Mai multe
|
Uitati-va la asta: http://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-incredibile-mama-elefant-isi-resusciteaza-puiul-nou-nascut.html Aveti toata povestea acolo, nu este cazul sa o transcriu. Mie mi s-a parut foarte induiosator. Sper sa va placa. O seara placuta! |
||
|
roricelli Postat pe 9 Octombrie 2009 20:39 |
||
|---|---|---|
| Va trebui cand dati copy-paste sa stergeti spatiul adaugat in cuvantul "elefant" (elef ant) si va functiona. Este probabil o forma de anti-reclama a site-ului. | ||
|
roricelli Postat pe 9 Octombrie 2009 20:43 |
||
De la: roricelli, la data 2009-10-09 20:39:41Uitati-va la asta: http://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-incredibile-mama-elefant-isi-resusciteaza-puiul-nou-nascut.htmlMultumesc. Eu am sa incerc sa intru mai tarziu. Trebuie sa fie ceva impresionant. Te pup. |
||
|
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2009 23:37 |
||
| Este. Ilustreaza foarte bine faptul ca animalele nu reactioneaza numai din instinct. Si despre elefanti se stie de mult ca sunt animale inteligente si sensibile dar nu numai elefantii procedeaza in acest fel. Pacat ca nu sunt multi cei care considera ca au ce invata de la ele. Si eu te pup si vizionare placuta! | ||
|
roricelli Postat pe 9 Octombrie 2009 23:46 |
||
| Am vazut ! Sa-i mai aud acum pe cei care sustin ca animalele sunt proaste.Eu consider animalele chiar superioare din multe puncte de vedere,elefantica ar putea invata multe femei despre ce inseamna dragostea de mama. | ||
|
diana1981 Postat pe 10 Octombrie 2009 19:59 |
||
| Astazi a fost o emisiune despre animalele cominitare pe TVR 3 si au dat adresa unui site www.aspa.ro unde poti afla cum sa castrezi cainii comunitari gratis.Nu trebuie decat sa-i transporti acolo si ei se ocupa de tot.Si mai este un site www.sterilizare.ro dar care este deocamdata in constructie.Solutii pentru castrarea animalelor sunt , mai trebuie putina bunavointa.Chiar daca nu sunteti iubitori de animale daca vreti sa scapati de ele de pe strada puneti mana si duceti-le la castrat, in cativa ani nu or sa mai fie atatia caini pe strazi sa " va atace". | ||
|
diana1981 Postat pe 11 Octombrie 2009 18:03 |
||
|
Poli�ia animalelor din Sectorul 1 este singura institu�ie de acest gen din Bucure�ti. Dac� vede�i c� un animal este maltratat sau g�si�i un animal f�r� st�p�n, pute�i suna la 9540. O echip� de poli�i�ti comunitari va veni s� ridice patrupedul �i �i vor acorda primul ajutor dup� care va fi dat spre adop�ie. Din luna decembrie, bucure�tenii vor putea suna la acest num�r �i pentru ridicarea c�inilor maidanezi, deoarece lucr�rile de construc�ie la ad�postul din �oseaua Od�i se vor finaliza. Sursa: Gandul Puteti cere sterilizarea cainilor fara stapan la numarul de telefon : 021/255 22 17. Daca locuiti in sectorul 2 si observati prezenta unor caini nesterilizati, sesizati si cereti sterilizarea acestora la numarul amintit mai sus. Programarile se fac telefonic la cele doua centre de asistenta sanitar veterinara sociala, 021/668 36 47 str. Pajurei, nr. 13 sector 1, si 021/233 05 27 str. Garlei, nr. 2 sector 1. Speram sa se deschida centre de sterilizare si in tara!! |
||
|
luyyzz Postat pe 11 Octombrie 2009 18:59 |
||
| Apropo de romanii care nu iubesc animalele... De 5 minute am vazut o stire la PROtv ;egata de un pitbull fara zgarda care a terorizat oamenii undeva in Bucuresti. Stirea "de senzatie" prezenta un asa-zis caine fioros care sarea la oameni si la catzeii acestora. Buuun... Cei care nu au caine sunt sigura ca si-au zis :"cata inconstienta pe imbecilii aia sa lase fiara in libertate!!!". Dar un om care are un caine sau cunoaste comportamentul acestora, ar fi observat ca bietul animal dadea din coada si ar fi vrut sa se joace. Chiar si cand a fost pus in lesa de catre un politist n-a opus niciun fel de rezistenta si mergea cuminte la pas. Dar deh, era pitbull, deci trebuia sa fie catalogat drept fioros. Iar PRO tv trebuia sa dea o stire "de senzatie" ca sa sperie lumea si mai mult. Da, acelasi PRO tv care nu demult organiza o campanie pentru salvarea animalelor... | ||
|
Lucia38 Postat pe 11 Octombrie 2009 19:18 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-10-11 19:18:28Apropo de romanii care nu iubesc animalele... De 5 minute am vazut o stire la PROtv ;egata de un pitbull fara zgarda care a terorizat oamenii undeva in Bucuresti. Stirea "de senzatie" prezenta un asa-zis caine fioros care sarea la oameni si la catzeii acestora. Buuun... Cei care nu au caine sunt sigura ca si-au zis :"cata inconstienta pe imbecilii aia sa lase fiara in libertate!!!". Dar un om care are un caine sau cunoaste comportamentul acestora, ar fi observat ca bietul animal dadea din coada si ar fi vrut sa se joace. Chiar si cand a fost pus in lesa de catre un politist n-a opus niciun fel de rezistenta si mergea cuminte la pas. Dar deh, era pitbull, deci trebuia sa fie catalogat drept fioros. Iar PRO tv trebuia sa dea o stire "de senzatie" ca sa sperie lumea si mai mult. Da, acelasi PRO tv care nu demult organiza o campanie pentru salvarea animalelor... Ai dreptate Lucia ,ei spun ca fac informare pt public,dar de fapt stiristii astia promteristi prezinta stirea de o maniera nu neutra,ca o informatie directa,ci cu coloraturi si comentand indelung pro sau contra unei actiuni,pt a manipula de fapt pe cei care privesc la tv mecanic,fara sa mai filtreze info si prin propriul creier !
|
||
|
luyyzz Postat pe 12 Octombrie 2009 11:27 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-12 11:27:24Trebuie sa fim foarte selectivi cand ne uitam la stiri si mai ales sa intram numai pe posturi serioase, care transmit stirile in mod obiectiv, nu unde se incearca sa se transforme prezentatorul de stiri in vedeta tv, cum avem foarte multi de tipul asta. Vor sa iasa ei in evidenta, nu ceea ce scot pe gura. Am vazut, de pilda, pe antena 3, o prezentatoare care anunta niste stiri catastrofice, ceva f. dramatic, si zambea cu mult sarcasm, ca si cand ar fi fost vorba de ceva extrem de comic sau ridicol. deci o atitudine total neprofesionista.De la: Lucia38, la data 2009-10-11 19:18:28Apropo de romanii care nu iubesc animalele... De 5 minute am vazut o stire la PROtv ;egata de un pitbull fara zgarda care a terorizat oamenii undeva in Bucuresti. Stirea "de senzatie" prezenta un asa-zis caine fioros care sarea la oameni si la catzeii acestora. Buuun... Cei care nu au caine sunt sigura ca si-au zis :"cata inconstienta pe imbecilii aia sa lase fiara in libertate!!!". Dar un om care are un caine sau cunoaste comportamentul acestora, ar fi observat ca bietul animal dadea din coada si ar fi vrut sa se joace. Chiar si cand a fost pus in lesa de catre un politist n-a opus niciun fel de rezistenta si mergea cuminte la pas. Dar deh, era pitbull, deci trebuia sa fie catalogat drept fioros. Iar PRO tv trebuia sa dea o stire "de senzatie" ca sa sperie lumea si mai mult. Da, acelasi PRO tv care nu demult organiza o campanie pentru salvarea animalelor... |
||
|
Postat pe 15 Octombrie 2009 14:46 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-11 18:59:16Poli�ia animalelor din Sectorul 1 este singura institu�ie de acest gen din Bucure�ti. Dac� vede�i c� un animal este maltratat sau g�si�i un animal f�r� st�p�n, pute�i suna la 9540. O echip� de poli�i�ti comunitari va veni s� ridice patrupedul �i �i vor acorda primul ajutor dup� care va fi dat spre adop�ie. Din luna decembrie, bucure�tenii vor putea suna la acest num�r �i pentru ridicarea c�inilor maidanezi, deoarece lucr�rile de construc�ie la ad�postul din �oseaua Od�i se vor finaliza.Interesanta stire. Bine ca ai postat-o, pt. ca de multe ori am vazut animale singure pe strada si ma gandeam sa le iau cu mine, dar nu aveam unde sa le tin si mi se strange inima cand trebuie sa trec mai departe si sa las in urma un caine prietenos, care vine spre mine sau o pisica mangaindu-se de picioarele mele. Zilele trecute am vazut in centru doi copii de tigani, iar unul avea in maini un pisoi, cu care voia sa induioseze trecatorii, ca sa cerseasca bani. Pisica era speriata ca nu stia ce urmeaza sa se intample cu ea. Imi venea sa-i cer tiganului sa-mi dea pisica, dar sigur mi-ar fi cerut o suma de bani, ca sa mi-o vanda, plus ca n-aveam unde sa duc biata pisica. Desi acum gandindu-ma mai bine, cred ca mult mai bine i-ar fi fost pisicii libera pe strazi, decat la cheremul tiganului. |
||
|
Postat pe 15 Octombrie 2009 14:57 |
||
De la: Nolwenn, la data 2009-10-15 14:57:28De la: luyyzz, la data 2009-10-11 18:59:16 Interesanta stire. Bine ca ai postat-o, pt. ca de multe ori am vazut animale singure pe strada si ma gandeam sa le iau cu mine, dar nu aveam unde sa le tin si mi se strange inima cand trebuie sa trec mai departe si sa las in urma un caine prietenos, care vine spre mine sau o pisica mangaindu-se de picioarele mele. Zilele trecute am vazut in centru doi copii de tigani, iar unul avea in maini un pisoi, cu care voia sa induioseze trecatorii, ca sa cerseasca bani. Pisica era speriata ca nu stia ce urmeaza sa se intample cu ea. Imi venea sa-i cer tiganului sa-mi dea pisica, dar sigur mi-ar fi cerut o suma de bani, ca sa mi-o vanda, plus ca n-aveam unde sa duc biata pisica. Desi acum gandindu-ma mai bine, cred ca mult mai bine i-ar fi fost pisicii libera pe strazi, decat la cheremul tiganului. |
||
|
heaven2007 Postat pe 15 Octombrie 2009 16:20 |
||
|
Heaven vreau si eu contactele despre care ziceai. De multe ori am vazut tiganusi cu catelusi f. mici in brate si mi se rupea sufletul de mila lor pt. ca erau aproape lesinati de foame si de nesomn,cateii nu copii.De multe ori le-am facut si observatie si le-am zis sa-i duca la mama lor sau o sa le moara in brate dar nu cred ca m-au inteles sau le-a pasat.Mie una nu mi-e nici rusine si nici frica sa le iau animalele din brate dar ma gandesc ce sa fac cu ele dupa aia, sa le las pe strazi.Acasa la parintii mei am 9 pisici si 3 caini mari, nu mai am loc.Iar in chirie nu stiu cat imi mai permit sa stau deci nu-mi pot asuma responsabilitaea unui animalut.Daca as stii un loc unde primesc animalute si le ingrijesc as face tot posibilul sa le duc acolo. Apropo stie cineva un cabinet veterinat in Ploiesti care ofera asistenta medicala gratuita animalelor comunitare??Am o catelusa mica pe langa bloc, puiut, care e f. racita.Tuseste f.rau saracuta dar nu-mi permit sa o duc la dr.,i-am dat o jumatate de aspirina dar nu stiu cat o s-o ajute. |
||
|
diana1981 Postat pe 15 Octombrie 2009 19:13 |
||
De la: heaven2007, la data 2009-10-15 16:20:46De la: Nolwenn, la data 2009-10-15 14:57:28O, da, te rog frumos, ofera-mi niste relatii despre organizatia respectiva. Am sa-ti dau o invitatie la mine pe profil, iar dupa acceptul tau vei putea sa-mi trimiti mesaje. Multumesc mult.De la: luyyzz, la data 2009-10-11 18:59:16 Interesanta stire. Bine ca ai postat-o, pt. ca de multe ori am vazut animale singure pe strada si ma gandeam sa le iau cu mine, dar nu aveam unde sa le tin si mi se strange inima cand trebuie sa trec mai departe si sa las in urma un caine prietenos, care vine spre mine sau o pisica mangaindu-se de picioarele mele. Zilele trecute am vazut in centru doi copii de tigani, iar unul avea in maini un pisoi, cu care voia sa induioseze trecatorii, ca sa cerseasca bani. Pisica era speriata ca nu stia ce urmeaza sa se intample cu ea. Imi venea sa-i cer tiganului sa-mi dea pisica, dar sigur mi-ar fi cerut o suma de bani, ca sa mi-o vanda, plus ca n-aveam unde sa duc biata pisica. Desi acum gandindu-ma mai bine, cred ca mult mai bine i-ar fi fost pisicii libera pe strazi, decat la cheremul tiganului. |
||
|
Postat pe 16 Octombrie 2009 01:09 |
||
De la: diana1981, la data 2009-10-15 19:13:31Heaven vreau si eu contactele despre care ziceai. De multe ori am vazut tiganusi cu catelusi f. mici in brate si mi se rupea sufletul de mila lor pt. ca erau aproape lesinati de foame si de nesomn,cateii nu copii.De multe ori le-am facut si observatie si le-am zis sa-i duca la mama lor sau o sa le moara in brate dar nu cred ca m-au inteles sau le-a pasat.Mie una nu mi-e nici rusine si nici frica sa le iau animalele din brate dar ma gandesc ce sa fac cu ele dupa aia, sa le las pe strazi.Acasa la parintii mei am 9 pisici si 3 caini mari, nu mai am loc.Iar in chirie nu stiu cat imi mai permit sa stau deci nu-mi pot asuma responsabilitaea unui animalut.Daca as stii un loc unde primesc animalute si le ingrijesc as face tot posibilul sa le duc acolo.Copiii de tigani folosesc in mod obisnuit pui de animale, ca sa faca bani, dar nimic din ceea ce primesc de la trecatorii induiosati nu ofera animalutelor care-i insotesc, deoarece putin le pasa de ele. Au doar interesul de a le folosi, ca fara ele trecatorii nu le-ar da pomana tiganilor cersetori. Detest sa-i stiu pe bietii puiuti la cheremul acestei categorii de cersetori, extrem de dubiosi. |
||
|
Postat pe 16 Octombrie 2009 01:14 |
||
De la: diana1981, la data 2009-10-15 19:13:31Heaven vreau si eu contactele despre care ziceai. De multe ori am vazut tiganusi cu catelusi f. mici in brate si mi se rupea sufletul de mila lor pt. ca erau aproape lesinati de foame si de nesomn,cateii nu copii.De multe ori le-am facut si observatie si le-am zis sa-i duca la mama lor sau o sa le moara in brate dar nu cred ca m-au inteles sau le-a pasat.Mie una nu mi-e nici rusine si nici frica sa le iau animalele din brate dar ma gandesc ce sa fac cu ele dupa aia, sa le las pe strazi.Acasa la parintii mei am 9 pisici si 3 caini mari, nu mai am loc.Iar in chirie nu stiu cat imi mai permit sa stau deci nu-mi pot asuma responsabilitaea unui animalut.Daca as stii un loc unde primesc animalute si le ingrijesc as face tot posibilul sa le duc acolo.Pentru catelusa de langa blocul tau, care e racita, eu as zice sa intrebi la un pet shop, ca acolo au si medicamente. Sau sa incerci cu bucatele de paracetamol sau chiar eritromicina in cantitati ff. mici, o farama, daca are febra. Eu asa i-am dat pisicutei mele, cand s-a pierdut si am gasit-o dupa 3 luni. Eram in spital operata, pisicuta a disparut cu o zi inainte de operatia mea, in septembrie, iar cand am iesit din spital trecuse o luna si ceva. In convalescenta acasa nu am reusit sa o caut, dar in noiembrie 2007 am auzit-o pe geam plangand, era frig, ceata, burnita, iar pisicuta mea era scheletica, speriata, lamentandu-se singura in intunericul noptii. Am recunoscut-o imediat, dupa mieunat, am coborat in strada, (stau la vila), am gasit-o imediat, incercand sa caute farame de mancare. Nu a reactionat, fiind speriata, suparata, dezamagita, dar si bucuroasa ca am salvat-o in sfarsit. Am imbaiat-o imediat, deoarece era plina de noroi, i-am dat sa manance si era atat de slabita ca abia facea fata. Avea o raceala puternica la plamani, dar si pofta de mancare. Deci ii dadeam zilnic cate 1 farama de eritromicina si ii puneam pe botic putin mibazon, ca are antibiotice puternice. Animalul se linge pe bot si inghite alifia, care e f. gretoasa, dar si f. puternica in vindecarea tuturor afectiunilor animalutelor. Eu ti-as propune sa-i dai catelusei racite si niste granule-hrana uscata- pentru imunitate. Trebuie hranita f. bine, deoarece supraalimentarea ajuta animalul bolnav sa se refaca mai repede, prin intarirea sistemului imunitar. Din pacate nu cunosc niciun cabinet veterinar in Ploiesti. Eu sunt in Bucuresti. |
||
|
Postat pe 16 Octombrie 2009 01:33 |
||
|
Fetelor,v-am raspuns deja pe privat! Catelusa respectiva ar trebui vazuta de un veterinar,nu poate fi tratata dupa ureche. Deasemenea,ar trebui cautat un adapost temporar pentru ea,la caldura,pusa pe picioare,inceputa schema de vaccinare si apoi facute poze,iar pasul final:data in adoptie. Dupa cum v-am scris si in mesajele private,ong-urile in Romania au posiblitati limitate,adaposturile lor sunt arhipline,fondurile limitate,de aceea este necesar sa sprijinim si noi lupta aceasta pentru salvarea animalelor aflate pe strazi sau maltratate. Autoritatile noastre prefera sa sprijine mafia ecarisajelor,pentru ca de acolo se mananca bani,foaarte multi bani.Exact ei sunt cei care nu doresc sa scapam de cainii de pe strazi. Se intampla lucruri inimaginabile in tara asta si putem reusi doar daca vom fi din ce in ce mai multi,mai hotarati si mai uniti. |
||
|
heaven2007 Postat pe 16 Octombrie 2009 06:54 |
||
|
Dragele mele,suntem pe topicul referitor la animale. Cand om fi pe unul legat de copii,batrani,etc...cu siguranta vom face referire strict la subiect si nu la animale. Deasemenea,ar trebui sa va bucurati ca sunt oameni care vor sa se implice si sa ajute,ca e vorba de animale sau oameni.Pana la urma va deranjeaza ca cineva se implica? Daca voi doriti sa va implicati pentru copilasi,batrani,saraci etc...foarte bine,este admirabil,minunat!Va opreste cineva?Sau va impiedica sa faceti asta cei care ajuta animale,ca nu inteleg care este de fapt problema...? Fiecare sa ajute pe cine simte,doar sa o faca! |
||
|
heaven2007 Postat pe 16 Octombrie 2009 09:34 |
||
|
Imi cer scuze pentru ultima postare,insa mi-a jucat netul o festa si am raspuns postarilor de pe prima pagina,care imi apareau ca fiind pe ultima.Inca o data scuze si sper ca fetele respective sa fi revenit la sentimente mai bune in ce priveste acest subiect. PS:Pe acest forum exista vreun buton gen edit?Multumesc! |
||
|
heaven2007 Postat pe 16 Octombrie 2009 09:38 |
||
De la: heaven2007, la data 2009-10-16 09:38:19Imi cer scuze pentru ultima postare,insa mi-a jucat netul o festa si am raspuns postarilor de pe prima pagina,care imi apareau ca fiind pe ultima.Inca o data scuze si sper ca fetele respective sa fi revenit la sentimente mai bune in ce priveste acest subiect.Oricum postarea ta era bine punctata, deoarece au facut mult caz de cat le pasa lor de mult de copiii abandonati, dar le-am tot intrebat de ce nu deschid ele un topic despre asa ceva, ca sa arate ca le pasa cu adevarat de copiii abandonati, nu de distrugerea unui topic despre animale, folosind drept pretext copiii. Din partea mea, pot sa adopte copii, sa-i ajute, sa faca copii, ca nu le opreste nimeni. Nu e interzis sa ai sau sa ajuti copii in tara asta. |
||
|
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:47 |
||
|
Multumesc pentru sfaturi !! Nolween ce pisicuta norocoasa ai, nu stiu cum a chemat-o pana sa o pierzi dar cred ca ar trebui sa-i schimbi numele in Lucky ba chiar Very Lucky !!
|
||
|
diana1981 Postat pe 16 Octombrie 2009 19:05 |
||
De la: diana1981, la data 2009-10-16 19:05:00Multumesc pentru sfaturi !!Pai sa stii ca mi-a trecut prin cap sa o numesc Lucky pe pisicuta mea, pt ca am salvat-o de mai multe ori din diverse primejdii, dar avem un vecin cu o catelusa mica, pe nume Lucky si nu voiam sa se confunde si sa vina amandoi cand isi aud numele. Nu avea niciun nume cand am gasit-o pe pisicuta mea prima data, deoarece nici intarcata nu era macar, asa de micuta o abandonasera si cand am adus-o acasa era f. speriata, plangea dupa mamica ei si-i cauta prin pat mamelonul sa suga, ca inca nu vedea prea bine. Nu a acceptat sa bea laptic, dar i-a placut la nebunie carnita whiskas junior, pe care i-o taiam bucatele mici sa nu se innece. Si asa a crescut, ca acum e ff atasata de mine, ca de o protectoare care o salveaza in permanenta. Cand am gasit-o, dupa iesirea mea din spital, tocmai numele ei, Sushi, m-a ajutat s-o localizez, ca era noapte si era speriata. I-am pus numele Sushi, deoarece e mancarea mea preferata si mi s-a parut ca i se potriveste, asa neagra complet cum e ea, cu ochisorii verzi , ca de asiatica la format, si e si un nume usor de invatat, deoarece pisicile sunt atrase de consoanele suieratoare, asa ca in cateva zile s-a obisnuit cu numele, cand era micuta. Dar asa am considerat-o si eu, de cand o am, Very Lucky! De cateva ori a alunecat de pe acoperis si s-a dus pana la streasina, gata sa se prabuseasca in gol, de la al 3-lea etaj al vilei. Dar de fiecare data am salvat-o, cu o patura pe care am intins-o de sus din pod, pana la streasina unde era f speriata si s-a catarat pe patura cu gherutele strans si am tras-o cu patura pana la gemuletul podului, apoi am tras-o inauntru si cand s-a vazut la mine in brate, in siguranta, a inceput sa-si linga labutele rapid, semn ca-si exprima maxima satisfactie, asa cum stie ea. E cea mai simpatica si mai dragalasa pisica, din cate am avut. |
||
|
Postat pe 17 Octombrie 2009 19:37 |
||
Sa mai zica lumea ca pisicile negre sunt ghinioniste !!
|
||
|
diana1981 Postat pe 18 Octombrie 2009 18:55 |
||
De la: , la data 2009-10-16 10:47:21De la: heaven2007, la data 2009-10-16 09:38:19Imi cer scuze pentru ultima postare,insa mi-a jucat netul o festa si am raspuns postarilor de pe prima pagina,care imi apareau ca fiind pe ultima.Inca o data scuze si sper ca fetele respective sa fi revenit la sentimente mai bune in ce priveste acest subiect.Oricum postarea ta era bine punctata, deoarece au facut mult caz de cat le pasa lor de mult de copiii abandonati, dar le-am tot intrebat de ce nu deschid ele un topic despre asa ceva, ca sa arate ca le pasa cu adevarat de copiii abandonati, nu de distrugerea unui topic despre animale, folosind drept pretext copiii. Din partea mea, pot sa adopte copii, sa-i ajute, sa faca copii, ca nu le opreste nimeni. Nu e interzis sa ai sau sa ajuti copii in tara asta. Pentru cei interesati de copiii abandonati. Tocmai am aflat ca acum 2 ore in Timisoara un boschetar a omorat o fata de 27 de ani insarcinata in luna a 3-a. Iesise azi dimineata la 8 sa plimbe cainele. A injunghiat-o. N-ar fi trebuit sa fie injunghiat un om care iubeste animalele, ar fi trebuit sa fie un nemernic care le plange boschetarilor de mila iar animalele de pe strazi le ignora. |
||
|
liliana2005 Postat pe 31 Martie 2010 10:58 |
||
|
http://www.petitieonline.ro/petitie/voteaza_impotriva_eutanasierii_cainilor_fara_stapan-p13306043.html SEMNATI PETITIA VA ROG!! DUREAZA UN SINGUR MINUT IAR APOI CONFIRMAREA O FACETI DIN E-MAIL. DATI MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII!! MULTUMESC!! Anunt!!! Miting in Bucuresti impotriva propunerii reintroducerii eutanasiei si de sustinere a PL 912 de gestionare a animalelor comunitare prin sterilizare!!! Propunerea prefectului capitalei de reintroducere a eutanasiei cainilor comunitari, de amendare a celor care hranesc cainii comunitari a inflamat intreaga tara in doar cateva ore. Vineri, 30 aprilie, ora 11:00 la Prefectura Bucuresti (B-dul Regina Elisabeta, nr.47, sector 5 � Parc Cismigiu ) |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Aprilie 2010 11:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| diploma facultate | 40 | De la: kudika_926887 5 Iulie 2013 22:17 |
| Oare mai gasim prieteni adevarati ? | 1 | De la: kudika164886 14 August 2011 14:42 |
| Facultatea de litere | 2 | De la: AnnieG 12 Iunie 2013 15:47 |
|
|
||
| ce parere aveti despre droguri?ati consumat vreodata?daca da de ce? | 861 | De la: 16 Februarie 2016 17:36 |
| Unsubscribe | 2 | De la: OanaTrifu 9 Iunie 2008 09:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.