Mai multe
De fapt sunt chiar scorpion,dar mie imi place sa spun ca sunt un scorpion echilibrat! MS !Ai dreptate,femelele trebuie sterilizate,pt ca altfel,e munca in zadar!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 18:12 |
||
|---|---|---|
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:03:46Da,spuneam asta in sensul in care ar fi fost frumos sa gasim voluntari in zona,dar nu zic,stiu ca viata e grea si oamenii au de muncit pamanturi si alte cele.Am spus deja,in timp...poate cine stie.. o sa vrea sa se pensioneze tata si sa se ocupe el,dar la cata energie are,nu cred ca se va intampla in curand.Eu mi-as lua mai multi in curte ,dar am vecini carora sigur nu le-ar placea un concert in cap desi la noi pe strada noaptea sunt multe concerte,mai ales ale unora care pierd timpul pe strazi ....si aici nu ma refer la animale E bine sa fie spatiu, cine stie peste ce dai intr-o zi si n-o sa ai suflet sa-l lasi sa moara :) |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 18:25 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:12:01De fapt sunt chiar scorpion,dar mie imi place sa spun ca sunt un scorpion echilibrat! Heheh, nu prea le am eu cu zodiile se pare
|
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 18:26 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-04 18:25:34De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:03:46Da,spuneam asta in sensul in care ar fi fost frumos sa gasim voluntari in zona,dar nu zic,stiu ca viata e grea si oamenii au de muncit pamanturi si alte cele.Am spus deja,in timp...poate cine stie.. o sa vrea sa se pensioneze tata si sa se ocupe el,dar la cata energie are,nu cred ca se va intampla in curand.Eu mi-as lua mai multi in curte ,dar am vecini carora sigur nu le-ar placea un concert in cap desi la noi pe strada noaptea sunt multe concerte,mai ales ale unora care pierd timpul pe strazi ....si aici nu ma refer la animale Of course!Mama ne mai zice..iar ati gasit?Eu nu mai vreau....dar cand il vede,repede il ia in brate si il giugiuleste !Asa a facut si cu motanul ce i l-am donat viitoarei soacre.Cand m-a vazut cu el in baie la puricat.....aoleu,iar pisica,de unde e?Si eu cu o fata senina...."ne-a aruncat-o cineva in curte si plangea,ce vroiai ,s-o las acolo sa se jeleasca?" Si ea....vai ,dar ce frumoasa e!!!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 18:32 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:32:46De la: liliana2005, la data 2009-10-04 18:25:34De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:03:46Da,spuneam asta in sensul in care ar fi fost frumos sa gasim voluntari in zona,dar nu zic,stiu ca viata e grea si oamenii au de muncit pamanturi si alte cele.Am spus deja,in timp...poate cine stie.. o sa vrea sa se pensioneze tata si sa se ocupe el,dar la cata energie are,nu cred ca se va intampla in curand.Eu mi-as lua mai multi in curte ,dar am vecini carora sigur nu le-ar placea un concert in cap desi la noi pe strada noaptea sunt multe concerte,mai ales ale unora care pierd timpul pe strazi ....si aici nu ma refer la animale Draga de ea, si cat s-o fi jelit ea pana ai gasit-o N-au ginit-o rotwaillerii sau era deja in copac?
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 18:53 |
||
ei au gasit-o....era sub o masina de-a noastra din curte,dar mi-a zis al meu ca el o vazuse inca de diminetaza cum se agata cu ghearele de gard,deci poate a venit singura ,cu riscul de a se lupta cu cateii!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 18:59 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 18:59:07ei au gasit-o....era sub o masina de-a noastra din curte,dar mi-a zis al meu ca el o vazuse inca de diminetaza cum se agata cu ghearele de gard,deci poate a venit singura ,cu riscul de a se lupta cu cateii! Off of, bine ca ai gasit-o. Puiutii au sanse minime sa supravietuiasca. Multi cred ca se descurca ei si nu-i ajuta, dar pana si un puiut mai marisor, de 4-5 luni are nevoie de ajutor. Altfel sunt atat de prostuti incat sfarsesc sub rotile masinilor sau mancati de caini. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 19:09 |
||
Stii cum era?Plin de purici si slab,tot din cauza lor.Deci sigur murea!Cand l-am bagat in apa,mi s-a zbarklit parul,ca multi au fugit si colcaiau pe fata,de nu mai puteam sa le fac fata si ma gandeam ca n-o sa reusesc sa-l scap de ei.Am reusit,dar am stat 6ore in baie la puricat si saracul adormise ,ii era bine si nu opunea rezistenta.Seara cand m-am culcat,cand inchideam ochii vedeam numai purici!!!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 19:15 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 19:15:10Stii cum era?Plin de purici si slab,tot din cauza lor.Deci sigur murea!Cand l-am bagat in apa,mi s-a zbarklit parul,ca multi au fugit si colcaiau pe fata,de nu mai puteam sa le fac fata si ma gandeam ca n-o sa reusesc sa-l scap de ei.Am reusit,dar am stat 6ore in baie la puricat si saracul adormise ,ii era bine si nu opunea rezistenta.Seara cand m-am culcat,cand inchideam ochii vedeam numai purici!!! Asa am facut eu cu cutu ala mic de l-am luat de la muncitori. Nu am stat chiar 6 ore dar 3 tot am stat, era pliiin de pureci, n-am mai vazut asa ceva. Si tot nu l-am scapat de toti, pe cap nu-l poti spala ca nu e voie sa le intre apa in urechi. Aia cativa care au ramas a doua zi facusera iar oua peste tot si era din nou plin. Am mers la medicul veterinar, i-am luat stranghold si i-am dat dupa inca 24 de ore (trebuie facut pauza dupa spalare neaparat). Peste tot in baie numai pureci morti, semi morti....sute...tipa prietenul meu la mine ca e ultimul animal pe care-l mai accepta in casa Concluzia. Anul viitor incep sa-mi construiesc casa. Si asa tot proiectam de ani de zile si facem peste tot camere si camarute, numai pentru mine nu facem Vreau si eu cateii si pisicile mele puricoase dom'le
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 21:41 |
||
F tare!Zici ca-i vrei doar pt tine,ha?Noi le dam cu "frontline" e f bun pt deparazitare si mor aia imediat si purici si capuse.
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 22:35 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 22:35:51 Pai momentan ma plimb cu ei din colo incoace, zici ca-s tiganu' cu cortu'. "Primiti cu catelu' puricos si paduchios?". "Am si o matza parazitata care isi aseapta randul, am programat-o maine cand nu-i nimeni acasa" NU!?? CUM NU??? Nu-i bai, ca-i bag pe geam cand nu vedeti". E circ la mine saptamanal. E bun frontline-ul, atata tot ca nu poti sa dai puiutii sub 3 luni cu el...pentru ei am luat ceva pudra dar numai efectul care trebe nu-si face. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 23:29 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-04 23:29:14De la: luyyzz, la data 2009-10-04 22:35:51 F amuzanta esti !Nu stiam ca nu-i bun pt puiuti....,dar ca efect da e cel ami bun..dar scup domne' scump!!!:P |
||
|
luyyzz Postat pe 5 Octombrie 2009 00:01 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-05 00:01:17De la: liliana2005, la data 2009-10-04 23:29:14De la: luyyzz, la data 2009-10-04 22:35:51 Da sa vezi ce amuzanta sunt cu ei dupa mine. Si sa vezi ce amuzati sunt cei din jurul meu cand ma vad. Se mai duc o tura la biserica sa se mai roage o leaca pentru sanatatea mea mentala De parca sa speli matzi la ora 12 noaptea e ceva asa de ingrozitor. Este chiar stupid banuiesc avand in vedere ca aveam si alte optiuni. Sa-mi sparg vreun timpan prin cluburi ar fi fost probabil prima. |
||
|
liliana2005 Postat pe 5 Octombrie 2009 11:16 |
||
Eh...people....n-ai ce-i face.Eu n-am neaparat probleme cu ce fac altii,dar unii considera ca e de maxima urgenta sa fie prezenti intr-un loc.Iti dai seama ca nu se deschid usile barurilor daca nu semneaza ei la intrare. Apropo de muzica,imi amintesc tot de un vecin care-si luase Cielo,in mare voga la vremea respectiva si mergea cu muzica sa-i sparga timpanele ,doar ca sa nu cumva sa treaca neobservat.Acum el e cu doar 3 ani mai mare decat mine ,dar daca nu-i vorbesti mai tare,nici o sansa sa te-auda ...deci asta zic,fiecare cu optiunile lui,asta a surzit,vecinul care calarea caini cu masina a murit deci.....life ce sa mai
|
||
|
luyyzz Postat pe 5 Octombrie 2009 12:00 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-05 12:00:39Eh...people....n-ai ce-i face.Eu n-am neaparat probleme cu ce fac altii,dar unii considera ca e de maxima urgenta sa fie prezenti intr-un loc.Iti dai seama ca nu se deschid usile barurilor daca nu semneaza ei la intrare. Da, sa stii. Viata are un mod ciudat de a-si regla conturile cu fiecare dintre noi. Ma uit in jur si imposibil sa nu fac legaturile. Chiar asa se intampla.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 5 Octombrie 2009 12:29 |
||
enjoy the coffee:)))!
|
||
|
luyyzz Postat pe 5 Octombrie 2009 12:39 |
||
|
Liliana, tocmai am deschis un pps (in spaniola, ca sa fie treaba oabla) care se numea "Animales". Sunt in general lucruri spuse de scriitori si oameni celebri despre animale. Unul dintre ele, spuse de nu-mi-amintesc-cine suna cam asa: "Unii ma intreaba de ce ma preocup de animale, cand atatia oameni sufera. Le raspund ca incep de la radacini" Mi-a placut cum suna dar mi-a amintit si de disputa noastra de la un moment dat. (desi eu tot cred ca animalele si copii trebuie ajutati in mod egal... )
|
||
|
Dor_a Postat pe 5 Octombrie 2009 12:40 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-10-05 12:40:54Liliana, tocmai am deschis un pps (in spaniola, ca sa fie treaba oabla) care se numea "Animales". Asa e, incepem de la radacini. Eu ma ocup de animale mai mult pentru ca le vad mai mult si le vad mai des cum mor. Ma ocup si pentru ca este mult mai simplu decat sa ma ocup de copiii strazii. Ii vad zi de zi la semafoare cu picioarele goale dimineata cand sunt 12 grade (inca!) si imi vine uneori sa ii duc acasa sa le dau ceva cald de mancare si sa-i las sa doarma macar o noapte sa se odihneasca. Stii, cum faci cu un animal pe care il gasesti mort de foame, ii dai sa manance si apoi se pune sa doarma ca e rupt de oboseala, de cat a umblat... o zi si o noapte n-ai treaba cu el. Nu e simplu sa ajungi sa ajuti copiii in adevaratul sens al cuvantului. Acum cateva zile stii ce mi-a cerut unul de vreo 8 ani la semafor? M-a intrebat "N-ai niste apa?" Asta vroia, apa. Nu bani, nu tigari, apa. Aveam doar guma si o jumate de fanta din care bause prietenul meu. E bine si sunt fericiti ca primesc si atat. |
||
|
liliana2005 Postat pe 5 Octombrie 2009 13:30 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-05 12:39:33
|
||
|
liliana2005 Postat pe 5 Octombrie 2009 13:30 |
||
Fetelor ma bucur din suflet ca mai exista oameni care intr-adevar iubesc animalele si fac ceva sa le ajute.Va pup pe toate !!
|
||
|
diana1981 Postat pe 5 Octombrie 2009 18:30 |
||
De la: diana1981, la data 2009-10-05 18:30:46Fetelor ma bucur din suflet ca mai exista oameni care intr-adevar iubesc animalele si fac ceva sa le ajute.Va pup pe toate !! Pupici si tie ,sunt multi care le protejeaza ,macar si asta e ok,iar topicul a revenit la starea de calm si la nivelul de discutie civilizata,fara patimi si exagerari nejustificate pt un subiect atat de dragut! (pt ca noi l-am transformat oarecum in:"discutii despre animale"):)
|
||
|
luyyzz Postat pe 5 Octombrie 2009 18:38 |
||
De la: diana1981, la data 2009-10-05 18:30:46Fetelor ma bucur din suflet ca mai exista oameni care intr-adevar iubesc animalele si fac ceva sa le ajute.Va pup pe toate !! Right back at ya'
|
||
|
liliana2005 Postat pe 5 Octombrie 2009 20:57 |
||
salutare fetelor! BIG HUG!!!!
|
||
|
deea_20 Postat pe 6 Octombrie 2009 22:37 |
||
|
http://www.cutu-cutu.ro/content/institutii-utile-privind-protectia-animalelor Cautandu-mi motanul,care a disparut de 2zile,am dat si peste acest link,paote ne e de folos. Trebuie sa plec sa-l caut.:((( |
||
|
luyyzz Postat pe 7 Octombrie 2009 11:30 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 22:35:51Eu folosesc pentru pisici sampon antiparazitar, pe care-l cumpar de la pet shop. I-am pus si curelusa speciala la gat, dar vad ca exact acolo se scarpina, deci sa deduc ca nu are niciun efect curelusa? |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:54 |
||
De la: Nolwenn, la data 2009-10-07 17:54:37De la: luyyzz, la data 2009-10-04 22:35:51Eu folosesc pentru pisici sampon antiparazitar, pe care-l cumpar de la pet shop. I-am pus si curelusa speciala la gat, dar vad ca exact acolo se scarpina, deci sa deduc ca nu are niciun efect curelusa? In general curelusele sunt apa de ploaie din ce am vzt eu pana acum.Si mai bine gasesti o solutie eficienta,potrivita pt fiecare animal in parte. Of,tot nu mi-am gasit motanul,cred ca s-a-ntamplat ceva cu el,sau poate e pe la vreo pisica si vine mai tarziu???Noi speram sa se intoarca...
|
||
|
luyyzz Postat pe 7 Octombrie 2009 18:02 |
||
| Buna dimineatza tuturor.Am disparut un pic.Stie careva dintre voi sa-mi spuna ce prevede legea privind mersul unui catzel in microbuz?In ce conditii?Eu sunt in Tulcea si trebuie sa vin la Bucuresti pe 13 oct.Nu am masina si nu am cu ce.Exista un tren personal care face vreo 9 ore,avion nu,,microbuze sunt dar cica no pets allowed.Cu microbuz fac doar 5 ore . | ||
|
freecontess Postat pe 8 Octombrie 2009 09:32 |
||
De la: freecontess, la data 2009-10-08 09:32:40Buna dimineatza tuturor.Am disparut un pic.Stie careva dintre voi sa-mi spuna ce prevede legea privind mersul unui catzel in microbuz?In ce conditii?Eu sunt in Tulcea si trebuie sa vin la Bucuresti pe 13 oct.Nu am masina si nu am cu ce.Exista un tren personal care face vreo 9 ore,avion nu,,microbuze sunt dar cica no pets allowed.Cu microbuz fac doar 5 ore . Nu stiu despre o astfel de lege,dar stiam ca nu avem voie in mij de transp .cu animale.Ce talie are cainele?Ca daca e mic,il poti pune intr-o cusca sau sa-l tii in brate,te asezi undeva la geam si-l tii la picioare,numai sa vb ca sa stii sigur ca te poti intoarce cu el cu microbuzul.Cred ca tine si de bunavointa soferului si al celorlalti pasageri,desi nu vad cu ce i-ar putea deranja un catel.Succes! |
||
|
luyyzz Postat pe 8 Octombrie 2009 12:54 |
||
| E un caniche de 9 kg care sta oricum numai la mine in brate.Nu-si pune el pretiosul funduletz nici macar pe gresie in bucatarie.Trebuie sa vorbesc si pentru dus si pentru intors. | ||
|
freecontess Postat pe 8 Octombrie 2009 14:02 |
||
De la: freecontess, la data 2009-10-08 14:02:53 E un caniche de 9 kg care sta oricum numai la mine in brate.Nu-si pune el pretiosul funduletz nici macar pe gresie in bucatarie.Trebuie sa vorbesc si pentru dus si pentru intors. Pai si?Hai ca sigur o sa mearga,trebuie sa fie oameni intelegatori si cu atat mai mult ca e un catel mic si sta in brate:)).Sa ne spui ce-ai rezolvat....
|
||
|
luyyzz Postat pe 8 Octombrie 2009 18:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Stereotipuri si televiziune | 4 | De la: kudika_955196 14 Februarie 2014 10:49 |
| Stim sa iubim? | 288 | De la: Muse__ 6 Mai 2014 11:44 |
| cum va descurcati cu iarna?....iarna nu-i ca varaa..nu-i asa?...:)..:D | 22 | De la: iuly_iana 30 Ianuarie 2014 01:07 |
|
|
||
| ma mintit timp de 3 ani | 49 | De la: brunita 25 Februarie 2014 07:22 |
| Ce motive (mai) avem sa fim mandri ca suntem romani? | 17 | De la: greierash_is_back 3 Decembrie 2009 06:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.