Mai multe
inainte de fiekre masa bei kte un pahar de apa...sh o sa vezi rezultatul...
|
||
|
flory_blonda Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:00 |
||
|---|---|---|
| si cine nu te lasa? | ||
|
denis_roxana Postat pe 14 Ianuarie 2011 19:38 |
||
|
Etapa 1 – 14 zile ( inceput regim 11,02,2007 ) Restrictii : ulei, zahar, alcool, paine Carne : fara restrictie de cantitate ( gratar, frigarui, friptura la cuptor ) , pui, peste. Mezeluri : fara restrictie Oua : 1 ou pe zi fiert tare Branzeturi fermentate : telemea, cascaval, branza topita ( nu mai mult de 100 g/zi ) Condimente : sare, piper, boia, usturoi, lamiae Lichide : 2,5 l / zi : apa plata, minerala, ceai cafea. Etapa 2 5 mese / zi 3 principale + 2 gustari fructe ( fructe – 500 g / zi ) 5 zile – fructe ( coapte sau crude ) - legume, zarzavaturi crude, supe ( nu cartofi ) - lactate proaspete – 400 g / zi ( iaurt, branza vaci ) 2 zile – regimul cu carne si mezeluri ( fara cascaval ) – 4 mese / zi 4 zile – regimul cu fructe si legume 3 zile – regimul cu carne si mezeluri Etapa 3 2 zile – fructe si legume, fara restrictie de cantitate ( chiar si fructele ) – recomandat 3 mese legume, 2 mese fructe 1 zi – lactate proaspete ( branzi vaci, iaurt) 2 zile – fructe si legume 1 zi – lactate proaspete 2 zile – carne, mezeluri, ou 2 zile – fructe si legume 1 zi – lactate proaspete 2 zile – legume si fructe 2 zile – carne, mezeluri, ou • Mesele din zilele de carne si lactate pot fi doar 4 / zi Etapa 4 3 zile : - 1 ou/zi - 300 g branzeturi ( branza de casa, branza vaci, cas, iaurt ) - neaparat 2 mese pe zi de legume cu pigment verde ( fasole verde, spanac, mazare, ciuperci, conopida, varza, ardei, andive, salata verde, gulii, broccoli, urzici ) 1 zi : - fructe si legume – oricate mese pe zi 3 zile : - carne, mezeluri, ou ( fara cascaval ) 3 zile : - 1 ou/ zi - 300 g branzeturi ( branza ce vaca, cas, iaurt ) - neaparat 2 mese pe zi de legume cu pigment verde 3 zile : - carne, mezeluri, ou Etapa 5 Necesar : 5 mese/ zi ( 3 principale + 2 gustari de fructe ) - legume neristrictiv - fructe ( 500 g / zi) - lactate proaspete 300 – 400 g / zi - la pranz se poate asocial friptura cu salata si legume Carnea de la pranz poate fi inlocuita cu 1-2 oua sau – 50 g branzeturi fermentate ( branza burduf, telemea, cascaval ) - 100 g mezeluri Seara se mananca doar carne alba ( pui, peste, curcan ) + legume La pranz se mai poate manca : gris ( gris cu lapte, galusti in supa), paste fainoase, porumb ( boabe fierte sau mamaliguta), fasole uscata, mazare, linte, sfecla rosie. Sper sa va ajute ... pe mine chiar m-a ajutat ... |
||
|
|
||
|
MadaCrisu Postat pe 21 Februarie 2011 23:50 |
||
|
am ascultat parerile la fiecare in parte...eu cred ca ne-ar trebui un sala de fitness cu un antrenor foarte ''rau''...prin care sa ne faac sa slabim..el sa ne supuna la anumite exercitii prin care te va face sa slabesti..practic te forteaza sa vi..exista oare asa ceva???sau visez??? Andreea ma numesc eu ..sunt in Pucioasa si am 23 de ani, 1.66m si 65 kg |
||
|
Lovesunshine Postat pe 4 Martie 2011 11:07 |
||
| Eu le-am incercat si au dat rezultate. Am 22 de ani sunt studenta, lucrez si nu aveam timp sa fac sport, iar stilul de alimentatie era haotic.Si eu eram disperata sa slabesc si am gasit modalitatea cea mai la indemana. Iau Aloe Slim Day inainte de masa, fie cea de dimineata sau cea de pranz si Aloe Slim Night inainte de culcare. Si cel mai mult ma bucur ca nu mai am pofta aceea exagerata de dulciuri. | ||
|
maria_85 Postat pe 23 Martie 2011 11:39 |
||
buna fetelor am si eu nevoie decateva sfaturi de la voi.vreau sa slabesc si eu ...am 22 de ani si am 74 de kg de cand am terminat scoala si m am casatorit am luat 18 kg in greutate.acum lucrez la o fabrica de acetona si nu ma pot aptine de la mancare pt k iti face pofta de mancare.de 3 zile am inceput sa beau ceai verde cat de bun sa fie ? astept sarspunsuri si sfaturi va multumesc
|
||
|
kudika_926492 Postat pe 2 Iulie 2013 12:20 |
||
De la: maria_85, la data 2011-03-23 11:39:56Eu le-am incercat si au dat rezultate. Am 22 de ani sunt studenta, lucrez si nu aveam timp sa fac sport, iar stilul de alimentatie era haotic.Si eu eram disperata sa slabesc si am gasit modalitatea cea mai la indemana. Iau Aloe Slim Day inainte de masa, fie cea de dimineata sau cea de pranz si Aloe Slim Night inainte de culcare. Si cel mai mult ma bucur ca nu mai am pofta aceea exagerata de dulciuri. Esti studenta (daca nu minti) si n-ai bani...asa ca te-ai pus pe recomandat rahat...timp ai si de invatat si de sport...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 2 Octombrie 2013 08:08 |
||
| Fetelor ajutatima sa slabesc..urgent nushtiu ce sa mai fac !! :( :( | ||
|
Marina_Seremet1 Postat pe 29 Decembrie 2013 22:19 |
||
De la: Marina_Seremet1, la data 2013-12-29 22:19:38Fetelor ajutatima sa slabesc..urgent nushtiu ce sa mai fac !! :( :( Fa-ti programare la nutritionist, nu inainte de a-ti face si niste analize la medic. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Decembrie 2013 23:25 |
||
De la: Marina_Seremet1, la data 2013-12-29 22:19:38Fetelor ajutatima sa slabesc..urgent nushtiu ce sa mai fac !! :( :( Pentru inceput, pune lacat pe frigider...fa-ti si o programare la psihiatru sa rezolve pofttele din bibilica.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 1 Ianuarie 2014 09:34 |
||
|
cit ai reusit sa slabesti cu acest regim |
||
|
kudika_26422 Postat pe 1 Ianuarie 2014 15:29 |
||
Buna fetelor ! Sunt noua pe forum si as vrea sa stiu daca s-a operat cineva de gastric sleeva la iasi la dr. padureanu sergiu
|
||
|
kudika_973547 Postat pe 10 Septembrie 2014 15:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dieta | 4 | De la: kudika_1012859 30 Iunie 2016 09:20 |
| vreau sa ma ingras.....!!! | 2 | De la: Ely80 30 Noiembrie 2009 11:48 |
| Cea mai buna dieta | 5 | De la: Eln_br 10 Mai 2012 20:30 |
|
|
||
| HELP ! | 4 | De la: pissy 26 Aprilie 2010 18:12 |
| OFER TRATAMENT PENTRU SLABIT (GRATIS ) | 1 | De la: b63msh 17 Noiembrie 2009 18:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.