Mai multe
De la: niemand, la data 2009-10-05 22:02:42Scorpio nu am cerut nici o sansa de la voi si nici nu am vrut sa supar sau sau jignesc pe cineva. Am vrut doar sansa de a ma exprima si sansa ca punctul meu de vedere sa se ia in considerare, sa nu se mai faca generalizari de genul "scursuri ale societatii" etc. pentru ca nu e cazul. Nu toate femeile care ajung aici se incadreaza in etichetele astea. Si daca poate m-am infoiat, m-am infoiat pentru faptul ca se fac generalizari. As fi sarit la fel daca se afirma ca toate femeile sunt c-u-r-v-e sau ca orice femeie care nu e prostituata nu e in stare sa satisfaca un barbat sau toti barbatii sunt porci si nesimtiti etc etc etc. In totdeauna exista oameni si oameni indiferent cum arata, cate kilograme au, cum se imbraca etc etc etc. Exista si politisti cinstiti si blonde inteligente si rromi culti si asa mai departe. Urasc etichetarile, stereotipurile si generalizarile. Ma refeream la sansa data de societate ,nu de noi.Ai incercat tu sa muncesti cinstit ,sa ai meserie ca oricare si nu ti s-a dat posibilitatea nici in Romania ,nici in Germania? Ma indoiesc foarte tare.Dar munca e grea ,banii se fac greu cand trebuie sa-i muncesti cu adevarat,ca ce faci tu e orice vrei numai " profesie" nu. |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2009 09:00 |
||
|---|---|---|
De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:00:29De la: niemand, la data 2009-10-05 22:02:42Scorpio nu am cerut nici o sansa de la voi si nici nu am vrut sa supar sau sau jignesc pe cineva. Am vrut doar sansa de a ma exprima si sansa ca punctul meu de vedere sa se ia in considerare, sa nu se mai faca generalizari de genul "scursuri ale societatii" etc. pentru ca nu e cazul. Nu toate femeile care ajung aici se incadreaza in etichetele astea. Si daca poate m-am infoiat, m-am infoiat pentru faptul ca se fac generalizari. As fi sarit la fel daca se afirma ca toate femeile sunt c-u-r-v-e sau ca orice femeie care nu e prostituata nu e in stare sa satisfaca un barbat sau toti barbatii sunt porci si nesimtiti etc etc etc. In totdeauna exista oameni si oameni indiferent cum arata, cate kilograme au, cum se imbraca etc etc etc. Exista si politisti cinstiti si blonde inteligente si rromi culti si asa mai departe. Urasc etichetarile, stereotipurile si generalizarile. |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2009 09:02 |
||
De la: niemand, la data 2009-10-03 23:21:42 Trei ani in care ai sa continui sa te prostituezi? Oau! Tre' sa ai un stomac de strutz, fata draga. De la: niemand, la data 2009-10-03 23:21:42 Hai ca esti naiva rau. Asa va sperie aia acolo, la bordel? Credit = Bau-bau? Sa-ti spun cum sta treaba cu creditul: toata lumea IN toata lumea traieste din credit, si numai muritori de foame nu-s. ( ). Cele mai mari firme nu pot dezvolta un nou proiect fara sa ia un credit. Persoana particulara fiind, faci credit sa-ti iei casa. Cand ai mai multi bani, faci alt credit, sa-ti iei o casa mai mare. Faci leasing pentru ultimul model de masina, dar pana il platesti, au aparut alte 3 modele, asa ca vinzi masina pe care o ai, si faci alt credit, sa-ti iei una mai noua. Si tot asa. Muritorii de foame nu fac credite, pentru ca nu sunt solvabili, si bancile nu le dau un sfantz. Totusi... stii ce nu inteleg eu? Inainte de a fi "pacalita" si vanduta, unde ai lucrat? pentru ca vad ca nu ai nici cea mai mica notiune de economie? Oricum ar fi... Sper ca informatia asta despre lumea de afara, cea de dincolo de de vitrina bordelului sa te ajute candva.
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Octombrie 2009 09:21 |
||
ce se mai intimpla pe aici/
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 6 Octombrie 2009 11:56 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-06 11:56:42ce se mai intimpla pe aici/ Saracie mare." Doamnele" de companie sunt pe centura Bucurestiului la " treaba" n-avem cu cine conversa.
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2009 12:12 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-06 12:12:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-06 11:56:42ce se mai intimpla pe aici/
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 6 Octombrie 2009 12:26 |
||
De la: niemand, la data 2009-10-05 22:02:42Scorpio nu am cerut nici o sansa de la voi si nici nu am vrut sa supar sau sau jignesc pe cineva. Am vrut doar sansa de a ma exprima si sansa ca punctul meu de vedere sa se ia in considerare, sa nu se mai faca generalizari de genul "scursuri ale societatii" etc. pentru ca nu e cazul. Nu toate femeile care ajung aici se incadreaza in etichetele astea. Si daca poate m-am infoiat, m-am infoiat pentru faptul ca se fac generalizari. As fi sarit la fel daca se afirma ca toate femeile sunt c-u-r-v-e sau ca orice femeie care nu e prostituata nu e in stare sa satisfaca un barbat sau toti barbatii sunt porci si nesimtiti etc etc etc. In totdeauna exista oameni si oameni indiferent cum arata, cate kilograme au, cum se imbraca etc etc etc. Exista si politisti cinstiti si blonde inteligente si rromi culti si asa mai departe. Urasc etichetarile, stereotipurile si generalizarile. draga mea, sa fim seriosi traim in romania, ceri prea mult. totdeaua s-au facut si se vor face generalizari, dar problema e la tine, in mana ta. sa te simti implicata in acel general, sau sa fii tu constient ca nu faci parte din acele persoana. si nimeni nu a spus k tu ai fii vreo scursura, toti te-am compatimit in inceput, insa in final e doar vina ta...si ai recunoscut singura |
||
|
ralukutzza Postat pe 6 Octombrie 2009 16:48 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:02:04De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:00:29 |
||
|
niemand Postat pe 6 Octombrie 2009 23:17 |
||
De la: niemand, la data 2009-10-06 23:17:38De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:02:04De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:00:29 |
||
|
geo_x Postat pe 6 Octombrie 2009 23:19 |
||
|
Pentru Dor_a: Nu, nu inca trei ani de prostitutie. Povestea asta ia sfarsit in decembrie. Nu am stomac de strut sa mai rezist inca trei ani. Cat despre credite? Multumesc pentru "notiunile despre economie" si da-mi voie sa rad, amar dar totusi am sa rad. Credit pentru ultimul tip de masina? Pai inseamna ca traiesti intr-o lume unde tu si cei din jurul tau o duc nemaipomenit de bine. Dupa limbaj as sugera domeniul financiar-bancar dar e foarte posibil sa ma insel. In lumea mea se fac credite sa iti platesti intretinerea. Sau credite sa platesti alte credite sau imprumutri de la diverse persoana pentru a avea ce pune pe masa. Credite sa ai bani de spitale si medicamente. Credite sa iti platesti studiile. Credite pentru a-ti plati descoperirile de card etc. Si toate astea le-am vazut in familia mea sau la prietenii mei. Geo_x Motivatii? Te rog daca vrei dezvolta sa pricep si eu la ce te referi. |
||
|
niemand Postat pe 7 Octombrie 2009 00:31 |
||
De la: niemand, la data 2009-10-06 23:17:38De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:02:04De la: scorpio67, la data 2009-10-06 09:00:29 |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2009 14:33 |
||
De la: niemand, la data 2009-10-07 00:31:40Pentru Dor_a: Nu, nu inca trei ani de prostitutie. Povestea asta ia sfarsit in decembrie. Nu am stomac de strut sa mai rezist inca trei ani. Cat despre credite? Multumesc pentru "notiunile despre economie" si da-mi voie sa rad, amar dar totusi am sa rad. Credit pentru ultimul tip de masina? Pai inseamna ca traiesti intr-o lume unde tu si cei din jurul tau o duc nemaipomenit de bine. Dupa limbaj as sugera domeniul financiar-bancar dar e foarte posibil sa ma insel. In lumea mea se fac credite sa iti platesti intretinerea. Sau credite sa platesti alte credite sau imprumutri de la diverse persoana pentru a avea ce pune pe masa. Credite sa ai bani de spitale si medicamente. Credite sa iti platesti studiile. Credite pentru a-ti plati descoperirile de card etc. Si toate astea le-am vazut in familia mea sau la prietenii mei. Hmm... Nu prea inteleg? Bancile din Romania s-au transformat in Armata Salvarii? Pentru ca in toata lumea asta mare, o banca nu imprumuta nimic fara sa aiba certitudinea ca are de unde lua inapoi cel putin tot atat cat au investit. De exemplu, islamul interzice camata de orice fel. Da' ce credeti, ca bancile islamice fac caritate? Nu, zau? Pai atunci mai ganditi-va odata. Doar numesc dobanda "taxa de intetinere lunara" Si ai dracu' ai zice ca trag in plug sa "intretina" banii in cont, atata taxa iau. Si Niemand, desi detest sa ma dau exemplu, am sa fac o singura data o exceptie. Stii de ce? pentru ca nici eu nu mai sunt in tara. Si mie mi-a fost greu, dar din motive exact contrare alor tale: pentru ca m-am incapatzanat sa le arat celor din jur ca sunt capabila sa-mi folosesc creierul, nu fundul. Mi-a fost greu pentru ca sunt frumoasa si pentru ca ofertele nu au lipsit inca de cand aveam 17 ani. Si nici macar nu as fi facut trotuarul sau as fi stat in vitrina la un bordel. Totusi, n-am facut-o. N-am putut. Ai avut dreptate, nu toate suntem facute sa fim prostituate. Si da, ai dreptate, educatia mea (la care aduc imbunatatiri continuu) e in domeniul economic. Dar stii ce? Primul an muncit afara (cu contract si viza de MUNCA, nu am plecat caini surzi la vanatoare, la promisiunile cine stie carui cocalar) am fost vanzatoare intr-o cafenea de mare moda, frecventata de mahari carora li se scurgeau ochii dupa romancele tinerele si aratoase (pentru ca toate eram dragute). Curgeau ofertele si cadouasele si invitatiile la cina... Asta doar ca exemplu. Ei bine, de atunci au trecut ceva ani. Viata m-a dus pe diferite meridiane si paralele. De un lucru sunt sigura: am facut amor doar cu cine mi-a fost drag, multi au balit langa mine, dar nici unul dintre ei, daca ma intalneste maine pe strada, nu-mi va ranji in fatza cu sensul "Las' ca stiu eu ce stiu" Poate ca azi as fi avut o casa mai mare si o masina mai scumpa. Un salariu mult mai mare... Poate! Dar mi se rupe. Stii ce am? Respectul de sine si o coloana vertebrala. |
||
|
Dor_a Postat pe 7 Octombrie 2009 15:18 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-10-07 15:18:03De la: niemand, la data 2009-10-07 00:31:40Pentru Dor_a: Nu, nu inca trei ani de prostitutie. Povestea asta ia sfarsit in decembrie. Nu am stomac de strut sa mai rezist inca trei ani. Cat despre credite? Multumesc pentru "notiunile despre economie" si da-mi voie sa rad, amar dar totusi am sa rad. Credit pentru ultimul tip de masina? Pai inseamna ca traiesti intr-o lume unde tu si cei din jurul tau o duc nemaipomenit de bine. Dupa limbaj as sugera domeniul financiar-bancar dar e foarte posibil sa ma insel. In lumea mea se fac credite sa iti platesti intretinerea. Sau credite sa platesti alte credite sau imprumutri de la diverse persoana pentru a avea ce pune pe masa. Credite sa ai bani de spitale si medicamente. Credite sa iti platesti studiile. Credite pentru a-ti plati descoperirile de card etc. Si toate astea le-am vazut in familia mea sau la prietenii mei.
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:21 |
||
dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 7 Octombrie 2009 15:25 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti Unde e cafeaua, Zambet de Soare?
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Octombrie 2009 15:33 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-10-07 15:33:16De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti acum..vine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 7 Octombrie 2009 15:41 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti Ba da ,dragalasa? De care preferi? Mie imi place irlandeza.
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:48 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-07 15:48:41De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti cubaneza...maidaneza...cafea sa fie...strong
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 7 Octombrie 2009 15:50 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:50:24De la: scorpio67, la data 2009-10-07 15:48:41De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti Aia irlandeza e cu vizchi... Io prefer cu coniac sau o picatura de rom... De unde trag concluzia ca tre' sa fie frantuza sau cuba... nuza Na, ca bat campii zglobiu inca dinainte de a o gusta ...
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Octombrie 2009 15:53 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-10-07 15:53:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:50:24De la: scorpio67, la data 2009-10-07 15:48:41De la: cristiana_cris, la data 2009-10-07 15:25:32dora ..scorpio...aici erati?...pe la mine cu o cafea nu treceti
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 7 Octombrie 2009 15:56 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-19 10:14:06Ce parere aveti despre acele call girl(sau dame de companie)? Ati face asa ceva daca este vorba despre bani multi, relatii noi si distractie? Eu ma gandesc sa intru in aceasta lume, mai mult din curiozitate. M-a fascinat mereu ideea de a trai boem, de a fi in compania unor barbati rafinati si galanti, dar oare o pot face fara sa-mi compromit relatia in care sunt deja? Va rog mult sa imi dati un raspuns, o parere, orice... de unde le scoateti fratilor? 1. vrei sa traiesti boem? du-te la teatru, cere 2-3 rochii de epoca si mergi asa pe strada, la serv etc (doar un ex.) 2. cine a zis ca vei fi "in compania unor barbati rafinati si galanti"? asa iti imaginezi tu doar. Dar sunt si barbati rafinati care au altfel de placeri - unuia poate ii place sa te umileasca in ultimul hal de fata cu altii 3. dama de companie primeste si bani - o data ce ti-ai facut aceasta reputatie o sa ti se ceara si alte servicii - sa inteleg ca vrei sa devii prostituata "de lux"? 4. una e sa ai un amant sau mai multi si alta e sa te f*ti pe bani - 5. you're lame girl! - cred ca mai de graba te-a fascinat ideea de a fi o prostituata, ca sa nu zic altfel 6. poti avea in anturaj barbati rafinati si galanti fara sa prestezi contra unei sume de bani - poate il educi pe iubitul tau in maniera asta |
||
|
adina_black Postat pe 8 Octombrie 2009 18:03 |
||
|
Hmm... Nu prea inteleg? Bancile din Romania s-au transformat in Armata Salvarii? Pentru ca in toata lumea asta mare, o banca nu imprumuta nimic fara sa aiba certitudinea ca are de unde lua inapoi cel putin tot atat cat au investit. De exemplu, islamul interzice camata de orice fel. Da' ce credeti, ca bancile islamice fac caritate? Nu, zau? Pai atunci mai ganditi-va odata. Doar numesc dobanda "taxa de intetinere lunara" Si ai dracu' ai zice ca trag in plug sa "intretina" banii in cont, atata taxa iau. Si Niemand, desi detest sa ma dau exemplu, am sa fac o singura data o exceptie. Stii de ce? pentru ca nici eu nu mai sunt in tara. Si mie mi-a fost greu, dar din motive exact contrare alor tale: pentru ca m-am incapatzanat sa le arat celor din jur ca sunt capabila sa-mi folosesc creierul, nu fundul. Mi-a fost greu pentru ca sunt frumoasa si pentru ca ofertele nu au lipsit inca de cand aveam 17 ani. Si nici macar nu as fi facut trotuarul sau as fi stat in vitrina la un bordel. Totusi, n-am facut-o. N-am putut. Ai avut dreptate, nu toate suntem facute sa fim prostituate. Si da, ai dreptate, educatia mea (la care aduc imbunatatiri continuu) e in domeniul economic. Dar stii ce? Primul an muncit afara (cu contract si viza de MUNCA, nu am plecat caini surzi la vanatoare, la promisiunile cine stie carui cocalar) am fost vanzatoare intr-o cafenea de mare moda, frecventata de mahari carora li se scurgeau ochii dupa romancele tinerele si aratoase (pentru ca toate eram dragute). Curgeau ofertele si cadouasele si invitatiile la cina... Asta doar ca exemplu. Ei bine, de atunci au trecut ceva ani. Viata m-a dus pe diferite meridiane si paralele. De un lucru sunt sigura: am facut amor doar cu cine mi-a fost drag, multi au balit langa mine, dar nici unul dintre ei, daca ma intalneste maine pe strada, nu-mi va ranji in fatza cu sensul "Las' ca stiu eu ce stiu" . Stii ce am? Respectul de sine si o coloana vertebrala. [/quote] felicitari ,meriti tot respectul si il ai,sa ne plangem e sport romanesc ,sa punem osul la treaba la putin ,la inceput apoi ne pute si punem gura la p l,daca ai o perioada grea nu s a terminat viata si tre sa te faci cu r *va ultima alternativa in viata,daca ai absolvit dreptul nu inseamna ca gata o sa fii rpd un avocat de succes .succesul se cladeste in timp,avem 2 maini 2 picioare sunt atatea exemple de saraci care au reusit in viata si au tot respectul restul lamentari .,mai suntem si tineri si in putere,nu ne ingropam cu lucruri materiale si oamenii isi vor aduce aminte cu respect de cei care merita ,prea rpd vreti multe dar meritati ?ce ati facut sa meritati?respect? |
||
|
kudika004836 Postat pe 17 Octombrie 2009 14:20 |
||
| jos scris | ||
|
kudika004836 Postat pe 17 Octombrie 2009 14:23 |
||
| buna seara hai ca intru si eu in ..gura,, discutiilor d pe kudika...sunt intr-un fl prospatura printre voi asa ca nu pretind ca fiind una care sa i se urmareasca rasp.asadar dama de companie...nu? asta subiectul..mi se pare destul de controversat sa zicem dar eu .as putea spune un lucru uitatati-va in istorie si vedeti cite ,,dama de companie..,, la vremea aia spuse curtezane au reusit sa fie infiltrate si in alte grupuri sociale si erau cele mai respectate fiindca totusi reuseau sa faca unii barbati poate nu dependenti de ele dar cu siguranta aflindu-le slabiciunile puteau detine la vremea aia ceva superioritate! di de ce nu am face-o si acum pentru ca dupa parerea mea nu orice poate desi e cea mai veche meserie din lume!..si destule tipe sau ridicat asa au cistgat chiar si ceva respect pt ca au incercat sa o faca inteligent!..am parere ok despre ele si credete-ma ca multe din vedetele noastre tv..au fost ori dansatoare ori dame..asa ca e o meserie ca oricare alta dar cu ceva parti negative mai ales in romania unde birfele sunt in floare mai ales ca startul il da chiar media! va pup cu drag sper ca parerea mea sa nu fi jignit sau sa demoralizeze unele femei mai traditionaliste!.. | ||
|
kudika334276 Postat pe 30 Noiembrie 2010 18:59 |
||
| ce te face sa crezi ca daca ai fi dama de companie ai intalni barbati rafinati si eleganti. mai degraba ai intalni niste porci perversi. asa ca eu zic sa te mai gandesti. | ||
|
llore21 Postat pe 2 Decembrie 2010 22:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa scap de timiditate? | 33 | De la: Barbie30 13 August 2010 10:34 |
| Pistruii! | 8 | De la: justforfun84 4 Martie 2011 10:51 |
| ajutati-ma va rog! | 20 | De la: dusmanu_lu_Celina 20 Noiembrie 2010 16:55 |
|
|
||
| buna am si eu o curiozitate si ma adresez in special barbatilor sau celor cre au mai mulat experient | 117 | De la: camy_doll 9 Noiembrie 2009 15:16 |
| nu pot sa am orgasm!!!! | 13 | De la: kudika038125 29 Octombrie 2009 20:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.