Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre damele de companie?

De la: kudika018532, la data 2009-09-13 16:11:12 Eu am cerut pareri, voi ati dat raspunsuri. Va multumesc toturor ca v-ati exprimat sincer punctul de vedere. Eu nu va judec pt ca sunteti intolerante cu mine, nici nu am sa spun ca aveti o viziune ingusta asupra vietii. Nu vreau sa conving pe nimeni ca a fi dama de companie / prostituata e un lucru bun sau frumos si voi daca o sa vreti o sa continuati sa ne huliti pe strada. Dar sa stiti ca prostituate nu sunt doar cele declarate, ca si mine, ci sunt mult mai multe si prostitutia ascunde nenumarate laturi ale aceleiasi probleme. Fie ca faci sex pe bani sau pt a parveni in societate prin diverse functii e tot aia.
Spre deosebire de domnisoara din Germania eu inca imi pot alege clientii, pot spune NU cuiva si pt asta ma simt putin norocoasa. Mi-am dat seama ca "boemul" nu-l gasesti mereu in patul unui barbat cu bani ci il gasesti rar sau poate deloc. Si atunci ce imi mai ramane? Poate iluzia unei vieti boeme si speranta de mai bine. Dar ca sa nu mai dramatizez lucrurile am sa va marturisesc faptul ca in ultimul timp am tot umblat si m-am plimbat cu diversi indivizi atat pe meleagurile mioritice cat si prin alte tari, am vazut si am experimentat lucruri minunate despre care nici nu stiam ca exista. Nu s-a rezumat totul la sex, am cunoscut oameni interesanti si am auzit povesti de viata uluitoare. Si pentru asta, dragele mele, eu cred ca se merita!

Si eu mi-am vazut toata tara si cam toata Europa si n-am de gand sa ma opresc aici,dar cu sotul meu care ma iubeste si ma respecta nu toti gretosii si perversii care pentru un coctail si o discutie in care se da el mare sau isi barfeste sotia te mai supun si la toate porcariile perverse.Te rog sa ma lasi cu laudele, nu toate stam cu tigaia in mana si cu sortul in brau.Nu de ciuda te blamam pentru ca multe dintre noi avem tot ne dorim fara sa ne injosim.Am lucrat intr-o institutie foate mare dar foarte rar am vazut sa se parvina pe " cur".Astea -s deja idei invechite,nu prea se mai poarta sa faci" bot" sefului(patron) pe sub birou ca sa parvii sau vreunui bogatas ca sa ajungi la Paris.

Postat pe 14 Septembrie 2009 08:46
dama de companie, da ce poate face tine companie la oamenii interesanti nu as putea sa ma culc cu un barbat oricat de interesant ar fii el daca eu nu simt ceva pt el si mai ales daca nu tin la el....unele femei se culca azi cu unul maine cu altul bravo lor ;) dar in spatele povestilor interesate se ascund niste oamenii ....
yumy
Postat pe 14 Septembrie 2009 08:53
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:14:36
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59
De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine!
Eu te sfatuiesc sa intri in randul lor si nu cred ca vei avea probleme de adaptare... nu-mi pari a avea un exces de verticalitate (ma refer la o coloana prea rigida care sa te impiedice sa te deplasezi pe unde o sa fie nevoie, pentru ca o sa calatoresti in multe locuri unde nici n-ai visat sa ajungi). Iti garantez ca o sa ai numai satisfactii! Implineste-ti visul! Nu e greu!

tu faci misto, nu??

brune fetele astea cred ca tot ce zboara se maninca

Chiar nimeni nu vede ironia din postul Zarazei?

Ba da
Dor_a
Postat pe 14 Septembrie 2009 09:37
De la: niemand, la data 2009-08-31 20:53:34Salutare!

Vali as vrea sa fiu si eu la fel de optimista ca tine dar din pacate nu e chiar asa simplu. Si eu m-am intrebat acelasi lucru acum trei luni cand am scapat de peste si am inceput sa lucrez pe cont propriu. Numai ca tot atunci am operat-o pe mama mea de cancer uterin si datele problemei s-au schimbat radical. Cand ai un parinte bolnav de cancer, celalalt cu un loc de munca incert, un frate la facultate si o sora la liceu vezi lucrurile cu alti ochi. Am stat si am pus in balanta lucrurile si am decis sa raman. Daca stiu ca familia mea se descurca si au o viata cat de cat mai usoara atunci tot ce sacrific aici merita. Cat despre o viata normala...

In ce consta implinirea undei femei? Cu siguranta nu in cariera, cel putin dupa parerea mea. O femeie implinita e o femeie care are familie, sot, copii. Asta este o viata normala si cu putin noroc fericita. Asta este ceva ce putine dintre femeile ca mine au sau vor avea vreodata. Barbati care sa accepte o astfel de femeie in viata lor sunt unul la un milion, ca de altfel si femeile care au sansa sa iasa dintr-o astfel de mizerie. M-am gandit adesea sa las totul balta si sa vin inapoi in tara. In definitiv acolo nu stie nimeni ce fac aici, corect? Si sa presupun prin absurd ca intalnesc pe cineva si vreau sa am "ceva" cu acel cineva... O relatie bazata pe o minciuna se va termina prost cu siguranta si atunci? Asa ca de asta am decis sa raman. daca nu pot face nimic pentru mine macar alor mei sa le fie bine si sa ii stiu linistiti. Nu as vrea ca sora mea sa ajunga aici.

Oricum, nu despre mine era vorba in acest forum. Nu am scris ca sa atrag compatimirea nimanui. Eram doar foarte necajita de cat de naiva pare sa fie duduia care a deschis topicul si cat de obtuji pot fi unii oameni care judeca fara sa aiba suficiente informatii.

[quote]

Nimeni, numeste-ma obtuza, dar eu nu cred ca nu exista alte solutii decat prostitutia. Asa cum in general, in viata exista mai multe (sau cel putin doua) solutii la o problema. La "titlu", acolo la mine am pus o chestie in care eu chiar cred, si anume: "Imposibil" inseamna ca n-ai gasit o solutie, INCA.
Doar ca unii nu se sperie sa ia totul de la capat, in timp ce altii se complac intr-un lucru, oricat de rau ar fi, gasindu-si scuza "mai rau fara rau" (daca e "zicala" pe care o dispretuiesc complet, atunci asta e).
Stiu ca avand... profesia asta capeti mai multi bani, dar sunt convinsa ca - recesiune sau nu - sunt si alte slujbe si alte tari in care o poti lua de la capat DACA vrei. Chiar daca slujbele alea sunt de... chelnerita, de exemplu. Sau vanzatoare intr-un magazin/mall/super-market. Sau cea care spala parul intr-un salon de coafura. Sunt multe optiunile. I-adevarat, nu aduc banii multi pe care ii are o prostituata, dar iti lasa un alt tip de libertate.

Stii, ai dreptate cand spui ca nu orice femeie poate fi prostituata.
Si ai dreptate si cand spui ca sunt unele care judeca prea usor, pentru ca nu stiu. Imi amintesc de un dialog pe care l-am citit intr-o carte, in care o femeie spunea:
"Nu am luat un capat de ata de la nimeni", iar cealalta i-a raspuns:
"Ti s-a oferit vreodata?"

Pentru ca asta e - de fapt - problema: ce ai face, depinzand de pretul care ti se plateste.
Si aici am vrut sa ajung. La cazul asta particular. La cazul celor carora li s-a oferit de-a lungul vietii sansa unei vieti "usoare". Nu prostitutie de strada, nuu, nici vorba!
Prostitutie d-asta, de ne vorbeste fetitza care a deschis topicul, prostitutia "boema" ( aham! ), cea oferita de un singur barbat. Sau de cate un barbat, pe rand... Stiti voi, stilul Dama cu camelii - amanta de profesie.
Ai sa razi, draga mea, dar sunt femei care au refuzat viata cea usoara alaturi de un singur barbat. Sunt si cele care - chiar daca au inceput dificil si au facut slalom printre apropouri si promisiuni mai putin voalate venite de la unul sau altul, cateodata chiar de la sefi, si cele care au inceput de nenumarate ori de la 0 absolut - printre prieteni sau printre straini, crede-ma, sunt.
Nu sunt doar cele carora NU li s-a oferit si cele carora li s-a oferit si au zis "Da".
Sunt si cele carora li s-a oferit si au zis: "Nu".

Ceea ce vreau sa spun e ca se poate. Poti s-o iei de la inceput oricand. Atata timp cat suntem in viata e oricand timp sa zicem "stop si de la capat".
Spui ca nu trebuie sa minti. Nu trebuie sa minti, nu. Dar ai voie sa uiti. Ai voie sa te re-definesti.
Si ai voie sa nu vorbesti despre trecutul tau, daca nu vrei.
Lumea e larga.
Nu exista doar Germania si Romania pe harta.
Drumul de care vorbesc eu e unul greu. Nu are satisfactii imediate. Un Cv se "construieste" greu, in timp. Dar nu e imposibil. Nu e drum cu "sens interzis", cum pari tu sa crezi.
Bafta!
Dor_a
Postat pe 14 Septembrie 2009 10:38
De la: Dor_a, la data 2009-09-14 09:37:25
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:14:36
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-02 11:27:11
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 16:21:59
De la: Zaraza, la data 2009-09-01 15:01:23Eu am o parere foarte buna despre damele de companie. Sunt adevarate doamne, frumoase, elegante, rafinate, antrenate, flexibile, nu-si rup coloana daca le dai pe spate fara incalzire prealabila. Pacat doar ca-s asa putine!
Eu te sfatuiesc sa intri in randul lor si nu cred ca vei avea probleme de adaptare... nu-mi pari a avea un exces de verticalitate (ma refer la o coloana prea rigida care sa te impiedice sa te deplasezi pe unde o sa fie nevoie, pentru ca o sa calatoresti in multe locuri unde nici n-ai visat sa ajungi). Iti garantez ca o sa ai numai satisfactii! Implineste-ti visul! Nu e greu!

tu faci misto, nu??

brune fetele astea cred ca tot ce zboara se maninca

Chiar nimeni nu vede ironia din postul Zarazei?

Ba da

ce ironie gandeste exact ca o doamna de consum
yumy
Postat pe 14 Septembrie 2009 11:24
De la: niemand, la data 2009-09-04 22:19:45
De la: kudika059097, la data 2009-09-03 18:15:06dupa parerea mea damele de companie pentru mine doar niste prostituate care nu au un pic de demnitate in ele ca femei...nici scrupule....nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar asta e parerea mea....

Mda, se pare ca unele "doamne" ori au sarit peste postarea mea ori.... Nu inteleg de ce trebuie sa fim obtuzi si sa judecam prin prisma unei mentalitati plina de idei preconcepute. Nu stiu exact la ce nivel se "lucreaza"/presteaza in Romania dar... de ce sa generalizam? De ce sa bagam toate femeile in aceeasi oala? Mai lipseste sa spuneti ca toate prostituatele nu sunt decat o adunatura de animale, scursuri ale societatii care imbacsesc aerul ce la inconjoara si care ar trebui exterminate ca sa nu cumva sa lezeze nasul fin al "adevaratelor doamne". Ma rog... Pe mine personal mai mult ma ingretoseaza pretinsele "doamne" care au acasa barbat si copii si umbla brambura prin baruri si pleaca cu primul venit care le face ochiul, "doamne" care pozeaza in sfinte matroane si de fapt schimba amantii mai des decat lenjeria intima. Trezirea oameni buni! Asa cum degetele de la o mana nu au aceeasi lungime asa nici oamenii nu sunt toti la fel. Scuza-ma dar daca asta inseamna demnitate.... mai degraba ma lipsesc. Am spus-o si o repet. Cunosc femei care merita de o mie de ori mai mult respect decat o astfel de sfanta inchipuita. Cine se stie fara pata sa arunce prima piatra! Exact asa cum exista femei care nu inspira decat respect si admiratie asa sunt si prostituate care poate merita macar tacere daca nu compasiune. Imi pare rau dar din cate stiu eu, o data cu educatia vin si vederile mai largi, toleranta si asa mai departe. Daca sunteti educate numai pentru a va rigidiza stereotipurile si prejudecatile... Macar eu stiu sigur ca nu am spart casa nimanui si nici nu am alergat dupa vre-un client pe strada. Asta e diferenta intre Romania si tarile civilizate unde prostitutia e legala si institutionalizata. Femeile ca mine stau in boredeluri si asteapta clientii, nu fug dupa ei pe strada si nu se baga in casa nimanui. E un serviciu contra cost si atat. Nu am auzit pana acuma de nici un caz in care barbatul si-a lasat sotia si copii pentru o femeie dintr-un bordel. O... dar in schimb in Romania auzi de tot felul de "secretare" care au fugit ciu seful... Nu iau apararea nimanui, am spus-o si o repet, nu e nimic cu care sa te mandresti in meseria asta, dar nici nu accept ca oamenii sa judece asa in necunostinta de cauza.

Se pare ca te-ai infoiat ca nu toata lumea te aproba.Si eu am avut mama bolnava si nu aveam nici seviciu ,am vandut tot ce aveam de valoare prin casa si am ingrijito,nu m-am dus sa ma prostituez.
Repet solutia este munca cinstita nu desfacutul cracilor in bordeluri.
Nu mai da exemple de asa zisa prostitutie mascata.O secretara fuge cu 1 sef ,o femeie isi face 1 amant sau poate 2 dar in timp.poate ani de zile,dar la fundul tau sunt kilometri de p***la si asta zilnic.
Nu compara ce faci tu cu aventurile din viata unei femei obisnuite.Eu nu sunt nici vreo mare doamna ,nici vreo sfanta sunt doar o femeie obisnuita care tot ce a obtinut pana acum s-a datorat muncii cinstite lipsita de orce fel de promiscuitate.

Postat pe 14 Septembrie 2009 11:47
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 11:47:00
De la: kudika059097, la data 2009-09-03 18:15:06dupa parerea mea damele de companie pentru mine doar niste prostituate care nu au un pic de demnitate in ele ca femei...nici scrupule....nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar asta e parerea mea....

Mda, se pare ca unele "doamne" ori au sarit peste postarea mea ori.... Nu inteleg de ce trebuie sa fim obtuzi si sa judecam prin prisma unei mentalitati plina de idei preconcepute. Nu stiu exact la ce nivel se "lucreaza"/presteaza in Romania dar... de ce sa generalizam? De ce sa bagam toate femeile in aceeasi oala? Mai lipseste sa spuneti ca toate prostituatele nu sunt decat o adunatura de animale, scursuri ale societatii care imbacsesc aerul ce la inconjoara si care ar trebui exterminate ca sa nu cumva sa lezeze nasul fin al "adevaratelor doamne". Ma rog... Pe mine personal mai mult ma ingretoseaza pretinsele "doamne" care au acasa barbat si copii si umbla brambura prin baruri si pleaca cu primul venit care le face ochiul, "doamne" care pozeaza in sfinte matroane si de fapt schimba amantii mai des decat lenjeria intima. Trezirea oameni buni! Asa cum degetele de la o mana nu au aceeasi lungime asa nici oamenii nu sunt toti la fel. Scuza-ma dar daca asta inseamna demnitate.... mai degraba ma lipsesc. Am spus-o si o repet. Cunosc femei care merita de o mie de ori mai mult respect decat o astfel de sfanta inchipuita. Cine se stie fara pata sa arunce prima piatra! Exact asa cum exista femei care nu inspira decat respect si admiratie asa sunt si prostituate care poate merita macar tacere daca nu compasiune. Imi pare rau dar din cate stiu eu, o data cu educatia vin si vederile mai largi, toleranta si asa mai departe. Daca sunteti educate numai pentru a va rigidiza stereotipurile si prejudecatile... Macar eu stiu sigur ca nu am spart casa nimanui si nici nu am alergat dupa vre-un client pe strada. Asta e diferenta intre Romania si tarile civilizate unde prostitutia e legala si institutionalizata. Femeile ca mine stau in boredeluri si asteapta clientii, nu fug dupa ei pe strada si nu se baga in casa nimanui. E un serviciu contra cost si atat. Nu am auzit pana acuma de nici un caz in care barbatul si-a lasat sotia si copii pentru o femeie dintr-un bordel. O... dar in schimb in Romania auzi de tot felul de "secretare" care au fugit ciu seful... Nu iau apararea nimanui, am spus-o si o repet, nu e nimic cu care sa te mandresti in meseria asta, dar nici nu accept ca oamenii sa judece asa in necunostinta de cauza.

Se pare ca te-ai infoiat ca nu toata lumea te aproba.Si eu am avut mama bolnava si nu aveam nici seviciu ,am vandut tot ce aveam de valoare prin casa si am ingrijito,nu m-am dus sa ma prostituez.
Nu mai da exemple de asa zisa prostitutie mascata.O secretara fuge cu 1 sef ,o femeie isi face 1 amant sau poate 2 dar in timp.poate ani de zile,dar la fundul tau sunt kilometri de p***la si asta zilnic.
Nu compara ce faci tu cu aventurile din viata unei femei obisnuite.Eu nu sunt nici vreo mare doamna ,nici vreo sfanta sunt doar o femeie obisnuita care tot ce a obtinut pana acum s-a datorat muncii cinstite lipsita de orce fel de promiscuitate.

matracucu
Postat pe 14 Septembrie 2009 11:53
De la: yumalai, la data 2009-09-14 08:53:26dama de companie, da ce poate face tine companie la oamenii interesanti nu as putea sa ma culc cu un barbat oricat de interesant ar fii el daca eu nu simt ceva pt el si mai ales daca nu tin la el....unele femei se culca azi cu unul maine cu altul bravo lor ;) dar in spatele povestilor interesate se ascund niste oamenii ....

Foarte bine zis NISTE OAMENI!
ralukutzza
Postat pe 14 Septembrie 2009 13:12
De la: just_laura, la data 2009-09-14 11:53:59

laurici,scorpi,ralu
cristiana_cris
Postat pe 14 Septembrie 2009 16:15
pe banii ei nu poate sa umble in lume ca altele?doar pe banii din m u i e ?se lauda ca s c u r v e .vai de capul inteligentei lor ca altfel faceau ceva pe mintea lor nu pe m u i e ,auziti ce mandra e ea ca a vizitat niste tari asta poate face oricine si din bani respectabili ,nici nu recunosc cs sunt c u r v e se lauda hahahahahahahahahaha
altex
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:49
De la: cristiana_cris, la data 2009-09-14 16:15:49
De la: just_laura, la data 2009-09-14 11:53:59

laurici,scorpi,ralu

ralukutzza
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:53
Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

http://www.youtube.com/watch?v=jNmVL0XnucA
dudett_
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:50
eu am o parere foarte buna despre aceste dame care ne scot din impas de cele mai multe ori.
plus ca sexul oral e atuul lor cel mai tare
go girls !!!
reactie
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:53
De la: reactie, la data 2009-09-23 14:53:18eu am o parere foarte buna despre aceste dame care ne scot din impas de cele mai multe ori.
go girls !!!

mamaaaaaaaaaaa reactie ce amintiri mi-a starnit topicul asta.....................pfuaiiiiiiiiiii ce dame de companie si ce destrabalare frate
spumosu
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:56
De la: spumosu, la data 2009-09-23 14:56:22
De la: reactie, la data 2009-09-23 14:53:18eu am o parere foarte buna despre aceste dame care ne scot din impas de cele mai multe ori.
go girls !!!

mamaaaaaaaaaaa reactie ce amintiri mi-a starnit topicul asta.....................pfuaiiiiiiiiiii ce dame de companie si ce destrabalare frate

mie imi spui???
fetele astea sunt adevarate comori
reactie
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:58
Tot respectul pentru cele care merita
dar nu numai ele sunt cele mai tari
ati fi surprinsi sa aflati cate doamne sunt tari si cate se pot face intr-o relatie bazata pe dragoste, respect, intelegere, incredere
emiliabeatrice
Postat pe 23 Septembrie 2009 15:02
De la: emiliabeatrice, la data 2009-09-23 15:02:31Tot respectul pentru cele care merita
ati fi surprinsi sa aflati cate doamne sunt tari si cate se pot face intr-o relatie bazata pe dragoste, respect, intelegere, incredere

sunt convins de asta,tot respectul din lume pt aceste doamne,insa draga doamna,aici vorbeam de damele de companie si de serviciile lor
reactie
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:20
go girls !!!

de ce crezi ca daca ai avea o relatie cu o tipa nu ar putea sa te ajute cu sexul oral?
barbati ingusti la minte
Valitza88
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:27
De la: Valitza88, la data 2009-09-23 16:27:58
go girls !!!

de ce crezi ca daca ai avea o relatie cu o tipa nu ar putea sa te ajute cu sexul oral?
barbati ingusti la minte

reactie
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:31
De la: reactie, la data 2009-09-23 16:20:42
De la: emiliabeatrice, la data 2009-09-23 15:02:31Tot respectul pentru cele care merita

sunt convins de asta,tot respectul din lume pt aceste doamne,insa draga doamna,aici vorbeam de damele de companie si de serviciile lor

preferi sa te duci la una care e pt toti...nasol...ce oameni
nu te respecti deloc daca te multumesti cu resturile...pt ca nu conteaza daca e prostituata de lux sau prostituatra de pe marginea drumului...tot o scursura a societatii ramane iar tu te multumesti cu o chestie pe care nu o face din iubire pt tine ci din rutina.
ce teapa isi iau barbatzii uneori.
ma surprind unii barbati cat de naivi sunt.
dintr-un orgoliu nu vad nici realitatea de rasul curcilor
Valitza88
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:31

vali mie mi s-a parut ca reactie nu a facut decat sa arate unde e locul lor....si ceea ce sunt ele.....
....si nu a facut-o oricum....... respectul l-a dat doamnelor,in timp ce vorbea de "dame" ...asa cum a facut-o
rena
Postat pe 23 Septembrie 2009 18:27
De la: spumosu, la data 2009-09-23 14:56:22
go girls !!!

intrebare, recurgeti la serviciile lor chiar daca aveti iubite?sau nu aveati iubite atunci cand v-ati folosit d damele minune?
ralukutzza
Postat pe 23 Septembrie 2009 21:10

kudika004836
Postat pe 3 Octombrie 2009 11:28
De la: ralukutzza, la data 2009-08-29 14:39:41Pur si simplu nu pot sa inteleg cum puteti unele sa o aparati, nu vedeti ce zic de noi cele ce ne iubim barbatul nu pentru grosimea portofelului si nu ne culcam cu primul venit pentru o rochita noua. Cica noi am fi de vina ca nu ne satisfacem barbatii, bai femeie esti naiva!...Nu suntem sclave ca tine sa facem ce zic ei.... poate invers sau in cel mai potrivit caz in egalitate, dar normal pentru tine aceasta este motivatia. Nu esti o femme fatale....si nici o femeie perfecta, nu ne ajungi pana la degetul mic...nu ma refer fizic ci sufleteste.
Si plus gandeste-te cand vei avea o familie, daca te va ajuta Dumnezeu (desi e cam imposibil la gandirea ta de 20 si d ani...) ce le vei povestii copiilor tai despre trecutul tau, in ce pozitii te culcai cu primul venit...care avea "bistari" sau ce idei trasnite avea cate un ceafa lata, care se crede mare mafiot. Revino cu picioarele pe pamant, ESTI MAI COPILA DECAT MINE la varsta ta!
kudika004836
Postat pe 3 Octombrie 2009 11:30
[quote name='scorpio6
Doctorul de suflete stiam ca se cheama psiholog nu dama de companie.Chiar daca nu suntem experte in sex stim sa ne satisfacem barbatii ca de aia stau langa noi si nu apeleaza la femei ca tine.Stiu si cand doarme ce-si doreste,cum se simte si cum sa-i indeplinesc dorintele.Cand se afla langa mine in pat nu numai ca imi spune ca a fost extraordinar dar si ca mai vrea.Nici noi nu ne plangem de dureri de cap si nici de oboseala pentru ca si noi cele cu un partener stabil nu uitam sa fim femei si sa ne folosim feminitatea cat mai bine ca barbatii nostri sa nu doreasca alta companie.
Nu-i nevoie sa fii experta in sex sau in arta conversatiei doar sa fii femeie adevarata.E mult mai satisfacator sa daruiesti din tot sufletul decat contra cost.Dragostea care se citeste in ochii partenerului face mai mult decat toti banii din lume.Si din pacate nu exista amanta perfecta altfel barbatii nu le-ar schimba atat de des.[/quote] barbatii isi descarca si ei bateriile ,nu se compara si nici nu e egala una care traieste din cracit si m u i e apoi se da independenta cu una care face sex de placere sau iubire si mai si munceste sau are cariera ,oricum vrajeala e pt prosti
kudika004836
Postat pe 3 Octombrie 2009 11:40
Pentru kudika004836: Scuzele mele, dar eu nu imi dau seama unde anume am zis ca vreau aprobare? Ai citit si prima mea postare? Sau ai sarit peste pagini si ai citit ceva ce consideri ca ti-a atacat demnitatea si te-ai gandit sa dai cu pietre? Eu NU m-am apucat de prostitutie voluntar.

Vezi tu?Din cauza asta o data ce o femeie intra, indiferent cum si de ce, in lumea asta nu mai poate sa iasa.Din cauza mentalitatilor de genul asta nu mai exista pentru noi o a doua sana. In afara de traumele psihice pe care le traiesti zi de zi ramane mereu frica sa nu apara cineva sa te arate cu degetul, frica de a fi folosit, frica de oameni in general.Poate ati uitat unde traiti, in Romania, tara tuturor imbecilitatilor. Tara unde daca ai bani ai dreptate, daca nu nu. Tara unde barbatul isi agreseaza sotia si scapa cu o amenda, tara unde mori cu zile in spitale, tara unde ai nevoie de doua servicii ca sa ai ce pune pe masa etc etc etc. La ce sa ma intorc in tara? Cand stiu ca nu mi se va acorda o sansa?

Macar aici pot sa incerc sa fac ceva. Aici ai cui sa ceri ajutorul. Eu asta am facut, am cerut acuma ajutorul oficialitatilor. Eu incep luni niste cursuri de formare profesionala si dupa trei ani pot sa ma intretin si sa imi si ajut parintii. Si asta fara sa mor de foame in astia trei ani.Si asta pentru ca aici legea e lege si oamenii sunt oameni, nu pun etichete si nu judeca in necunostinta de cauza. Aici o sa am o sansa la o viata aproape normala.

Daca tu ai reusit pur si simplu prin munca cinstita si onorabila si te descurci toata stima si respectul. Dar faci parte dintr-un procent de cel mult 10%. Restul? Sunt muritori de foame care traiesc de o zi pe alta din credite.

Pentru geo_x Am citit postarea, nu am sarit peste ea. Multumesc pentru votul de incredere. Sper sa ai dreptate.
niemand
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:21
Ffffffffffff buna! Cele mai adevarate femei! Stiu sa vorbeasca, sa fu...ta! Isi merita banii!
cucumic69
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:31
De la: cucumic69, la data 2009-10-03 23:31:01Ffffffffffff buna! Cele mai adevarate femei! Stiu sa vorbeasca, sa fu...ta! Isi merita banii!

Banii si ATAT!

Postat pe 5 Octombrie 2009 14:18
De la: niemand, la data 2009-10-03 23:21:42Pentru kudika004836: Scuzele mele, dar eu nu imi dau seama unde anume am zis ca vreau aprobare? Ai citit si prima mea postare? Sau ai sarit peste pagini si ai citit ceva ce consideri ca ti-a atacat demnitatea si te-ai gandit sa dai cu pietre? Eu NU m-am apucat de prostitutie voluntar.

Vezi tu?Din cauza asta o data ce o femeie intra, indiferent cum si de ce, in lumea asta nu mai poate sa iasa.Din cauza mentalitatilor de genul asta nu mai exista pentru noi o a doua sana. In afara de traumele psihice pe care le traiesti zi de zi ramane mereu frica sa nu apara cineva sa te arate cu degetul, frica de a fi folosit, frica de oameni in general.Poate ati uitat unde traiti, in Romania, tara tuturor imbecilitatilor. Tara unde daca ai bani ai dreptate, daca nu nu. Tara unde barbatul isi agreseaza sotia si scapa cu o amenda, tara unde mori cu zile in spitale, tara unde ai nevoie de doua servicii ca sa ai ce pune pe masa etc etc etc. La ce sa ma intorc in tara? Cand stiu ca nu mi se va acorda o sansa?

Macar aici pot sa incerc sa fac ceva. Aici ai cui sa ceri ajutorul. Eu asta am facut, am cerut acuma ajutorul oficialitatilor. Eu incep luni niste cursuri de formare profesionala si dupa trei ani pot sa ma intretin si sa imi si ajut parintii. Si asta fara sa mor de foame in astia trei ani.Si asta pentru ca aici legea e lege si oamenii sunt oameni, nu pun etichete si nu judeca in necunostinta de cauza. Aici o sa am o sansa la o viata aproape normala.

Daca tu ai reusit pur si simplu prin munca cinstita si onorabila si te descurci toata stima si respectul. Dar faci parte dintr-un procent de cel mult 10%. Restul? Sunt muritori de foame care traiesc de o zi pe alta din credite.

Pentru geo_x Am citit postarea, nu am sarit peste ea. Multumesc pentru votul de incredere. Sper sa ai dreptate.

Eu n-am gasit pasajul in care tu cereai o sansa si nu ti s-a dat.

Postat pe 5 Octombrie 2009 14:22
Scorpio nu am cerut nici o sansa de la voi si nici nu am vrut sa supar sau sau jignesc pe cineva. Am vrut doar sansa de a ma exprima si sansa ca punctul meu de vedere sa se ia in considerare, sa nu se mai faca generalizari de genul "scursuri ale societatii" etc. pentru ca nu e cazul. Nu toate femeile care ajung aici se incadreaza in etichetele astea. Si daca poate m-am infoiat, m-am infoiat pentru faptul ca se fac generalizari. As fi sarit la fel daca se afirma ca toate femeile sunt c-u-r-v-e sau ca orice femeie care nu e prostituata nu e in stare sa satisfaca un barbat sau toti barbatii sunt porci si nesimtiti etc etc etc. In totdeauna exista oameni si oameni indiferent cum arata, cate kilograme au, cum se imbraca etc etc etc. Exista si politisti cinstiti si blonde inteligente si rromi culti si asa mai departe. Urasc etichetarile, stereotipurile si generalizarile.
niemand
Postat pe 5 Octombrie 2009 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
orgasm :D 56 De la: daniela_maryuty 14 Septembrie 2010 22:14
O parere, va rog! 101 De la: alegra 11 Martie 2010 11:00
BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED 1 De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03
Fata pentru sex in 3 (fbf) 80 De la: guru_ion 4 Ianuarie 2012 21:32
vreau sa ma iubeasca...cum fac??va rog am nevoie de ajutor 16 De la: felixcat 31 Ianuarie 2011 15:14