Mai multe
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine! Chiar nimeni nu vede ironia din postul Zarazei?
|
||
|
rashela Postat pe 2 Septembrie 2009 13:14 |
||
|---|---|---|
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:14:36De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine! cred ca multi vad putini pricep |
||
|
Andia Postat pe 2 Septembrie 2009 22:28 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:14:36De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine! Pe forumul asta e o mare problema cu priceputul glumelor, ironiilor... |
||
|
|
||
|
Summer_ Postat pe 2 Septembrie 2009 22:46 |
||
|
||
|
frozen_autumn Postat pe 3 Septembrie 2009 03:51 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11 Cristiana_cris, ma fascinezi!
|
||
|
Zaraza Postat pe 3 Septembrie 2009 13:55 |
||
mama ei de coloana.
|
||
|
valita76 Postat pe 3 Septembrie 2009 15:14 |
||
dupa parerea mea damele de companie pentru mine doar niste prostituate care nu au un pic de demnitate in ele ca femei...nici scrupule....nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar asta e parerea mea....
|
||
|
kudika059097 Postat pe 3 Septembrie 2009 18:15 |
||
De la: kudika059097, la data 2009-09-03 18:15:06dupa parerea mea damele de companie pentru mine doar niste prostituate care nu au un pic de demnitate in ele ca femei...nici scrupule....nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar asta e parerea mea.... Mda, se pare ca unele "doamne" ori au sarit peste postarea mea ori.... Nu inteleg de ce trebuie sa fim obtuzi si sa judecam prin prisma unei mentalitati plina de idei preconcepute. Nu stiu exact la ce nivel se "lucreaza"/presteaza in Romania dar... de ce sa generalizam? De ce sa bagam toate femeile in aceeasi oala? Mai lipseste sa spuneti ca toate prostituatele nu sunt decat o adunatura de animale, scursuri ale societatii care imbacsesc aerul ce la inconjoara si care ar trebui exterminate ca sa nu cumva sa lezeze nasul fin al "adevaratelor doamne". Ma rog... Pe mine personal mai mult ma ingretoseaza pretinsele "doamne" care au acasa barbat si copii si umbla brambura prin baruri si pleaca cu primul venit care le face ochiul, "doamne" care pozeaza in sfinte matroane si de fapt schimba amantii mai des decat lenjeria intima. Trezirea oameni buni! Asa cum degetele de la o mana nu au aceeasi lungime asa nici oamenii nu sunt toti la fel. Scuza-ma dar daca asta inseamna demnitate.... mai degraba ma lipsesc. Am spus-o si o repet. Cunosc femei care merita de o mie de ori mai mult respect decat o astfel de sfanta inchipuita. Cine se stie fara pata sa arunce prima piatra! Exact asa cum exista femei care nu inspira decat respect si admiratie asa sunt si prostituate care poate merita macar tacere daca nu compasiune. Imi pare rau dar din cate stiu eu, o data cu educatia vin si vederile mai largi, toleranta si asa mai departe. Daca sunteti educate numai pentru a va rigidiza stereotipurile si prejudecatile... Macar eu stiu sigur ca nu am spart casa nimanui si nici nu am alergat dupa vre-un client pe strada. Asta e diferenta intre Romania si tarile civilizate unde prostitutia e legala si institutionalizata. Femeile ca mine stau in boredeluri si asteapta clientii, nu fug dupa ei pe strada si nu se baga in casa nimanui. E un serviciu contra cost si atat. Nu am auzit pana acuma de nici un caz in care barbatul si-a lasat sotia si copii pentru o femeie dintr-un bordel. O... dar in schimb in Romania auzi de tot felul de "secretare" care au fugit ciu seful... Nu iau apararea nimanui, am spus-o si o repet, nu e nimic cu care sa te mandresti in meseria asta, dar nici nu accept ca oamenii sa judece asa in necunostinta de cauza. |
||
|
niemand Postat pe 4 Septembrie 2009 22:19 |
||
De la: geo_x, la data 2009-08-31 12:53:13De la: niemand, la data 2009-08-30 20:37:11Salutare! si tu ai sarit topaind peste postarea mea! |
||
|
geo_x Postat pe 4 Septembrie 2009 22:57 |
||
multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie,
|
||
|
kudika004836 Postat pe 5 Septembrie 2009 16:25 |
||
De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:25:01multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie, sooo...pozitia ta vis-a-vis de subiectul dezbatut... |
||
|
mitura Postat pe 5 Septembrie 2009 16:28 |
||
.........undeva intre 69 si 71
|
||
|
geo_x Postat pe 5 Septembrie 2009 16:30 |
||
De la: mitura, la data 2009-09-05 16:28:13De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:25:01multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie, este pierduta in ceata. |
||
|
amr2009 Postat pe 5 Septembrie 2009 16:31 |
||
De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:25:01multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie,adica le ridicati in slavi cand pe ele le doare n obiectul muncii de femeile independente care fac sex de placere si va sfideaza dar voi visati in continuare care faceti asta,felicitari realistelor |
||
|
kudika004836 Postat pe 5 Septembrie 2009 16:38 |
||
| adica un fel de vis in vis!!? | ||
|
geo_x Postat pe 5 Septembrie 2009 16:41 |
||
De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:38:41De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:25:01multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie,adica le ridicati in slavi cand pe ele le doare n obiectul muncii de femeile independente care fac sex de placere si va sfideaza dar voi visati in continuare care faceti asta,felicitari realistelor deci tu nu esti o femeie independenta |
||
|
mitura Postat pe 5 Septembrie 2009 16:45 |
||
De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:38:41De la: kudika004836, la data 2009-09-05 16:25:01multe din asa zisele vedete feminine au fost prostituate sau cum le zic mironositele dame de companie si se p i sa pe voi(cum zic ele) care le ridicati in slavi ca sunt culte sau alte aberatii ,barbatii se duc sa faca sex nu sa citeasca hamlet,cine isi inseala sotul ,amantele ,cine face sex pe bani se numeste c u r v a ca va place sau asta e realitatea,nu sunt pe picior de egalitate cu femeile independente care fac sex de placere si nu pe bani indiferent de motivul pt care s au apucat de prostitutie,adica le ridicati in slavi cand pe ele le doare n obiectul muncii de femeile independente care fac sex de placere si va sfideaza dar voi visati in continuare care faceti asta,felicitari realistelor Sa mor daca am priceput ceva....
|
||
|
amr2009 Postat pe 5 Septembrie 2009 19:49 |
||
De la: Zaraza, la data 2009-09-03 13:55:12De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11 Ai de grija sa nu ramai asa!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:27 |
||
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-03 03:51:35 Nu ai de gând sã te expui p net nemachiatã ºi fãrã buzele þuguiate.dã-mi voie sã-þi completez io descrierea: nu mã respecta dacã vrei sã-þi ofer clipe de neuitat domnule generos, lasã-mã-n place! |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2009 21:24 |
||
De la: kudika004836, la data 2009-08-30 11:20:46De la: Ralukutzza, la data 2009-08-29 14:39:41Pur si simplu nu pot sa inteleg cum puteti unele sa o aparati, nu vedeti ce zic de noi cele ce ne iubim barbatul nu pentru grosimea portofelului si nu ne culcam cu primul venit pentru o rochita noua. Cica noi am fi de vina ca nu ne satisfacem barbatii, bai femeie esti naiva!...Nu suntem sclave ca tine sa facem ce zic ei.... poate invers sau in cel mai potrivit caz in egalitate, dar normal pentru tine aceasta este motivatia. Nu esti o femme fatale....si nici o femeie perfecta, nu ne ajungi pana la degetul mic...nu ma refer fizic ci sufleteste.
|
||
|
ralukutzza Postat pe 9 Septembrie 2009 16:51 |
||
De la: niemand, la data 2009-08-30 20:37:11Salutare! Aici era mai mult vb de gandirea ei mediocra, vb ta de caii verzi din capul ei si de prosita exagerata.Nu ti se pare normal sa o "judecam" sa zic asa , poate poate ii vine mintea la cap si realizeaza ca deh e o proasta? Imi pare rau ptr ceea ce ti s-a intamplat tie in prima faza, si chiar iti doresc tot binele din lume.INSA...oricat de grea ar fii fost, sau este viata ta nu crezi ca ar fi trebuit sa incerci sa cauti o alta cale...sa scapi de lucrul acesta pe care si tu il numesti oribil? Nu crezi k mai bine era sa speli wc-uri decat sa te imbolnavesti de nu stiu cate boli, decat sa suferi fizic dar de milioane d ori mai mult psihic? Nu crezi ca ar fi existat multe alte sanse, de a castiga bani si nu a te vine ieftin? Te cred ca nu ai fi castigat la fel in orice alt domeniu dar cum ai spus cu "gura" ta cand te trezesti ca e sfarsit de zii si nu ai castigat 1 leu? Cred ca e un semn ca nu e a bine. Pacat ca se vede ca realizezi ca nu e bine ceea ce faci, iti faci singura rau, realizezi asta, dar nu lupti sa iesi inainte. Crede-ma mai bine ai murii de foame decat sa faci asta! Iti doresc mult noroc in viata,sanatate tie si mamei tale! |
||
|
ralukutzza Postat pe 9 Septembrie 2009 17:14 |
||
De la: Ralukutzza, la data 2009-09-09 17:14:12De la: niemand, la data 2009-08-30 20:37:11Salutare! Am o prietena care sta in Italia de 10 ani.Are un copil in Romania la mama ei. Femeia asta doarme 4 ore pe noapte.A avut 5 joburi iniatial ,a redus la 3 si a facut facultate acolo ,ca sa fie recunoscuta,acum s-a angajat ca psiholog la un centru de copii cu handicap fizic si psihic cu carte de munca si inca mai are 2 din cele 5 joburi de dinainte, adica face si menaj.A reusit sa-i cumpere copilului o casa in Romania ,sa-l ajute sa faca facultate si merge mai departe fara macar sa se fi gandit o clipa sa se prostitueze.Toate ce v-am povestit cred ca fac diferentza. deci nu cred cand aud " nu am avut alta optiune".Exista intotdeauna si alta solutie ca sa faci bani din pacate E MUNCA CINSTITTA. |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:28 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-05 20:27:56De la: Zaraza, la data 2009-09-03 13:55:12De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 11 Septembrie 2009 09:43 |
||
| Terminati dracu odata cu criticile astea idioate...voi care faceti aici morala fetei,oare chiar duceti o viata atat de corecta?fiecare isi castiga existenta cum poate..mai bine vedeti-va dracu de viata voastra..mosilor :)):)):)):)) | ||
|
roxy_hyena Postat pe 11 Septembrie 2009 12:35 |
||
De la: roxy_hyena, la data 2009-09-11 12:35:14Terminati dracu odata cu criticile astea idioate...voi care faceti aici morala fetei,oare chiar duceti o viata atat de corecta?fiecare isi castiga existenta cum poate..mai bine vedeti-va dracu de viata voastra..mosilor :)):)):)):)) Asta am zis si eu pana acum la modul mai delicat.
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:39 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 12:39:50Sa terminam odata ce puii mei,doar suntem tare in urma cu ce meserii" moderne "se practica acum.Voi astea tinere dai lectii la mosi de prostitutie.De la: roxy_hyena, la data 2009-09-11 12:35:14Terminati dracu odata cu criticile astea idioate...voi care faceti aici morala fetei,oare chiar duceti o viata atat de corecta?fiecare isi castiga existenta cum poate..mai bine vedeti-va dracu de viata voastra..mosilor :)):)):)):)) |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:42 |
||
De la: roxy_hyena, la data 2009-09-11 12:35:14Terminati dracu odata cu criticile astea idioate...voi care faceti aici morala fetei,oare chiar duceti o viata atat de corecta?fiecare isi castiga existenta cum poate..mai bine vedeti-va dracu de viata voastra..mosilor :)):)):)):)) si eu fac parte tot din categoria mosi???? naspa on topic.... exista si alteoptiuni , pana la urma fiecare alege calea pe care vrea sa o urmeze si pace buna. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2009 12:53 |
||
De la: roxy_hyena, la data 2009-09-11 12:35:14Terminati dracu odata cu criticile astea idioate...voi care faceti aici morala fetei,oare chiar duceti o viata atat de corecta?fiecare isi castiga existenta cum poate..mai bine vedeti-va dracu de viata voastra..mosilor :)):)):)):)) Eu am 17 ani si sunt impotriva ei ... asta inseamna ca sunt baba? Trebuie sa iau calea cimitirului? Si cred ca fiecare isi vede de viata lui, iar daca tipa "noastra" nu punea topicul nimeni nu se baga, ca sa spun asa. Ea a cerut PARERE "Ce parere aveti despre damele de companie?" iar noi toate/toti ne-am spus-o. Care e problema ta, ca nu inteleg?
|
||
|
ralukutzza Postat pe 12 Septembrie 2009 17:48 |
||
|
||
|
ralukutzza Postat pe 12 Septembrie 2009 17:48 |
||
|
Eu am cerut pareri, voi ati dat raspunsuri. Va multumesc toturor ca v-ati exprimat sincer punctul de vedere. Eu nu va judec pt ca sunteti intolerante cu mine, nici nu am sa spun ca aveti o viziune ingusta asupra vietii. Nu vreau sa conving pe nimeni ca a fi dama de companie / prostituata e un lucru bun sau frumos si voi daca o sa vreti o sa continuati sa ne huliti pe strada. Dar sa stiti ca prostituate nu sunt doar cele declarate, ca si mine, ci sunt mult mai multe si prostitutia ascunde nenumarate laturi ale aceleiasi probleme. Fie ca faci sex pe bani sau pt a parveni in societate prin diverse functii e tot aia. Spre deosebire de domnisoara din Germania eu inca imi pot alege clientii, pot spune NU cuiva si pt asta ma simt putin norocoasa. Mi-am dat seama ca "boemul" nu-l gasesti mereu in patul unui barbat cu bani ci il gasesti rar sau poate deloc. Si atunci ce imi mai ramane? Poate iluzia unei vieti boeme si speranta de mai bine. Dar ca sa nu mai dramatizez lucrurile am sa va marturisesc faptul ca in ultimul timp am tot umblat si m-am plimbat cu diversi indivizi atat pe meleagurile mioritice cat si prin alte tari, am vazut si am experimentat lucruri minunate despre care nici nu stiam ca exista. Nu s-a rezumat totul la sex, am cunoscut oameni interesanti si am auzit povesti de viata uluitoare. Si pentru asta, dragele mele, eu cred ca se merita! |
||
|
kudika018532 Postat pe 13 Septembrie 2009 16:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| caut amanta | 1 | De la: kudika_5612 21 Aprilie 2012 00:02 |
| buna doamnelor | 5 | De la: kudika_1021058 11 Decembrie 2016 13:57 |
| Sexul de dimineatza! o minune | 61 | De la: felixcat 17 Martie 2011 11:25 |
|
|
||
| incep sa ma indragostesc de seful meu | 21 | De la: berbecuta22 26 Martie 2012 10:18 |
| Produse foarte bune pentru imbunatatirea vietii sexuale, epilare definitiva, tratament alopecie, marirea sanilor, slabire naturala si nu numai!!! | 4 | De la: Lillix 15 Ianuarie 2009 23:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.