Setari Cookie-uri

eu capricoarna cu diploma...el rac

De la: greierash_is_back, la data 2009-10-04 13:58:00
De la: andreea1976, la data 2009-10-02 14:22:16Femeia capricorn

Are stil si maniere perfecte, poate sa fie deschisa sau rezervata, in functie de situatie, e practica si cu mult bun simt. Vrea un partener puternic, ambitios si care are planuri solide pentru viitor ...DAR

- E snoaba. Vrea la cele mai bune restaurante, cluburi, magazine

- Salariul si familia partenerului sunt doua dintre criteriile de baza cand iese cu cineva

- Se poarta ca o diva razgaiata, apeleaza la santaj sentimental si iti forteaza mana

- Statutul social conteaza enorm. O sa faca orice pentru asta, indiferent de pret si de sentimentele ei personale

- Este extrem de materialista, isi adora bunurile ei nepretuite de care are o grija enorma

- Cauta sa impresioneze pe oricine

- E o pretioasa, face pe marea doamna chiar daca s-a nascut la Adunatii-Copaceni

- Infrumuseteaza adevarul

- Nu suporta sa se faca misto de ea, o sa fie botoasa zile intregi daca a fost tinta vreunei glume

- Poate oscila intre mai multe iubiri, dar nu e prea aventuroasa sau picanta

- Se asteapta sa fie curtata, rasfatata si excitata

- Ii plac cadourile mici si intotdeauna sunt la regim

Cum se inteleg cu altii:

Pariaza pe: Taur, Pesti, Fecioara

Doar prieteni: Rac, Scorpion

Trage-ti un glont in cap acum: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator

Oaia neagra: alt Capricorn

Trasaturi generale

Simbol: capra de mare. Jumatate capra, jumatate peste. Un tap batran. Si alunecos si rece ca un peste. O fi dragostea o parte a vietii dar animalul asta ciudat are drept scop sa ajunga in varful muntelui.

Element. Pamantul. emotivitatea comparabila cu cea a unui bolovan si ambitia dura ca granitul sunt materia prima din care e construit psihicul de fier-beton al nativului. E nevoie de dalta si baros ca sa ii sfarami carapacea. Pamantul Capricornului e ca un munte cu crevase adanci, piscuri ascutite si pietroaie in echilibru instabil printre care Tapul face slalom cu gratie, in drumul sau neabatut spre culme. Nu acelasi lucru e valabil pentru tine. S-ar putea sa te prinda vreo alunecare de teren care sa te faca praf daca nu tii pasul cu el.

Calitate: cardinal. Este moartea pasiunii. Numai munca fara pic de distractie sau preludiu fac din Capricorn un Tap foarte plicticos

Guvernator: Saturn, zeul vietii dure si al banilor lichizi. De asemeni, divinitatea �Intai duci gunoiul si dupa aia poti sa fii spontan�

Activitate preferata: sa fie condescendent

Cartea preferata: �Cele zece secrete ale dominatiei mondiale�

Model in viata: Mr. Freeze din Batman

Idol romantic: Hercule Poirot

Slujba ideala: consilierul financiar al lui Hagi Tudose

Prima intalnire ideala: intr-un seif blindat al unei banci, un sa si-o traga pe mormane de bancnote noi de 500 lei

Fraza cheie: �Nu poti sa fi prea bogat sau prea slab�

Fraza de agatat preferata: �Mi-ar placea sa ti-o trag, daca am timp�

Parte a corpului: genunchii. Vesnic zdreliti de la atata ingenuncheat in fata seifului personal

Zona erogena: genunchii. Tu in genunchi in fata lui

Stil romantic: sef

Ciudatenie sexuala: sa o faca la birou. Sta cu un ochi pe tine si cu celalalt pe indicele bursier

- Arivist, pompos, dominator

- Dogmatic, intotdeauna serios

- Nu are o viata, ci o cariera. Obsesia lui e sa fie in varful piramidei

- Au aceeasi atitudine fata de sentimentalism ca dracu� fata de tamaie

- Le place sa povesteasca cum au ajuns ei la succes, indiferent de cat de nesemnificativa este (de ex. Cum au ajuns de la aurolaci sa fie lucratori la spatii verzi)

- Sunt seriosi, nu spontani

- Ignoranta lor in materie de emotii ii face sa piarda aspectele sublime si inefabile ale vietii in goana lor dupa posesiuni tangibile

- sindromul �asta e tot?� ii face sa fie mereu frustrati si deprimati. Cand in cele din urma ajung la succesul pe care si-l doreau, realizeaza ca viata nu are nici un sens fara bucurie

- Daca te certi cu ei, o sa revina la subiect pana o sa castige sau o sa renunti tu. Daca le demonstrezi ca ai dreptate, este doar inceputul unei noi runde de dispute

vreau si io d-asta funny pt fecioara si varsator!!! pls!!!! platesc bine!!!!

ai nevoie disperat� de un vibrator.
MISOGlN
Postat pe 6 Octombrie 2009 18:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-04 14:23:21
De la: MIS0GIN, la data 2009-10-03 04:13:56
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-10-02 15:00:33
De la: lucy234, la data 2009-10-01 20:48:10pe parere aveti de combinatia asta?

in locul tau ma stergeam cu diploma la...posterior...

�n locul ei te �mb�tai apoi ie�eai la ag��at la tine �n mahala,s� te sim�i �i tu femeie.

si in locul tau ma rugam sa imi reuseasca macr una din tentativee de sinucidere...
la naiba iar ai dat gres...

iar ai c�lcat �n c�cat de pisic� de te b�lb�i a�a?Na la grajd!
MISOGlN
Postat pe 6 Octombrie 2009 18:17
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-04 14:52:00am ras pe burta!!!!!!!!!!!!!!! vai de capul meu ce mi-am luat la usa!!!!! acu inteleg si eu de ce sunt razna! m-a "stricat" el!

�tiu erai o stircat� �nainte s� te cunoasc�,spune-i �i lui.
MISOGlN
Postat pe 6 Octombrie 2009 18:20
De la: heaven2007, la data 2009-10-05 11:50:13Eu sunt leoaica si sunt cu un rac.
Recunosc ca multe din caracteristicile descrise acolo i se potrivesc ca o manusa,mai putin faza cu mamica,pe care,desi e foarte insistenta a pus-o la respect si distanta de relatie.Din fericire....

te bucuri c� sc�pa�i de m�-sa,nu?s� vezi c�nd o sc�pa nor�-ta de tine cum o s� fie.
MISOGlN
Postat pe 6 Octombrie 2009 18:22
E cam cu dute-vino relatia asta...
Raluca_SA
Postat pe 8 Octombrie 2009 23:56
BINE CA ESTE O GLUMA ,DACA AR FI ADEVARAT.......RECUNOSC CA AI SIMTUL UMORULUI
never4no1
Postat pe 10 Octombrie 2009 19:52
poate se referea la faptul ca este o capricoarna veritabila! si cum spui tu unei fete din zodia "CAPRICORN"????????? si eu sunt "capricoarna" iar sotul meu este "rac" si crede-ma ca este o diferenta enorma in gandire,in primul rand,''capricornii"fiind cu picioarele pe pamant!!!!!!!!!!!
valentinamihaella
Postat pe 11 Octombrie 2009 20:46
De la: valentinamihaella, la data 2009-10-11 20:46:04poate se referea la faptul ca este o capricoarna veritabila! si cum spui tu unei fete din zodia "CAPRICORN"????????? si eu sunt "capricoarna" iar sotul meu este "rac" si crede-ma ca este o diferenta enorma in gandire,in primul rand,''capricornii"fiind cu picioarele pe pamant!!!!!!!!!!!

cred ca esti femeie din zodia capricornului! cum ar fi sa spui eu sunt berbeaca?raca?varsatoare?pestoaica?taura?si lista continua!
wake up!
one_size
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:34
o pers care este capricorn nu o sa se inteleaga niciodata cu un rac....mereu se vor contrazice..din orice nimicuri si la un moment dat o sa se desparta...si nu trebuie sa-i faci sa faca ka tn...pt k se supy si...pierzi...:d..
maria0015
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:27
Draga Andreea am ras cu lacrimi mai mult de o ora. Da, frumos, ar trebui sa-i iei locul lui Urania, n-ar mai fi emisiunea plicticoasa.
stefanant
Postat pe 18 Octombrie 2009 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Add: [email protected] 0 De la: 5 Mai 2012 13:22
indragostita de un tip cu prietena 55 De la: puf_lidia 12 Aprilie 2010 14:22
buna 5 De la: sufletsel 18 Aprilie 2010 11:19
de ce nu-mi spune "te iubesc"? 20 De la: Lorena26 1 August 2009 19:17
Ce sa fac? 5 De la: kudika_24793 21 Martie 2014 15:16