Setari Cookie-uri

parintii versus iubit

Azi e o zi fericita pt mn fac un an de knd sunt cu el si sunt tare fericita si multumita de toata aceasta relatie.Ma simt implinita.
Referitor la tot ce am citit poate e corect sa-ti asculti parintii pana la un moment dat dar trebuie sa-ti iei viata in propriile maini si sa decizi u pt tn ce crezi k iti trebuie sau de ceea ce ai nevoie.Acum e ca la loterie poate sa-ti mearga bn sau rau si chiar si dak l-ar place parintii mei si ai lui pe mn si mai tarziu se va schimba si se va transforma intr-un vis urat tot aia e.Asa k mai bn imi plang propriile greseli decat sa ma gandesc k am facut numai ceea ce a trebuit si regretele nu-si au rostul in viata,dak nu mai e nimk de facut mergi inainte.
capriciosa
Postat pe 1 Noiembrie 2009 08:04
lol :| ai o viata .Si aia nu o traiesti cu parintii pana la capat 8-|
Bonnyka
Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:17
De la: Asta_Mik4, la data 2009-11-01 10:17:20lol :| ai o viata .Si aia nu o traiesti cu parintii pana la capat 8-|

da ce vreti ..mai bine sa traiesti langa un barbat care stie numai sa profite si sa isi bata joc de o femeie...sa ma fereasca Dumnezeu de un asemenea barbat..decat cu unul dintr-asat mai bine sa traiesc cu parintii sau singura...nu se termina lumea cu un singur barbat sunt si barbati care stiucum sa se poarte cu o femeie fara sa profite sau sa isi bata joc de ea
kudika029282
Postat pe 1 Noiembrie 2009 12:53
De la: ghita1989, la data 2009-11-01 05:12:37olga esti prea excentrica

eu???
ce am facut?
petaloudita
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:43
De la: capriciosa, la data 2009-11-01 08:04:19 Azi e o zi fericita pt mn fac un an de knd sunt cu el si sunt tare fericita si multumita de toata aceasta relatie.Ma simt implinita.
Referitor la tot ce am citit poate e corect sa-ti asculti parintii pana la un moment dat dar trebuie sa-ti iei viata in propriile maini si sa decizi u pt tn ce crezi k iti trebuie sau de ceea ce ai nevoie.Acum e ca la loterie poate sa-ti mearga bn sau rau si chiar si dak l-ar place parintii mei si ai lui pe mn si mai tarziu se va schimba si se va transforma intr-un vis urat tot aia e.Asa k mai bn imi plang propriile greseli decat sa ma gandesc k am facut numai ceea ce a trebuit si regretele nu-si au rostul in viata,dak nu mai e nimk de facut mergi inainte.

bravo
mergi inainte cu bine
petaloudita
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:45
capriciosa, fa ceea ce simti tu pentru ca mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau ca n-ai luptat pentru ceea ce iubeai, pana la urma nu ai sa stai toata viata cu parintii tai, ce conteaza ca aveai doar 20 de ani cand l-ai cunoscut, conteaza ce fel de persoana esti tu si ce fel de persoana este el si cand de mult tineti unul la celalalt si cat va respectati. Pupici si succes!
kudika_bibi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:03
De la: kudika_alexutza, la data 2009-11-08 16:03:33capriciosa, fa ceea ce simti tu pentru ca mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau ca n-ai luptat pentru ceea ce iubeai, pana la urma nu ai sa stai toata viata cu parintii tai, ce conteaza ca aveai doar 20 de ani cand l-ai cunoscut, conteaza ce fel de persoana esti tu si ce fel de persoana este el si cand de mult tineti unul la celalalt si cat va respectati. Pupici si succes!
asa este ai mare dreptate
kudika029282
Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:11
De la: capriciosa, la data 2009-09-03 07:55:41Am citit mai multe topicuri si de multe ori parintii se baga in relatiile copiilor lor si dak nu le place cel ales si pe fondul unui santaj sentimenal si uneori financiar ii obliga sa renunte la cel iubit.Am trecut printr-o situatie asemanatoare sau ink trec parintii ma refer la tatal meu nu-l place pe prietenul meu pt 2 considerente k el e la facultatea de agronomie eu la farmacie,k e urat asa il vad ei si ke mai inalt decat mn eu 1.50m el 1.88m.L-au cunoscu intr-un final pt k el a venit la mn la bunici la tara de paste dar au fost reci cu el.El stie situatia si a zis k face orice pt mn,stiu k ma iubeste.Tata ink spera k o s termin relatia cu el pt k a fost prima mea relatia la 20 de ani stiu surprinzator dar aveam alte lucruri fe facut decat sa alerg dupa baieti si eram si putin mai dolofana.Nu stiu ce e de facut in astfel cazuri knd parintii cred k ei stiu cel mai bn ce trebuie copilului lor si zic k noi copii sunt imaturi .Cazul meu e unul fericit k nu m-au pus sa ma despart de el dar nici nu-l indragesc.Este bn k parintii sa intervina in relatiile copiilor lor?

Ce ar trebui sa ne ascultam inima sau ce spun parintii?

adevarul este la mijlco ar trebuie sa asculti toate sfaturile si toate punctele de vedere, ca in final TU sa alegi, caci telul este fericirea TA, nu a altor oameni, tu esti persoana care alege, pentru ca tu vei suporta si consecintele in final, oricare ar fi ele ....
SweetDadyD
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:02
Buna!as avea nevoie si eu de parerea voastra.Am o relatie de 4 ani,iar el a fost la casa de copii,acum e plecat in afara,mama nu l-a placut niciodata din cauza situatiei lui,iar eu nu stiu ce sa fac...as pleca la el dar ma gandesc si la mama nu as vrea sa o las singura,dar totusi tin fff mult la el si nu mai suport sa fiu departe de el...nustiu ce sa fac..o parere va rog
alynyutza
Postat pe 8 Iulie 2011 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
INTALNIRE UNICA DE VALENTINES DAY??????? 7 De la: Cassey 14 Mai 2009 21:43
Un sfat.Va rog! 7 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 16:43
avortul 60 De la: anonimy02 5 Februarie 2013 14:58
singura... 15 De la: alynav24 27 Ianuarie 2009 14:10
prima data 26 De la: ella_totdy 23 Iulie 2009 17:26