Mai multe
De la: Viento, la data 2009-10-20 00:06:30 parerea mea este ca merita sa iti asculti inima atunci cand esti sigur ca acel barbat chiar merita sa il iubesti din inima nu orice barbat merita sa te sacrifici pentru el...si de multe ori parintii au multa dreptate atunci cand ne spun adevarul despre omul iubit chiar daca nu ne convin vorbele lor
|
||
|
kudika029282 Postat pe 20 Octombrie 2009 20:07 |
||
|---|---|---|
|
Din momentul in care ai pronuntat plin de speranta si mandrie :`Mama, tata… acesta este X, prietenul/a meu/mea !` te-ai angajat fara sa vrei intr-o batalie greu de castigat si lucrurile vor incepe sa se complice pe zi ce trece. Jumatatea ta, partenerul pe care tu il vezi aproape perfect, nu va niciodata suficient de bun pentru tine in viziunea parintilor tai. De acum inainte va trebui sa rezisti eroic lungilor discursuri tinute de ai tai din dorinta de `a-ti deschide ochii`. Vei asista neputincios la certurile dintre ei in care dau vina unul pe celalalt pentru `marea nenorocire` (mai exact intalnirea cu EL/EA) ce ti se intampla tie. Te vei chinui sa le demonstrezi (venind cu argumente logice, cu exemple concrete) cat de mult gresesc atunci cand il/o critica. Fara succes insa. Iar in tot acest timp, toata fiinta ta se va revolta la gandul ca tocmai ei, parintii tai, nu au incredere in tine ca poti face o alegere buna. Ajuns la disperare nu vei mai sti cum sa ii impaci pe toti. Cum sa ii convingi pe ei ca EL/EA nu este un monstru al carui singur scop in viata este sa profite de tine si sa iti distruga viata? Cum sa eviti intalnirile dintre ei si cel drag fara sa ii dai impresia celui din urma ca este nedorit? Epuizat de cautarea unei cai de mijloc, vei ajunge sa te indoiesti chiar tu de cel de langa tine, ca peste doua secunde sa iti aduci singur mustrari ca ai putut fi atat de slab si te-ai lasat influentat de doi batrani care nu stiu cum traiesc tinerii in ziua de azi. In unele cazuri fericite, dureaza luni si poate chiar ani intregi pana cand persoana iubita reuseste sa le castige un strop de incredere parintilor partenerului. Dar in cele mai multe cazuri, asa o minune nu se va intampla niciodata. Ceea ce e si mai uimitor e faptul ca, in final, majoritatea cuplurilor ajung sa se desparta, iar mai tarziu sa le dea dreptate parintilor care nu l-au acceptat pe `actualul/a fost/a`, care s-a dovedit a fi exact cum au spus ei. Care este adevarul, cine are dreptate? Noi, cei tineri? Sau ei? Sa fim oare atat de orbiti de dragoste incat sa nu vedem adevarata fata a partenerului pe care ei, parinti cu experienta, oameni trecuti prin viata, reusesc sa o descifreze din prima clipa? Sau suntem atat de dornici de a ne multumi familia si atat de superficiali in sentimentele de iubire incat ne lasam influentati de ei pana ajungem sa il vedem pe cel de langa noi cu acelasi ochi critic al parintelui? Cred ca raspunsul este altul pentru fiecare dintre noi. |
||
|
Aphrodite Postat pe 20 Octombrie 2009 23:31 |
||
De la: MaraDonna, la data 2009-10-20 23:31:40Din momentul in care ai pronuntat plin de speranta si mandrie :`Mama, tata… acesta este X, prietenul/a meu/mea !` te-ai angajat fara sa vrei intr-o batalie greu de castigat si lucrurile vor incepe sa se complice pe zi ce trece. Jumatatea ta, partenerul pe care tu il vezi aproape perfect, nu va niciodata suficient de bun pentru tine in viziunea parintilor tai. exista multe cazuri in care parintii chiar au dreptate si vor sa ne deschida ochii atunci cand critica partenerul sau partenera aleasa...in fond parintii sunt unici si nu ne influenteaza niciodata rau..in multe cazuri sfaturile date de ei s-au dovedit a fi adevarate...iar barbati sunt destui pe lumea asta si nu trebuie sa ne aruncam in bratele oricarui barbat de frica de a ramane singure...mai bine prefer sa fiu singura decat sa traesc intr-o relatie care ma nemultumeste sau imi provoaca suferinta
|
||
|
|
||
|
kudika029282 Postat pe 21 Octombrie 2009 11:17 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-19 16:40:22De la: olga27, la data 2009-10-19 13:15:18De la: kudika029282, la data 2009-10-17 19:03:37De la: olga27, la data 2009-10-17 11:48:33intotdeauna vor ce e mai bine pentru noi, sunt de acorddraguta nu am nevoie de sfaturile tale...intotdeauna mi-a placut sa ascult de sfaturile parintilor si nu sunt o mucoasa de 24 de ani ca tine ,as putea sa-ti fiu chiar mama..asa ca nu ai dreptul sa jignesti ...poate tu esti aia fara personalitate dupa felul cum vorbesti iar cu o asemenea mentalitate nu se va apropia nimeni de tine..si in mod sigur daca nu vei asculta de parinti mai tarziu tu vei acea care vei plange cu lacrimi fierbinti pentru neascultarea lor pai tocmai ca nu ma laud, si oricum nici nu am cui si de ce tu te lauzi acum si incerci sa o dai de gard daca ma interesa f tare varsta ta imi puteam arunca un ochi la profilul tau dar na ca nu ma intereseaza asa cum nici pe tine nu te intereseaza desi te-ai uitat mot te cam contrazici si cine a zis ca nu ascult de sfaturile parintiilor? sau ca nu am ascultat? dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii ascult orbeste sa vad precum calul numai in fata si parintii mei ma considera destul de matura ca sa imi impuna ceva si la varsta asta intotdeauna m-au lasat sa decid singura dar asta nu inseamna ca nu ii ascult sau mai rau ca nu imi merit parintii eu cred ca ti-a zis bine andreea sa iti dai jos ochelarii aceia viata nu e chiar asa cum o vezi tu dar ma rog cine sunt eu, o mucoasa sa iti dau tie sfaturi?
|
||
|
petaloudita Postat pe 22 Octombrie 2009 12:04 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-10-19 16:51:05De la: olga27, la data 2009-10-19 13:15:18De la: kudika029282, la data 2009-10-17 19:03:37De la: olga27, la data 2009-10-17 11:48:33intotdeauna vor ce e mai bine pentru noi, sunt de acorddraguta nu am nevoie de sfaturile tale...intotdeauna mi-a placut sa ascult de sfaturile parintilor si nu sunt o mucoasa de 24 de ani ca tine ,as putea sa-ti fiu chiar mama..asa ca nu ai dreptul sa jignesti ...poate tu esti aia fara personalitate dupa felul cum vorbesti iar cu o asemenea mentalitate nu se va apropia nimeni de tine..si in mod sigur daca nu vei asculta de parinti mai tarziu tu vei acea care vei plange cu lacrimi fierbinti pentru neascultarea lor |
||
|
petaloudita Postat pe 22 Octombrie 2009 12:09 |
||
De la: MaraDonna, la data 2009-10-20 23:31:40Din momentul in care ai pronuntat plin de speranta si mandrie :`Mama, tata… acesta este X, prietenul/a meu/mea !` te-ai angajat fara sa vrei intr-o batalie greu de castigat si lucrurile vor incepe sa se complice pe zi ce trece. Jumatatea ta, partenerul pe care tu il vezi aproape perfect, nu va niciodata suficient de bun pentru tine in viziunea parintilor tai. bravo foarte bine punctat
|
||
|
petaloudita Postat pe 22 Octombrie 2009 12:11 |
||
|
asculta-ti inima zic eu dar incearca sa gasesti o cale de mijloc, asta bineinteles daca exista nu te certa nici cu ai tai si cel mai important cred eu ar fi sa nu le dai motive alor tai sa iti spuna ceva nici de tine si nici de el daca aveti probleme si nu va vedeti cateva zile stiu eu si te intreaba de el spune ca e ocupat, invata nu povesti cu ei problemele voastre nici chiar atunci cand v-ati despartit pentru ca la o alta relatie iti vor reprosa ca nu stii sa alegi bla bla bla... v-ati despartit? nu va mai intelegeati si cu asta basta, nu le explica motivul oricum ei nu trebuie sa stie totul despre tine asa cum nici tu nu stii anumite lucruri sunt personale numai bine si ai grija
|
||
|
petaloudita Postat pe 22 Octombrie 2009 12:22 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-22 12:22:53asculta-ti inima zic eu dar incearca sa gasesti o cale de mijloc, asta bineinteles daca existaeeu nu am de ascuns nimic fata de parinti mei ei sunt cei mai buni sfatuitori ai mei si nu imi place sa am secrete fata de parinti...intotdeauna mi-a placut sa ascult si sa imi iubesc parintii...dragostea parinteasca nu poate sa inlocuiasca niciodata un barbat...un prieten sau sot nu te va iubi si nu te va respecta niciodata asa cum ne iubesc si ne apreciaza parintii...asa ca nu ignorati si nu va certati cu parintii vostri din caza vreunui barbat ...nici un barbat de pe lumea asta nu merita atat de mult incat sa iti strici relatiile cu parintii din cauza lui...sunt destui barbati pe toate drumurile...dar parintii sunt unici si trebuie respectati
|
||
|
kudika029282 Postat pe 22 Octombrie 2009 14:51 |
||
[quote name='olga27' multumesc doamna ( daca imi era adresat mie) [/quote] N-ai pt ce, era doar o constatare!
|
||
|
miss_darine Postat pe 22 Octombrie 2009 17:18 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-22 14:51:40De la: olga27, la data 2009-10-22 12:22:53asculta-ti inima zic eu dar incearca sa gasesti o cale de mijloc, asta bineinteles daca existaeeu nu am de ascuns nimic fata de parinti mei ei sunt cei mai buni sfatuitori ai mei si nu imi place sa am secrete fata de parinti...intotdeauna mi-a placut sa ascult si sa imi iubesc parintii...dragostea parinteasca nu poate sa inlocuiasca niciodata un barbat...un prieten sau sot nu te va iubi si nu te va respecta niciodata asa cum ne iubesc si ne apreciaza parintii...asa ca nu ignorati si nu va certati cu parintii vostri din caza vreunui barbat ...nici un barbat de pe lumea asta nu merita atat de mult incat sa iti strici relatiile cu parintii din cauza lui...sunt destui barbati pe toate drumurile...dar parintii sunt unici si trebuie respectati hai sa iti spun eu ca poate nu stiai... pe parintii tai ii iubesti intr-un alt mod decat partenerul de viata nu este acelasi tip de iubire nu se pot face comparatii si cred ca ti s-a pus pata ia mai citeste tu o data ce am scris era vorba sa se certe cu parintii? dar tu o tii pe a ta si eu pe a mea fiecare cu ale lui stai ca mi-am amintit de faza cu copiii ce nu isi merita parintii de unde ai putut sa scoti asa ceva? cunosti tu toata lumea asta in lung si-n lat? femeie, exista oameni buni si rai indiferent de statutul social, sex, relatii interumane samd si ma intreb acei copilasi care sunt batuti, maltratati, violati de parintii lor oare ce naiba au putut face intr-atat incat sa nu isi merite parintii? nu crezi ca un parinte poate face ceva rau copilului sau? poate sa faca, cu voie sau fara voie, cu intentie sau fara, din prostie sau din nebunie eu am trait si traiesc in lumea reala, dar tu nu stiu unde traiesti |
||
|
petaloudita Postat pe 24 Octombrie 2009 22:10 |
||
|
si mai lasa-ma cu "eu" ca nu vorbeam nici despre tine si nici cu tine tu esti cea mai buna, noi astia, restul suntem nebuni si nu ne respectam parintii ....ma lasi??? lasa-ne pe noi in lumea noastra si traieste tu in a ta, aceea virtuala sau in palatul de clestar |
||
|
petaloudita Postat pe 24 Octombrie 2009 22:19 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-24 22:19:04si mai lasa-ma cu "eu" mai femeie esti o mucoasa de 24 de ani nu ma intereseaza prostologiile pe care le debitezi cu creierul tau atrofiat..nu vorbeam despre tine si nici de tine...se vede cat de nebuna esti si nu vrei sa iti asculti sau nici sa iti respecti parintii..mai lasa-ma cu idiotenile tale.....
|
||
|
kudika029282 Postat pe 25 Octombrie 2009 10:17 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-24 22:10:37De la: kudika029282, la data 2009-10-22 14:51:40De la: olga27, la data 2009-10-22 12:22:53asculta-ti inima zic eu dar incearca sa gasesti o cale de mijloc, asta bineinteles daca existaeeu nu am de ascuns nimic fata de parinti mei ei sunt cei mai buni sfatuitori ai mei si nu imi place sa am secrete fata de parinti...intotdeauna mi-a placut sa ascult si sa imi iubesc parintii...dragostea parinteasca nu poate sa inlocuiasca niciodata un barbat...un prieten sau sot nu te va iubi si nu te va respecta niciodata asa cum ne iubesc si ne apreciaza parintii...asa ca nu ignorati si nu va certati cu parintii vostri din caza vreunui barbat ...nici un barbat de pe lumea asta nu merita atat de mult incat sa iti strici relatiile cu parintii din cauza lui...sunt destui barbati pe toate drumurile...dar parintii sunt unici si trebuie respectati nu am nevoie de sfaturile tale stiu sa imi iubesc si parintii dar si un partener care sa merite sa fie iubit...ca nu orice barbat merita dragostea unei femei..sunt destui excroci sentimnetali care vor numai sa profite si sa jegmaneasca de bani o femeie..la ei dragostea se masoara dupa grosimea portofelului unei femei...poate dumneata esti una dintre alea care nu isi merita parintii...atat timp cat nu vrei sa asculti de sfaturile lor...si crezi ca un parinte iti face rau daca te sfatuieste sa renunti la un barbat care nu e pentru tine...parintiii nu fac niciodata rau copilului nici cu voie sau fara voie nici cu intentie sau fara intentie..e treaba ta dar iti spun ca vei plage cu lacrimi fierbinti dupa acei parinti pe care nu ai vrut sa-i asculti...
|
||
|
kudika029282 Postat pe 25 Octombrie 2009 10:24 |
||
|
eu cred ca stai cam prost cu memoria si cu mintea deja devii patetica si altceva, sa nu iti spun ce... nu imi sta in fire sa jignesc pe cineva si tine-ti gura referitor la parintii mei nu esti in stare sa intelegi absolut nimic nu ai decat sa plangi tu si pentru mine unde era atotstiutoare si nu stiam
|
||
|
petaloudita Postat pe 25 Octombrie 2009 16:31 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-25 10:24:33De la: olga27, la data 2009-10-24 22:10:37De la: kudika029282, la data 2009-10-22 14:51:40De la: olga27, la data 2009-10-22 12:22:53asculta-ti inima zic eu dar incearca sa gasesti o cale de mijloc, asta bineinteles daca existaeeu nu am de ascuns nimic fata de parinti mei ei sunt cei mai buni sfatuitori ai mei si nu imi place sa am secrete fata de parinti...intotdeauna mi-a placut sa ascult si sa imi iubesc parintii...dragostea parinteasca nu poate sa inlocuiasca niciodata un barbat...un prieten sau sot nu te va iubi si nu te va respecta niciodata asa cum ne iubesc si ne apreciaza parintii...asa ca nu ignorati si nu va certati cu parintii vostri din caza vreunui barbat ...nici un barbat de pe lumea asta nu merita atat de mult incat sa iti strici relatiile cu parintii din cauza lui...sunt destui barbati pe toate drumurile...dar parintii sunt unici si trebuie respectati ti-am dat eu vreun sfat mai sus??????????????????
|
||
|
petaloudita Postat pe 25 Octombrie 2009 17:33 |
||
Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna I-am explicat si eu niste chestii pe pagina anterioara....dar n-am cu cine vorbii.... In fine.....iti pierzi timpul cu ea...
|
||
|
andreea1976 Postat pe 25 Octombrie 2009 17:46 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna dumneata ce te bagi acolo unde nu iti fierbe oala...nu te mai baga unde nu ai ce cauta dumneta o tii una si buna..habar nu ai ce vorbesti se vede ca nu ai cu cine vorbii ...si imi pierd vremea cu dumneata
|
||
|
kudika029282 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:22 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-25 16:31:38eu cred ca stai cam prost cu memoria si cu minteadumneata stai cam prost cu memoria si cu mintea..se ve ca nu stii numai sa jignesti atat te duce capul si tine-ti gura dumneata referitor la parintii mei...ca nu esti in stare sa intelegi absolut nimic...vei plange dumneata si pentru mine ca erai prea atotstiutoare si nu stiam
|
||
|
kudika029282 Postat pe 25 Octombrie 2009 19:25 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-25 19:22:04De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna un singur papagal mai stiam ...dana3 alias ilyescorina si alte alter ego-uri fa bine si nu mai repeta ce scriu DANUTO !!! |
||
|
andreea1976 Postat pe 25 Octombrie 2009 22:02 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-10-25 22:02:03De la: kudika029282, la data 2009-10-25 19:22:04De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna dumneata est un singur papagal fa bine si nu mai repeta madam dana3 alias ilyescorina sau Danuto!!!!!i
|
||
|
kudika029282 Postat pe 26 Octombrie 2009 15:04 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna m-am convins si eu in cele din urma ca nu am cu cine andreea o las in plata domnului
|
||
|
petaloudita Postat pe 26 Octombrie 2009 18:55 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-26 18:55:00De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna si eu m-am convins ca dumneata nu vrei sa intelegi nimic...te las in plata domnului
|
||
|
kudika029282 Postat pe 27 Octombrie 2009 20:24 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-27 20:24:37De la: olga27, la data 2009-10-26 18:55:00De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna pai poate eu nu vreau sa inteleg sau nu am ce dar mataluta nu poti intelege ceva stii de ce? pentru ca esti terminata pe viata
|
||
|
petaloudita Postat pe 29 Octombrie 2009 12:13 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-29 12:13:48De la: kudika029282, la data 2009-10-27 20:24:37De la: olga27, la data 2009-10-26 18:55:00De la: andreea1976, la data 2009-10-25 17:46:16Olga.....nu-i mai raspunde.....vezi bine ca o tine una si buna mai femeie da proasta esti pai poate eu nu vreau sa inteleg sau nu am ce dar dumneata nu esti in stare de nimic si stii de ce pentru ca esti terminata pe viata
|
||
|
kudika029282 Postat pe 29 Octombrie 2009 16:27 |
||
nici macar ideile tale proprii nu ai terminato...
|
||
|
petaloudita Postat pe 29 Octombrie 2009 18:06 |
||
De la: olga27, la data 2009-10-29 18:06:36nici macar ideile tale proprii nu ai ma femeie nici macar idei proprii nu ai terminata dracului sa te ia
|
||
|
kudika029282 Postat pe 30 Octombrie 2009 18:35 |
||
|
"...nu-l place pe prietenul meu pt 2 considerente k el e la facultatea de agronomie eu la farmacie,k e urat asa il vad ei si ke mai inalt decat mn eu 1.50m el 1.88m..." Astea sunt motive? Pai sunt niste copilarii. Nu stiu ce fel de parinti ai tu dar, cel putin in cazul de fata, nu te lua dupa ei... Si eu sunt parinte, "pustiul" meu are 24 de ani, a avut, de-a lungul anilor ceva relatii si, recunosc, o data, am grsit si m-am bagat un pic intr-o relatie de-a lui. Ea o fiinta care, dupa cate imi povestea el, il chinuia inutil si care nici nu-l lasa sa invete. Atunci am vorbit cu fata si am luat-o un pic mai tare. Nu am vrut sa-i despart, am vrut numai sa-l lase sa se ocupe mai mult de scoala ca era in plop! Cand a auzit fecioru-meu, s-a facut foc si para. n-a mai vorbit cu mine vreo trei luni, cu toate ca se despartise de respectiva la doua saptamani dupa ce am vorbit eu cu ea.. Am inteles atunci ca nu e bine sa fortezi nota si ca un copil, daca a trecut de 18 ani, vrea sa fie tratat ca un adult si nu dascalit mereu. Parerea mea ca parinte este ca, in acest caz, dreptatea este de partea ta si ca ai tai NU AU NICI UN MOTIV SERIOS impotriva lui. Si cred ca e "gelozia" tatalui tau caruia, precum majoritatea tatilor de fete, ii vine greu sa lase puiutul cel iubit sa-si ia zborul din cuib. Tot ce-i posibil(daca Doamne fereste te vei desparti de iubitul tau actual) sa nu-i placa niciodata vreun iubit de-al tau, de-ar fi poleit cu aur. Trebuie sa te intaresti in interiorul tau, si sa rezisti presiunilor lor fara a-ti pierde din afectiunea pentru ei. Asta este cel mai important lucru. Cand vor simti ca ii iubesti si ca viata ta alaturi de un barbat nu stirbeste cu nimic dragostea fata de ei, se vor linisti. |
||
|
stardancer Postat pe 30 Octombrie 2009 20:05 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-30 18:35:44De la: olga27, la data 2009-10-29 18:06:36nici macar ideile tale proprii nu ai mai mai mai ce urat vorbesti unde ai invatat? eu nu stiu drumul, vad ca il stii tu... go for it 'femeie' frustrata ce esti |
||
|
petaloudita Postat pe 1 Noiembrie 2009 02:37 |
||
De la: kudika029282, la data 2009-10-30 18:35:44De la: olga27, la data 2009-10-29 18:06:36nici macar ideile tale proprii nu ai asta s-a vrut o fi o fraza coerenta???
|
||
|
petaloudita Postat pe 1 Noiembrie 2009 02:43 |
||
| olga esti prea excentrica | ||
|
ghita1989 Postat pe 1 Noiembrie 2009 05:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pt ubirea mea... | 6 | De la: karualsuiram 2 Aprilie 2009 22:25 |
| 6 pasi pentru o comunicare eficienta | 1 | De la: catalog_cursuri 24 Octombrie 2010 14:12 |
| cum vedeti voi??? | 3 | De la: luckyyyLuke 2 Martie 2009 18:10 |
|
|
||
| un sfat va rog | 6 | De la: Boca 27 Ianuarie 2010 16:33 |
| Muzica de Craciun | 4 | De la: freakbabe 24 Decembrie 2009 03:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.