Mai multe
|
Parerea mea este ca daca vrei sa slabesti si mai ales sa ramai slaba este sa stai departe de orice "dieta" si de pilule miracol de slabit. Sunt cateva reguli, as zice eu mai mult de bun simt: - apa, multa apa: dimineata inainte de masa, un pahar de apa, samd. In timpul meselor sa nu bei. - micul dejun obligatoriu: niste cereale integrale (au multe fibre si ajuta la digestie) cu iaurt simplu sau ceva similar - no snacking intre mese, daca nu poti, ia un mar. Nu rontonele, nu biscuiti, chipsuri, etc - ca mancare: evita prajelile, dulciurile, carnea de porc, orice alte grasimi. - ridica-te de la masa inainte de a te simti satula - nu manca dupa 18 (o sa-ti fie foame la inceput daca ai fost obisnuita cu o cina tarzie si copioasa dar daca rezisti cateva zile, organismul tau va "invata" ca nu capata nimic dupa 18) - miscare: cat mai "naturale". Un speed-walk dimineata 1/2 de ora e mai bun decat o ora la sala. Sala nu face altceva decat sa-ti streseze organismul si te vei infometa de stress. Sala e o chestie comerciala. Am citit destule studii despre cat de rea e sala daca vrei sa slabesti. Mai bine iesi cu bicicleta, role, mergi pe munte, schiaza iarna, mergi pe jos, uita de masina, etc - nu iti impune cele de mai sus ca niste reguli stricte pe care nu poti sa le incalci orice ar fi deoarece te stresezi si mai rau iti face, permite-ti din cand in cand si sa "te rupi in figuri". Nu te ingrasi de la o masa la KFC ci de la "daily habits". Success! |
||
|
DeliaCona Postat pe 22 Septembrie 2009 16:24 |
||
|---|---|---|
| Buna! Vreau si eu sa va intrb ceva: a folosit cineva DESERT PLANT?Stiti cumva daca taie pofta de mancare?Nu pot tine nici o cura de slabire fara un ajutor care sa-mi taie pofta de mancare! | ||
|
nelik Postat pe 22 Septembrie 2009 19:35 |
||
|
Buna, Eu am inceput sa urmaresc acest topic de vreo doua zile, si as vrea doar sa subliniez urmatorul aspect, pentru toate doamnele si domnisoarele care vor sa fie in forma, sa arate superb :-) si sa fie si sanatoase, ca degeaba aratati bine pe dinafara, daca pe dinauntru sanatatea voastra este facuta praf, din cauza a nu stiu ce pastile minune cumparate, culmea, din farmacii, si care va garanteaza ca slabiti N kilograme intr-o luna. O DIETA n-ar trebui tinuta doar cat slabiti si ajungeti la greutatea dorita, ci tinuta dupa aceea o perioada de mentinere egala cu perioada de slabire. Ca sa nu mai spun ca ar trebui schimbat intreg stilul de viata dupa aceea, cu o dieta echilibrata, bogata in proteine, vitamine si minerale, si scazuta in grasimi, si combinatii nesanatoase, pentru ca persoanele cu predispozitie la ingrasat vor trebui sa aiba toata viata grija ce si cat mananca. Cei 2,5 litri de apa plata bauti zilnic ar trebui sa fie nelipsiti din viata noastra. Daca slabiti cat aveti nevoie, si va intoarceti dupa aceea din nou la sticksuri, fast food, si alte mancaruri nesanatoase si bogate in grasimi si calorii, toate dietele voastre vor fi tinute fix in zadar, pentru ca nu va veti putea mentine la o greutate sanatoasa. In speranta ca post-urile mele v-au fost cat de cat de ajutor, Va urez o zi cat mai buna :) |
||
|
|
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 23 Septembrie 2009 11:07 |
||
| NU E NEVOIE DE NICI O DIETA ANUME!!!!!!!!! mai oameni buni intelegeti ca, surplusul de grasime e energie acumulata de corp......!!!!!!!!!!!!!!!!! DECI FACETI MISCARE SI MANCATI MAI PUTIN DECAT DE OBICEI .....prin simplul fapt ca nu mai mancati asa mult si faceti miscare corpul incepe sa arda din grasimi..din surplusul ala de energie....deci NU MAI BAGATI ASA MULT SI ARDETI CAT MAI MULTA ENERGIE....si o sa vedeti rezultate uimitoare.!!!!! doar cu o dieta nu o sa slabesti nici in o mie de ani....grasimea aia trebuie arsa si asta doar prin miscare!!!! alergat in fiecare seara...abdomene multe....flotari...MISCARE!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
eu21alex Postat pe 23 Septembrie 2009 11:33 |
||
| si nici nu este necesar sa ti o dieta stricata...daor sa te opresti din mancat multe grasimi ,manca cat mai natural si putin...plus ca fructele tin de foame si nu ingrasa./.....nu mai praji cartofi ci fierbei...nu manca paine cu cartofi paste si orez....!!!! cat mai usor sa pice la stomac tot.....in rest nu conteaza cata apa bei si ce anci dimineata....inlatura painea si grasimile si adauga mai multe fructe si MULTA MISCARE!!! | ||
|
eu21alex Postat pe 23 Septembrie 2009 11:37 |
||
De la: eu21alex, la data 2009-09-23 11:37:34si nici nu este necesar sa ti o dieta stricata...daor sa te opresti din mancat multe grasimi ,manca cat mai natural si putin...plus ca fructele tin de foame si nu ingrasa./.....nu mai praji cartofi ci fierbei...nu manca paine cu cartofi paste si orez....!!!! cat mai usor sa pice la stomac tot.....in rest nu conteaza cata apa bei si ce anci dimineata....inlatura painea si grasimile si adauga mai multe fructe si MULTA MISCARE!!! Nu conteaza cata apa bei si ce mananci dimineata? Dumnezeule...nu mai dati sfaturi daca nu stiti ce vorbiti!!! Este foarte important sa-ti hidratezi corpul pe tot parcursul zilei. De cele mai multe ori va doare capul si nu stiti de ce.... Corpului tau nu ii ajunge doar apa pe care o bei dintr-o cafea la prima ora. Rinichii cum ti-i mentii sanatosi, daca nu bei apa recomandata zilnic, crezi ca doctorii astia vorbesc aiureli? Ca sa nu mai vorbim de organele genitale... Si in plus, daca urmezi un regim in care ai nevoie sa slabesti mai multe kilograme, cum e cazul multora, daca nu iti hidratezi pielea ( cu APA plata!!!!) si nu iei suplimenti nutritivi, la sfarsitul regimului o sa ai pielea lasata si o sa atarne pe tine mai ceva ca la o persoana de 70 de ani. Cum sa nu conteze ce mananci dimineata? Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, este important sa-ti incepi ziua cu dreptul, sa ai energie sa poti face fata unei zile stresante la serviciu, sau chiar si acasa. Crezi ca daca te indopi cu o masa grasa, o ciocolata, ceva rontaieli sau un meniu fast food de la prima ora vei putea face tot ce iti propui pentru ziua respectiva? Eu te asigur ca nu. Te rog documenteaza-te inainte sa mai dai sfaturi aiurea. In rest, ce ai scris e ok. |
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 23 Septembrie 2009 12:07 |
||
| eu faceam referire doar la ce inseamna grasimea...logic ca apa si micul dejun sunt importante...nu m am facut inteles...ideea era ca degeaba ti o dieta stricta daca nu faci MISCARE!!! plus ca pentru unui e greu sa tina o dieta stricta si atunci cea mai buna metoda e sa mance mult mai putin decat de obicei si sa faca in plus multa miscare.si o sa vada efecte chia dupa prima saptamana....bine,aici intervine vointa si perseverenta...dar daca vrei sa ai fundul la locul lui burta la piept ,adica sa te simti bine in pielea ta atunci cred ca te poti motiva usor.....ideea e ca nu ajunge sa alergi odata la 3 zile si dupaia peste inca 3 saptamani...nu are efect....din propia experienta zic ca am slabit considerabil dupa 2 luni de miscare seara de seara....la inceput mi.a fost foarte greu...alergam 1 km si eram gata...dar a doua seara acel km il faceam mai usor...si tot asa pana am ajuns sa alerg in fiecare seara 6 ,7 km .... si sa nu credeti ca daca nu mancati bine in ziua aia cand vine ora de alergat nu o sa faceti fata la 30 de min de amiscare....corpul are surplusul sau de energie...si se consuma grasimea....trebe doar VOINTA!! | ||
|
eu21alex Postat pe 23 Septembrie 2009 14:17 |
||
|
Buna ce pot sa spun si eu am intampinat probleme de greutate, eu am incercat sa fac o dieta cum o accepta organismul meu si m-am documentat foarte mult de aici: http://www.sfatulmedicului.ro/Diete-de-slabit/dieta-de-3-zile_5143 este un exemplu de dieta, acolo poti gasi mult mai multe plus si cum sa iti faci un prograjm al tau. Sper sa iti fie de ajutor Bafta! |
||
|
Ely80 Postat pe 23 Septembrie 2009 15:59 |
||
Am citit toate parerile..si vad ca majoritatea propun miscarea ca prima si importanta regula.De 3 saptamani am renuntat la dulciuri paine etc.. Seara cel putzin jumatate de ora alerg si fac si alte exercitii fizice. de 1 saptamana am inceput sa fac si jumatate de ora cu un aparat de vibromasaj.. Sunt foarte dezamagita nu am slabit decat 1 kg In concluzie nu conteaza numai miscarea si "dieta" ci si metabolismul...se pare ca la mine f greu se vad rezultatele. |
||
|
Adalyna Postat pe 23 Septembrie 2009 17:42 |
||
De la: Adalyna, la data 2009-09-23 17:42:07 Am citit toate parerile..si vad ca majoritatea propun miscarea ca prima si importanta regula.De 3 saptamani am renuntat la dulciuri paine etc.. Seara cel putzin jumatate de ora alerg si fac si alte exercitii fizice. de 1 saptamana am inceput sa fac si jumatate de ora cu un aparat de vibromasaj.. Sunt foarte dezamagita mai Adalyna, dar ce vrei tu sa faci? toti anii in care probabil nu ai facut miscare si te-a durut undeva de ceea ce mananci, sa ii rezolvi intr-o sapt? |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 23 Septembrie 2009 20:28 |
||
De la: Adalyna, la data 2009-09-23 17:42:07 Am citit toate parerile..si vad ca majoritatea propun miscarea ca prima si importanta regula.De 3 saptamani am renuntat la dulciuri paine etc.. Seara cel putzin jumatate de ora alerg si fac si alte exercitii fizice. de 1 saptamana am inceput sa fac si jumatate de ora cu un aparat de vibromasaj.. Sunt foarte dezamagita Adalyna , eu pedalez in fiecare zi 30 min ...nu mai zic de abdomene si alte exercitii...Asta de foarte multa vreme .Si mananc destul de ...calculat. Tine-o tot asa (ma refer la miscare) minim o luna si vei vedea cum ti se modeleaza corpul. Ai dat jos 1 kg in trei saptamani .Este putin , dar este ceva ... decat deloc
|
||
|
ella_c Postat pe 23 Septembrie 2009 22:08 |
||
.fetelor eu azi am clacat.....:(:(:(:(...deci nu pot sa cred, de o luna si unpic tin regim, am renuntat si la cola vietii despre care am mai discutat p forum...manac supa chioara de'o luna si numai balarii (cu care ma amagesc) si ca sa fie totul "perfect" vin si ametzita ca toate visele de la sala( unde chiar nu am pierdut vremea deloc).....NICI 1 GRAM!!!!......sunt cam down....offff...nuj c o sa fac!!!!!
|
||
|
irinuku Postat pe 23 Septembrie 2009 23:35 |
||
De la: irinuku, la data 2009-09-23 23:35:27 Pai tocmai acum nu trebuie sa clachezi!!!Nu putem cere corpului nostru ca numai dupa putin timp sa faca ce-i spunem noi;))!Trebuie sa-l obisnuiesti mai intai cu un alt stil,trebuie sa crezi foarte mult in ceea ce faci si mai ales trebuie sa perseverezi!Poate tu vrei sa renunti tocmai inainte de a incepe sa se vada rezultatele.Hai curaj!Si eu am reluat regimul,e permisiv,nu ma infometez ,incerc sa fac miscare cat mai multa si deja au inceput putin sa se vada rezultatele,dar au trecut abia 2 saptamani. O sa-ti spun cat am dat jos inainte de sarbatori.Pana atunci,nici macar nu ma urc pe cantar,pt ca vad cum imi stau hainele si-mi dau seama daca am dat jos ceva kg:))! Succes si nu renunta,capul sus si nu conteaza ca ieri ai clacat,ia-o de la inceput!Rabdare multa!
|
||
|
luyyzz Postat pe 24 Septembrie 2009 11:11 |
||
nici io nu prea iubesc cantarul...dar hainele mi se par chiar mai stramte...nicidecum rezultate....:(:(:(:(....azi o sa mananc aceeasi supa kioara....ma stradui sa rezist.....plang de ciuda!!!! am intrat cu o prietena intr-o cofetarie,....norocul meu suprem a fost ca imi uitasem portofelul acasa....offf,sper sa rezist! ms de sfaturi!
|
||
|
irinuku Postat pe 24 Septembrie 2009 13:23 |
||
De la: irinuku, la data 2009-09-24 13:23:10nici io nu prea iubesc cantarul...dar hainele mi se par chiar mai stramte...nicidecum rezultate....:(:(:(:(....azi o sa mananc aceeasi supa kioara....ma stradui sa rezist.....plang de ciuda!!!! am intrat cu o prietena intr-o cofetarie,....norocul meu suprem a fost ca imi uitasem portofelul acasa....offf,sper sa rezist! Regimul nu trebuie sa insemne infometare.. Cu supa aia chioara nu o sa rezolvi mare lucru....indiferent cate luni o sa o mananci... Nu stiu cata lume stie, (nici eu nu stiam pana acum cateva luni), dar PROTEINA arde grasimile... daca tu nu o incluzi in mesele tale zilnic, nu o sa scapi de kg in plus. Proteinele le gasesti in carnea slaba ( pui, peste...) si legume cum ar fi mazare, linte, fasole uscata, soia, etc... Ai grijai de sanatatea ta, pentru ca este mai presus de orice :)
|
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 24 Septembrie 2009 14:21 |
||
De la: cristina_xxx2006, la data 2009-09-24 14:21:11De la: irinuku, la data 2009-09-24 13:23:10nici io nu prea iubesc cantarul...dar hainele mi se par chiar mai stramte...nicidecum rezultate....:(:(:(:(....azi o sa mananc aceeasi supa kioara....ma stradui sa rezist.....plang de ciuda!!!! am intrat cu o prietena intr-o cofetarie,....norocul meu suprem a fost ca imi uitasem portofelul acasa....offf,sper sa rezist! unde ai citit chestia asta cu proteinele care ard grasimea? |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 24 Septembrie 2009 14:48 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2009-09-24 14:48:16De la: cristina_xxx2006, la data 2009-09-24 14:21:11De la: irinuku, la data 2009-09-24 13:23:10nici io nu prea iubesc cantarul...dar hainele mi se par chiar mai stramte...nicidecum rezultate....:(:(:(:(....azi o sa mananc aceeasi supa kioara....ma stradui sa rezist.....plang de ciuda!!!! am intrat cu o prietena intr-o cofetarie,....norocul meu suprem a fost ca imi uitasem portofelul acasa....offf,sper sa rezist! Mea culpa, Ronnie... nu m-am exprimat bine. Am prea multe idei legate de acest subiect, si se pare ca nu am scris toata fraza De fapt, voiam sa spun ca PROTEINA ajuta la arderea grasimilor. Proteina creste masa musculara, si cu cat ai masa musculara mai mare, cu atat aceasta va arde grasimile mai repede. Asta voiam sa spun de fapt :) |
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 24 Septembrie 2009 16:59 |
||
ai incercat sa faci cura deslabire a Dr.Ionut Moraru?dar sa io respecti cu ce iti spune acolo...ai sa vezi ca ai sa reusesti...si mult sport si apa...dar inainte detoate te sfatuiescsa te duci sa vb cu un doctor...chiar si cu cel de familie...tye va ajuta mult...mai ales daca iti va da sa faci niste analize...asta ca sa nu ajungi un fan al curelor deslabire si o maniaca atot ceea ce apare pe piata....succes....
|
||
|
Indiraindii Postat pe 24 Septembrie 2009 17:38 |
||
De la: cristina_xxx2006, la data 2009-09-24 16:59:41 ehhh, Cristinuta :D asta e altceva. e cam cum spui tu...tesutul muscular se intretine cu un consum mai mare de calorii. DAR...chestia ca prot sunt caramizile muschilor este un pic cam exagerata. nu ai cum sa cresti in masa musc doar cu prot ci mai degraba cu o alimentatie hipercalorica (deci cu consum mare de calorii provenite atat din prot, lipite dar si glucide). chestia e ca trebuie sa ne axam pe prot, deoarece principalul ei scop este de a repara/reface tesuturile (inclusiv cel muscular), dar nu ca iti vei dezv masa si asa vei arde grasimea. ce poti face e sa iti tonifici musculatura deja existenta (adica acea stare permanenta de usoara incordare) si sa te ajuti aici de prot. si o data cu reducerea stratului adipos sa se contureze si muschii, adica sa iasa la iveala de sub 'patura' de grasime. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 24 Septembrie 2009 21:01 |
||
| Intra pe sit-ul lor www.powerplate.ro este foarte bune, cel putin la mine a dat rezultate dupa lungi incercari :)......au si un kinetoterapeut unde iti recomanda o dieta si abonamentul care ti se potriveste in functie de asteptarile tale.....va recomand sa incercati ceva revolutionar, antrenamentul pe baza de acceleratie | ||
|
alina_plocon Postat pe 25 Septembrie 2009 16:56 |
||
| Dute si la un endocrinolog, poate ai dereglata o glanda ! | ||
|
costelino1967 Postat pe 29 Septembrie 2009 20:04 |
||
buna fetelor, vreau si eu o retzeta usoara de slabit repede
|
||
|
candy_sweet Postat pe 4 Octombrie 2009 10:52 |
||
De la: candy_sweet, la data 2009-10-04 10:52:26buna fetelor, vreau si eu o retzeta usoara de slabit repede nu exista usoara si repede !Daca VREI REPEDE,trebuie sa nu mai mananci,ceea ce nu-ti recomand. Trebuie rabdare si o dieta sanatoasa!Am scris multe dintre noi cu ce incercam sa slabim.Incearca sa citesti topicele si succes in a gasi ceva potrivit pt tine! |
||
|
luyyzz Postat pe 4 Octombrie 2009 16:17 |
||
|
slabiti folosind DESERT PLANT numai bun de a slabi fara sa te ingrasi..yo-yo diete regimuri sali povesti.. |
||
|
FILISOARA Postat pe 12 Octombrie 2009 11:00 |
||
De la: FILISOARA, la data 2009-10-12 11:00:08slabiti folosind DESERT PLANT Buna fetele Ideea care este: pastilele de slabit din farmacii NU SUNT SUFICIENTE pentru a ajunge la o greutate sanatoasa. Pastilele astea din farmacii, nu sunt decat niste stimulenti pentru Sistemul Nervos Central, care va taie pofta de mancare, si poate pe parcursul zilei nu simtiti foamea. Dar corpul vostru este privat de f multe elemente nutritive de care are nevoie pe parcursul intregii zile, si carora le veti simti voi inseve lipsa dupa o anumita perioada: oboseala, anemie, insomnii, dureri de cap, ca sa nu mai spun ca puneti la loc toate kilogramel;e slabite, ba chiar cateva in plus. Atata timp cat le luati, si slabiti...e ok...si va simtiti minunat in pielea voastra, dar ce se intampla dupa aceea cu voi si cu sanatatea voastra,........ Concluzia este ca VOI, personal, nu faceti NIMIC pentru a va imbunatati modul de alimentatie si stilul de viata cu unul sanatos si corect, si dupa ce slabiti cu minunatiile astea, va intoarceti la aceleasi obiceiuri alimentare, HIPERcalorice si fara pic de valoare nutritiva. Ca sa nu mai spun ca ar trebui sa faceti si sport pe langa... Chiar daca slabiti, voi nu va puteti mentine la greutatea obtinuta dupa ce nu le mai luati, pentru ca faceti aceleasi greseli alimentare ca inainte, si mancati dublu cat poate corpul vostru sa arda. Si este logic ca va ingrasati la loc, nu? Daca voi considerati ca este ok sa va chinuiti asa, eu una, va urez: Succes! Cristina |
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 13 Octombrie 2009 15:11 |
||
De la: alt_cineva, la data 2009-09-22 14:05:08Eu nu am putut sa tin niciodata un regim strict de slabit si dupa ce am ajuns sa fiu aproape de sa nu ma mai incapa nici o haina am inceput sa ma documentez in legatura cu regimurile...m-am oprit asupra regimului rina's 90 de zile si chiar functioneaza. E un fel de cura disociata dar e foarte eficienta. Cauta pe internet detalii si mult succes buna si eu tin aceasta dieta de 3 sapt si nu prea vad rezultate as vrea sa vb p aceasta tema k poate gresesc io ceva, ... in legatura cu ora meselor nu sunt prea sigura... ms mult |
||
|
lore_timoce Postat pe 24 Martie 2010 01:09 |
||
|
Slabeste natural cu produse din aloe vera si fara probleme .Produsele le gasiti aici http://aloevera4everpitesti.blogspot.com/search/label/Produse%20pentru%20%20slabit |
||
|
andreidavid11 Postat pe 31 August 2010 12:06 |
||
Tineti, maica, dieta si faceti sport...lasati "aloia" lui Gogu, care s-a procopsit cu ea si umbla acum ca distrusul sa scape de ea...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 31 August 2010 18:21 |
||
| BUNA. INTRA PE: forum.slabute.ro VEI GASI ACOLO N...SFATURI SI DIETE, SUPORT MORAL SI TOT CE VREI IN LEGATURA CU ASTA. MULT SUCCES!!! | ||
|
ANGI1972 Postat pe 1 Septembrie 2010 18:52 |
||
Zauuuu....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 1 Septembrie 2010 18:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Solutii pentru o dieta echilibrata | 1 | De la: TEAM21 19 Iulie 2009 16:10 |
| Te pot ajuta sa slabesti !!! | 2 | De la: greierash_is_back 22 Noiembrie 2009 17:34 |
| dieta | 21 | De la: 1 Iulie 2013 20:31 |
|
|
||
| Am 17 ani, si nu pot scapa de kg in plus.. cine ma oate ajuta? | 20 | De la: denis_roxana 23 Mai 2011 17:29 |
| obezitatea o problema majora | 14 | De la: luchianramona 18 Septembrie 2013 17:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.