mira?
Cineva?? Vreo idee? Nu va asteptati ca ei sa-i vina sa doreasca cuiva asa ceva??

Eu nu-ti doresc nimic din ceea ce propriile tale acte si ganduri nu atrag. Valabil pentru absolut oricine. Dar n-ai de ce sa-ti faci griji banuiesc.
Ce bine ca n-am copii. Si daca as avea ce ar fi? Vine blestemul peste mine si ma sfasie propria mea pisica sau niste haite de caini de pe strazile Bucurestiului. Nu zic ca n-au fost cazuri, dar nu iubitorii de animale sunt de vina pentru asta. Exterminati-ne daca va simtiti asa de periclitati de noi, ca am deschis un topic civilizat despre animale.

Ok, doua observatii:

1. Stii ce-i ala omor din culpa?
2. Voi toate suferiti de complexe de superioritate (adica, vezi Doamne, ce sfanta persecutata sunt eu?).

Toata lumea stie ce e un omor din culpa si daca nu stie nu-i greu sa afle.
De complexe sufera oamenii ca tine. Sa spui ca NOI suferim de complexe de superioritate este ca si cum ai spune ca 90% din americani si 90% din toate popoarele civilizate sufera ca sunt sfinti persecutati. E tembela rau ideea ta.

Ei, pot eu sa spun ca va faceti vinovate de omor din culpa? Pot.

Americanii eutanasiaza pe banda rulanda, pisi, ce tot indrugi acolo?

Nu poti. De fapt, tu poti sa spui practic orice. Daca maine vii si spui ca ti-ai taiat o mana si ca e tot vina noastra n-o sa ma mire nici un pic.
liliana2005
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:15
Buna fetelor!Citeam ce ati mai scris,eu nu mai imi doresc sa "polemizez" pt ca e waste of time ,ci doar sa va salut sa va spun ca am 6 puiuti de rottweiler(mi-a fatat cateaua) si am gasit stapan pt pisica aruncata in curtea mea.Sta acum tot la curte si e bine .Pupici !
luyyzz
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:49
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 22:09:23

Te pot ajuta cu 2 arici daca vrei, au venit de o vreme la noi si se plimba pe acolo in voie, mananca din mancarea pisicilor ca niste nesimtiti si nu se sinchisesc daca suntem si noi pe acolo. Mi-au mancat si melcii pe care i-am plasat eu strategic in asa fel incat sa nu-i calcam sau sa nu-i strosim cu masina
Crede-ma ca mi-ar fi placut sa incerc sa tin doi arici, dar in conditiile in care spatiul e cam restrans, mi-ar fi foarte dificil acum. Altfel cred ca aricii se descurca f. bine, nu trebuie sa te ocupi chiar tot timpul de ei, deci lipsa de timp nu ar fi fost o piedica, dar spatiul, ce ma fac cu el?

Postat pe 29 Septembrie 2009 23:16
De la: luyyzz, la data 2009-09-29 22:49:47Buna fetelor!Citeam ce ati mai scris,eu nu mai imi doresc sa "polemizez" pt ca e waste of time ,ci doar sa va salut sa va spun ca am 6 puiuti de rottweiler(mi-a fatat cateaua) si am gasit stapan pt pisica aruncata in curtea mea.Sta acum tot la curte si e bine .Pupici !
Eu nici macar nu polemizez, ca n-am chef, ci-mi vad de interesul meu pe topic. Intotdeauna fac ce vreau eu, nu altii care ma provoaca. Te pup si eu.

Postat pe 29 Septembrie 2009 23:19
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 20:54:20

Am avut atatea de rezolvat zilele astea ca am si uitat sa va povestesc. Am luat un catelus mic de la niste muncitori la drumuri, aveau 2 impreuna cu mama lor. Am trecut pe acolo cu masina si m-am oprit sa ii vad si bine ca am facut-o pentru ca asta mic era intr-o stare jalnica, cu burtica umflata de ziceai ca i se sparge (plin de viermi) si abia putea sa se tina pe picioare desi are cam 3 luni. Mi-a parut rau ca l-am lasat pe celalalt acolo, desi acela se simtea bine, alerga si manca.
L-am spalat, l-am deparazitat, nu va puteti imagina cati pureci erau pe el...colonii avea, am stat duminica seara 3 ore si cred ca l-am scapat de maxim 90% dintre ei. Maine merg cu el la deparazitare externa pentru ca am vrut sa fac o zi pauza intre cea interna si cea externa just to be on the safe side fiind vorba despre un pui mic.
Asa ca acum am un catelus de dat Musai sa-i gasesc stapan bun pentru ca eu nu-l pot tine. Si sambata ma intorc in zona in care lucreaza muncitorii (la vreo 50 km de Timisoara) pentru ca vreau sa-i deparazitez si fratele si mama si mai sunt 2 caini pe care ii hranesc muncitorii.
Saracul puiut, bine ca si-a revenit. Imi imaginez ce scump si jucaus trebuie sa fie. Ma topesc dupa ei cand sunt mici. Din pacate, persoanele pe care le cunosc eu sunt in varsta si instarite si n-au chef sa se "lege la cap", desi nu le-ar strica. Ar mai iesi din starea de...acreala permanenta. Asta e. Cei care vor nu pot, ca n-au conditii.

Postat pe 29 Septembrie 2009 23:24
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 23:19:33
De la: luyyzz, la data 2009-09-29 22:49:47Buna fetelor!Citeam ce ati mai scris,eu nu mai imi doresc sa "polemizez" pt ca e waste of time ,ci doar sa va salut sa va spun ca am 6 puiuti de rottweiler(mi-a fatat cateaua) si am gasit stapan pt pisica aruncata in curtea mea.Sta acum tot la curte si e bine .Pupici !
Eu nici macar nu polemizez, ca n-am chef, ci-mi vad de interesul meu pe topic. Intotdeauna fac ce vreau eu, nu altii care ma provoaca. Te pup si eu.

Pai de aceea am si pus intre ghilimele,pt ca nici nu mi-am dorit asta,si spun inca o data ca "m-a dezamagit Kudika' in sensul ca permite tuturor oligofrenilor sa jigneasca gratuit si de fapt multi spun doar vorbe in vant fara sa-si dea seama de masura lucrurilor.Orice lucru constructiv pe care-l poti face va fii blamat de unii doar pt ca sunt prea limitati si nu stiu decat sa critice.Am in continuare rabdare si astept sa vad condamnati la munca in folosul comunitatii pe cei care maltrateaza animale,oricare sunt ele.Ms pt topic,e foarte ok si oricum la fel ca si tine si eu imi vad mai departe de viata mea fara sa "urasc" oameni sau animale.
luyyzz
Postat pe 29 Septembrie 2009 23:38
De la: luyyzz, la data 2009-09-29 23:38:54
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 23:19:33

Pai de aceea am si pus intre ghilimele,pt ca nici nu mi-am dorit asta,si spun inca o data ca "m-a dezamagit Kudika' in sensul ca permite tuturor oligofrenilor sa jigneasca gratuit si de fapt multi spun doar vorbe in vant fara sa-si dea seama de masura lucrurilor.Orice lucru constructiv pe care-l poti face va fii blamat de unii doar pt ca sunt prea limitati si nu stiu decat sa critice.Am in continuare rabdare si astept sa vad condamnati la munca in folosul comunitatii pe cei care maltrateaza animale,oricare sunt ele.Ms pt topic,e foarte ok si oricum la fel ca si tine si eu imi vad mai departe de viata mea fara sa "urasc" oameni sau animale.
Mda, am abservat si eu, cam multe comportamente deviante pe forum si cam multe persoane neadecvate unei comunitati care se respecta. Din pacate nu sunt selectati cum trebuie cand se inscriu si se cam permite orice si oricui. Ar trebui sa se completeze teste psihologice la inscrierea pe forum sa nu mai apara tot felul de persoane cu probleme.

Postat pe 30 Septembrie 2009 08:22

Suuper!!!

Eu am gasit stapan pentru o pisi care sta acolo cu muncitorii de la drumuri si e foarte foarte slaba. Intamplator una dintre cursante a zis ca vrea un motan sa duca la sat la socrii si i-am zis ca ii ofer o pisicuta facuta motan
Sambata dimineata ma duc sa o aduc de acolo si sper sa o gasesc ca statea saracuta acolo pe camp, ea si cainii...si muncitorii...o duc la sterilizat si saptamana cealalta se face pisi de casa
liliana2005
Postat pe 30 Septembrie 2009 11:06
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 23:24:38
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 20:54:20

Saracul puiut, bine ca si-a revenit. Imi imaginez ce scump si jucaus trebuie sa fie. Ma topesc dupa ei cand sunt mici. Din pacate, persoanele pe care le cunosc eu sunt in varsta si instarite si n-au chef sa se "lege la cap", desi nu le-ar strica. Ar mai iesi din starea de...acreala permanenta. Asta e. Cei care vor nu pot, ca n-au conditii.

Sa stii ca e tare cumintel, sta in coltul lui, zici ca-i pedepsit
Daca mergem la el sa ne jucam si vorbim cu el incepe sa dea din codita si sa se bucure si prinde un pic curaj sa inspecteze camera....nu stiu ce face cat timp nu suntem acasa dar cand suntem-doarme intruna
liliana2005
Postat pe 30 Septembrie 2009 11:10
De la: liliana2005, la data 2009-09-30 11:06:58

Suuper!!!

Eu am gasit stapan pentru o pisi care sta acolo cu muncitorii de la drumuri si e foarte foarte slaba. Intamplator una dintre cursante a zis ca vrea un motan sa duca la sat la socrii si i-am zis ca ii ofer o pisicuta facuta motan
Sambata dimineata ma duc sa o aduc de acolo si sper sa o gasesc ca statea saracuta acolo pe camp, ea si cainii...si muncitorii...o duc la sterilizat si saptamana cealalta se face pisi de casa

Minunat pt pisi!E foarte bine pt ele sa aiba o curte si sa vaneze soricei !
Ce bine ar fii ca toate pisicile si cateii sa aiba o curte si stapani iubitori!Motanul nostru a ajuns la viitorii socrii si se intelege foarte bine cu cateaua pe care le-am dus-o anul trecut.Sunt niste oameni extraordinari,de cate ori avem o pisica abandonata sau un catel,se ofera imediat sa-i adopte,dar nu pot nici eu sa abuzez de bunavointa lor;))!
luyyzz
Postat pe 30 Septembrie 2009 11:52
De la: luyyzz, la data 2009-09-30 11:52:08
De la: liliana2005, la data 2009-09-30 11:06:58

Suuper!!!

Minunat pt pisi!E foarte bine pt ele sa aiba o curte si sa vaneze soricei !
Ce bine ar fii ca toate pisicile si cateii sa aiba o curte si stapani iubitori!Motanul nostru a ajuns la viitorii socrii si se intelege foarte bine cu cateaua pe care le-am dus-o anul trecut.Sunt niste oameni extraordinari,de cate ori avem o pisica abandonata sau un catel,se ofera imediat sa-i adopte,dar nu pot nici eu sa abuzez de bunavointa lor;))!

Uau!! Cat de greu gasesti asemenea oameni...eu nu stiu cum dar nu-i gasesc pur si simplu..nu familie, nu apropiati..parca sunt toti de pe alta planeta. Am noroc cu vecina mea dar nici ea nu mai poate lua ca sunt deja destui.
Pe bunica-mea ti-am spus ca am 'cadorisit-o' ani de-a randul si acum are deja 7.
liliana2005
Postat pe 30 Septembrie 2009 16:54
Imi plac pisicile,dar am mai multi catei.Unul dintre ei are 10ani si ei traiesc cam 12,de aceea am oprit din puii facuti ,pt ca e un exemplar frumos.Am si un motan si daca nu gaseam cui sa-l dau pe cel aruncat ,il opream eu ,mama chiar imi spunea ca-i pare rau de el sa-l dam,pt ca era foarte haios si se juca cu cel pe care-l aveam deja.Acum daca mai gasesc vreunul oropsit cred ca l-as lua,dar nu vreau sa vad varsare de sange intre catei si pisici,pt ca ei sunt obisnuiti cu matzele,dar instinctul le spune ca sunt rottweileri si macar trebuie sa le alerge,daca nu le mananca !
luyyzz
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:03
De la: luyyzz, la data 2009-09-30 17:03:34Imi plac pisicile,dar am mai multi catei.Unul dintre ei are 10ani si ei traiesc cam 12,de aceea am oprit din puii facuti ,pt ca e un exemplar frumos.Am si un motan si daca nu gaseam cui sa-l dau pe cel aruncat ,il opream eu ,mama chiar imi spunea ca-i pare rau de el sa-l dam,pt ca era foarte haios si se juca cu cel pe care-l aveam deja.Acum daca mai gasesc vreunul oropsit cred ca l-as lua,dar nu vreau sa vad varsare de sange intre catei si pisici,pt ca ei sunt obisnuiti cu matzele,dar instinctul le spune ca sunt rottweileri si macar trebuie sa le alerge,daca nu le mananca !

Daca ii inveti de fiecare data cand apare un nou venit si le explici ca trebuie sa-l accepte, il vor accepta. Pentru ca ei stiu ca tu esti stapanul si daca tie ti-e drag noul venit si te vad ca pui mana pe el si-l accepti, ei inteleg ca n-au voie sa-i faca rau, a fost acceptat in gasca. In schimb daca vad un pisoi strain care intra in curte imi imaginez ca fac scandal. Ai mei fac ca trenul si mereu ii cert si tip la ei ca sunt niste magari ca fac asa cu pisoiul de pe casa. Sa vezi cum se calmeaza si lasa capul jos dupa ce-i cert 5 minute. De multe ori se nimereste sa fie chiar una dintre pisicile noastre pe casa si dupa ce au latrat-o jumate de ora, se da jos si le baga o gheruta peste nas daca se apropie de ea prea mult ' it was me all along, aren't you suckers'
liliana2005
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:31

Foarte amuzanti!Stiu ca si eu le explic,ca e puiul ,ca nu e voie si sunt so smart ca atunci cand sunt eu around cu pisi in brate vin s-o pupaceasca sau cel batran stranuta si e f focused pe ea si cand o las din brate incepe vanatoarea !Dar nu s-o sfasie,doar s-o alerge !De aceea zic ca e mai greu cu pisicile ...
Stii ce e cel mai greu?Daca vrem sa plecam toti undeva,nu avem cum ,pt ca cineva trebuie sa le dea de mancare si apa si sa se ocupe de ei!
luyyzz
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:38
De la: luyyzz, la data 2009-09-30 17:38:44
Foarte amuzanti!Stiu ca si eu le explic,ca e puiul ,ca nu e voie si sunt so smart ca atunci cand sunt eu around cu pisi in brate vin s-o pupaceasca sau cel batran stranuta si e f focused pe ea si cand o las din brate incepe vanatoarea !Dar nu s-o sfasie,doar s-o alerge !De aceea zic ca e mai greu cu pisicile ...
Stii ce e cel mai greu?Daca vrem sa plecam toti undeva,nu avem cum ,pt ca cineva trebuie sa le dea de mancare si apa si sa se ocupe de ei!

Nu e un vecin sau o ruda apropiata care poate trece pe la ei o data in zi? Cateva zile? Dar trebuie sa fie cineva de incredere, cineva care chiar iubeste animalele ca altfel e dezastru natural cand te intorci.
Eu iarna o iau pe bunica-mea cu mine si ei raman aproximativ singuri vreo 2 luni, dar au fiecare sacul lor de mancare.
Si uite, acum 2 saptamani a fost plecata tanti a mea cu fiica-sa in concediu in Palma de Mallorca si eu am ramas cu toti acolo si cu 2 apartamente. Fiica ei locuieste in blocul de langa si are si ea o pisicuta-Calypso. Mai nou a luat si un motanel mic ce a aparut de curand pe la noi ca sa aiba Calypso cu cine sa se joace..era cam singurica...
liliana2005
Postat pe 30 Septembrie 2009 20:03
Nu am pe nimeni ,pt ca ne-am mutat de vreo2 ani in alt cartier si rottweilerii stiu ca trebuie sa faca paza,deci nu s-ar baga nimeni,nici macar dintre prietenii buni,pt ca nu se stie niciodata.Nu sunt agresivi,dar daca nu suntem acasa si ei pazesc, devin fiare.Eu cand plec las toate usile descuiate,dar nu neaparat ca vai Doamne am caini de paza,dar am incredere ca nu isi risca nimeni pielea sa sara gardul !
Oamenii sunt atat de naivi cand cred toate prostiile de pe la tv si cand aud de rasa asta ne intreaba daca musca,daca sunt asa rai.Pai cum sa tin caini care ar fi si pt noi un pericol,ce naiba,doar nu suntem idioti!Adica atunci cand ajungem acasa sa sara pe noi si sa ne muste,ca nah rasa e "agresiva".
Eh...people,common people !
Asa ca plecam pe rand in vacanta pt ca nu as renunta nici la caini,nici la motan si nici la galagiosii porcusori de Guineea !
luyyzz
Postat pe 30 Septembrie 2009 21:08
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 07:18:51
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-08-28 14:31:43
De la: liliana2005, la data 2009-08-28 13:05:09
De la: luyyzz, la data 2009-08-28 12:34:48
De la: beem, la data 2009-08-28 11:58:20
De la: liliana2005, la data 2009-08-28 11:54:48
De la: beem, la data 2009-08-28 11:45:47
De la: liliana2005, la data 2009-08-28 11:40:30Sper ca-l raporteaza toata lumea pe nenea bolnav psihic. Eu nu inteleg cum se poate ca un astfel de om sa umble liber pe strazi langa COPII. E un pericol public, poate se sesizeaza cineva.

Eu m-am referit la faptul ca sper sa nu mai aiba multe zile in libertate, nu sper sa nu mai aiba multe zile de viata. In SUA ar fi stat ani buni in inchisoare pentru atatea crime. Dumnezeule cat de pervers poate fi.

interesant topic!
sunt cateva persoane foarte infocate pe aici in apararea drepturilor cainilor,..nimic de zis sunt suflete!

dar daca ar fi sa alegi intre viata ta si viata unui caine ce ai alege?!

Aoleo, dar nu asa se pune problema. NIMENI nu ar alege sa salveze viata unui animal inaintea vietii unui om. Le putem face pe amandoua, de ce e nevoie sa alegem??

Si crezi ca in vreunul dintre accidente in care a murit vreun caine sau vreun animal..a facut-o soferu intentionat?cred ca exagerezi! ca or mai fi si oameni nebuni nimic de zis dar prea exagerati cu fantasmele ca toti sunt criminali!

Beem daca dadeai peste top[ic de la inceput(acum e greu sa citesti 50 de pg) vedeai ca aici nu interzice nimeni nimic si ca doar discutam in general de probl asta cu cainii (in special) si ajunsesem oarecum la concluzia ca trebuie sa dispara de pe strazi,dar nu omorati de masini,pietre sau otrava.
Legat de ce ai spus tu(bineinteles ca e o exceptie),aveam un vecin care detesta cainii(prob lui) si cand mergea cu masina daca vreunul se intersecta cu el baga viteza si il calca pur si simplu.El ne povestea asta ca pe o mandrie si mereu preciza ca ii uraste.Chestia aiurea pt el e ca la un mom dat facand ce facea de obicei a murit strivindu-se de un copac.Mi-a parut rau pt el,dar nu am inteles niciodata ura asta pt niste animale.Spusesem deja ca aici nu e nimeni extremist si nici exagerat sau mai putin constient de alte probleme ale oamenilor.Doar ca e pur si simplu un topic despre animale si despre asta se discuta!

Dar toti sfarsesc asa Luyyzz. Nu exista sa nu fie pedepsiti!! Cunosc si eu cazuri, ajung prin spitale cu boli si dureri groaznice dar cand ma gandesc ce oameni au fost parca totul se leaga.
Nu vrei sa lovesti un animal cu 120 la ora dar daca incerci sa nu-l omori, daca intelegi ca aia e o viata si o viata nu se face atat de usor, cineva te va rasplati. Cineva te va feri si nu ti se va intampla nimic rau. iar daca ti se intampla si viata ta a fost asa cum trebuia sa fie pana in momentul in care ai murit, atunci eu am convingerea ca va fi bine. E adevarat ca nu putem avea nici un fel de siguranta, dar nesimtirea asta de a gandi si face lucrurile atat de simple, pe mine ma socheaza. Nu e normal sa spui "n-am cum sa-l evit". Conduc si eu si vad din timp un animal si nu bag 120 la ora decat pe autostrada, pe drumuri merg normal, cu 90-100. Si se poate evita foarte usor un animal daca il vezi pe margine si franezi, stii ca e animal si poate face un pas gresit pentru ca nu gandeste. Dar nemericii nu gandesc, nu le pasa si ii omoara peste tot. Se bazeaza pe faptul ca se feresc animalele in loc sa le fereasca ei. Cand mergi pe o strada ingusta te uiti pe sub masini in mare sa vezi daca nu cumva vreo pisica idioata are chef sa treaca strada. Ca daca e pornita, apoi trece. Tine de tine sa te gandesti sa incetinesti, eventual sa opresti si sa astepti sa treaca ametita. Daca treci cu viteza ai prins-o. Tine de fiecare dintre noi SA GANDIM. Sa facem BINE, nu RAU.

bati campii rau de tot......casti gura pe sub masini?

cand drecu mai esti atenta la drum?

cum drecu eviti tu toate alea?

daca-ti arung o gaina in fata si mergi 50 la ora te asigur io ca ori ajungi in pom ori faci ciulama....

lasa-ma drecu ...nu mai bate campii.

esti praf si gata,praf fin, prafuleeeeee

eviti tu....eviti fix p..a
Ce mai face tatal tau?

tatal meu? e bine multumesc de intrebare. esti foarte draguta. vrei sa-i spun hello din partea ta?

esti mamica mea?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 30 Septembrie 2009 21:59
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-09-30 21:59:28
De la: liliana2005, la data 2009-08-28 11:40:30Sper ca-l raporteaza toata lumea pe nenea bolnav psihic. Eu nu inteleg cum se poate ca un astfel de om sa umble liber pe strazi langa COPII. E un pericol public, poate se sesizeaza cineva.

Eu m-am referit la faptul ca sper sa nu mai aiba multe zile in libertate, nu sper sa nu mai aiba multe zile de viata. In SUA ar fi stat ani buni in inchisoare pentru atatea crime. Dumnezeule cat de pervers poate fi.

interesant topic!
sunt cateva persoane foarte infocate pe aici in apararea drepturilor cainilor,..nimic de zis sunt suflete!

Aoleo, dar nu asa se pune problema. NIMENI nu ar alege sa salveze viata unui animal inaintea vietii unui om. Le putem face pe amandoua, de ce e nevoie sa alegem??

Si crezi ca in vreunul dintre accidente in care a murit vreun caine sau vreun animal..a facut-o soferu intentionat?cred ca exagerezi! ca or mai fi si oameni nebuni nimic de zis dar prea exagerati cu fantasmele ca toti sunt criminali!

Beem daca dadeai peste top[ic de la inceput(acum e greu sa citesti 50 de pg) vedeai ca aici nu interzice nimeni nimic si ca doar discutam in general de probl asta cu cainii (in special) si ajunsesem oarecum la concluzia ca trebuie sa dispara de pe strazi,dar nu omorati de masini,pietre sau otrava.
Legat de ce ai spus tu(bineinteles ca e o exceptie),aveam un vecin care detesta cainii(prob lui) si cand mergea cu masina daca vreunul se intersecta cu el baga viteza si il calca pur si simplu.El ne povestea asta ca pe o mandrie si mereu preciza ca ii uraste.Chestia aiurea pt el e ca la un mom dat facand ce facea de obicei a murit strivindu-se de un copac.Mi-a parut rau pt el,dar nu am inteles niciodata ura asta pt niste animale.Spusesem deja ca aici nu e nimeni extremist si nici exagerat sau mai putin constient de alte probleme ale oamenilor.Doar ca e pur si simplu un topic despre animale si despre asta se discuta!

Dar toti sfarsesc asa Luyyzz. Nu exista sa nu fie pedepsiti!! Cunosc si eu cazuri, ajung prin spitale cu boli si dureri groaznice dar cand ma gandesc ce oameni au fost parca totul se leaga.
Nu vrei sa lovesti un animal cu 120 la ora dar daca incerci sa nu-l omori, daca intelegi ca aia e o viata si o viata nu se face atat de usor, cineva te va rasplati. Cineva te va feri si nu ti se va intampla nimic rau. iar daca ti se intampla si viata ta a fost asa cum trebuia sa fie pana in momentul in care ai murit, atunci eu am convingerea ca va fi bine. E adevarat ca nu putem avea nici un fel de siguranta, dar nesimtirea asta de a gandi si face lucrurile atat de simple, pe mine ma socheaza. Nu e normal sa spui "n-am cum sa-l evit". Conduc si eu si vad din timp un animal si nu bag 120 la ora decat pe autostrada, pe drumuri merg normal, cu 90-100. Si se poate evita foarte usor un animal daca il vezi pe margine si franezi, stii ca e animal si poate face un pas gresit pentru ca nu gandeste. Dar nemericii nu gandesc, nu le pasa si ii omoara peste tot. Se bazeaza pe faptul ca se feresc animalele in loc sa le fereasca ei. Cand mergi pe o strada ingusta te uiti pe sub masini in mare sa vezi daca nu cumva vreo pisica idioata are chef sa treaca strada. Ca daca e pornita, apoi trece. Tine de tine sa te gandesti sa incetinesti, eventual sa opresti si sa astepti sa treaca ametita. Daca treci cu viteza ai prins-o. Tine de fiecare dintre noi SA GANDIM. Sa facem BINE, nu RAU.

daca-ti arung o gaina in fata si mergi 50 la ora te asigur io ca ori ajungi in pom ori faci ciulama....

Ce mai face tatal tau?

tatal meu? e bine multumesc de intrebare. esti foarte draguta. vrei sa-i spun hello din partea ta?

esti mamica mea?
nU-i asa ca el te-a "facut om", dupa ce o "apucasesi pe carari gresite", "pe calea pierzaniei", ca parca asa te exprimai in fata unui grup amuzat. Imi amintesc ca te aflai intr-o imprejurare a vietii nu tocmai placuta, ca sa nu spun penibila. Si tot asa de bine te intelegi cu el, nu?

Postat pe 30 Septembrie 2009 22:42
Si uite asa apar din senin DEMONII TRECUTULUI.

Postat pe 30 Septembrie 2009 22:46
Te voi folosi ca material documentar in noul meu roman. Fii mandru de asta. Te imortalizez. Vei trai vesnic, ca Michael JACKSON.

Postat pe 30 Septembrie 2009 22:49
salut fetelor. nu am mai intrat demult pe forum deoarece am avut de crescut 7 puiuti de pisica ,mama lor a disparut ,ei aveau o saptamana asa ca i-am luat la mine si acum dupa o luna sunt mandra ca toti sunt sanatosi. am vazut nowleen ca ziceai de testoasa , eu am o testoasa de 14 ani, e usor cu ele , mancare speciala de la pet shop ,un incalzitor deoarece apa trebuie sa aiba tot timpul 25 de grade ,un acvariu mai maricel si o insulita si gata.cand sunt mici sunt moarte dupa oua de furnica si viermi uscati ,iar dupa ce creste mai mare poti sa le dai si carne cruda de vita ,pui sau peste . le place sa se plimbe asa ca daca poti sa o lasi sa se plimbe prin camera e fericita. din cand in cand e bine sa ii pui calciu in apa (se gaseste special) ,apa trebuie sa fie tot timpul curata si sa ai grija sa o ti macar cateva ore sa iasa clorul din ea pt ca altfel risti sa faca conjunctivita si la ele e destul de grav.
witcher
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:29
De la: Nolwenn, la data 2009-07-09 23:20:38Ma cuprinde, nu tristetea, ci disperarea, cand vad zilnic, pe aproape toate strazile Bucurestiului, animale infometate, ranite, caini si pisici abandonati, de la varste prea mici, ca sa poata sa supravietuiasca, unii mutilati, cu ochisorii scosi si, daca ii mai au, se uita in ochii nostri, de fiinte atotputernice, (asa cred ei), implorandu-ne, mustrandu-ne, incercand parca sa inteleaga de ce acest "stapan" al animalelor ramane nepasator la sarmanele lor dorinte si necesitati: un culcus cald, o bucatica de mancare si putina afectiune, pe care ei ne-ar intoarce-o inmiit. Noi suntem un fel de dumnezei pentru animale si, de fapt, ce facem pentru ele? In loc sa-i tratam ca pe un fel de copii necuvantatori, dar inteligenti, poate mai inteligenti decat noi, caci ei stiu sa-si arate gratitudinea fata de binefacatorii lor, ii lasam la voia intamplarii, atunci cand nu ii chinuim sau nu ii omoram de-a dreptul. Ce parere aveti despre nepasarea romanilor fata de animale si despre lipsa unor servicii de protectie a animalelor abandonate, asa cum exista in tarile cu adevarat civilizate? Personal, sunt o mare iubitoare de animale si trebuie sa recunosc ca situatia intalnita in Romania nu numai ca ma dezgusta, dar ma si deprima. Fac tot ce pot, ca sa mai salvez o viata de animalut, gasit pe strada si inca unul, si uneori imi reuseste, alteori le vad murind sub ochii mei si ma simt parca inutila si fara putere in fata unor drame "mici", dintr-o lume mica, parca paralela cu a noastra, atat de putin ne implicam, cand am putea face atat de multe, de nu ar fi comoditatea tipic romaneasca si dispretul omului meschin fata de ceea ce, de fapt, nu intelege indeajuns.

pe mine ma apuca jalea cand vad generalizari. da' tu crezi sincer ca veterinarii isi ridica vile pt. ca vand tigari???
greierash_is_back
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:31
De la: witcher, la data 2009-09-30 23:29:02salut fetelor. nu am mai intrat demult pe forum deoarece am avut de crescut 7 puiuti de pisica ,mama lor a disparut ,ei aveau o saptamana asa ca i-am luat la mine si acum dupa o luna sunt mandra ca toti sunt sanatosi. am vazut nowleen ca ziceai de testoasa , eu am o testoasa de 14 ani, e usor cu ele , mancare speciala de la pet shop ,un incalzitor deoarece apa trebuie sa aiba tot timpul 25 de grade ,un acvariu mai maricel si o insulita si gata.cand sunt mici sunt moarte dupa oua de furnica si viermi uscati ,iar dupa ce creste mai mare poti sa le dai si carne cruda de vita ,pui sau peste . le place sa se plimbe asa ca daca poti sa o lasi sa se plimbe prin camera e fericita. din cand in cand e bine sa ii pui calciu in apa (se gaseste special) ,apa trebuie sa fie tot timpul curata si sa ai grija sa o ti macar cateva ore sa iasa clorul din ea pt ca altfel risti sa faca conjunctivita si la ele e destul de grav.

Sa-ti traiasca ca sa zic asa si sper sa le gasesti si stapani iubitori.Trebuie sa fie f dragalasi .Bravo tie ca nu te-a lasat inima sa-i lasi sa moara!
luyyzz
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:34
De la: luyyzz, la data 2009-09-30 23:34:28
De la: witcher, la data 2009-09-30 23:29:02salut fetelor. nu am mai intrat demult pe forum deoarece am avut de crescut 7 puiuti de pisica ,mama lor a disparut ,ei aveau o saptamana asa ca i-am luat la mine si acum dupa o luna sunt mandra ca toti sunt sanatosi. am vazut nowleen ca ziceai de testoasa , eu am o testoasa de 14 ani, e usor cu ele , mancare speciala de la pet shop ,un incalzitor deoarece apa trebuie sa aiba tot timpul 25 de grade ,un acvariu mai maricel si o insulita si gata.cand sunt mici sunt moarte dupa oua de furnica si viermi uscati ,iar dupa ce creste mai mare poti sa le dai si carne cruda de vita ,pui sau peste . le place sa se plimbe asa ca daca poti sa o lasi sa se plimbe prin camera e fericita. din cand in cand e bine sa ii pui calciu in apa (se gaseste special) ,apa trebuie sa fie tot timpul curata si sa ai grija sa o ti macar cateva ore sa iasa clorul din ea pt ca altfel risti sa faca conjunctivita si la ele e destul de grav.

Sa-ti traiasca ca sa zic asa si sper sa le gasesti si stapani iubitori.Trebuie sa fie f dragalasi .Bravo tie ca nu te-a lasat inima sa-i lasi sa moara!
Felicitari si din partea mea pentru c-ai salvat puiutii de pisica, ce scumpi trebuie sa fie cand se joaca prin casa. Da, mi-ar placea o testoasa mica si cred ca s-ar intelege bine cu pisica mea, Sushi, desi ea e foarte geloasa pe orice intrus. Multumesc pentru informatiile despre ingrijirea unei testoase. Te pup.

Postat pe 1 Octombrie 2009 08:07
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:42:16
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-09-30 21:59:28

interesant topic!

Ce mai face tatal tau?

esti mamica mea?
nU-i asa ca el te-a "facut om", dupa ce o "apucasesi pe carari gresite", "pe calea pierzaniei", ca parca asa te exprimai in fata unui grup amuzat. Imi amintesc ca te aflai intr-o imprejurare a vietii nu tocmai placuta, ca sa nu spun penibila. Si tot asa de bine te intelegi cu el, nu?

asa e. la 16 ani eram in romania,pentru prima data,singur,fara parinti,fara prieteni,fara nimic.

cum dracu sa nu o ia omu razna.......? daca vrei material pentru romanul tau nu trebuie decat sa ceri.....am o gramada.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:33
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:46:57Si uite asa apar din senin DEMONII TRECUTULUI.

nu sunt demoni draga mea......e trecutul meu,de care nu ma feresc ,deoarece face parte din viata mea si sunt mandru unde am ajuns dupa acel start extrem de greu. sa nu uitam ca romania nu a avut nici hartie igienica,nici pingele la pantofi.....si a ajuns sa faca fite in Q7 dupa ce s-a vandut arabilor si jidanilor pe 3 lei.

cu toate tampeniile prin care am trecut,nu am furat,nu am dat in cap,nu am ramas dator la intretinere,am cumparat o casa in 2 ani dupa venirea mea in tara,am muncit mereu .

astia nu sunt demoni,grutatile prin care trecem,testele la care ne supune viata,nu sunt demoni.

cate o betie ,la 16 ani,singur pe lume,fara suport din partea nimanui....nu sunt demoni. altu in locul meu ar fi inca la puscarie daca ar fi fost lasat in postura mea,la acea varsta.eu am reusit sa stau departe de furaciuni si puscarie.
demoni sunt in trecutul acelor judecatoare din ziua de azi ,care au facut facultati cu chilotii in geam,urcand si coborand din masinile arabilor ca din metrou,pentru o ciorba,avocate care acum se tem sa nu le recunoasca lumea prin sali de judecata,demoni cred ca sunt toate acele compromisuri umilitoare ,dezgustatoare facute de multi romani in ultimii 20 de ani. sa nu uitam de cum arata romania in timul revolutiei ce fete aveau romanii la acea vreme,sa nu uitam de unde au plecat acei parveniti de azi.....sa nu uitam ca zgomotul facut de matele lor,era mai tare ca cel al avioanelor din aeroport. sa nu uitam golul din stomacurile lor ce depasea suprafata unei piste de decolare.

nu am io de ce sa consider trecutul meu ,o adunatura de demoni. criza mea a durat vreo 2 ani si am facut ceva din viata mea de atunci....fara sa vand terenul lui bunica pentru a cumpara Q7 sa am cu ce face fite in dorobanti

angelo_micnegrusiurat
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 4 De la: france 10 Mai 2008 23:58
anticonceptionale "harmonet " ? 11 De la: nicoleta4856 26 Mai 2009 19:21
prieteni sau amici...? 129 De la: kudika_956659 19 Octombrie 2014 14:54
pilates scris. 5 De la: Florenta_Hagi_mihale_1 28 Noiembrie 2014 13:00
Intrebari si raspunsuri fara perdea 836 De la: dalilascumpy 4 August 2009 08:31