Mai multe
| Am o fiica , adolescenta, in curand implineste 18 ani. A avut un prieten cu care a vorbit 5 luni , s-au despartit din vina unor prieteni. La o luna dupa ce s-au despartit , ea a cunoscut un baiat care era chiar verisorul prietenului ei.S-au imprietenit iar dupa doua saptamani el a plecat in Italia pentru 2 luni. Ea l-a asteptat dar cu cinci zile inainte de a veni s-a intalnit cu fostul prieten si s-au dat seama ca de fapt se iubesc.Acum este intr-o mare dilema iar eu sunt mai stresata decat ea pentru ca nu vreau sa sufere. Eu sunt foarte apropiata de ea dar nu pot acum decat sa-i fac repropusuri pentru tot ce s-a intamplat.Mi-as dori sa o pot sfatui cumva ,de aceea va rog sa-mi dati un sfat. | ||
|
danuta_72 Postat pe 30 August 2009 15:16 |
||
|---|---|---|
De la: kudika051287, la data 2009-08-30 15:16:01 Am o fiica , adolescenta, in curand implineste 18 ani. A avut un prieten cu care a vorbit 5 luni , s-au despartit din vina unor prieteni. La o luna dupa ce s-au despartit , ea a cunoscut un baiat care era chiar verisorul prietenului ei.S-au imprietenit iar dupa doua saptamani el a plecat in Italia pentru 2 luni. Ea l-a asteptat dar cu cinci zile inainte de a veni s-a intalnit cu fostul prieten si s-au dat seama ca de fapt se iubesc.Acum este intr-o mare dilema iar eu sunt mai stresata decat ea pentru ca nu vreau sa sufere. Eu sunt foarte apropiata de ea dar nu pot acum decat sa-i fac repropusuri pentru tot ce s-a intamplat.Mi-as dori sa o pot sfatui cumva ,de aceea va rog sa-mi dati un sfat. Am zambit citindu-ti randurile... Fiul meu are doar 13 ani.. si "sufera" din cand in cand... din pricina fetelor. Ce sa-ti spun? Cu siguranta ai si tu amintirile tale... ai trecut prin toate acestea. Povesteste-i fetitei suferintele tale.. asa cum au fost, asa cum au trecut, dilemele tale.. cum le-ai rezolvat. Spune-i ce e mai important in viata, intr-o relatie.. cautati impreuna solutii..... cu zambetul pe buze. Stii foarte bine ca e doar o etapa. Si daca trebuie sa sufere pentru "a creste", las-o sa sufere... fiindu-i alaturi. Cat despre cei doi baieti, sa fim seriosi! Niciodata nu iese bine cand iubesti "tot neamul"..
|
||
|
rashela Postat pe 30 August 2009 15:49 |
||
| Multumesc foarte mult pentru sfat, chiar aveam nevoie. Nu stiu ce sa zic...... Cred ca noi complicam uneori lucrurile.Ea este decisa sa ramana cu primul baiat pentru ca zice ea ca si-a dat seama ca si el o iubeste la fel de mult.Acum ,eu n-am decat sa-i fiu alaturi . O sa-i respect decizia pentru ca sfaturile nu-si au rostul , trebuie ea sa se convinga ca a gresit sau nu. | ||
|
|
||
|
danuta_72 Postat pe 30 August 2009 17:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac?? | 5 | De la: kudika311000 7 Noiembrie 2010 21:36 |
| Ce parere aveti despre o prietena care uita sa va ureze "La multi ani!" de ziua voastra desi stie de ea? | 5 | De la: kudika_928362 29 Ianuarie 2014 10:57 |
| un sfat pls !! | 1 | De la: Zeno_Pasca_1 2 Mai 2014 00:12 |
|
|
||
| Concubinaj: da/nu? | 37 | De la: Marcel35 5 Aprilie 2012 18:19 |
| Si totusi suntem oameni, nu lupi! | 39 | De la: anca0704 21 August 2009 11:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.