Mai multe
De la: witcher, la data 2009-09-30 23:29:02salut fetelor. nu am mai intrat demult pe forum deoarece am avut de crescut 7 puiuti de pisica ,mama lor a disparut ,ei aveau o saptamana asa ca i-am luat la mine si acum dupa o luna sunt mandra ca toti sunt sanatosi. am vazut nowleen ca ziceai de testoasa , eu am o testoasa de 14 ani, e usor cu ele , mancare speciala de la pet shop ,un incalzitor deoarece apa trebuie sa aiba tot timpul 25 de grade ,un acvariu mai maricel si o insulita si gata.cand sunt mici sunt moarte dupa oua de furnica si viermi uscati ,iar dupa ce creste mai mare poti sa le dai si carne cruda de vita ,pui sau peste . le place sa se plimbe asa ca daca poti sa o lasi sa se plimbe prin camera e fericita. din cand in cand e bine sa ii pui calciu in apa (se gaseste special) ,apa trebuie sa fie tot timpul curata si sa ai grija sa o ti macar cateva ore sa iasa clorul din ea pt ca altfel risti sa faca conjunctivita si la ele e destul de grav. Heheh, eu 5 am avut vara asta si 2 motanei am dat deja, mai am 3 fetite frumusele. Am noroc ca ei inca o mai au pe mama...mi-a venit de pe la batranele care ii dadeau de mancare in gradinile de langa si a facut puii la mine, probabil a considerat ca mancarea cat chow e ceva mai buna Pe la sfarsitul lunii o si sterilizez, sper sa mai dau macar o fetita din cele mici.Ma bucur de fiecare data cand aud ca sunt si alti oameni care nu lasa puiutii sa moara
|
||
|
liliana2005 Postat pe 1 Octombrie 2009 10:03 |
||
|---|---|---|
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:49:51Te voi folosi ca material documentar in noul meu roman. Fii mandru de asta. Te imortalizez. Vei trai vesnic, ca Michael JACKSON. Sa stii ca o asemenea ocazie nu poate fi scapata
|
||
|
liliana2005 Postat pe 1 Octombrie 2009 10:08 |
||
Am gasit stapan pentru cutu merge la sat, taran il fac
|
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 2 Octombrie 2009 19:57 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-02 19:57:30Am gasit stapan pentru cutuCe tare ma bucur pentru el, merita sa traiasca in conditii sanatoase si va fi un adult f. reusit. |
||
|
Postat pe 3 Octombrie 2009 16:14 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-02 19:57:30Am gasit stapan pentru cutu
|
||
|
yumy Postat pe 3 Octombrie 2009 16:21 |
||
De la: Nolwenn, la data 2009-09-29 17:40:15Ah, voiam de mult sa va intreb, pe iubitorii de animale, ce parere aveti despre superstitia cu pisica neagra, care e, pare-se, una din obsesiile italienilor, (in afara de violatorii romani), si ca in Italia sunt omorate pisicile negre intr-o veselie. Oare de ce nu ma mir deloc? Sushi a mea, care e complet neagra, n-ar avea nicio sansa in Italia. Nu stiu ce sa zic apropo de superstitia asta, nu stiam nici ca italienilor nu le plac pisicile negre...tot ce stiu eu este ca am 2 pisicute negre si un motan imens negru Una dintre fete are 5 ani si cealalta e puiut, are 3 luni aproximativ. Sa va spun povestea celei de 5 ani. Pe Tzutza ( ) am gasit-o acum 5 ani langa un butic, avea vreo 5-6 luni atunci, tocmai o calcase masina si avea labuta dreapta din fata taiata. Ii iesea osul afara si ii curgea sangele siroaie. Era de la casa de langa butic si 2 baieti se uitau la ea. Mi-au povestit ca au vazut cum a ajuns sub roti si cum i-a taiat masina labuta cu doar 5 minute in urma. Ziceau ca ei n-au ce sa-i faca, ca oricum o sa moara. Am chemat un taxi (pe vremea aia nu aveam masina), am invelit-o intr-o carpa si i-am strans cat am putut de tare piciorul si am mers la cel mai apropiat cabinet veterinar. Acolo cand au vazut-o au zis ca nu au ce sa-i faca. Eu tot le spuneam ca vreau sa amputeze dar ei nu si nu, ca nu se baga la asa ceva. I-au dat ceva injectie-tratamentul obisnuit pentru soc si i-au pus ceva pe os sa-i coaguleze sangele dar mi-au spus ca nu va supravietui. Atunci am plecat spre agronomie, facultatea de medicina veterinara pentru ca stiam eu ca acolo sunt mai multi doctori si cineva tot stie ce trebuie sa faca. Am avut noroc si am gasit 2 doctori care imediat cum au vazut-o au bagat-o in operatie. Trebuia amputata labuta dreapta fata si cea stanga trebuia operata pentru ca fusese si ea strivita de masina iar daca nu i-ar fi operat-o, n-ar mai fi putut sa calce in ea. In afara de acea prima operatie, Tzutza a mai trebuit sa treaca prin inca doua operatii pentru a putea calca in labuta stanga. Si uite asa, incet incet s-a facut bine, este mare si frumoasa, dupa aproximativ un an de la primele operatii am si sterilizat-o si acum traieste foarte bine si umbla in 3 labute. Cu alea 3 labute, dintre care una stramba, se urca chiar si in copaci. Sigur ca are nevoie de un pic mai multa supraveghere din partea noastra dar este foarte fericita si foarte fumoasa-are o blanita extrem de lucioasa Este si foarte rasfatata, ea si inca una (micu-vedeti poze) dorm in pat cu tanti. O singura problema avem (mai mult eu decat tanti care ii indoapa non stop)- sa nu se ingrase prea mult pentru ca ea practic sta in labutele din spate, cea din fata nu suporta prea multa greutate pentru ca oasele nu mai sunt drepte. well, asta e povestea unei pisicute negre. O sa caut sa vad daca am poze cu ea
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 12:11 |
||
Hello fetelor!Liliana,acum citeam despre your black cat...hmm it was so lucky!Deci ei nu i-a purtat ghinion culoarea neagra.N-am nici macar o singura superstitie,nici cu pisica,nici cu intorsul din drum,absolut nici una.Singura "superstitie" e cea cu canalul.dar si asta din motive pur practice-nu calc pe guri de canal,ca sa nu fie capacele proaste si sa ma trezesc in gaurile acelea !Deci superstitiile sunt din capul nostru,nu ca se intampla ceva rau daca plecam pe 13 de acs,daca mai e si marti deja e o tragedie!!! Daca e sa se intample ceva rau,sau sa dai bani(si nu e luni),se intampla oricum!Ma bucur pt matza ta ,am avut si eu una complet neagra,cineva o aruncase intr-un tomberon ,intr-o punga legata la gura.Am luat-o,am crescut-o ,dar cand ne-am mutat de la bloc,la curte-ea statea intre catei (pt ca a creswcut-o practic cateaua) si ea se simtea rottweiler si multi care se uitam ziceau-uite ce pui mic are cateaua!Si noi-nu e catel,e pisica!!! Nu stiu ce s-a intamplat cu ea,pt ca la un mom dat nu am mai gasit-o acs,ori a iesit pe sub poarta si s-a ratacit ,sau a luat-o cineva pt ca era neagra cu ochii albastrii,era superba si cred ca era corcita cu o persana,pt ca avea o coada foarte stufoasa.Mi-a parut foarte rau ca a disparut!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 12:23 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 12:23:23Hello fetelor!Liliana,acum citeam despre your black cat...hmm it was so lucky!Deci ei nu i-a purtat ghinion culoarea neagra.N-am nici macar o singura superstitie,nici cu pisica,nici cu intorsul din drum,absolut nici una.Singura "superstitie" e cea cu canalul.dar si asta din motive pur practice-nu calc pe guri de canal,ca sa nu fie capacele proaste si sa ma trezesc in gaurile acelea Off, imi pare rau ca a disparut!! Daca nu ai gasit-o prin zona inseamna ca cineva a luat-o. Eu stiu multi oameni care iubesc pisicile negre, cand dadeam anunt ca am pisoi de adoptat, de cele mai multe ori cei negri erau primii adoptati. Sunt superbi! Si daca mai avea si ochii albastri, iti dai seama ca cine a pus mana pe ea a si luat-o. Tzutza noastra are ochii verzi stai sa vad pe unde am o poza si cu ea :)
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 12:32 |
||
Si cu ochii verzi sunt super,mama,deja sunt geloasa pe culoarea ochilor lor !Imi plac pisicile foarte mult.Si acum despre ceva nu foarte placut-am citit ca la Craiova au gasit o groaza de caini otraviti(iti dai seama ce imagine!!!).Si am vazut tot la stiri niste lupte de caini(de rasa),erau pitbuli parca si aia ii incurajau sa se sfasie.Raman masca pur si simplu de comportamentul unora,adica patrupedele actioneaza din instinct,dar indivizii aia ce "suflet " or avea sau ce creier,e un comportament dezgustator si eu ii consider periculosi.Legat de otravire-daca au pus otrava ,nu s-au gandit si la copiii care pot pune mainile pe jos,sau mai rau vreunul care se joaca si sa zicem baga ceva in gura?Deci pot devenii criminali oricum!Traim intre persoane care fac rau gratuit,doar pt ca pot !
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 12:45 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 12:45:37Si cu ochii verzi sunt super,mama,deja sunt geloasa pe culoarea ochilor lor Stiu. Ceea ce s-a intamplat la Craiova nu stiam, dar stiu ca se practica. Ti-am spus, astept ziua in care vor ajunge rand pe rand dupa gratii. Cand se infiinteaza politia animalelor ma duc si daca ma platesc cu 2 milioane pe luna, numai sa ma asigur ca nemerncii astia putrezesc in inchisoare. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 12:50 |
||
| De multe ori ma gandesc ca vreau sa merg voluntar la diverse fundatii si sa fac ceva util.Deci as merge si voluntar daca se infiinteaza,pt ca e nevoie .Apropo de fundatii-nu prea am vazut ca-si fac reclama sau sa cheme ajutoare,multe sunt doar cu numele-fundatii!Poate daca noi romanii am lucra si 2 ore la voluntariat ,in diverse domenii ,am avea mai putine probleme sociale si aici ma refer atat la ajutarea oamenilor cu probleme reale dar si a animalelor ce umbla aiurea pe strazi. | ||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 12:57 |
||
Am gasit poze cu Tzutza si din cate vad---well, i-am inversat labutele pe cea dreapta o are si pe cea stanga a pierdut-o in accident ma duc jos sa ma scuz
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:00 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-04 13:00:25Am gasit poze cu Tzutza si din cate vad---well, i-am inversat labutele shame on you!Go to the corner for 2 minutes !O sa ma mai uit si eu la pozele tale sa-ti vad bebelusii !
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 13:03 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 13:03:57De la: liliana2005, la data 2009-10-04 13:00:25Am gasit poze cu Tzutza si din cate vad---well, i-am inversat labutele
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 15:26 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 12:57:54De multe ori ma gandesc ca vreau sa merg voluntar la diverse fundatii si sa fac ceva util.Deci as merge si voluntar daca se infiinteaza,pt ca e nevoie .Apropo de fundatii-nu prea am vazut ca-si fac reclama sau sa cheme ajutoare,multe sunt doar cu numele-fundatii!Poate daca noi romanii am lucra si 2 ore la voluntariat ,in diverse domenii ,am avea mai putine probleme sociale si aici ma refer atat la ajutarea oamenilor cu probleme reale dar si a animalelor ce umbla aiurea pe strazi. Da, mentalitatea generala este "nu e problema mea, nu ma priveste, sa faca altii" sau "las' ca sunt altii care fac, eu nu am vreme, eu am viata mea". Am mentionat faptul ca eu vreau sa fac voluntariat pentru animalele strazii (cand o sa am unde si ce sa fac-mai mult decat fac deja) pentru ca stiu ca in momentul de fata se face extrem extrem de putin. M-am trezit cu o morala de 2 ore despre cat sunt eu de inconstienta si cat de proasta sunt ca nu stiu sa-mi vad de viata mea si de treburile mele. Noh, ce sa mai zici????
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 15:31 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-04 15:31:11De la: luyyzz, la data 2009-10-04 12:57:54De multe ori ma gandesc ca vreau sa merg voluntar la diverse fundatii si sa fac ceva util.Deci as merge si voluntar daca se infiinteaza,pt ca e nevoie .Apropo de fundatii-nu prea am vazut ca-si fac reclama sau sa cheme ajutoare,multe sunt doar cu numele-fundatii!Poate daca noi romanii am lucra si 2 ore la voluntariat ,in diverse domenii ,am avea mai putine probleme sociale si aici ma refer atat la ajutarea oamenilor cu probleme reale dar si a animalelor ce umbla aiurea pe strazi. Multi nu inteleg ca in afara de viata noastra ...cea cu munca si treburi cotidiene care-ti mananca nervii,mai poti face si altceva.Eu de ex detest mallurile si plimbatul la cumparaturi asa aiurea,hai sa mergem sa ne clatim ochii.Mai bine fac ceva util,decat sa ma plimb aiurea sau cum am vazut mai nou sa stau pe la coltul casei si sa scuipam seminte ,sa comentam trecatorii si sa ne grabim la 17 ca ne incepe telenovela preferata!!!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 15:59 |
||
Acum scz ca am jignit trendul....ca nu se mai plimba nimeni prin parc...ci mai nou...prin Mall ,dar lucram in vacante acolo si stiu ce "calitate" au multe produse..dar deh....ce sa faci....snobii trebuie sa mearga si sa dea pret dublu sau triplu pe un produs slab calitativ,dar cu eticheta taiata sau schimbata!Inca o data scz...pt off topic ! |
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 16:03 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 15:59:21De la: liliana2005, la data 2009-10-04 15:31:11De la: luyyzz, la data 2009-10-04 12:57:54De multe ori ma gandesc ca vreau sa merg voluntar la diverse fundatii si sa fac ceva util.Deci as merge si voluntar daca se infiinteaza,pt ca e nevoie .Apropo de fundatii-nu prea am vazut ca-si fac reclama sau sa cheme ajutoare,multe sunt doar cu numele-fundatii!Poate daca noi romanii am lucra si 2 ore la voluntariat ,in diverse domenii ,am avea mai putine probleme sociale si aici ma refer atat la ajutarea oamenilor cu probleme reale dar si a animalelor ce umbla aiurea pe strazi. Daaaaaaaa, de fiecare data ma enervez cand o prietena vrea sa ne vedem la mall, mai exact 'sa dam o raita prin mall'. Auzi da blocurile ce au, in jurul blocurilor nu ne mai putem invarti la o plilmbare ca altadata? Nu-mi clatesc ochii decat daca intentionez sa cumpar ceva. Aia cu telenovelele e clasica. Din fericire nu prea cunoasc oameni care se uita nowadays Prea multi nu inteleg ca se pot face multe lucruri frumoase si mai ales lucruri care sa merite. Sa faci ceva pentru o viata, sa-i dai sansa sa existe, eu cred ca e mare lucru. De fapt stiu ca e mare lucru pentru ca de multe ori ma chinui mult pentru ca asta sa se intample si uneori oricat ma chinui eu, tot nu reusesc. Ieri de exemplu am gasit un pisoi mort intr-o gradina la vreo 200 de metri de mine. Era un puiut maricel, alb cu negru. Nu stiu de ce a murit, avea putin sange la botic. Probabil sugrumat de caini sau vreo masina l-a atins un pic. Oricat de mult incerci sa faci, uneori e prea tarziu. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 16:16 |
||
E prea tarziu uneori,dar e bine ca incerci mereu!Eu evit sa povestesc amicilor sau cunostintelor ca salvam caini sau pisici pt ca oricum n-ar intelege nimic si li s-ar parea exagerat!Nu mai bine sa fim fiecare cu bucuriile lui?Unii incantati de bluza cu paiete din vitrina,altii ca au mers la mare,altii ca au facut ceva altruist,fara sa astepte vreo rasplata si tot asa!!!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 16:42 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 16:42:44E prea tarziu uneori,dar e bine ca incerci mereu!Eu evit sa povestesc amicilor sau cunostintelor ca salvam caini sau pisici pt ca oricum n-ar intelege nimic si li s-ar parea exagerat!Nu mai bine sa fim fiecare cu bucuriile lui?Unii incantati de bluza cu paiete din vitrina,altii ca au mers la mare,altii ca au facut ceva altruist,fara sa astepte vreo rasplata si tot asa!!! Eu nu evit sa le povestesc pentru ca oricum cei care ma cunosc pe mine stiu ca am fost asa mereu. Din contra, am incercat mereu sa-mi implic prietenii, cunostintele in tot felul de 'proiecte' de genul. Cand am gasit 3 puiuti de pisi mici fara mama, am sunat la toti si i-am rugat sa fie foster parents pentru ei macar 2 saptamani pentru a-mi da mie timp sa le gasesc stapani definitivi. Unii chiar i-au pastrat si m-am bucurat. Ei intrebau mai departe cunoscutii, colegii de servici, trimiteau mailuri. Altii macar i-au tinut cateva saptamani pana au mai crescut pentru ca se intampla sa gasesc puiuti toamna tarziu cand afara e frig mai ales noaptea. Si uite asa tot am facut ceva. Important este sa keep the faith si sa nu te descurajezi niciodata indiferent cate animale pierzi. Am auzit oameni carora le-a murit animalul iubit si nu mai vor sa se implice, nu mai pot sa se ataseze si apoi sa-l piarda iar. Dar mereu le explic ca e legea vietii, asa se va intampla intotdeauna. Daca nu se implica in continuare nu vor face decat sa nege sansa la viata multor animale care sigur, nu vor trai 50 de ani de acum incolo, dar merita macar cativa ani sa traiasca in loc sa moara la doar cateva luni. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 16:54 |
||
Da ,e o idee buna.Pai si pe noi ne cunosc ca pe niste cai breji din acest punct de vedere ,dar multi au diferite scuze si nu te pot ajuta,deci it's no use!La un mom dat,tot o sa facem adapostul si atunci o sa fie si mai bine !
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 17:01 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:01:02Da ,e o idee buna.Pai si pe noi ne cunosc ca pe niste cai breji Cei care vin cu scuze si ii simti ca nu vor animale in preajma nici nu trebuie sa le aiba in preajma. Eu ma feresc de ei, le iau eu animalele daca nu le mai vor inainte sa se intample ceva ce o sa regret mai tarziu. Unii in schimb chiar au destule si le este greu sa ia unul in plus. Altii au o mentalitate diferita si stiu ca unde mananca 3 este loc si pentru unul in plus. Suntem diferiti, n-avem ce-i face. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:07 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:01:02Da ,e o idee buna.Pai si pe noi ne cunosc ca pe niste cai breji Abia astept adapostul!!! Incerc si eu pe aici dar in viitorul foarte apropiat nu am multe sanse.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:08 |
||
Speram sa vina si zile mai bune.....si uite apropo de voluntariat,nu ar fi super sa avem voluntari,sa vina fiecare cand poate si cum poate si sa se joace cu ei,sa-i hraneasca si sa le cautam impreuna stapani?Ar fi ideal,dar I forgot ca o sa-l facem pe terenul nostru de la tara si acolo,la 45 de km de Buc e mai greu si sa se ajunga ,iar pe oamenii de acolo nu m-as baza,pt ca pt ei porcul sau gaina sunt mai imp,nu ar considera multi ca un caine sau o pisica iti pot aduce vreo bucurie!!! Si noi ,in timp o sa ne realizam ideea.E nevoie de prea multe lucruri si nu pot avea pretentia ca sa fim ajutati.O sa incercam noi,cu fortele noastre.
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 17:14 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-10-04 17:08:37De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:01:02Da ,e o idee buna.Pai si pe noi ne cunosc ca pe niste cai breji E foarte bine si ce faci tu,eu te felicit sincer si ma bucur .Daca o sa castigi la loto,ha?Atunci vei avea suficienti bani si pt asta....
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 17:16 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:16:33De la: liliana2005, la data 2009-10-04 17:08:37De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:01:02Da ,e o idee buna.Pai si pe noi ne cunosc ca pe niste cai breji Daca as castiga la loto da ar fi chiar posibil daca as si juca Sau daca mi-ar da ai mei niste banuti pentru animale. Ei mi-ar da in a heartbeat pentru mine, problema e ca pentru mine n-am nevoie. Iar daca iau, trebuie sa-i justific. E complicat, crede-ma. De asta ti-am spus ca esti o norocoasa ca familia ta este la fel ca tine. Pe mine ma considera un outcast, oaia neagra. Dupa ce ca sunt singurul copil, mai sunt si asa!!!
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:32 |
||
Pfii,pai da,esti copilul problema ce sa mai!!! Doamne ,ce sa le zici-asta e,sunt ai nostrii ,buni,rai nu avem cum sa-i inlocuim.Si nu-i categoriseam-pt ca daca nu le plac patrupedele,asta nu-i face neaparat niste oameni "rai",doar ca au alte preocupari si alte prioritati cum imi place mie sa spun.Ai mei-mai degraba tata,el circula si vede diverse....cand e in cursa ma suna si-mi povesteste ce a vazut ...sau cui i-a mai dat sa manance !Cand era copil,statea si el la curte pana sa-i demoleze si baga cainii si pisicle in lada patului,pt ca el vroia animale in casa si bunica-mea ,doar in curte !Nu pateau nimic ,dar erau "protejati' acolo.Si de la el cred ca avem dragostea asta pt animalute,pasari.Pe vremuri nu gaseai atatea cabinete vet.si daca gaseam vrabii sau porumbei cu picioare rupte,ne ocupam noi cum puteam si stiam sa le facem bine.Uneori reuseam,alteori nu-dar macar incercam.Erau alte vremuri,alti oameni,alte preocupari!Si nu sunt din sec trecut ,doar ce schimb prefixul acum pe 25!
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 17:44 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:14:52Speram sa vina si zile mai bune.....si uite apropo de voluntariat,nu ar fi super sa avem voluntari,sa vina fiecare cand poate si cum poate si sa se joace cu ei,sa-i hraneasca si sa le cautam impreuna stapani?Ar fi ideal,dar I forgot ca o sa-l facem pe terenul nostru de la tara si acolo,la 45 de km de Buc e mai greu si sa se ajunga ,iar pe oamenii de acolo nu m-as baza,pt ca pt ei porcul sau gaina sunt mai imp,nu ar considera multi ca un caine sau o pisica iti pot aduce vreo bucurie!!! 45 de km sunt extrem de usor de facut, chiar nu cred sa aveti vreo problema in privinta asta. Problema este intr-adevar faptul ca pe acolo nu sunt oameni care sa iubeasca prea mult animalele. Sau sunt, dar mai putini. In schimb poate este avantajul ca sunt tarani care s-ar bucura sa primeasca niste banuti-un mil, doua si sa va ajute cu una alta pe acolo daca veti avea nevoie. Puteti lua pe cineva din oras dimineata cand mergeti si seara la intoarcere il/o puteti aduce inapoi. Distanta chiar e o nimica toata. Dar musai ar fi o masina care consuma putin Ca a mea de exemplu, e pe motorina si imi ia 4% in afara. Apropo de adaposturi, am vazut alaltaieri langa Timisoara (de fapt inspre Sag) o casa cu vreo 15 catei in curte si tot atatea custi. Am oprit un pic pentru ca prima impresie a fost ca este un adapost fie si pentru acei aprox 15 catei dar n-a venit nimeni la usa. O sa ma interesez zilele urmatoare si o sa vad, poate reusesc sa vorbesc cu cineva sa ma lamureasca. Toti cateii erau intinsi pe jos, dormeau. In fata casei in schimb, fiind drum in afara localitatii, zacea unul rupt in bucati. Ma apuca groaza cand plec din oras la sfarsitul saptamanii. |
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:48 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-10-04 17:44:23Pfii,pai da,esti copilul problema ce sa mai!!! Esti balanta :) La multi ani de pe acum!!!! Si taica-meu ii iubeste, se joaca cu ei, dar in curte sa stea. Eu ii mai iau la mine in camera dar sa vezi scandalul cand ma prinde. Maica-mea in schimb are senzatia ca o mananca, ii este frica si de un pui de 2 luni, nush ce-i in capul ei, asa a fost mereu Dar le da de mancare pana se satura si o lasa in pace mereu zice 'batozele astea ale tale imi mananca si urechile'. Se enerveaza in schimb ca dau bani pentru atatea animale care nu sunt ale mele si pe saci de mancare pentru ca nu-mi place sa le dau mancare ieftina. Mai bine nu ma duc eu saptamana asta la coafor si imi aranjez singura parul si au ei mancare buna. Asa ceva maica-mea nu concepe. Mie mi se duc cam 5 mil lunar pentru animale. Sterilizez tot ce prind, fac cu nervii cand aud ca exista femele nesterilizate.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 4 Octombrie 2009 17:58 |
||
Da,spuneam asta in sensul in care ar fi fost frumos sa gasim voluntari in zona,dar nu zic,stiu ca viata e grea si oamenii au de muncit pamanturi si alte cele.Am spus deja,in timp...poate cine stie.. o sa vrea sa se pensioneze tata si sa se ocupe el,dar la cata energie are,nu cred ca se va intampla in curand.Eu mi-as lua mai multi in curte ,dar am vecini carora sigur nu le-ar placea un concert in cap desi la noi pe strada noaptea sunt multe concerte,mai ales ale unora care pierd timpul pe strazi ....si aici nu ma refer la animale !
|
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 18:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| LOC DE DAT CU CAPUL!!! | 179 | De la: Cassey 29 Decembrie 2008 17:35 |
| CONCURSUL "SUS ROCHITAAA...JOOOSS...." | 143 | De la: maryamm 11 Iulie 2008 16:52 |
| Comportament.... | 7 | De la: dragalaspui 10 Septembrie 2008 15:31 |
|
|
||
| il cunoaste-ti? | 27 | De la: gabriel 25 Iunie 2008 17:43 |
| Visezi? Inseamna ca stiu unde poti afla raspunsul!!!!!!! | 53 | De la: geo_sh 25 Martie 2009 13:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.