Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre damele de companie?

La fel am patit si eu... vroiam sa ii sugerez fetei care a deschis topicul sa se reorienteze. Dar am citit postul lui niemand. M-a ingrozit pur si simplu. Imi pare sincer rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva. Am observat totusi ca nimand este o persoana inteligenta si realista spre deosebire de fata ce a deschis topicul. Asa ca am impresia, ca oricat am vrea noi sa ii atragem atentia in ce mizerie se baga va fi in zadar. Ea nu va intelege niciodata sau o va face prea tarziu.
frozen_autumn
Postat pe 30 August 2009 21:54
De la: niemand, la data 2009-08-30 20:37:11Salutare!

Am citi cu atentie toate postarile si parerea mea este ca adevarul este undeva la mijloc. Si am sa va spun eu cum sta treaba, eu, o "nimeni", o prostituata, o c*u*r*v*a, daca acest cuvant va face sa va simtiti mai bine, voi, cei care sunteti deosebit de revoltati de astfel de persoane. Spre deosebire de cea care a deschis postul eu chiar practic meseria. Lucrez de 8 luni in Germania intr-un bordel. Si inainte sa sariti cu gura pe mine sa stiti ca nu sunt mandra de asta. Nu e nimic cu care sa te poti mandri in "meseria" asta si nu imi place sa ies in fata dar vreau sa va ofer si o perspectiva din interiorul acestei mizerii care se cheama prostitutie. Si am sa incerc sa raspund si celor care condamna, si duducai care are impresia ca prostitutia e ceva "boem". (Ma scuzi dar ideea e cel putin ridicola, de unde deduc ca nu ai idee despre ce vorbesti)

Cum am ajuns eu aici? Din greseala, din nefericire, din prea multa incredere in oameni. Pe mine m-a vandut cineva in care aveam incredere asa cum se vand vitele in targ. AM intrat in hora, acuma trebuie sa joc. Am scapat de "peste", dar cand mama ti se imbolnaveste de cancer si cand stii ca o sansa la o viata normala nu mai ai.... Am ramas. Atat despre mine, raspunsurile:

Pentru cei /cele contra:
Judecati prea aspru. Nu toate se apuca de bunavoie de o astfel de treaba. In spatele multor astfel de femei sunt barbati lipsiti de orice Dumnezeu care se ascund sub numele de iubiti sau soti si nu sunt altceva decat pesti. Sigur, nu e o scuza, dar sunt femei slabe de inger care isi divinizeaza barbatii. Si daca domnul cere, domnul are. Spuneti ca sunt needucate? NU neaparat desi 75% abea daca au 12 clase terminate. Si totusi exista si femei educate, de exemplu vecina mea este jurista ca formare profesionala, facultate facuta in italia, diploma MAGNA CUM LAUDE. Si am vazut cu ochii mei diploma, deci nu sunt fantezii. De ce e aici? Barbatul pe care il iubeste. Deduc din ceea ce spuneti voi ca astfel de femei sunt incapabile de a face orice altceva in afara de meseria asta. Nu neaparat, mai degraba invers. Nu orice femeie poate fi prostituata. Voi spuneti ca orice femeie poate sa faca ceea ce face oricare dintre noi. Sigur... dar cu partenerul de viata. Nu stiu care dintre doamne a afirmat ca nici nu isi poate imagina asa ceva si cineva a spus ca foloseste imaginea lui Columbeanu pe post de vomitativ/purgativ. Din pacate noi o facem si cu indivizi pe langa care Columbeanu este Don Juan. Si trebuie sa dai impresia ca iti place..... si dupa ce iese unul nu ai pauza ci iti inghiti lacrimile si zambesti frumos pentru urmatorul. Nu exista refuzuri, nu exista scuze. Nu alegi, esti aleasa si pentru asta iti trebuie nervi de otel. Altfel? Alcool, droguri, sinucidere... Sa ramai un om intreg? Nici o sansa. Cunosc fete care nu lucreaza fara o sticla de vodca la "bord". SI totusi sunt si femeie care sunt profesioniste si se bazeaza doar pe propria vointa ca sa mearga pana la capat. Sa fim huiduite? Nu cred. Demne de mila? Cu siguranta.

Pentru cea care a deschis postul:
Papusa nu stii ce vorbesti. BOEM? Sa cad jos de pe scaun cand am citit. Mizerabil, gretos, infect, injositor, dar in nici un caz boem. Nu e nimic boem in patru ore de somn pe noapte, toti grasii, batranii, nespalatii, (nu draguta mea, nu transpirati, NESPALATI!!) si alte asemena specimene carora trebuie sa le oferi momente de placere ca si cand ar fi tineri si frumosi, proaspat iesiti din dusi. Da, mai sunt si baieti tineri si draguti, mai sunt si oameni curati, mai sunt si oameni amabili care au stil si clasa dar acestia sunt ava raris. Nu e ca in filme. Nu e nimic boem in dureri de ovare, cistite frecvente, dureri de rinichi, de spate, de cap. Nu e nimic idilic cand ai picioarele umflate si esti la menstruatie si totusi trebuie sa lucrezi. Nu este nimic rafinat cand la sfarsitul zilei vezi ca nu ai scos nici macar banii pentru chiria zilnica cu toti kilometrii de p**a inghititi. Spui ca e numai temporar? Un an sau doi? Mai gandeste-te. Nemtii spun ca poti sa scoti o femeie din bordel, dar nu pot sa scoti bordelul din femeie. Nu o sa mai ai niciodata o viata normala, fizica sau emotionala. Familie? Cai verzi pe pereti. Nici un barbat intreg la minte nu si-ar lua o astfel de femeie. Copii? Sa zici mersi daca nu te imbolnavesti de cancer uterin la 30 de ani sau chisturi la ovare si alte asemenea. Copii? Sterilitate mai degraba. Si sa nu iti imaginezi ca viata sexuala o sa fie picanta. Poate in prima luna. Pe urma o sa te saturi, chiar si daca esti nimfomana. Sfatul meu: vezi-ti de treba.

Nu nimic de ras, de luat in bascalie, cu atat mai putin laudabil sau glorios. Este doar o lume extrem de periculoasa si ingrozitor de mizerabila. Vei avea bani? Libertatea sa faci ce vrei cu ei? Posibil... dar le vei plati atat de scump incat iti vei dori ca toata povestea sa nu fie decat un cosmar.

am ramas fara cuvinte, imi vine in minte un film vizionat asear' pe tvr2 "trafic uman " se numeste, il mai vazusem odata pe hallmark si am plans la fiecare vizionare....din pacate fata asta care vrea sa se apuce nu cred k la vazut, mai trist mi se pare faptul k sunt ffff multe k ea, care sa gandesc k la ele totul va fi roz....imi pare rau de tine si nu te judec, cred k iti e oricum destul de greu sa traiesti, sa te tarasti in mocirla in care esti...dar totusi de ce nu pleci?? e un lucru greu de inteles...de ce ramai in aceeasi viata mizera??sper sa ai puterea si curajul sa scapi de acolo...bafta
bruneagra25
Postat pe 31 August 2009 09:42

Am citi cu atentie toate postarile si parerea mea este ca adevarul este undeva la mijloc. Si am sa va spun eu cum sta treaba, eu, o "nimeni", o prostituata, o c*u*r*v*a, daca acest cuvant va face sa va simtiti mai bine, voi, cei care sunteti deosebit de revoltati de astfel de persoane. Spre deosebire de cea care a deschis postul eu chiar practic meseria. Lucrez de 8 luni in Germania intr-un bordel. Si inainte sa sariti cu gura pe mine sa stiti ca nu sunt mandra de asta. Nu e nimic cu care sa te poti mandri in "meseria" asta si nu imi place sa ies in fata dar vreau sa va ofer si o perspectiva din interiorul acestei mizerii care se cheama prostitutie. Si am sa incerc sa raspund si celor care condamna, si duducai care are impresia ca prostitutia e ceva "boem". (Ma scuzi dar ideea e cel putin ridicola, de unde deduc ca nu ai idee despre ce vorbesti)

Cum am ajuns eu aici? Din greseala, din nefericire, din prea multa incredere in oameni. Pe mine m-a vandut cineva in care aveam incredere asa cum se vand vitele in targ. AM intrat in hora, acuma trebuie sa joc. Am scapat de "peste", dar cand mama ti se imbolnaveste de cancer si cand stii ca o sansa la o viata normala nu mai ai.... Am ramas. Atat despre mine, raspunsurile:

Pentru cei /cele contra:
Judecati prea aspru. Nu toate se apuca de bunavoie de o astfel de treaba. In spatele multor astfel de femei sunt barbati lipsiti de orice Dumnezeu care se ascund sub numele de iubiti sau soti si nu sunt altceva decat pesti. Sigur, nu e o scuza, dar sunt femei slabe de inger care isi divinizeaza barbatii. Si daca domnul cere, domnul are. Spuneti ca sunt needucate? NU neaparat desi 75% abea daca au 12 clase terminate. Si totusi exista si femei educate, de exemplu vecina mea este jurista ca formare profesionala, facultate facuta in italia, diploma MAGNA CUM LAUDE. Si am vazut cu ochii mei diploma, deci nu sunt fantezii. De ce e aici? Barbatul pe care il iubeste. Deduc din ceea ce spuneti voi ca astfel de femei sunt incapabile de a face orice altceva in afara de meseria asta. Nu neaparat, mai degraba invers. Nu orice femeie poate fi prostituata. Voi spuneti ca orice femeie poate sa faca ceea ce face oricare dintre noi. Sigur... dar cu partenerul de viata. Nu stiu care dintre doamne a afirmat ca nici nu isi poate imagina asa ceva si cineva a spus ca foloseste imaginea lui Columbeanu pe post de vomitativ/purgativ. Din pacate noi o facem si cu indivizi pe langa care Columbeanu este Don Juan. Si trebuie sa dai impresia ca iti place..... si dupa ce iese unul nu ai pauza ci iti inghiti lacrimile si zambesti frumos pentru urmatorul. Nu exista refuzuri, nu exista scuze. Nu alegi, esti aleasa si pentru asta iti trebuie nervi de otel. Altfel? Alcool, droguri, sinucidere... Sa ramai un om intreg? Nici o sansa. Cunosc fete care nu lucreaza fara o sticla de vodca la "bord". SI totusi sunt si femeie care sunt profesioniste si se bazeaza doar pe propria vointa ca sa mearga pana la capat. Sa fim huiduite? Nu cred. Demne de mila? Cu siguranta.

Pentru cea care a deschis postul:
Papusa nu stii ce vorbesti. BOEM? Sa cad jos de pe scaun cand am citit. Mizerabil, gretos, infect, injositor, dar in nici un caz boem. Nu e nimic boem in patru ore de somn pe noapte, toti grasii, batranii, nespalatii, (nu draguta mea, nu transpirati, NESPALATI!!) si alte asemena specimene carora trebuie sa le oferi momente de placere ca si cand ar fi tineri si frumosi, proaspat iesiti din dusi. Da, mai sunt si baieti tineri si draguti, mai sunt si oameni curati, mai sunt si oameni amabili care au stil si clasa dar acestia sunt ava raris. Nu e ca in filme. Nu e nimic boem in dureri de ovare, cistite frecvente, dureri de rinichi, de spate, de cap. Nu e nimic idilic cand ai picioarele umflate si esti la menstruatie si totusi trebuie sa lucrezi. Nu este nimic rafinat cand la sfarsitul zilei vezi ca nu ai scos nici macar banii pentru chiria zilnica cu toti kilometrii de p**a inghititi. Spui ca e numai temporar? Un an sau doi? Mai gandeste-te. Nemtii spun ca poti sa scoti o femeie din bordel, dar nu pot sa scoti bordelul din femeie. Nu o sa mai ai niciodata o viata normala, fizica sau emotionala. Familie? Cai verzi pe pereti. Nici un barbat intreg la minte nu si-ar lua o astfel de femeie. Copii? Sa zici mersi daca nu te imbolnavesti de cancer uterin la 30 de ani sau chisturi la ovare si alte asemenea. Copii? Sterilitate mai degraba. Si sa nu iti imaginezi ca viata sexuala o sa fie picanta. Poate in prima luna. Pe urma o sa te saturi, chiar si daca esti nimfomana. Sfatul meu: vezi-ti de treba.

Nu nimic de ras, de luat in bascalie, cu atat mai putin laudabil sau glorios. Este doar o lume extrem de periculoasa si ingrozitor de mizerabila. Vei avea bani? Libertatea sa faci ce vrei cu ei? Posibil... dar le vei plati atat de scump incat iti vei dori ca toata povestea sa nu fie decat un cosmar.

Felicitari pentru curajul si obiectivitatea cu care ai relatat realitatea acestei "meserii".
Aviz amatoarelor de " viata boema".
In cazul tau , nu pot decat sa ma rog ca intr-o zi sa duci o viata normala. Toti avem acest drept.
Speranta moare ultima, indiferent de motivele pentru care ai intrat in hora, depinde de tine sa iesi.
Orice inceput are si un sfarsit.

"o sansa la o viata normala nu mai ai", ba ai si-ti poti acorda aceasta sansa.
Multa sanatate si curajul de a renunta la aceasta viata este ceea ce-ti doresc.
valita76
Postat pe 31 August 2009 10:29
offff.......draga nu exista om rafinat si elegant care sa plateasca pt sex.acesti omeni au femei fara sa plateasca.si ai zis ca nu vrei frustrati sexul dar cum se poate numi un om care plateste pt o noapte de amor?in plus acesti oameni nu te vor privi niciodata ca pe o femeie ci ca pe un obiect sexual sau mai rau ca pe o carpa cu care pot sterge praful iar cand carpa sa murdarit o arunca.revinoti.......si lasa balta ideea asta.
kudika057631
Postat pe 31 August 2009 11:24
De la: kudika057631, la data 2009-08-31 11:24:52offff.......draga nu exista om rafinat si elegant care sa plateasca pt sex.acesti omeni au femei fara sa plateasca.si ai zis ca nu vrei frustrati sexul dar cum se poate numi un om care plateste pt o noapte de amor?in plus acesti oameni nu te vor privi niciodata ca pe o femeie ci ca pe un obiect sexual sau mai rau ca pe o carpa cu care pot sterge praful iar cand carpa sa murdarit o arunca.revinoti.......si lasa balta ideea asta.

ma uite o fata acre stie sa vb normal ia dat un sfat real fata nu a zis ca e prostituata sau ceva de genu a zis ca iar palce ideea si pana la urma nu inteleg dece atata rautate daca fata vrea sa incerce asta?oricum diferentza dintre ia si o cnturista ar fi ca poate avea un mod de asi selecta clientzii mult mai bine(asta daca vrea) voi spunetzi ca o se mearga doar "burtosi transpirati" poate ca asta e fdantezia ei da ma rog nui vina voastra ca atzi facuto c u r v a e vina ei ca a ales sa deschida acest topic sfatu meu e inceraca dupa 4 zile o sa te mutzi din oras pt ca nu o sa rezisti (cel putin eu una nu cred ca as putea sa rezist in conditziile in care atunci cand suna telefonu deja sa ma pregatesc sa ma pun in pozitzie)nici una din noi nui un robot sexual la acre vine grasu ala cu bani baga fisa apoi ..... si mie imi place sa am o viatza sexual ft activa da asta nu inseamna ca trebe sa fii dama de companie iatzi un amant cu bani e mai frumos si poti sa iti pastrezi si reletzi am vazut ac te intereseaza asta si in felu asta nici nu vei fi etichetata curva nu te vor arat burtosii atunci cand is la o bere uite am fututo si pe asta si daca nu reusesti sa fii inpacata cu un iubit si un amant mai iatzi si un vibrator (contacteaza ma eu lucrez la sex shop asa mai fac si eu vanzare
alina_delicioasa
Postat pe 31 August 2009 11:43

sml-sign0138:

mi-e greu sa cred ca o femeie care scrie asa frumos, dovedind o inteligenta si o scoala inalta, se poate complace in viata asta!
o singura recomandare: daca asterni pe hartie cum asterni aici, poti scoate mai multi bani ca din strangularea ciucurelului cu buzele.
geo_x
Postat pe 31 August 2009 12:53
Suna foarte atractiv doar pentru momentul in care te gandesti ce viata boema ai avea,dar,gandeste-te pe termen lung...ce viata ti-ai dori...pentru ca odata intrata in lumea asta miram-as ca ai sa iesi tu cu o simpla demisie scrisa,cineva a spus bine"proxenetii sunt baieti destepti"si nu prea-i vad eu semnand demisii,mai gandeste-te putin ce vrei de la viata....??!si inca ceva,sa nu crezi ca acei barbati care tu crezi ca sunt domni galanti si boemi sunt exact ceea ce inseamna cu adevarat boem,galant, domn,tzepele pot fi si cu cravata si cu papion frumos mirositor...sa nu ai impresia ca tot ce zboara se mananca....asta pentru ca ai cerut pareri si sfaturi.
lavinia_stefania
Postat pe 31 August 2009 16:26
Am citit aproape tot si.. mi s-a parut de la distanta o mare plesneala fata asta cu "dama de companie". Nici nu cred ca e cineva care chiar vrea asta ci doar o bataie de joc si un amuzament ieftin. Cred ca e vreo idioata care crede ca e cea mai tare facand astfel de "glume". Halal minte ai..mai bine uita-te pe cocalari si pitipoance..poate ai sa te amuzi mai mult. boema.. auzi
GabrielaCri
Postat pe 31 August 2009 17:23
Salutare!

[quote name='valita76' date='2009-08-31 10:29:09'} Felicitari pentru curajul si obiectivitatea cu care ai relatat realitatea acestei "meserii".
In cazul tau , nu pot decat sa ma rog ca intr-o zi sa duci o viata normala. Toti avem acest drept.
Speranta moare ultima, indiferent de motivele pentru care ai intrat in hora, depinde de tine sa iesi.

Multa sanatate si curajul de a renunta la aceasta viata este ceea ce-ti doresc.[/quote]

Vali as vrea sa fiu si eu la fel de optimista ca tine dar din pacate nu e chiar asa simplu. Si eu m-am intrebat acelasi lucru acum trei luni cand am scapat de peste si am inceput sa lucrez pe cont propriu. Numai ca tot atunci am operat-o pe mama mea de cancer uterin si datele problemei s-au schimbat radical. Cand ai un parinte bolnav de cancer, celalalt cu un loc de munca incert, un frate la facultate si o sora la liceu vezi lucrurile cu alti ochi. Am stat si am pus in balanta lucrurile si am decis sa raman. Daca stiu ca familia mea se descurca si au o viata cat de cat mai usoara atunci tot ce sacrific aici merita. Cat despre o viata normala...

In ce consta implinirea undei femei? Cu siguranta nu in cariera, cel putin dupa parerea mea. O femeie implinita e o femeie care are familie, sot, copii. Asta este o viata normala si cu putin noroc fericita. Asta este ceva ce putine dintre femeile ca mine au sau vor avea vreodata. Barbati care sa accepte o astfel de femeie in viata lor sunt unul la un milion, ca de altfel si femeile care au sansa sa iasa dintr-o astfel de mizerie. M-am gandit adesea sa las totul balta si sa vin inapoi in tara. In definitiv acolo nu stie nimeni ce fac aici, corect? Si sa presupun prin absurd ca intalnesc pe cineva si vreau sa am "ceva" cu acel cineva... O relatie bazata pe o minciuna se va termina prost cu siguranta si atunci? Asa ca de asta am decis sa raman. daca nu pot face nimic pentru mine macar alor mei sa le fie bine si sa ii stiu linistiti. Nu as vrea ca sora mea sa ajunga aici.

Oricum, nu despre mine era vorba in acest forum. Nu am scris ca sa atrag compatimirea nimanui. Eram doar foarte necajita de cat de naiva pare sa fie duduia care a deschis topicul si cat de obtuji pot fi unii oameni care judeca fara sa aiba suficiente informatii.
niemand
Postat pe 31 August 2009 20:53
De la: niemand, la data 2009-08-31 20:53:34Salutare!

[quote name='valita76' date='2009-08-31 10:29:09'} Felicitari pentru curajul si obiectivitatea cu care ai relatat realitatea acestei "meserii".

Multa sanatate si curajul de a renunta la aceasta viata este ceea ce-ti doresc.

Vali as vrea sa fiu si eu la fel de optimista ca tine dar din pacate nu e chiar asa simplu. Si eu m-am intrebat acelasi lucru acum trei luni cand am scapat de peste si am inceput sa lucrez pe cont propriu. Numai ca tot atunci am operat-o pe mama mea de cancer uterin si datele problemei s-au schimbat radical. Cand ai un parinte bolnav de cancer, celalalt cu un loc de munca incert, un frate la facultate si o sora la liceu vezi lucrurile cu alti ochi. Am stat si am pus in balanta lucrurile si am decis sa raman. Daca stiu ca familia mea se descurca si au o viata cat de cat mai usoara atunci tot ce sacrific aici merita. Cat despre o viata normala...

In ce consta implinirea undei femei? Cu siguranta nu in cariera, cel putin dupa parerea mea. O femeie implinita e o femeie care are familie, sot, copii. Asta este o viata normala si cu putin noroc fericita. Asta este ceva ce putine dintre femeile ca mine au sau vor avea vreodata. Barbati care sa accepte o astfel de femeie in viata lor sunt unul la un milion, ca de altfel si femeile care au sansa sa iasa dintr-o astfel de mizerie. M-am gandit adesea sa las totul balta si sa vin inapoi in tara. In definitiv acolo nu stie nimeni ce fac aici, corect? Si sa presupun prin absurd ca intalnesc pe cineva si vreau sa am "ceva" cu acel cineva... O relatie bazata pe o minciuna se va termina prost cu siguranta si atunci? Asa ca de asta am decis sa raman. daca nu pot face nimic pentru mine macar alor mei sa le fie bine si sa ii stiu linistiti. Nu as vrea ca sora mea sa ajunga aici.

Oricum, nu despre mine era vorba in acest forum. Nu am scris ca sa atrag compatimirea nimanui. Eram doar foarte necajita de cat de naiva pare sa fie duduia care a deschis topicul si cat de obtuji pot fi unii oameni care judeca fara sa aiba suficiente informatii.[/quote]

pai fatuca ce a deschis topicul nu merita nici o atentie!!!.................pe cand tu.........care se vede dupa cum scrii si vorbesti ca nu esti chiar o parlita de-aia care nu stie sa faca decat sa "stranguleze ciucurelul "....vb lui Geo.......ci ,cred eu multe alte lucruri ...........meriti sa fii , de ce nu chiar apreciata , pentru sacrificiul tau !!!!................nu multe s-ar sacrifica pentru familie in astfel de conditii !!!!..............dar in acelasi timp meriti sa ti se acorde si o a doaua sansa la fericire !!!........si pentru sufletul tau bun,eu sunt convinsa ca acolo sus e cineva care nu te va lasa asa !!!.........totul e sa ai incredere ca INTR-O ZI totul se va schimba pentru tine .......in bine !!!...........
etta
Postat pe 31 August 2009 21:12
Fato..... de fapt asta este meseria ta de baza... Prostitutia e in floare la tine, te ascunzi sub o masca de vezi doamne ce angajata ai fi la vreo multinationala eventual si de fapt tu esti angajata in cluburil de noapte...stai cu un suc de doi li in fat apana se agata un libidinos de tine si poate i se scoala de o noapte cu o no name...
Mi-i greata de voi cele care va injositi in halul acesta ...cum poti sa afirmi ca sunt bani castigati"usor", sunt bani mizerabili pentru ca ai supt o p..a si cine stie ce ai mai facut . Daca nu ti-a placut cartea si ai baut cereneala , acum ai ramas cu suptul ....degetelor...
Hai ca mi s-a facut greata...
Felicitari barbatului acela care a reusit sa cumpere o partida de sex si i vai de fundul tau ca ai ajuns sa iti castigi exitenta asa.
LoveParade
Postat pe 31 August 2009 22:40
De la: anybody, la data 2009-08-19 12:09:35
De la: felixcat, la data 2009-08-19 11:55:27da, pai in principiu esti o printesa sukara cu fitze fine 2010 + ai chef de **** rafinata si cu doctorat in sondare si prelucrarea petrolului, in ochii multor alte persoane vei fi pur si simplu, tarfa, dar stai linistita, sunt ei prosti si invidiosi.
si iti dau un sfat, nu te mai folosii de celelalte membre ale sexului feminin ca sa iti scuzi depravarea, cica toate femeiile se prostituteaza... nu draguta mea, doar tu si inca o mana de gagici lipsite de intelect care vor sa puna mana pe cat mai multi bani folosindu'se de o gaura, succes :)

scurt si la subiect.........felicitari
issa85
Postat pe 1 Septembrie 2009 01:00
Si alea care se culca pe gratis in stanga si in dreapta cum se numesc ? CURVE PROASTE
Senoramor
Postat pe 1 Septembrie 2009 02:41
De la: LoveParade, la data 2009-08-31 22:40:13Fato..... de fapt asta este meseria ta de baza... Prostitutia e in floare la tine, te ascunzi sub o masca de vezi doamne ce angajata ai fi la vreo multinationala eventual si de fapt tu esti angajata in cluburil de noapte...stai cu un suc de doi li in fat apana se agata un libidinos de tine si poate i se scoala de o noapte cu o no name...
Mi-i greata de voi cele care va injositi in halul acesta ...cum poti sa afirmi ca sunt bani castigati"usor", sunt bani mizerabili pentru ca ai supt o p..a si cine stie ce ai mai facut . Daca nu ti-a placut cartea si ai baut cereneala , acum ai ramas cu suptul ....degetelor...
Hai ca mi s-a facut greata...
Felicitari barbatului acela care a reusit sa cumpere o partida de sex si i vai de fundul tau ca ai ajuns sa iti castigi exitenta asa.
tre sa fii prea proasta sa crezi ca o sa dai peste un barbat cu bani si o sa zica :ia uite o c u r v a s o iau de nevasta" visati cai verzi pe pereti cand realitatea e ff urata :felicitari realistelor
altex
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:15
De la: kudika018532, la data 2009-08-19 10:14:06Ce parere aveti despre acele call girl(sau dame de companie)? Ati face asa ceva daca este vorba despre bani multi, relatii noi si distractie? Eu ma gandesc sa intru in aceasta lume, mai mult din curiozitate. M-a fascinat mereu ideea de a trai boem, de a fi in compania unor barbati rafinati si galanti, dar oare o pot face fara sa-mi compromit relatia in care sunt deja? Va rog mult sa imi dati un raspuns, o parere, orice...

Eu am o parere f.proasta desp.dame de companie iar despre barbatii cu care vei avea de aface nici pe departe nu vor fi galanti sau rafinati
simonica_yo
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:41
Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine!
Eu te sfatuiesc sa intri in randul lor si nu cred ca vei avea probleme de adaptare... nu-mi pari a avea un exces de verticalitate (ma refer la o coloana prea rigida care sa te impiedice sa te deplasezi pe unde o sa fie nevoie, pentru ca o sa calatoresti in multe locuri unde nici n-ai visat sa ajungi). Iti garantez ca o sa ai numai satisfactii! Implineste-ti visul! Nu e greu!
Zaraza
Postat pe 1 Septembrie 2009 15:01
De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine!
Eu te sfatuiesc sa intri in randul lor si nu cred ca vei avea probleme de adaptare... nu-mi pari a avea un exces de verticalitate (ma refer la o coloana prea rigida care sa te impiedice sa te deplasezi pe unde o sa fie nevoie, pentru ca o sa calatoresti in multe locuri unde nici n-ai visat sa ajungi). Iti garantez ca o sa ai numai satisfactii! Implineste-ti visul! Nu e greu!

Da,imbat-o cu apa rece.Voi va credeti in Parisul interbelic sau ai citit Nana a lui Zola?

Eventual sa mai vina si vreun print sau vreun magnat blindat de bani si bune maniere sa te duca pe Luna.
Basme,draguta.basme.

Postat pe 1 Septembrie 2009 15:48
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 15:48:11
De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine!

Da,imbat-o cu apa rece.Voi va credeti in Parisul interbelic sau ai citit Nana a lui Zola?

Eventual sa mai vina si vreun print sau vreun magnat blindat de bani si bune maniere sa te duca pe Luna.
Basme,draguta.basme.

scorpioanca mea mika
cristiana_cris
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:20

tu faci misto, nu??
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:21
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-01 16:20:07
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 15:48:11

Basme,draguta.basme.

scorpioanca mea mika

pupici cris

Postat pe 1 Septembrie 2009 16:26
[quote name='scorpio67' Da,imbat-o cu apa rece.Voi va credeti in Parisul interbelic sau ai citit Nana a lui Zola?

Basme,draguta.basme. [/quote]

.......................................................................................................................
Offf, draga scorpiuta, daca nu te-ai grabi tu sa faci uz de veninul din dotare, tare draga mi-ai mai fi
Te iert, pentru ca te-ai grabit!
Zaraza
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:23
De la: juliana4carlos, la data 2009-09-01 02:41:13Si alea care se culca pe gratis in stanga si in dreapta cum se numesc ? CURVE PROASTE

CLAR! SA NU AIBA CINEVA ALTA IMPRESIE
liliana2005
Postat pe 1 Septembrie 2009 20:03
Chiar imi place cum ai pus proplema ,draga mea, este adevarat : toate femeile se prostitueaza intr-un fel sau altul.....si altele nici nu primesc minimum de respect...nu mai zic de-o floare, sau.... Asa ca, bravo, daca ai ales asta!...si as dori sa vorbim in privat: idul meu este free1serena@yahoo.com
semprefelice
Postat pe 1 Septembrie 2009 22:18

Cu dedicatie speciala pentru MISOGIN....in speranta ca nu o sa devina dama de companie
:))) si ca o sa-i mai creasca nivelul de serotonina si o sa i se mai diminueze frustrarile
acumulate de-a lungul existentei....presupun....una zbuciumata......Noi astia mai "grasi"
suntem fericiti. Promit sa te tin la curent cu noile mele dimensiuni pentru a-ti leza si mai mult
vederea.

" Blow me
You hardly even know me
so blow me
you gotta blow me
so blow me
Blow me tonite"

Hoper Edei Deixai
sare_fara_iod
Postat pe 1 Septembrie 2009 23:07
De la: kudika064992, la data 2009-09-01 22:18:08Chiar imi place cum ai pus proplema ,draga mea, este adevarat : toate femeile se prostitueaza intr-un fel sau altul.....si altele nici nu primesc minimum de respect...nu mai zic de-o floare, sau.... Asa ca, bravo, daca ai ales asta!...si as dori sa vorbim in privat: idul meu este free1serena@yahoo.com

Aia zice ca a agatat un burtos dezgustator in club,ca orice prostituata si-a tras-o cu el pe bani si voi ii trageti cu femeia educata si rafinata care ar fi dama de companie.Eu nu vad nici o diferenta pana acum
din ce spune ea si oricare alta prostituata.

Postat pe 2 Septembrie 2009 07:28
Pe mn m-a amuzat sincer topicul asta cica viata boema ca stai acasa si astepti pe unul si altul pe care nu-i cunosti sa-ti-o traga pt k la cati barbati galanti si rafinati am vazut prin romania ma doare capul poate ai norocul sa intalnesti niste straini dar cum zicea cineva aici barbatii sunt niste animale in ceea ce priveste sexul si nimeni n-o sa te plateasca pt k esti frumoasa decat dak prestezi.Adik si aveam noi multe petreceri si reuniuni prin romanica sa vina barbati sa-si ia o dama si sa defileze cu ea.Pe bune,viata nu-i ca in telenovele knd ea saraca obligata sa se prostitueze il intalneste pe fat frumos bigat si tanar.Asta la tv,viata e cu mult mai dura.Dar cum fiecare e liber sa faca ce vre pt k e democratie cu viata ta boema
capriciosa
Postat pe 2 Septembrie 2009 07:40
De la: kudika064992, la data 2009-09-01 22:18:08Chiar imi place cum ai pus proplema ,draga mea, este adevarat : toate femeile se prostitueaza intr-un fel sau altul.....si altele nici nu primesc minimum de respect...nu mai zic de-o floare, sau.... Asa ca, bravo, daca ai ales asta!...si as dori sa vorbim in privat: idul meu este free1serena@yahoo.com

Te rog sa nu amesteci lucrurile,nu toate femeile se prostituiaza.Prostitutie= serviciu sau favor sexual platit si atat.Vrem sa fim respectate si sa devenim respectabile dar ne laudam pe forumuri cu " meserii " de genul asta.Atunci nu ma mai mira de ce unii ca M_Trayan spun ca agata gaste pe Kudika si au o parere proasta despre femei in general,pentru ca ne baga pe toate in aceesi oala.Dar nu toate suntem la fel,unele preferam sa alegem altceva chiar daca e mai greu de facut : munca cinstita si onorabila.

Postat pe 2 Septembrie 2009 07:53
De la: scorpio67, la data 2009-09-02 07:53:45

Te rog sa nu amesteci lucrurile,nu toate femeile se prostituiaza.Prostitutie= serviciu sau favor sexual platit si atat.Vrem sa fim respectate si sa devenim respectabile dar ne laudam pe forumuri cu " meserii " de genul asta.Atunci nu ma mai mira de ce unii ca M_Trayan spun ca agata gaste pe Kudika si au o parere proasta despre femei in general,pentru ca ne baga pe toate in aceesi oala.Dar nu toate suntem la fel,unele preferam sa alegem altceva chiar daca e mai greu de facut : munca cinstita si onorabila.

Nu le amesteca, doar ca prin mesajul postat si-a facut reclama! Nu putea sa vina pe forum si sa zica direct:"ia uitati-va la mine! ID-ul meu este asta...contactati-ma!"
Morisette
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:02
Ai zis k ai o parere f buna despre damele de compania,ai intalnit tu vreuna?Eu una nu.Mai mult damele de companie sunt femei obisnuite de cele mai multe ori fara venituri mari deci de unde atat de rafinate si elegante?Dak pui niste haine de firma pe tn nu inseamna ca e automat rafinata pt chestia asta presupune mult mai mult,o educatie mai elaborata.Cum le expui tu ar trebui sa fie un soi de gheise si nu demult am vazut filmul memoriile unei gheise f bun filmul,o gheisile sunt de mici sunt initiate in arta seducerii unui barbar trebuie sa stie sa cante sa danseze sa spuna poezii,sa fie destul de bune sa satisfaca un barbat un numai sexual. Pt ele am toata stima si respesctul mai ales k nu ele aleg calea alsta si de cele mai multe ori parintii le trimit sunt scoli speciale,chiar am vazut un documentar pe acesta tema.
sa fii dama de companie tine cativa ani cat esti tanara si proaspata apoi viata asta asta te oboseste si fizic si psihic si o dama obosita nu mai e cautata.Si o domna poti numi numai o femeie respectabila nu una care se vinde pt un pumn de bani.
capriciosa
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:12
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59

tu faci misto, nu??

brune fetele astea cred ca tot ce zboara se maninca
cristiana_cris
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doresc sa cn o fata bisexuala 30 De la: dontworibehapi 14 Iunie 2011 16:27
buna ziua 28 De la: kudika414141 29 Iulie 2011 14:35
menstruatie falsa dupa escapelle 1 De la: robica29 25 Ianuarie 2014 15:39
E vremea lui 15 De la: dolcik1 9 Iulie 2009 14:46
sex in 3 71 De la: orice_e_posibil 27 August 2014 14:43